עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. אורח G.I.JO
    Started by אורח G.I.JO,

או קיי יש לי טווינמוס זולים [לא שהם לא אחלה הם פשוט זולים..] את כל הכבוד אני נותן להם על שהחזיקו לי 460 ב333 מגהרץ על 2וחצי שלוש שלוש שמונה אבל אני יכול להגיע רק ל3200 ככה לא יותר ואני רוצה מזה ושיהיה יותר יציב גם... לאיזה זיכרון כדאי לי להחליף? ועוד שאלה איך קוראים לפנטיום 4C יש לליבה של המעבד שם ....מהו?

• 0 תגובות
    • 464 צפיות
  2. Started by Electric Boom,

אוקיי,אז ככה:יש לי ASUS p4s533-vm ואני מעוניין להעביר את הג'אמפר(שאחראי על מעבד,זיכרונות...)לjumper free mode,עכשיו תראו להלן התשובות שאני לא מעוניין לשמוע!!!: א."פתחת כבר את הת'ארד הזה ראה הוזהרת"... ב."תסתכל באתר החברה\במדריך"(נראה לכם שלא התסכלתי...יש שם רק טבלה אבל אין הסבר בידיוק איך אני מגיע לפרי מוד) ג."אף אחד לא חייב לך כאן כלום"...(אני יודע אני רק |מבקש| עזרה) ד."תשתמש בחיפוש\המדריך שקיים כאן"...(חיפשתי\הסתכלתי-לא עוזר) ה."מה זה לא לתת ת'תשובות האלו למה לא זה מה שאנחנו רגילים לתת..."...(מתנצל) אם מישהו הולך לתת אחת מהתשובות הנ"ל או דומה עדיף שלא יתן כבר...אני מחפש רק תשובה מעשית. סליחה אם פגעתי במישהו,תודה מראש לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 464 צפיות
  3. Started by שי ויטמן,

שלום, אני מתכוון לקנות נייד HP6660 שבא עם 1G זיכרון ו-VISTA. האם כדי להרחיב את הזיכרון ל-2G או שזה לא כזה קריטי?

• 4 תגובות
    • 464 צפיות
  4. Started by alex125,

תעזור לי בבקשה האם זיכרון זה : זכרון פנימי קינגסטון למחשב נייח . נפח : 512Mb מהירות : PC 3200 400MHZ זיכרון מסוג 184 Pin DIMM DDR טוב למחשב זה: P5GD1-VM - Intel 915G chipset -Intel LGA775 Pentium 4 CPU -Dual-Channel DDR 400 -PCI Express Architecture -Powerful Integrated Graphics -Max. 8 USB 2.0 ports supports -ASUS Q-Fan Technology -ASUS CrashFree BIOS2 P4 3.0GHZ 775

5. Started by Ac-Boy,

אני מתכוון לקנות זכרונות למחשב שלי ואני מתלבט הרבה.. אני מפחד מהדבר העיקרי שזה ההתאמה לזכרונות הקיימים.. מה שאני צריך זה 1gbX2 667MHZ 5CL כמובן שאלו דגמים פשוטים VALUE האם יהיה שינוי כלשהו חוץ מהאחריות בין החברות? ברשותי כרגע 512X2 של TWINMOS ואני דואג שלא יתאים להם שום דבר מלבד TWINNMOS לכן אני שואל

• 3 תגובות
    • 464 צפיות
  6. Started by angelos21,

יש לי לוח אם של אינטל מדגם D925XECV2 , מעבד פנטיום מדגם Intel® Pentium® 4 CPU 3.20GHz (ליבה אחת, 32 BIT ) וזכרון KINGSTON 512MB DUAL 533MH אני רוצה להגדיל את הזיכרון ב- 512, על איזה זכרונות אתם ממליצים בתחום מחירים של 250 עד 350??? אני לא רוצה DUAL, שבעתיד אני אוכל להוסיף עוד זכרון, אחרת לא ישארו לי סלוטים!!! והאם יש הבדל משמעותי בין ה533MH ל667???? יש באתר של נעה קומפ זכרון של GSKILL http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3563 ויש את הזכרון של PQI http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3366 על איזה אתם ממליצים???

• 2 תגובות
    • 464 צפיות
  7. Started by deso,

נגיד ויש לי 4 סלוטים ואני קונה 4 זכרונות, כל אחד 1GB האם 4 זכרונות תורמים למשהו? יש הבדל בביצועים משני זכרונות של 1GB? וגם, האם זה יכול לפגוע בצורה כלשהי במערכת? (מהירות של 4GB).. תודה

• 8 תגובות
    • 464 צפיות
  8. Started by nall,

שלום ברשותי מחשב עם סוקט 478 , ליבת פריסקוט 3.0GHZ לוח AGP של אינטל וכרטיס מסך 66600GT , לאור השינויים האחרונים בשוק הכרטיסי מסך ברצוני לשאול האם כדאי לשדרג את המחשב הקיים שיש ברשותי , השדרוג יכולל החלפת לוח אם לPCI E עם צ'יפ מתקדם יותר וקניית כרטיס מסך 7600GT וספק שיסתכם בערך ב2300 שקלים. האם המעבר הזה כדאי גם לאור העובדה שבלוח הקיים אין אופציית אוברקלוק שאני כה חפץ בה ? דעתכם חשובה לי , תודה

• 5 תגובות
    • 464 צפיות
  9. הלוח ?ConRoeXFire-eSATA2 s775 מתאים למארזATX 12 X 9.6?

• 3 תגובות
    • 464 צפיות
  10. אפשרות 1: Epox EP-8HDA5J Via K8T800+VT8237 Motherboard עולה 574.26 ¤ שנתיים אחריות אפשרות 2: Gigaybyte GA-K8NS עולה: 530.00 ¤ שלוש שנים אחריות

• 2 תגובות
    • 464 צפיות
  11. לאר-דיסק שיש לי עכשיו הוא SATA האם אני יכול לשים SATA2 ? לזכרונות שיש לי עכשיו יש 1ג'יגה DDR איזה זכרונות כדי לי כי אני רוצה 2 גי'גה? ומקלדת שתוחה ויפה

• 1 תגובה
    • 464 צפיות
  12. Started by ofer_shm,

שלום לכולם אני רוצה לקנות לוח אם למעבד AMD 4600X2 בנתיים כולם המליצו לי על ה- asus M2nE רציתי לדעת אם יש עוד לוחות אם טובים למעבד הזה ושיהיו קצת זולים יותר אני לא עושה OC ולא רוצה כרטיס מסך על הלוח אם אבל חובה שייהיה יצאה אופטית מהכרטיס קול איך הכרטיס הזה : GA-M55plus-S3G יש הבדל גדול מהאסוס כי הוא יותר זול ממנו ... יש עוד המלצות ? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 464 צפיות
  13. Started by K0sTa,

יש לי 512X2 שעובדים על 400MHZ עם אוברקלוק של 452MHZ, האם כדי לי להוסיף עוד 786 זכרון פנימי ולקבל 4 סטיקים,1810 מ"ב זכרון שעובדים על 166MHZ או להשאיר כמו שזה או להוסיף רק עוד 512 ואז לקבל 1536 זכרון שעובד על 266. או להשאיר כמו שזה... תודה

• 3 תגובות
    • 464 צפיות
  14. לפני כשנה וחצי קניתי מחשב : מעבד amd am2 athlon x2 ולוח אם asus m2npv-vm . הלוח אם הזה סה"כ בסדר, ויש לו הכל כמעט onboard. כולל כרטיס מסך סביר ויציאת s-video. הדבר היחיד שמפריע זה שאי אפשר לשדר לs-video וליציאה האנלוגית בו זמנית. היום אני צריך להרכיב מחשב נוסף בסטנדרט הזה. האם יש היום לוחות חדשים/ טובים יותר בסנדרט הזה? האם יש לוחות כאלה עם כרטיס רשת אלחוטי onboard ? בנוסף הייתי שמח לקבל המלצה על לוח אם בסיסי שמתאים ל amd am2 athlon x2 בסדר גודל של 300 -500 ש"ח ללא כרטיס מסך onboard .

• 1 תגובה
    • 464 צפיות
  15. Started by omri_ro,

עשיתי כרגע בדיקה לזכרונות שלי עם WINDOWS MEMORY DIAGNOSTIC והתוכנה גילתה שגיאות בזכרון(שמשום מה הMEMTEST לא גילה) אבל אולי זו רק אי תאימות עם הלוח (DS4) מדובר ב512*2 הזכרונות הם של חברה בשם SYNCMAX עם שבבים של ELPIDA קיצר אני אחליף אותם , מה אתם ממליצים לי לקחת (לא למטרות OC)

16. Started by Ido.K,

אז ככה חברה החלטתי לנקות קצת תקירור של המעבד,בזמן שעשיתי את זה גם ניתקתי את המאוורר שיושב עליו ותוך כדי זה שפירקתי תמאוור המברג גלש לי על הלוח והלוח נשרט/קיבל מכה עכשיו שאלתי היא ככה מה הנזק שיכול להיגרם מכך?! תודה ענקית לעוזרים,

• 3 תגובות
    • 464 צפיות
  17. האם זה נכון שזכרונות של 400 לא עובדים עם סוקט A של מעבדי AMD, או לא עובדים כשורה, ושהמעבד הזה עובד בצורה הכי טובה עם זכרונות של 333? תודה מראש לעונים

• 1 תגובה
    • 464 צפיות
  18. הביאו לי במקום מה שהיה לי gigabyte 8sq800 זה מה שהיה לי הביאו gigabyte 8sg800 איזה לוח אם יותר טוב ? הביאו לי פחות טוב ממה שהיה לי ואגב הרכבתי את הלוח אם החדש והמחשב לא פועל אני אצל חבר עכשיו הביאנו אותו למעבדה שיפתרו את הבעיה כנראה נשרף המעבד לא יודע . הכל יכל לקרות .

• 2 תגובות
    • 464 צפיות
  19. אני מעוניין לשדרג את הלוח שלי מכמה סיבות 1. אני מעוניין לעבור למערך CF בקרוב , נכון לעכשיו יש 4850 בודד 2. אני מחפש לוח עם יכולות OC טובות יותר (למרות שהלוח הזה לא רע בכלל ) הדרישות שלי מהלוח 1. עדיף שהוא יהיה עם DDR2 ( יש לי 4 GB, חבל לי להוציא עוד כסף על DDR3 ) 2. אני חייב 8 חיבורי SATA לפחות (2 ראפטורים, 3 צורבי DVD, ועוד כמה כוננים שמתחלפים מידי פעם ) הלוח הקודם שלי היה מתוצרת DFI מסדרת LP המצויינת, אני פתוח לכל החברות המציעות לוחות לגיימרים, אך עם עדיפות לDFI. תקציב? אני לא מעוניין להתפרע יותר מידי , ואני לא מתכוון להוציא 2K על לוח אז משהו באזור ה900 ש"ח מספיק לי. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 464 צפיות
  20. Started by o.k,

שלום לכולם!!! במחשב שברשותי יש זכרון של 256MB אבל כאשר אני נכנס לתוך הנתוני מערכת או.... לתוכנת אוורסט רשום לי שיש לי רק 191MB מישהו יכול להסביר לי למה ???? תודה...

• 3 תגובות
    • 464 צפיות
  21. יש לי לוח asus p4p800-e delux ובתוך הביוס, שאני בתפריט הארדיסק יש אפשרות לבחור לכונן 32Bit Data Transfer, מופעל או מכובה, אפשר לומר לי בבקשה מה זה אומר? ניסיתי לבדוק באתר או בחוברת של הלוח אבל לא היה שם שום דבר על זה...

• 2 תגובות
    • 464 צפיות
  22. האלן, אני קונה מחשב חדש מחר ומתלבט בהקשר ללוח אם. תקציב ללוח - עד 500 ש"ח. מצד אחד לוח אם מבוסס P35 כמו לוח אם GAP35DS3L, מצד שני לוח מבוסס Nforce 630i - GA-73PVM-S2H ה-630i מפוצץ בפיצ'רים וגם זול יותר באיזה 80 ש"ח. מעבר לזה אני הולך על רכיבים איכותים: 2 גיגה של זיכרון 800 מה"צ CL4. מעבד E8400. והכי חשוב - כרטיס מסך של 8800gt. האם למישהו יש ניסיון עם הלוח הזה ובכלל אם הצ'יפ סט הזה? הדבר האחרון שאני רוצה זה שהלוח ימשוך את המעבד, זכרונות וכרטיס מסך לאחור.

• 0 תגובות
    • 463 צפיות
  23. Started by YinnoN,

שלום. המפרט שלי הוא כזה : a64 2800+ @ 754 mb : GA-K8NS a-data 512 ram 3200 השאלה שלי היא כזאת : האם אני יכול לקנות זכרון ‏512MB TwinMOS‎ DDR2 667. האם זה מתאים ללוח אם שלי ? תודה רבה (-:

• 2 תגובות
    • 463 צפיות
  24. אהלן, אני מתכוון לקנות לאחותי מפרט המבוסס על מעבד AM2 4400+ ו Kingstone 512MB 667 X 2. שימושי המחשב בעיקר גלישה באינטרנט וצפיה בתמונות (מצלמה דיגיטלית) וסרטים מלאים. תקציב ללוח אם: עד 550 ש"ח. לא צריך כרטיס מסך Onboard. עדיף שיהיו ללוח יכולות אודיו טובות מכדי לשמור אופציה להרכיב מערכת לווינית טובה של רמקולים (אולי Altec). אשמח לענות על שאלות ממקדות (אני בטוח שיש מלא המלצות). תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 463 צפיות
  25. Started by tomas18,

אהלן אני רוצה לקנות amd 4.6 יש לי כרגע intel core 1.83 עכשו אם אני קונה את זה איך אני מחליף בבקשה עזרה ?

• 3 תגובות
    • 463 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.