מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,790 דיונים בפורום זה
-
אני לא מבין משהו, אם המעבד שברשותי הינו AMD וה- FSB שלו הוא 266MHz. מה יעזרו לי זכרונות של 333MHz וכדומה אם המעבד לא יכול "לדבר" איתם בקצבים שלהם ??? מה גם, ראיתי ב- SANDRA כי אחרי שהגדרתי בביוס תדר מערכת של 333MHz. אז יש לזכרונות תדר משלהם שהוא כפולה של 1.25 ב- FSB אז זה בכלל מבלבל אותי איך הם מסתנכרנים ??? מילא, הייתי מבין אם רק ב- OverClocking היה ניתן לנצל את היכולות של הזכרונות ( בהגדרה ) ע"י הגדלת ה- FSB לרוחב סרט של הזכרונות ??? אך המכפלה הזו לתדר גבוה לזכרונות בלבד בילבלה אותי לגמרי... מישהו מוכן לעשות לי סדר בבלגן... ( אני מבקש, רק מישהו שבאמת יודע את התשובה - השאלה, לא קלה ).
-
- 7 תגובות
- 896 צפיות
-
-
איך הוא נחשב ל OC? או בכלל.? האם יש את הסדרה שלו ל CL2 בארץ?
-
- 7 תגובות
- 906 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש (יותר נכון כמה חלקים) הרכבתי לי משהו מה אתם אומרים על החלקים ועל המחיר Gigabyte GA-8PE667 pro 760 nis Intel P-4 1.8A 478PIN 512k 914 nis ועכשיו אני לא יודע איזה זכרון לקחת Samsung 256 MB DDR 333 Mhz 510 nis או Micron 256 DDR 333 Mhz 360 nis ועוד דבר משהו פעם קנה בחנות פנדה(PANDA.CO.IL שקיסריה כי זול שם אבל אני מפחד שיהיו לי בעיות עם המשלוח תןדה מראש
-
- 6 תגובות
- 869 צפיות
-
-
כשקניתי את המחשב לפני כחצי שנה קיבלתי אותו עם HeatSink דיי גרוע ( מקורי ) אשר גרם לכך שהטמפרטורה של ה- CPU, הגיעה ל-72 מעלות במאמץ... מאז החלפתי את ה- HeatSink ל- SLK600 והטמפרטורה ירדה ל- 52 מעלות במאמץ. האם יש לי CASE מול החנות להחליף את המעבד בשל היותו מייצר יותר מידי חום ? כי אני מבין שהטמפרטורה המקורית וגם זו כרגע ( בהתחשב ב- HeatSink ) מאוד גבוהה ? איך הטמפרטורות אצלכם ? ( אני מדבר כמובן - ללא OverClocking ! )
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
רגע - אנשים פה אמרו שכאשר מזמינים חלקים צריכים לקבל איתם עוד כול מיני חלקים , שנוספים , כמו כבלים תוספות חיבורים וכו.. כידי שאני ידע שלא עבדו עליי , מה אני צריך לקב בכול איזה ? אני קונה קודם כול רק את שלושת אלה , כרטיס מסך אני יחכה ל GFORCE FX מעבד : AMD 2400+ לוח : ASUS A7N8X DELUXE זיכרון : XTREM DDR 256 333MHRZ איך המחשב , אני יוסיף עוד זיכרון בעתיד ? איך המחשב ?
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
במידה ואין את דגם הדלוקס של A7N8X- האם יש טעם לקנות את הדגם הרגיל? או לוח אם של חברה אחרת? (ATHLON XP 1700 , DDR 256MB 333)
-
- 6 תגובות
- 817 צפיות
-
-
-
cבירור עם יבואני אסוס בארץ- לגבי לוח אסוס מסוג Asus A7N8X Deluxe - הובהר לי שהדגם היחיד שהם מייבאים באופן רשמי- הוא לא הדלוקס אלא הדגם הרגיל. האם הדגם דלוקס שמוצג במפסר אתרי ישראלים כמו פנ*ה ואחרים- עם אחריות רשמית של אסוס?? תודה
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אנשים מישהו עידכן ביוס ללוח הנ"ל?? אם כן אז אתם יכולים להגיד לי מה השינויים בביוס החדש?? חוץ מזה לחבר שלי יש את הדגם החדש של EPOX וכשהמחשב שלו עולה אז יש לו תמונה של EPOX בהתחלה.. האם אפשר לעשות כזה דבר גם בדגם שלי?? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שלום אנשים, במידה ואני קונה לוח אם מבוסס NFORCE האם עדיף שני זיכרונות 120 מגה PC2100 או זיכרון אחד של 256 WIN BOND 2700\400 או זיכרון אחד של 256 מגה 2700 ? ובקשר לכרטיס מסך RADEON 9000 עם 128 או 64 זיכרון,עוד לא קיבלתי תשובה חד משמעית,ההבדל במחיר הוא בערך 150 ש"ח. תודה.
-
- 2 תגובות
- 713 צפיות
-
-
שלום. אף פעם לא הבנתי למה לא ראיתי עדיין לוח אם למשתמש ביתי שיש בו יותר משתי חריצי IDE שמספיקים רק ל4 התקנים. האם יש איזה שהיא בעיה טכנולוגית שלא מאפשרת עוד חריצים? או שחברות לוחות האם חושבות שהמשתמש הביתי לא צריך יותר מ4? אם כן ,זה קצת מוזר , למה הם שמים 6 חריצי PCI שיש הרבה אנשים שלא משתמשים ב2 מהם ולא שמים עוד IDE. תודה.
-
- 3 תגובות
- 713 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, רציתי לשאול האם יש הבדל משמעותי בביצועים בין זיכרון SAMSUNG 333\2700 לבין ה- WINBOND שהוא 400? והאם יש הבדל משמעותי בביצועים בין ה- ATI RADEON 9000 עם ה- 64 מגה זיכרון לזה עם ה- 129 מגה זיכרון. תודה מראש, ניצן.
-
- 1 תגובה
- 771 צפיות
-
-
ראיתי ביקורות על שניהם שניהם לוחות מצוינים אבל האם האסוס שווים השקעה של עוד 150-200 שקל? לאסוס יש עוד כרטיס רשת וחיבורי אודיו (באפוקס הם באים כLINE IN וMIC ואם רוצים להתשמש בסראומד הם מתחלפים ומגיע גם פאנל חיצוני עם SPDF)
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הוא מסתובב ב2660 PRM והטמפרטורה של המעבד (2.4) מתחילה ב 29 במנוחה ו50 ומאמץ (תראו את ההבדל) איך להגדיל את המהירות של המאורר???
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז ככה, חבר שלי הרכיב מפרט מחשב שמיועד להיות מכונת משחקים, מבוסס Intel 2.4 533, שלא מיועד להיות בOC וללא שימוש ברייד.. הוא ביקש ממני להסתכל לראות איך המפרט, והדבר היחיד שהציק לי זה הלוח... הלוח שהוא הרכיב הוא-Gigabyte GA-8PE667 Ultra , קישור כאן . ועכשיו ההתלבטויות- יש לוח כמעט זהה בשם Gigabyte GA-8PE667 Ultra2 , קישור כאן , שמחירו 50 ש"ח יותר, רציתי לדעת מהם ההבדלים בין הלוחות והאם הם שווים את ההבדל במחיר? והלוח השני- MSI 845PE MAX2 pure ,קישור כאן , שמחירו נמוך ב50 ש"ח מהראשון, השאלות בנוגע אליו הם זהות... איזה מהלוחות הכי מתאים\כדאי? תודה מראש. :saint:
-
- 4 תגובות
- 773 צפיות
-
-
שלום אני קניתי את הלוח 8PE667U2 של ג'יגהבייט יחד עם מעבד פנטיום 4 2.4 ג'יגה וזיכרון 512 מגה ddr333 העיניין הוא שאני עדיין לא רואה ממש הבדלים בן המחשב עכשיו למחשב בקודם שלי שהיה פנטיום 3 800 עם זיכרון 512 sdram ועם לוח אם של אינטל וזה מעניין אותי לדעת במה אני אמור לראות את ההבדלים? עם בכלל? הרי המעבד החדש שלי הוא מהיר בכל המובנים פי 3 מהמעבד הקודם שלי (פנטיום 3 800) וגם הזיכרון מהיר יותר ולוח מהיר יותר ומתקדם יותר ? כמו כןמח לשמוע דעות על הלוח ועם יש למשיהו כזה מה דעתו על הלוח? האם הוא מרוצה ממנו?
-
- 7 תגובות
- 787 צפיות
-
-
לאחרונה שידרגתי מחשב מפנטיום 3 500 על סלוט ל933 על סוקט370 הלוח המדובר הוא של מיקרו סטאר דגם MS-6309 התקנתי וינדוס אק פי פרו התקנה נקיה לאחר פורמט...ונתקלתי בתופעה מרגיזה... המחשב מבצע כיבוי לא מלא .הוא מבצע כיבוי של הדיסקים והמאוורים אבל הוא לא מכבה את המחשב לחלוטין.. הביוס עודכן ..שאר החלקים עבדו ללא דופי עם הלוח והמעבד הקודם..ככה זה לא קשור לאחד הרכיבים הנילווים... בביוס ניסיתי את כל האפשרויות של ההגדרות תצרוכת חשמל ככה שזה גם לא מזה. בדקתי בהגדות צריכת חשמל של המערכת הפעלה ...לא מצאתי את האופציה של תמיכה בתצרוכת חשמל מתקדמת... התקנתי דרייברים ללוח אם של ויה וגם זה לא עזר פירמטתי והתקנתי שוב ועדיין ללא שינוי... הודעה זאת מפורסמת פה כי לדעתי זה קשור רק ללוח בתודה מראש …
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה אומר המספר שבא אחרי השם של הזכרון בדרך כלל? לדוגמא, ה-3000בזיכרון: CORSAIR DDR-RAM 256MB 3000CAS2 Memory. וכמה חשוב שהמספר יהיה יותר גבוה?
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
מה יהיה יותר טוב.......? 128-במהירות של 133 או 192 במהירות של 100? תודה
-
- 7 תגובות
- 964 צפיות
-
-
קניתי היום מעבד AMD XP 1700 0.13 micron במקום ה Athlon 1.1GHz הישן שלי. לאחר הדלקת המחשב ראיתי שה bios מזהה אותו כ XP 2000+ (לוח Asus A7V133). הסתכלתי על נתוני התדר שלו וראיתי 1667MHz. לעומת זאת על המעבד כתוב באמת XP 1700. האם ייתכן?
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני הולך לקנות מחשב עם מעבד AMD2000,איך הזיכרון הזה?,ואיזה עוד מומלצים,האמת היא ששמעתי שהוא טוב,זה נכון?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם המתח של הזכרון שלי שהוא DDR 266Mhz CL 2.5 אומר להיות 3.263V ולא 2.5? וגם כתוב לי בתוכנה Cpu-z ב L2 Cache שה Bus Width הוא 64bits מה זה בדיוק?
-
- 1 תגובה
- 707 צפיות
-
-
-
למה אומרים לי לקחת AXP1700+ (0.13MICRON( במקום AXP2000+????? מה אכפת לי ההתחממות והאורך חיים ? אני לא עושהOC ...
-
- 2 תגובות
- 800 צפיות
-