עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Black_Citadel,

א) הNFORCE 3 250GB מה זה אומר ה250 האלו ?! ב) מה זה FIREWIRE? ג) מה זה 1394 ? תודה רבה רבה

• 3 תגובות
    • 513 צפיות
  2. Started by com555,

עם לוח 7vaxp ultra המעבד הוא מסדרת 0680 תודה רבה

• 2 תגובות
    • 513 צפיות
  3. Started by fx-57,

חבר צריך לקנות זיכרון DDR. ללוח אם VIA. של ECS. SOCKET A. מה שיש לו עכשיו זה סמסונג 256MB 266MHZ. יש לו שתי חריצים פנויים. ראיתי בKSP שיש טווינמוס 256MB 400MHZ ב125 ש"ח. בגלל שאני באר שבעי וגם החבר יש לנו הנחה במקום 140 ש"ח. שווה? או שיש הצעה אחרת? למשהו יותר שווה? הוא לא צריך יותר מזה.

• 2 תגובות
    • 513 צפיות
  4. Started by gshhar,

פשוט יש לי הזדמנות לקנות אחד כזה במחיר ממש זול,אבל מה ההבדל בינו לבין ה-REV 2.0?

• 0 תגובות
    • 513 צפיות
  5. אני יודע שה CORE2DUO של אינטל הם חזקים יותר מה מהמעבדים של AMD אבל מה קורה במקרה של מעבדים חלשים יותר כגון 3800X2 AM2 ו E6300 או E6400 של אינטל. אני לא מצאתי שום השוואה ישירה בין מעבדים אלו. מה אתם אומרים ?

• 4 תגובות
    • 513 צפיות
  6. Started by gooz,

שלום יש לי שאלה : קניתי לוח אם של חברת Epox עם צ'יפסט של Nforce2 וכשאני בודק עם התוכנה cpuid בשם של היצרן לא מופיע לי כלום יש כזה blank מה זה אומר? זה זיהה את הצ'יפסט ואת הכל אבל איך זה לא זיהה את היצרן? מישהו נתקל בזה? האם יכול להיות שיש לי חיקוי? :[

• 3 תגובות
    • 513 צפיות
  7. Started by nisim_y,

אני לא יודע איזה מעבד יש לי אם הוא 64 ביט או 32 ביט אנא עזרו לי לפי התמונה הבאה של CPUZ [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 513 צפיות
  8. Started by nimrodim,

כמה לופים כדאי להריץ בMEMTEST 86 בשביל לבדוק זכרון ולהיות בטוח שהוא עובד בצורה תקינה? אשמח לדעת.

• 2 תגובות
    • 513 צפיות
  9. שלום, קניתי לוח עם כרטיס מסך מובנה ו512MB זכרון.... המחשב אומר שיש לי רק 448... וחשבתי שאולי אחד הצ'יפים של ה64MB נהרס ורציתי להחליף ואז אמרו לי בחנות שהכרטיס מסך שהוא 64MB זכרון לוקח את הזכרון מהראם... זה נכון? תודה מראש, ניר.

• 1 תגובה
    • 513 צפיות
  10. Started by boaz2463,

שלום לכם. רציתי יעוץ והסבר מכם על הלוח הנ"ל (קראתי הרבה על הלוח מתוך האתר של ASUS ומתוך הפורום כאן הבנתי כי זה לא טוב מאוד . שאלותי : 1. מה ההבדלים בין הלוח הנ"ל ללוח האסוס שבביקורת? 2. האם קיימת יציאה אודיו אופטית או קואקס? 3. האם הוא תומך במערכי RAID ואיזה ? 4. האם תומך ב SATA2 ? הלוח מיועד למחשב חדש שאני מתכנן לקנות לא מיועד למשחקים מיועד בעיקר לעבודה של עיבודי תמונה של 6-12MB ועבודה עם תוכנות CAD מידי פעם ואולי בעתיד לעריכת וידאו. המחשב מתוכנן לשימוש של 5 שנים ומעלה את שאר השאלות בקשר למפרט אני אשאל בפורום מתאים. נ.ב. איזה זכרונותכדאי להרכיב ואם יש צורך בקירור המעבד תוכנן ליהיות איזה דגם זול של P.D בינתיים עד לאגירת כסף נוסף לקונרו אבל הבנתי מהפורום כי כדאי לקנות E6…

• 1 תגובה
    • 513 צפיות
  11. לאינטרנט, סרטים ואופיס. חייב שיהיו מובנים גם TVOUT (ואין לי פלאזמה או LCD אלא TV רגילה ופשוטה) ולכן הDVI לא מספיק; לפחות 5.1 יציאות שמע (ולא 3 רגילות שהיציאה של הרמקולים "יודעת" לחלק את זה!) חייב שיהיה מקום להכניס 6 כבלים לפחות; לא צריך OC; שיהיה מסוגל לשאת זיכרון עד 1066 (אלא אם זה בעיה, ואז זה זניח יחסית). מעבד חזק אבל לא למות. גג 450 ש"ח. ושכל החלקים כולל זיכרון 1G לא יעברו את ה-900 ש"ח. אנא, עשו טובה, אחים יקרים- חייב תשובה עוד הלילה-בוקר כי רוצה אותו לסופ"ש. אה, ואני באיזור ת"א, אז המלצות על חנויות בהתאם, בבקשה. ים תודות!!!

• 0 תגובות
    • 513 צפיות
  12. Started by shlomiu,

אם הלוח DS3 הוא טוב? כמו כן ישנן תלונות בפורום שלסדרה החדשה של גיגהבייט יש בעיות. האם זה נכון? האם הלוח כדאי?

• 3 תגובות
    • 513 צפיות
  13. Started by gregnisht,

שלום רציתי לדעת האם מישהו יודע איך לבדוק תקינות מעבד בתודה ירון

• 1 תגובה
    • 513 צפיות
  14. יש לי מעבד barton 2500+ mobile ולוח epox8rda3+ זיכרון 512MB 333DDR של גייל... אני כרגע עובד על 12X200 = 2.4GHZ הזיכרון נעול ב 333MHZ.... אני רוצה לקנות 1GB זיכרון חדש.. שאני אוכל להעלות FBS 200+ ובכך לשפר ת'אוברקלוק עוד טיפה.... איזה זיכרון הייתם ממליצים לי... לא משנה לי מחיר אני מביא את זה מחו"ל... (אני רק מרוויח יותר) והאם TCCD או TCCC מומלץ למחשב שלי ? אגב אני במאמץ של 15 שעות מגיע ל 50 מעלות....

• 0 תגובות
    • 513 צפיות
  15. Started by Eden 6600,

מהו לפי דעתכם מעבד אינטל המקביל למעבד AMD X2 6000 מבחינת ביצועים במשחקים?

16. Started by Bartleby,

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_269_75_1413&products_id=11053 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_269_75_1413&products_id=9511 מה ההבדל ומי מהם יותר חזק? שאלה נוספת: ראיתי שבמפרט שלהם (שכתוב בעמודים שצירפתי) כתוב: "טמפ' מקסימלית: 65" למה הכוונה? לטמפ' המקסימלית המומלצת?

• 1 תגובה
    • 513 צפיות
  17. מראש אני אגיד שקראתי את ההודעות פה בדביק והכל, הבנתי פחות או יותר שDUAL CHANNEL נותן ביצועים טובים יותר, השאלה שלי היא כזאת. אם אני לוקח 2 כרטיסים של 256 מגה, ומחבר אותם בDUAL CHANNEL. אז כמה זכרון יש לי על המחשב? בפועל? 512 או 256? כלומר, האם חיבור בDC מתנהג כמו בחיבור של 2 כוננים זהים בRAID ? (שם עם מחברים 2 כוננים של 40GB מקבלים נפח שימושי של 40GB).

18. Started by Black_eagle,

שלום. יש לי מעבד AMD BARTON 2500. עכשיו בכל תכונה שאני בודק הוא אומר יש 64 L1 CHACHE. ראיתי באתר הזה: http://techreport.com/cpu/ שצריך ליהיות לו 128. יש מצב שמכרו לי איזה מעבד אחר? אני לא בטוח בזה כי כל הפרמטרים האחרים בסדר.

• 2 תגובות
    • 513 צפיות
  19. Started by DxCx,

דגם : GA-K8NS דף של החברה : http://www.giga-byte.com/MotherBoard/Products/Products_GA-K8NS.htm ואם כן למה הוא כל כך זול ?

• 2 תגובות
    • 513 צפיות
  20. Started by gaoshun,

מה דעתכם על לוח האם הבא המיועד למעבד E7400- שימושים סטודנטייאלים, רשת, סרטים, FIREWIRE -האם הלוח אמין ,תומך באפשרויות שדרוג? Gigabyte GA-EG43-MS2H

• 1 תגובה
    • 513 צפיות
  21. אני מתכוון לקנות מחשב חדש. אני יודע, שבד"כ חודש דצמבר הוא חודש שמחירים יורדים עקב רצון לגמור מלאי, לקראת רישום מלאי חדש לשנה הבאה החדשה. (אני עצמאי אז אני יודע) האם בעולם המחשבים, הדבר דומה בחנויות ? אני מתכוון לקנות לוח אסוס P5GDC DELUX, שעולה יקר יחסית עם מעבד 2.8 סוקט 775, וכרטיס 6600GT. האם כדאי להמתין שבועיים או שהדבר לא יקרה? תודה לעונים

• 0 תגובות
    • 513 צפיות
  22. Started by Eviljelly,

לפני כמה ימים גיליתי שהמאוורר של הכרטיס מסך לא עובד והחלפתי אותו , מאותו רגע החיישני טמפרטורה של המחשב לא מתפקדים ומציגים טמפרטורות לא הגיוניות : מעבד -6 מעלות ציפ 125 מעלות . השאלה שלי היא האם למעבד עצמו יש חיישן אחר שמתריע על חום ? משום שמאז המאוורר של המעבד עובד באופן קבוע על 3000 סל"ד ולא עולה או יורד כשאני רגיל שבמאמץ הוא מגיע ל4500 ואני חושש מנזק . והאם לדעתכם התקלה היא בלוח אם או במעבד ? המחשב פועל כך מספר ימים , כיבוי או ריסט לא עוזרים . המעבד הוא של אינטל 3.2 P4-540 הלוח גם של אינטל - D915PCY

23. שלום לכולם יש לי לוח אם של פי פרטנר אפולו פרו 133 ציפס'ט של VIA מעבד פנטיום 3 733 מגה הרץ שני סטיקים של זכרונות כל אחד אחד 256 של חברת IBM סך הכול 512 זיכרון ויש לי סטיק פנוי ועכשיו לא מזמן הוספתי עוד סטיק של זיכרון והמחשב עשה לי ציפצופים מוזרים כאלה ושהוצאתי את ה128 המחשב חזר לעבוד הזיכרון תקין בדקתי אותו אצל מחשב של חבר האם הלוח שלי לא תומך יותר מ512 זיכרון? האם יש דרך לבדדוק עד כמה זיכרון הוא תומך? כי חיפשתי באתר של PCPRATNER ואל מצאתי ועוד משהו המעבד שלי הוא סוקט 370 ורציתי לשדרג את את המעבד ל1 גיג'גה גם סוקט 370 האם הלוח שלי תומך במהירות הזאת? ואם אני יתקין את המעבד החדש האם זה יעשה בעיות בווינדוס? תודה רבה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 513 צפיות
  24. Started by zaroor,

איך אפשר לדעת איזה סוגי מהירות בזיכרון שייכים לסוג מסוים דוגמא: לסוג ddr-1 או ddr-2 הכוונה בכל סוג של ddr איזה מהירויות קיימות בו וכך הלאה ? גם שאלו אותי אם מהירות 533 mhz קיימת גם ב ddr-1 ?

• 1 תגובה
    • 513 צפיות

דיונים חדשים בפורומים