מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,790 דיונים בפורום זה
-
אני יודע שהנושא נחרש עשיתי חיפוש ולא מצאתי תשובה אני רוצה לקנות לוח NFORCE 2 בהתחלה חשבתי על ה EPOX אבל ראיתי שיש איתו מלא בעיות אח"כ על ה ASUS אבל אני לא צריך את כל הפיצ'רים של הדלוקס והוא יקר מדי... שלא נדבר על ה CHAINATEC... (את האסוס לא דלוקס לא מוכרים בחנות שאני קונה) נשארתי עם הלידטק במחיר סביר (כמו של האפוקס) אז רציתי לדעת אם ידועות בעיות עליו כמו על האפוקס ואם כדאי בכלל. תודה ???
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם! ברשותי מחשב חדש (אוטוטו חודש) שהרכבתי בעצמי. AMD XP2000 GA-7VAX WINBOND 512MB DDR 3200 (לא בטוח - כנראה בטעות קיבלתי2700) LEADTEK TI4200 מכיוון שלא יצא לי להרכיב לוח אם על מחשב מהשנה האחרונה היו לי כמה שאלות ובעיות. בהמשך הדבקתי ריפורט של SiSoftware Sandra שמתוכו גזרתי את החלקים הרלוונטים. 1. מהירות העבודה של המעבר מוגדרת ל133MHZ. על 166MHZ הוא לא עובד. זה לא מהווה צוואר בקבוק? 2. מהירות העבודה של הלוח עפ"י SiSoftware Sandra היא 272 MHZ (אני מניח שזה בעצם 266). הלוח תומך ב333. לא מצאתי בביוס אפשרות לשחק עם המהירות. מישהו יכול לכוון אותי? 3. כשקניתי את המחשב הזמנתי זיכרון 3200 400MHZ. אני חושש שנתנו לי 2700. לפי התוצאות של סנדרה שהדבקתי בהמשך - אני צודק? איך אנ…
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום ! הגיע הזמן ואני מקווה להחליף לוח+מעבד ואולי גם זיכרונות.... הלכתי על ATHLON XP 1700+ ה-0.13 זיכרונות יש לי 256MB של SDRAM , ואני חושב שכדאי להחליף גם ל-DDR לא ? אני צריך המלצה , ללוח ואולי גם זיכרונות... על הלוח אני צריך לפחות 2 חיבורי USB וכמובן שעדיף כרטיס רשת , כרטיס קול.... עדיף גם אחד מהלוחות שיודעים לפתוח מכפלה , שכן אני לא מנוסה בפריצת מכפלה ולא רוצה להרוס.. וכמובן בסוף , הלוח צריך להיות תקציבי ביותר , באזור ה-500 שקל ! והזיכרונות גם במחיר הכי נמוך שתמצאו ! תודה רבה! עריכה : אם באותה הזדמנות תוכלו לשלוח לי הודעה אישית עם הערכת מחיר של ASUS CUV4X P3 667 אשמח!
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
היי יש לי לוח Leadtek K7ncr18d-pro שהוא עם צ'יפסט Nforce2 לימטב ידעתי יש בלוח דבר שנקרא Dual Ddr שזה בעקרון מכפיל את רוחב הפס של הזכרון אז השאלה שלי היא אם לשים : 1. 2 * 256 mb ddr 333/2700 (שני סטיקים) 2. Crosair CMX 512 400/3200 (סטיק בודד) בלי להתחשב בהבדל במיר כי אני יכול להשיג אותם במחירים כמעט דומים מה עדיף? ??? ??? תודה קובי.
-
- 5 תגובות
- 632 צפיות
-
-
חוץ מה 7VKML של ג'יגהבייט, איזה לוח בעל Form Factor של מיקרו ATX הוא הכי טוב לאת'לון 1700+? בלוח הנ"ל יש את ערכת השבבים PROSAVAGE של VIA ואני מטיל ספק בכך שביצועיה תואמים את אלה של ה KT266 המיושן גם ככה. בכל מקרה, אני יודע של BIO יש את הלוח, אז באמת אשמח אם יואיל בטובו לעשות בדיקות בSANDRA ולומר לנו איך ערכת השבבים הזו מתפקדת, *ללא* שימוש בכרטיס מסך אונבורד שלה, בהשוואה לKT266... ועוד דבר: חיפשתי איזכורים באתר של ג'יגהבייט, גם ב Bios section של הלוח הספציפי הזה, לכך שהלוח אכן מסוגל לזהות מעבד T-BRED A כמו ה 1700+ ה"נחשק" כל כך לאחרונה, ולא מצאתי ראייה לכך... אם הלוח מזהה כזה מעבד כ"פלומינו" ונותן לו VCORE כמו של פלומינו 1700+, האם הT-BRED A שצורך קצת פחות מתח, יסתדר ע…
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
סדרת הSIS? או סדרת ה PE של INTEL? כי לי נאמר שהלוחות של 845PE של INTEL נשרפים וממש גרועים. מה יותר טוב מבחינה של ביצועים, אמינות וOC טוב?
-
- 4 תגובות
- 864 צפיות
-
-
אין שום בעיה מיוחדת איתם נכון...? כאילו הם מצויינים בשבילי אם אני קונה ולא מתכנן OC או משהו בסגנון? מי יותר טובים, הם או Hyundai? אני מתכוון לקנות 512mb 2100. נ.ב. עדיף לי לקנות בסימפלטק מאשר ב*צונזר*? יש להם שירות טוב?
-
- 6 תגובות
- 744 צפיות
-
-
חברים שלום האמת שאני כבר במצב של החלטה קשה במה לבחור(לא בעייה תקציבית) אני רוצה לשדרג המחשב שלי והחלטתי ללכת הפעם על מעבדAMD XP 2000+ אבל נשארתי מרוב החיפושים באי וודאות כללית ולכן אני צריך "סתירה" וורטואלית" לחזור למציאות . אז תעזרו לי לבחור את הלוח המתאים והטוב ביותר כך שלעתיד במידה ואני ארצה לעשות הרחבות אוכל להשתמש בלוח( אני לא מתכונן לעשות OC רק לעבוד שותף) כמו כן שיתמוך בATA133 ויש לו גם reaid הבנתי גם שעדיף 2 סטיקים של זכרונות אז תנו גם המלצה כמו כן אשמח גם לקבל על לוח מסוג NFORCE2 עם יכולת הרחבה ואולי הוא גם משולב אבל שיש לו כמו שציינתי ובסוף אם מישהוא נתקל בבנדל טוב שגם יעביר המלצה עשו לי את השבת במידה ולא קשה לכם תודה :inlove: רא
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
אולי השאלה תראה לכם מוזר, אבל אני רוצה לברר פרטים לגבי "תוכנת" הביוס או המראה של התפריט שלו בלוחות שונים. למה אני מתכוון? בלוח שלי A7V, ובלוח A7V133 (כמעט זהים), תפריט הביוס נראה ככה שלמעלה (לרוחב) בשורה אחת, יש את כל התפריט והקטגוריות הראשיות (בדומה לתפריט שיש פה באתר, למעלה...). בלוח אחר שנתקלתי בו (אחד האחרונים של Gigabyte, לא זוכר ספציפית), המסך הראשי היה מחולק באמצע ל-2 (לאורכו), והאפשרויות היו מסודרות ב-2 טורים. הסידור הזה נראה לי כ"כ לא נוח. : אותו סידור היה בלוח אם של המחשב הקודם שלי (משהו ענתיקה של "שאטל"). חשבתי שזה פרח מהעולם. בלוח של Gigabyte, ניסיתי להתעסק קצת ולחפש את האופציות של המתחים/bus וכו'... כ"כ מסורבל שם. עד שמצאתי... בכלל כל התפריטים שם …
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות בנדל משולש (מעבד+לוח+זכרון) בקרוב. הלוח (כנראה) 7VAX. מעבד Athlon XP 2000. ההתלבטות היא האם ללכת על זכרון במהירות 333 או 400? ובנוסף, האם יש הבדל מהותי בין 256MB ל-512MB ? אשמח לשמוע דעתכם...
-
- 21 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
חשבתי ללכת על מעבד AMD XP 1900 לוח Gigabyte GA-7VAX ולא חשבתי על זיכרון ספציפי אבל כנראה DDR 333mhz 256MB או 400mhz איזה זיכרון כדאי לי לקנות? ובכלל, יש איזה שינויים שכדאי לי לעשות? התקציב שלי הוא 1300 פחות או יותר תודה.
-
- 2 תגובות
- 582 צפיות
-
-
OCZ נגמר לפנדה.. בינתיים.. כדאי לקנות את XTREME DDR CL2?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחפש עידכון ביוס ללוח Asus Cusi-M. זה לוח לפנטיום 3 ולסלרון. תודה
-
- 5 תגובות
- 967 צפיות
-
-
http://downloadfinder.intel.com/scripts-df/download.asp?url=/5010/eng/infinst_enu.exe תהנו
-
- 0 תגובות
- 882 צפיות
-
-
כמו שכבר אמרתי סבתא שלי רוצה לקנות מחשב חדש לדוד שלי לכבוד בר-המצווה, בקיצור הלכתי היום לכמה חנויות לראות הצעות, ולכולם היו מעבדים AXP2000/AXP1800/AXP1700 ב-0.13Micron, בהתחלה חשבתי שהם שקרנים, אבל אחרי שראיתי כבר 5 חנויות הבנתי שהם לא משקרים. וחברה, היום הייתי ב-K.S.P בין כל החנויות, ויש להם שם תצוגה של כל מסכי Iiyama וכמובן המסך שמושך את תשומת ליבם של כל האנשים הוא ה-IIYAMA 454 PRO VISION MASTER וגם ה-IIYAMA 513/512 PRO, מסכים חלומיים.
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי את המאוורר מקורי של intel (בא עם המעבד מן הסתם) ואני רוצה להוציא אותו יש עליו שתי קליפסים והזזתי אותם והמאוורר עם ה היט סינק השתחרר אבל לא יוצא יש מסביבו מסגרת פלסטיק אז איך אני יכול להוציא אותו ??? זה דיי דחוף
-
- 3 תגובות
- 644 צפיות
-
-
מה זה ה- DUAL LAN שיש בלוח אם הזה? ומה ההבדל בינו לבין LAN רגיל?
-
- 3 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שווה לי להוסיף 256 מ"ב SDRAM למפרט שלי ? , האם זה יעזור ?
-
- 5 תגובות
- 873 צפיות
-
-
לדוגמא הEpox 8RDA+. הבנתי שכשהמעבד מורכב עליו המכפלה מיד נהפכת פתוחה. אילו עוד לוחות כאלה ידועים לכם?
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
כמו שפרסמתי בפורום מפרטי-מחשב סבתא שלי קונה לדוד שלי מחשב לבר-מצווה, יש שתי אפשרויות AMD או CELERON, ה-AXP הרבה יותר חזקים מה-Celeron, אבל אני מפחד שהוא יתקע עם ה-AXP והוא יעשה לו בעיות, גם אם הוא יתקשר אלי לבקש עזרה ואני יסביר לו הוא לא ידע מה לעשות, אז יש מה לפחד בלקנות AXP? או שזה בטוח? לא רוצה גם את הסיכון הכי קטן.
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-
-
לפני כשבוע החלפתי HS כי המעבד שלי הגיע לטמפרטורות מדאיגות של 60 מעלות תוך כדי הפעלת משחקים או בפול-לוד אז התקנתי את הHF החדש שלי עם AS3 ואני מאוד מרוצה מהביצועים המעבד בקושי מגיע ל 45 אבל מסיבה מסויימת הביפ הקטן והמעצבן של הביוס עדיין נשמע כאשר אני משחק ומשחקים עתירי גרפיקה אבל הדבר שבאמת הפלאי אותי זה שאני ביטלתי את האפשרות של האזעקה הקטנה הזאת (הביפ) בביוס אז התחלתי לחשוב שהאם זה בכלל קשור לטמפרטורה של המעבד! אז השאלה שלי קורה כאן?
-
- 8 תגובות
- 979 צפיות
-
-
AMD או INTEL עשיתי חיפוש וקראתי את כוןל המודעות בכול הפורומים בארץ ועדיין לא הצלחתי להוציא דה אחת מגובשת אז ככה , אני רוצה מעבד חזק למשחקים אני עושה OC ואני רוצה שיהה לי את המעבד המהיר והטוב ביותר שאני יוכר להשג עד 1300 שקל שזה p4 2400 או AMD 2400 ואני עושה OC ואני רוצה את הכרטיס הטוב ביותר .!!!!!! ולא מיתוך זה שאתם שונאים את INTEL או אוהבים את AMD ! מי פשוט יותר טוב !??!?!?!
-
- 6 תגובות
- 841 צפיות
-