עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by eliranl,

איזה לוח אם הכי טוב עם PCIE לסוקט 478?

• 3 תגובות
    • 477 צפיות
  2. Started by Dano,

אני מחפש לוח אם מומלץ שישתלב במחשב למשחקים בתקציב של 4500 ש"ח לערך ולא יתבצע אוברקלוק בכלל.. Abit kn8 ultra הוא כזה?

• 1 תגובה
    • 477 צפיות
  3. לפני סיום משמרת תושבת LGA1700 של אינטל אנחנו מקבלים מבט אל לוח אם יוצא דופן בנוף לוחות האם היוקרתיים ודנים בחשיבות של צמד ממשקי זיכרון במקום ארבעה בעידן בו נפחי הזיכרון גדלים משמעותית לצרכןלכתבה

4. Started by Jetleg,

אני קונה מחשב חדש, שכללתי בו זכרון של 1GB של KINGSTON, הבעיה שעכשיו אמרו לי מהחנות שאין להם את הזיכרון הזה והציעו לי זכרון 1GB של HYUNDAI. רציתי לדעת איך הזכרונות של HYUNDAI בכללי, ואם שווה לי לקחת אותו. אם לא אני אשמח לשמוע איזה חברות אחרות כדאי.

• 1 תגובה
    • 477 צפיות
  5. שלום לכולם, האם מדובר בDIMM'S שנדפקו? כול הזכרונות תקינים, וגם כאשר ניסיתי זיכרונות אחרים זה לא עבד.. בבקשה עזרה.. תודה, ניר.

• 0 תגובות
    • 477 צפיות
  6. http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=2551&ProductName=GA-P35C-DS3R

• 6 תגובות
    • 477 צפיות
  7. Started by dany_uru,

איזה מעבד עדיף במחשב נייד, הT2130 או הT2330 ? ה2130 הוא 1.8 מגהרץ dual core וה2330 הוא 1.6 מגהרץ core duo ויותר חדש. תודה רבה. דני

• 7 תגובות
    • 477 צפיות
  8. Started by Ac-Boy,

אני מתכוון לקנות זכרונות למחשב שלי ואני מתלבט הרבה.. אני מפחד מהדבר העיקרי שזה ההתאמה לזכרונות הקיימים.. מה שאני צריך זה 1gbX2 667MHZ 5CL כמובן שאלו דגמים פשוטים VALUE האם יהיה שינוי כלשהו חוץ מהאחריות בין החברות? ברשותי כרגע 512X2 של TWINMOS ואני דואג שלא יתאים להם שום דבר מלבד TWINNMOS לכן אני שואל

• 3 תגובות
    • 477 צפיות
  9. Started by no nick,

יש לי זכרונות במהירות 400MHz לאחד(2*256) משום מה באוורסט הוא מראה לי אותם כ 200MHz לאחד, ובדואל צ'אנל כ-400 ביחד. מה הבעיה פה?

• 2 תגובות
    • 477 צפיות
  10. אני מתכוון לקנות מחשב חדש. אני יודע, שבד"כ חודש דצמבר הוא חודש שמחירים יורדים עקב רצון לגמור מלאי, לקראת רישום מלאי חדש לשנה הבאה החדשה. (אני עצמאי אז אני יודע) האם בעולם המחשבים, הדבר דומה בחנויות ? אני מתכוון לקנות לוח אסוס P5GDC DELUX, שעולה יקר יחסית עם מעבד 2.8 סוקט 775, וכרטיס 6600GT. האם כדאי להמתין שבועיים או שהדבר לא יקרה? תודה לעונים

• 0 תגובות
    • 477 צפיות
  11. Started by angelos21,

יש לי לוח אם של אינטל מדגם D925XECV2 , מעבד פנטיום מדגם Intel® Pentium® 4 CPU 3.20GHz (ליבה אחת, 32 BIT ) וזכרון KINGSTON 512MB DUAL 533MH אני רוצה להגדיל את הזיכרון ב- 512, על איזה זכרונות אתם ממליצים בתחום מחירים של 250 עד 350??? אני לא רוצה DUAL, שבעתיד אני אוכל להוסיף עוד זכרון, אחרת לא ישארו לי סלוטים!!! והאם יש הבדל משמעותי בין ה533MH ל667???? יש באתר של נעה קומפ זכרון של GSKILL http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3563 ויש את הזכרון של PQI http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3366 על איזה אתם ממליצים???

• 2 תגובות
    • 477 צפיות
  12. Started by hararim,

האם זה נכון שבזכרון ddr 2 התוכנה מראה רק חצי מהתדר,כלומר: רשום לי 266 mhz ובפועל יש לי 533?

• 3 תגובות
    • 477 צפיות
  13. האם ידוע לכם על בעיה מסוימת?

• 0 תגובות
    • 477 צפיות
  14. Started by שמוליקג,

יש לי מחשב יחסית ישן - 3 שנים אני רוצה לחזק אותו - להוסיף זיכרון איך אני יודע מה הזיכרון המתאים? (חשד סביר שזה SDRAM) תודה שמוליק

• 2 תגובות
    • 477 צפיות
  15. Started by a-gold,

יש לי 2 סטיקים של 512 מגה 533 mhz DDR2 של YHNIX עכשיו השאלה שלי אם אני קונה עוד 2 סטיקים של אותה חברה אני צריך לראות גם שהקבוביות השחורות האלה שיש על הכרטיס יהיו אותו דבר בדיוק ?

• 1 תגובה
    • 477 צפיות
  16. Started by Moz,

היי, עקב פיצוץ לוח הגיגה בייט שלי וחוסר בתקציב, קניתי לוח PC PARTNER. יש לי P4 2.66 וחצי גיגה RAM בשני כרטיסי PC3200 במהירות 400 DDR. הבעיה היא שהלוח הזה מגדיר לי את מהירות ה RAM כ 200 DDR. בביוס (פוניקס AWARD) אין אפשרות להגדיר ידנית 400. לפי המפרט, הלוח אמור לתמוך ב 400 DDR. בתחום ה SPD בביוס הוא רושם שהבאס הוא 133 (133*20=2.66). אני ממש אובד עצות. מה עושים??? בתודה מראש, מוז.

• 6 תגובות
    • 477 צפיות
  17. היבואנים בארץ כבר לא מביאים יותר נורתוודים - לכל מי שמחפש. זמנים רעים לאוברקלוקרים בארץ.

18. Started by david32,

הייתכן דבר כזה? האם להאמין למקור? מקור: http://www.fudzilla.com/index.php?option=com_content&task=view&id=4416&Itemid=1

• 0 תגובות
    • 477 צפיות
  19. Started by sirsnir,

מתי המרום יוצא לשוק? אני חיכיתי לו בנרות,וכבר נמסה לי השעווה על היד-תראו איזה בוהן קיבלתי מישהו יודע מתי הוא יוצא?

• 1 תגובה
    • 477 צפיות
  20. יש לי לוח asus p4p800-e delux ובתוך הביוס, שאני בתפריט הארדיסק יש אפשרות לבחור לכונן 32Bit Data Transfer, מופעל או מכובה, אפשר לומר לי בבקשה מה זה אומר? ניסיתי לבדוק באתר או בחוברת של הלוח אבל לא היה שם שום דבר על זה...

• 2 תגובות
    • 477 צפיות
  21. שלום לכולם, שאלה לבעלי הלוח shuttle AV61 - האם מישהו הצליח להפעיל אותו עם מעבד פנטיום 3 800 ומעלה, סלוט 370, באמצעות מתאם? אם כן, אני מעוניין לדעת איך הגדרתם את הג'מפרים על הלוח. בתודה מראש.

• 0 תגובות
    • 476 צפיות
  22. Started by zzrxox,

אני בונה כרגע מערכת ומתוכנן אוברקלוק רציני,המעבד יהיה E6400 והלוח P5B DX ,התכנון להגיע לאיזור ה - 3.4-3.5 ביחס של 1:1 עם הזכרונות,ההתלבטות היא בין הדגמים הבאים , בכל הדגמים מדובר על 2 גיגה ותדר של - 800 G SKILL שני דגמים עם תזמונים של 5 5 5 15 BNQ - 1590 ש"ח BNR- 1580 ש"ח ודגם עם תזמונים של 4 4 4 12 BPK - 1680 ש"ח CELLSHOCK http://cellshock.flagbit.com/en/products/ddr2/ddr2-800-cl4.html שבב של מיקרון, חברה גרמנית ,זיגזג הם אילו שמוכרים את הזכרונות הנ"ל המחיר הוא 1885 ש"ח בקיצור מה הכי מתאים בכפוף לאוברקלוק הצפוי ?

• 1 תגובה
    • 476 צפיות
  23. Started by Snufkin,

לוחות האם הבאים: nVIDIA nForce3-250GB - Epox 8KDA3J - 3Y Warranty nVIDIA nForce3-250GB - Gigabyte GA-K8NS - 3Y Warranty מה עדיף למשחקים, ולמה. מה ההבדלים העיקריים בינהם? הבנתי שההבדל במחיר הוא לא גדול ושני אלה הם המומלצים

• 1 תגובה
    • 476 צפיות
  24. Started by 1moran,

יש לי מס' שאלות: 1. במחשב שקניתי (ועוד לא קבלתי)יש לוח אם מהדגם ASUS P5PL2 ,מפורסם בכמה אתרי קניות (KSP וגם באתרים בחו"ל- עשיתי חיפוש בגוגל) שהלוח תומך בSATA2 . 2. אבל באתר של ASUS בדף של הלוח מופיע רק SATA ולא SATA2. 3. האם משהו יודע האם הלוח תומך או לא בSATA2 (אני יודע שהארדיסק SATA2 עובד על SATA1 כי יש תאימות לאחור אבל אז אני מפסיד את הייתרון של ההארדיסק המהיר). 4. כמו כן איזה מהירות של העברת מידע נחשבת לSATA2. אודה לעזרתכם הדחופה אני אמור לקבל את המחשב מחר ביום שישי או ראשון...

• 2 תגובות
    • 476 צפיות
  25. Started by Ac-Boy,

שלום, אני רוצה לדעת אם אני שם זכרון בתדר 400 כמובן DDR, ונגיד הלוח תומך ב200MHZ זה ירד ל200MHZ?

• 2 תגובות
    • 476 צפיות

דיונים חדשים בפורומים