מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,799 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם!! אני צריך המלצה ללוח אם אחד שיתמוך בAMD (ליבה כפולה) השני שיתמוח באינטל (ליבה כפולה) שייתמוך בזכרונות עד 800Mhz במחיר סביר... תביאו לי לוח שמוכר כלוח טוב (אין צורך בלוח הכי טוב שקיים שעולה מלא.. לוח ממוצע שתומך במה שרשמתי) תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 471 צפיות
-
-
צרכים: א. תומך INTEL c2d ב. תאימות לשדרוג מעבד בשלב מאוחר יותר ג. למשחקים כבדים מאוד ד. DX10 - חיבור PCI-E אחד (לא מעוניין בSLI) ה. זכרון DDR2 667MHz ו. לא מעוניין בOC. ז. אין לי מושג איזה פונקציות מועדפות מבחינת זכרון קשיח - בעניין זה אני סומך עליכם... תקציב 600 ש"ח
-
- 1 תגובה
- 471 צפיות
-
-
אהלן, המחשב שלי נקנה לפני כשלוש שנים, יש לי AMD64 Athlon3200 עם לוח של Gigabyte GA-K8NF-9. זה מ ה שיש ללוח: http://www.ocinside.de/go_e.html?http://www.ocinside.de/html/results/mainboard_gigabyte_ga_k8nf9.html הלוח לא תומך בDDR2,ובDDR הכי גבוה שהוא מקבל זה 400HZ,נכון? יש לי היום 1GB(בשני סטיקים של Kingston),אני רוצה להוסיף זיכרון,האם יש אפשרות להוסיף משהו אחר חוץ מ DDR400? האם יהיה יעיל? או שרק DDR400,עוד שני סטיקים של 512MB? איך הDUAL יעבוד הכי טוב? 4 של 512,או 2 של 512 ועוד נגיד 2 של 1GB? מה האפשרויות שלי,ומה הכי נכון יהיה לעשות? תודה.
-
- 2 תגובות
- 470 צפיות
-
-
שלום. אני צריך לדעת אם לוח האם: MSI K9N NEO chipset nvidia nforce 550 תומך ב-SLI.
-
- 1 תגובה
- 470 צפיות
-
-
אחרי יום שלם שהרכבתי לי ת'מחשב הוא מזהה לי ת'מעבד כ K7... גם אם שם11X166.. למרות שה FBS של המובייל הוא 133 (266)... למה הוא לא מזהה אותו כבארטון
-
- 4 תגובות
- 470 צפיות
-
-
אני מחפש לשדרג את המחשב שלי למערכת חזקה למשחקים. אני מחפש רק שלושה חלקים שזה הלוח אם , מעבד וזכרון , לגבי כרטיס מסך יש לי ati 9800pro ביררתי קצת בחנויות והמליצו לי על לוח אם של asus p4800se מעבד של intel p4 3giga 1m 800fsb זכרון שני יחידות של 256 DDR . ההצעה נעה פחות או יותר בין 2100- 2600 עכשיו השאלה שלי היא קודם כל אלו מפרטים של מחשב חזק ? שנית , מה לגבי ה ATHLON 64BIT ? באחת החנויות אמרו לי שלא כדאי לי ללכת על זה מאחר וזה מוצר חדש בשוק ועדיין לא ידוע מה הבעיות של זה. שלישית , במידה ומה שנאמר לי זה שטויות , האם ה athlon 64bit הוא מחשב חזק למשחקים ובמה אני ירגיש הבדלים בין ה אינטל לבינו ? תודה רבה מראש,
-
- 1 תגובה
- 470 צפיות
-
-
הזכרתי בטעות לאבא שלי, שנמצא בטייואן, את העובדה שמחירי המעבדים שם נמוכים למדי (20-40%), ובמיוחד הפנום (50%+). אז הוא קנה את ה8450. (להבנתי, אבל לא לשכוח שזה רחוק, אז לא שומעים טוב) כמו כן, הוא קנה שם גם כרטיס מסך (asus hd3870). אז נכון, לא ככה בונים מחשב, אבל בהתחשב בנסיבות אבקש מעט עזרה: עכשיו, הסתכלתי באתר של AMD כדי לברר איזה צ'יפסט כדאי לקנות במסגרת התקציב, ונראה לי ה770. דבר ראשון, לא מוזכרת שם סדרת 780 שמומלצת פה. זה לא התחום שלי, מישהו יכול להסביר לי במה מדובר? ב. מה עדיף? ג. התעקשות על לוח ללא כרטיס מסך מובנה, היא נכונה? או שיכול להיות שלוח פשוט, זול יותר, עם כרטיס מובנה, יתאים למחשב בינוני מינוס? במידה והוא לא קנה מעבד: למחשב המיועד גם למשחקים, אבל בעיקר…
-
- 0 תגובות
- 470 צפיות
-
-
אני מתלבט בין מעבד Q6600 ל- E8400 , ההיתרון שלי הוא מה יהיה יותר חזק למשחקים. או שאתם ממליצים על משהו אחר שהוא בסביבות המחיר של שתי מעבדים אלו. עוד שאלה בבקשה... אני צריך המצלמה בנוגע לגבי כרטיס מסך שוב אני אומר יתרון למשחקים עד 700 ש"ח.
-
- 1 תגובה
- 470 צפיות
-
-
שלום, ברשותנו מחשב עם זכרון Twinmos 512MB DDR400 CL 2.5 ואני מעוניין להרחיב אותו בעוד חצי ג'יגה. הבעיה היא שההבדל במחירים (עבור זכרונות של טווינמוס) הוא 200 שקל יותר עבור זכרון CL2.5 לעומת CL3. האם חובה לקנות זכרון עם CL2.5? או שאולי אפשר לקנות CL3? האם חשוב יותר לשמור על רכיב של אותו היצרן או שעדיף לקנות זכרון CL2.5 של יצרן אחר (Corsair, Kingston, OCZ)?
-
- 2 תגובות
- 470 צפיות
-
-
האפשריות הן: לוח אם GIGABYTE GA-M68SM-S2 (nForce 630a) - mATX http://www.giga-byte.com/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ProductID=2640 או GA-MA69G-S3H http://www.giga-byte.com/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ProductID=2554 כאשר בכל מקרה המחשב אינו מיועד למשחקים כבדים וכמו כן אני מתכוון לקנות בעתיד הקרוב כרטיס מסך "נחמד עד סביר" (עד 500 שקלים) מהם היתרונות/חסרונות של כל לוח אם? אגב, האם כל היציאות USB הינם יציאות USB2?
-
- 2 תגובות
- 470 צפיות
-
-
אני מחפש מעבד, לוח וזכרונות בתקציב שנע בין 4500 ל - 5000 ש"ח לא יותר! המחשב מיועד למשחקים חזקים ביותר שיש היום! מעבד: מעדיף Intel - אבל אין לי בעיה לקנות AMD זיכרונת: שיהיו גדולים ומהירים ככל האפשר בתקציב! לוח: מעדיף של ASUS חשוב שהיו בו לפחות שני יציאות IDE (כדי לחבר 4 כוננים) חשוב שהיו בו הרבה מהטכנולוגיות החדשות חשוב מאוד שהיו בו חיבור לפחות לשלושה יו אס בי פנימיים (לא החיבורים החיצוניים) חשוב מאוד שהיה בו אפשרות חיבור של כניסה ויציאה של סאונד הקידמיים במארז ויעבדו בו זמנית עם החיבורים הרגילים שיש בלוח! שיתאים לאוברקלוק (שאני מקווה ללמוד ולעשות) קיצר תנו לי שילובים מעניינים בתקציב שלי... תודה
-
- 1 תגובה
- 470 צפיות
-
-
Samsung TCCC 256x2 CL 2.5 A-Data 256x2 CL 2.5 תודה ענקית לעוזרים זה ממש חשוב,
-
- 4 תגובות
- 470 צפיות
-
-
רציתי לדעת מה ההבדל בין זכרונות שבאים כ Dual Channel kit לבין זה שאני קונה ש 2 זכרונות שהם לא באים כ kit ? למרות שאצלי במחשב יש תמיכה ב dual אני אישית קניתי 2 זכרונות של GEIL http://www.cyberworld.co.il/product_info.php?cPath=1_16&products_id=205&osCsid=346618e3dec133b092547de01bbabede תודה.
-
- 1 תגובה
- 470 צפיות
-
-
בשביל אינטרנט ואופיס בלבד מה יהיה יותר טוב? athlon 3500 + 512MB או sempron 2800 + 1GB
-
- 3 תגובות
- 470 צפיות
-
-
קניתי שלושה דברים asus a8v deluxe via k8t800 amd athlon 64 3000+ cpu box\tray + tt venus 12 a-data 512ddr 4000 נו מה אתם אומרים? ???
-
אני רוצה לדעת כמה יעלו המעבדים החדשים של אנטל ואם שווה לי לחכות להם או שכדאי לי לקחת כבר עכשיו מעבד 2 ליבות מהסדרה הראשונה של שתי ליבות של אינטל( D930 ) בבקשה תביאו לי מחירים של המעבדים לפי גה"ץ וFBS וכו' וגם תוצאות של השיפורים שלהם מהסדרה הראשונה של השתי ליבות מה השוני בניהם
-
- 2 תגובות
- 470 צפיות
-
-
זכרון G.Skill DDR2 2048MB 667Mhz CL5 או זכרון Kingston DDR2 1024MB 667MHZ CL5 ? למחשב: זכרון G.Skill DDR2 2048MB 667Mhz CL5 - מחיר לפריט - 1,253.00 ¤ מעבד Intel Core 2 Duo E6300 Box מחיר לפריט - 1,008.00 ¤ כרטיס מסך ASUS EN7300GT SILENT 256MB מחיר לפריט - 525.00 ¤ לוח אם GIGABYTE GA-965G-DS3מחיר לפריט - 838.00 ¤ מארז Thermaltake SwInG Window ATX MIDI Tow Black/silv ספק כח Enermax Liberty 400W מחיר לפריט - 465.00 ¤ דיסק קשיח Westren Digital WD2500KS 250GB מחיר לפריט - 407.00 ¤ תודה
-
- 1 תגובה
- 470 צפיות
-
-
איזה זכרונות עדיף: 2x2GB Kingston Value או 2x2GB OCZ EL Platinum XTC Dual Channel ? וגם לאיזה זכרון מביניהם יש קירור טוב יותר? (אני לא עושה oc..) תודה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 470 צפיות
-
-
Supermicro היא יצרנית מוכרת וגדולה בתחום השרתים (לוחות אם) שעד היום עסקה רק במוצרי אינטל, כעת ר DELL נשארה החברה היחידה בעולם שלא נוגעת במוצרי AMD. הידיעה נתגלתה במסמך PDF של Fermi Labs (מכון מחקר של משרד האנרגיה האמריקאי) שבדק בין השאר את האופטרון. במסמך מצוין שהמכון ייקבל מחברת סופר מיקרו מוצר שמיועד עבור האופטרון. בבדיקת המכון של AMD64 ו EM64T הם מציינים לחיוב את האופטרון כמתאים לדרישות המכון ו "ודרישות צריכת החשמל שלו נמוכות בהרבה מאלה של מוצרי אינטל" "and the power consumption" is "significantly less than their Intel counterparts מקור: http://www.theinquirer.net/?article=22367 אתר המכון: http://www.fnal.gov/ הערה: הידיעה הנ"ל קשורה לאשכול הבא שעוסק בצריכת חשמל:…
-
- 1 תגובה
- 470 צפיות
-
-
מדוע איני יכול להגדיר את כל היציאות שלי לUSB2 הלוח תומך בכל היציאות ב USB2 [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 1 תגובה
- 470 צפיות
-
-
Corsair 2GB Kit PC2-6400 DDR2-800 CL4 [Twin2X2048-6400C4 אלו הזיכרונות שקניתי רציתי לדעת אם הם DUAL CHANNEL כי לא רשום ובכלל איך הם לפי דעתכם?
-
- 3 תגובות
- 470 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לשדרג את המחשב שברשותי. הנה המפרט הנוכחי: intel P4 2.4GHZ (478) לוח אם shuttle AV40S DDR 256 (133MHZ) את התדר נראה לי אמורים להכפיל בשתיים בגלל סוג הזכרון כרטיס מסך gForce fx5200 agpX8 עכשיו הלוח אם שלי תומך רק עד 133 מגה הרץ, לכן לא שווה לי לקנות זכרון חדש עם הלוח אם הנוכחי. אני חושב שהכי כדאי לקנות את הלוח GA8S655FXL Gigabyte שהוא גם תומך עד מהירות של 400 פיירוויר מובנה ויציאת סאונד אופטית מובנית בנוסף הוא תומך ב AGPX8 מה שהכרטיס הנוכחי תומך עד 4 מה שגורם לזה שאני מנצל חצי מיכולת הכרטיס שלי. אחרי שאני יקנה את הלוח בסביבות 400 שקל אני יקנה זכרון של 2 ג'יגה אני יתחיל עם סטיק 1 של זכרון ואחרי זה יקנה אחד נוסף מה אתם אומרים על שדרוג? רק שתבינו שאני לא מעונין ב…
-
- 3 תגובות
- 470 צפיות
-
-
למשל עכשיו קניתי מחשב מורכב אז לפני שאני מתקין אותו צריך לעשות משהו ?
-
- 2 תגובות
- 470 צפיות
-
-
כן כן .. יש עוד כאלה .. אני צריך לוח כזה .. שתומך גם ב RDRAM המקורי שלי הוא אינטל אבל הזונות האלה נעלו אותו בכל דרך אפשרית שאני לא אוכל לעשות OC .. אם למישהו יש הצעה ללוח ויודע איפה אפשר להשיג את זה באזור ירושלים אני אשמח מאוד ..
-
- 3 תגובות
- 470 צפיות
-
-