מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,798 דיונים בפורום זה
-
יש לי מערכת הפעלה XP במחשב יש לי 4 ג'יגה זה מה שהוזמן בקניית המחשב כשאני עושה מאפיינים על המחשב שלי הוא מראה לי רק 2.5 ג'יגה קראתי בפורומים ש32bit לא תומך ב-4 ג'יגה אבל הוא מראה 3.2- 3.5 ג'גה איך אני יכל לדעת שיש לי באמת 4 ג'יגה תודה
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם! רציתי להתייעץ איתכם בנוגע ל-3 לוחות אם לסוקט 939 עם מעבד athlon64 3200. האחד abit k8n nforce 4 השני dfi infinity nforce 4 ultra השלישי msi K8N Neo4-F אני לא צריך sli, אלא רק raid ושיהיה אוברקלוקר טוב!! מי לדעתכם עדיף? והאם יש לוח מומלץ יותר בתקציב של עד 700 שקל. תודה!!
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
משהו יכול להסביר לי פעם אחת ולתמיד (בעברית בבקשה!!!) מה הם התזמונים של הזכרונות??? מה המשמעות של CL3 לעומת CL2 ומה נותן ההבדל??? ואיך ניתן לעשות OC על מנת לשפר את התזמונים??
-
- 2 תגובות
- 685 צפיות
-
-
יש לי128MB זיכרון ואני רוצה להגדיל אותו מחשב: INTEL CELERON 1200 MHZ AMI 6.27.10 מה אתם ממליצים לי?
-
- 9 תגובות
- 654 צפיות
-
-
בס"ד מה עדיף לי E5300 או E6550 במה ההבדל מה יותר טוב למשחקים? (אני מעדיף לא OC) ויש הבדל בין C2D ו DC במשחקים שהתדר שווה? (לא מדבר על זיכרון מטמון) ולמה ? ואם אפשר לוח יחסית זול לCF של 4670 (יש לי כבר אחד) תודה רבה
-
- 12 תגובות
- 889 צפיות
-
-
מישהוא יכול להסביר לי בבקשה למה אניטל עומדים לשווק לשוק מעבדי מרובעי ליבה בשלב כל כך מוקדם (יחסית) אם אין בכלל תוכנות שיודעות לעשות שימוש במרובעי ליבה?! כאילו באמת, רוב התוכנות עדיין לא יודעות להישתמש בשתי ליבות אז מה יעזור לי 4 ליבות?!
-
- 18 תגובות
- 953 צפיות
-
-
שלום אני ניוב בדברים האלו אשמח למידע איזה לוח אם לקנות כנראה למעבד q9550 (אם יש המלצות אחרות אשמח לשמוע) אני מעוניין שיחזיק מעמד כמה שנים יפות. חשבתי לוח אם תוצרת Gigabyte דגם GA-EP43DS3L או שווה להשקיע קצת יותר ולקחת לוח אם תוצרת Asus דגם P5QL או אם זה מצדיק להוציא קצת יותר ולקחת אחד מאלה *GA EP45UD3L *P5Q SE או כל לוח אם אחר עד לתקציב 550שקל אם זה מצדיק את הקנייה אם לא אז 500 שקל אשמח למידע יום טוב כנראה בעתיד יעשה O.C לא יהיה רוצה להיות מוגבל
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
במידה ותיהיה כבר מערכת הפעלה למעבדי 64 ביט, האם תיהיה לי בעיית תאימות של משחקים/תוכנות בגלל שהמעבד מבוסס על 64 ביט? או שטכנולוגיית המעבד אינה קשורה לתאימות לתוכנות/משחקים.
-
- 9 תגובות
- 627 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש לא מזמן..וקניתי מעבד AMD ATHLON 64 +3000 S939 שבדקתי בתוכנה איזה חומרה שי לי..רשום שהמעבד זה 1.8GHZ זה הגיוני? זה לא אמור להיות יותר? אני מפחד שהוא עבד עליי כי אני חושב שזה אמור להיות יותר מזה.. ומה ה+3000 מסמל? תודה רבה לעוזרים
-
- 11 תגובות
- 825 צפיות
-
-
אהלן, אני מתלבט בין ללכת על Digma Ultra 2GB 1066MHz 5CL (עולה 1750) לבין Cellshock 2GB 800MHz 4CL (עולה 1880) לוח P5B DLX הדיגמה זה ללכת על בטוח יותר, כי במילא הוא ייתן לי 533 FSB אז מה אכפת לי. לעומת זאת ה CELLSHOCK לא מבטיחים כלום אבל לפי תוצאות שראיתי הם מעולים, ולפעמים עם קצת מזל ובידיים טובות אפשר להגיע ל 1200MHz. מה כדאי לי ? ^^
-
- 14 תגובות
- 727 צפיות
-
-
שלום לכולם מחפש המלצה ללוח-אם, תקציב בין 350-450 ש"ח. יש אפשרות לבצע את הרכישה באילת בזמן הקרוב ככה שאם בKSP או אייבורי יש משהו משתלם רק תגידו, מלבד זה אין העדפה מאיפה לרכוש (TMS, RSM, STARTPC) או לבצע משלוח אם צריך. קצת הלכתי לאיבוד עם האפשרויות השונות. מבחינת מעבד כמו שמצוין בכותרת ryzen 5 1600 כרטיס מסך מתוכנן gtx 1060 6gb ספק - antec NeoECO II 650 מבחינת זכרון זה גם חלק מההתלבטות שלי, אם לכוון למהירות של 2400MHZ או 3000MHZ, הבנתי שהמעבד אוהב זכרון עם מהירות גבוה ומקריאות שונות על לוחות אם לא לגמרי הבנתי כמה הם מסוגלים לנצל מהירות גבוהה (תקנו אותי אם אני טועה) בכל מקרה אני חושב שהכיוון הוא מסדרת B350 בשביל האפשרות שאולי אנ…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
או שזה רק יאפשר מהירויות שעון גבוהות יותר? זאת אומרת, מעבד 2.8GHz E שלהם כרגע לעומת אותו מעבד עם הסוקט החדש (שיצא ביוני), יהיו הבדלים בביצועים? או שהשינוי הוא רק תאימות עתידית וזהו?
-
- 7 תגובות
- 722 צפיות
-
-
בס"ד למעלה והזיכרון של הCL4 הוא עם צלעות קירור (לא יודע אם זה משנה) והלוח שלי תומח עד 4 גיגה ואני צריך לפחות 512MB או 1GB לכרטיס מסך ועוד משהוא האם עושים OC לזיכרונות זה מבטל את האחריות ? ואם הלוח תומך עד 1066 לזיכרונות אפשר ב OC אפשר לעשות יותר גבוה מ 1066 תודה לעוזרים ושבועה טוב
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
בלוח אם הזה: http://skypc.co.il/pl_product~39200~10~0.htm כמה כרטיסי זיכרון אפשר להכניס בו? ויש לו חיבורי USB2 נכון?
-
- 5 תגובות
- 476 צפיות
-
-
מחפש לוח טוב למעבד amd athlon 64 בשביל משחקים ובעתיד גם לאוברקלוק תודה לכל העוזרים
-
- 5 תגובות
- 525 צפיות
-
-
אני מיתלבט על איזה לוח ללכת.. קודם כל מבחינת החברה, אני אישית מעדיף ASUS \ ABIT \ MSI והלוחות של GIGABYTE בעדיפות תחתונה מלוחות אלו. אבל אם למישהו יש לוח ספציפי עם ביקורות מצויינות של חברת GIGABYTE אשמח לקבל קישור.. עכשיו המחשב שאני מתכנן בנוי על P4 630 3GHz 2MB Cache 64bit ואני מיתלבט בין הצ'יפים הבאים: Intel 915P / 945P / 925XE לבין nForce4. עכשיו יש הבדל מחירים לא גבוהה יחסית בין הצ'יפים של אינטל, בין 100 ל 150 שקל. אבל השאלה היא, אם שווה להשקיע 150 שקל וללכת על 925XE בימקום 915P ? לא ראיתי הבדל ממש משמעותיים שמצדיקים זאות.. והלוח nForce4 שעומד בטווח המחירים של הלוחות האחרים היחידי הוא של GIGABYTE... בבקשה המליצו לי איזה לוח הכי כדאי, והכי משתלם ליקנות היום. אין לי צור…
-
- 9 תגובות
- 855 צפיות
-
-
אתמול קניתי מחשב חדש שנמצא כרגע בהרכבה. מדובר על מחשב AMD 965 עם לוח gigabyte 880GM-UD2H http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3475#ov שמתי ערכה של 4 גיגה של GSKILL F3-10666CL7D-4GBXH http://www.gskill.com/products.php?index=342 מה שמפחיד אותי הוא שכתוב על הערכה הזו (באתר החברה ובכל מקום) שהיא מותאמת למעבדי אינטל החדשים סנדי בריג'!! האם כדאי להחליפה? האם יכולות להיות בעיות תאימות מעבד פנום 2 965 של AMD?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
גליתי לא מזמן שכרטיס המסך שלי תומך בAGP X8 , ואילו לוח האם שלי תומך בAGP X4 . לאיזה שיפור בביצועים אני יכול לצפות מהחלפת הלוח אם לתומך X8? (בטח לא פי שניים, נכון?)
-
- 6 תגובות
- 668 צפיות
-
-
אני כבר זמן מה מתכננן להחליף את המערכת שלי....אז כרגע יש ברשותי את האפשרות לקנות מערכת חדשה לגמרי....המגבלה היא 10000 אבל בלי שום קשר לשאלה שלי סתם כרקע לנושא.. אז כרגע אני מתלבט אם לקנות את אחד המעבדים הבאים- AMD Athlon 64 (4600+) - Dual Core 1MB Cache [AM2]- RETAIL - 1390 Intel Core 2 Duo 6400 - 2.13 GHz - 2MB cache - 65W - LGA775 - 1410 AMD Opteron - (2210) - 2x1MB Cache (socket1207)- BOX without FAN - 1560 הבדל המחירים ביניהם זניח מבחינתי...הבדל המשמעותי פה הוא מחיר הלוח שלשני המעבדים הראשונים הוא במחיר די סביר אך בישביל הOPETRON יעלה במינימום 1500 השאלה שלי פה מה מהם פועל יותר טוב עם משחקים ותוכנות עריכה של וידאו וסאונד???
-
- 10 תגובות
- 745 צפיות
-
-
במהלך שיטוט תמים באינטרנט, נתקלתי בזה: זה לוח שתומך ב 4XSLI למרות שכרגע NVIDIA לא תומכים בזה. GIGABYTE יצרו אותו ראשונים כדי לתמוך בזה כש NVIDIA ישחררו את התמיכה ב 4X ובכן צפוי עתיד מעניין. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-
-
תקשיבו לי טוב טוב ועזבו את ה-fanboys וה-junkies של nvidia : יש רק פיתרון אחד בלבד למי שיש כרטיס agp טוב , ושרוצה לשדרג את המערכת מבלי לרכוש כרטיס מסך מיותר ויקר במימשק pci-express (שנכון לעכשיו לא נותן שום יתרון כולשהוא לעומת מימשק agp ) והוא הלוח המצויין של חברת asrock (חברה בת של asus) : 939dual-sata-2 אמור להגיע לארץ בעוד כשבועיים תריצו חיפוש בפורום זה ובגוגל ואתה כבר תבינו הכול לבד בעצמכם......... קבלו לינק לשם התחלה : http://www.hwzone.co.il/community/index.php?top לוח שיש עליו גם חריץ agp איכותי אמיתי ולא מסורס וגם pci-express x16 מצויין במחיר מצחיק של 70$ (בארץ כ-500 שח) קונים לוח עם ביצועים כמעט זהים ל-nforce4 תוך שימוש בכרטיס agp +אפשרות…
-
- 23 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
צריך המלצה ללוח אם למחשב חדש שיתמוך במעבדים החדשים וגם עד 32 ג'יגה ראם והרבה חיבורים באיזור 500-600 שקל. עדיף של ג'יגבייט תודה
-
- 0 תגובות
- 518 צפיות
-
-
יש לי מעבד p4 - 1600 ואני רוצה לדעת איזה סוקט זה מישו יודע איך בודקים ???
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מנסה להרכיב לבד מפרט למחשב שמיועד בעיקר למשחקים ולמולטימדיה. מחפש לוח אם שתומך במעבד E8400. מעדיף לוח אם של אזוס. חשוב לי מאוד שמערכת השבבים תהיה כזאת שהוכחה כאיכותית ומועילה ושיהיה יחס טוב בין המחיר לתועלת. רצוי שיתמוך בOC בשדרוג עתידי אבל נכון לעכשיו אין לי צורך בכזה. FBS גבוה. תומך dual channel memory. תומך לפחות עד 8 ג'יגה DDR2-800 זכרון ומעלה. תומך RAID על סוגיו. חשוב ביותר שיהיה מרובה חיבורים חדישים פנימיים וחיצוניים ושיתמוך כמה שיותר בשדרוג עתידי (בעיקר של הזכרון והדיסק הקשיח). חשוב לי שיהיו חיבורי SATA2 USB2 ESATA FIREWIRE וכמה שיותר סוגי PCI חדשים. תקציב: 400-700 ש"ח.. שווה לי להשקיע כל כך בלוח אם אני לא גיימר כבד... ? (בהתחשב בעובדה שאני רוצה לקנ…
-
- 4 תגובות
- 546 צפיות
-
-
שלום אנשים. לפני כמה ימים הגיע לידי לוח אסוס סטרייקר אקסטרים צ'יפסט 680i. החלתי להרכיב אותו והרכבתי כמו שאני יודע וזה בסדר לרוב. לוחץ להדליק את המחשב הכל נדלק, מנורות, מאווררים, פלופי עושה רעש, והארד דיסק עושה רעשי חשיבה לזמן קצר. אבל המסך אינו מראה שום דבר. על מסך ה-LCD שעל הלוח כתוב CPU-INIT. לאחר בירור קצר בפורום באתר אסוס הבנתי שיש בעיה קלה בגרסת הביוס שיצאה עם הלוח וצריך לעשות ריסט לביוס ובהפעלה הראשונה להתקין ביוס מעודן שקורא את כל סוגי המעבדים והמתחים (זה בערך מה שהבנתי). הם נתנו שם כמה אופציות לפיתרון הבעיה הנה קישור: http://vip.asus.com/forum/view.aspx?SLanguage=en-us&id=20070809190240609&board_id=1&model=Striker%20Extreme&page=1&count=66 ניס…
-
- 11 תגובות
- 2.7k צפיות
-