מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,823 דיונים בפורום זה
-
אני מבקש לדעת 2 דברים: 1. האם הבדל המהירויות בין 667 לבין 800 הוא משמעותי? האם זה מצדיק מחיר כפול במהירות של 800? 2. מה זה ECC בזיכרונות? ראיתי שהמחיר בין זה לבין רגיל באותה מהירות הוא גם כן כפול
-
- 6 תגובות
- 505 צפיות
-
-
כמה לופים כדאי להריץ בMEMTEST 86 בשביל לבדוק זכרון ולהיות בטוח שהוא עובד בצורה תקינה? אשמח לדעת.
-
- 2 תגובות
- 505 צפיות
-
-
האם זיכרונות A-DATA VITESA PC4000 500MHZ יתאימו לי ללוח בלי בעיה ? אני מדבר על ה500MHZ כי אני יודע שאין בעיות עם ה400MHZ אבל שמעתי דברים על ה500MHZ תודה .
-
- 1 תגובה
- 505 צפיות
-
-
שלום, לחברה שלי יש את לוח אם של ASRock P4S61: http://www.asrock.com/product/P4S61.htm לא מצאתי באתר שלהם את טמפרטורת העבודה של הלוח (מה נחשב חם, מה נחשב סטנדרטי). מישהו יודע איפה אני יכול למצוא את זה? חוץ מזה, ללוחות האם של אינטל יש תוכנה בשם Intel Active Monitor שעוקבת אחר הטמפרטורה, האם ללוחות של ASRock יש תוכנה דומה? תודה מראש! עריכה: מסתבר ש ASUS ו ASRock זה לא אותו דבר.
-
- 2 תגובות
- 505 צפיות
-
-
שלום לכם. רציתי יעוץ והסבר מכם על הלוח הנ"ל (קראתי הרבה על הלוח מתוך האתר של ASUS ומתוך הפורום כאן הבנתי כי זה לא טוב מאוד . שאלותי : 1. מה ההבדלים בין הלוח הנ"ל ללוח האסוס שבביקורת? 2. האם קיימת יציאה אודיו אופטית או קואקס? 3. האם הוא תומך במערכי RAID ואיזה ? 4. האם תומך ב SATA2 ? הלוח מיועד למחשב חדש שאני מתכנן לקנות לא מיועד למשחקים מיועד בעיקר לעבודה של עיבודי תמונה של 6-12MB ועבודה עם תוכנות CAD מידי פעם ואולי בעתיד לעריכת וידאו. המחשב מתוכנן לשימוש של 5 שנים ומעלה את שאר השאלות בקשר למפרט אני אשאל בפורום מתאים. נ.ב. איזה זכרונותכדאי להרכיב ואם יש צורך בקירור המעבד תוכנן ליהיות איזה דגם זול של P.D בינתיים עד לאגירת כסף נוסף לקונרו אבל הבנתי מהפורום כי כדאי לקנות E6…
-
- 1 תגובה
- 505 צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן של AMD שאני מדליק אותו המעבד עובד על 28 מעלות וכעבור 10 דקות שהוא מפעיל את הווינדוס הוא מגיע ל 40 מעלות ואם אני משתמש באינטרנט ותוכנות הוא מגיע ל 50 מעלות-52 זה הגיוני? אמרו לי שיש לי בעיה של מתח אבל אני לא יכול לרדת מתחת ל 1600 ובתוכנה של ה CPU-Z הוא רושם1.744 מה עושים? הינה תמונה של המעבד+ הטמפ':
-
- 2 תגובות
- 505 צפיות
-
-
היי (אני לא בטוח אם זה צריך להיות פה או במפרטים), המחשב שלי בן ה5 שנים כבר בקושי מתפקד. הוא פנטיום 4 2.26, 512 מגה זכרון RDRAM. אני מניח שהבעיה העיקרית היא הזכרון, ובגלל המחיר של RDRAM, אני חושב להחליף את הלוח (ואיתו את המעבד). המחשב משמש לכתיבת עבודות, גלישה באינטרנט, צפיה בסדרות דרך הטלויזיה ומקסימום פיפא לעתים רחוקות. אם מישהו יוכל להמליץ לי על מעבד, לוח אם וזכרון (לא יודע אם צריך 1 ג'יגה או 2, אני לא רואה סיבה להעביר את המחשב הזה לויסטה אי פעם) שיתאים לשימושים האלה אני מאד אודה לו\לה. אגב, יש בו כרטיס מסך Geforce 5700. אני לא בטוח לגבי החיבור שלו, אבל נראה לי שזה AGP
-
- 3 תגובות
- 505 צפיות
-
-
מהי הטמפרטורה תקינה בשביל המעבד ומה הגבול העליון שהוא לא אמור לעבוד בו כבר? שאלה שניה אני רוצה לקנות זיכרון ללוח אם ישן. האם כל מה שאני צריך לדאוג הוא שהזכרון הרצוי יעבוד במתחים שהלוח אם שלי יתמוך בהם? או שיש עוד משהו בשביל התאימות שאני צריך לשים לב אליו(חוץ מאיזה סוג DDR וכו )? תודה
-
- 0 תגובות
- 505 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מחשב חדש אבל יש לי בעיה בלבחור לוח אם בעיקרון נראה לי שאני לוקח את המעבד E6320 (אני ממתין בנתיים עם הקניה כי הבנתי שאינטל מורידים את המחירים של המעבדים) אז ככה התקציב שלי ללו אם מקסימום 700 ש"ח וחשוב שהוא: 1.יתמוך במעבדים עם ארבע ליבות. 2.FSB1333 3.AUDIO High Definition ?GSH;_עדיף שיהיה גם DTS וזהו נראה לי....אם יש למישהו הלצות אני ישמח לשמוע.....[br]פורסם בתאריך: 25.07.2007 בשעה 17:49:31 ?
-
- 2 תגובות
- 505 צפיות
-
-
האם הזיכרון amrican deta משהו כזה הוא גנרי או חברה מכובדת??
-
- 1 תגובה
- 505 צפיות
-
-
תואם AMD athlon X2, 667Mhz ומעלה עם (DVI, SATA(2, כרטיס רשת מובנה (רגיל בלבד או גם עם אלחוטי), כרטיס קול טוב מובנה, כרטיס מסך פשוט - לא למשחקים (אבל שינצל מסך איכותי טוב, או בלי כרטיס מסך בכלל) אם זה עם כ.רשת אלחוטי וכ. מסך טוב - עד 550 +- תודה
-
- 1 תגובה
- 505 צפיות
-
-
המחשב צריך להפעיל תוכנות אופיס בעיקר ולגלישה באינטרנט... הסוללה צריכה להיות חזקה ולהחזיק מעמד הכי הרבה זמן שאפשר.... המחשב צריך להיות קל ועדיף שיהיה עם מעבד דותן... המחשב צריך לעלות 5000-+ש"ח
-
- 3 תגובות
- 505 צפיות
-
-
שלום. יש לי מעבד AMD BARTON 2500. עכשיו בכל תכונה שאני בודק הוא אומר יש 64 L1 CHACHE. ראיתי באתר הזה: http://techreport.com/cpu/ שצריך ליהיות לו 128. יש מצב שמכרו לי איזה מעבד אחר? אני לא בטוח בזה כי כל הפרמטרים האחרים בסדר.
-
- 2 תגובות
- 505 צפיות
-
-
למה יש הפרש גדול יחסית של כמעט 100 שקל בין הזיכרון הזה: A-Data 512 MB DDR 3200 Memory שעולה 600 לזה DDR-RAM 512MB 3200 Samsung Original Memory שעולה 515 ??? יש הבדל משמעותי כ"כ בינהם? ומה זה ה-3200 הזה?זה המהירות כאילו כמו 400Mhz? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 505 צפיות
-
-
יש לי שאלה פשוטה, האם הלוח ASUS A8R32-Deluxe שמבוסס על הRD580 יכול לפעול עם 4 סטיקים ללא ירידה ל333MHZ או ל2T? ברשת חלק אומרים שכן וחלק אומרים שלא, אני זוכר אבל שAnandTech בדקו את הRD480 והוא פעל עם 4 סטיקים ללא איבוד ביצועים. האם רק בסטוק הוא יורד ל333MHZ\2T ובעצם ידנית אני מעלה ואין שום בעיה או שבכלל אי אפשר לעבוד איתו על 400MHZ T1? תודה.
-
- 3 תגובות
- 505 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי לוח אם של פי פרטנר אפולו פרו 133 ציפס'ט של VIA מעבד פנטיום 3 733 מגה הרץ שני סטיקים של זכרונות כל אחד אחד 256 של חברת IBM סך הכול 512 זיכרון ויש לי סטיק פנוי ועכשיו לא מזמן הוספתי עוד סטיק של זיכרון והמחשב עשה לי ציפצופים מוזרים כאלה ושהוצאתי את ה128 המחשב חזר לעבוד הזיכרון תקין בדקתי אותו אצל מחשב של חבר האם הלוח שלי לא תומך יותר מ512 זיכרון? האם יש דרך לבדדוק עד כמה זיכרון הוא תומך? כי חיפשתי באתר של PCPRATNER ואל מצאתי ועוד משהו המעבד שלי הוא סוקט 370 ורציתי לשדרג את את המעבד ל1 גיג'גה גם סוקט 370 האם הלוח שלי תומך במהירות הזאת? ואם אני יתקין את המעבד החדש האם זה יעשה בעיות בווינדוס? תודה רבה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 505 צפיות
-
-
אני רוצה להזמין בימים הקרובים ורציתי לשמוע דעות או שיפורים. אני רוצה לציין שאני לא מעוניין לחכות ל-nforce 4 ואני משדרג את המחשב שלי בשביל משחקים. 1)Giagbyte GA-K8NS Ultra-939 nForce3 Ultra chipset -לוח אם. 2)AMD Athlon 64 3000 (939-pin) Box -מעבד 3)2 *Samsung 512MB DDR 400 Original .- זיכרונות 4)HEC 425W . הכל במחיר של 3000 ש"ח. *אני לא מעוניין ב-OC תודה.
-
- 2 תגובות
- 505 צפיות
-
-
מחשב P4 מעבד 3GHZ Prescot הזכרונות עובדים בדואל כאשר SLOT אחד בתזמונים של 3-4-4-8 ו SLOT שני בתזמונים של 2.5-3-3-8 האם בתצורה שכזאת יכולה להיות המערכת לא יציבה? והאם אפשר בביוס לשנות תזמונים עבור כל SLOT בנפרד?
-
- 2 תגובות
- 505 צפיות
-
-
-
מחפש לוח אם למחשב שאני מרכיב. הצרכים שלי (אני תכף אסביר למטה) זה: מחשב עם סאונד (כנראה) וגרפיקה (בטוח) בכרטיסים ייעודיים, ללא צורך ל-on board. בגרפיקה אין צורך לא SLI ולא CrossFire. צריך PCI-Express 2.0 עם לפחות חריץ אחד של x16. אין צורך ב-OC. לא יודע עוד אם אשים RAID או לא. לוחות האם שבמפרטים המומלצים מתוארים כ-או למערכות זולות, או למערכות OC, או למערכי CROSSFIRE, או ל-SLI. אני כאילו מרגיש שאני לא באף קטגוריה :-(. אז איזה לוח אם כדאי לי לקנות, עד נגיד 1000 ש"ח? ------------------------------------------------------------- הסבר לשאלה: מה שאני יודע עד עכשיו על המחשב הוא שיהיה בו כרטיס 9800 GX2 PNY (כבר קניתי, יושב אצלי בארון) וכנראה (לפי המפרט למשחקים) כרטיס קול X-Fi Xtrem…
-
- 0 תגובות
- 505 צפיות
-
-
שלום, מה עדיף לקנות? (אני קונה מפנדה): PQI 512Mb DDRII PC5400 667MHz X2 או Twinmos DDR2 667 512MB X2 מה עדיף? מה יותר איכותי וטוב? שימו לב שהPQI עולים 60 ש"ח פחות. האם Twinmos שווה את ההפרש? אגב, הזכרונות של Samsung עולים בדיוק כמו הטווינמוס. אם אני אלך על הטווינמוס ולא על PQI, האם שווה טווינמוס או סמסונג? תודה רבה למגיבים
-
- 3 תגובות
- 505 צפיות
-
-
אני צריך דעה לגבי לוח האם ab9 pro למשחקים , האם הוא טוב יחסית למחירו לעומת שאר החברות? ???
-
- 4 תגובות
- 505 צפיות
-
-
אני הולך לקנות מחשב מבוסס AMD ורוצה לקחת 2 סטיקים של ג'ידה כל אחד מהזיכרון הנ"ל. OC לא מתוכנן כרגע. אני רואה שהמחיר של הזיכרון הזה הוא זול יחסית לאחרים אבל אני יודע ש-KINGSTON נחשבת חברה טובה אז אין לי מושג האם הזיכרון הזה כדאי. אולי התיזמונים שלו דפוקים ? מה הקאטש פה אם בכלל יש ?
-
- 3 תגובות
- 505 צפיות
-
-
מה כדי לקחת מבין לוחות האם הבאים למחשקים וגם אולי אוברקלוק בעתיד ושידרוגים ?AB9 s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E? --ABIT ?P5B s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E?---ASUS ?GA-965P-DS3 s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E?--GIGABYTE עם זהאני קונה E6600 ו DDR 667 Twinmos 1G(אני לא מיליונר לכן אני לא יכול להרשות לעצמי יותר מידי) איזה לוח אם לקחת למשחקים ואוברקלוק בעתיד תודה!!
-
- 4 תגובות
- 505 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם הפנטיום 3 שלי יום אחד פתאום הוא הפסיק לעבוד, שאני פותח את המחשב המסך נדלק ותוך 2 שניות הוא נכבה, בחנות ניסו ספק וכרטיס מסך וזכרונות אחרים ועדיין הייתה אותה בעייה אמרו לי שזה הלוח קניתי לוח וזה עדיין לא עובד מה לעשות?? דרך אגב קניתי לוח יד שנייה מאיזה מישהו והוא הביא לי לוח עם 2 סלוטים ומין יציאה של מקלדת ישנה כזאת הלוח הוא של סלוט 1, לא ראיתי שם יציאות USB או כמו של העכברים הנורמלים האם הוא עבד עלי? (הלוח עובד במהירות 100 מגה הרץ והוא של PC PARTNER עם צ'יפ של VIA)
-
- 2 תגובות
- 505 צפיות
-