מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,824 דיונים בפורום זה
-
מה ההבדל בין הלוח ה 8RDA+ וה הלוח הזה 8RDA ואולי מישהו יכול להסביר לי מה זה " מציאון-פרטים מוזלים" (זה בה מKSP ) כי מצאתי שם לוח 8RDA+ שלו מצאתי בטפריט הרגיל מה זה בגלל ולמה זה זול ? ??
-
- 4 תגובות
- 513 צפיות
-
-
יש לי את ה ASUS P5W DH האם יש איזושהי בעיית תאימות עם הזכרונות OCZ DDR2 2GB 800MHz EL Platinum XTC 4-5-4-15 ? מתוכנן OC תודה
-
- 3 תגובות
- 513 צפיות
-
-
קניתי מחשב וביצעתי הקפאה כדאי שאני יוכל לשנות היום את המארז. אבל.. אני רוצה לשאול אותכם שאלה חשובה קניתי INTEL DG965RYCK (לוח אם) עכשיו כמה הוא יותר טוב מהלוח ASROCK 775Dual-VSTA s775, VIA PT880 Ultra, DDRII 667, PCI-E, AGP ????????. נכון יש לו ציפ יותר מתקדם אבל... אני לא מתכנן OC ואני לא מתכנן זה בטוח לעבור למרובי ליבות וגם אני משתמש בזיכרונות 667. אז ההבדל של ה300 שקל שווה את זה? האם ה945 מגביל את הקונרו (המעבד שלי). אני צריך לדעת תשובה לעניין עד שעה 12 בבקשה ממכם תענו לי בהקדם ותציעו לי! מי שמכיר את INTEL DG965RYCK תגידו לי במה הוא יותר טוב ואם זה שווה - הוא יותר יציב? הוא יותר מהיר? הוא לא יודע מה? תודה! ואם אני יקח את הINTEL DG965RYCK אולי שווה לקחת את ה GA …
-
- 5 תגובות
- 513 צפיות
-
-
טוב, החלטתי לעדכן, ובהחלט יש שיפור. שמתי ישר FSB על 350, וBOOT כמו שצריך בלי בעיה. הרצתי 3DMARK06, ולא היו שום בעיות, אבל אחרי זה הרצתי 05 ובCPUTEST הראשון המחשב נתקע באמצע... עשיתי REBOOT, הרצתי שוב פעם, ועוד פעם נתקע בCPUTEST, הפעם בTEST השני... כנראה שזה יותר מדי אוברקלוק(או שיותר מדי עם כל המתחים בSTOCK) אז שמתי על BUS של 333, הרצתי שוב פעם, והפעם לא היו בעיות... יכול להיות באמת שזה בגלל שאני לא מעלה מתחים? או שזה בגלל שעשיתי אוברקלוק מינורי(מ666 ל700) לזכרון? אם מישהו זוכר מנסיון העבר שלי, אז הזכרון שלי כנראה לא כל כך אוהב אוברקלוק... לכל מקרה עשיתי כמה פעמים REBOOT בשביל לבדוק האם עושה BOOT בלי בעיות, ואכן בעית הCOLD BOOT נעלמה... אולי הבעיה אצלי ספציפית בגלל כמה ס…
-
- 2 תגובות
- 513 צפיות
-
-
שלום מתחיל לבנות מערכת חדשה מבוססת קונרו והשאלה שלי היא : איזו חברה לקחת ומה התיזמונים הכי טובים בזכרונות הDDR2 667 בקיצור צריך המלצה לזכרונות מהירים וטובים (אין הגבלת מחיר אך כמובן לא להסחף) תודה
-
- 2 תגובות
- 513 צפיות
-
-
אהלן , יש לי נכון לעכשיו במחשב 2X512MB OCZ GOLD CL4 וגם 1GB PQI TURBO CL4 הבעיה שה PQI מגביל אותי ב OC (אני גם לא מבין למה יש לו תיזמונים יותר נמוכים מה OCZ אבל דברים כאלו לא ניתנים להסבר). בכל מקרה אני צריך סטיק במקום ה PQI עדיפות ל OCZ GOLD הבעיה שיש לי לוח 945 ג'גהבייט שתומך עד 667 , רציתי לשאול אם קיט של 2GB על 800MHZ יתאים ללוח הזה (אפשר לראות מפרט צד ימין בפרופיל). אני גם דיי בדילמה מה לעשות , האם לקנות עוד 2X512 ? אבל לא ישאר לי מקום ואני מתחיל להרגיש ש 2GB דיי חונקים אותי או לקנות קיט של 2GB ולהשאיר את ה2X512 אבל אז לא יהיה DC (גם עכשיו אין אבל אם קונים אז כבר..) הצעות יתקבלו בברכה , וכן אני יודע שדיי נדפקתי עם ה OCZ שיש לי עכשיו פשוט החנות שקניתי ממנה ל…
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-
-
-
מה זה אומר הסטפינג הזה? ראיתי שיש B3 שזה אומר שהוא ישן או משהו כזה..... איך אני יודע איזה סטפינג יש לי למעבד אם עדיין לא הרכבתי אותו? ומה הסטפינג הזה בעצם אומר?
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-
-
אני מתכנן oc איזה לוח אמ יתאים?? המפרט הכללי הוא: Intel Core 2 Duo E6750 2.66Ghz Conroe BOX E6750B Kingston Original 2GB (2x1GB) DDR2-667Mhz K2G667 SEAGATE 250Gb SATA II 16MB 3250410AS Albatron Nvidia Geforce 8800GTS 320MB DualDVI Retail ANTEC P150 Quiet PC Case 430W Samsung DVD-RW S183L X18 LightScribe SATa א- מה אתם אומרים על המפרט? ב- איזה לוח אמ אתם ממליצים?
-
- 3 תגובות
- 513 צפיות
-
-
אני מתלבט האם לרכוש מחשב נייד HP עם מעבד פנטיום 4 2.8 או M , האם יש עדיפות לפנטיום 4 על M? ובכלל האם שווה לי לרכוש פנטיום 4 בידיעה שהם יוצאים מן השוק? אגב בקשר לניידות אני לרוב מחובר לחשמל ולכן שאלתי מתייחסת לשיקולי ביצועים ומהירות ולא לניידות או התחממות (שאפשר לפתור בעזרת מאוורים חיצוניים) באותו מחשב נאמר שמהירות FSB שלו היא 1.6 מגה הרץ , האם זה נשמע הגיוני? ובקיצור האם מחשב 2.8 נייד שמיועד לעריכת וידאו מוסיקו ועיבוד תמונות יעשה את העבודה? (שאר המרכיבים חזקים ביותר ,1GB RAM , 7200 HD)
-
- 3 תגובות
- 513 צפיות
-
-
יש לי זיכרון 512MB 533MHZ ואני רוצה להוסיף עוד ג'יגה, זה אפשרי להוסיף 1GB בתדר 667MHZ ? זה יתפקד בתור דואל צ'אנל (כמובן עם התדר הנמוך- 533MHZ) ?
-
- 3 תגובות
- 513 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם הפנטיום 3 שלי יום אחד פתאום הוא הפסיק לעבוד, שאני פותח את המחשב המסך נדלק ותוך 2 שניות הוא נכבה, בחנות ניסו ספק וכרטיס מסך וזכרונות אחרים ועדיין הייתה אותה בעייה אמרו לי שזה הלוח קניתי לוח וזה עדיין לא עובד מה לעשות?? דרך אגב קניתי לוח יד שנייה מאיזה מישהו והוא הביא לי לוח עם 2 סלוטים ומין יציאה של מקלדת ישנה כזאת הלוח הוא של סלוט 1, לא ראיתי שם יציאות USB או כמו של העכברים הנורמלים האם הוא עבד עלי? (הלוח עובד במהירות 100 מגה הרץ והוא של PC PARTNER עם צ'יפ של VIA)
-
- 2 תגובות
- 513 צפיות
-
-
אני מצאתי בזאפ זיכרון של שתי גיגה במחיר ממש נמוך ורציתי לדעת מה הבעיה איתו שהוא במחיר כזה נמך הוא פחות טוב או משהו ? זה הקישור : http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=353210 בבקשה תעזרו לי בזה כי אני רוצה דלעת אם כדאי לקנות את זה או לא ?
-
- 3 תגובות
- 513 צפיות
-
-
שלום אני קניתי מחשב חדש לא מכבר ובו מעבד E6750, עכשיו הנה תמונה עדכנית מ Cpu-Z (צירפתי תמונה) עכשיו קודם כל ב Core Speed רשום 2000 מגהרץ במקום 2666, למה ? זה נמצא על 2000 במשך דקה ואז מתחלף לשנייה ל 2666 וחוזר ל 2000, משהו מוזר. אבל בכל מקרה מה זה אומר, שהמעבד שלי עובד במהירות 2000 או 2666 ? ובנוסף האם המתח של המעבד תקין ? הבנתי שהמתח צריך להיות בערך 1.35V ואצלי זה נע בין 1.15-1.2, האם זה תקין ? תודה [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 512 צפיות
-
-
שולם. אני רוצה להבין אם הבנתי משהוא שקשור למעבדי ה-core 2 duo. אם הבנתי נכון מה תוכנת ה-Intelligent Power Capability (המייושמת במעבדים אלו) היא למעשה סט של יכולות, שעוצבו במטרה להפחית את צריכת החשמל של המעבד. מאפיין זה דואג לכך שרכיבים במעבד, אשר לא נעשה בהם שימוש בעת ביצוע פעולה מסוימת, לא יקבלו זרם חשמלי. האם יש עוד דברים שתוכנה זאת עושה ולא ציינתי למעלה?. תודה לעונים.
-
- 1 תגובה
- 512 צפיות
-
-
אני רוצה ליקנות זיכרון למחשב עד 300 שקל ואני לא יודע איזה חברה הכי טובה ואיזה סוג הכי טוב יש ddr ddr2 ועוד כול מיני שמות ואני לא מבין בזה וגם מה מתאים ללוח אם שלי?? אז מישהו בבקשה יכול להציע לי מה טוב למחשב שלי תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 512 צפיות
-
-
שלום! אני מענוניין לקנות מחשב חדש שבעיקר יהיה למשחקים ורציתי לדעת האם המעבד E6550 של אינטל גם 1333 מ.הרץ כמו הE6750? ועד כמה מורגש ההבדל בין 2 המעבדים? שאלה נוספת: עד כמה יהיה מורגש ההבדל אם אני אקח את הסט: מעבד E6750 עם זיכרון 2GB במהירות 800 מ.הרץ או את הסט: מעבד E6550 עם זיכרון 2GB במהירות 667 מ.הרץ?
-
- 8 תגובות
- 512 צפיות
-
-
לוחות אם של Biostar מדגמים TA690G ו TF7025 ? הם מבוססים על כרטיסי מסך של ATI ו NVIDIA, וכוללים יציאת DVI.
-
- 0 תגובות
- 512 צפיות
-
-
אפיה נמצא בדיוק החישן טמפ' על הלוח שלי?
-
- 3 תגובות
- 512 צפיות
-
-
הכוונה היא כמובן להוריד דרייברים וכו' תודה
-
- 1 תגובה
- 512 צפיות
-
-
שלום, ברשותנו מחשב עם זכרון Twinmos 512MB DDR400 CL 2.5 ואני מעוניין להרחיב אותו בעוד חצי ג'יגה. הבעיה היא שההבדל במחירים (עבור זכרונות של טווינמוס) הוא 200 שקל יותר עבור זכרון CL2.5 לעומת CL3. האם חובה לקנות זכרון עם CL2.5? או שאולי אפשר לקנות CL3? האם חשוב יותר לשמור על רכיב של אותו היצרן או שעדיף לקנות זכרון CL2.5 של יצרן אחר (Corsair, Kingston, OCZ)?
-
- 2 תגובות
- 512 צפיות
-
-
יש לי בעיה במעבד כמו שציינתי בכותרת הוא עובד על 2000mhz במקום 2667mhz לדעתי הבעיה היא במכפלה שאמורה להיות x8 והיא עומדת של x6 הלוח אם הוא של gigabyte p35-ds3l והספק הוא 450w של hec וה-windwos הוא vista ultimate מישהו יודע מה הסיבה ?
-
- 3 תגובות
- 512 צפיות
-
-
ועוד שאלה, יש לוחות עם PCIe שנמכרים בארץ לAMD64? לא חיפשתי הרבה, אבל גם לא ממש ראיתי אחד שנמכר, יש אחד מומלץ במיוחד?
-
- 0 תגובות
- 512 צפיות
-
-
יש לוח שני זכרונות 512MB 400MHZ CL 2.5 כל אחד השאלה אם כדאי/אפשרי בכלל לקנות זכרון של 1GB 400MHZ CL 3 או לקנות רק זיכרונות של 2.5 CL ( מצאתי רק של 512MB כאלה) ? בבקשה תענו לי אם אתם יודעים מנסיון תודה נמרוד
-
- 5 תגובות
- 512 צפיות
-
-
שלום אני מעונין לקנות מחשב נייד עכשיו ראיתי מחשב נייד עם המעבד הנ"ל Intel® Core SOLO הבנתי שהמעבד הוא חד ליבתי אבל האם הוא סלרון או שם חדש לסלרון האם זה מעבד טוב ?
-
- 1 תגובה
- 512 צפיות
-