מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,817 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני רוצה לקנות את המפרט של ה300 שהוצג במדור, ואני מחש איך לחסוך עוד קצת, אז חשבתי שבמקום לקנות את המעבד שהם מציעים: Amd Athlon64X2 (AM2) 4000 Dual Core Energy efficient 65Watt- Box - 3Y Warranty אני אשאר עם המעבד הנוככי שלי: Intel® Pentium® 4 CPU 3.00GHz, 3000 MHz האם באמת כדאי לי להשאיר את המעבד? כי חשבתי שאולי יש להם את אותם ביצועים? כדאי לי בכול זאת להשאיר את המעבד כי הוא ממש לא טוב? או זהוא יגיע לביצועים במשחקים כמו crysis ו call of duty 4 סבירים שיספקו אותי? (אני לא רוצה את הכי טוב אני רוצה משהוא בינוני, אבל שאני לא יתצטרך נגיד להריץ crysis על low.)
-
- 1 תגובה
- 483 צפיות
-
-
שלום, ברשותי לוח אם Gigabyte 965p-DS3 ו 2 מודולים של זכרונות Geil Ultra 800MHZ (קיט של 2 ג'יגה). רק עכשיו שמתי לב שבביוס, DIMM voltage מוגדר כ "normal", כלומר ברירת מחדל שאמורה להיות 1.8V (תקנו אותי אם אני טועה כאן), אבל לפי everest המתח לזכרונות הוא 1.9V. האם יש כאן סתירה, או שאני מפספס משהו?
-
- 1 תגובה
- 483 צפיות
-
-
זכרון AU`SPIS DDR-2 512 MB 533MHZ יש לו צ'יפ? זה ממש חשוב לי תנו דעה
-
- 3 תגובות
- 483 צפיות
-
-
ברצוני להתקין לוח במקום לוח ששבק ללוח זהה או דומה מבלי שאצרך לשנות/להוסיף רכיבים הלוח ששבק:ASROCK P4 COMBO http://www.asrock.com/product/P4%20Combo.htm המעבד הוא: 1M 3.00 800 LGA775 P4 אגב, איך אפשר לדעת מספרו של מעבד (5XX ) ללא תוכנית בדיקה.
-
- 1 תגובה
- 483 צפיות
-
-
האם הזכרון הזה יעבוד עם הזכרון שיש לי בלוח יש לי לוח שתומך עד 4 GB 400 MHZ כיום יש לי 2 GB RAM וזה לא מספיק לי לויסטה ולכן אני רוצה להוסיף 512 MB לכול צד וסה"כ יהיה לי יחד 3 GB האם זה יעבוד ? האם יהיה בעיות ? 2 הזכרונות מאותו יצרן שניהם CL2 מערכת ויסטה בפועל לאחר OC הזכרון יעבוד על 333 MHZ http://www.morse-pc.com/product.asp?productid=546
-
- 0 תגובות
- 483 צפיות
-
-
יש לי את הלוח הנ"ל וישנה תופעה מוזרה, לפעמים ישנה תופעה מוזרה שהלוח נתקע ורק RESET עוזר, ניסיתי את כל עידכוני הביוס אח ללא הועיל. חוץ מבעיה זו אני מרוצה עד מאוד מהלוח הנ"ל. יש לציין שאני עובד עם: 1GB OF DUAL CHANNEL 4SIM 256 EACH 1
-
- 2 תגובות
- 483 צפיות
-
-
טוב אני עומד בפני קניית שילוש חדש...ועומדת בפני תהיה... עכשיו ככה מכיוון שהמחשב שלי חלש מאוד אני לא מצליח לעבוד עם שום דבר שהוא מעבר לאינטרנט בסיסי ואייסיקיו... עכשיו השאלה שלי היא ככה... אני עומד לקנות מחשב חדש...עכשיו רוב זמן העבודה יהיה בעבודה "משרדית" הטקע הוא שכשאני פותח תוכנת הורדה מדיה פלייר...חלונות אקספלורר אייסיקיו ומסן אני צריך להשתמש בקונטרול טאב בשביל לעבור בין חלונות...וכל דף אינטרנט נטען בצורה מזעזעת...ואי אפשר לעבוד ואני צריך לכבות את רוב הדברים הפעילים (פעולה שיכולה לקחת כ-5 דק' בגלל עומס על המעבד) אני רוצה למנוע את זה... עכשיו תגידו לי "קנה AXP או איזה סלרון D" ואני לא רוצה...אני רוצה ביצועים חזקים למשחקים (כי עוד מעט אני אחליף כ"מ) עכשיו השאלה היא...האם…
-
- 2 תגובות
- 483 צפיות
-
-
יש לי 2GB של GSKILL ולוח אם של ASUS P5E SLI שמתי את הזכרונות בסלוטים 3+4 ולא ב-1+2 האם זה משנה? זה יכול לכרום לבעיות?
-
- 4 תגובות
- 483 צפיות
-
-
קיצר הזיכרונות שקניתי הם 2.5.3.3.6 עכשיו זה מה שעשיתי בביוס- http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/t/h/e/h/u/n/t/e/r/1/2/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200310280835163209/200409122052076440/546.JPG רציתי לדעת אם עשיתי את זה בסדר כי יש שם עוד משהו שהוא 11T אני לא יודע מה הוא... תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 483 צפיות
-
-
נשרף לי המעבד ואני רוצה לקנות מעבד pentium 3 . ומצאתי מוכר מישהו יכול להגיד לי כמה שווה מעבד 933mhz,256cach,133mhz זיכונות?
-
- 1 תגובה
- 483 צפיות
-
-
INTEL CORE 2 QUAD Q6600 או AMD Phenom X4 Quad Core דעתכם החשובה. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 483 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני בקיא פה בעינייני הקונרו שהוא יוצא עוד מעט והכל טוב יפה, אבל אני לא צריך אותו, מפאת תקציב ומפאת שימוש, אני יודע שה AMD הזה יספיק לי, או מקביל מבית אינטל. רציתי את ה930D עם לוח של גיגהבייט או אסוס אבל תמיד אמרתי שאני יחכה שיפלו המחירים, והנה זה קורה עוד מעט. אני יודע שה915 יעלה קצת פחות ממנו וה945 קצת יותר ממנו - אבל אני לא יודע כבר איזה לוחות לשלב להם. (ואם הם עדיפים בכלל) אני משחק במשחקים יותר כבדים כגון UT4 DOOM3 וגם במשחקים יותר קלילים כגון AOE3. אני הולך להעמיס עליו הרבה מוסיקה וסרטים. אני רוצה שהכל יעבוד פרפקט. אני רוצה DUALCORE כי אני לא מעוניין לשדרג בעתיד הקרוב\רחוק, מה שיש לי כבר לא סוחב ואני בשיניים סוחב את הימים עד שיפלו המחירים. לכן רציתי לשאו…
-
- 1 תגובה
- 483 צפיות
-
-
היי יש לי לוח אם P5W dh ויש לי 2GB זכרונות,2X1GB בדואל (בסלוטים הכתומים) והייתי רוצה להוסיף עוד זכרונות 512GBX2 לסלוטים השחורים, רציתי לדעת אם עכשיו יהיה לי 2 דואל צ'אנל? או שזה לא משפיע בכלל? ואיך בכלל הכי רצוי שיהיה (ומתוכנן גם OC)? אני יודע שמומלץ פחות מ3GB כי זה ימנע בעיות בווינדוס. תודה
-
- 1 תגובה
- 483 צפיות
-
-
שלום יש לי מעבד סלרון 1.7 כבר 3 שנים לפני שבועיים נשרך הלוח אם ואין אחריות יותר בקיצור אני רוצה לקנות רק לוח אם ... אני צריך לוח אם תומך AGPX8 ו DDR400 השאלה שלי האם הלוח אם הזה: ??ABIT ?IS7-V2 טוב? (הוא עולה 330) או שיש לוח אם טוב יותר באותו מחיר... חשוב לי המחיר עד 350 לא יותר, אם יש לוח יותר טוב בהרבה ממה שהבאתי בעוד 50 שקל גג מהמחיר שאמרתי אז גם תביאו תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 483 צפיות
-
-
התקציב לחוץ לא לעבור בבקשה.. אין עדיפות מסויימת לחברה..(מתוכנן אוברקלוק) ושלא יתן צוואר בקבוק לכרטיסי מסך מהדור הנוכחי אם אפשר..אם לא, תרשמו בכמה צריך להעלות תקציב
-
- 2 תגובות
- 483 צפיות
-
-
יש לי שאלה הבנתי שב g33 יש כרטיס מסך מובנה אבל אם אני מחבר לזה כרטיס מסך הכרטיס מסך מובנה מתבטל האם זה נכון? שאלה שניה קצת תלויה בתשובה לשאלה הראשונה כי אם התשובה זה כן אז אני לא יודע אם להזמין G33 ואני יקבל את המחשב ביום שני או שאני יזמין לוח אם של P35 אבל אני יקבל את המחשב ביום ראשון שבוע הבא?
-
- 2 תגובות
- 483 צפיות
-
-
אם אני עושה CLRCMOC ועידכנתי את הביוס אז הוא מחזיר לי את הגרסה הקודמת
-
- 2 תגובות
- 483 צפיות
-
-
אוקיי, אני משדרג את המחשב ונשארו לי 264 שקלים להוציא על זכרונות. לוח אם- Asus P4S800D-X זיכרון- סטיק של 512MB אז יש לי שלוש אפשרויות: 1. לקנות שני סטיקים של 1GB (זה נכנס בתקציב בכלל?), אם למישהו יש הצעות אני אשמח לשמוע. 2. להעביר את ה512 למחשב אחר ולקנות זיכרון של 1GB , (הצעות?) 3. לקנות עוד סטיק של 512MB. (הצעות?) אז אני אשמח לשמוע מה לדעתכם האפשרות הכי משתלמת וטובה. (ואם אפשר להוסיף כמה הצעה/שתיים ספציפיות יותר) תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 483 צפיות
-
-
שאלה לי אליכם.. יש לי את הלוח אם הזה : MSI P6N-SLI V2 ורשום עליו שהוא SLI ready עכשיו מישהו אמר לי שאי אפשר לעשות CF עם כרטיסי מסך של ATI אם יש לי את הSLI הזה רציתי לדעת אם זה נכון ואני יכול לעשות עליו רק SLI של Nvidia או שאני באמת יכול לעשות CF? תודה למי שעוזר
-
- 4 תגובות
- 483 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש, שכללתי בו זכרון של 1GB של KINGSTON, הבעיה שעכשיו אמרו לי מהחנות שאין להם את הזיכרון הזה והציעו לי זכרון 1GB של HYUNDAI. רציתי לדעת איך הזכרונות של HYUNDAI בכללי, ואם שווה לי לקחת אותו. אם לא אני אשמח לשמוע איזה חברות אחרות כדאי.
-
- 1 תגובה
- 483 צפיות
-
-
עד כמה ההבדל בינ יהם הוא משמעותי במישחקים בעיקר? כי בכסף יש הבדל משמעותי ביותר. תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 483 צפיות
-
-
אני מעוניין לבדוק את הטמפ' בזמן שהמעבד מריץ יישומים(מבלי לאתחל את המחשב),האם קיימת אפשרות כזו?
-
- 1 תגובה
- 483 צפיות
-
-
נכנסתי לאתר של פנדה וראיתי שהם הביאו (ולא יודע איך) את ה BH5 . http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=7133 עכשיו אני באתי לקנות את ה Corsair 1024MB (2x512MB) TwinX1024-3200XLPRO 2-2-2-5 PC3200 DDR400 Kit אבל עכשיו שיש את ה BH5 אני לא יודע מה לקחת ? מי מהם יותר טוב ?
-
- 4 תגובות
- 483 צפיות
-
-
היי איזה לוח אם בסביבות ה-300 ש"ח יתאים למעבד: intel celeron 2 ghz/128/488 זה מה שכתוב על המעבד. תודה
-
- 0 תגובות
- 483 צפיות
-
-
שלום רב אשמח אם מישהו יכול לעזור לי בבעיה שנתקלתי בה הורדתי את התוכנה CPU-Z ובדקתי את התדר שמופיע לי בזיכרונות ומסתבר שהתדר הוא 335MHZ במקום 667 האם מישהו יכול להסביר לי האם זה נורמלי (מדובר ב2 סטיקים של 1 גיגה דואל צאנל)
-
- 7 תגובות
- 483 צפיות
-