מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,798 דיונים בפורום זה
-
מה ההבדל בין הזכרונות של היצרניות השונות? מלבד המהרות למינהן ויציבות , כלומר האם זיכרון generic (הדפוק ביותר שיש) הוא איטי יותר מזה של corsair או mushkin? (כמובן כאשר באותה מהירות) ואם כן האם ההבדל הוא זניח או ממש משמעותי? אני הולך בעוד יומיים לעשות טיפול 10000 למחשב....ודי מתלבט אם כדאי לי לקחת זיכרונות טובים או לקחת כמות גדולה יותר של זכרונות מיצרניות טובות פחות.... תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 786 צפיות
-
-
I have 370CPU adapter that came with Intel Celeron 466 (PPGA) (the bord is slot 1) can i use this adapter with p-III 866(FC-PGA)?(the bord i use have both slol 1 & pga 370) I want to use the slot 1 option instead of the socket 370(i think that i have promblem with that)
-
- 4 תגובות
- 765 צפיות
-
-
שלום וברכה, אני רוצה בבקשה שתכינו שילוש מעבד+ לוח אם+ זכרון + מארז על המחשב לא מתוכנן אוברקלוק! הכי סביר שאפשר אבל שלא יחרוג את ה - 1700 ש"ח תודה לכם. זה מה שהרכבתי בינתיים: ATHLON XP 2000+ ¤436 NF7 ¤609 DDR 512MB 333MHz ¤478 VIRGO P-3/4 350WATT ¤209 סה"כ ¤1732
-
- 10 תגובות
- 819 צפיות
-
-
(גרסאת דלוקס אם זה משנה) משום מה רק כרטיס רשת אחד אני מצליח להתקין והשני לא מופיע לא מותקן ולא נימצא ברשימה של ההתקנים שלא מותנים, אבל יש לי עוד משהו מוזר שניראה כמו כרטיס רשת אבל לא עובד. הגעתי עד מצב שאפילו עדכנתי ביוס כדי לפתור את הבעיה אבל לא עזר אני נותן תמונה כדי שתבינו במה מדובר על הכרטיס רשת הימני מוגדר אי פי 192.168.1.101 255.255.255.0 והוא מחובר לאינטרנט ב ADSL הדבר השני (השמאלי) מוגדר אי פי 192.168.1.100 255.255.255.0 והוא לא קשור לעולם ואם אני שם אותו על לא פעיל הוא מנתק אותי מהאינטרנט (למרות שהראשון מחובר לאינטרנט) כרגע שתי החיבורים תפוסים אחד ל ADSL ואחד לרשת LAN אבל גם שהרשת LAN לא היית מחוברת ב"שתי" הכרטיסי רשת שמותנים לי היה ניראה כאילו הם מחוברים…
-
- 4 תגובות
- 546 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לקנות מחשב למשחקים וגרפיקה. חשבתי על INTEL 6700 כרטיס מסך 8800 וכו' בעיקרון אני לא סגור על לוח אם..... אשמח להמלצות. חשבתי על ASUS STRIKER אבל הוא יקר...... אני לא מבין מה ההבדלים המשמעותיים בינו לבין ASUS COMMANDO ו ASUS P5N-E SLI אשמח לקבל המלצות על לוחות אחרים. תודה.
-
- 11 תגובות
- 942 צפיות
-
-
תודה לעונים. חיים
-
- 2 תגובות
- 471 צפיות
-
-
יש לי שאלה- ניכנסתי לאנטרנת לבדוק מה הבדל בין כרטיס זיכרון של DDR -1 400 mhz cl2.5 ן- DDR -1 400 mhz cl 3 באתר היה רשום ש- cl 2.5 יותר מהיר מ- cl 3 ( לפי הרשום איבנתי שככל שה-mhz יותר גבוה ה- cl אמור להיות יותר נמוך כדי שהמהירות תהיה יותר גבוה). אחר כך ניכנסתי לבדוק כרטיסי זכרון של DDR-2 וראיתי ששם הכל ההפך לדוגמה- 533mhz וה- cl4 או- 667mhz וה- cl5. השאלה שלי היא- כיצד יתכן שבטכנולוגיה מחודשת ככל שה- mhz יותר גבוה ה- cl יותר איטי?
-
- 14 תגובות
- 889 צפיות
-
-
איזה מעבד עדיף ATHLON XP 2600 or ATHLON XP Barton 2500 ההפרש בניהם הוא כ 10 ש"ח, וההבדל בניהם בגדול לפי מה שראיתי זה של ברטון יש 512K או שאני טועה....? עידו
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב חדש והזמנתי 2 סטיקים של 2GB, אולם לאחר קבלת המחשב התברר לי שישנם 4 סטיקים של 1GB. האם זו תצורה טובה יותר? האם עלי לדרוש שיחליפו לי בהתאם להזמנה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 522 צפיות
-
-
שלום לכולם..אני לפני קניית לוח אם ASUS P5N32-E SLI nForce® 680i SLI איך הלוח??זה הציפסט החדש של אסוס כמובן אז איך הוא יתפקד עם PENTIUM D שרשום לי במפרט ועם שאר המפרט.?? כמובן שאני גם רוכש ספק ליברטי 400 או אנטק 550 עם הפנל שליטה מקדימה.. ושאלה נוספת איך הלוח בOC מבחינת יציבות מתחים במשחקים ושימוש יוםיומי.?? תודה לעונים.
-
- 9 תגובות
- 667 צפיות
-
-
אני מעונין לקנות מחשב חדש ונתקלתי בדמיון מטורף בין 2 לוחות אם http://www.giga-byte.com/MotherBoard/Products/Products_Spec_GA-K8NXP-SLI.htm http://www.giga-byte.com/MotherBoard/Products/Products_GA-K8N%20Ultra-SLI.htm 1) GA-K8NXP 2)GA-K8NULTRA שניהם עם טמיכה ב-SLI ההבדל בין שניהם אצלי הוא 40 דולר אבל לפי ה-SPECS שלהם למעלה הם ממש אותו הדבר חוץ מאיזה משהו פעוט אחד רציתי את ה-XP אבל כרגע אני לא יודע מה לבחור בקשה הביעו את דעתכם
-
- 10 תגובות
- 727 צפיות
-
-
האם ניתן לחבר ללוח אם חדש אשר הכניסות שלו הן SATA וכאלה, צורב DVD ישן יחסית (כניסה... רגילה? כמו של הראד דיסק ישן...) או הארד דיסק בטכנולוגיה IDE? והאם ניתן לחבר לכרטיס מסך עם יציאת DVI מסך מסוג VGA (מתאם או משו)? תודה מראש :0)
-
- 2 תגובות
- 431 צפיות
-
-
יש הבדל משמעותי בין אם יש 12MB לבין 6 ? במה ההבדל מתבטא ?? כי אני מתלבט איזה מעבד לקנות בין הפיינרין המרובעי ליבות החדשים ...
-
- 4 תגובות
- 737 צפיות
-
-
-
שמעו יש לי מאורר נוסף בבית שאני לא משתמש בו אני חושב שזה 80MM ואני לא מוצא בלוח שלי(אם בכלל יש) מקום לחיבור מאורר נוסף הלוח הוא GA-K8N51GMF-9 אני מפרסם את ההודעה כי אני לא כל כך מבין בלוחות ומאוררים וחיבורים וכל הדברים האלה אז מישהו פה יודע אם יש אפשרות לחבר מאורר נוסף? יש לי רק מאורר 120MM אני חושב מאחורה וזהו.
-
- 5 תגובות
- 448 צפיות
-
-
שלום אני צריך שתתנו לי הצעה לזיכרון 1 GB בסטיק אחד במחיר של עד 800 שח. הזיכרון צריך להיות DDR 400 . אם אפשר אשמחלקבל הסבר על התיזמונים (מה זה)ומה יותר טוב ומה זה CL 2.5 או CL 3? תודה רבה
-
- 11 תגובות
- 836 צפיות
-
-
יש לי 4 סלוטים על הלוח, 2 סגולי 2 כתומים, לוח של גיגהבייט, זה לא חשוב השאלה שלי, אם אני ישים זיכרונות בכל הסלוטים: 2 זהים בכל זוג, האם יעבדו על ערוצים כפולים? אגב היום אני קונה עוד 512
-
- 6 תגובות
- 879 צפיות
-
-
יש לי תקציב של 4800 שקל שלפי מפרט מדוייק ומחושב מאוד נכנס לי i5 6600 עם 8 ג'יגה ראם ולוח אם עם DDR4 וכרטיס מסך GTX970 שתכלס זה אחלה מפרט לשנתיים - שלוש הקרובות ובעתיד אני רק יוסיף סטיק של 8 ג'יגה נוספים ובטח ישדרג כרטיס מסך ,אבל אני רוצה להבין עד כמה ואם בכלל כדאי לקחת סקיילק ולא ללכת על ה4690 וDDR3 הרבה אומרים שאין ביניהם הבדל אז אם זה נכון למה בכלל הוציאו אותם ? ומה ההבדל בין DDR 3/4 ? השימושים שלי במחשב הם בעיקר משחקי רשת מידי פעם משחקים "כבדים" כמו סימס 4 וGTA ועוד מעט שיצא NFS 2015 ופוטושופ חובבני. אז מה כדאי לי לקחת ? לא לשכוח שמבחינת מעבד וזכרון זה ל3 שנים הקרובות.
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
אני לא יודע עם זה המקום הנכון לשאול אבל תנסו לענות לי..... היום פירקתי את הקרור של הכרטיס מסח שלי ובטעות פירקתי גם את המחסה הכסוף הזה של הליבה השאלה שלי היא עם זה פוגע בקרור של הכרטיס ואיך אני יכול להדביק את זה בחזרה??? נ.ב איך צריכה להיראות הליבה של הכרטיס שלי כמו של מעבד?
-
- 6 תגובות
- 665 צפיות
-
-
קיבלתי הצעה של לוח אם שנקרא Asus P4C800 Deluxe (כחלק ממחשב) ב-900 ש"ח, שווה לי לקנות אותו או שאני אקח את היותר פשוט(P4P800 Deluxe) ב-800 , יש הבדל בביצועים?
-
- 2 תגובות
- 597 צפיות
-
-
חברה אני אני מתלבט איזה לוח אם לקנות שילך טוב עם E6320. לוח אם עם צ'יפסט 945P או לוח אם עם צ'יפסט 965P? דרך אגב אני רוצה ללכת על לוח אם של ג'יגהבייט, מה אתם אומרים?
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הפנתיום D הוא נגיד 2.8 והוא כפול ליבה אז זה אומר שהמהירות שעון שלו היא 5.6GHZ או 1.4X2? ה CORE2DUE שווה באמת את מהירות השעון הנמוך יחסית? וכמו בשאלה הראשונה רק ל CORE2DUE....
-
- 2 תגובות
- 479 צפיות
-
-
GEIL 256 PC3200 400MHz DDR SDRAM ולמה רשום DDR SDRAM מה זה בדיוק?
-
- 3 תגובות
- 534 צפיות
-
-
1. לפי הביקורת פו - http://www.vr-zone.com/?i=3779&s=6 לאן הלוח יוכל להגיע באוברקלוק עם E6300, בהנחה ש300FSB זה הגבול? יש מצב ל2.6GHZ? 2. עד כמה משפיע העובדה שהצ'יפסט הוא 945P? האם צריכות להיות בעיות אי תאימות עם הקונרו? 3. איך הוא נגד הלוח הזה - http://www.dealer4u.net/site/detail/detail/detailDetail.asp?detail_id=147944 ? תודה, Zzzz
-
- 1 תגובה
- 500 צפיות
-
-
מחפש השוואה בין זכרון ddr-sdram לזכרון ddr2-sdram מבחינת:סוגי תושב,מתחי עבודה,תדרי עבודה,נפח אכסון-אודה מאוד למי שיוכל לעזור לי.
-
- 0 תגובות
- 451 צפיות
-