מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
קניתי נגן MP3 מדגם Foxda 6602 256MB וכשאני מנסה לחבר אותו למחשב אז המחשב נתקע/לא מזהה כלום/עושה כאילו הוא מזהה אבל לא מראה שומדבר חדש. שיטוט ברשת הראה לי ת'רד של בנאדם עם אותה הבעיה בדיוק, המשותף הוא הלוח, NF7-SL. ממה שהבנתי יש לו בעיה עם מוצרי USB שלא תואמים לתקן מסויים. הנגן עובד פרפקט במחשב של חבר, וגם מזוהה במחשב ישן שלי (אבל לא מעביר קבצים, המחשב קצת מעפן). יש לפעמים גם בעיות עם המודם USB שלי, אולי גם זה באשמת הלוח... ניסיתי גם לבדוק בחיבורי USB שממוקמים במקלדת ובמסך אבל זה אותו דבר. יש אולי איזה עידכון קושחה לנגן או ללוח שמתקן את הבעיה? תודה
-
- 0 תגובות
- 449 צפיות
-
-
נשרף לי המעבד ואני רוצה לקנות מעבד pentium 3 . ומצאתי מוכר מישהו יכול להגיד לי כמה שווה מעבד 933mhz,256cach,133mhz זיכונות?
-
- 1 תגובה
- 449 צפיות
-
-
-
לאחר שמערכת ההפעלה עולה הביוס מקשר בין מערכת ההפעלה לחומרה?
-
- 1 תגובה
- 449 צפיות
-
-
אני יודע שלאינטל כבר את כל זה.... מה עם AMD חשבתי שזה יצא עם ה 939 ולפי מה שאני רואה עכשיו אין ב ערכת השבים של ה 939 את כל הטכנולוגיות האלו. מישהו יודע מתי הן יתחילו לצאת גם בערכות השבבים של AMD? אולי ב nforce4?
-
- 3 תגובות
- 449 צפיות
-
-
אני מדבר על הזכרונות האלו: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_90_468_732&products_id=5664 והם יהיו על 754 (אני יודע שלא יהיה DAUL משמעותי..) מה דעתכם אליהם? אני בכללי מעוניין לקנות 1GB זיכרון איכותי (מאוד חשוב) ושיהיה בעל ביצועים טובים מאוד (על סמך ביקורות..), שיתאים למערכת A64 וזה לא לOC (לפחות בינתיים לא..) והמחיר לא כל כך חשוב.. רק תנו את הפיסגה... זה יהיה מיועד או ללוח של MSI ה K8N או לאיפוקס KDA+... תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 449 צפיות
-
-
שלום לכולם ! אז למה זה קורה, התיזמונים יורדים לי מ-8-3-3-3 ל -7-3-3-2.5 ובגלל זה אני חושב שאני מקבל מסל כחול אחרי משהו כמו שעה שהמחשב בOC מ240/200 . כי אני לא חושב שהזכרונות האלה יכולים להחזיק כאלה תיזמונים. מצ שני - לפני שהבנתי כל-כך מה קורה בOC הראשון שלי (שבנס שלא נשרף לי כל המחשב) העלתי את הבאס ל240 והיחס עם הזכרונות היה 1:1 ככה שהזכרונות היו ב480MHZ !!!! אז אני כבר לא מבין ומבולבל ........ שמישהו יעזור לי. מה עושים עם הודעת שגיאת מסך כחול של בעיית זכרון.
-
- 2 תגובות
- 448 צפיות
-
-
שלום, אני מוכר מחשבים לאנשים. בד"כ אני מוכר רק לוחות אם של ABIT אבל מסיבות כלשהן אין לי כרגע ABIT במלאי ויש לי לקוח שרוצה מחשב ממש זול (שאני בד"כ לא מוכן למכור אבל במקרה הזה אין לי ברירה). על איזה לוח אתם יכולים להמליץ לי מכל הלב בסביבות ה-400 שקל? עדיפות גדולה ללוחות עם צ'יפסט של אינטל 865 ומעלה. תודה.
-
- 1 תגובה
- 448 צפיות
-
-
טוב - קניתי מערכת חדשה- נכנסתי לביוס של הלוח אם ו...ממש איבדתי את עצמי שם מרוב האפשרויות..... אז בבקשה יש מישהו באמת עם הלוח הזה שיכול להגיד לי איך עושים מה? ואיפה? (ולא בכלליות להגיד בביוס איפשהו- לכן אני שואל מישהו עם אותו לוח). אז ככה נתחיל בהתחלה בשאלה פשוטה שלא מחייבת שיפור מקיף למערכת הקרור שליף יש לי זכרונות ADATA 500 MHZ - הבנתי שעם הוח הזה הם עובדים על 400 MHZ ואני יכול להוריד להם תזמונים ואז לקבל בוסט בביצועים (מבלי ממש לשנות דברים שיעלו חום במערכת ואז לקנות פתרונות קרור) - אז איך אני עושה את זה? ומה השילוב הכי כדאי..? (שוב תושבות לעניין של פרט אחרי פרט יתקבלו בברכה ולא תשובות "תשנה את זה בביוס איפשהו"...) תודה
-
- 2 תגובות
- 448 צפיות
-
-
לוח לAMD אם הוא תומך 400 FSB אז אני יכול לשים עליו גם 266 או 333...?
-
- 3 תגובות
- 448 צפיות
-
-
אוקיי,אז ככה:יש לי ASUS p4s533-vm ואני מעוניין להעביר את הג'אמפר(שאחראי על מעבד,זיכרונות...)לjumper free mode,עכשיו תראו להלן התשובות שאני לא מעוניין לשמוע!!!: א."פתחת כבר את הת'ארד הזה ראה הוזהרת"... ב."תסתכל באתר החברה\במדריך"(נראה לכם שלא התסכלתי...יש שם רק טבלה אבל אין הסבר בידיוק איך אני מגיע לפרי מוד) ג."אף אחד לא חייב לך כאן כלום"...(אני יודע אני רק |מבקש| עזרה) ד."תשתמש בחיפוש\המדריך שקיים כאן"...(חיפשתי\הסתכלתי-לא עוזר) ה."מה זה לא לתת ת'תשובות האלו למה לא זה מה שאנחנו רגילים לתת..."...(מתנצל) אם מישהו הולך לתת אחת מהתשובות הנ"ל או דומה עדיף שלא יתן כבר...אני מחפש רק תשובה מעשית. סליחה אם פגעתי במישהו,תודה מראש לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 448 צפיות
-
-
הביאו לי במקום מה שהיה לי gigabyte 8sq800 זה מה שהיה לי הביאו gigabyte 8sg800 איזה לוח אם יותר טוב ? הביאו לי פחות טוב ממה שהיה לי ואגב הרכבתי את הלוח אם החדש והמחשב לא פועל אני אצל חבר עכשיו הביאנו אותו למעבדה שיפתרו את הבעיה כנראה נשרף המעבד לא יודע . הכל יכל לקרות .
-
- 2 תגובות
- 448 צפיות
-
-
שלום מישהו יכול לומר לי מה מיוחד בלוח אם הזה???
-
- 0 תגובות
- 448 צפיות
-
-
הרגע גיליתי שמסיבה מוזרה מאוד נשרפו לי 13 (!) קבלים בלוח האם. עכשיו, אני לא רוצה להתעסק יותר מידי ומעוניין לרכוש חדש, עכשיו יש לי התלבטות בין שני לוחות האם הללו: Abit - NF7-S ATX, nVIDIA nForce MCP2-T, DUAL DDR, Socket A, כ.קול/כ.רשת/400MHZ/AGPX8/USB 2.0 455 ש"ח ASUS - A7N8X-X ATX, nVIDIA nForce2 400, DDR400, Socket A, כ.קול/כ.רשת/400MHZ/AGPX8/USB 2.0 510 ש"ח אשמח לדעת איזה מהם יותר משתלם, ואם יש לכם הצעות ללוחות אחרים בתווך המחירים אנא כתבו. תודה.
-
- 1 תגובה
- 448 צפיות
-
-
תודה רבה לעוזרים....
-
- 3 תגובות
- 448 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש! יש לי עכשיו בעיה בכרטיס מסך יש הרבה איבותים ויש לי בעיה עם העכבר אז יום שלישי אני נותן לחנות את המחשב!! אז בPCMARK04 קבלתי 1400 נקודות בערך זה בסדר לזיכרון הזה samsung 512 ddr 400mhz pc3200 :-[ רק תגידו לי כמה עם זיכרון כמו שלי אני צריך לקבל נקודות בערך ! :-[
-
- 0 תגובות
- 448 צפיות
-
-
או קיי יש לי טווינמוס זולים [לא שהם לא אחלה הם פשוט זולים..] את כל הכבוד אני נותן להם על שהחזיקו לי 460 ב333 מגהרץ על 2וחצי שלוש שלוש שמונה אבל אני יכול להגיע רק ל3200 ככה לא יותר ואני רוצה מזה ושיהיה יותר יציב גם... לאיזה זיכרון כדאי לי להחליף? ועוד שאלה איך קוראים לפנטיום 4C יש לליבה של המעבד שם ....מהו?
-
אז ככה חיפשתי בחיפוש אך עדיין לא מצאתי תשובה ברורה... יש לי לוח אם אינטל גריבלדי ,D850GB ,ישל י 2 סטיקים של RDRAM 64MBכ"א של סמסונג מדגם PC800 400MHZ.נראה לי שזה זה בכל אופן. אני רוצה להגדיל את הזכרון שלי. עכשיו השאלה היא האם אני חייב זכרונות מאותו סוג ואותו התדר או שמספיק רק שיהיה PC800 ללא קשר לתדר והאם זה יעבוד טוב עם תדר אחר, כלומר 800MHZ עם 400MHZ ? ואם מישהו מעוניין למכור זכרונות הנ"ל אז... עוד משהו, אני רוצה לשפר את כרטיס המסך שלי יש לי GEFORCE 2 64MB ,כל כרטיס מסך יתאים ללוח ? איזה יתמאימו ואיזה מומלץ. תודה.
-
- 7 תגובות
- 448 צפיות
-
-
אני לא סגור מה לקנות בין שניהם אני מכיר את אסוס בתור מפלצות.....
-
- 4 תגובות
- 448 צפיות
-
-
טוב אני חייב עזרה אני מסבך את עצמי סתם קודם כל האם יש הבדל משמעותי בין זכרונות של KINGSTON ל GSKILL והאם יש הבדל משמעות בין ה 6600\6400\6300 CORE 2 DUO אני גיימר ואני רוצה שהמחשב יחזיק לי תקופה טובה מצד שני אני גם לא מגדל כסף על העצים תודה אנשים
-
- 2 תגובות
- 448 צפיות
-
-
הזיכרון הזה טוב לאובר, הוא יעבור את ה500. Corsair Memory 2 x 1 GB PC3200 twinx20483200c2pt תודה.
-
- 1 תגובה
- 448 צפיות
-
-
הזמנתי הרכבת מחשב בחנות ידועה ומומלצת. ביקשתי זכרונות של TWINMOS 2*512 לכל מרכיבי המחשב קיבלתי ואימתתי זיהוי באמצעות תוכנת everest ואחרות שהורדתי מהאתר חוץ מלזהות את היצרן של הזכרונות. אמנם כל הפרמטרים של הזכרונות מתאימים אבל זה שהיצרן לא ידוע מפריע לי. הרי הזמנתי זכרונות של חברה ידועה לא חברה עלומת שם. האם מישהו יכול להגיד לי איך אני מזהה האם הרכיבו לי זכרונות של TWINMOS או איזה יצרן סיני עלום שם??? האם מישהו יכול בוודאות להגיד לי שעשב בדיקה לזכרונות של TWINMOS באמצעות תוכנה כלשהיא וקיבל זיהוי של היצרן? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 448 צפיות
-
-
שלום לכולם. צריך את עזרתכם בבחירת זכרונות מפה ל-OC רצחני ככל היותר. יתבצע עם מעבד E6600 ולוח P5W דלוקס.
-
- 2 תגובות
- 448 צפיות
-
-
יש לי לוח GB-DS3 גירסה 3.3 , אני מתכוון להחליף את המעבד ל-E6600 , האם אני חייב להתקין VISTA מחדש??? תודה מראש למתייחסים
-
- 2 תגובות
- 448 צפיות
-
-
עכשיו יש לי 1536 זיכרון במחשב ) ! מקודם 256 256 ועכשיו 512 512 DUAL CHANEL המחשב טיסן : ) ! 512 MB 400MHZ DDR PC-3200 8/16 Chip - CL 2.5 VT/Starex Series
-
- 5 תגובות
- 448 צפיות
-