מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,790 דיונים בפורום זה
-
איזה לוח עדיף לדעתכם למחשב מבוסס פנטיום?
-
- 8 תגובות
- 838 צפיות
-
-
שלום חבר שלי רוצה לקנות מעבד אינטל 4 1.8 GHZ של אינטל עכשיו אני ועוד כמה חברים ניסיתי לשכנע אותו גם מבחינת מחיר ויכולת ש AMD Athlon XP 1800 יותר טוב וזול ואמין יותר אבל הוא עדיין בסימני שאלה וחושב שאינטל זה שם ויותר סומך עליהם שלא יקרה כלום וקצת חושש מ-AMD. הייתי שמח לשמוע את דעתכם אולי תצליחו להוציא אותו ממה שהוא חושב או אפילו לשכנע אותי שאינטל יותר כדאי (לא נראה לי שזה בדיוק יקרה) בכל מקרה תודה לכולכם נ.ב. - אף אחת מהחברות לא "זבל" בשבילי שניהם מאוד טובות פשוט אני חושב שAMD זול אמין ועדיף יותר P:
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
כולם מדברים על הזכרונות החדשים שיתפסו את ההובלה: DDR II ואני רוצה לדעת האם יש כבר לוחות שתומכים ב DDR II ?? אם לא, מתי צפויים לצאת לוחות כאלו? כדאי לחכות או לקנות כבר לוח מבוסס DDR ??? ??? ??? ???
-
- 1 תגובה
- 726 צפיות
-
-
-
תעשו טובה חייב REVIEW על לוח Gigabyte GA-7DXE AMD 761 בבקשה! :saint:
-
- 5 תגובות
- 893 צפיות
-
-
שלום! לאח שלי יש מחשב Packard Bell Platinum, עם לוח-אם MSI MS-6309 ומעבד pentiumIII 733 MHz עם זיכרון SDRAM 64 MB 133 MHz. - ניסיתי להוסיף לו זיכרון SDRAM 256 MB, double sided 133 MHz גנרי (ללא שם) - המחשב מזהה אותו (סופר ובודק אותו) - אך לא ממשיך לעלות ל- Windows Me או 98SE - גם ב- safe mode. אם מכניסים רק את הזיכרון החדש (ללא ה- 64 מ"ב) - אין כלל תצוגה על המסך - מסך שחור... עדכנתי לו ביוס ללוח האם מהאתר של PB - אך ללא הועיל... לא מצאתי תיעוד לבעיה כזאת ב- PB או MSI ולפי MSI הלוח תואם לזיכרון של עד 1.5 ג"ב (3x512MB) - ב- single or double-sided. מיותר לציין שהזכרון שניסיתי להתקין הוא תקין ונבדק על שני מחשבי פנטיום 3 אחרים, עם לוחות-אם של אינטל (D815EPEA2) ו- Abit BE6. מי…
-
- 2 תגובות
- 701 צפיות
-
-
-
תודה לכל מי שנכנס דבר ראשון אז ככה יש לי: gigabyte ga-8sr533 sis645 chipset intel p4 2.0ghz samsung 256mb ddr pc2100 נראה לי שלא צריך עוד פרטים טוב הבעיה שלי היא שבכל התוכנות הטמפ' שלי משתגעות בדקתי עם speedfan , hmonitor , sandra ועוד כמה... דוגמא מspeed fan : http://singalovski.ort.org.il/tmp/hot.jpg http://singalovski.ort.org.il/tmp/cold.jpg זה סתם דוגמא זה מגיע לי גם ל9 מעלות וגם ל75 מעלות בביוס אין לי בכלל מעלות! ובeasytune ( התוכנה שקיבלתי עם הלוח ) - http://singalovski.ort.org.il/tmp/easy.jpg וגם בmbm - http://singalovski.ort.org.il/tmp/mbm.jpg טוב אז השאלה שלי מה קורה פה? אני עומד לקנות את הvolcano 7 plus אז רציתי לדעת אם צריך להחליף לוח אם א…
-
- 8 תגובות
- 925 צפיות
-
-
שיהיה יכול לעבוד עם זיכרונות DDR ופנטיום 4 שהמחיר יהיה עד 1000 ש"ח תודה
-
- 4 תגובות
- 753 צפיות
-
-
עד כמה אתם חושבים יוריד המעבד החדש מבית AMD ה2800 את ה2600 ?
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות מחשב בקרוב עם לוח אם של ASUS כרטיס קול: Game Theater XP ו9700 RADEON. האם יש אפשרות לחסוך כסף ולקנות את הלוח אם ללא הכרטיס קול שעליו? ???
-
- 5 תגובות
- 794 צפיות
-
-
יש את הגיגה בייט שנראה ממש יפה וטוב וגם יש את האסוס וה אמ אז איי... אז....איזה אחד לפי דעתכם עדיף מבחינת ביצועים נטו בלי קשר לאם יש אותו בארף או מחיר או משהוא בסגנון....
-
- 1 תגובה
- 729 צפיות
-
-
הי חברה אני מקווה שתוכלו לעזור לי,זכיתי במכרז ב Netaction לפני איזה המממממ חצי שנה משהו כזה,ואני עדיין בספק לגבי איזה סוג הלוח אם שלי,מישהו בטוח יודע זה P-4 1.6Ghz כל מה שאני יודע שזה SiS 650 שאני מפעיל את Sandra אז מוצג בפני שהלוח הוא ECS ניסיתי לגשת לאתר של ECS כדי לעדכן ביוס אבל יש שם הרבה סוגים. למישהו יש איזשהו מושג ? אני צריך לדעת בדיוק איזה סוג הלוח אם שלי תודה
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני מתכוון לקנות מחשב עוד מעט, וראיתי פה שמוכרים מעבדים מזויפים אז קצת נבהלתי ורציתי לדעת אם יש איזשהו תוכנה שיכולה להגיד לי אם המעבד (AMD) הזכרונות והכרטיס מסך מקוריים ועל כמה הם באמת עובדים ? תודה מראש, אלון.
-
- 3 תגובות
- 776 צפיות
-
-
לוח:EPOX EP-4GEA+ INTEL 845GE MAGIC LIGHT מעבד:INTEL P4 2A GHZ - 478PIN 0.13 512k זיכרון:CORSAIR RDRAM 256MB CM616DR256A-800 אל תציעו לי לעבור ל-AMD כי השילוש הקדוש מיועד ל-OC ועל תציאו לי להחליף את הזכרון ל-DDR כי יש לי כבר מהמחשב הקודם RDRAM 256MB CM616DR256A-800 אז אני רוצה שיהיה לי 512MB ועוד שאלה העם יש סיכוי שאני שאני יכול לעשות OC ל-2.6 GHZ על המעבד יהיה Thermalright AX-478 יש מצב? תודה לכולם
-
- 6 תגובות
- 843 צפיות
-
-
אם מישהו חבר בפורום של בטכנו, אז יכול להיות שהוא ראה את הבעיה של חבר שלי (שעוד לא קיבל תשובה נורמלית): אז ככה, יש לו לוח של ECS (מסכן...). ללוח אמורים להיות 3 יציאות שניתן לחבר אליהם כרטיסי USB. (יציאות על הלוח - לא החיצוניות שמחברים אליהם מכשירים). 2 = שני יציאות ריקות לחיבורים של כרטיסי USB, 1 = שני יציאות הUSB שנמצאות מאחורה. הבעיה היא, שתוכנת סנדרה ועוד תוכנות אחרות (גם מנהל ההתקנים) אומרים שיש 4 יציאות כאלה: ה-3 שכתבתי בגרסא 1.10 ועוד אחת בגרסא 2.00. אבל - היציאה הרביעית לא קיימת פיזית. יש רק 2 יציאות על הלוח ושניהם של 1.10. בדקנו במנואל ובאתר ואין שום דבר שממש עוזר. וחוץ מזה, גם הפרטים של היציה הזאת נראים קצת מוזרים בסנדרה (6 ערוצים?!). הנה תמונה: בבקש…
-
- 3 תגובות
- 744 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת מה ההבדלים העיקרים בין הלוחות שציינתי (מלבד הפרש של 150 ש"ח) מה המשמעות של RAID ??? אשמח לשמוע המלצתכם
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. יש לי לוח אם שתומך בAGP *4 . בחוברת כתוב שהוא תומך בAGP *4 ו1.5V. לפי מה שהבנתי כרטיסי מסך שפועלים בAGP *8 פועלים ב 3.3V. האם זה ימנע ממני לקנות טי4400 עם AGP*8? או שזה בכלל לא קשור? תודה.
-
- 8 תגובות
- 905 צפיות
-
-
קודם כל, אני חייב לציין שאין לי מושג בכל מה שקשור לצ'יפסטים האלה.. טוב אפשר להמשיך פעם אחרונה שפתחתי את המארז, ראיתי במקרה את הלוגו של VIA איפשהו בלוח אם שלי (ASUS A7M266 כאמור), חשבתי שיש לי צ'יפסט שלהם.. בכל מקרה, רציתי היום להתקין את ה4in1 הזה, כי לפי מה שהבנתי רע זה כנראה לא יעשה.. כמובן, שלא רציתי סתם להתקין ובסוף בכלל יש לי משהו אחר לגמרי, אז הלכתי לאתר של אזוס, וגיליתי שיש לי צ'יפסט בשם AMD-760TM (של AMD מן הסתם), עכשיו.. אני מניח שבאתר של אזוס הם לא שיקרו, אז כאן באות השאלות שלי.. למה לעזאזל יש לי אז איזה צ'יפ עם לוגו של VIA עליו שם, ואם יש איזה עדכון דרייברים לצ'יפסט הזה שיש לי? תודה רבה מראש..
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום! לאחר שקניית המחשב החדש נדחה בחודש וחצי בעקבות קניית מסך חדש. החלטתי לקנות מחשב חדש והפעם מבוסס AMD. לאחר שבחירת רוב החלקים הסתיימה. אני רק צריך לחפש לוח חדש ונחמד. הדרישות: 1.שיהיה לוח יציב 2.פשוט,נוח לעבודה 3.טוב מאוד באוברקלוקינג תזכרו שהסעיף ה3 מאוד חשוב נ.ב: ישודך ללוח אטלון 2400 והתקציב ללוח יכול להגיע גם ל1000 אם הלוח שווה את זה. תודה רבה לכל העונים
-
- 4 תגובות
- 830 צפיות
-
-
אני מחפש איזה משהו זמני לוח אם ל AMD עם SDRAM משהו הכי זול לא מעניין אותי כמה הוא דפוק ואם אפשר גם איזה מחיר טוב על AMD ATHLON 1.6 / 1.7 תודה!!
-
- 5 תגובות
- 803 צפיות
-
-
אני בקשתי וזה מופיע במפרט של המחשב מעבד 2.4MHZ עכשיו אני חושה שעשו לו אוברקלוק אבל אני לא בטוח, יש לי אפשרות לקחת את המחשב היום לחנות אבל אני לא יודע מה להגיד להם הנה תמונה : http://planet.nana.co.il/sorer25/bithc/PC.JPG
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי זיכרון 256 עם מהירות של 333MHZ, באחת ההודעות בפורום מישהו פירסם תוכנה בשם wcpuid שבודקת מהירות מעבד. הורדתי את התוכנה והיא מראה שהמהירות זיכרון שלי היא 267MHZ יכול להיות שעבדו עלי בקנית הזיכרון?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני משתמש כרגע בפנטיום 4 1.4 בסוקט 423 עם לוח אם אינטל D850GB + זיכרונות 256MB PC800 RDRAM. לפי סקירה שראיתי AMD Duron 1200 עם זכרונות SDRAM ולוח אם פשוט עוקף את השילוש שלי, רציתי לדעת עם זה נכון או שאולי לא הבנתי טוב את הסקירה. ועם כן שווה לשדרג את המערכת ל-AXP 1700 0.13 + GIGABYTE 7VAX + 256MB PC3200 CORSAIR CAS2? או שהביצועים יהיו זהים? אני יודע שדיברתי על DURON אבל המחיר זהה ו-AXP 1700 יותר חזק. בלי קשר אני קונה גם מחשב עוד שבוע-שבועיים איך השילוש הקדוש? AMD AXP 1800 + EPOX 8K9A2(+) + 512MB PC3200 CAS2 פשוט חבל לי לפתוח עוד ת'רד. תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי! רציתי לדעת עד איפו אני יכול לשדרג את הלוח אם שלי. כמו מעבד כרטיס גרפי וכו. נ.ב לוח אם שלי הוא GIGA-BYTE GA-7VRXP תודה.
-
- 2 תגובות
- 741 צפיות
-