עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. MSI K8N Neo PLATINUM AMD ATHLON 64 3200+ BOX או AMD ATHLON 3500 S-939 64 BIT ABIT AV8 S-939 SATA GBL MSI RADEON 9800 PRO PLUS 128MG או MSI RADEON 9600 XT 256 MG

• 9 תגובות
    • 514 צפיות
  2. Started by schumih,

יש לי בקשה- אני מחפש במיוחד לוח אם m-atx, שיתאים למארז שאני קונה ( Antec NSK1300 ) אני קונה את המחשב מחנות למיר. הנה קישור לכל לוחות האם בגודל m-atx בחנות זו http://www.lamir.co.il/?SearchType=3&SearchIn=Name%2CKeywords%2CSale%2C_CatalogNumber%2CBrief&Search=m-atx אשמח אם מישהו יוכל להביא לי המלצה על לוח אם עם כרטיס מסך OB. אני לא מתכוון לעשות OC! התקציב הוא 400-600 ש"ח ללוח אם. שיתאים למעבד C2D. תודה !!

• 3 תגובות
    • 514 צפיות
  3. יש לי 1200 שקל אני רוצה גיגה זיכרון !! 2 של 512 תנו לי מה אתם ממליצים לי לקנות אני מוכן להוסיף עוד מאה מתיים שקל אבל עם זה ישתלם .. ורציתי לדעת עם 512 זיכרון לעומת גיגה זיכרון אני יראה את השיפור בעניים ? ממש ממש הכול יהיה לי יותר מהיר ? או שזה לא ממש ממש ישנה את המהירות

• 0 תגובות
    • 514 צפיות
  4. Started by fit3,

שלום אנשים אני מעונין להזמין מחשב חדש והחלטתי לבחור בלוח של INTEL LEMONT DP965LTCK CONROE READY איך הלוח הזה? אני חייב לציין שלא מתוכנן שום OC והמעבד שהולך להיות עליו זה E6300 וכרטיס מסך 7600 GS 256 M,B

• 6 תגובות
    • 514 צפיות
  5. אורח Saar_G
    Started by אורח Saar_G,

שיתמוך ב SATA ועם אפשר בכמה שיותר פי'צרים

• 0 תגובות
    • 514 צפיות
  6. Started by קובי 1980,

בשביל מה יש את הכניסות sata בצד האחורי של המחשב בלוח אם ? זה כדי לחבר דיסק קשיח חיצוני או משהו כזה ?

• 4 תגובות
    • 513 צפיות
  7. Started by pincher77,

אהלן חבר'ה... אחלה פורום יש לכם פה קודם כל אני חייב לציין!.. בקיצור אני רוצה לקנות לוח אם עבור מעבד AMD. יש ברשותי כ400 ש'ח.. אני רוצה משהו פשוט כזה אבל טוב כי כרגע יש לי לוח אם ממש גרוע (GIGABYTE DXE) משהו כזה בקיצור הכי ישן נראה לי וקניתי כרטיס מסך fx5900xt ויש בעיה עם הלוח משהו כזה ככה שצריך לוח חדש..אני רוצה להשקיע עד 400 ש'ח..! שמעתי שיש nforce2 בפחות מ400 שקל ושלא יעשה בעיות עם הכרטיס מסך.. זה נכון? ואיזה לוח אם ממליצים כי הלוח אם שיש לי כרגע אפסי ביותר ישן ופשוט! תודה מראש חבר'ה אשמח לקבל עזרה ממכם אחלה פורום זה ))

• 3 תגובות
    • 513 צפיות
  8. אני מחפש לשדרג את המחשב שלי למערכת חזקה למשחקים. אני מחפש רק שלושה חלקים שזה הלוח אם , מעבד וזכרון , לגבי כרטיס מסך יש לי ati 9800pro ביררתי קצת בחנויות והמליצו לי על לוח אם של asus p4800se מעבד של intel p4 3giga 1m 800fsb זכרון שני יחידות של 256 DDR . ההצעה נעה פחות או יותר בין 2100- 2600 עכשיו השאלה שלי היא קודם כל אלו מפרטים של מחשב חזק ? שנית , מה לגבי ה ATHLON 64BIT ? באחת החנויות אמרו לי שלא כדאי לי ללכת על זה מאחר וזה מוצר חדש בשוק ועדיין לא ידוע מה הבעיות של זה. שלישית , במידה ומה שנאמר לי זה שטויות , האם ה athlon 64bit הוא מחשב חזק למשחקים ובמה אני ירגיש הבדלים בין ה אינטל לבינו ? תודה רבה מראש,

9. Started by poopa,

מישהו יודע היכן ניתן לרכוש את לוח האם הנ"ל בארץ ? הדגם המדויק בבקשה ....

• 0 תגובות
    • 513 צפיות
  10. לוח אם למעבד אינטל P-D עם זכרונות DDR2 וסלוט ל-AGP תודה

• 2 תגובות
    • 513 צפיות
  11. Started by BoobsToch,

יש לי לוח אם של GIGABYTE דגם P35-DS3L עם 2 ג'יגה זיכרון DUAL CHANNEL של CORSAIR עם 800MHZ,שידרגתי לווינדווס 7 ועכשיו אני מעוניין לקנות עוד 4 'גיגה DUAL CHANNEL, 800 MHZ. הסכום שאני מוכן להשקיע הוא פלוס מינוס 300 שקל אבל אם צריך יותר אני מוכן לשמוע המלצות. על מה אתם ממליצים? תודה

• 1 תגובה
    • 513 צפיות
  12. החלפתי לוח אם וברשותי 2 דיסקים קשיחים [אחד לא מחובר והוא מעין 'גיבוי' למקרה שיקרה משהו לאחר], לאחד (למרכזי) כבר עשיתי Rapair ולשמחתי הרבה המחשב ממשיך לעבוד כרגיל, בלי כפילויות של תיקיות ובלי אף בעיה/שגיאה וזה למרות שהיה לי בעיה בתיקון כי ויתרתי על לא מעט קבצים בהעתקה בגלל שהדיסק היה שרוט מדיי והכונן לא יכל להעתיק הכל, וגם בנוסף המחשב פשוט טס לי! השאלה היא אם אני צריך לעשות את הפרוצדורה שוב לדיסק קשיח השני או שיש דרך קיצור טובה יותר בלי לאבד אף מידע? (קראתי בדביק את הדרך, אבל יש לי כבר לוח אחר מותקן כך שזה לא רלוונטי).

• 2 תגובות
    • 513 צפיות
  13. Started by m.l,

יש לפי מה שאני רואה את אותו זיכרון בדיוק בשני חנויות שונות בהבדלי מחירים גדולים מאוד! קישור1: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4746 קישור2: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3204 למה בנועה זה 170 שקל פחות מIQPC? מה ההבדל בזיכרונות? יש לציין שאני לא עושה OC כלל...

• 4 תגובות
    • 513 צפיות
  14. ??? זה בסדר להפעיל הרבה פעמים את ה-3DMark03.

• 4 תגובות
    • 513 צפיות
  15. Started by YinnoN,

האם האינטל 2.66 הוא סלרון ? תודה. עריכה - 2.0.7 סלרון (Prescott) מוכר כ: סלרון D, סלרון מבוסס פנטיום 4. מהירויות שעון: 2.53, 2.66, 2.8 פלטפורמה: Socket 478 תהליך ייצור: 0.13µ מהירות אפיק: 533 מגה-הרץ אפקטיבי, 4*133. זיכרון מטמון: L1 instruction cache, 8k L1 data cache, 256k L2 cache Extensions: MMX, SSE, SSE2, HT לפי מה שאני מבין זה סלרון D, אני יודע שסלרון d לא גרוע כמו סלרון r למה הוא משתווה מאינטל ולמה הוא משתווה מamd ? הא םהוא משתווה לaxp2500 ? תודה

• 2 תגובות
    • 513 צפיות
  16. שמתי לב שבלוח אם של ג'גהבייט Gigabyte GA-8IPE1000 Pro3 יש שתי טכנולוגיות שלא ראיתי באף לוח אחר: M.I.B שקשורה לזיכרון הראשי של המחשב וטכנולוגיית ה C.I.A שקשורה למעבד. השאלה שלי היא האם כבר הטכנולוגייה הזאת הוכיחה את עצמה כתורמת באמת או שזה לא מראה שיפור רגיל לעומת הטכנולוגיות הרגילות שאר לוחות האם? איך הלוח הזה בכלל? הוא נחשב טוב ?

• 0 תגובות
    • 513 צפיות
  17. Started by NTT,

שלום, אני בחרתי את הלוח Gigabyte GA-P35-DS3R ואמרו לי בחנות שלוחות של GIGABYTE לא הולכים טוב עם CL4 4GB DDR2, אז אמרו לי לבחור לוח אם מקביל של ASUS, אז בחרתי את הAsus P5KR,והיה רשום שם שהוא Enance 71% Memory Speed,כאילו מגביר את המהירות של הזיכרון ב71%, זה יכול לגרום משהו לזכרונות שלי?זה מגביר את המהירות רק בOC או גם ברגיל? ועוד משהו: בשביל שהלוח יחסוך בחשמל,אז רשום שם שהוא מגדיר את התדר של המעבד, איך אני יכול לעשות שזה לא יגדיר לי לתדר נמוך יותר ושהמחשב יתן ביצועים טובים? וגם הP5KR הוא לוח מקביל ללוח של GIGABYTE שהזכרתי?או שיש לוח אם טוב יותר,עם RAID ויותר סאטוט באותו מחיר פחות או יותר? תודה!

• 1 תגובה
    • 513 צפיות
  18. Started by ronenvvv,

שלום לכולם יש לי מחשב 2.8 פנטיום 4 , עם לוח אפוקס שתומך עד 4 גיגה. כרגע הזיכרונות לי הם שניים של 256 שעובדים ב Dual - מיקון טק 256, 3200 , דידיאר. אני רוצה להוסיף עוד זיכרון למחשב... ואני לא רוצה לפגוע בדואל... מה האפשרויות שלי!? לשני סלוטים הנותרים אני יכול להכניס איזה זיכרון שאני רוצה (שניים שווים)? אני צריך לשמור על אותה חברה בשני הסלוטים הנוספים? או שאני יכול לקחת חברה אחרת עם נתונים זהים? אני יכול לקחת 2 של 512 , או רק 2 של 256 בשביל לא לפגוע בדואל הקיים!? אני אשמח לתשובה כמה שיותר מפורטת! תודה רבה , רונן...

• 4 תגובות
    • 513 צפיות
  19. Started by elad-k1,

יש לי כרגע 2 סטיקם של סמסנוג 256 mb והמחשב יחיסית חדש לפני שנה ככה ואני רוצה להחליף תזיכרון של אז החלטתי לימכור תשתיים שיש לי.. ולהחליף לזיכרונות שתים של 512 שיהיה dual השאלה אם הזיכרנות האלה טובים ?? http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16820146883 יש לי לוח אם asus p4p intel 865pe cheipset FSB 800mhz מעבד 2.8c ..וגם זה התקציב שלי 110 דולר יש משו במחיר כזה של זיכרון יותר טוב?? תודה לעוזרים(עם יהיה)

• 0 תגובות
    • 513 צפיות
  20. Started by avihneo,

יש לי E6400 נכנסתי לCPU-Z לבדוק משהו פתאום אני רואה בקטגוריית CPU בCORE SPEED זה כל כמה שניות משתנה לי בין 2143 ל 1600 ... למה ? אני צריך להיות מודאג ?

• 1 תגובה
    • 513 צפיות
  21. שלום לכולם. אני זקוק לעצה מקצועית ביותר על מנת שההשקעה שלי לא תהיה לחינם מכיוון שהמחשב שברשותי כרגע מספק ביצועים לא רעים בכלל..אולם אני מחפש לשפר את הביצועים משמעותית(לפחות ב40%),כי אם לא..ההשקעה לא משתלמת מבחינתי ואולי אמתין עוד קצת. המפרט שברשותי: AMD Athlon 64 3200+ socket 754 Asus K8N4-E Deluxe Socket 754 nForce4 A-DATA 1GB PC4000 DDR500 *אם אתם חושבים שאשיג ביצועים הרבה יותר טובים בזה שאשדרג אז: אני צריך לוח אם בטכנולוגית SLI(יש לי כרטיס מסך 7800GTX ואני חושב להוסיף עוד אחד בעוד חודשיים שלושה),עם יכולות אוברקלוק. מעבד AMD(רצוי כפול ליבה בסוקט 939). לגבי הזכרונות אני צריך 2ג'יגה,אבל לא יודע מה עדיף לי...להוסיף עוד ג'יגה או להחליף לדואל צ'איינל. אני זקוק למקס…

• 6 תגובות
    • 513 צפיות
  22. Started by Fifty,

שלום קניתי מעבד חדש ולוח אם חדש אחרי שנשרף לי על הלוח אם הישן..... החלטתי לקנות AMD Athlon 64 3200+... אחרי שקניתי את המעבד עשיתי פורמט לעל המחשב התקנתי את כל הדריברים והכל מחדש... ואחרי שהכל עבד התקנתי את התוכנה AIDA 32 ובה רשום: Externel Clock = 200 Maximum Clock = 3200 Current Clock = 2010 אחר כך הורדתי תוכנות של AMD שאומרת את הטמפרטורה ואת ה-Current Clock של המעבד וגם הם אמרו שהמעבד עובד רק על 2010.. המעבד אמור לעבוד על 2010 רק או שמשהו לא בסדר במעבד? יש לי את הלוח אם: Gigabyte GA-K8N Pro... תודה

• 2 תגובות
    • 513 צפיות
  23. Started by arikbaron,

רכשתי לוח(epox pda2+()rev 2.0 .אבקש את עזרתכם להתאים זכרון mb512 שיתאים גם ל oc קראתי שה corsair הם הטובים ביותר אבל יש להם הרבה בעיות תאימות ללוחות שונים.איך הם עובדים עם הלוח שרכשתי? תודה מראש :

• 0 תגובות
    • 513 צפיות
  24. Started by scohen360,

שלום לכולם לפני כמה דקות עשיתי עידכון ביוס ללוח אם gigabyte ga-x38-ds35 מה שקרה שעשיתי את זה עם התוכנה של עידכון הביוס בווינדוס זה שאל אותי בהתחלה עם למחוק משהו לא זוכר בדיוק מה רשמתי כן מפה לשם זה עשה לי הודעת שגיאה ואז התחיל להתקין תביוס באמצע ההתקנה נהיתה עוד הודעת שגיאה יצאתי מהתוכנה המחשב המשיך לעבוד כרגיל עשיתי ריסט למחשב לבדוק עם קרה משהו למחשב והפתעתי לא קרה שום דבר הכול פועל רגיל כאילו לא עשיתי כלום עכשו בלוח הזה יש דואל ביוס השאלה עם יש מצב שביוס אחד נהרס לי ? ועכשו המחשב פועל על השני ואיך אפשר לבדוק את זה עם ביוס אחד נהרס או שבעצם יכול להיות שפשוט זה לא התקין ולא מחק שום דבר שעשיתי תעידכון כי לאחר העיכון בעצם המחשב המשיך לפעול רגיל לפני הריסט תודה שיי

• 0 תגובות
    • 513 צפיות
  25. יש לי פנטיום 4 1500 אני יודע שזה ישן אבל בכל זאת איזה כרטיס מסך אתם ממליצים לי לקנות שיתאים לי למשחקים לטווח ארוך אך לא יקר גם, בנוסך אני רוצה להגדיל את הזכירון שלי.. אבל אני מתלבט בין 512 לג'יגה מה יותר כדאי ואם אפשר הסברים ופירוט עליהם. תודה רבה רבה לעזורים.

• 4 תגובות
    • 513 צפיות

דיונים חדשים בפורומים