עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by omrisc,

שלום במיפרטים כתוב שהוא 64Bit, ע"פ הקישור זה לא נכון, מה האמת? http://www.xbitlabs.com/articles/cpu/display/sempron-2600_2.html "The Semprons dont also support the 64-bit extensions"

• 3 תגובות
    • 745 צפיות
  2. אולי ע"י עדכון ביוס או איזה טריק שאתם מכירים ?

3. למעבד Q6600 תכננתי ללכת על הGigabyte GA P35S3 אבל אני ממש ממש ממששש שונא את הכרטיס קול ONBOARD של ג'יגהבייט.. (realtek משהו) יש איזה לוח עם כרטיס אחר, משהו יותר טוב בתקציב עד 700 ש"ח (עם אפשרות לחרוג אם זה מצדיק את הכסף) צריך שהלוח קודם כל יהיה טוב בOC, שיהיה טוב במולטי טאסקינג (עד כמה שזה קשור ללוח אם, אני לא יודע), למשחקים וכו'.. תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  4. שלום לכולם, אני בונה לי מפרט למחשב שישמש בעיקר למשחקים. כבר בחרתי מעבד והוא Intel® Core2 Quad Processor Q6600, אבל בכל מה שנוגע ללוח האם שכדאי לי להתאים לו אני מאוד מבולבל. מה שאני יודע זה שה-chipset המתאימים הם 975x, p965 ו-p35. אבל אני לא יודע מה ההבדל ואיזה לוח אם לקנות. אני יכול לראות בברור לדוגמא שלוח האם של Asus שמבוסס על 975x עולה 1415 ואילו לוח אם אם של Gigabyte שמבוסס על p35 עולה בערך 560. אבל אני לא מבין למה הפער, מה ההבדל ומה יותר מתאים לצרכים שלי. מישהו מעוניין להסביר?

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by zdeamir,

מחיר מעבדי P4 יורד מחירים לדוגמה: INTEL P-4 CHIP845 478Pin 512K מעבד 1.8 במחיר 196 דולר (לסוחר) מעבד 2.0 במחיר 225 דולר (לסוחר) מעבד 2.2 במחיר 290 דולר (לסוחר) לעומת זאת הדולר ממשיך לטפס.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. הערוץ הבא די ידוע בכתבות החשיפה שלו, בהדלפות הקבועות והדי מדויקות שהוא מקבל ואנליזות המצב המעניינות שלו. הפעם הוא מתמקד באינטל - חברה שבשנים האחרונות פשוט קפאה על השמרים ושהצליחה לתת למתחרה שקטנה ממנה בעשרות מונים להוציא מוצרים מתחרים (אם זה מעבדי הרייזן לשוק השולחני, או לאחרונה הרייזן לנייד) טובים משמעותית, ללא יכולת להתחרות לפחות כמה שנים קדימה כפי שזה נראה היום (לפי הערכות רק ב 2023 החברה תגיע ל 7NM, טכנולוגיית מזעור שהמתחרה שלה כבר נמצאת בו כמעט שנה). אז אם אתם באמת רוצים להבין למה זה כך ומה עומד מאחורי זה, אני אישית למדתי די הרבה מהכתבה הנ"ל:

7. יש לי 2 סטיקים במחשב של 256 ואני רוצה להוסיף עוד 512 מגה וזה השדרוג זיכרון האחרון שאני מתכוון לעשות למחשב. אז מה כדאי 2 סטיקים DUAL של 256 או 1 של 512? עכשיו המערכת שלי היא: mobo- MSI 865PE neo2 memory- 2*256 DDR 400 Processor- Intel P4 Prescott 2.8 478 gfx card- MSI FX5200 Generic 350W WD 80 GB 7200RPM 1 disk drive 1 dvd drive

• 8 תגובות
    • 592 צפיות
  8. זקוק לעצת מבינים בתחום בקשר ללוח אם מחברת אסוס בלבד למפרט הבא: כרטיס מסך evga GeForce 8800GT 512MB SSC מעבד אינטל: E6750 intel core 2 duo זיכרון: 2GB 800MHz בתודה מראש במחיר של עד 800ש"ח =]

9. Started by Bose,

ערכת השבבים הבאה של NVIDIA למערכות מבוססות AMD תשוחרר החודש ואולי אפילו עוד השבוע. הערכה תקרא nForce 4 ותכלול תמיכה ב-PCI Express ובטכנולוגית ה-SLI של NVIDIA המאפשרת איחוד כח החישוב של מספר מעבדים גרפיים והצגת התצוגה על מסך אחד. מפרט מלא לא פורסם רשמית עדיין אך השמועה אומרת שרשימת התכונות כוללת תמיכה ב-Serial ATA וב-Channels High-Definition Audio ?7.1. לוח הזמנים הזה משאיר מעט זמן למתחרה, ATI, ששוקדת על השקת ערכה מתחרה שתענה ככל הנראה לשם Radeon Xpress, להציג את המועמד שלה לתחרות. מקור: http://www.techno.co.il/fullnews.php?p=1602&more=1

• 2 תגובות
    • 521 צפיות
  10. שלום! היו לי 2 זוגות שונים של זכרונות באותם תזמונים: זוג של 512MB ב CL5 וזוג של 1GB גם כן ב CL5. איכשהו נדפקו לי הסטיקים של ה1024MB והוצע לי להחליף אותם עבור סטיק אחד של 2GB בתזמון CL5 או 2 סטיקים של 1GB בתזמון CL6. השאלה שלי היא האם לא תהיה בעיה של תאימות של 2 זוגות זכרונות בתזמונים שונים וכל אחד מהזוגות יעבוד ב DUAL CHANNEL? כמה הבדל אני ארגיש בביצועים אם אני אקח סטיק אחד של 2GB אבל באותו תזמון של הזוג הקיים (של ה512MB)?

• 1 תגובה
    • 656 צפיות
  11. Started by zach1515,

יש לי E6400 CORE DUO C זכרון: 1gb ddr-2 667 mhz geforce 7600 gt והלוח אם הוא MSI RC410M2-L X300 השאלה אם הוא טוב ומתאים זה מה שהחברה התקינה לי כדי להחליף או להישאר עם זה?

• 5 תגובות
    • 536 צפיות
  12. Started by tuka,

אני מתכנן על שידרוג של לוח אם, מעבד, זכרונות וכרטיס מסך. כבר היה לי מפרט דיי מוכן עד ששמעתי שהפנרין יוצאים בינואר. הבעיה היא שהמחשב שלי גוסס וחודשיים בלי מחשב זה ממש לא מתאים בשבילי. התכנון שלי היה Q6600 GA-P35-DS3L CORSAIR 2048MB (1024MB X2) DDR2 677MHz 8800GT האם כדאי לי לרדת במעבד וכשיצאו הפנרין למכור אותו ולקנות פנרין? תודה רבה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 414 צפיות
  13. Started by SpiritKnight,

אילו לוחות יש עם זה(האם קיימים?), האם יש בארץ וכמה הם עולים. DANKE.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. מחפש לוח אם שקט רצוי עם יציאות firewere בעקבות ירידת המחירים של AMD מעדיף ללכת על למעבד +3800 X2 הלוח מיועד למערכת קולנוע ביתי ולקצת משחקים לא מיועד ל0C ולכן מה מה שהכי חשוב זה השקט והיציאות FIREWERE . מחפש לוח בלי כרטיס מסך מובנה + 3XPCI התקציב קריטי כי מעבר ל-700 ש"ח אני מעדיף כבר להשקיע את ההפרש כדי ללכת על 6300E תודה אנשים

• 8 תגובות
    • 658 צפיות
  15. Started by yotamoo,

כלומר אני יודע שזה מעבד עתידי של AMD, אבל לאיזה שוק הוא מיועד (ביתי\עסקי)? ומישהו יכול לתת לי קצת פרטים עליו או קישור לדף שלו באתר של AMD כי אני לא מצאתי...

• 15 תגובות
    • 2.3k צפיות
  16. Started by aloneg,

איך צפויים להיות מעבדי ה-phenom של AMD??? הם יתנו תחרות ל-penryn של INTEL??? ובנוסף ידוע מתי הם אמורים לצאת :s05:

• 3 תגובות
    • 564 צפיות
  17. Started by Dangal04,

שלום ! אני רוצה לשדרג את הזכרונות במחשב שלי המפרט שלי זה : E6400 msi neo GF7600gt 2X512 gb ocz gold edition cl 4-4-4-12 ,667MHZ OS- XP. העניין הוא שאני רוצה לקנות עוד 2GB זכרון, זאת אומרת 2X1024, והכי משתלם היום לקנות 800MHZ. השאלה היא איך הם יעבדו במקביל עם הזכרונות הישנים? האם זה אפשרי לשלב ככה? יהיו בעיות בתזמונים? כדאי להשקיע בזכרונות יקרים עם CL נמוך? (לפי מה שהבנתי הזכרונות יעבדו פשוט במהירות הנמוכה מבין שני הסוגים.) אם אפשר לפרט אני אודה לכם מאוד

• 8 תגובות
    • 847 צפיות
  18. שלום! בימים אלו אני שוקל איזה לוח אם לקנות. (תכלס אני מחפש רק של GIGABYTE אבל זה דיון אחר) להלן 2 נושאים – בשניהם אני שואל את אותה השאלה .. מה היא כיום, ומה תהיה הטכנולוגיה השלטת בשנים הקרובות... PCI מול PCI-E : כמי שמהר מאוד נוטה לנצל את כל ה slots הפנויים להרחבה (עם כרטיסי TV - VIDEO , מודם פקס ישן, כרטיס רשת) אני רוצה לוודא שיש לי מספר גדול של סלוטים פנויים להרחבות בעתיד. לכן, לוח אם עם רק 2 חריצי PCI כמובן שלא יעניין אותי. אבל.... כשאני בא לשקול לוחות עם מספר סלוטים גדול, אני רואה שחלקם בה אם יותר PCI-E וחלקם עם PCI. למשל שלוש PCI רגיל , שני PCI-E ו אחד PCI-Ev2 X16 לכרטיס מסך מול ההפך: שני PCI רגיל , שלוש PCI-E ו אחד PCI-Ev2 X16 לכרטיס מסך ראיתי אף לוח המגיע עם …

• 2 תגובות
    • 744 צפיות
  19. Started by tomer_et,

מה ההבדל בין AMD ATHLON MP ל - AMD ATHLON XP ועל מי מהם הייתם ממליצים

• 2 תגובות
    • 815 צפיות
  20. Started by skywalker13,

אני עוד מעט קונה מחשב חדש ואני קצת לא מעודכן. איזה חברה היום מובילה בתחום לוחום האם? מדובר על לוחות-אם למעבדי amd athlon סוקט 939.

• 1 תגובה
    • 657 צפיות
  21. Started by lidorkalfa,

היי אז ככה, יש לי לוח אם Intel Gigabyte GA-870A-UD3 וזכרונות G.Skill F3-10600CL9D-4GBNT 4GB DDR3 1333Mhz CL9[table][tr][td]השאלה היא אם יש לי אפשרות לקנות עוד סטוק כזה של 4 ג'יגה ולהוסיף בלי בעיה..[/t][/t][/td][/tr][/table]

• 2 תגובות
    • 667 צפיות
  22. הרי שיסימו לבנות את המפעל החדש חלק מהמעבדים של אינטל ייוצרו בארץ כלומר לא יהיו מיסי יבוא עלות משלוח מחו"ל וכו' השאלה שמתבקשת האם זה יתבטא במחירי שוק בארץ????

• 7 תגובות
    • 708 צפיות
  23. Started by piggy_thrower,

שלום לכולם אני מתלבט בין AMD ל-INTEL יש לי תקציב באזור 1500 ש"ח לקנייה של מעבד+פאן, לוח וזכרון. המחשב אמנם לא אמור לשמש כמעט בכלל למשחקים, אלא בעיקר לאפליקציות כבדות של בורסה. על כל מקרה על המחשב להיות חזק. מחכה להצעות והערות תודה ויום טוב

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. בבקשה אל תעבירו או תתנו לי אזהרה, לא מצאתי פורום שקשור לזכרונות =\ בכל אופן, שמתי לב שבחלק מהזכרונות מצויינים פרטים כמו: נתאים למערכת 64BIT, מתאים לVISTA, תומך SLI READY וכד' רציתי לדעת מה הכוונה? לדוגמה אם אני רוצה לעשות מבנות מפרט עם מערך SLI , אני צריך זיכרון תומך SLI? האם הזיכרונות שמתאימים לויסטה הם היחידים בהם אני יכול להששתמש? האם הם טובים יותר? האם הייתם ממליצים עליהם? למה הם עולים יותר? וכנ"ל עם ה-64BIT, סליחה על כמות השאלות ^^ בתודה מראש, אורן.

• 3 תגובות
    • 475 צפיות
  25. האם לוח אם של OCTEK עם 693 chipset יעבוד עם מעבד אינטל סלרון 1000 ? תודה.

• 2 תגובות
    • 771 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.