עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. קניתי נגן MP3 מדגם Foxda 6602 256MB וכשאני מנסה לחבר אותו למחשב אז המחשב נתקע/לא מזהה כלום/עושה כאילו הוא מזהה אבל לא מראה שומדבר חדש. שיטוט ברשת הראה לי ת'רד של בנאדם עם אותה הבעיה בדיוק, המשותף הוא הלוח, NF7-SL. ממה שהבנתי יש לו בעיה עם מוצרי USB שלא תואמים לתקן מסויים. הנגן עובד פרפקט במחשב של חבר, וגם מזוהה במחשב ישן שלי (אבל לא מעביר קבצים, המחשב קצת מעפן). יש לפעמים גם בעיות עם המודם USB שלי, אולי גם זה באשמת הלוח... ניסיתי גם לבדוק בחיבורי USB שממוקמים במקלדת ובמסך אבל זה אותו דבר. יש אולי איזה עידכון קושחה לנגן או ללוח שמתקן את הבעיה? תודה

• 0 תגובות
    • 506 צפיות
  2. Started by darkflames,

מישהו יודעה מה מחיר של לוח אם asus tusi-m אני צריך לדעת מחיר

• 1 תגובה
    • 506 צפיות
  3. Started by oded900,

אני צריך לוח שיתמוך BUS 333 לOC לE4300 חשבתי על הלוח הזה, איך הוא בOC?יש לוח אחר בסביבות ה500 ש"ח שעדיף? במה הAB9 שיותר יקר יותר טוב? תודה

• 1 תגובה
    • 506 צפיות
  4. Started by GazzA,

אני צריך שתציעו לי לוחות בסביבות מחיר של 750 שקל שיהיה NF4 וSLI תודה מראש....

• 2 תגובות
    • 506 צפיות
  5. שמתי לב שמחשבי סנטרינו יותר קלים זה יכול להיות? וwi-fi זה אינטרנט אלחוטי אבל מה ההבדל בין אינטרנט אלחוטי רגיל לאינטרנט אלחוטי שיש במחשבי סנטרינו?

• 1 תגובה
    • 506 צפיות
  6. קיצר תשמעו אני רוצה לדעת מה אתם חושבים.. כדאי לי להשקיע את הכסף ולקנות ASUS A8N-SLI Premium או שלחסוך את ה200 שקל האלו ולקנות Asus A8N-SLI רגיל לא פריום לא דלוקס.. רגיל מה אתם אומרים?

• 4 תגובות
    • 506 צפיות
  7. Started by brk2k,

האם הפסיקו גם את הייצור של המוביילים?

• 1 תגובה
    • 506 צפיות
  8. Started by omers1,

אז ככה, האופציות הן Gigabyte GA-K8NF-9 nForce4 או MSI K8N Neo4-F nVIDIA nForce4 בעיקרון לא מתוכנן אוברקלוקינג, אולי בעתיד משהו בקטנה, אבל איזה לוח עדיף בכל זאת? ולמה תודה

• 1 תגובה
    • 506 צפיות
  9. Started by giloman,

אם הוא בצבע אפור אז הוא v1 ואם הוא אדום אז הוא V2 ?

• 2 תגובות
    • 506 צפיות
  10. אני מדבר על הזכרונות האלו: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_90_468_732&products_id=5664 והם יהיו על 754 (אני יודע שלא יהיה DAUL משמעותי..) מה דעתכם אליהם? אני בכללי מעוניין לקנות 1GB זיכרון איכותי (מאוד חשוב) ושיהיה בעל ביצועים טובים מאוד (על סמך ביקורות..), שיתאים למערכת A64 וזה לא לOC (לפחות בינתיים לא..) והמחיר לא כל כך חשוב.. רק תנו את הפיסגה... זה יהיה מיועד או ללוח של MSI ה K8N או לאיפוקס KDA+... תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 506 צפיות
  11. יש דבר כזה? אם כן אפשר שם?

• 1 תגובה
    • 506 צפיות
  12. הי, אני בונה מחשב על לוח gap35ds4 של גיגהבייט סדרה 2.1 וקניתי זלמן cnps7500 cu-led לקרור המעבד Q6600 ולא נראה שהוא יתאים לפי גודל הקופסה בגלל צלעות הקרור של הלוח. האם אני טועה? ואם לא אז איזה זלמן כן יתאים??? תודה רבה מראש.

• 0 תגובות
    • 506 צפיות
  13. איך מעלים מתח <? תחת איזה כותרת? אני מוצא איך להעלות מתח רק לזכרונות.. אני רוצה לשבור את ה37 בpi אבל שיהיה יציב תודה אם אפשר תמונות אם לא אז רק כותרות אבל שיהיה במדויק מאיפה שהמסך ההתחלתי תנקס [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 0 תגובות
    • 506 צפיות
  14. Started by Ac-Boy,

אני מתכוון לקנות זכרונות למחשב שלי ואני מתלבט הרבה.. אני מפחד מהדבר העיקרי שזה ההתאמה לזכרונות הקיימים.. מה שאני צריך זה 1gbX2 667MHZ 5CL כמובן שאלו דגמים פשוטים VALUE האם יהיה שינוי כלשהו חוץ מהאחריות בין החברות? ברשותי כרגע 512X2 של TWINMOS ואני דואג שלא יתאים להם שום דבר מלבד TWINNMOS לכן אני שואל

• 3 תגובות
    • 506 צפיות
  15. Started by p-o-i,

שלום..טוב אז ככה..אני רוצה לקנות מדיה סנטר שיהיה מבוסס על המעבד SEMPRON...המפרט הוא כזה בערך... AMD Sempron 3000 , 1.6GHz, 256KB Cache לוח אם מסויים...(בסביבות ה300 שקל...אז ז"א לא משהו רציני) 512DDR2 667 7300GT DDR2 \7600GS לא הוחלט עדיין.. השאלה שלי היא (לא ידעתי איפה לשאול אותה ת'אמת) אם אני ירצה לשחק במחשב הזה משחקים כגון NFS וBUDOKAI וכו' הם יפעלו סבבה על רזולוציות נחמדות או שהמעבד הולך באמת או ובתמים לדפוק את הביצועים של מחשב במשחקים...??..(אני לא רוצה לשחק בו דברים מיוחדים מידי רק מרוצים ומכות כי הוא הולך להיות מחובר לטלויזיית LCD 32 שלי ואני פשוט מעדיף שיהיה לי את האפשרות לשחק בו בנוסף לצפייה בסרטים..) או שאתם ממליצים כבר ללכת על ATHLON64 או PENTIUM D או אפילו CEL…

• 5 תגובות
    • 506 צפיות
  16. Started by lirik,

היי יש לי על הלוח שלושה כרטיסי זיכרון אחד ישן יחסית אחד קצת יותר חדש והשלישי דנדש (המחשב הורכב מתרומות) משנה המיקום בסלוטים? האם בסלוט מסויים הוא (המחשב)משתמש ראשון וכשהוא צריך עוד זיכרון אז הוא עובר לסלוט הבא כמו שהבנתם אני מעדיף שהוא יתחיל עם החדש (המהיר יותר) וכן הלאה תודה לכולם ליריק

• 1 תגובה
    • 506 צפיות
  17. Started by roy7777777,

?ConRoeXFire-eSATA2 s775, 945P, DDRII 667 או GA-945P-S3 ? תודה

• 3 תגובות
    • 506 צפיות
  18. Started by devil2052,

שלום, אני מתכנן לקנות מחשב חדש בארה"ב. אני מתלבט בין שני זכרונות, והייתי רוצה לשמוע את דעתכם בענין: 1. http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820145034 2. http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820231065 תודה.

• 6 תגובות
    • 506 צפיות
  19. שלום, אני מעוניין לרכוש זיכרון DDR II 667 בנפח של 1GB. בהנחה שהמחיר זהה, האם עדיף לרכוש זאת ביחידה אחת או שתי יחידות של 512 MB? מה עדיף מבחינת ביצועים? תודה, דוד

• 1 תגובה
    • 506 צפיות
  20. Started by IDAN AMRAM,

לחבר שלי הלך הלוח אם והוא חשב לקנות לוח אם + מעבד עד 1000 ש"ח והוא אמר שמישהו שהוא מכיר אמר לו שזה אפשרי למצוא מעבד AMD core dou ולוח אם שתומך ב AGP עד 1000 שקל... אתם מכירים דבר כזה? תנו לי המלצה אם אתם מוצאים ואם אפשר גם את החנות שממנה אתם לוקחים תודה מראש

21. Started by david32,

הייתכן דבר כזה? האם להאמין למקור? מקור: http://www.fudzilla.com/index.php?option=com_content&task=view&id=4416&Itemid=1

• 0 תגובות
    • 506 צפיות
  22. Started by sn388,

שלום לכולם! אני מעונין לקנות מחשב עם מעבד AMD Athlon XP 2500+ Barton Box , אך מכיוון שהוא אזל הציעו לי לקחת את ה- XP 2500+ Tray עם מאוורר SPEEZE HawkStream ll Socket A/ 370 Heatsink ואחריות לשלוש שנים באותו מחיר של ה- Box . בחנות אמרו לי שהוא לא נופל מהמאוורר שמסופק ב- Box ואף טוב מממנו במקצת. מה דעתכם בנושא? האם אני יכול לישון בשקט? תודה!

• 4 תגובות
    • 506 צפיות
  23. Started by idanaz,

שלום לכולם בעקבות הכתבה שהתפרסמה היום בנוגע לכך שAMD מריצים מחדש את ארכיטקטורת ה K8 האם זה אומר שאני יוכל לרכוש מעבד חדש ולשדרג את ה 3200 939 שלי ? תודה מראש עידן

• 1 תגובה
    • 506 צפיות
  24. אהלן, יש לי מעבד שקיבלתי Q9450, ואני רוצה לקנות לוח אם וזיכרון, הלוח אם שכבר המליצו לי עליו בנושא אחר שהעליתי הוא Gigabyte EP43-DS3L שעולה בערך 450 ש"ח אני מעוניין בזכרונות, 4GB, הבנתי שלקחת את ההכי זולים וזה יהיה מספיק, אבל אני מעדיף זכרונות קצת יותר יקרים, עם גופי קירור ויעילות גבוהה יותר מאשר ב 250 ש"ח. יש למישהו המלצה לזכרונות טובים במחיר של עד 350 ש"ח ? - אם צריך אפשר לחרוג ב איזה 50 ש"ח

• 1 תגובה
    • 506 צפיות
  25. אני מעונין בלוח אם שיתמוך במשחקים DX10 וברזולוציה 1080P ( לא 1080I ) האם הלוח הזה יכול לעמוד בכמות תעבורה של 1080P M2A-VM של ASUS

• 1 תגובה
    • 506 צפיות

דיונים חדשים בפורומים