מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,790 דיונים בפורום זה
-
ביומיים האחרונים צנחו מחירי הזכורונות באופן פלאי כמעט אם אפשר להגדיר האם מישהו יודע למה ומדוע ירידת המחירים הפתאומית הזו , האם זה בגלל כניסתם של Geil לשוק? או בגלל משהו אחר?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי ברשותי מחשב XP 1700 עם 256 זכרון PC2100 של CRUCIAL לאחרונה שאני מנסה לשחק במשחקים החדשים זמני הטעינה ארוכים מהרגיל עכשיו אני רוצה להוסיף עוד 256 מגה זכרון מאותו סוג שיש לי אבל לא רוצה להוציא הרבה כסף שאלתי היא: האם לקנות זכרון יד שניה או האם כדאי להשקיע בזכרון חדש ואם כן איזה סוג? ועוד שאלה חשוב שהזכרון יהייה של CRUCIAL? לעת עתה לא יבוצע אוברקלוק
-
- 8 תגובות
- 724 צפיות
-
-
כרגע יש לי מעבד של intel 500mhz! :-[ אני רוצה לשדרג למשהו כמו 1500mhz או יותר כדי שיחזיק הרבה זמן! מישהו יכול להמליץ לי למה כדאי לי לשדרג??אם אני צריך לשדרג עוד משהו עם זה, מה המחירים,איפה כדאי לקנות וכו'.. תודה מראש.
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לדן מרחסין אם אינני טועה החוק מדבר על כל 18 חודש מספר הטרנזיסטורים במעבד אמורים להכפיל את עצמם. דעתי בנושא היא שבמקרה גורדון מור העלה השערה שבמקרה הוא צדק כמעט לחלוטין. וסתם עושים מזה עניין. עידו
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
אני לא מתכון לעשות OC אז אם הזכרונות של GEIL הם בסדר ? מכיום שאם זולים יותר משאר ב100 שקל ויותר וגם אם עדיף שבב אחד של זכרון עם 512מגה אוו שני שבבים שכל אחד 256מגה?
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני לא אעשה ש-ו-ם OC אפילו לא קטנצ'יק... אז מי מהם עדיף לי לקנות?
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בכל מקום אומרים לי משהו אחר.....אני מדבר על שני סטיקים של 256MB, אל תתייחסו לכסף כי זה לא הפרש עד כדי כך קריטי, אני לא עושה ש-ו-ם OC וגם לא אעשה בעתיד.. תודה מראש, ניר.
-
- 2 תגובות
- 867 צפיות
-
-
היי, כפי שהכותרת אומרת, מי מהמעבדים הנ"ל עדיף מבחינת ביצועים? אני מניח שלאינטל יש כאן (בעימות הזה - בין שני המעבדים הספציפיים שציינתי) יתרון ברור על פני AMD בכל מה שקשור להתאמת צרכי העיבוד למחשבים ניידים, (חום, זמן בין טעינה לטעינה) אבל עם זאת יש לי העדפה ברורה לזה שביצועיו עליונים... שאלה אחרונה: האם הMobile AthlonXP , גם במהירות שציינתי מיוצר בליטוגרפיה של 0.13, או שזה גרעין "פלומינו" 0.18? אם מישהו יכול לתת לי לינקים\אתר של השוואות בין מעבדים למחשבים ניידים, אני אשמח מאד. תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 925 צפיות
-
-
Duron morgan 1200Mhz + 128 MB ram Duron morgan 1300Mhz + 64 Mb ram להתחשב במפרט שלי, מי מהצירופים יתן לי יותר ביצועים במשחקים וב3dsmax? אני קנראה גם יעלה את כול העסק ל באס 133 תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 680 צפיות
-
-
מממ אחרי שלא הגיבו בת'רד שפתחתי שאני רוצה המלצה על לפטופ בסביבות ה 900 -1000 $.. אז אני מחפש ... והרוב שבטווח מחירים שלי הם בעלי מעבדים Celero ... או Atlon XP למינהם אבל אני לא רוצה תמחשב למשחקים... אז כאלו מביחנת ביצועים.. ובלאי.. כאלו שלא יהרס תוך שנה שנתיים.. ומבחינת אחריות..מה כדאי?! או בכלל כדאי P3?! ( לא נתקלתי הרבה..)
-
- 13 תגובות
- 954 צפיות
-
-
הלוח מיועד למחשב תקציבי. ולשמש סטודנטים. תודה
-
- 4 תגובות
- 707 צפיות
-
-
-
http://rotter.net/User_files/nor/3e549c474355b3ba.jpg מצורפת תמונה של הבדיקה. האם זה תקין? CORSAIR CL2 XMS AMD XP 1700 ASUS A7N8X מה זה ATHLON XP/333 ו XP/400 שכתוב שם תודה
-
- 2 תגובות
- 668 צפיות
-
-
-
ברשותי מחשב נישא מסוג :IBM THINKPAD 309X לאחר הפעלת המחשב אני מתבקש להקליד סיסמא(BIOS )אך אינני זוכר אותה. נדמה לי שזו נעילה שנקראת SUPERVISOR . הוצאתי את הסוללות (כולל את של הגיבוי ושל ה-BIOS )אך זה לא עזר לעקוף את הקוד. מה עלי לעשות? נא עזרתכם.דחוף !!!
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה החסרון בלוח אם עם כרטיס מסך מובנה ? בהנחה שהמחשב אינו למשחקים בכלל.
-
- 5 תגובות
- 746 צפיות
-
-
כי כתוב בחדשות שהוא משתמש בNFORCE2 אז זה אומר שהם אותו סוקט?
-
- 5 תגובות
- 875 צפיות
-
-
-
אשמח מאוד עם תוכלו לעזור לי זה מאוד חשוב ודחוף ...
-
- 23 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
לא יודע אם אני בפורם הנכון אבל זה נראה לי הפורם הכי מתאים יש לי מחשב שאני ישן שאני רוצה לשדרג פנטיום 3 800 עם לוח אם ASUS CUV4X ומארז ATX השאלה שלי אם אני צריך להחליף מארז כאשר אני משדרג את המחשב ל לATHLON XP2000 אם לוח אםLeadtek NForce2-ST K7NCR18D Motherboard
-
- 4 תגובות
- 713 צפיות
-
-
מר אחראי אם ברצוני להרוס דבר שבבעלותי - זו זכותי אם ברצוני לשלוח דבר שהרסתי לבדיקת אחריות - זו זכותי אם ברצונם לא להכליף לי את המוצר מסיבה שלא נראת להם - זו זכותם ! אז בבקשה אל תיתמם לי " חוקי המדינה" .... לכול בעלי ?????? ביקשתי לדעת איך אפשר "לגמור"חיי מעבד [P-2 SLOT-1]
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
שלום לכולם. אז ככה, ברצוני לעשות שידרוג למחשב. הרכיבים הם כמובן מעבד, לוח-אם וזיכרונות. התקציב העומד על הפרק הוא כ-3000 ש"ח. אודה לכם מאוד עם תתנו לי 2 הצעות, 1. מבוסס INTEL. 2. מבוסס AMD. בתודה מראש לכולם.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
יש לי P-2 SLOT 1 מעבד מגעיל לכול הדעות! :-\ אני רוצה להרוס אותו ולהכליפו באחד אחר - אחריות. יש דרך לעשות זאת כך שהפגיעה בו תראה תמימה למראה.
-
- 4 תגובות
- 772 צפיות
-