עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by RETMIX,

מה הטמרטורה הנורמלית למעבד Core 2 Duo E8400 במאמץ

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. לצד חשיפת ארכיטקטורת ה-Zen 2 קיבלנו טיזר עבור Rome - הדור החדש של מפתחת השבבים האדומה לשרתים שיכפיל את מספר הליבות הזמינות בלוח אם ויוכל לספק שיפור של עד פי 4 בביצועים במקרים מסויימים לכתבה

3. שלום לכולם.. אפשר לאמר שאני גיימר די כבד ואוברקלוקינג הוא גם מנת חלקי..והסוגיה היא כדלקמן, המפרט שלי בפרופיל בצד..אני מוכן ורוצה להשקיע משהו כמו 2000-3000 ש"ח בשדרוגו חלקית או החלפתו המלאה(לוח אם,מעבד,זכרונות,כרטיס מסך) על מנת לקבל תוספת של משהו כמו 40% בביצועים(אוברקלוקינג ומשחקים)...כל קומבינציה והמלצה תתקבל בברכה,לדוגמא,אני יכול למכור את החלקים שלי במחיר מסוים ואז להשתמש בכסף לשדרוג קצת יותר יקר,או,להחליף רק כרטיס מסך ולהוסיף 2G זכרון ועוד דוגמאות כאלה ואחרות... כרגע הלוח שלי מגיע לבאס 425 וזה המקסימום שלו...לכן אם אשדרג ולא אקח לוח שמגיע לבאס 500 בלי מאמץ מיוחד אז כנראה שההשקעה לא משתלמת,המפרט שלי כרגע על קצה גבול היכולת שלו והוא מוציא משהו כמו 12,000 נקודות ב3Dmark0…

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. ההזמנה המקורית היתה G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR3 1600 CL7 - RIPJAWS וקיבלתי G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR3 2000 CL9 - RIPJAWS מה יותר טוב?! ומה היתרונות\חסרונות של מה שקיבלתי.. לעומת הדגם הקודם. תודה

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. מחר אני שולח את אבא שלי לKSP כדי לקנות קצת מצרכים למחשב שלי עכשיו בין המצרכים יש זיכרון 512 A-DATA במהירות של 400 מגה הרץ. עכשיו הזכרונות שברשותי עכשיו הם זכרונות של סאמסונג 128 מגה במהירות של 266 (אבל באוברקלוק ל 333) מכיוון שברשותי רק שני סלוטים של זכרון אני מוציא 128 אחד ומכניס את ה 512 החדש. רציתי לדעת האם הזיכרון הזה בכלל יכנס לסלוט שלו (מספר חריצים דומה וכאלה), ורציתי לדעת האם יכולות להיות בעיות תאימות של שני הזכרונות... זה מאוד דחוף!!! תודה לכולם!

• 7 תגובות
    • 578 צפיות
  6. יש לי כרגע את ה2GB DBT של GEIL במהירות 800MHZ השאלה היא האם להוסיף עוד 2GB? זה ישפר משמעותית את הביצועים? והאם שווה לשדרג את הוינדווס שלי מאקספי לויסטה בשביל זה? הלוח אם שלי עצמו לא תומך ביותר מ4GB ככה שאני כולה מרויח ג'יגה על השדרוג.חוץ מאלה המחשב שלי די בסדר: msi 8800gt oc וquad 8200.שוב השאלה היא כמה שדרוג הזיכרון יעזור לי עם משחקים?וכנל לשדרוג המערכת?אם אין הבדל משמעותי אולי עדיף לי להוסיף רק ג'יגה ומקסימום אחר כך להוסיף עוד אחד.(יש לי 4 סלוטים בלוח אם ורק כרטיס אחד של 2GB)

• 3 תגובות
    • 537 צפיות
  7. Started by johny,

אני מתקשה להבין את נושא מהירות אפיק BUS הזיכרון מול מהירות אפיק הלוח FSB. אני רואה על לוחות שרשום שהם עובדים ב 800MHZ FSB. גם המעבד עובד במהירות דומה. אז למה על הזיכרונות התואמים רשום הם עובדים במהירות 400MHZ? מה זה עוזר שהמעבד עובד במהירות כפולה מהזיכרון... הרי הזיכרון יאט את כל התהליך. אשמח להסברים. תודה.

• 3 תגובות
    • 504 צפיות
  8. אם לשפוט מהכתבה שעשה בריאן מ- yes tech city, הדברים נשמעים פסימיים:

• 1 תגובה
    • 979 צפיות
  9. יש לי corsair PC3200C2, שאמור כמובן לעבוד ב 200mhz, אבל הלוח (K8N-E Deluxe) נותן לו באופן אוטומטי 100mhz. גם אחרי שהעליתי את זה ידנית ל 200mhz (כמו שצריך להיות), תוכנות כמו Sisoft Sandra ו HWinfo32 אומרות לי שזה עדיין רץ ב 100mhz. מה עושים כדי לפתור את הבעיה? תודה!

• 15 תגובות
    • 907 צפיות
  10. Started by liiight,

כאשר אני מסתכל בתוכנות ניטור (EVEREST, CPUZ), הוא לא מראה לי שום מידע לגבי הזכרונות. בCPUZ הוא רק מראה את כמות הזכרון, ובEVEREST בלשונית SPD הוא לא מראה כלום בכלל. הזכרונות שלי הם KINGSTON 256MB *2 DDR400. מה יכולה להיות הסיבה?

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  11. צריך להוציא אותו כשמחברים את המעבד או לא?

• 3 תגובות
    • 501 צפיות
  12. Started by extra-g,

את המחשב שלי קניתי מזמן ככה שאני לא זוכר בדיוק איזה לוח אם זה (חוץ מזה שהוא של אסוס) אני רוצה להוסיף עוד כרטיס זיכרון השאלה שלי היא - איך אני בודק: 1. איזה לוח אם יש לי 2. עד כמה זכרון הוא תומך 3. כמה זיכרון יש לי ושל איזה חברה עדיף להביא עוד ממורי סטיק של אותה חברה נכון? תודה!

13. אני חולהה מחשבים ויש לי ידע רב על מחשבים(חוץ מכל החלקים שלו............) אבל אולי זה ישמע מצחיק אין לי ידע אפילו כללי על חלקי המחשב. אני לא יודע מה זה לוח אם....על מעבד וזכרון אני יודע רק שהם אחראים על המהירות של המחשב שלי.......וזהו יותר מזה אני לא יודע שוםםםםםםםםם דבר. כיצד אני יכול לקבל מידע מקיף בעברית על מעבדים לוחות אם וזכרונות. האם יש איזה מדריך שמסביר על כל החלקים והמאפיינים של לוחות אם מעבדים וזכרונות. תנו לי פה קישורים למדריכים בעברית על החלקים הנ"ל. מי שיעזור לי אודה לו מאוד. אני מאוד רוצה לדעת הכל. זה מייאש לראות מה שמדברים פה שאתה לא יודע שום דבר.

• 4 תגובות
    • 568 צפיות
  14. Started by 6kwar,

שלום יש לי לוח אם AB61 SHUTTLE הורדתי את העידכון לביוס והכנתי דיסק הצלה עם הפקודה format a: /s ופתחתי את הזיפ יש שם שני קבצים בשם: AB61S023.BIN Awd761.exe אז מה שאני עושה זה מכניס את הדיסק לכונן A ועושה ריסט המחשב עולה לדוס דרך הדיסק ורושם את הפקודה הזו a:\awd761.exe ab61s023.bin (\:a מסמן את אות הכונן) ואחר כך המחשב שואל האם לשמור ללחוץ Y לעשות ריסט להיכנס לBIOS וללחוץ F10 ולאשר את שמירת השינויים Y. ככה עושים? עוד משהו אין אפשרות פשוט לעלות דרך דוס ולהפעיל את הקבצים של העידכון מהדיסק הקשיח?

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. אז ככה...חובה פיירוייר... הזיכרונות הם 2GBX2 של גיסקיל במהירות 1000.... רק בחנות SKYPC חשבתי על ASUS P5KE/WIFI-AP...מה אתם אומרים?

• 5 תגובות
    • 576 צפיות
  16. Started by שמנואל,

שלום ושנה טובה. כבר נהיה לי בלגן שלם: יש לי לוח אם asus p4c800 e deluxe שעל פי כל הבדיקות שעשיתי הוא תומך SOCKET 478. אבל יש לי צ'יפסט : I875P של אינטל - שאם הבנתי נכון (כנראה שלא...) אז הוא תומך :LGA775 האם מישהו יוכל להבהיר לי את המצב ? תודה רבה.

• 24 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by omerha,

היי, אני רוצה להרכיב כונן nvme למחשב שלי. השאלה אם יש לי אפשרות להחליף רק לוח בלי לשדרג מעבד למשהו טוב שיש לו nvme ראיתי שעל לוחות אם חדשים רושמים שזה עבור מעבדים של דור 8 ומעלה ולכן אני שואל תודה

18. Started by yamamoto,

יש לי מחשב ישן עם תושבת 775 ועליה מעבד E6600 לאחרונה אני צריך הרבה יותר כח מהמחשב וגיליתי שלמעבדים בתושבת הזו יש שוק חזק בסביבות 200-250שקל אפשר להשיג את המעבדים הבאים: Q6600 8M Cache, 2.40 GHz, 1066 MHz Q8200 4M Cache, 2.33 GHz, 1333 MHz Q8300 4M Cache, 2.50 GHz, 1333 MHz איזה מהם הכי חזק?

• 3 תגובות
    • 909 צפיות
  19. יש לי בעיה אם הכבלים שלא מגיעים לסוף הלוח אם(NF7-M) מארז ריידמקס מוסטנג

• 4 תגובות
    • 493 צפיות
  20. אז עברו כ 10 שנים מאז שיצא סידרת ה CORE שהייתה בזמנו קפיצת מדרגה די רצינית. הערוץ הבא לקח את כל מעבדי אינטל מהעשור האחרון בערך כולל מעבדי I7 ו I5, החל מה i7-930 ועד מעבדי דור התשיעי, ובדק האם אינטל הצליחה לשמור על שיפור ביצועים עקבי לאורך השנים (ספוילר - ממש לא) ומה קרה לרף המחירים שלה מעבדים עם השנים (ספוילר - עלה משמעותית, שניהן תוצאה של חוסר תחרות כלשהי לאינטל). לדעתי מרתק: https://www.youtube.com/watch?v=KPWEdbfJ0oE

21. Started by MasterGal,

היי, אני עצרתי את הקנייה של המחשב החדש בגלל התושבת החדשה של המעבדים של AMD את יכולים לספר לי קצת יותר מה ההבדל בין התושבת הזאת לקודמת לה? מה המחירים ומתי זה מגיע לארץ בתודה גל....

• 8 תגובות
    • 486 צפיות
  22. Started by singera,

לפני כשבועיים קניתי לוח זה ואני יודע שקיים בו כרטיס קול 2 ערוצים שמשנים משהו הוא 6 ערוצים כיצד עושים זאת??? האם כדאי להחליף לוח זה ל VRXP בגלל הRAID וLAN OB אך איני רוצה שהיציבות תיפגע

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  23. חברה אני מעוניין לרכוש זיכרון למחשב אזז ככה יש לי 2*1GB של קינגסטון מהירות 667 DDR2 עכשיו בגלל שיש לי ויסטה אולטימייט 32 ביט המחשב זז טיפה לאט ורואים את זה בעיקר בהעאלאה של משחקים זמני טעינה אורכים מאוד...דבר שלא היה לי בXP.... רציתי לברר גם אם יהיה שינוי משמעותי ואם המחשב יזהה לי את כל ה4 ג'יגה ואם באמת הם יהיו מנוצלים תודה מראש וחג שמח

• 26 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by sollito,

שלום לכם בימים אלו אני מנסה לשפר את הלפטופ שלי אני עובד הרבה עם תוכנות כבדות שזוללות לי את הזיכרון (תוכנות תלת מימד) בנוסף לכמה דברים שאני מנסה לעשות איתו אני רוצה לשפר את הזיכרונות אך למרבה הפלא המחשב הזקן שלי לא תומך ביותר מ4 ג'יגה שמותקן כעת עכשיו לאחר ההקדמה המדהימה השאלה שלי היא Ready Boost - הבנתי שאפשרי לחבר DOK שישמש כזיכרון, במידה ואחבר DOK 8G כמה זה יעזור למחשב? ואם אני מחבר אותו דרך מפצל האם זה יוריד משמעותית את העזרה שלו? הרעיון הכללי שלי זה לבטל את הCD ובמקום שהתפנה לי אני רוצה להכניס HDD, מתאם BT, קורא כרטיסים SD, וכמה חיבורי USB נוספים שאחד מהם כנראה יהיה הDOK המדובר תודה לעוזרים וסליחה על החפירה עריכה: אם אני ילחים את הDOK ישירות לUSB חיצוני שלא יהיה חל…

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by ScreameR,

אמרו לי יש 3 פינים : און אוף, ריסט, ולפעמים טורבו... אבל איפה הם?!!?!?! אמרו לי שזה קטן.. אבל באיזה איזור זה בערך?

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.