מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
היי. רציתי לדעת כמה חשמל צורך מחשב ממוצע (ללא מסך) ליחידת זמן. וכמה כסף הולך בארץ על יחידת כח מסויימת . (אני רוצה לחשב כמה כסף נשרף על מחשבים שדולקים בלי שיהיו לידם) תמונה כללית- אנטיוירוס ברקע, תוכנות מסרים כמו אייסקיו מנסגר. בנוסף תוכנות כמו טיםספיק (TS) ומשחק רשת שרץ (MU למי שמכיר.) נלוות אליו תוכנות שגורמות לו לפעול אוטומאטית (בוטים למינהן- autoclicker) אין שימוש בCD או DVD, הארד דיסק כן מן הסתם. המשחק לא הכי כבד, אבל עדיין משהו, מרגישים איטיות שאתה נמצא עליו והוא פועל. אני רוצה לדעת נגיד כמה וואט זה צורך בשעה או בדקה, לא ידעת איך זה הולך. ובנוסף כמה משלמים על וואט אחד או על כמות מסויימת. מקווה שזה ברור. ואם כדי לדעת צריך פרטים טכניים על המחשב אני מוכנה לבדוק, תאמרו ל…
-
- 0 תגובות
- 486 צפיות
-
-
מעונין בהמלצה ללוח אם למחשב שמיועד לחבר תפרן במיוחד, למעבד AMD הלוח צריך לכלול כרטיס רשת, כרטיס קול נורמלי (לא סאונד סטורם, אבל משהו שיוכל להשמיע מוזיקה בלי הפרעות מיותרות ועיוותיום) וכרטיס מסך - שישומש לעיתים רחוקות להרצת משחק.. כמובן שיוציא איכות דו מימד סבירה. הדרישות הם רק שיהיה אמין וירוץ באופן מכובד אני מתלבט בין.. Epox 8RGMI DualDDR400 GeForce4 + Sound + Lan, שעולה 420 שקלים ומתבסס על NFORCE 2 לבין Epox 8KMM3I + VGA + Lan + Sound , שעולה מאה שקל פחות, אבל מתבסס על ציפסט של VIA או שעדיף לקנות ABIT NF ולחפש כרטיס מסך זרוק בחמישים שקל. נכון, ההבדלים לא ענקיים במחיר אבל עדין, כשאין... אשמח לשמוע את דעתכם על הלוחות האלה תודה
-
- 2 תגובות
- 486 צפיות
-
-
שלום לכם! אמא שלי עובדת עם התוכנה אוטוקאד(AUTOCAD) עם מחשב P4 2.4MHZ ו512MB. השאלה שלי זאת, אם אני יוסיף עוד 512MB השינוי יהיה משמעותי?
-
- 3 תגובות
- 486 צפיות
-
-
אהלן, הייתי רוצה ייעוץ לגבי שדרוג המעבד. אני רואה יותר יותר משחקים כבדים, ואני חושב שאני צריך לתחזק טיפל'ה את מה שיש לי עכשיו. לא שאני גיימר כבד, אבל חובב משחקים ממוצע. יש לי את המערכת הבאה(קצת מיושנת אני יודע): מעבד AMD Athlon 64 3200+ 939 (מעדיף כמובן לא להחליף את כל העולם, שישאר הסוקט 939) לוח אם- Gigabyte GA K8N Pro-SLI זכרונות SuperTalent 512X2 DDR400 CL 2.5 כרטיס מסך GigaByte nVIDIA 6600 256MB 400MHz האם אפשר לשפר משהו, שיתן מענה סביר+ למשחקים שיוצאים היום? אני מניח שמעבד כפול ליבה זה דבר ראשון, והייתי רוצה להעזר בכם.
-
- 2 תגובות
- 486 צפיות
-
-
חבר צריך לקנות זיכרון DDR. ללוח אם VIA. של ECS. SOCKET A. מה שיש לו עכשיו זה סמסונג 256MB 266MHZ. יש לו שתי חריצים פנויים. ראיתי בKSP שיש טווינמוס 256MB 400MHZ ב125 ש"ח. בגלל שאני באר שבעי וגם החבר יש לנו הנחה במקום 140 ש"ח. שווה? או שיש הצעה אחרת? למשהו יותר שווה? הוא לא צריך יותר מזה.
-
- 2 תגובות
- 486 צפיות
-
-
שלום (זה נשמע קצת כמו בעיה מילולית אבל אני באמת צריך עזרה) יש לי כרגע 4 זכרונות שכל אחד מהם הוא של 512 מגה הם פועלים ב 200X2 DUAL CHANEL יענו 400 הרץ עם תזמונים של 2-2-2-6 ו ומתח על 2.9 עכשיו לשאלה : האם יש דרך כלשהיא שאני יכול לגרום להם לעבוד על T1 והאם זה יתן שיפור רציני ? האם להעלות מתח,לשנות תזמונים או משהוא יוכל לגרום לזה שמתי שאני שם אותם על T1 המחשב ידלק ? תודה מראש לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 486 צפיות
-
-
שמתי לב שהם לא ציינו את החברה בחלק המודגש.... בחלקים האלה הם לא ציינו מאיזו חברה הם יביאו את החלקים... זה נראה לכם קריטי ושווה בירור?
-
- 1 תגובה
- 486 צפיות
-
-
אני צריך לוח שיתמוך BUS 333 לOC לE4300 חשבתי על הלוח הזה, איך הוא בOC?יש לוח אחר בסביבות ה500 ש"ח שעדיף? במה הAB9 שיותר יקר יותר טוב? תודה
-
- 1 תגובה
- 486 צפיות
-
-
יש לי מעבד AMD 4200 DUAL CORE AM2, זכרונות OCZ GOLD DDR2 667MHZ אני מחליף לוח אם ויש לי תקציב מוגבל של 750 ש"ח ללוח, איזה לוח אם יתאים לי לאוברקלוק לא רציני אבל יציב ביותר (משהו כמו 10 - 12 אחוז של אוברקלוק למעבד). יש לציין כי אני משתמש בקירור BT VX. תודה מראש לכל העונים.
-
- 3 תגובות
- 486 צפיות
-
-
Intel® Core2 CPU 6300 @ 1.86GHz, 1875 MHz מה מסמל ה @? צר לי על השאלה המטומטמת.
-
- 3 תגובות
- 486 צפיות
-
-
יש הערכות למחירים של המעבדים והלוחות שיתאימו לסוקט?
-
- 1 תגובה
- 486 צפיות
-
-
אני חייב להבין סתם בשביל ידע כללי איך amd 64 3200 יותר טוב מאינטל 3.0 ht עם הamd עובד על מהיריות שעון הרבה יותר נמוכות תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 486 צפיות
-
-
יש לי מעבד Q6600 האם יש הבדל משמעותי בביצועים כשהוא עובד על 40 - 50 מעלות לבין 20 מעלות? תודה.
-
- 1 תגובה
- 486 צפיות
-
-
איך יודעים איזה ציפים של הראם? הסיפור הוא שלחבר שלי יש HYPER X ואני רוצה לדעת אם יש לו את סידרת הBH5 או משהו אחר.. אז איך אני בודק?
-
- 3 תגובות
- 486 צפיות
-
-
שלום לפני כשנה וחצי שדרגתי את המחשב, למפרט הבא: Psu - Enermax 350w GPU - 250gtx Mobo- M4N78PRO new RAM.. והרכיבים הישנים שנשארו הם: HDD- some old 140gb HDD.. Processor - Athlon 4800+ יש שתי טעויות שאני עכשיו יודע עליהן, שהן א. הספק לא מתאים בשיט למחשב (אין שום אחוזי בטחון. גם הבנתי שהספק הספק יורד עם השנים - על-כן, הוא כבר בכלל לא מתאים?) ב. הייתי צריך להחליף את ההארד דרייב, הוא כבר שחוק לגמרי. הבעיה הייתה שהייתי לחוץ מהלימודים, ולא היה לי זמן להחליף את ההארד דרייב. היו לי כלמיני קריסות מוזרות, ובסופו של דבר יצא שעבדתי בEEE PC שיש לנו.. (תנסו להריץ MATLAB על EEEPC ותדעו מה זה תסכול). עכשיו יש זמן ואני רוצה לתקן את המחשב. יש לי שתי שאלות מרכזיות: 1. הMOBO לא מגיב לUSB STI…
-
- 0 תגובות
- 486 צפיות
-
-
אם הוא בצבע אפור אז הוא v1 ואם הוא אדום אז הוא V2 ?
-
- 2 תגובות
- 486 צפיות
-
-
אני קונה מחשב אינטל ואני לא יודע מה כדי לי לקנות לוח עם תקן pci -x או לקנות עם agp מה כדי? ומה אתם חושבים על השילוש הזה 1 Intel Pentium 4 3.0GHz LGA775 1MB 800MHz HT 530 Box 1 ASUS P5GDC Pro Intel 915P LGA 775 1 GeIL 512MB (2x256MB) PC3200 DDR400 Value DualChannel Kit איך הלוח
-
- 2 תגובות
- 486 צפיות
-
-
מה ההבדל בין ASUS M2N ל-M2N-E? ראיתי של-E יש עוד כמה פיצ'רים ולא הצלחתי להבין בדיוק מהם. מהם והאם נראה לכם שלשימושים ביתיים רגילים ומשחקים אני אצטרך אותם הוא שאני סתם לא אשתמש בהם?
-
- 2 תגובות
- 486 צפיות
-
-
הראשון - GA-K8N Ultra-9 http://www.giga-byte.com/MotherBoard/Products/Products_GA-K8N%20Ultra-9.htm השני (חדש יותר) -GA-K8NXP-9 http://www.giga-byte.com/MotherBoard/Products/Products_GA-K8NXP-9.htm האם שווה לי לקנות את השני?
-
- 4 תגובות
- 486 צפיות
-
-
שלום..טוב אז ככה..אני רוצה לקנות מדיה סנטר שיהיה מבוסס על המעבד SEMPRON...המפרט הוא כזה בערך... AMD Sempron 3000 , 1.6GHz, 256KB Cache לוח אם מסויים...(בסביבות ה300 שקל...אז ז"א לא משהו רציני) 512DDR2 667 7300GT DDR2 \7600GS לא הוחלט עדיין.. השאלה שלי היא (לא ידעתי איפה לשאול אותה ת'אמת) אם אני ירצה לשחק במחשב הזה משחקים כגון NFS וBUDOKAI וכו' הם יפעלו סבבה על רזולוציות נחמדות או שהמעבד הולך באמת או ובתמים לדפוק את הביצועים של מחשב במשחקים...??..(אני לא רוצה לשחק בו דברים מיוחדים מידי רק מרוצים ומכות כי הוא הולך להיות מחובר לטלויזיית LCD 32 שלי ואני פשוט מעדיף שיהיה לי את האפשרות לשחק בו בנוסף לצפייה בסרטים..) או שאתם ממליצים כבר ללכת על ATHLON64 או PENTIUM D או אפילו CEL…
-
- 5 תגובות
- 486 צפיות
-
-
תודה רבה לכם על העזרה! לא הבנתי פשוט מה שרשום באתר של אסוס.
-
- 3 תגובות
- 486 צפיות
-
-
שלום! בזמן האחרון אני מאוד מתעניין במחשבים. אני מחפש באינטרנט מידע על חלקי המחשב. כמו למשל - מהו זיכרון מטמון? עד כמה ההשפעה שלו משפיעה על ביצועי המחשב? מה משמעות מהירות המעבד? מהו TH? מה ההבדלים בין DDR לבין זוגי זכרונות אחרים? מהם מהירויות הזכרונות (266MHz, 333MHz, 400MHz, 500MHz) ומהם הם תורמים לזכרון? אלו הם רק אחוז קטן מהשאלות שעולות לי בראש. אם יש מידע כזה בעברית - מה טוב. אבל גם באנגלית אני אסתדר. תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 486 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי לוח אם של פי פרטנר אפולו פרו 133 ציפס'ט של VIA מעבד פנטיום 3 733 מגה הרץ שני סטיקים של זכרונות כל אחד אחד 256 של חברת IBM סך הכול 512 זיכרון ויש לי סטיק פנוי ועכשיו לא מזמן הוספתי עוד סטיק של זיכרון והמחשב עשה לי ציפצופים מוזרים כאלה ושהוצאתי את ה128 המחשב חזר לעבוד הזיכרון תקין בדקתי אותו אצל מחשב של חבר האם הלוח שלי לא תומך יותר מ512 זיכרון? האם יש דרך לבדדוק עד כמה זיכרון הוא תומך? כי חיפשתי באתר של PCPRATNER ואל מצאתי ועוד משהו המעבד שלי הוא סוקט 370 ורציתי לשדרג את את המעבד ל1 גיג'גה גם סוקט 370 האם הלוח שלי תומך במהירות הזאת? ואם אני יתקין את המעבד החדש האם זה יעשה בעיות בווינדוס? תודה רבה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 486 צפיות
-
-
אני מתכנן מעבר לויסטה ובשביל זה אני צריך לפחות עוד ג'יגה זיכרון אז החלטתי לשדרג את ה2x256 שיש לי עכשיו. עכשיו השאלה הראשונה היא אם אני שם 4 סלוטים בDUAL של 2x512 + 2x256 זה מוריד לי את הבאס ל333? בלוח P4P800 נניח שלא, יש לי אפשרות לקנות זיכרון CORSAIR Value שזה CL2.5 והוא יד שניה ב400 שקל (אגב, הוא בא עם אחריות לכל החיים?) או לקנות זיכרון אחר נניח Kingstone/Samsung חדש שהוא CL3 באותו מחיר ופחות 20 שקל אפילו. כמה אני ירגיש בשינוי? חשוב לציין שאין צורך באפשרות OC. תודה.
-
- 2 תגובות
- 486 צפיות
-
-
אני רוצה להזמין בימים הקרובים ורציתי לשמוע דעות או שיפורים. אני רוצה לציין שאני לא מעוניין לחכות ל-nforce 4 ואני משדרג את המחשב שלי בשביל משחקים. 1)Giagbyte GA-K8NS Ultra-939 nForce3 Ultra chipset -לוח אם. 2)AMD Athlon 64 3000 (939-pin) Box -מעבד 3)2 *Samsung 512MB DDR 400 Original .- זיכרונות 4)HEC 425W . הכל במחיר של 3000 ש"ח. *אני לא מעוניין ב-OC תודה.
-
- 2 תגובות
- 486 צפיות
-