מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,817 דיונים בפורום זה
-
-
-
היי, אני צריך לכבות את הפונקציה הנ"ל בעקבות בעיה ב PLL של כרטיס PCI-EX שייצרנו. לא הצלחתי למצוא שום חומר בנושא באתר של DELL, http://www.dell.com/content/products/productdetails.aspx/pedge_2900?c=us&cs=555&l=en&s=biz&~section=specs וגם לא ב hw manual של ה server: http://support2.jp.dell.com/docs/systems/pe2900/en/hom/pdf/hom.pdf מה שהצלחתי למצוא זה שבדגם PowerEdge 4600 ישנו jumper שנקרא spread אך ב 2900 הוא לא קיים. אשמח לקבל טיפים ועזרה.
-
- 1 תגובה
- 490 צפיות
-
-
שלום. יש לי בעיה קטנה....יש לי שני סטיקים של 512 ddr2 עכשיו קניתי עד שתיים אבל אני לא מצליח להכניס אותם(פיזית...)זה נכנס עד האמצע ואז מפסיק להיכנס אפילו שאני מפעיל כח....אם אני מפעיל רק על צד אחד אז אני מצליח לנעול אותו אבל אז הצד השני קופץ החוצה!ניסיתי עם חבר ולא הצלחנו....החיבור עצמו מתאים זה בדיוק בצורה של הזיכרון....למה זה?לא נראה לי שאמורים להפעיל כ"כ הרבה כח..... (אם זה חשוב הצבע של שני הסלוטים שאני מנסה הוא כתום בשונה מהצבע של השניים האחרים שהם צהובים,אבל החיבור עצמו אותו הדבר....אולי בהם צריך לחבר את זה בכיוון ההפוך?)
-
- 2 תגובות
- 490 צפיות
-
-
תראו יש לי תקציב של עד 450 ש"ח ללוח... אני מחפש לוח טוב לאוברקלוק... והכי חשוב שיהיה לו על הלוח חורים לבלוק מים!! כי בלוח האחרון שלי לא היה וממש הסתבכתי איתו... gigabyte GA7N400L חשבתי על Abit NF7 המחיר שלו זול יחסית אבל הבנתי ששהוא די טוב... ויציב לאוברקלוק מה אתם אומרים?! בתודה אלעד
-
- 1 תגובה
- 490 צפיות
-
-
פשוט יש לי הזדמנות לקנות אחד כזה במחיר ממש זול,אבל מה ההבדל בינו לבין ה-REV 2.0?
-
- 0 תגובות
- 490 צפיות
-
-
אני צריך לוח שיתמוך BUS 333 לOC לE4300 חשבתי על הלוח הזה, איך הוא בOC?יש לוח אחר בסביבות ה500 ש"ח שעדיף? במה הAB9 שיותר יקר יותר טוב? תודה
-
- 1 תגובה
- 490 צפיות
-
-
איך מגיעים לאופצייה של DRAM Clock בלוח EPoX 8kda3j? משום מה יש לי רק אופצייה של DRAM Configure אבל אין שם DRAM Clock...
-
- 3 תגובות
- 490 צפיות
-
-
שלום, אני מנסה לבנות מפרט לשרת משרדי בסיסי. השרת יהיה בעל מעבד AMD X2 כלשהו ויריץ לינוקס. השרת יריץ VMWare ועליו עוד מספר שרתים וירטואליים. אני זקוק ללוח אם אמין שיסחב את העסק. הדרישות די בסיסיות: 1. יציב/אמין. 2. תמיכה בזכרון 4GB 3. תמיכה בחיבור 4 דיסקים ב SATA לפחות 4. כמה שיותר כניסות PCI - יכול להיות שאצטרך להוסיף כמה כרטיסי רשת ואחרים. אני מניח ש 4 זה סביר (הרבה לוחות באים היום עם 2 בלבד). 5. כרטיס מסך מובנה הכי בסיסי בעולם (ישמש רק לצורך boot). לא חשוב: 1. ביצועים/OC. שיהיה סביר וזהו. 2. RAID (מזוייף) ברמת הלוח. אנחנו משתמשים במערכת ההפעלה בשביל זה. 3. איכות כרטיס וידאו/קול. תקציב - אני מניח ש 400-600 ש"ח יספיקו?
-
- 0 תגובות
- 490 צפיות
-
-
יש לי מעבד Q6600 האם יש הבדל משמעותי בביצועים כשהוא עובד על 40 - 50 מעלות לבין 20 מעלות? תודה.
-
- 1 תגובה
- 490 צפיות
-
-
מה אני צריך בשביל לעשות OC למעבד Intel Conroe E6600 2.4Ghz 4MB 1066MHz Dual Core אני צריך איזה משהו מיוחד בשביל שלא יתחמם ויהרס לי?! עד כמה MHZ אני יוכל להעלות אותו?!
-
- 2 תגובות
- 490 צפיות
-
-
היי (אני לא בטוח אם זה צריך להיות פה או במפרטים), המחשב שלי בן ה5 שנים כבר בקושי מתפקד. הוא פנטיום 4 2.26, 512 מגה זכרון RDRAM. אני מניח שהבעיה העיקרית היא הזכרון, ובגלל המחיר של RDRAM, אני חושב להחליף את הלוח (ואיתו את המעבד). המחשב משמש לכתיבת עבודות, גלישה באינטרנט, צפיה בסדרות דרך הטלויזיה ומקסימום פיפא לעתים רחוקות. אם מישהו יוכל להמליץ לי על מעבד, לוח אם וזכרון (לא יודע אם צריך 1 ג'יגה או 2, אני לא רואה סיבה להעביר את המחשב הזה לויסטה אי פעם) שיתאים לשימושים האלה אני מאד אודה לו\לה. אגב, יש בו כרטיס מסך Geforce 5700. אני לא בטוח לגבי החיבור שלו, אבל נראה לי שזה AGP
-
- 3 תגובות
- 490 צפיות
-
-
שלום לפני כשנה וחצי שדרגתי את המחשב, למפרט הבא: Psu - Enermax 350w GPU - 250gtx Mobo- M4N78PRO new RAM.. והרכיבים הישנים שנשארו הם: HDD- some old 140gb HDD.. Processor - Athlon 4800+ יש שתי טעויות שאני עכשיו יודע עליהן, שהן א. הספק לא מתאים בשיט למחשב (אין שום אחוזי בטחון. גם הבנתי שהספק הספק יורד עם השנים - על-כן, הוא כבר בכלל לא מתאים?) ב. הייתי צריך להחליף את ההארד דרייב, הוא כבר שחוק לגמרי. הבעיה הייתה שהייתי לחוץ מהלימודים, ולא היה לי זמן להחליף את ההארד דרייב. היו לי כלמיני קריסות מוזרות, ובסופו של דבר יצא שעבדתי בEEE PC שיש לנו.. (תנסו להריץ MATLAB על EEEPC ותדעו מה זה תסכול). עכשיו יש זמן ואני רוצה לתקן את המחשב. יש לי שתי שאלות מרכזיות: 1. הMOBO לא מגיב לUSB STI…
-
- 0 תגובות
- 490 צפיות
-
-
יש לי לוח אם ASUS שגם P4B266-C הלוח תומך בזיכרון DDRAM במהירות 266 MHZ וזה מה שמותקן בלוח אם (סטיק אחד של 256 MB של חברת KINGSTON) אני מעוניין להוסיף זיכרון של 512 MB אבל המהירות 400 MHZ האם הזיכרון יזוהה על ידי הלוח אם ? כמו שצריך ? לא יהיו בעיות לקנות 400 MHZ זול יותר מאשר לקנות 266 MHZ וגם יהיה בו שימוש עתידי אם אני ישדרג את הלוח אם. אז מה אתם אומרים ? מה לקנות ? איזה חברה ? או כל דבר אחר
-
- 1 תגובה
- 490 צפיות
-
-
אם הוא בצבע אפור אז הוא v1 ואם הוא אדום אז הוא V2 ?
-
- 2 תגובות
- 490 צפיות
-
-
אני קונה מחשב אינטל ואני לא יודע מה כדי לי לקנות לוח עם תקן pci -x או לקנות עם agp מה כדי? ומה אתם חושבים על השילוש הזה 1 Intel Pentium 4 3.0GHz LGA775 1MB 800MHz HT 530 Box 1 ASUS P5GDC Pro Intel 915P LGA 775 1 GeIL 512MB (2x256MB) PC3200 DDR400 Value DualChannel Kit איך הלוח
-
- 2 תגובות
- 490 צפיות
-
-
מה ההבדל בין ASUS M2N ל-M2N-E? ראיתי של-E יש עוד כמה פיצ'רים ולא הצלחתי להבין בדיוק מהם. מהם והאם נראה לכם שלשימושים ביתיים רגילים ומשחקים אני אצטרך אותם הוא שאני סתם לא אשתמש בהם?
-
- 2 תגובות
- 490 צפיות
-
-
אין ספור פעמים שמעתי שהמעבדים של AMD מעולים, אך נורא מתחממים. אני מעוניין לקנות 3000+ 64BIT. האם המעבדים החדשים האלה עדיין מתחממים בטירוף? אציין שאני לא עושה אף פעם אוברקלוקינג. אני רוצה לשאיר את המחשב דלוק במשך 12 שעות בלי לפחוד שהוא יעלה לי באש או משהו כזה. האם המעבדים המקבילים של אינטל מתחממים פחות?
-
- 4 תגובות
- 490 צפיות
-
-
כיום חי בלוח האם E6420 עם כרטיס מסך 4850 של Asus (דגם TOP). המחשב משמש בעיקר לעבודה שוטפת ולמשחקים. לאיזה מעבד כדאי לשדרג ?
-
- 1 תגובה
- 490 צפיות
-
-
היי לכולם! אני מתקשה בבחירה של לוח אם בין שלושת הלוחות הבאים: 1. ASUS P5B Deluxe 2. GIGABYTE GA-965P-DS4 3. GIGABYTE GA-965P-DQ6 אני משתמש ב-OC
-
- 1 תגובה
- 490 צפיות
-
-
אני צריך מעבד ולוח אם עד 3000 שקל תביאו הצעות
-
- 1 תגובה
- 490 צפיות
-
-
שלום. יש לי מעבד AMD BARTON 2500. עכשיו בכל תכונה שאני בודק הוא אומר יש 64 L1 CHACHE. ראיתי באתר הזה: http://techreport.com/cpu/ שצריך ליהיות לו 128. יש מצב שמכרו לי איזה מעבד אחר? אני לא בטוח בזה כי כל הפרמטרים האחרים בסדר.
-
- 2 תגובות
- 490 צפיות
-
-
הוא רוצה ליקנות מעבד AMD כניראה 2500 והוא צריך לוח הכי עמיד ואם יש דבר כזה שמיועד לעיבודים כבדים...
-
- 1 תגובה
- 490 צפיות
-
-
Pqi 512MB PC3200 400 Mhz 2.5-3-3-7 Amd Mobile 2500+ NF7-S TT Extreme Volcano 12 מה אתם אומרים?
-
- 3 תגובות
- 490 צפיות
-
-
מה ההבדלים בין ליבת פאלומינו ל thoroughbred??? מבחינת מגהרצים יש הבדל?? מה יותר ישן הפאלומינו או ה- thoroughbred?
-
- 4 תגובות
- 490 צפיות
-