מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
הזיכרון תקין?+ קיבלתי בPCMARK04 1358 נקודות הזיכרון שלי זה SAMSUNG 3200 400MHZ הזיכרון תקין? שעשיתי את הבדיקה סגרתי את כול התכניות..וגם את האינטרנט! SPD - frequencu [166mhz] [200mhz cas# latency [2.5] [3.0 ras# to CAS# [3][3 ras precharge [3][3 tras# [7] [8 ככה זה צריך להיות התזמונים בסדר? memory - frequency [166.4 mhz fsb:dram [1:1 cas# latency [2.5 colcks ras# to cas# delay [3 colocks ras# precharge [3colcks cycle time (tras) [7clocks הכול בסדר?
-
- 3 תגובות
- 452 צפיות
-
-
עד כמה ההבדל בינ יהם הוא משמעותי במישחקים בעיקר? כי בכסף יש הבדל משמעותי ביותר. תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 452 צפיות
-
-
הינה המחשב השין שלי אתם אולי זוכרים... AMD ATHLON XP 1800? GIGABYTE 7VRXP KT333 VER.2 256MB DDR SAMSUNG GEFORCE2 MX 400 64MB SOUND BLASTER 128 MODEM BALSTER והינה כמה חלקים מהמחשב שלי שאני מוסיף לו 20GB 40GB X52ASUS CD LG-CD X12X8X32 כמובן יש גם מארז חדש לגמרי רק קניתי לפני שבועים בערך... אם ספק 400וואט גנרי אני רוצה כסף לקנות אודיגי 2 ועוד כמה דברים למחשב החדש שיש לי... במפרט חוץ מהכרטיס מסך השרוף
-
- 1 תגובה
- 452 צפיות
-
-
איזה לוח של ASUS 865 הכי טוב ל OC? איזה דגם? איזה REVISION? איזה בעיות מיוחדות יש בלוח המומלץ?
-
- 0 תגובות
- 452 צפיות
-
-
שמתי לב שמחשבי סנטרינו יותר קלים זה יכול להיות? וwi-fi זה אינטרנט אלחוטי אבל מה ההבדל בין אינטרנט אלחוטי רגיל לאינטרנט אלחוטי שיש במחשבי סנטרינו?
-
- 1 תגובה
- 452 צפיות
-
-
מחפש לוח אם כולל כרטיס מסך מובנה כי אני כרגע לא רוצה לקנות כרטיס מסך רק בשלב יותר מאוחר שיצא כרטיס DX10 והייה גם במחיר יותר זול אני צריך לוח למעבד אינטל בתושבת LGA775 שיתאים למעבד זול שיש היום ולשדרג את המעבד בעתיד עכשיו ראיתי שיש כול מיני כרטיסי מסך על הלוח כמו Integrated Intel® Graphic Media Accelerator950 Integrated Intel Graphics Media Accelerator X3000 (Intel GMA X3000) וגם גיפורס 6200 אמרו לי שיש איזה כרטיס מסך משולב מומלץ? איזה לוח מומלץ לויסטה כולל כרטיס מסך ? ועד לאיזה רמה של משחקים תומכים הכרטיסים האלה? ( GTA 3 / 4 הם תומכים? )
-
- 1 תגובה
- 452 צפיות
-
-
הלוח ?ConRoeXFire-eSATA2 s775 מתאים למארזATX 12 X 9.6?
-
- 3 תגובות
- 452 צפיות
-
-
בינתיים הטוב ביותר שמצאתי הוא ?M2NPV-VM של ASUS , בגלל שיש גם DVI וגם TVOUT. האם קיימים לוחות-אם נוספים (אפילו לא AM2-socket) שכוללים כרטיס מסך on-board עם יציאות TVOUT+DVI? כמו כן הוא מגיע עם חיבור RGB, האם קיים לוח-אם עם חיבור קומפוננט OB? תודה וחג שמח
-
- 6 תגובות
- 452 צפיות
-
-
שלום לכולם!! אני צריך המלצה ללוח אם אחד שיתמוך בAMD (ליבה כפולה) השני שיתמוח באינטל (ליבה כפולה) שייתמוך בזכרונות עד 800Mhz במחיר סביר... תביאו לי לוח שמוכר כלוח טוב (אין צורך בלוח הכי טוב שקיים שעולה מלא.. לוח ממוצע שתומך במה שרשמתי) תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 452 צפיות
-
-
יש לי לוח שתומך בזיכרון של 800 ויש לי עכשיו 667.אם אני יוסיף 800 על איזה מהירות זה יהיה?
-
- 2 תגובות
- 452 צפיות
-
-
WHAT DO U THINK ABOUT ASUS M2n-E? its agood motherboard?
-
- 1 תגובה
- 452 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני קונה אותותו מחשב חדש ובכיסי מצוי ממון המספיק רק ל805, (לא שזה רע) אבל הוא כבר יחסית מיושן ויצאה סדרת ה9XX שמייוצר ב65NM ופולטת פחות חום ובעלת 2X2 CHACHE שמאוד חשוב לי. רציתי לדעת אם יש איזה שהוא צפי לבואם של המעבדים הנ"ל? כי אני חושב שאם זה אמור להגיע עוד מעט אז כדאי לחכות כי הבנתי שהם יהיו באותה רמת מחיר. תודה רבה קובי.
-
- 1 תגובה
- 452 צפיות
-
-
איזה לוח אם עדיף? P35 NEO-F MSI msi p6n sli 775 7.1 1glan תתנו לי גם שיקולים תודה
-
- 0 תגובות
- 452 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לקנות את המפרט של ה300 שהוצג במדור, ואני מחש איך לחסוך עוד קצת, אז חשבתי שבמקום לקנות את המעבד שהם מציעים: Amd Athlon64X2 (AM2) 4000 Dual Core Energy efficient 65Watt- Box - 3Y Warranty אני אשאר עם המעבד הנוככי שלי: Intel® Pentium® 4 CPU 3.00GHz, 3000 MHz האם באמת כדאי לי להשאיר את המעבד? כי חשבתי שאולי יש להם את אותם ביצועים? כדאי לי בכול זאת להשאיר את המעבד כי הוא ממש לא טוב? או זהוא יגיע לביצועים במשחקים כמו crysis ו call of duty 4 סבירים שיספקו אותי? (אני לא רוצה את הכי טוב אני רוצה משהוא בינוני, אבל שאני לא יתצטרך נגיד להריץ crysis על low.)
-
- 1 תגובה
- 452 צפיות
-
-
המחשב של אחותי מגיע ל-75 מעלות וזה גורם לזה שהמחשב מתחיל מההתחלה כל הזמן אז אני רוצה להחליף משחה תרמית מדובר ב-p4 2.8 סוקט 478 הבעיה היא שאני לא מצליח להוציא את המאוורר שלו פתחתי את שני הקליפסים אני מנסה להוציא אותו ולא מצליח מישהו יכול לעזור?
-
- 2 תגובות
- 452 צפיות
-
-
ברצוני לקנות מחשב ורציתי לדעת מה יותר שווה מבחינת בצועים AMD או INTEl באותו סדר גודל של מעבד
-
- 1 תגובה
- 452 צפיות
-
-
לפני כשנה וחצי קניתי מחשב : מעבד amd am2 athlon x2 ולוח אם asus m2npv-vm . הלוח אם הזה סה"כ בסדר, ויש לו הכל כמעט onboard. כולל כרטיס מסך סביר ויציאת s-video. הדבר היחיד שמפריע זה שאי אפשר לשדר לs-video וליציאה האנלוגית בו זמנית. היום אני צריך להרכיב מחשב נוסף בסטנדרט הזה. האם יש היום לוחות חדשים/ טובים יותר בסנדרט הזה? האם יש לוחות כאלה עם כרטיס רשת אלחוטי onboard ? בנוסף הייתי שמח לקבל המלצה על לוח אם בסיסי שמתאים ל amd am2 athlon x2 בסדר גודל של 300 -500 ש"ח ללא כרטיס מסך onboard .
-
- 1 תגובה
- 452 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות זכרון למחשב הזה (מיועד למשחקים כבדים ללא OC): Intel Core 2 Duo E6750 BOX GIGABYTE GA-P35-DS3L Western Digital 250GB SATA II 16MB ASUS NVIDIA GeForce 8800GT 512MB DDR3 RAIDMAX SAGITA THERMALTAKE ST 430W TRUE POWER הציעו לי את הזכרון הזה: OCZ REAPER HPC 2GB DDR2 800MHZ CL3 (מבצע OC) כדאי?, או שהוא יקר ו הOC לא יעלה את הביצועים בהרבה???
-
- 2 תגובות
- 452 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני בונה מחשב חדש, ובוחר פריט פריט. לגבי מעבד, הגעתי למסקנה שהכי טוב לקחת או E6750, או Q6600. המחשב מיועד בעיקר לגלישה, עבודה עם תמונות (Photoshop), סרטים וקצת משחקים. התקציב הכולל, ללא מסך הוא כ-4000 ש"ח. אפשר טיפה לחרוג. אז קודם כל, בבקשה, תעזרו להחליט בין שני המעבדים. דבר שני, אני צריך לוח אם סביר\טוב, שיתאים לצרכים שלי. ודבר שלישי, זיכרון. אני מעריך כ-2GB. תודה רבה מראש.
-
- 3 תגובות
- 452 צפיות
-
-
http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=2551&ProductName=GA-P35C-DS3R
-
- 6 תגובות
- 452 צפיות
-
-
אני רוצה את זה בשביל htpc אני צריך עזרה לדעצ איך הלוח אם הזה עם שילוב מעבד 3500AMD AM2
-
- 1 תגובה
- 452 צפיות
-
-
שלום, אני מנסה לבנות מפרט לשרת משרדי בסיסי. השרת יהיה בעל מעבד AMD X2 כלשהו ויריץ לינוקס. השרת יריץ VMWare ועליו עוד מספר שרתים וירטואליים. אני זקוק ללוח אם אמין שיסחב את העסק. הדרישות די בסיסיות: 1. יציב/אמין. 2. תמיכה בזכרון 4GB 3. תמיכה בחיבור 4 דיסקים ב SATA לפחות 4. כמה שיותר כניסות PCI - יכול להיות שאצטרך להוסיף כמה כרטיסי רשת ואחרים. אני מניח ש 4 זה סביר (הרבה לוחות באים היום עם 2 בלבד). 5. כרטיס מסך מובנה הכי בסיסי בעולם (ישמש רק לצורך boot). לא חשוב: 1. ביצועים/OC. שיהיה סביר וזהו. 2. RAID (מזוייף) ברמת הלוח. אנחנו משתמשים במערכת ההפעלה בשביל זה. 3. איכות כרטיס וידאו/קול. תקציב - אני מניח ש 400-600 ש"ח יספיקו?
-
- 0 תגובות
- 452 צפיות
-
-
ומה אומר DUAL CHANNEL? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 452 צפיות
-
-
תעזור לי בבקשה האם זיכרון זה : זכרון פנימי קינגסטון למחשב נייח . נפח : 512Mb מהירות : PC 3200 400MHZ זיכרון מסוג 184 Pin DIMM DDR טוב למחשב זה: P5GD1-VM - Intel 915G chipset -Intel LGA775 Pentium 4 CPU -Dual-Channel DDR 400 -PCI Express Architecture -Powerful Integrated Graphics -Max. 8 USB 2.0 ports supports -ASUS Q-Fan Technology -ASUS CrashFree BIOS2 P4 3.0GHZ 775
-
- 1 תגובה
- 452 צפיות
-
-
יש לי שני סטיקים של 512 ואני מעוניין לקנות עוד ג'יגה. איזה מאפיינים בזכרונות אמורים להיות זהים על מנת שאפשר יהיה לשלב עם מה שיש לי כרגע? או שאולי אני צריך זכרונות זהים לחלוטין? ומה הבדל הביצועים בין DDR ל DDR2? קצת חבל לי שהלוח אם שלי לא תומך זכרונות DDR2 לכן אני מעוניין לדעת האם ההבדל בביצועים משמעותי. תודה.
-
- 7 תגובות
- 452 צפיות
-