מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,824 דיונים בפורום זה
-
שמעו יש לי מאורר נוסף בבית שאני לא משתמש בו אני חושב שזה 80MM ואני לא מוצא בלוח שלי(אם בכלל יש) מקום לחיבור מאורר נוסף הלוח הוא GA-K8N51GMF-9 אני מפרסם את ההודעה כי אני לא כל כך מבין בלוחות ומאוררים וחיבורים וכל הדברים האלה אז מישהו פה יודע אם יש אפשרות לחבר מאורר נוסף? יש לי רק מאורר 120MM אני חושב מאחורה וזהו.
-
- 5 תגובות
- 510 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש או לפחות את רובו אני מחדש. יש באפשרותי לקנות עוד השבוע מחשב חדש דנדש. השאלה היא אם לא כדאי כבר לחכות עוד איזה חודשיים ולקנות מעבד מדור הPENRYN החדש?
-
- 2 תגובות
- 510 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 510 צפיות
-
-
אני מדבר על ה Epox 8RDA ולא הEpox 8RDA+ האם הוא OC טוב? אני יודע שההבדל בינו ל+ הוא הSB שגורם לכך שהוא יהיה בלי NET,SS אבל האם יש עוד הבדלים ומידע שאני צריך לדעת עליו?
-
- 0 תגובות
- 510 צפיות
-
-
אני צריך לוח אם טוב עד 700 שקלים בגודל micro atx שיתאים ש6320, שתי סטיקים של גיגה וגם 8600gt
-
- 1 תגובה
- 509 צפיות
-
-
אחרי יום שלם שהרכבתי לי ת'מחשב הוא מזהה לי ת'מעבד כ K7... גם אם שם11X166.. למרות שה FBS של המובייל הוא 133 (266)... למה הוא לא מזהה אותו כבארטון
-
- 4 תגובות
- 509 צפיות
-
-
או שה- P35 זאת ערכת השבבים היחידה ששווה לקנות עכשיו (והיא של אינטל, לא תומכת SLI כן ?)
-
- 1 תגובה
- 509 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש, חשבתי לקנות מעבד Intel Xeon עכשיו אני צריך למצוא לוח אם שמיועד למעבד הזה. מצאתי באתר zap.co.il רק ארבעה לוחות אם שמתאימים לIntel Xeon שעולים מינימום 2500 ש"ח שזה מוגזם. עכשיו השאלה שלי היא: האם אני יכול לקנות לוח אם שמיועד למעבדי Intel ולא למעבדי Intel Xeon ולוח האם\המעבד יפעלו כמו שצריך? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 509 צפיות
-
-
שלום, איזה לוח הכי מתאים למעבד E6750, לא מתוכנן OC. תודה.
-
- 2 תגובות
- 509 צפיות
-
-
מחפש לוח אם כולל כרטיס מסך מובנה כי אני כרגע לא רוצה לקנות כרטיס מסך רק בשלב יותר מאוחר שיצא כרטיס DX10 והייה גם במחיר יותר זול אני צריך לוח למעבד אינטל בתושבת LGA775 שיתאים למעבד זול שיש היום ולשדרג את המעבד בעתיד עכשיו ראיתי שיש כול מיני כרטיסי מסך על הלוח כמו Integrated Intel® Graphic Media Accelerator950 Integrated Intel Graphics Media Accelerator X3000 (Intel GMA X3000) וגם גיפורס 6200 אמרו לי שיש איזה כרטיס מסך משולב מומלץ? איזה לוח מומלץ לויסטה כולל כרטיס מסך ? ועד לאיזה רמה של משחקים תומכים הכרטיסים האלה? ( GTA 3 / 4 הם תומכים? )
-
- 1 תגובה
- 509 צפיות
-
-
אל תהרגו אותי אבל הn-force לא בעייתים? בגלל זה השאלה... תודה ענקית.חבר'ה.
-
- 0 תגובות
- 509 צפיות
-
-
לחץ כאן המפרט שלי epox 8kda3j+a64 3200 מה אני אמור לראות בתוכנה cpu-z בלשונית memory במשבצת frequency ? כלומר מיד כשאני ארכיב את הזכרונות מבלי לשנות כלום בביוס עריכה:הרכבתי את הזיכרון וזה מראה לי 200.9 mhz זה לא אמור להראות לי 233 mhz או משהו כזה?
-
- 1 תגובה
- 509 צפיות
-
-
אני מחפש המלצה ללוח אם פשוט, לא לOC חשוב שיהיו לפחות 4 יציאות USB, אפשרות ו 4 SLOTS לזכרונות (שיהיה פוטנציאל לשדרוג ל 8GB) חשבתי על הלוח הזה בגלל הפוטנציאל לשדרוג שיש לו: http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=39218&Cat2Cat1ID=31&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE
-
- 1 תגובה
- 509 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני קונה בקרוב את ה12600KF ואני רוצה להתאים לי עכשיו לוח אם מתאים מסדרת Z690 יש כל כך הרבה דגמים עם כל כך הרבה פיצרים שאני לא מבין בהם ורציתי לשאול אם אפשר הסבר? בנוסף אני לא יודע איזה קירור אני צריך למערכת הזאת, אני חייב שהיא תהיה שקטנה. גם אם זה להוסיף 300-400 שקל. אני לא סובל רעש. בעיקרון אני כמעט ולא משחק משחקים אני נטו מתכנת בVS, eclipse ומשתמש הרבה בvirtualbox. איזה זיכרון DDR5 אתם ממליצים לי נפח ומהירות? בנוסף ראיתי שכמעט בכל לוח אם של Z690 יש כרטיס קול שונה.. יש לי microlab solo 4c כדאי לי לשים לב לאיזה כרטיס קול אני לוקח? הבנתם בעיקרון את השימושים שלי מתכנת ששומע הרבה מוזיקה אתם ממליצים לי לעשות OC? …
-
- 0 תגובות
- 509 צפיות
-
-
-
אני קונה שבוע הבא מחשב חדש עם לוח של אסוס P5KC מעבד Q6600 וכרטיס מסך GEFORCE 6200TC הנתי שבגלל הכרטיס מסך יהיה לי צוואר בקבוק אבל במה זה יתבטא? איטיות במשחקים או בשימושים אחרים? *אני מתכוון לקנות כרטיס מסך מהדור החדש שיצא בסוף השנה כי הדור הזה לא שווה את הכסף. תודה למגיבים!!!
-
- 1 תגובה
- 509 צפיות
-
-
יש לי את הלוח הנ"ל וישנה תופעה מוזרה, לפעמים ישנה תופעה מוזרה שהלוח נתקע ורק RESET עוזר, ניסיתי את כל עידכוני הביוס אח ללא הועיל. חוץ מבעיה זו אני מרוצה עד מאוד מהלוח הנ"ל. יש לציין שאני עובד עם: 1GB OF DUAL CHANNEL 4SIM 256 EACH 1
-
- 2 תגובות
- 509 צפיות
-
-
היי, אני צריך לכבות את הפונקציה הנ"ל בעקבות בעיה ב PLL של כרטיס PCI-EX שייצרנו. לא הצלחתי למצוא שום חומר בנושא באתר של DELL, http://www.dell.com/content/products/productdetails.aspx/pedge_2900?c=us&cs=555&l=en&s=biz&~section=specs וגם לא ב hw manual של ה server: http://support2.jp.dell.com/docs/systems/pe2900/en/hom/pdf/hom.pdf מה שהצלחתי למצוא זה שבדגם PowerEdge 4600 ישנו jumper שנקרא spread אך ב 2900 הוא לא קיים. אשמח לקבל טיפים ועזרה.
-
- 1 תגובה
- 509 צפיות
-
-
שלום שוב בפרט הסופי שלי יש את הלוח הבא GIGABYTE GA-965P-S3 REV3.3 בחנות הציעו לי את MSI עם עם 24 BIT של כרטיס הקול אגב שני הלוחות בציפסט של 965 יש ארבע שאלות: 1) כולנו יודעים את איכות גיגהבייט לעומת MSI למרות שיש לי לוח של MSI ואני מרוצה ממנו 2) ללוח של גיגהבייט יש 16 BIT בכרטיס הקול ו-MSI יש 24 BIT האם יש הבדל מבחינת הסאונד במשחקים MP3 סרטים וכו 3) האם משחקים היום או בעתיד יתמכו ב-24 BIT וכיום הם רק תומכים ב-16 4) האם שווה להחליף את גיגהבייט ל-MSI רק בגלל כרטיס הקול שלו
-
- 4 תגובות
- 509 צפיות
-
-
רצ"ב מפרט בבניה: 1. מעבד: E6600 + 2G DDR2 667 2. לוח: GB-DS3 3. כ"מ: EVGA8800GTS 320 SC 4. ספק: LIBERTY 400 שימוש עיקרי: מחשחקים בנוסף ללימודים ועבודה. שאלתי לגבי המעבד: 1 האם ההבדלים (עפ"י Benchmarks ואו מדדים אחרים) מצביעים על הבדלים גדולים בביצועים בין E6600 ל E64XX ? 2. האם המחיר של E6600 אמור לרדת לאיזור של AMD6000+?
-
- 2 תגובות
- 509 צפיות
-
-
אני בפרוצס בניית מפרט לחבר ואני רוצה לבזבז לו כמה שאפשר פחות כסף ובגלל שהוא גר באשקלון הוא לא רוצה להסתבך הם חלקים לא איכותיים שיצטרך להחליף עז אני רוצה את הזיכרונות הכי זולים והכי אמינים שאפשר למישהו יש המלצות??? אה כן כמעת שכחתי מה ההיתרון של דואל קיט לעומת סטיק אחד והאם אפשר הסתדר הם סטיק אחד בביצוע אוברלוק קטן (Q6600 2.4-3.0) (המחשב יוזמן מSKYPC)
-
- 4 תגובות
- 509 צפיות
-
-
ראיתי שיש גם ליבת ווינצ'סטר ל3500 של AMD שתושבת 939 הם לא נותנים אותה תוצאה בסטוק כמו הווניס אבל באובר הם יותר חזקים? היא עולה כמעט אותו דבר בכל מקרה....
-
- 1 תגובה
- 509 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת האם יש הבדל בביצועים בין לוח אם עם פורט FW מובנה ללוח אם ללא פורט אך עם כרטיס מוסף
-
- 3 תגובות
- 509 צפיות
-
-
התכנתי את הדרייבר מאתר AMD והפעלתי בביוס את cool & quiet ווואלה - המעבד שלי יותר קריר (בערך 5 מעלות) ויותר שקט (פחות 700RPM). השאלה שלי היא האם אתם משתמשים בפיצ'ר הזה? האם זה באמת כמעט לא פוגע בביצועים? מה לגבי OC - האם כדאי גם אז להשתמש בזה? תודה
-
- 0 תגובות
- 509 צפיות
-
-
איזה לוח של ASUS 865 הכי טוב ל OC? איזה דגם? איזה REVISION? איזה בעיות מיוחדות יש בלוח המומלץ?
-
- 0 תגובות
- 509 צפיות
-