מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,790 דיונים בפורום זה
-
מהי ערכת שבבים? במיוחד מזה nFORS אני רוצה לקנות לוח לAMD ואני רוצה לדעת איזה ערכת שבבים לקנות וגם איזה תמיכה בזכרון DDR האם יש בכלל הבדל בביצואים בין 333 ל 400 וכו ומה הכי עדיף תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב עם מעבד AMD2000 האמת היא ששמעתי על המעבד הזה הרבה ביקורות חיוביות אבל גם שמעתי שהם מתחממים מהר,האם זה נכון? למה זה עלול לגרום ומה עושים נגד זה?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אממ...ככה... אני רוצה להחליף את הזכרון פנימי שלי למשהו יותר טוב כי המחשב שלי איטי בצורה מטורפת הבעייה היא שאני לא יודע איזה זיכרון לקנות עזרה בבקשה :-) אגב...יש לי מחשב פנטיום 3 800
-
- 8 תגובות
- 847 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב AMD 750 256 זיכרון ו GFORS MX2 64 אני בצבא ויש לי כמעט 2000 שקל מה כדאי לי לקנות כרטיס מסך TI4200 ואם שאר הכסף להנות או לקנות מעבד 1800 AMD לוח וזיכרון ולאשר אם ה כרטיס מסך שלי? בקיצור מתי המחשב יעבוד יותר טוב אם משחקים? אם כרטיס מסך חדש או מעבד? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני רוצה לקנות מחשב שמבוסס על מעבד AMD2000,על איזה לוחות אם הייתם ממליצים לי?כי שמעתי ששווה להשקיע בלוח אם טוב ולמה כל המפרטים שרואים פה עם מעבדי AMD הם רק עם לוחות של ג'יגאבייט ומה בדיוק חשוב בסוג המארז שאני אמור לקחת ובכלל איזה מומלצים.
-
- 3 תגובות
- 616 צפיות
-
-
-
או קי אז ככה INTEL: P 2.4 abit IT7 MAX crosair 256mb pc3200 vs AMD: xp 2400 EPOX 8K9A2 + CROSAIR 256MB PC3200 הכי חשוב OC, למרות שברור שביצעוים עקרוני +, כלומר אין לי מה לקנות intel אם יש לו אחלה OC למעבד אבל אני לא יכול כמעט להעלות לו ת'FSB ואז הביצעים יהיו פחות טובים מהAMD עם ה200 FSB (הEPOX פורץ לו את המפכלה) נ.ב. אל תסתכלו עלי בתור איזהNOOB, זה אני YOAV9 (אוו אוו) וחכו, אני עוד יחזור לuser המקורי של עוד מעט בתדוה מראש יואב
-
- 26 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
איזה מבין הלוחות האלו יותר טוב/שווה/מומלץ? ??? ???
-
- 1 תגובה
- 783 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש ורציתי לדעת עם אני יכול להשים מעבד Athlon MP על לוח Athlon XP? מבחינה של התושבת (סוקט) הם אותו הדבר, אבל השאלה עם הלוח יזהה את המעבד? ראיתי באתר Future-Mark שפעם נקרא Mad-Onion {נו אתם יודעים השוואת ציונים של 3D MARK} שמישהו עם מעבד MP 1800 שם אותו על לוח KX333 R של אביט {KT333}, הגיוני? או שזה סתם זיוף? ואיך יהיה ההבדל בביצועים? תודה מראש.
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי עדכון כזה שמתקינים מדיסקט בדוס אבל מה זה עושה לביוס מהעדכון הרגיל?
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
קודם כל שלום, אני חדש בפורום הזה (אז להתייחס יפה 0()0 ) שמעתי על משהוא שנקרא מעגלים דואטוניים ושהוא הולך להחליף את המעגלים של היום. מה זה?. תודה. יאיר.
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
בלוח אם שעליו מובנה כרטיס מסך כלשהו ובנוסף יש עליו תושבת AGP X4, האם ניתן לקנות כרטיס מסך אחר ולעקוף את כרטיס המסך המובנה ? או שזו "חתונה" לכל החיים ?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
כשאני משחק ב-UT 2003 אז הוא מקרטע חבל"ז... כשאני יוצא מהמשחק אז זה אומר שהזיכרון הוירטואלי נמוך. יש לי 256MB DDR ועד עכשיו לא הייתה לי שום בעייה. זה נורמלי? מה ואיך אפשר לעשות עם הזכרון הוירטואלי הזה? ???
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום חבר שלי רוצה לקנות מעבד אינטל 4 1.8 GHZ של אינטל עכשיו אני ועוד כמה חברים ניסיתי לשכנע אותו גם מבחינת מחיר ויכולת ש AMD Athlon XP 1800 יותר טוב וזול ואמין יותר אבל הוא עדיין בסימני שאלה וחושב שאינטל זה שם ויותר סומך עליהם שלא יקרה כלום וקצת חושש מ-AMD. הייתי שמח לשמוע את דעתכם אולי תצליחו להוציא אותו ממה שהוא חושב או אפילו לשכנע אותי שאינטל יותר כדאי (לא נראה לי שזה בדיוק יקרה) בכל מקרה תודה לכולכם נ.ב. - אף אחת מהחברות לא "זבל" בשבילי שניהם מאוד טובות פשוט אני חושב שAMD זול אמין ועדיף יותר P:
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני קונה מחשב וכמובן חייב זכרון, יש לי 2 אפשרויות או לקנות את אחד מהדגמים הבאים של Corsair: CORSAIR 256MB PC3200 CAS2 CORSAIR 256MB PC3500 CAS2 או לקנות את אחד הדגמים הבאים של TwinMos: TwinMos 512MB PC3200 CAS 2.5 TwinMos 512MB PC2700 CAS 2.5 הדגם PC2700 של TwinMos עם ה-512MB עולה כמו ה-Corsair 256MB PC3200 והדגם של ה-TwinMos 512MB PC3200 עולה קצת יותר מה-256MB PC3500 של Corsair, לא מתוכנן שום OC אפילו לא קטן, אבל עדיין יש לי שאלה אפילו עם אני לא עושה OC, עדיין הזכרונות של Corsair יתנו ביצועים יותר טובים? או עדיף 512MB של חברה גם דיי טובה שיתנו יותר ביצועים? {לא יודע באמת מה נותן ביצועים יותר גבוהים, בגלל זה אני שואל אתכם}. תודה מראש, DINO.
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני שוקל לשדרג את המעבד של המחשב שלי -כרגע athlonxp 1700 ל-athlonxp2700 (בעוד זמן קצר לאחר ירידת מחירים).המעבד שלי עובד בFSB133 ויושב על לוח אם gigabyte-ga7vtxh (צי'פסט KT266A). athlonxp2700 עובד בFSB166 . האם athlonxp2700 יפעל על הלוח אם לעיל?
-
- 4 תגובות
- 808 צפיות
-
-
ברשותי מעבד P-4 2.4GHz 478 Tray + Fan 512K 533 דיסק קשיח Maxtor 60 GB 7200 זיכרון DDR 256MB 333 Samsung Original FLOPPY 1.44,LG X 52 את כל אלה קניתי ב-2500 ש"ח. אני מעוניין בלוח אם ובכרטיס מסך,מישהו יכול להמליץ לי על לוח אם שיתאים לפריטים הנ"ל?משהו טוב אבל לא ממש יקר ובכרטיס מסך טוב ושוב פעם לא במחיר מפוצץ(אגב למה נחוץ כרטיס מסך בכלל כי אני די חדש בתחום?),ואגב איך המחשב הזה הולך להיות? בתודה מראש גל.
-
- 2 תגובות
- 648 צפיות
-
-
העיניין הוא כזה יש לי לוח EPOX P4GEA+ כאשר אני מכניס כרטיס לא משנה איזה לpci- אני מדליק את המחשב הוא מזהה חומרה חדשה מתחיל להתקין ופתאום מפסיק ומודיע על שגיאה בהתקנת הדריבר וכ"ו ניסתי לשנות הגדרות בביוס כלום לא עזר למישהו יש רעיון מערכת הפעלה היא xp וכמובן ניסיתי התקנת דרייברים בכל הדרכים האפשריות כמעט שיש בwin -
-
- 2 תגובות
- 652 צפיות
-
-
18 שקל אתם קולטים? במקום 1900 שלמתי רק את ההפרש.. שווה או לא?
-
- 3 תגובות
- 756 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי P4 1.6Ghz עם לוח אם מגעיל שזכיתי במכירה פומבית לפני איזה 8 חודשים,אני רוצה לעשות upgrade ללוח ויכול להיות גם למעבד,אבל כרגע מה שחשוב לי זה הלוח,תוגלו לעזור לי למצוא משהו נחמד? לא משהו בומבסטי. כן עוד דבר אני צריך שהלוח יתמוך ב DDR 266 אין לי כח גם להחליף זכרונות (מחירים גם יעזרו) תודה. אהה כן ושה IDE יתמוך ב ATA-133
-
- 6 תגובות
- 794 צפיות
-
-
מחר אני קונה מחשב ואני לוקח AXP 2000+ 256MB 333DDR ואני עוד לא סגור על הלוח... תגידו לי מה עדיף: ASUS NFORCE2 \ GA-7AX ?????? מבחינת המחיר לא אכפת לי להוסיף קצת בשביל האסוס אבל האם זה שווה את זה? תתחשבו בכל הרוחב פס והזכרונות והמעבד ובכל הדברים תודה
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הי חברה אני מקווה שתוכלו לעזור לי,זכיתי במכרז ב Netaction לפני איזה המממממ חצי שנה משהו כזה,ואני עדיין בספק לגבי איזה סוג הלוח אם שלי,מישהו בטוח יודע זה P-4 1.6Ghz כל מה שאני יודע שזה SiS 650 שאני מפעיל את Sandra אז מוצג בפני שהלוח הוא ECS ניסיתי לגשת לאתר של ECS כדי לעדכן ביוס אבל יש שם הרבה סוגים. למישהו יש איזשהו מושג ? אני צריך לדעת בדיוק איזה סוג הלוח אם שלי תודה
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי לכולם אני רוצה לקנות מחשב חדש והאם כדאי לי לקנות את המעבד Intel Pentium 4 3.06 או מעבד פשוט של AMD אני רוצה משהו שיחזיק לי להרבה זמן, מה כדאי לי? (כסף לא כזה עקרוני) בתודה מראש!
-
- 22 תגובות
- 2.4k צפיות
-