מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,790 דיונים בפורום זה
-
שהוא לא טוב , או שהוא יקר יותר ? רוב המחשבים בעולם מבוססי אינטל לא? פה בפורום המצב הפוך רק AMD ! או ש-AMD זה למבינים , ואני סתם הולך אם הזרם , כאילו אינטל זה סתם עוד מותג כמו נייק או משהו כזה (אני חלילה לא רוצה להעליב אף אחד ) אם אפשר לדעת יותר את הסיבות להתבססות על AMD תודה
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כמה שווה מחשב נישא של IBM: INTEL PENTIUM2 300MHZ 192MB RAM 4MB VIDEON-CARD 4GB HD WD כמה שווה כל המחשב הזה? יש כמובן סידירום וכל השטויות שאמרוים לקבל... ;D
-
ברשותי : Gigabye ATi Radeon 9000 PRO 64MB WD 40GB 7200RPM 8 MB Cache special version GeIL 256MB PC3200 400MHz DDR Ultra EPOX 8RDA+ NVIDIA nForce2 AMD ATHLON XP 2400 משום מה איני מצליח להעלות את ה-FSB מעל ל-100MHz. כל מכפלה אחרת שאני מנסה לקבוע בביוס, לא מאפשרת לי התקנה או פעולה תקינה של מערכת ההפעלה. בזמן ההתקנה קיבלתי הודעות שגיאה רבות, קריסה של הקרנל ושל האקפלורר, ושל מה לא.. :-[ הדרך היחידה שלי להתקין ( אחרי שעות של ניסיונות), הייתה להוריד את ה-FSB ל-100MHz בלבד. כרגע אני עובד במכפלה של 22*100 שנותנת לי 2200MHz. רק במצב הזה מערכת ההפעלה (חלונות 98 מהדורה שניה) עובדת כמו שצריך. אחרי ההתקנה ניסיתי שוב להעלות את ה-FSB. ישר שהוינדוס עלה החלו הבעיות, שוב …
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי אני משדרג את המחשב שלי ואני צריך בבקשה עזרה בבחירת מפרט ל90% משחקים.. חשבתי על הדברים הבאים: intel 2.4 512k 533mhz ocz ddr 256mb pc2700 rev 3.2 performance series 333mhz gigabyte GA-8PE667 וספק כוח tsunami 350watt מה אתם אומרים? אני מתלבט בקשר לזיכרון... אתם חושבים שהיה עדיף יותר לקחת 512 ddr 333 של סמסונג רגיל באותו כסף? תודה :-)
-
- 3 תגובות
- 608 צפיות
-
-
סוף סוף אני הולך לקנות שרת חדש, כנראה שזה יהיה Xeon 2.4ghz x2... עכשיו, אני עדיין מחפש איזה לוח אם לקנות, ראיתי את ה ASUS PR-DLS אבל הוא ל ATX, ואני צריך ל 1U/2U המחיר אמור להיות בין 3000-4000 וחייב להיות עם SCSI אבל לא של ג'גהבייט. מקווה שלמישהו יש ידע בזה,
-
- 4 תגובות
- 702 צפיות
-
-
יש לי KINGSTON 256 ddr ואני רוצה להוסיף עוד 512 ddr של TRANSCEND זה יעבוד טוב?
-
- 4 תגובות
- 704 צפיות
-
-
בבקשה!!!
-
- 12 תגובות
- 940 צפיות
-
-
-
היי אני רוצה לקנות מעבד intel 2.53 עם באס 533 ואתם יוכלים להמליץ לי על לוח אם מתאים לזה? ואתם יכולים להמליץ לי גם על זכרונות ddr 333? ובבקשה דברים שלא יהיו יותר מידי יקרים... איכותיים אבל לא את הכי יקר.. ועוד דבר.. יש באתר של פנדה מבצע למעבד amd זה הולך כך: מעבד באריזה מקורית AMD כולל שלוש שנים אחריות לוח NFORCE 2 של LEADTEK כולל: כרטיס קול , DOLBY DIGITAL כרטיס רשת 10/100 יציאות FIRE WIRE כרטיס מסך GF 4 MX 440 שנתיים אחריות יבואן רשמי 2 זכרונות 256 GEIL - DUAL CHANEL DDR 333 PC 2700 וכל זה עולה 2,303 ש"ח האם המפרט הזה (בלי הכרטיס מסך) יהיה יותר מהיר מהאינטל ? או פחות מהיר? ואם אני קונה מעבד amd אני צריך להחליף את משהו מהחשב הקודם? תודה:-)... מצטער על הרבה השאלות…
-
- 5 תגובות
- 667 צפיות
-
-
רכשתי לוח אם של asus p4s533 הלוח מגיעה עם חבילת דרייברים שכוללים גם ל usb 2 התקנתי מערכת xp pro וsp1 .כאשר אני רוצה להתקין מהדרייברים של לוח האם הוא רושם לי שאינו מתאים להגדרות השפה.במנהלי ההתקנים ה usb 2 נמצא בסימן שאלה. מה לעשות בבקשה? ???
-
- 4 תגובות
- 766 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות מחשב חדש. המחשב יריץ את רוב זמנו אפליקציות ב-JAVA כולל את סביבת התכנות של JAVA, שגם היא תוכנתה ב-JAVA, ששמה: Sun ONE Studio, או FORTE לשעבר. בד"כ תוכניות מסוג אלה די כבדות, ולכן תהיתי לעצמי אם יש איזה משהו שהוא בנוי optimized ל-JAVA... מישהו שמע על משהו כזה? תודה.
-
- 4 תגובות
- 732 צפיות
-
-
מישהו יודע ממה עשוי מעבד פנטיום 1 ? הכוונה היא לא לליבה שלו אלא לגוף עצמו. ניסיתי לקדוח אותו בכדי להכין מחזיק מפתחות וזה בקושי שרט אותו. המקדח פשוט עף.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
למה החברות לא יכולות להוסיף תוספת פשוטה של חישני טמפרטורה מובנים??? חיבורים כמו לד של מארז. אי אפשר להוסיף תוספת פשוטה כזו של מספר חיבורים עם חישנים נגיד כניסה לכרטיס מסך דיסק קשיח ועוד??? זה דבר פשוט מאוד והשאלה הזאתי מרגיזה אותי...
-
- 4 תגובות
- 886 צפיות
-
-
-
מה ההבדל בין הצ'יפסטים הבאים של אינטל: E7505 E7501 E7205 E7500 כולם לפני מה שאני יודע הם גרסאות של ה-Granit bay {או שאיך שלא קוראים לו}, רציתי לדעת מה ההבדלים בין כל הגרסאות האלו. תודה מראש, מתן.
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי , בזמן האחרון אני שומע על זה הרבה , אז רציתי לעשות סדר בבלגן (לעצמי ;D, ואני משער שלעוד כמה אחרים) ... * האם מהירויות ה DDR - מעל 266 , שימושיות למי שלא מתכוון לבצע OC במערכת שלו (ומשאיר אותה במהירות 133) ? * לוח שתומך ב DDR400 + זכרונות , האם ניתן להמהיר את הלוח ל 200 מה"צ או שרק הזכרונות יעבדו על 200 ? * האם ל DDR יש יתרונות על ה RDRAM חוץ מ OC (ומחיר , כמובן ) ? בתודה מראש , VooDoo3
-
- 5 תגובות
- 947 צפיות
-
-
שתי הלוחות מבוססים על הציפסט של Nvidia nForce 2 ... אני מתלבט לקנות לוח חדש ורציתי לשאול האם יש הבדל בין שתי הלוחות במובן של OC ? תודה לעונים
-
- 9 תגובות
- 993 צפיות
-
-
התחלתי היום את פרויקט הכדור שלי, האמת שהרוב כבר חתוך מוכן ומותאם ואפילו יש לי את כל מה שצריך - חוץ מדבר אחד... לוח אם.. אני מחפש לוח nforce2-mini atx שיכנס לכדור - הכדור הוא בקוטר שבין 30 ל-31 ס"מ (יש לי 2) האמת שאני בכלל לא מצליח למצוא איפה מוכרים כאלה בישראל... המלצות? מישהו מכיר???
-
- 23 תגובות
- 2k צפיות
-
-
התחלתי היום את פרויקט הכדור שלי, האמת שהרוב כבר חתוך מוכן ומותאם ואפילו יש לי את כל מה שצריך - חוץ מדבר אחד... לוח אם.. אני מחפש לוח nforce2-mini atx שיכנס לכדור - הכדור הוא בקוטר שבין 30 ל-31 ס"מ (יש לי 2) האמת שאני בכלל לא מצליח למצוא איפה מוכרים כאלה בישראל... המלצות? מישהו מכיר???
-
- 4 תגובות
- 866 צפיות
-
-
מעבד+זכרון+לוח CORSAIR PC3200 256MB CAS2 X2 AMD AXP 2100 TBRED B AIUHB 0301 EPOX 8RDA PLUS זה מה שחשבתי ואז יהיה לי 512MB עם ה DUAL DDR.. למישהו יש רעיון אחר במסגרת התקציב? זה מחשב שצריך להיות חזק ל OC
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אם אני קונה מחשב לא מורכב (כל חלק ארוז בקופסה שלו) אז אחרי שאני מרכיב את כל החלקים במארז אז צריך איזה תיכנות מיוחד (ב-BIOS או משהו כזה)??? או שישר מפעילים את המחשב אם דיסקט כלשהו ומתקינים מערכת הפעלה??
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
<פרולוג> (פתיחה, למתקשים) : ממה שאני מכיר משוק המחשבים (ונסיוני) הרחב, מנורת ה-HD LED דולקת כאשר ה-HD נמצא בעבודה (= קריאה/כתיבה). אצלי לא כך הדבר </פרולוג> ה-LED של ה-HD מהבהב באופן קבוע בקצב קבוע (כל שנייה בערך), בלי קשר לפעולת(פעילות) ה-HD. חשבתי שאולי יש בעיית חיבור של החוט והחלטתי לבדוק :החוט של ה-HD (כתוב עליו HD LED אני לא חמור) מחובר טוב למקום המתאים בלוח (בדקתי מס' פעמים). כמו כן הפכתי את החיבור ב-180 מעלות - מה שגורם למנורה לא לעבוד בכלל (= לא הפתרון). : מה הסיפור פה? אם למישהו יש לוח דומה אשמח לשמוע איך המצב אצלו.
-
- 21 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מה זה אומר: Installed & Enabled Size:128 MB Form Factor:RIMM Frequency:400MHz זה מה ש 3DMARK אומר על הזיכרון שלי, השאלה שלי היא מה זה אומר RIMM? זה סוג של זיכרון? אני לא מכיר זיכרון כזה, אולי אתם כן?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
כבר הרבה זמן אתם לא מעדכנים את מדור ההורדות,הגרסה הנוכחית היא 114 שאתם יכולים להוריד מ www.sis.com דרך אגב מישהו יכול להגיד לי איפה אני יכןל למצוא מידע על אילו דברים השתפרו או נןספו לדרייבר הזה (change log) אני לא מוצא.
-
- 0 תגובות
- 926 צפיות
-
-
רציתי לקנות את הלוח הזה: אבל בגל שהמחיר שלו עלה לשמיים 785 אז החלתטי לקחת את הלח הזה של איפוקס: אבל שמתי לב שאין שם חיבור לג'וייסטיק (דבר שמאוד חשוב לי) אז השאלה שלי האם זה קיים שם או לא?! תודה מראש! :-\
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-