עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by NIR-T,

GIGABYTE GA-8IEXP DDR 845E או Gigabyte GA-8PE667 PRO תודה לכל העוזרים.....

• 5 תגובות
    • 792 צפיות
  2. Started by YOU123,

זוכרים שקנתי מחשב המכור מציע לקחת מעבדי אינטל במקום AMD 3500 הוא אמור שיש פגם ביצור או משהן הוא הראה לי בזה אתר אחד אצלו AMD 3500 היא סדרתה דפוקה יש משהו בדבריו להחליף? ותעשו לי טובה שלחו לי מבחני ביצועים של AMD מול אינטל תודה

• 20 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. היי, מישהו יודע אם ניתן להשיג בארץ את הכבל ל-945P-S3 המאפשר את כל החיבורים החסרים בלוח של כרטיס קול? אני אמנם לפני קניה, אבל המליצו לי עליו ובפאנל האחורי של הבורד יש רק מחבר סטריאו אנלוגי אחד, ואני צריך שלוש כדי לחבר את מערכת הרמקולים. לפי מה שקראתי בביקורות על הלוח הכבל הוא קצת נדיר וקשה להשגה. תיאור של הכבל: http://www.giga-byte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Accessories.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=2324&ProductName=GA-945P-S3 לחילופין אשמח לקבל המלצה לבורד אחר ל-C2D שדומה בתכונות ובמחיר שלו ל-945P-S3.

• 2 תגובות
    • 761 צפיות
  4. שלום רב לכם. לאחר זמן רב שלא הייתי כאן, חזרתי, עם בקשה לעזרה... לאחר ששמתי לב כי המחשב שלי קצת מאיט, עקב עומס זיכרון [טוב, נו, כשאני עובד עם Netscape7, Crazy Browser, ובנוסף גם Photoshop7 וWinamp3 רוב היום, זה לא מפתיע]. אני משתמש בתוכנה לניקוי זיכרון, FreeRAMXPPro שמה, שאותה למי שלא מכיר ניתן למצוא בDownload.com, ועדיין, יש האטה משמעותית בשימוש המחשב שלי... אני רוצה לקנות תוספת לזיכרון. דבר ראשון אני צריך לברר איזה סוג זיכרון יש לי. אם מישה יוכל להגיד לי איך, אני אשמח... הבנתי שלא ניתן לשלב בין סוגי זכרון שונים. יש לי מקום על לוח האם שלי רק לשני כרטיסי זיכרון, ואחד תפוס, ע"י כרטיס של 256MB. לאחר שאני אגלה איזה סוג זיכרון יש לי, אני רוצה לקבל המלצות על כרטיסי 128MB וגם כן…

• 8 תגובות
    • 876 צפיות
  5. אהלן אני רוצה הסבר על התיזמונים אני יודע ש 2-2-2-5 זה טוב אבל כמה שיותר נמוך יותר טוב או כמה שיותר גבוה http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_el_ddr_pc_3200_dual_channel וזה טוב?

• 3 תגובות
    • 659 צפיות
  6. Started by noel,

מישהו אולי יכול לפרט את דרוג הזכרונות (על פי חברות) בצורה פשוטה, מהאמין/טוב בסדר יורד?

• 10 תגובות
    • 915 צפיות
  7. Started by alia,

קניתי 8600gt/512mb ויש לי לוח ציפסט 945g בשלב של ספירת הזכרון של כרטיס המסך המחשב עושה ריסטרט הציפסט אמור להיות בעיה? נ.ב-ביטלתי כרטיס מסך מובנה בביוס

• 4 תגובות
    • 628 צפיות
  8. שלום אני מעוניין לרכוש לוח אם מסוג Asus P5LD2 אך נתקלתי במספר סוגים: P5LD2 P5LD2-VM P5LD2-V P5LD2 SE P5LD2 Deluxe --------------------------------------------------- כל הסוגים מפורטים בלינק הבא באתר הבית של ASUS. http://www.asus.com/search.aspx?searchitem=1&searchkey=P5LD2 מה ההבדלים בניהם ובסופו ש דבר מה לרכוש? אני רוכש DUAL CORE 3. כרטיס מסך 7600 GT. 1 GIGA זכרון 200 HD...

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by badtoyboy,

הלוח : ABIT AB9. זה ציפסט 965P אז אמור להיות טוב לא? איזה דגמים אחרים שי שמתחרים נגדו ובמה הם עדיפים/לא עדיפים? האם הוא בכלל מומלץ. בכל מקרה אני בעצם מחפש לוח ולשים עליו PD915, ואז בקיץ או מתישהו לשדרג ל CONROE... האם ה PD915 הוא צורך רהבה חשמל? ביחס ל 800 ? ועוד שאלה קטנה - ה 7100GS מוציא בערך 1300+- ב 3DMARK 05 נכון? אז הוא יותר טוב מה 6150 המובנה של NVIDIA ?

• 3 תגובות
    • 539 צפיות
  10. Started by ronlvantal,

לווינדוס ויסטה 64 צריך 4 GB 3 זכרונות עם הקדומת 5-5-5-15 5-5-5-18 6-6-6-18 הזכרונות של יצרן OCZ 1. מה עדיף 2. מה נותן 18 מול 15 בפועל

• 9 תגובות
    • 738 צפיות
  11. Started by Born2Kill,

ידוע ש-QPI יותר טוב מ-FSB כיום כי יש לו קצב העברה כפול מה-FSB, ידוע גם שתפקידם הוא לקשר בין משולש הקודש "מעבד, כרטיס מסך וזיכרון". אבל תמוהה לי שאלה מסויימת... קחו למשל 2 מעבדים זהים בחוזקם, השינוי היחיד בהם הוא שאחד עובד עם FSB של 1666Mhz והשני עם QPI. איפה התרומה של QPI מוגשת משמעותית? במשחקים? תוכנות? אשמח לתשובה.

• 1 תגובה
    • 829 צפיות
  12. Started by luckyme,

כשאני מדליקה את המחשב אין תצוגה אך מערכת ההפעלה כן עולה הכרטיס מסך טוב, הוא חובר למחשב אחר ועבד התקלה קרתה לאחר ניתוק המחשב מהחשמל וחיבור מחדש הוספתי תמונה של הלוח אם http://img715.imageshack.us/img715/4092/img0270tq.jpg

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Corsair 256MB DDR CMX256A-2700LL לעומת הרגיל Corsair CMX256A 2700C2 (לא מה שרשום באתר הרשמי של CORSAIR.. שהם LOW LATENCY .. ) תודה

• 3 תגובות
    • 609 צפיות
  14. שלום, אני מחפש לוח אם סוקט AM2 בעל הדרישות הנ"ל: - SVIDEO TVOUT - DIGITAL AUDIO OUT (SPDIF) לסראונד - כרטיס רשת וכרטיס מסך מובנים כמובן כמובן מחברה טובה, לא יקר, זמין בארץ ועם אחריות נורמאלית מיועד לאינטרנט, אופיס, וצפייה בסרטים בסראונד על גבי הטלויזיה עם TVOUT+SPDIF. כרגע אני יודע על הדגם Asus M2NPV-VM המעולה שנמצא ברשותי אבל אין אותו במלאי איפה שאני קונה. תודה רבה

• 2 תגובות
    • 493 צפיות
  15. היי חבר'ה, אני מתלבט בין שני לוחות האם המצויינים בכותרת עבור מחשב HTPC איזה מהם עדיף ולמה ?

• 3 תגובות
    • 948 צפיות
  16. שמתי לב אחרי האוברקלוק שעשיתי למעבד שלי 6400 (8*400=3200) הNB פשוט רותח אשש! יש לי את הקירור TT EXTREAM SPIRIT II השאלה שלי האם שווה לפרק את הקירור עם ההיטפייפ של הלוח (למי שמכיר או ראה אותו) ובמקומו לדחוף את ה TT? כי אני חושב יהיה יותר תועלת לא? מה אתם אומרים? [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 559 צפיות
  17. Started by BuLa,

יש לי לוח אם גרוע בהחלט (PCPARTNER) אבל בכל זאת אין כל רע בעדכון הביוס.. אבל השאלהה שלי היא כזאת הורדתי את העדכון ובו יש כמה כמה אפשרויות שמותאמות כל אחת לצ'יפ I\O אחר.. הבעיה שלי היא שאני לא יודע איך לגלות מהו סוג הצ'יפ... תודה רבה למי שיכול לעזור לי

• 4 תגובות
    • 623 צפיות
  18. כולם C2.5 256M ובאותו סדר גודל של מחיר GEIL WINBOND HYNX

• 1 תגובה
    • 602 צפיות
  19. Started by bluemail,

במעבדי אינטל מה ההבדל בן גירסה a לגירסא b ???

• 6 תגובות
    • 827 צפיות
  20. Started by sgsg,

אני מתכנן לקנות מחשב. במחירונים, כשבדקתי, היו מקומות שהמעבד היה +TRAY והיו מקומות +FAN. FAN אני יודע שזה מאוורר, אבל מה זה TRAY ???

• 6 תגובות
    • 721 צפיות
  21. Started by silverpist,

אני חייב להכניס לו קירור ???, ואם כן, אז עדיף גרסת BOX, או שעדיף TRAY עם קירור בנפרד ???

• 2 תגובות
    • 637 צפיות
  22. Started by Zelig,

אני מתלבט בין שני לוחות אם: ASUS P6T DELUXE 2 לבין Gigabyte X58A UD3R. שניהם נראים מומלצים ביותר בכל מני אתרים ועל הנייר ה-GA עדיף (מחיר זול יותר, USB3, ועוד features). מצד שני אני קורא באינטרנט על בעיות של אנשים בהתקנה של WIN7 על SSD שמחובר ל-SATA של הלוח הזה (לכאורה משהו שקשור בחוסר בדרייברים בזמן ההתקנה). כמו כן קראתי שבקר ה-jmicro שהוא מכיל הוא יחסית גרוע. האם מישהו יכול לאשר או להכחיש את הדברים? ומה לגבי הלוח של ASUS, האם איתו יש בעיה?

• 3 תגובות
    • 949 צפיות
  23. Started by XDude,

איזה זיכרון יכול להיות טוב מאוד כמו WINBOND ואף יותר באותו מחיר פחות או יותר אבל לא לOC?

• 6 תגובות
    • 631 צפיות
  24. Started by 00Amir,

אני צריך שיסבירו לי מה ההבדל בין המעבדים השונים. I3 580 = 2.93Ghz I5 870 =2.93Ghz I7 930 = 2.88Ghz Quad core Q9950 = 2.83Ghz אז מה ההבדל בין המעבדים ? כולם אותו מהירות. איפה אני ארגיש את ההבדל? כי יש הבדל במחיר... אשמח להבהרה בנושא. תודה

• 2 תגובות
    • 791 צפיות
  25. Started by exercise,

http://www.digitimes.com/systems/a20080218PD210.html אינטל החליטה שהדור הבא של פלטורמת ניידים יהיה בעל השם centrino 2 ומבוסס הערכה בשם Montevina.

• 2 תגובות
    • 572 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.