מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,798 דיונים בפורום זה
-
http://www.anandtech.com/cpuchipsets/showdoc.aspx?i=2350 מבט מוקדם על הצפוי בדור הקרוב של מעבדי AMD64.
-
- 0 תגובות
- 508 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מערכת הפעלה 64 ביט אבל כמו שמופיע בצילום הוא כותב שרק 2 גיגה זיכרון מתוך 4 מנוצלים ע"י מערכת ההפעלה. האם זה תקין?מה אפשר לעשות בנידון? תודה [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היה לאבא שלי במשרד איזה זכרון אז הוא הביא לי אותו, כתוב עליו 128MB PC133 האם זה יתאים למפרט שלי? תסתכלו במפרט צד ימין ואם לא אז זה יתאים לפנטיום 3?
-
- 4 תגובות
- 480 צפיות
-
-
היי אני כרגע בהתלבטויות לגבי איזה מעבד כדאי לקחת מבין השלושה , המחשב שלי יהיה מיועד בעיקר למשחקים לאוברקלוק. עכשיו חוץ מזה אני גם רואה סרטים כמובן וגולש , אך אני רוצה מעבד שיעבד את הנתונים מהר ולא יתקע כשאני יעמיס עליו (לא בהגזמה) אני גם רוצה לדעת האם בעתיד יצאו מעבדים חדשים בסדרת ה i7 יותר טובים מהיום שאני אוכל לשדרג בעתיד ולא אתקע!! אם אתם צריכים עוד פרטים על המפרט שהרכבתי תרגישו חופשיים לשאול.. תודה רבה. רז.
-
- 79 תגובות
- 10.6k צפיות
-
-
הועבר לפורם "מפרטי מחשב"
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
-
-
שלום אפשר לבקש חוות דעת על הלוח הזה: http://www.msi.com.tw/program/products/mainboard/mbd/pro_mbd_detail.php?UID=670 ? הרושם הראשוני שלי היה שזה לוח טוב, אבל אני חסר כל הבנה וידע בתחום. תודה! עריכה: באתר של MSI כתוב שהלוח לא תומך ב-WIN98 בגלל הצ'יפסט. האם זה נכון לגבי כל הלוחת עם 945, או רק לאלו? האם זה כולל גם הפעלת WIN98 ב-Virtual PC מתוך XP?
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן. קיבלתי מחשב חדש P4 3 GH ולוח אם ASUS P5GD1. הקופסא של לוח האם אצלי עם הדרייברים ואת מערכת ההפעלה אני התקנתי. להפתעתי - תוכנת EVEREST לא מזהה את המעבד ולא את הלוח - אני מקבל UNKNOWN. מה דעתכם ? האם עלי להיות מודאג ? תודה.
-
- 3 תגובות
- 456 צפיות
-
-
ראיתי שיצאו גירסאות ביוס חדשות ללוחות של איפוקס , שמעתי שהם ממש טובות.. אבל הם עדיין בגירסאת בטא , מישהו כבר ניסה אותם? (רצוי על הלוח +8rda) תגובות? הערות?
-
- 0 תגובות
- 528 צפיות
-
-
עמדתי לקנות קיט של זוג מותאם דואל צ'אנל, פעמיים גיגה, זיכרונות ocz , ddr 400 cl2. פלטיניום (עם צלעות קירור כאלו ). המוכר בחנות הציע לי לבדוק אם הם תואמים ללוח שלי, כי הם עובדים 2.8 v. (רשום v1.x-2.6 ,v2.x- 2.8 ). הלוח שלי הוא אביט as8. חיפשתי במפרט שלו ולא ידעתי לזהות אם יש נתון זה. מצרף קובץ צילום של משהו שאולי קשור. רשום שם גבול תחתון 2.1 וולט וגבול עליון 3.1 וולט, האם אלו התחומים שהלוח יכול לעבוד אתם? כיום יש לי פעמיים 512 קורסייר ddr400 cl2. קראתי באיזה מקום שהם עובדים ב 2.5 וולט ובמקום אחר שזה 2.7, לא בטוח. ומה קורה אם הקורסייר וה ocz עובדים במתחים שונים? הסיבות שאני רוצה את הocz הזה , כי זה זוג בדוק מראש לדואל צ'אנל, מתאים לסי אל שיש לי, קראתי עליו דברים מצוינים ויכ…
-
- 27 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מחפש ולא מוצא שום הבדל בין המעבדים חוץ מהתדר שלהם גם לפי האתר של AMD אין הבדל: http://products.amd.com/en-us/DesktopCPUSideBySide.aspx?id=423&id=424&id=425 האם ידועה למישהו על עוד הבדלים ביניהם חוץ מהדתרים שלהם?
-
- 7 תגובות
- 641 צפיות
-
-
אני צריכה להשמיד את המחשב שלי כולל הזכרונות. קראתי שלשפוך לתוכו מים רותחים יכול להמית אותו. עכשיו הוא לא עובד כי הצפתי אותו במים רותחים וניגבתי אבל מישהו שמבין אמר לי שההארדיסק בדוק תקין וכל החומר קיים. מה אני יכולה לעשות עכשיו בשביל להשמיד גם את הזיכרון ובלי שידעו שזה תוצאה של חבלה מכוונת????? דחוףףףףףף!!!
-
- 11 תגובות
- 2.6k צפיות
- 1 follower
-
-
וגם מתי יוצא? והאם כל הלוחות תומכי קונרו תומכים גם בחדי ליבה פרסקוט? האם המרובעי ליבה יתמכו בלוחת קונרו שעומדים לצאת?
-
- 9 תגובות
- 950 צפיות
-
-
יש לי כרגע Mushkin Black (level 1) ברצוני להוסיף עוד זכרון למערכת ,אבל אני מבולבל בקשר לתאימות של זכרונות. אם יש לי כרגע מושקין אני יכול להוסיף זכרונות מחברה אחרת גם אם התזמונים שונים ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 574 צפיות
-
-
ביום 3 של חודש 5 ייערך כנס השקת Windows XP 64 Bit במיקרוסופט ישראל בהישתתפות אינטל ו AMD והיבואן של AMD בארץ יש גם הרצאה עבור gamers עם "הדגמות של משחקים" מעניין מי אמור לייצג את AMD בארוע. מקור: http://www.microsoft.com/israel/events/default.aspx?pageType=1&idType=1&id=15204
-
- 31 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
האם זה נכון שזכרונות של 400 לא עובדים עם סוקט A של מעבדי AMD, או לא עובדים כשורה, ושהמעבד הזה עובד בצורה הכי טובה עם זכרונות של 333? תודה מראש לעונים
-
- 1 תגובה
- 459 צפיות
-
-
יש לי את הלוח gigabyte 965p s3 והתעקמו לו הפינים של הסוקט מכירים מישהו שיכול לסדר כזה דבר (אם זה בכלל אפשרי)
-
- 36 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
שלום! שאלה כללית שמאוד מציקה לי ואני אשמח לקבל עליה תשובה: כשמרכיבים מפרט מחשב באתרים, יש אפשרות לבחור זיכרון של 4 ג'יגה בייט (2X2048) במחיר מסוים, אבל הרבה יותר זול לקנות 2 יחידות של זיכרון אחד בגודל 2048 מגה בייט. אז למה שמישהו יקנה את ה"ערכה" של השניים כאלה ולא פשוט יקנה אחד ויסמן 2 יחידות? לדוגמה: SKYPC מציעים זיכרון MUSHKIN במחיר של 119 ש"ח יחידה אחת של 2048 מגה בייט. אבל אם אתה רוצה לקנות 2048X2 אז זה עולה 291 (הכי זול) עכשיו ברור שהרבה יותר משתלם לקנות 2 יחידות שכל אחת עולה 119 כי אז המחיר הוא 238 ש"ל ואתה מקבל את אותו הדבר ב-ד-י-ו-ק בפחות 60 שקלים!!
-
- 5 תגובות
- 600 צפיות
-
-
נכנסתי לאתר של gigabyte ושמתי לב שבמפרט של לוחות האם בצ'יפסט x58 רשום לגבי הזכרונות "memory - Dual/3 channel memory architecture" לפי מה שאני יודע מעבדי הx58 מחייבים זכרון משולש אבל עכשיו אני רואה שהמפרט בלוח אם סותר את זה. השאלה בנושא למעלה תודה רבה.
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קשה לי להבין את הכתבה הבאה, לפי הכתוב מערכת AMD הם אסון ואני מאמין שלא, אנא תקנו אותי עם אני טועה!! http://www.netsupport.co.il/page.asp?storyid=1395
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
Gigabyte 8KNXP, P4 2.6 GHZ 800 Bus HT, Crossiar 512 MB twinx 3200, WD 120 GB SATA בכל מקרה יש לי כל הזמן בעיות יצבות הודעות שגיאה של ווינדוס והמחשב מאתחל את עצמו (נכבה ונדלק) הפכתי את כל המערכת ולא מצאתי כלום - זה לא בעיה ב RAM ולא ב HD (החלפתי אותו לאחר מאותו סוג) התקנתי את ווינדוס כמה פעמים ועדיין לא, עדכנתי את הביוס ואת כל הדרייברים . הדבר האחרון שאני חושב הוא כזה - המערכת רצה כרגע על 2612MHz ובאס של 201 MHZ (=804) למרות שהלוח הזה אמור להיות אדיר לOC יתכן וה MHZ המסכן הזה הוא זה שעושה את הבעיות כי SATA אמור להיות מאוד רגיש ל OC. כמו שאתם ראוים אני כבר נואש.... בכל מקרה אין לי מושג למה הוא באמת עובד מהר יותר מהספציפיקציה, אני לא עשיתי כלום ... מישהו נתקל,שמע, ראה פע…
-
- 1 תגובה
- 512 צפיות
-
-
שלום! יש לי בעיה עם הזכרון החדש שקניתי... יש לי לוח אם Gigabyte GA-8S648FX-RZ חדש יחסית שתומך בזיכרון ב-400Mhz עכשיו עד כה היה לי שתי זיכרונות של של KIngston 256MB 400Mhz C2.5 שהיו מותקנים לי ועכשיו קניתי עוד אחד חדש של 512Mb 400Mhz C3 גם של Kingston ... שמתי אותו כראוי בסלוט שלו והוא כאילו לא מזהה אותו ניסיתי לבדוק אם הוא תקין ושמתי אותו בסלוט אחר והוא פעל אך ה-סטיק השני שהוצאתי ושמתי במקום הפנוי לא עבד..... מה שהוביל אותי לכך שיש אולי בעיה בלוח אם בדקתי התקנתי דרייברים חדשים ועדיין זה לא עזר... נכנסתי לEVEREST לבדוק עם הוא בכלל מזהה 3 סלוטים וכן הוא מזהה. שמתי שב את הזיכרון החדש וראיתי תוצאה כזו: סלוט אחד רשום כאילו הוא 512MB שהוא בכלל 256MB מזוהה KIngston סלוט שני רש…
-
- 11 תגובות
- 764 צפיות
-
-
הייתי רוצה לדעת איך הגשר הצפוני עובד ומה הקשר שלו לדרומי?
-
- 2 תגובות
- 676 צפיות
-
-
במה החומרה של ddr3 יותר טובה מ- ddr2?? איך היתרונות מתבטאים מבחינת ביצועים ואם הם לא משמעותיים למה זה כיום מה שיש בעיקר בשוק?? האם עדיף ddr2 עים תזמון של cl5 ותדר של 800 מאשר ddr3 עים תזמון של cl9 ותדר של 1333??
-
- 2 תגובות
- 818 צפיות
-
-
עשיתי השוואה בין שני המעבדים 3570 ו-3570K באתר אינטל והיו שני דברים שלא נתמכים בגרסת ה-K: Intel® Virtualization Technology for Directed I/O (VT-d) Intel® Trusted Execution Technology מה שתי הטכנולוגיות הללו? אי ההימצאות שלהן ב-3570K קשורה למכפלה הפתוחה?
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני שוקל לקנות את המערכת הבאה: Athlon 64 4800+ (Socket AM2) X2 DualCore G.Skill 2GB DDR2-800 DualKit (2x1GB) CL5-5-5-15 WD1600AAJS 160GB SATA II LG DVD±RW GH20NS x20 Black SATA Hec 6A19B Black + Hec 400TRT 400W כרטיס מסך: 8800GS 384M או 9600GT 512M. האם במידה ואני קונה אחד משני כרטיסי המסך מעלה, והמחשב מיודע בעיקר למשחקים, האם עדיין קיים יתרון בקנייה של לוח מבוסס על 780G. מובן לי הלוחות המבוססים עליו הם מצויינים, אבל קניית 9600GT תכניס אותי למצוקה תקציבית וחשבתי ללכת לכיוון לוח אם זול יותר. חשבתי לדוגמה על ה GA-MA96VM-S2 או כל דגם אחר שיהיה חסכוני יותר [ה 780G עולה 450 והדגם שהבאתי 300 שח]. אשמח להצעה האם להתפשר בנוגע לכרטיס מסך ולהישאר עם GA-MA78GM-S2H או לדוגמה…
-
- 5 תגובות
- 669 צפיות
-