עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. אני לא יודע אם השאלה הזאת מתאימה לפה או לפורום אוברקלוקינג, אבל בכל מקרה אם אני רוצה מעבד Tbred 1700 ל OC. קראתי גם פה ושם שזכרונות WINBOND טובים במיוחד לצורך העניין. עכשיו, האם יש חנות בארץ שמוכנה למכור מעבדים לפי STEPPING ? כלומר שהסטפינג יהיה לפי מה שאני מבקש ולא רק לפי המזל (אם יש להם במלאי, כמובן) ? שנית, באף חנות בארץ לא ראיתי זכרונות WINBOND. יש מישהו שמייבא אותם או שחייבים לקנות בחו"ל ? תודה

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by NHHEU,

אני לא מבין איך בארץ ה-XP 2400 עולה אחרי ירידת המחירים בסביבות ה1000 ש"ח ובחול רק 141$ שזה יוצא 141*1.18(מע"מ)*4.7=780 ש"ח זה נדמה לי או שחניות בארץ עושים כסף נוסף על חשבוננו

• 7 תגובות
    • 799 צפיות
  3. Started by Dj_Gal,

אני עכשיו מסתכל על שניהם והם כמעט אותו דבר רק שהכרטיס רשת האולטרה 2 הוא G1 ויש לו DPS שאני לא יודע מזה וההפרש מחירים גדול מאוד ... מה עדיף לקנות למערכת הזאת .... Cpu - INTEL P4 2.4B GHZ 533MHZ 478PIN 512Cache Memory X 2 - GeIL 256MB PC3200 400MHz DDR Ultra Gpu - Hercules 3D Prophet 9500 Pro 128MB OEM Hd - WD 40GB 7200RPM 8 MB Cache special version Case - Dragon AX-01SLD Aluminum Case Silver DVD - Toshiba x16 OEM Burner - LITE ON 48X12X48 OEM FLOPPY - PANOASONIC FLOPPY 1.44 Monitor - AOC 19 9KLR p/s -HEC 475DVD WATT PSU תודה פרטים פה : Ultra2-http://tw.gigabyte.com/products/8sq800ultra2.htm Ultra-http://tw.giga-byte.com/products/8sq800ultra.htm

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by fire15,

איזה תזמוני זיכרון הם הכי אגרסיבים?

• 1 תגובה
    • 716 צפיות
  5. אני משדרג את המחשב שלי ויש לי תקציב של 2800 שקל.. ואני צריך רק לוח אם ,וזכרונות, ומעבד אני בחרתי כבר זה intel 2.4 (533) וזה עולה 1200 שקל.. אז אני צריך ב 1600 שקל האלה לוח אם וזכרונות.. תודה. :-).. עריכה : אנחנו לא ממציצים על לוחת אם אלא ממליצים , ולכן הרשיתי לעצמי לערוך את הכותרת, ולא להטריח אותך. The Grey Matter

• 9 תגובות
    • 846 צפיות
  6. Started by lipa,

1 האם יש הבדל בביצועים בין הזכרונות ללא OC ? 2 האם אני יכול לחבר זכרונות יותר מהירים מאשר הלוח תומך ? 3 אם אני כן רוצה לעשות OC לזכרונות , למה לא להוסיף ישר זכרונות יותר מהירים ,(בעיקר שאין הבדל גדול במחירים) ? תודה

7. Started by asilic,

הי אני רוצה להוסיף עוד 256 מגה של זכרון PC2100 ראיתי את הזכרון של מקרון במחיר זול עכשיו יש לי כבר זכרון של CRUCIAL PC2100 שעובד על CAS2 רציתי לדעת אם לשהו יש ניסיון עם זכרון של MICRON PC2100 והאם ניתן לעבוד איתו על CAS2 תודה

• 1 תגובה
    • 686 צפיות
  8. Started by coco,

קניתי מעבד AMD 2400, ובהזמנה היה כתוב לידו :AIUHB . בנוסף, ראיית גם במקומות אחרים מעבדים שלידם כתוב : JIUHB. יש למישהו מושג מה זה אומר ??? (חבר אמר לי שזה כנראה גרסאות שונות...)

9. Started by Razor,

תתחשבו בכך שיש ל 1.7 (כמובן של אינטל ולא אי אם די ) 256k ול2.0 512k.. אני שואל אם יש הבדל אפילו מזערי במשחקים ותוכנות כבדות(דברים שלוקחים הרבה כוח מהמחשב ובעיקר מהמעבד)

• 5 תגובות
    • 831 צפיות
  10. אני יכול לקבל את אחד מהלוחות האלה חינם איזה עדיף אני אשתמש במעבד 1700XP וזכרון DDR2100 chaintech kt266a 7vjda או ASUS AVA266

• 1 תגובה
    • 588 צפיות
  11. מתי יצא המעבד החדש של AMD (קלוהאמר) והאם כדאי לי לחכות לתאריך יציאה שלו או לקנות כבר עכשיו מעבד חזק כמו 2400

• 1 תגובה
    • 685 צפיות
  12. לאחרונה אני לא ממש מסתפק בזכרונות הקיימים ( 256mb ddr 3000 של קרוסייאר ) ואני רוצה זיכרון נוסף , נתקלתי בזכרונת של geil 256mb ddr 3200 במחיר די זול ( 512 ש"ח ) . ישנן שתי בעיות : 1) האם יהיו בעיות תאימות בין הזכרונות מאחר ושתיהם של חברות שונות ( geil וקרוסייאר ) 2) לפני זמן מה שמעתי שישנן בעיות עם הלוח שלי ( epox 4g4a+ ) כאשר שמים זכרונות מצ'יפ מסוים או כשאר שמים זכרונות בשתי הסלוטים . תודה מראש . עריכה: עשיתי חיפוש , אך לא ממש הבנתי מכיון שהם התווכחו בדיון וכל אחד נקט עמדה שונה . עריכה2 : האם הזכרונות של winboud יותר טובים ?

• 5 תגובות
    • 808 צפיות
  13. Started by H.I.V,

שלום יש לי מחשב AMD DURON 850 עם Ge force 4 ti 4200 עכשיו מהכל אני מרוצה חוץ מהמעבד שהוא מאוד חלש אפילו 3Dmark 2003 תוקע לי לגמרי את המחשב אז אני רוצה להחליף את המעבד ל pentium 4 2.4 GHZ ולוח אם של Gigabyte השאלה שלי האם זה כדאי? כי אינטל הם מאוד יקרים אך שמעתי שאמינים יותר מ AMD תנו הצעות בבקשה

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by asilic,

היי ברשותי 256 מגה זכרון של CRUCIAL PC2100 שעובד על CAS2 בלי בעיות. אני מעוניין להוסיף עוד 256 מגה של זכרון כי אני חש שהמחשב איטי ובעיקר במשחקים החדשים של היום. ראיתי באתר מסוים שרוצים על זכרון MICRON PC2100 256 MEG 250 שקל. שאלתי היא האם אוכל לעבוד איתו על CAS 2 בלי בעיות והאם כדאי להשקיע עוד קצת ולקנות PC2700? ועוד משהו על איזה זכרון אתם ממליצים לי? חשוב עד 300 ש"ח עוד שאלה די קשורה איך למיר? אין תלונות לגבי השירות והמוצרים?

• 5 תגובות
    • 860 צפיות
  15. Started by yvkr,

שלום לכולם, ברצוני לשאול מס' שאלות: 1. האם קיים הבדל משמעותי בין המעבדים פנטיום 4 1.8 ג'יגה לבין סלרון 2 ג'יגה עבור מחשב המיועד למשחקים? (ולא, אני לא פוסל AMD) 2. האם בלוח אם משולב המעבד מורכב בנפרד, או שניתן להפריד בינו לבין הלוח? בתודה מראש.

• 4 תגובות
    • 680 צפיות
  16. יש לי לוח של GIGABIYTE PE667 PRO הלוח מאפשר תמיכה של זיכרונות DDR333 ברשותי זיכרון אחד של 512 DDR400 של חברת samsong/winbond (קניתי 333 לפני חודשים וחצי אצל פנדה ב 925 ש"ח אבל בגלל שלא היה ליבואן אז נתנו לי את 400 כפיצוי ) עכשיו אני רוצה להוסיף עוד 512 זיכרון אבל 333 כי אין טעם ל400 הוא גם יותר יקר וגם הלוח לא תומך איך זה יעבוד לי והאם זה אפשרי לשלב 2 סטיקים במהירויות שונות ושל חברות שונות ?

• 3 תגובות
    • 652 צפיות
  17. Started by Selinko,

שלום לכולם.... כבר הרבה זמן אני מתלבט איזה מחשב לקנות אם לאוברקלוק (התחלתי להתעניין בנושא מאז שנכנסתי לאתר שלכם לפני כמה חודשים) או לא OC בכל מצב המחשב צריך לשמש למשחקים... בכל מקרה יש לי כמה שאלות ... 1.אם אני לא עושה אוברקלוק ואפילו הקטן ביותר יש הבדל כלשהו בין DDR400 ל-266? ??? המחיר של ה-266 הוא כמעט חצי מחיר ככה שבכסף של DDR400 אני יכול לקנות 512. 2. קראתי כמה ביקורות על הלוחות נפורס2 וראיתי שההבדל במשחקים בין הלוחות הוא זניח או שאולי לא הבנתי טוב. אז בלי OC הלדטק פחות טוב בצורה משמעותית מהאפוקס? 3. הבנתי שמן הסתם אין אחריות על אוברקלוק ואתם כל הזמן מחליפים חלקים שנשרפו לכם. מה אתם אומרים בחנות???אני פשוט מפחד לעשות OC ולא לקבל החזר מהחנות. 4.למה אתם כל כך ממ…

• 6 תגובות
    • 802 צפיות
  18. Started by Razor,

רשום לי FSB 100 MHz מה זה??

• 2 תגובות
    • 721 צפיות
  19. Started by AirBlad3,

סתכלו זה P2 350 אני רוצה לקנות לוח מתאים לזה איזה לוח לקנות איזה סוג ( נו אתם יודעים סוקט A וכל השטויות האלה ) אז בבקשה תגידו לי מה זה http://www.pbase.com/image/13615584 http://www.pbase.com/image/13615741

• 4 תגובות
    • 693 צפיות
  20. Started by ariebel,

כותרת ^

• 3 תגובות
    • 688 צפיות
  21. Started by trek,

שלום, לאחי יש כרגע לוח אם של MSI ל-p4, הדגם הוא MS-6385, על הלוח אם נמצא סטייק אחד של זכרון Samsung 128MB,RDR. 1. בחוברת ההוראות של הלוח רשום כי אפשר להכניס שניים או ארבעה סטייקים, אי-אפשר שלוש? 2. מתואר בחוברת משהו בשם Duumy models שלפי מה שרשום זה בא עם הלוח אם, ואני לא פתחתי את המחשב אף פעם ולא זכור לי ש-Newron שמהם קנינו את המחשב סיפקו לנו את זה, מה הם ה-Dummy models האלה ומה עושים איתם? האם אפשר להשיג כאלה בחנות? 3. לי יש לוח אם שתומך בזכרון DDR ושם אין בעיה להוסיף זכרון, הבנתי שכאשר אני רוצה להוסיף זכרון RDR ללוח של אחי הוא צריך להיות זהה לזה שקיים, אם יש לי 128 של סמסונג אני חייב להכניס אותו אחד בול או שמספיק אחד שהוא 128 אבל נגיד Mushkin? 4. איך עובד כל העניין של…

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  22. לילה טוב לכולם {שעה 22:52} נכון לרגע כתיבת שורות אלו, רציתי לדעת אם מישהו מצא מקום בארץ שניתן לקנות בו את ה-Abit BH7 החדש של Abit שלפי מה ש-Abit אומרים זה הלוח הכי טוב שקיים לאוורקלוקינג למעבדי Intel Pentium 4. אז לכל מי שיודע איפו אפשר לקנות שיידע אותי. תודה מראש, מתן {ולילה טוב לכולם}.

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  23. Started by Dym,

אהלן! אני עובד על AMD Athlon 1GHz 640MB SD-RAM 133MHz Asus A7V האם יש טעם לשדרג את המערכת הזו ?

• 9 תגובות
    • 931 צפיות
  24. Started by yafit,

???לאחר חיפוש ממושך בקישורי היצרנים,לא הצלחתי למצוא לוח אם לאינטל או ל AMD אשר תומך בכל!!! התכונות הבאות:raid,ata133,s-ata,agpx8,dual ddr,usb2, כמו כן שמהירות הזכרון על הלוח תהיה 400 ומעלה .המחשב מיועד כמתנת גיוס משפחתית לאחי(אני השליחה)והמפרט,שאומר לי רק מעט,ניתן לי ע"י חברו אשר לדבריו זה מה שאחי מתכנן לקנות בהמשך.לדעתי,המחשב ישמש למשחקים,אינטרנט ועריכת סרטוני וידאו.אבקש את עזרתכם האדיבה.תודה .יפית

• 23 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים