עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by mrmoti,

שלום לכולם! יש לי לוח אם חדש מבית gigabyte, דגם GA-8SG667 (מבוסס על 648 SIS), וב- BIOS אין נתונים על טמפרטורה המעבד, ניסיתי אם כל מיני תוכנות, אם תוצאות שונות ומשונות. כאשר אני מפעיל תוכנה (לדוגמה MBM5), הטמפרטורה קופצת מ-22 ל-48 ל-33 ל-87 ל-120- (כן, 120- מעלות) אני רוצה לדעת מטמפרטורה המעבד לפני שמתחיל לעשות OC רציני, אחרת יכול לשרוף הכל. תודה על עזרה.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by NEO1987,

אני רוצה לקנות כמה חלקים חדשים עשיתי מפרט תגידו מה דעתכם ואם אתם יודעים איפה אפשר למצוא את זה יותר זול ממה שאני רשמתי ASUS P4PE/L 845PE/FSB533/DDR333/LAN/Audio/USB 2.0 944 ¤ ASUS :יצרן Socket 478 Pentium 4/HT מעבד: תמיכה ב P4PE/L :דגם Intel 845PE :Chipset 2GB DDR PC2700/333Mhz זיכרון: תמיכה עד 533Mhz :מהירות 2xIDE, 1xFDD :חיבור ADI1980 6Channel Audio PCI :כרטיס קול 1xAGP, 5xPCI :חריצי הרחבה 10/100 :כרטיס רשת 4xUSB 2.0 :אחר שנה :אחריות Intel Pentium 4 1.7GHZ Socket 478 961 ¤ Intel :יצרן Pentium 4 דגם: 256k L2 Cache זיכרון: 1700Mhz / 400Mhz Bus מהירות: Socket 478 חיבור: כולל מאוורר SIMD E…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by shaulking,

איזה לוח אם בשווי 2000-2500 שקל אני יכול לקנות בשביל להפעיל פנטיום 3.06

• 6 תגובות
    • 892 צפיות
  4. Started by the flying sanwich,

האפשרויות מגוונות, ההחלטה קשה, ואני רוצה נימוקים בבקשה, כי אני עוד שבוע קונה מחשב ואינני יודע במה לבחור! CROSAIR (אוברקלוקר מובטח, אבל מחיר יקר נורא!) WINBOND BH-5 (אותו צ'יפ של corasir אבל אין לי הבטחה לOc, חוץ מזה שצריך לקנות לו צלעות קירור במאה שקל!) TWINMOS (שמעתי עליהם רק דברים טובים, אבל גם להם צריך לקנות צעלות קירור! ככה שההבדל מחירים איננו משמעותי)

• 7 תגובות
    • 966 צפיות
  5. ??

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by boom,

cבירור עם יבואני אסוס בארץ- לגבי לוח אסוס מסוג Asus A7N8X Deluxe - הובהר לי שהדגם היחיד שהם מייבאים באופן רשמי- הוא לא הדלוקס אלא הדגם הרגיל. האם הדגם דלוקס שמוצג במפסר אתרי ישראלים כמו פנ*ה ואחרים- עם אחריות רשמית של אסוס?? תודה

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by zolder,

כי אני כל הזמן שומע את זה?,המעבד הזה עדיף על AMD2000? ואם כן אז למה?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. הי רציתי לדעת: יש לי שתי מחשבים בבית עם מעבדי AMD 1800 עכשיו השאלה שלי היא אחד מהם הוא בצבע חום כזה והשני בצבע ירוק יש משמעות לצבעים האלו? שלי של אחי

• 0 תגובות
    • 716 צפיות
  9. היי חבר'ה.. נמאס לי מהמחשב שלי הסלרון 800 ואני רוצה להחליף: (למרות שהוא עבר OC ל1000 ועובד טוב אבל הוא כבר איטי בשבילי ומעצבן!) המחשב הבא הולך להיות מורכב מ: מה שכבר יש לי: יש לי הארד דיסק W.D 20G ATA100 7200RPM - חדש (קיבלתי חינם מהעבודה של אמא שלי) שעובד טוב מאוד ואני לא צריך חדש בנתיים צורב Teac x40 סי.די מארז צ'יפקט FULL TOWER כונן דיסקטים (חחחחחח) HardCano (לא ממש חשוב אבל כתבתי בכל זאת) וכרטיס מסך חרא ! (GeForce 2mx 400 64mb - אני לא ממש משחק במחשב יותר יוצר ועורך מוזיקה וכמובן מוריד לכן אני בנתיים לא צריך יותר מזה) אני צריך רק זכורנות, מעבד, לוח (לבנתיים): אני חשבתי ללכת על INTEL כי AMD חם מידי בשבילי. זה מה שהרכבתי ותגידו מה אתם חושבים (אין לי תקציב גדול 2500 מקסי…

• 7 תגובות
    • 969 צפיות
  10. Started by SOLIDUS SNAKE,

האם מישהו ביצע החלפת BIOS ללוח הזה והאם זה בטוח - כי כל האינטרנט מלא סיפוי זוואה על FLASHING שלא הצליחו והאסו את ב BIOS

11. והאם בULTRA2 הLAN תומך ב10/100/1000? המחשב מיועד לסבא רוצה רק אינטל המחשב צריך להחזיק מספר שנים רבות בלי שידרוגים תודה לכל העונים!

• 9 תגובות
    • 943 צפיות
  12. בתכנת Intel ID utility מופיע כך: מישהו יכול להסביר לי מה זה כל הקטע של ה-Proceesor classification? ומה זה Packaging?

• 3 תגובות
    • 908 צפיות
  13. אני קונה מחשב חדש, עם מעבד 2.4 של אינטל וכרטיס מסך RADEON 9700. איזה לוח אם כדאי לי לקנות שיתאים למעבד ויפיק מהכרטיס מסך את המקסימום? (עדיף של אסוס).

• 5 תגובות
    • 834 צפיות
  14. Started by itaysk,

הלידטק שמעתי שלא כדאי... האפוקס שמעתי שיש איתו בעיות לפעמים... האסוס מצויין אבל יקר... הציינטק עוד יותר... תראו בעקרון אני יכול להרשות לעצמי את האסוס (900 שקלס בערך, לא?) אבל אם אני אוכל למצוא לוח דומה במחיר זול יותר אז אני מעדיף... שמעתי גם שיש לו 2 דגמים לא? מה ההבדלים ביניהם? בעקרון כל הפיצ'רים לא ממש חשובים לי חוץ מכרטיל קול. קיצור תגידו מה אתם הייתם קונים... כל ההצעות יתקבל בברכה, תודה.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. אני הולך לשתדרג את המחשב, רק ראם לוח אם ומעבד, וביחד עם הספק (antec samrtblue) וכל מיני שטויות שקניתי זה יוצא 3500 וככה רק החלקים הללו עולים 2800 שקל בערך: EPOX 8K9A2 + (פורץ לי ת'מכפלה) AXP 2400 + CROSAIR PC3200 256 MB (בעתיד עוד 256) כמובן שיתלווה קירור מתאים וכמובן שהמחשב מיועד לOC עצבני (בתקווה ל200 FSB עם ירצה השם) רק אל תציאו לי את ה8RDA + היה כבר את הוויכוח...

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. אני מחפש לקנות מחשב חדש- בחנות של הדובים ראיתי שמדגישים AMD 1700+ 0.13M לעומת 1800 0.18M האם קיים גם 1700 0.13M- כי בחנויות אחרות שבהן לא מצוין 0.13 או 0.18 המחיר ל 1700 הוא יותר זול.-אבל אולי זה 0.18 ? ועוד משהו- לא מתוכנן OC רציני- אבל נאי רוצתה שתהיה לי את האופציה הזאת. במידה וקניתי אחד מהמעבדים שמיוצר ב 0.13M- האם הקירור המקורי שלו יספיק (ARCTIC SILVER עליו) או צריך קירור נוסף כמו וולקנו? תודה

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by rosesr,

עם DDR333 עד 980ש"ח לא לOC תודה מראש!!

• 6 תגובות
    • 856 צפיות
  18. היי לכולם יש לי כרגע מעבד 1.4 G של אינטל ובסך הכל הוא לא רע והלוח שלי הוא אינטל גריבלדי 850 (הצי'פ) רציתי לדעת האם הלוח הזה מתאים לקבל מעבד 2 גיגה של אינטל?? והאם באמת כדאי לשדרג? יש לי כרגע 256 זיכרון RDRAM וכרטיס מסך GF4 של אסוס האם באמת יהיה כזה הבדל גדול בינהם???? תודה גל

• 8 תגובות
    • 890 צפיות
  19. Started by dorish,

יש לי אפשרות לקנות מעבד 1.4 במחיר מציאה האם שווה בכלל עדיין לקנות מעבדים במהירות כזאת? אני במיוחד משתמש בשביל משחקים בעיקר או שעדיף לי לקנות מעבד 2.0 . ההבדל ממש גדול כמו שאמרתי זה ממש מציאה. עכשיו שאר המפרט שיש לי זה GF TI4200 זיכרון 256 אז האם ההבדל בין שני המעבדים כזה גדול ששווה לי להשקיע הרבה כסף? תודה מראש

• 8 תגובות
    • 918 צפיות
  20. Started by Hayehudim,

אממ...ככה... אני רוצה להחליף את הזכרון פנימי שלי למשהו יותר טוב כי המחשב שלי איטי בצורה מטורפת הבעייה היא שאני לא יודע איזה זיכרון לקנות עזרה בבקשה :-) אגב...יש לי מחשב פנטיום 3 800

• 8 תגובות
    • 848 צפיות
  21. Started by asdasdasd,

שמתי MD 256 266 DDR האם כדאי להוסיף עוד 110 ש"ח ל SAMSUNG 333 ? או 60 ש"ח לMD 333 ? בעצם השאלה היא על מה אני אשלם !? על השם ?"SAMSUNG" או שיש הבדל ממשי בביצועים בין החברות..? כי עד עכשיו לא היה ואף מסך כחול 1 (המחשב בן שבוע וחצי ברוך השם) אבל מצד שני המשחקים זזים ממש גרוע UT2003....GTA3.....ON RADEON PRO ?

• 2 תגובות
    • 654 צפיות
  22. Started by dorish,

שלום יש לי מחשב AMD 750 256 זיכרון ו GFORS MX2 64 אני בצבא ויש לי כמעט 2000 שקל מה כדאי לי לקנות כרטיס מסך TI4200 ואם שאר הכסף להנות או לקנות מעבד 1800 AMD לוח וזיכרון ולאשר אם ה כרטיס מסך שלי? בקיצור מתי המחשב יעבוד יותר טוב אם משחקים? אם כרטיס מסך חדש או מעבד? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 699 צפיות
  23. Started by dorish,

מהי ערכת שבבים? במיוחד מזה nFORS אני רוצה לקנות לוח לAMD ואני רוצה לדעת איזה ערכת שבבים לקנות וגם איזה תמיכה בזכרון DDR האם יש בכלל הבדל בביצואים בין 333 ל 400 וכו ומה הכי עדיף תודה מראש

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by gshhar,

אני מעוניין לקנות מחשב עם מעבד AMD2000 האמת היא ששמעתי על המעבד הזה הרבה ביקורות חיוביות אבל גם שמעתי שהם מתחממים מהר,האם זה נכון? למה זה עלול לגרום ומה עושים נגד זה?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by gshhar,

שלום לכולם. אני רוצה לקנות מחשב שמבוסס על מעבד AMD2000,על איזה לוחות אם הייתם ממליצים לי?כי שמעתי ששווה להשקיע בלוח אם טוב ולמה כל המפרטים שרואים פה עם מעבדי AMD הם רק עם לוחות של ג'יגאבייט ומה בדיוק חשוב בסוג המארז שאני אמור לקחת ובכלל איזה מומלצים.

• 3 תגובות
    • 618 צפיות

דיונים חדשים בפורומים