עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. הערה: אני לא קונה ב-NewEgg, אלא בארץ. אני מביא לינקים משם, כי המבחר יותר גדול ויותר מאורגן (בדף אחד). 1: http://www.newegg.com/Product/ProductList.asp?Order=PRICE&Page=1&N=2010170542+1052308477+1052107965+1052407862&Submit=ENE&Nty=1&SubCategory=542 2: http://www.newegg.com/Product/ProductList.asp?N=2010170147+1052107965+1052407862+1052308477&Submit=ENE&SubCategory=147 אני חושב שכבר הגיע הזמן להחליף את הזכרונות הג'נריים שלי, אז החלטתי שאם כבר אני מחליף אני אקח קיט של 2GB. 1. האם DDR400 (PC 3200) מספיק? (אני לא מתכוון לעשות שום אוברקלוקינג או המהרה כלשהי משום סוג. הזכרונות יפעלו במהירות סטוק) 2. האם יהיו בעיות תמיכה עם הלוח אם שלי או כל חלק …

• 3 תגובות
    • 471 צפיות
  2. Started by emule2,

אני מעוניין לקנות מחשב חדש והבנתי שהיתה לפני כמה ימים ירידה במחירים של AMD והשאלה היא מתי הירידה תבוא לידי ביטוי בחנויות בארץ אם בכלל? כנ"ל לגבי הירידה שצפויה ב 22 מתי הירידת מחירים תגיע לארץ?

• 3 תגובות
    • 471 צפיות
  3. החלפתי לוח אם וברשותי 2 דיסקים קשיחים [אחד לא מחובר והוא מעין 'גיבוי' למקרה שיקרה משהו לאחר], לאחד (למרכזי) כבר עשיתי Rapair ולשמחתי הרבה המחשב ממשיך לעבוד כרגיל, בלי כפילויות של תיקיות ובלי אף בעיה/שגיאה וזה למרות שהיה לי בעיה בתיקון כי ויתרתי על לא מעט קבצים בהעתקה בגלל שהדיסק היה שרוט מדיי והכונן לא יכל להעתיק הכל, וגם בנוסף המחשב פשוט טס לי! השאלה היא אם אני צריך לעשות את הפרוצדורה שוב לדיסק קשיח השני או שיש דרך קיצור טובה יותר בלי לאבד אף מידע? (קראתי בדביק את הדרך, אבל יש לי כבר לוח אחר מותקן כך שזה לא רלוונטי).

• 2 תגובות
    • 471 צפיות
  4. ומהם הסטפינג המומלצים. יש לי מעבד ברטון 2600 ואני לא מצליח לעשות לו oc מעל 192MHz :-[ ואני מנסה להבין למה. תודה.

• 0 תגובות
    • 471 צפיות
  5. אני מחפש כבר הרבה זמן לו שיתאים לי בעיקר לחיבור מערכת סאונד בסלון, שמחתי לראות את הכתבה המעניינית והמקצועית על הלוח של ASUS HD ורציתי לשאול 2 שאלות, 1. האם יש לוח מומלץ יותר שהתמקד ה\בעיקר ב חיבור למערכת סאונד, וללא צורך למשחקים וללא צורך ב OC 2. לא הבנתי מה הבעיה עם הלוח לגביי כרטיס מסך

• 4 תגובות
    • 471 צפיות
  6. Started by Baz34,

חברים, אני צריך המלצה ללוח C2D intel בסיסי-ממוצע המאפשר OC (תקציב עד 600שח) המפרט כולל כ"מ XFX8800 320 XXX תודה מראש

• 4 תגובות
    • 471 צפיות
  7. אני מחפש מעבד, לוח וזכרונות בתקציב שנע בין 4500 ל - 5000 ש"ח לא יותר! המחשב מיועד למשחקים חזקים ביותר שיש היום! מעבד: מעדיף Intel - אבל אין לי בעיה לקנות AMD זיכרונת: שיהיו גדולים ומהירים ככל האפשר בתקציב! לוח: מעדיף של ASUS חשוב שהיו בו לפחות שני יציאות IDE (כדי לחבר 4 כוננים) חשוב שהיו בו הרבה מהטכנולוגיות החדשות חשוב מאוד שהיו בו חיבור לפחות לשלושה יו אס בי פנימיים (לא החיבורים החיצוניים) חשוב מאוד שהיה בו אפשרות חיבור של כניסה ויציאה של סאונד הקידמיים במארז ויעבדו בו זמנית עם החיבורים הרגילים שיש בלוח! שיתאים לאוברקלוק (שאני מקווה ללמוד ולעשות) קיצר תנו לי שילובים מעניינים בתקציב שלי... תודה

• 1 תגובה
    • 471 צפיות
  8. Started by Y-T-M,

קניתי מחשב חדש ויש לי שאלה הורדתי את התוכנה cpu z ראיתי את החלקים ששמו לי במחשב בחרתי את המעבד e6300 של אינטל ושמו לי את הלוח אם של גיגבייט צ'יפסט 965 שמו לי ובזכרונות ביקשתי של 800 מגה הרץ אבל לפי מה שאני רואה זה רק 400 מגה הרץ ורציתי להיות בטוח שאני צודק לפני שאני הולך לחנות ומתלונן ויש לי 2 של 512 הנה התמונה תגידו לי אם אני צודק:

9. ועוד שאלה, יש לוחות עם PCIe שנמכרים בארץ לAMD64? לא חיפשתי הרבה, אבל גם לא ממש ראיתי אחד שנמכר, יש אחד מומלץ במיוחד?

• 0 תגובות
    • 471 צפיות
  10. רציתי היום לקנות את הזכרונות האלה : http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5956 אבל נגמר להם במלאי ורק עוד 10 ימים יגיעו ואין לי כח לחכות אז עכשיו ראיתי ב- KSP את הזכרונות האלה : kingstine 1GB ddrII 667 ב- 225 ש"ח (כמובן שאני יקנה שני סטיקים) רציתי לדעת אם כדאי לי לחכות ל- g.skill או שגם ה- kingstone טובים... תודה...

• 1 תגובה
    • 471 צפיות
  11. Started by Jules Winnfield,

שלום, יש לי לוח אם של אסוס משלפני 6-7 שנים ומורכב עליו פנטיום שלוש 667 MHZ , השאלה שלי היא האם אני יכול לשדרג את המעבד למעבד פנטיום 4 כדי שהמחשב יחייה עוד קצת.. לא נראה לי שזה משנה אבל הדגם של הלוח הוא משהו כמו PV133 תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 471 צפיות
  12. Started by kisharon,

רציתי לדעת מה ההבדל בין זכרונות שבאים כ Dual Channel kit לבין זה שאני קונה ש 2 זכרונות שהם לא באים כ kit ? למרות שאצלי במחשב יש תמיכה ב dual אני אישית קניתי 2 זכרונות של GEIL http://www.cyberworld.co.il/product_info.php?cPath=1_16&products_id=205&osCsid=346618e3dec133b092547de01bbabede תודה.

• 1 תגובה
    • 471 צפיות
  13. Started by kingscorpion,

Asus A7N8X-E Deluxe nForce2 U400 Motherboard (Dual DDR,5.1 D-Sound,SATA RAID,1394,G-LAN,WiFi,USB 2) אני מחפש אם יש לוח אם יותר טוב מזה ויותר זול אם קיים כזה דבר תעזרו לי בבקשה תודה....

14. Athlon 64 6400+(soket AM2) או Cor2 2 Quad Q6600 ?

• 2 תגובות
    • 471 צפיות
  15. Started by סער_שי,

Mushkin 2GB 1GBx2 High Performance HP2-5300 DDR2-667 או Mushkin 2GB 1GBx2 Enhanced EM2-6400 DDR2-800 שניהם בהפרש מחיר של 20 ש"ח. אחד תדר 677 השני תדר 800. האחד תדירויות 12 4 4 4. השני 12 5 5 5. אני קונה את הלוח DFI 975X. אני רוצה להאיץ אותו לבאס 350 או 360. כלומר הזכרונות יעבדו לי על 700 או 720. הזכרונות הראשונים יש להם תזמונים יותר טובים וכנראה ניתן להאיץ אותם בלי בעיה ל-700. השאלה - האם כשמאיצים אותם הם ייתנו תזמונים פחות טובים? אולי כדאי לי ה"קיט" השני בלי להסתבך ב-OC. אבל אמרו לי שהתזמונים פחות חשובים כשמדובר במעבד קונרו. אני מבולבל. מה הייתם לוקחים?

• 3 תגובות
    • 471 צפיות
  16. Started by t-macc,

http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=341&Pname=DFI לamd 4600 והאם הוא יאפשר oc ל4800 ? תודה

• 4 תגובות
    • 471 צפיות
  17. Started by PCguy,

אני מתלבט בין 3 כרטיסים שלא נחשבים מעולים אבל הם מעל לממוצע אני גם רוצה לציין שאני לא גיימר כבד אלה חובב משחקים ברשותי מחשב עםAMD64 3000 MSI NEO2PLATINUM 1GB DDR RAM הכרטיסים לבחירה הם: REDAON 9600SE FX5500 FX5700LE איזה כרטיס עדיף למשחקים כגון: FIFA2005---BATTELFIELD1942-------PRINCE OF PERCIA

• 3 תגובות
    • 471 צפיות
  18. Started by fish123,

לאחרונה, המחשב שלי עושה בעיות. לפעמים אני מוחק קבצים וזה לוקח הרבה זמן עד שהוא מוחק (לחיצה פשוטה על DELETE ואישור) אני מדבר על העברה פשוטה של הקבצים לסל המחזור. בנוסף, כשאני מוחק את הקבצים מסל המחזור זה גם לוקח הרבה זמן ולפעמים זה כותב לי שאי אפשר למחוק בגלל שהוא בשימוש או משהו...(צריך לחכות עוד זמן כדי למחוק את זה) אני חושב שהבעיה קשורה למעבד... יש לכם פתרונות?

• 1 תגובה
    • 471 צפיות
  19. Started by _idank_,

שלום לכולם חבר שלי רוצה לקנות לוח אם והוא שואל איזה יותר טוב AN8 ULTRA AN8 SLI תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 471 צפיות
  20. אני רוצה לדעת כמה יעלו המעבדים החדשים של אנטל ואם שווה לי לחכות להם או שכדאי לי לקחת כבר עכשיו מעבד 2 ליבות מהסדרה הראשונה של שתי ליבות של אינטל( D930 ) בבקשה תביאו לי מחירים של המעבדים לפי גה"ץ וFBS וכו' וגם תוצאות של השיפורים שלהם מהסדרה הראשונה של השתי ליבות מה השוני בניהם

• 2 תגובות
    • 471 צפיות
  21. Started by zoman,

האם הלוח הזה - ASUS P5P800 LGA775 תומך במעבדים 64 ביט של אינטל ,ניסתי לחפש באינטרנט אך לא מצאתי תשובה ? http://noacomp.co.il/compbuilder/showprodinfo.asp?productid=2333

• 4 תגובות
    • 471 צפיות
  22. Started by BasketCase,

יש לי לוח אם intel i845G יש לו תמיכה ב-Serial ATA?

• 4 תגובות
    • 471 צפיות
  23. Supermicro היא יצרנית מוכרת וגדולה בתחום השרתים (לוחות אם) שעד היום עסקה רק במוצרי אינטל, כעת ר DELL נשארה החברה היחידה בעולם שלא נוגעת במוצרי AMD. הידיעה נתגלתה במסמך PDF של Fermi Labs (מכון מחקר של משרד האנרגיה האמריקאי) שבדק בין השאר את האופטרון. במסמך מצוין שהמכון ייקבל מחברת סופר מיקרו מוצר שמיועד עבור האופטרון. בבדיקת המכון של AMD64 ו EM64T הם מציינים לחיוב את האופטרון כמתאים לדרישות המכון ו "ודרישות צריכת החשמל שלו נמוכות בהרבה מאלה של מוצרי אינטל" "and the power consumption" is "significantly less than their Intel counterparts מקור: http://www.theinquirer.net/?article=22367 אתר המכון: http://www.fnal.gov/ הערה: הידיעה הנ"ל קשורה לאשכול הבא שעוסק בצריכת חשמל:…

• 1 תגובה
    • 471 צפיות
  24. Started by fadlon64,

מדוע איני יכול להגדיר את כל היציאות שלי לUSB2 הלוח תומך בכל היציאות ב USB2 [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 1 תגובה
    • 471 צפיות
  25. Started by t-mac,

שלום... יש לי מעבד אינטל 2.8 lga 775 עם 64 ביט. אני רוצה לקנות לוח שתומך גם ב - agp וגם ב - pci express, כי יש לי עכשיו כרטיס מסך 9600xt 256mb, ובעצם ה - pci e יהווה לשידרוגים בעתיד. מצאתי לוח של asrock דגם ASROCK 775DUAL-880 Pro \ PROCESSOR: - LGA775 for Intel Dual Core Exteme Edition/Pentium D/Pentium 4/ Celeron D processors - FSB 1066/800/533 MHz - Support Hyper-Threading Technology - Support Intel EM64T processors CHIPSET: - Northbridge: VIA PT880 Pro - Southbridge: VIA 8237R HYBRID BOOSTER: - CPU Frequency Stepless control - ASRock U-COP - Boot Failure Guard (B.F.G) MEMORY: - Dual Channel DDR memory technology - Support DDR-II 667/533/400, DDR 4…

• 3 תגובות
    • 471 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.