עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by XDude,

שלום לכולם... יש לי שאלה לגבי עדיפות וסידור זכרונות.. יש לי שני סטיקים בdual של 256 כל אחד 400 מהירות. הבאתי עוד סטיק של 256 אבל הוא פועל על מהירות נמוכה יותר של 333. מה עדיף? dual, מהירות 400 אבל 512 , או תוספת של 50 אחוז בכמות אבל להפסיד את המהירות והdual? צירפתי תמונה מeverest! [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 621 צפיות
  2. Started by Gil80,

אהלן. קראתי באתר של ג'יגהבייט כאשר מחברים שני כרטיסי מסך ב-crossfire המהירות של הפורטים יורד ל- X8 כאשר פורט של PCI הוא X16. האם זה ככה בכל הלוחות אם (מגבלה טכנולוגית להשאר באותה המהירות)? או שזה קטע של ג'יגהבייט? קראת את זה פה

3. שלום, אני בונה מפרט למחשב שנועד להפעיל משחקים וסרטים ורציתי להתייעץ בנוגע למעבד ולוח אם זה המפרט בינתיים : Transcend 2GB DDR3 1333Mhz 2x ATI Radeon HD 5770 (מסך 1680x1050 lg w2220p) איזה מעבד אתם חושבים שמתאים ביותר להרצת משחקים וסרטים ? והאם כפול/משולש/מרובע ליבה ? ואיזה לוח אם יתאים לו ? (שמתאים ל DDR3 ) לא חובה שיהיה בר שידרוג תודה מראש ! התקציב הוא 1200~ (למעבד +לוח אם )

• 8 תגובות
    • 912 צפיות
  4. היי. מדובר כמובן על עריכה ברמה הבסיסית ביותר (אחרת התקציב היה גבוה יותר). בworst case scenario תוכנות של Adobe ייכנסו לתמונה מתישהו, אבל גם אז לא ייעשה כאן שימוש מקצועי ורציני. אני משדרג את השילוש הקדוש+כר' מסך בסיסי כי נראה לי שלא צריך יותר מבסיסי (אלא אם כן אתם חושבים אחרת). הייתי מעדיף מעבד של AMD, אבל אני מנחש שלעריכה רצוי אינטל ?... המחשב ישודרג בפנדה, אז אני אשמח אם תפנו אותי לחלקים שנמכרים שם. תודה רבה מראש.

• 7 תגובות
    • 833 צפיות
  5. Started by shay33,

השאלה מזה MMX-SSE-SSE1-SSE2 ? בבקשה בלי לינק לויקיפדיה באנגלית תודה ולילה טוב

• 3 תגובות
    • 994 צפיות
  6. Started by hamtsani,

שלום לכולם, שתי שאלות בענייני זיכרון - אני בונה מחשב חדש למשחקים (לא מתכנן OC): 1. האם עדיף 2 ג'יגה במהירות 667 או 1 ג'יגה במהירות 800? 2. האם TWINMOS חברה טובה? והאם חשוב לשדרג לחברה כמו KINGSTON או G.SKILL? תודה מראש,

• 5 תגובות
    • 778 צפיות
  7. Started by Black Knight,

שלום לכולם! יש לי שאלה, איזה לוח אם מומלץ לסוקט 939 למעבד AMD - 3000+? טווח מחירים לא מופרז, משהו בסביבות של ה-EPoX 8KDA3J. תודה.

• 5 תגובות
    • 591 צפיות
  8. http://cgi.ebay.com/NEW-Intel-Pentium-Dual-Core-E2140-1-6GHz-800MHz-775-CPU_W0QQitemZ350005453099QQihZ022QQcategoryZ129317QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem#ShippingPayment יוצא 75 דולר בול 300 המחיר הכי זול בארץ למעבד כזה כולל מאוורר

• 0 תגובות
    • 693 צפיות
  9. Started by Bar_B_q,

פשוט לחבר שלי היה מלא בעיות וזה הלוח אם והוא מחפש חדש.. זה הלוח אם בטוח ממ משהו במחיר סביר.... אתם יודעים 400+- תודה לא ל OC או משהו לא משומש.. חדש כמובן! מממ ותביאו דגם או משהו כי הוא לא יקנה את זה בחנות ONLINE

• 2 תגובות
    • 668 צפיות
  10. יש לי לוח אם MSI עם DDR2 שתומך עד תדר 667MHZ ועד 2GB בכללי. הזיכרון הישן שלי היה 512MB DDR2 533MHZ הזיכרון החדש שקניתי הוא GEIL DDR2 1GBX2 800MHZ עכשיו הבעיה היא שאני לא מצליח להפעיל את המחשב ששני הזכרונות בפנים (2GB) או אפילו רק אם אני שם אחד מהם.. המחשב עובד רק שאני שם בסלוט הראשון (השמאלי ליד המעבד) את הזכרון הישן, ובסלוט השני את הזכרון החדש (1GB) - ככה שיש לי 1.5GB .. אז עכשיו למה שניי הזכרונות לא פועלים לי ביחד? ולמה אף אחד מהם לא פועל לחוד?

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by NIR-T,

GIGABYTE GA-8IEXP DDR 845E או Gigabyte GA-8PE667 PRO תודה לכל העוזרים.....

• 5 תגובות
    • 805 צפיות
  12. Started by YOU123,

זוכרים שקנתי מחשב המכור מציע לקחת מעבדי אינטל במקום AMD 3500 הוא אמור שיש פגם ביצור או משהן הוא הראה לי בזה אתר אחד אצלו AMD 3500 היא סדרתה דפוקה יש משהו בדבריו להחליף? ותעשו לי טובה שלחו לי מבחני ביצועים של AMD מול אינטל תודה

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. היי, מישהו יודע אם ניתן להשיג בארץ את הכבל ל-945P-S3 המאפשר את כל החיבורים החסרים בלוח של כרטיס קול? אני אמנם לפני קניה, אבל המליצו לי עליו ובפאנל האחורי של הבורד יש רק מחבר סטריאו אנלוגי אחד, ואני צריך שלוש כדי לחבר את מערכת הרמקולים. לפי מה שקראתי בביקורות על הלוח הכבל הוא קצת נדיר וקשה להשגה. תיאור של הכבל: http://www.giga-byte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Accessories.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=2324&ProductName=GA-945P-S3 לחילופין אשמח לקבל המלצה לבורד אחר ל-C2D שדומה בתכונות ובמחיר שלו ל-945P-S3.

• 2 תגובות
    • 770 צפיות
  14. שלום רב לכם. לאחר זמן רב שלא הייתי כאן, חזרתי, עם בקשה לעזרה... לאחר ששמתי לב כי המחשב שלי קצת מאיט, עקב עומס זיכרון [טוב, נו, כשאני עובד עם Netscape7, Crazy Browser, ובנוסף גם Photoshop7 וWinamp3 רוב היום, זה לא מפתיע]. אני משתמש בתוכנה לניקוי זיכרון, FreeRAMXPPro שמה, שאותה למי שלא מכיר ניתן למצוא בDownload.com, ועדיין, יש האטה משמעותית בשימוש המחשב שלי... אני רוצה לקנות תוספת לזיכרון. דבר ראשון אני צריך לברר איזה סוג זיכרון יש לי. אם מישה יוכל להגיד לי איך, אני אשמח... הבנתי שלא ניתן לשלב בין סוגי זכרון שונים. יש לי מקום על לוח האם שלי רק לשני כרטיסי זיכרון, ואחד תפוס, ע"י כרטיס של 256MB. לאחר שאני אגלה איזה סוג זיכרון יש לי, אני רוצה לקבל המלצות על כרטיסי 128MB וגם כן…

• 8 תגובות
    • 888 צפיות
  15. אהלן אני רוצה הסבר על התיזמונים אני יודע ש 2-2-2-5 זה טוב אבל כמה שיותר נמוך יותר טוב או כמה שיותר גבוה http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_el_ddr_pc_3200_dual_channel וזה טוב?

• 3 תגובות
    • 671 צפיות
  16. Started by noel,

מישהו אולי יכול לפרט את דרוג הזכרונות (על פי חברות) בצורה פשוטה, מהאמין/טוב בסדר יורד?

• 10 תגובות
    • 932 צפיות
  17. משתף אותכם במה שקראתי ואולי סימן לקצת אופטימיות בנושא https://www.techpowerup.com/346035/major-pc-oems-reportedly-exploring-chinese-cxmt-memory-amid-shortages

18. Started by alia,

קניתי 8600gt/512mb ויש לי לוח ציפסט 945g בשלב של ספירת הזכרון של כרטיס המסך המחשב עושה ריסטרט הציפסט אמור להיות בעיה? נ.ב-ביטלתי כרטיס מסך מובנה בביוס

• 4 תגובות
    • 638 צפיות
  19. שלום אני מעוניין לרכוש לוח אם מסוג Asus P5LD2 אך נתקלתי במספר סוגים: P5LD2 P5LD2-VM P5LD2-V P5LD2 SE P5LD2 Deluxe --------------------------------------------------- כל הסוגים מפורטים בלינק הבא באתר הבית של ASUS. http://www.asus.com/search.aspx?searchitem=1&searchkey=P5LD2 מה ההבדלים בניהם ובסופו ש דבר מה לרכוש? אני רוכש DUAL CORE 3. כרטיס מסך 7600 GT. 1 GIGA זכרון 200 HD...

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by badtoyboy,

הלוח : ABIT AB9. זה ציפסט 965P אז אמור להיות טוב לא? איזה דגמים אחרים שי שמתחרים נגדו ובמה הם עדיפים/לא עדיפים? האם הוא בכלל מומלץ. בכל מקרה אני בעצם מחפש לוח ולשים עליו PD915, ואז בקיץ או מתישהו לשדרג ל CONROE... האם ה PD915 הוא צורך רהבה חשמל? ביחס ל 800 ? ועוד שאלה קטנה - ה 7100GS מוציא בערך 1300+- ב 3DMARK 05 נכון? אז הוא יותר טוב מה 6150 המובנה של NVIDIA ?

• 3 תגובות
    • 549 צפיות
  21. Started by ronlvantal,

לווינדוס ויסטה 64 צריך 4 GB 3 זכרונות עם הקדומת 5-5-5-15 5-5-5-18 6-6-6-18 הזכרונות של יצרן OCZ 1. מה עדיף 2. מה נותן 18 מול 15 בפועל

• 9 תגובות
    • 747 צפיות
  22. Started by Born2Kill,

ידוע ש-QPI יותר טוב מ-FSB כיום כי יש לו קצב העברה כפול מה-FSB, ידוע גם שתפקידם הוא לקשר בין משולש הקודש "מעבד, כרטיס מסך וזיכרון". אבל תמוהה לי שאלה מסויימת... קחו למשל 2 מעבדים זהים בחוזקם, השינוי היחיד בהם הוא שאחד עובד עם FSB של 1666Mhz והשני עם QPI. איפה התרומה של QPI מוגשת משמעותית? במשחקים? תוכנות? אשמח לתשובה.

• 1 תגובה
    • 838 צפיות
  23. Started by luckyme,

כשאני מדליקה את המחשב אין תצוגה אך מערכת ההפעלה כן עולה הכרטיס מסך טוב, הוא חובר למחשב אחר ועבד התקלה קרתה לאחר ניתוק המחשב מהחשמל וחיבור מחדש הוספתי תמונה של הלוח אם http://img715.imageshack.us/img715/4092/img0270tq.jpg

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Corsair 256MB DDR CMX256A-2700LL לעומת הרגיל Corsair CMX256A 2700C2 (לא מה שרשום באתר הרשמי של CORSAIR.. שהם LOW LATENCY .. ) תודה

• 3 תגובות
    • 619 צפיות
  25. שלום, אני מחפש לוח אם סוקט AM2 בעל הדרישות הנ"ל: - SVIDEO TVOUT - DIGITAL AUDIO OUT (SPDIF) לסראונד - כרטיס רשת וכרטיס מסך מובנים כמובן כמובן מחברה טובה, לא יקר, זמין בארץ ועם אחריות נורמאלית מיועד לאינטרנט, אופיס, וצפייה בסרטים בסראונד על גבי הטלויזיה עם TVOUT+SPDIF. כרגע אני יודע על הדגם Asus M2NPV-VM המעולה שנמצא ברשותי אבל אין אותו במלאי איפה שאני קונה. תודה רבה

• 2 תגובות
    • 503 צפיות

דיונים חדשים בפורומים