עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by frela102,

עד כמה המעבד צריך להיות מתקדם? אם אני רוצה שהמחשב יהיה למשחקים ?

• 2 תגובות
    • 482 צפיות
  2. Started by tryf,

אם יש לי לוח אם שתומך ב DUAL. האם צריך זיכרון מיוחד בשביל שזה יעבוד או שצריך רק 2 זיכרונות זהים מסוג כלשהו ? ועוד שאלה קטנה: אם אני רוצה לקנות זיכרון, על אילו חברות זכרונות כדאי לסמוך (kingston ......)

• 2 תגובות
    • 482 צפיות
  3. אם כן, מה שמה?! ואם אפשר לינק להורדה אני אשמח... תודה

• 2 תגובות
    • 482 צפיות
  4. Started by smoothz,

אני מתלבט בין: מעבד: INTEL E6320 CORE2DUO CONROE או E6420 CORE DUO CONROE? ותגידו לי גם מה היתרון והחסרון בכל אחד מהם..אם יש

• 2 תגובות
    • 482 צפיות
  5. Started by yoni_r,

אני רוצה לקנות מחשב לאחי הקטן ואנו מתלבטים בין ה64 ביט של אינטל לבין amd דרישות ממוצעות פשוט בפעם האחרונה שהתעניינתי עוד לא היה 64 ביט לאינטל וארצה לדעת עליו קצת לעומת הamd

6. Started by TC2B,

מקור הידיעה: http://www.theinquirer.net/?article=21289 קשור לאתר היצרן (שם נמצא הקישור לתחילת תהליך ההורדה): http://www.microsoft.com/windowsxp/64bit/evaluation/upgrade.mspx

• 2 תגובות
    • 482 צפיות
  7. Started by Liloca,

יש לי לוח אם Asus P4S800D-X בלוח עצמו יש אפשרות להרחיב עד 4 לוחות זיכרון, ברצוני לדעת האם ישנה הגבלה על כמות ה-GB שאפשר לשים. האם אפשר לשים 4 לוחות של 2GB והמחשב יעבוד? אין בכוונתי לשים כ"כ הרבה, יש לי כרגע 1GB אך קורה לי הרבה שמופיעה הערה למטה (בלון אזהרה) שהזיכרון חלש ואינו מספיק. אני רוצה להרחיב ל-2GB, ידוע לי שמדובר ב-DDR400. נראה לכם שיעבוד? אני לא רוצה לקנות ואז לגלות שזה לא נותן לי כלום. בתודה מראש!

• 2 תגובות
    • 482 צפיות
  8. Started by spooky,

הרבה פעמים שאני שומע את המילים תזמונים וCAS ואני לא כל כך מבין בזה אני יודע שכמה שהתזמונים נמוכים יותר כך הם טובים יותר חוץ מזה אני לא יודע כלום אז מישהו מוכן אולי להסביר לי? תודה עריכה: ואני יודע שיש אשקול מעלי שמסביר הכל על תזמונים וכל זה אבל הוא באנגלית, והאנגלית שלי היא לא ממש טובה...

• 0 תגובות
    • 482 צפיות
  9. Started by Cyron,

אני מחפש לוח למעבד AMD 64 ביט. כרטיס קול, כרטיס רשת ו-firewire חובה תקציב גמיש, מוכן להשקיע על לוח טוב. (סביבות 600-700 שקל) תודה לכול העוזרים

• 1 תגובה
    • 482 צפיות
  10. Started by eliranl,

איזה לוח אם הכי טוב עם PCIE לסוקט 478?

• 3 תגובות
    • 482 צפיות
  11. Started by Dano,

אני מחפש לוח אם מומלץ שישתלב במחשב למשחקים בתקציב של 4500 ש"ח לערך ולא יתבצע אוברקלוק בכלל.. Abit kn8 ultra הוא כזה?

• 1 תגובה
    • 482 צפיות
  12. אורח G.I.JO
    Started by אורח G.I.JO,

או קיי יש לי טווינמוס זולים [לא שהם לא אחלה הם פשוט זולים..] את כל הכבוד אני נותן להם על שהחזיקו לי 460 ב333 מגהרץ על 2וחצי שלוש שלוש שמונה אבל אני יכול להגיע רק ל3200 ככה לא יותר ואני רוצה מזה ושיהיה יותר יציב גם... לאיזה זיכרון כדאי לי להחליף? ועוד שאלה איך קוראים לפנטיום 4C יש לליבה של המעבד שם ....מהו?

• 0 תגובות
    • 482 צפיות
  13. Started by Electric Boom,

אוקיי,אז ככה:יש לי ASUS p4s533-vm ואני מעוניין להעביר את הג'אמפר(שאחראי על מעבד,זיכרונות...)לjumper free mode,עכשיו תראו להלן התשובות שאני לא מעוניין לשמוע!!!: א."פתחת כבר את הת'ארד הזה ראה הוזהרת"... ב."תסתכל באתר החברה\במדריך"(נראה לכם שלא התסכלתי...יש שם רק טבלה אבל אין הסבר בידיוק איך אני מגיע לפרי מוד) ג."אף אחד לא חייב לך כאן כלום"...(אני יודע אני רק |מבקש| עזרה) ד."תשתמש בחיפוש\המדריך שקיים כאן"...(חיפשתי\הסתכלתי-לא עוזר) ה."מה זה לא לתת ת'תשובות האלו למה לא זה מה שאנחנו רגילים לתת..."...(מתנצל) אם מישהו הולך לתת אחת מהתשובות הנ"ל או דומה עדיף שלא יתן כבר...אני מחפש רק תשובה מעשית. סליחה אם פגעתי במישהו,תודה מראש לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 482 צפיות
  14. תודה רבה לעוזרים....

• 3 תגובות
    • 482 צפיות
  15. Started by max_shifrin,

שלום, יש לי את הלוח הנל והייתי רוצה לדעת איך אני נועל את ה PCI AGP RATIO שם בשביל שבעת האצה של המעבד שאר הרכיבים לא ילכו פייפן אנידי בטוח שנעלתי את זה כמו שצריך כשקבעתי אתהערכים שלהם אבל אודה אם מישהו שמכיר אתהלח ועשה את זה איתו כבר יוכל לתת הערות על זה ולומר על איזה ערכים בדיוק זה נעול אצלו.

• 2 תגובות
    • 482 צפיות
  16. שלום אני צריך לוח למעבד Q6600 במחיר סביר למחשב שעובד הרבה שעות ואולי גם אוברקקלוק עתידי רציתי לדעת האם יש חשיבות למהירות לדוגמה E8400 1333MHZ Q6600 1066MHZ ולמה E8400 יותר זול

• 1 תגובה
    • 482 צפיות
  17. Started by dany_uru,

איזה מעבד עדיף במחשב נייד, הT2130 או הT2330 ? ה2130 הוא 1.8 מגהרץ dual core וה2330 הוא 1.6 מגהרץ core duo ויותר חדש. תודה רבה. דני

• 7 תגובות
    • 482 צפיות
  18. Started by Ac-Boy,

אני מתכוון לקנות זכרונות למחשב שלי ואני מתלבט הרבה.. אני מפחד מהדבר העיקרי שזה ההתאמה לזכרונות הקיימים.. מה שאני צריך זה 1gbX2 667MHZ 5CL כמובן שאלו דגמים פשוטים VALUE האם יהיה שינוי כלשהו חוץ מהאחריות בין החברות? ברשותי כרגע 512X2 של TWINMOS ואני דואג שלא יתאים להם שום דבר מלבד TWINNMOS לכן אני שואל

• 3 תגובות
    • 482 צפיות
  19. אני מתכוון לקנות מחשב חדש. אני יודע, שבד"כ חודש דצמבר הוא חודש שמחירים יורדים עקב רצון לגמור מלאי, לקראת רישום מלאי חדש לשנה הבאה החדשה. (אני עצמאי אז אני יודע) האם בעולם המחשבים, הדבר דומה בחנויות ? אני מתכוון לקנות לוח אסוס P5GDC DELUX, שעולה יקר יחסית עם מעבד 2.8 סוקט 775, וכרטיס 6600GT. האם כדאי להמתין שבועיים או שהדבר לא יקרה? תודה לעונים

• 0 תגובות
    • 482 צפיות
  20. ASUS M2N-E AM2 GIGABYTE GA-M55SLI-S4 AM2 זה סוקט AM2

• 1 תגובה
    • 482 צפיות
  21. שלום, חיפשתי באתר חומר, קראתי רבות וקיבלתי תשובות לרוב שאלותיי. אך, ישנם מספר שאלות שלא מצאתי עליהן תשובות: 1. האם ניתן להרכיב על המחשב 2 זכרונות, אחד במהירות 667MHZ ואחר במהירות 800MHZ? 2. האם ישנו הבדל מהותי בין זיכרונות 667MHZ לזיכרונות 800MHZ(אני לא מבצע אוברקלוקינג). 3. קיבלתי הצעה לרכוש כרטיס זיכרון Corsair 2GB Kit Value Select DDR2-667 (2x1GB) C2GG667KB, האם החברה Corsair טובה, והאם כרטיס הזיכרון הזה טוב(או שניתן למצוא כרטיס זיכרון טוב יותר ב-400 ש"ח)? ושאלה נוספת בנוגע למעבד-האם כדאי לרכוש קירור למעבד(מסוג Arctic Cooling Freezer 7 Pro, בעלות של 125 ש"ח) גם אם אני לא מבצע אוברקלוקינג? תודה רבה לכולכם.

• 4 תגובות
    • 482 צפיות
  22. Started by giloman,

לוח לAMD אם הוא תומך 400 FSB אז אני יכול לשים עליו גם 266 או 333...?

• 3 תגובות
    • 482 צפיות
  23. תיראו יש לי את הלוח אם הזה P4P800SE ואני רוצה ליקנות את המיפרט הזה Intel Core 2 Duo E6550 2.33Ghz Conroe OEM כמות: 1 - מחיר: ¤907 לוח אם: Gigabyte GA-G33-DS3R כמות: 1 - מחיר: ¤652 זיכרון: Transcend 2GB (2x1GB) DDR2-667 CL5 אז ככה יש לי עכשיו הארד דיסק 80GB SATA אז השאלה היא כזאת האים ההארד דיסק שהוא על SATA יתאים ללוח האם החדש?

• 1 תגובה
    • 482 צפיות
  24. INTEL P4 3.0C

• 1 תגובה
    • 482 צפיות
  25. Started by most,

שלום לכולם לוח ASUS A8V-E SE או gigabyte k8nmf-9 . הלוחות ממבצעי ksp . מודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 482 צפיות

דיונים חדשים בפורומים