מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,790 דיונים בפורום זה
-
אני קונה מחשב חדש (לוח - אם + מעבד + זכרונות + כרטיס מסך) כרגע התיכנון הוא לקנות שני יחידות של 512 MB של סמסונג DDR 400 אין לי שום כוונה לעשות אובר קלוקינג ורציתי לשאול האם יש טעם להשקיע בזכרונות יקרים יותר (הלוח - Chaintech 9CJS Zenith תומך ב- Dual-Channel DDR)
-
- 0 תגובות
- 672 צפיות
-
-
לוח-אסוס A7N8X דלוקס וכשאני מנסה לפתוח את הדיסק הוא אומר משהו שאני צריך להתקין USB 2.0 וכשאני מנסה להתקין זה אומר שהשפה של הווידוס שלי שונה או משהו ויוצא החוצה. אז ניסיתי לפתוח את הדיסק ע"י קליק ימני ואז התקנתי רק את הדרייבר של NFORCE 2 אבל את השאר זה לא מתקין לי. האם אני יכול להוריד את השאר ומה בדיוק כי אני צריך גם את ה-LAN וכו'.
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-
-
למה אני לא מצליח להתקין את הדרייברים שבאו עם הלוח שלי? יש לי אסוס A7N8X דלוקס וכשאני מנסה לפתוח את הדיסק אז הוא אומר משהו שאני צריך להתקין USB 2.0 ואז כשאני מנסה להתקין זה אומר שהשפה של הווינדוס שלי שונה ויוצא החוצה אז אני עושה כפתור ימני ו-UPEN אבל הצלחתי להתקין רק את הדרייבר של NFORCE 2. האם אפשר להוריד את כל השאר(LAN וכו')?
-
- 0 תגובות
- 527 צפיות
-
-
-
-
-
פעם הייתי יכול לצרף תחת דוס לוגו לביוס, עשיתי הרבה עידכוני ביוס שהוסיפו לי הרבה אפשרויות, ואז רציתי להוסיף לוגו והתוכנה תחת דוס רושמת לי שגיעה שאומרת שאין לי מספיק מקום בביוס כדי להוסיף לוגו. נכנסתי לאתר של אסוס וראיתי תוכנה תחת WINDOWS ולא מצאתי שום דרך להוריד אותה ! קישור לדף התוכנה http://www.asus.com/products/mb/mylogo.htm מי שיכול למצוא קישור להורדת התוכנה שיצור לינק להורדה תודה לכל העוזרים לדף התוכנה
-
- 2 תגובות
- 903 צפיות
-
-
היום הרחבתי את זכרון הRDRAM שלי ל512 מ-256 ורציתי לדעת על מה זה בדיוק משפיע מבחינת המחשב ומבחינתי כמובן שאני יודע שהכל אמור לעבוד יותר מהר קצת אבל על מה בדיוק זה משפיע והאם אני מרגיש את זה???
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מישהו מכיר לוח אם Albatron PX845PE Pro II האם יש כבר נסיון איתו ?
-
- 0 תגובות
- 757 צפיות
-
-
באתר של סימפלטק, כאשר אני בונה מחשב שמתי לב לזיכרונות האלו. 444 MHZ, זה 3500+, הלוחות לדוגמת EPOX 7RDA תומכים במהירויות כאלו? הוא O\C טוב? +שאלה: עד איזה מהירות מעבד תומך הEPOX 7RDA, חושב לירכוש.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כן, שומו שמיים אני קונה AMD, רק כדי להתנסות ולראות מה החרא הקטן שווה ( ;D). כמקובל כיום אני אבחר ב-1700+ 0.13 מיקרון משולב עם איפוקס עסיסי, וכאן נכנסת הדילמה, מה כדאי יותר ? איפוקס מבוסס נפורס 2 או KT400 ? כאשר אני בהחלט לא צריך את הכרטיס המסך המשלוב אלא אפשרויות אוברקלוקינג נדיבות מאד, וביצועים חזקים. ללוח יצורף סטיק זכרון PC3200 של קרוסאייר.
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
1.האם ECC זה זיכרון שרתים? 2.במה הוא יותר טוב מזיכרונות רגילים?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הגי פורס 4 MX שיש על הלוח משתמש בזיכרון המערכת או בזיכרון יעודי לו??? ועם הוא משתמש בזיכרון המערכת, מה הבדלי הביצועים בינו לבין כרטיס MX אחר?
-
- 3 תגובות
- 697 צפיות
-
-
אם בלוח אם אם כרטיס קול מבונה אפשר לשים כם כרטיס קול רגיל?
-
- 2 תגובות
- 729 צפיות
-
-
אני רוצה לבדוק אית הלוח שלי אז אני צריך תוכנה כזאת... עדיף שתהיה אותה חברה.... (תנו לינק)
-
- 3 תגובות
- 785 צפיות
-
-
יש באתר של ASUS עדכונים לBIOS של ה P4PE אבל לא רשום מה הם ת למה הם, וכו'?? למישהו יש מושג?
-
- 0 תגובות
- 744 צפיות
-
-
אני רוצה להתחיל לשדרג את המערכת... אני בדילמה. או שאני יקנה מעבד יותר מהיר ובעתיד יקנה לוח. או שאני יקנה עכשיו לוח (אחד עם אופציה לO\C) ויקנה בעתיד מעבד. דרך אגב, עד איזה מהירות מעבד אני יכול להכניס לGRARIBLDI שלי? ואיזה זכרונות עדיפים, DDR 333 או RDRAM 800? אחת אחרונה, יש לוחות אם שיש להם שני סלוטים לRDRAM ועוד 2 לDDR. בגלל האפשרויות OVERCLOCKING המוגבלות של הRDRAM אני שואל אם יש אפשרות לעשות בלוח כזה רק O\C לDDR, כלומר הימצאות של RDRAM במערכת לא יפריע להישגים גבוהים יותר בO\C? בתודה MOOMOO עריכה: לדעתי האפשרות של לקנות לוח יותר נכונה לי עכשיו. אני צריך את הלוח הכי זול שהכי טוב לאוברקלוקינג חשבתי על EPOX או ABIT. אשמח לישמוע עצות לזה + איזה קירור עדיף ל1.4,משהו שיתן ביצ…
-
- 9 תגובות
- 915 צפיות
-
-
Hello hwzone... I have no Hebrew on this friggin' keyboard, I appologize... I am having problems with this board. I just bought it and installed Win98se and WinXP Pro + SP1. I am experiencing sound problems on Win98se. No device are installed although I installed the drivers. On BOTH OS's I have shut down problems. The PC cannot shut down by itself unless I MANUALLY press the power button and only then it goes down. Does someone here have this board? Can someone help me here please? Thank-you...!
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קראתי בפורמים שהלוח של אפוקס הוא פצצות אבל שגם הלוחות של ABIT הם הכי טובים ל OC בסוף לקחתי את האפוקס (אני מתכנן OC רצחני) זה בסדר ?
-
- 4 תגובות
- 830 צפיות
-
-
-
קניתי מחשב חדש והבטיחו לי שמהירות הזכרון הוא 333 אולם לא רשום שם כלום ומשום מה יש לי הרגשה שעבדו עלי בנושא. הזכרון שלי: Samsung M368L3223DTM-CB3 הורדתי את sandro Pro 2003 אולם לא מצאתי שום מקום שמצויין שם מה המהירות שם הזכירון הזה, כמו כן ניסיתי להיכנס לאתר היצרן אבל לא הבנתי מזה כלום . אם מישהו יכול לעזור אשמח מאוד
-
- 4 תגובות
- 763 צפיות
-
-
שלום לכולם כפי שאתם רואים יש לי 256 RDRAM UNREAL II לא פועל מי-יודע-מה ולפי הרבה ת'רדים זה הRAM בלי קשר לUNREAL2 האם כדאי? יש שתי אופציות 256RDRAM שבסוגריים כתוב (128X2) שעולה 570 ש"ח [!] ואחד אחר שהוא 256 ובסוגריים (32BIT) וזה עולה 490 ש"ח [!] WTF ההבדל ומה הקטע של השחיטה הזאת למה זכרון כל-כך יקר?
-
- 3 תגובות
- 679 צפיות
-
-
שלום לכולם !!! אני עומד לרכוש מעבד AMD Athlon XP 1700+ Tray CPU - 0.13 micron לוח אם Epox 8RDA+ NVIDIA nForce2 (DDR400, AGP8X, 5.1 Dolby Sound, ATA133, 1394, LAN, USB 2.0) וזיכרון DDR-RAM 256MB 3200 WinBond Memory BH-5 Memory Chips רציתי שתגיבו תתנו הערות או הצעות !? איך נראת לכם המערכת הזאת !? נ.ב כל המחשב משודרג אצל רק הלוח אם המעבד הזיכרון לא יש ברשותי ג'י פורס 4 טי איי 4200 וכל מיני בלה בלה שאם תרצו לראות תלחצו על "המפרט שלי" הקיצר כמו שאמרתי להצעות רעיונות טענות שאלות תגובות מחמאות וברכות... אנא תשאירו את הודעתכם ואני אחזור בהקדם האפשרי... נ.ב שום מקלדת או עכבר נפגעו במהלך כתיבת ת'ארד זה... :saint:
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני לא יודע מה ל כתוב בכותרת כי אני לא יודע מה זה ובגלל זה אני שואל http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_139_147&products_id=610
-
- 3 תגובות
- 692 צפיות
-
-
או קיי מדובר במחשב 1700 XP עם לוח של EPOX 8RDA ו RADEON 9700 PRO עכשיו הזכרון ששמים עליו זה ככה או שני סטיקים של OCZ של PC2700 של 256MB שזה יוצא 512MB RAM.(CAS 2.5) או סטיק אחד של CORSAIR במהירות של 3200 אבל רק סטיק אחד שזה יוצא 256MB RAM. (CAS 2 מה יתן לי יותר יציבות וביצועים טובים יותר במשחקים!? וכמובן ב 3D MARK 2001 SE?! אז העקרון פה...יותר RAM איטי או פחות RAM מהיר... אין לי כסף להרבה RAM מהיר.
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-