מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,823 דיונים בפורום זה
-
יש לי זכרונות 512MB 400MHZ ,שני סטיקים בסה"כ 1GB, אני מעוניין לעלות ל2GB , ואני לא יודע מה עדיף לעשות: 1.לקנות סטיק אחד של 1GB. 2.לקנות שני סטיקים של 512MB . תודה מראש על העזרה.
-
- 4 תגובות
- 500 צפיות
-
-
אני צריך לוח שיתמוך BUS 333 לOC לE4300 חשבתי על הלוח הזה, איך הוא בOC?יש לוח אחר בסביבות ה500 ש"ח שעדיף? במה הAB9 שיותר יקר יותר טוב? תודה
-
- 1 תגובה
- 500 צפיות
-
-
-
2x2GB OCZ Vista Upgrade Copper Mirrored XTC Heatspreader -DDR II 800Mhz 800MHz DDR2 CL 5-6-6-18 (CAS-TRCD-TRP-TRAS) 1.8 - 2.0 Volts* Unbuffered Copper Mirrored XTC Heatspreader** 240 Pin DIMM עולים 600 ש"ח.במחשב שמיועד למשחקים,עם Q6600 ו8800GT מה עדיף זה או DDR II 800Mhz - 1GB TwinMOS CL5 *2?
-
- 3 תגובות
- 500 צפיות
-
-
-------------------------------------------------------------------------------- קניתי מחשב עם כרטיס מסך 9600 אבל במנהל ההתקנים לא רשום שם היצרן פתחתי ת'מארז וגם על הכרטיס אין שם איך ניתן לדעת של מי הכרטיס?
-
- 2 תגובות
- 500 צפיות
-
-
-
יש לי מעבד Q6600 האם יש הבדל משמעותי בביצועים כשהוא עובד על 40 - 50 מעלות לבין 20 מעלות? תודה.
-
- 1 תגובה
- 500 צפיות
-
-
האתר Bit-Tech מדווח ש DFI מאשרת את RD600 למרות הרכישה, ולמרות שאינטל מבטלת את העסקה שלה עם ATI. זאת אומרת אין יותר ציפים מATI לאינטל מסוף השנה (מתחילת 2007) כאמור RD600 אמור לצאת בספטמבר כמו שנאמר. מקור: http://www.bit-tech.net/news/2006/07/25/dfi_confirms_upcoming_rd600_chipset_for_intel/ לעוד פרטים: http://www.bit-tech.net/news/2006/06/08/ecs_showcases_ati_rd600/ זאת בשורה משמחת שRD600 לא התבטל, כי הוא אמור להיות הציפ הכי גדול שיהיה לCORE 2DUO ובשורה עצובה שלא יהיו יותר ציפים של ATI לאינטל :'(
-
- 0 תגובות
- 500 צפיות
-
-
מה אני צריך בשביל לעשות OC למעבד Intel Conroe E6600 2.4Ghz 4MB 1066MHz Dual Core אני צריך איזה משהו מיוחד בשביל שלא יתחמם ויהרס לי?! עד כמה MHZ אני יוכל להעלות אותו?!
-
- 2 תגובות
- 500 צפיות
-
-
שלום, אני כנראה הולך לקנות את הלוח הזה. הבעיה שלי איתו היא עם הכרטיס קול, למרות שכתוב שהכרטיס קול הוא שמונה ערוצים, בפנאל יש רק 3 יציאות (PORTS) של הכרטיס קול (LINE IN LINE OUT MIC). אם זה שמונה ערוצים אז למה יש רק 3 יציאות? בדגם של GB 965P-S3 יש את אותו כרטיס הקול אבל עם 6 יציאות... אם מישהו יכול להסביר לי את זה יהיה טוב. בנוסף, שלחתי להם אימייל לגבי זה, עוד לא ענו לי.
-
- 4 תגובות
- 500 צפיות
-
-
אם הוא בצבע אפור אז הוא v1 ואם הוא אדום אז הוא V2 ?
-
- 2 תגובות
- 500 צפיות
-
-
מה ההבדל בין ASUS M2N ל-M2N-E? ראיתי של-E יש עוד כמה פיצ'רים ולא הצלחתי להבין בדיוק מהם. מהם והאם נראה לכם שלשימושים ביתיים רגילים ומשחקים אני אצטרך אותם הוא שאני סתם לא אשתמש בהם?
-
- 2 תגובות
- 500 צפיות
-
-
-
השגתי ממחשב אחר סטיק זיכרון של 512 האם כדאי לי להתקין אותו על הסלוט השלישי שלי או שזה רק יוריד לי את הביצועים ובסופו של סבר לא יהיה שווה? מה עדיף במקרה זה כמות או איכות? תודה
-
- 2 תגובות
- 500 צפיות
-
-
אפשר לעשות דואל צ'אנל אבל בהפרש זמנים? זאת אומרת אם עכשיו קניתי מחשב עם סטיק אחד של 512 מגה ובעתיד אני יקנה עוד סטיק של 512 מגה, זה יחשב בתור דואל צ'אנל? כמובן שמדובר באותה מהירות ואותו סוג זכרון (DDR2).
-
- 5 תגובות
- 500 צפיות
-
-
האיים הפער בין DDR400 ל DDR667 הוא כל כך גדול. נגיד, לדוגמא אם אני רוצה לקנות 1GB של DDR400 או 512MB של DDR667 מה עדיף?
-
- 1 תגובה
- 500 צפיות
-
-
זה המעבד שלי Intel Pentium 4 Willamette אני צריך לוח אם חדש בשבילו תמליצו לי (רק שיהיה לו תמיכה בATA100)
-
- 2 תגובות
- 500 צפיות
-
-
אהלן אנשים אני צריך זיכרון בגודל של 1GHZ לא אכפת לי שזה יהיה בשני סטוקים, כמה שיותר זול יותר טוב. צריך שהזיכרונות יהיו טובים כי זה מיועד למשחקים. המפרט שלי למטה, הלוח אם שלי ישן והוא בלתי מזוהה. התקציב בין 300-500 ש"ח אני חוזר חשוב שיהיו זיכרונות טובים. תודה
-
- 3 תגובות
- 500 צפיות
-
-
מה ההבדלים בין ליבת פאלומינו ל thoroughbred??? מבחינת מגהרצים יש הבדל?? מה יותר ישן הפאלומינו או ה- thoroughbred?
-
- 4 תגובות
- 500 צפיות
-
-
לפני 3 שבועות דפקתי את דלת המארז, אז קניתי מארז חדש (בלי ספק כוח כי כבר יש במארז הישן הדפוק). אז אני פירקתי את הכלל מהמארז הישן, ואז באתי לשים את הלוח אם במארז החדש אבל נתקלתי בבעיות: קודם כל הפאנל של המארז החדש לא מתאים ללוח אם אז הוצאתי אותו ושמתי את הפאנל שבא עם לוח האם. פאנל=חתיכת המתכת בצורת מלבן שממנה יוצאים החיבורים של העכבר,מקלדת וכו'. אז עם המארז החדש באו ברגים: רובם ברגים אפורים רגילים בשביל לחבר את הצורב, כוננין קשיחים וכו'. אבל יש כמה ברגים קצת יוצאי דופן: 6 ברגים בצבע זהב, 4 מהם קטנים ובאותו גודל ושתיים מהם יותר גדולים מהארבע האלה ושניהם גם באותו גודל. ויש עוד 5 "ברגים" מפלסטיק בצבע לבן, מצד אחד יש להם צורה של חץ ומהצד השני יש להם צורה של בורג ובצד הזה אפשר ל…
-
- 0 תגובות
- 500 צפיות
-
-
אחרי האוברקלוק שביצעתי למעבד רציתי לשנות גם את הגדרות הזכרון הפנימי דרך "הגשר הצפוני". אני קצת תוהה לגבי התדרים של הזכרונות ואני לא מבין מה משמעות התזמון ב-400 MHZ ו-266 MHZ (ראו תמונה). 1. מה ההבדל בין השניים? 2. באילו תזמונים להשתמש כשאני מגדיר בביוס? 3. 4-4-4-10 הוא התזמון של הזכרון, מה מציינים שאר הערכים והאם נחוץ לשנותם בהתאם או שאפשר להתעלם מהם? תודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 500 צפיות
-
-
ATI Radeon X1950 PRO pci express.512mb 256bit . & LCD samsung Syncmaster 730B. windows xp sp2. AMD athlon 64 3000+ 1.81 GHz 1.00GB of RAM. מסתבר שהמעבד לא מספיק לעבד נתונים מהכרטיס מסך החדש שקניתי, ATI Radeon X1950 PRO pci express.512mb 256bit וכרגע אני צריך מעבד חדש עד 1500 שח, שיתאים לכרטיס
-
- 1 תגובה
- 500 צפיות
-
-
אממ אז ככה אני מחפש המלצה ללוח אם.. אשר יהיה בסוקט am2 יתמוך בחיבור AGP וב DDR2 קיים כזה דבר? אם כן אשמח להמלצה
-
- 3 תגובות
- 500 צפיות
-
-
בעירון בניתי את המחשב למשחקים.. ועכשיו אני נכנס לשוק עריכת הוידאו חח.. הוא יהיה טוב גם לזה?
-
- 2 תגובות
- 500 צפיות
-
-
Gigabyte GA-8VM533-RZ VIA , ב300 שקל ? שווה ? אני רוצה אותו לHTPC ...
-
- 0 תגובות
- 500 צפיות
-