עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by the_big,

^^^^

• 4 תגובות
    • 492 צפיות
  2. Started by adirze,

יש ברשותי מחשב עם מעבד AMD64BIT סוקט 754 3000+ וכרטיס מסך Radeon 9800pro,בעיקרון המחשב מלפני שנה וחצי +-. יש באפשרותי לשדרג/להחליף את המחשב, האם הדבר כדאי? האם ישנם מעבדים בשוק כיום שיכולים להוות שיפור של ממש לעומת המעבד הזה. האם מומלץ לחכות תקופה של חצי שנה - שנה? האם מעבד חדש עומד לצאת בקרוב? אם אתם צריכים את המפרט המלא רק תגידו, תודה רבה מראש.

• 2 תגובות
    • 492 צפיות
  3. הוספתי למחשב שלי עוד 1 ג'יגה זיכרון ועכשיו יש לי 3 ג'יגה ראם עם איזה תוכנות או משחקים אפשר לנצל את כל ה3 ג'יגה זיכרון??? :s05: שגעו חופשי

• 0 תגובות
    • 492 צפיות
  4. Started by AstrixX,

אני צריך BIOS מעודכן ללוח אם הזה P6N- SLIV2 775 1GLAN המערכת שלי פועלת על Default System Bios אל תשאלו איך הגעתי למצב כזה. אני גם צריך שתסבירו לי איך אני מתקין את הBIOS המעודכן. תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 492 צפיות
  5. שלום לכולכם, לפני זמן מה כמה מהמשתתפים בפורום ציינו את זה שעדיף לשים את ה CAS# בזכרונות מ7-8 ל-11 במערכות AMD Athlon64 , האם זה נכון ? ומה ההבדל שזה עושה ? תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 492 צפיות
  6. Started by hoodini,

יש לי בעיה בלוח,חיבורי ה USB הפסיקו לעבוד (האם משהו מכיר בעיה כזו גם כן??? ) אני משתמש ב RAID 0 עם 2 דיסקים השאלה שלי,אם אני מחליף את הלוח בחדש,האם תהייה בעיה כלשהי עם מערך ה RAID? האם נתוני ה RAID נשמרים על הבקר בלוח או על הדיסקים עצמם? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 492 צפיות
  7. Started by J.allmighty,

אני משדרג את ה1.7 ל2.8 800 יש לי 2 אופציות: Intel Pentium IV 2.8C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX או Intel Pentium IV 2.8E GHz Prescott HT 1024K 800MHz Socket 478 CPU BOX הלוח שלי epox ep-4pca3i זיכרון geil 2x512 400 איזה מעבד לקחת? כי שניהם באותו מחיר.... בקצרה מה ההבדל ביניהם ??? תודה רבה מראש

• 6 תגובות
    • 492 צפיות
  8. Started by SeRial_KiLLeR,

אני קונה מחשב חדש או לפחות את רובו אני מחדש. יש באפשרותי לקנות עוד השבוע מחשב חדש דנדש. השאלה היא אם לא כדאי כבר לחכות עוד איזה חודשיים ולקנות מעבד מדור הPENRYN החדש?

• 2 תגובות
    • 492 צפיות
  9. Started by LG_Falcon,

אשמח אם תיעצו בעניין. אני רוצה לשדרג את המחשב שלי לP4, אבל אני צריך לקנות בשביל זה לוח אם חדש. לוחות אם לעניין הם רבים ומגוונים - רק שאני מוגבל בדבר אחד קטן - יש לי 750MB SDRAM כבר על המחשב וחבל לי סתם ככה 'לזרוק אותו', מאחר ולא מצאתי אף לוח לP4 עם בקר מתאים לSDRAM... על כך יש לי 3 שאלות: 1. מצאתי לוח אחד - ASUS P4S133-L, יש לו תושבת של 168 כך שהוא מתאים לSDRAM - אך האם הוא מדור ישן? התכונות הקיימות בו ישנות יותר? התמיכה שלו תהיה מוגבלת לשדרוגים נוספים? 2. מצאתי לוחו נוספים התומכים -גם- בSDRAM בנוסף לDDR, יש להם 4 תושבות, 2 לכל סוג. האם ניתן להשתמש בכולן במקביל או שמדובר ב-'או או'? 3. האם בכלל שווה להשאיר את הזכרון הזה, האם הוא יצור בעצם צוואר בקבוק והאטה מאחר וכל שאר הרכ…

• 3 תגובות
    • 492 צפיות
  10. Started by roadrunner,

יש לי סטיק של (twinmos twister (400mhz CL2.5 ואני רוצה להוסיף עוד אחד אבל ה twister שיש היום בחנויות הוא לא מאותו דגם והוא הרבה יותר יקר ,בחנות היחידה שמצאתי אותו במהירות 400mhz הוא נמכר עם שבב BH5 . יש למישהו רעיון איך להוסיף זיכרון בלי להסתבך עם בעיות של חוסר תאימות?

• 3 תגובות
    • 491 צפיות
  11. Started by בטיטi,

1. האם Gigabyte P35C-DS3R P35-Based הוא בדיוק הלוח המופיע בלינק הבא ? http://tms.co.il/product/3769 (שם הוא נקרא Gigabyte GA-P35C-DS3R Conroe Support GP35CDS3R ועולה 657 ש"ח) 2. האם הלוח הנ"ל תומך ב RAID 0 לדיסקים הקשיחים ?

• 4 תגובות
    • 491 צפיות
  12. בעולם? בארץ?

• 0 תגובות
    • 491 צפיות
  13. Started by Stastyle,

שלום! אני זקוק למעבד ולוח אם אשר ישמשו למחשב עריכת וידאו. כרגע יש ברשותי 4GB זכרון פנימי. תודה.

• 1 תגובה
    • 491 צפיות
  14. Started by roiy,

שלום יש לי לוח אם מסוג GIGA BYTE GA-K8NS-939 וכרגע יש לי זכרון של קינגסטון 2*256 אני רוצה לשדרג את הזיכרון יש לי עוד 2 סלוטים פנויים האים אני חייב לשים עוד 2*256 או מספיק אחד של 256 וסוג החברה חייב להיות זהה או שאני יכול להוסיף A-DATA? בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 491 צפיות
  15. Started by חתול תעלול,

שלום , הייתי מעוניין שתציעו לי את מעבד ה AMD ,Athlon XP הטוב כיום ומהיר ביותר , את שמו ,ועוד דבר ,גם את שם מעבד ה AMD 64 BIt החזק . תתנו לי כמה אופציות שאני יכול לקנות למחשב ביתי ,אני רוצה מעבד חזק במיוחד ... אודה לכל העוזרים ! יום טוב ;D

• 4 תגובות
    • 491 צפיות
  16. Started by ron533,

שלום, יש לי לוח ASUS P5Q עם 2 מודולים של זכרונות OCZ titanium. http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_ddr2_pc2_6400_titanium_4gb_edition_dual_channel יש לי שגיאות זכרון (עובר MEMETEST תקין) אבל בוינדוס שגיאות על ה explorer... פניתי לחנות שרכשתי ממנה את הזכרון (נעה מחשבים) והטכנאי הנחמד שלהם בשם תומר אמר לי להעלות את המתח של הזכרון ל 1.98. הברירת מחדל היה 1.8 במצב AUTO. מה באמת המתח הנכון להכניס בביוס?? איך יודעים שזה לא יותר/פחות מדי ומתאים לזכרון? אני לא עושה O.C. תודה לעונים!

• 2 תגובות
    • 491 צפיות
  17. החלפתי לוח אם וברשותי 2 דיסקים קשיחים [אחד לא מחובר והוא מעין 'גיבוי' למקרה שיקרה משהו לאחר], לאחד (למרכזי) כבר עשיתי Rapair ולשמחתי הרבה המחשב ממשיך לעבוד כרגיל, בלי כפילויות של תיקיות ובלי אף בעיה/שגיאה וזה למרות שהיה לי בעיה בתיקון כי ויתרתי על לא מעט קבצים בהעתקה בגלל שהדיסק היה שרוט מדיי והכונן לא יכל להעתיק הכל, וגם בנוסף המחשב פשוט טס לי! השאלה היא אם אני צריך לעשות את הפרוצדורה שוב לדיסק קשיח השני או שיש דרך קיצור טובה יותר בלי לאבד אף מידע? (קראתי בדביק את הדרך, אבל יש לי כבר לוח אחר מותקן כך שזה לא רלוונטי).

• 2 תגובות
    • 491 צפיות
  18. Started by benor_21,

אני רוצה ליקנות זיכרון למחשב עד 300 שקל ואני לא יודע איזה חברה הכי טובה ואיזה סוג הכי טוב יש ddr ddr2 ועוד כול מיני שמות ואני לא מבין בזה וגם מה מתאים ללוח אם שלי?? אז מישהו בבקשה יכול להציע לי מה טוב למחשב שלי תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 491 צפיות
  19. איך מבצעים עידכון BIOS ללוח-אם זה דרך האינטרנט?

• 0 תגובות
    • 491 צפיות
  20. Started by Jules Winnfield,

שלום, יש לי לוח אם של אסוס משלפני 6-7 שנים ומורכב עליו פנטיום שלוש 667 MHZ , השאלה שלי היא האם אני יכול לשדרג את המעבד למעבד פנטיום 4 כדי שהמחשב יחייה עוד קצת.. לא נראה לי שזה משנה אבל הדגם של הלוח הוא משהו כמו PV133 תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 491 צפיות
  21. Started by le011,

האם כדאי לקנות את המעבד הזה Q9300 במחיר של 800 שח-יד שנייה תודה

• 0 תגובות
    • 491 צפיות
  22. Started by hezina,

איזה מעבד של אינטל הוא ההכי חזק(שמו המלא) והאם הוא שתי ליבות או 4? ועיקר השאלה שלי היא איזה מעבד של אינטל הוא הכי טוב למשחקים לפי דעתכם? ועל איזה לוח אם טוב אתם ממליצים לי למחשב חזק וחדש של 4 ליבות או 2 (תלוי לפי מה שתמליצו לי שיותר טוב למשחקים...)תודה מראש!!!

• 5 תגובות
    • 491 צפיות
  23. Started by Terminal Frost,

האם מישהו יודע איזה סוג זכרונות יתאימו לIBM THINKPAD T-20 עם מעבד P3-700, והBUS הוא 100? יש משמעות למספר הצ'יפים שעל הזיכרון? (יש 4, 8 ו16) מה ההבדלים? האם יש סיכוי שמערכת תתמוך ב8 צ'יפים אך לא ב4 צ'יפים? כמה פינים צריכים להיות? (אני חושב ש144) האם יש משמעות לחברה שמייצרת את הצ'יפים? (נאמר לי שרק קינגסטון יהיו טובים. אני לא קונה את זה)

• 5 תגובות
    • 491 צפיות
  24. Started by mazoneli,

יש לי את המערכת ש[במפרט] הFSB שלי מוגבל עד ל 340M אני לא מתעד להחליף את הלוח בשנים הקרובות. מצאתי את הזכרונות האלו http://www.skypc.co.il/pl_product~F2-5400PHU2-2GBNT~15~0.htm# והמחיר מתאים לי ולשאלה האם הם טובים ? או שעדיף לרדת לכיוון 1G ולקנות עם תזמונים יותר טובים. השדרוג היחידי שאני רואה בעתיד זה אולי אולי מעבר ל VISTA . אם מישהו מכיר זכרונות יותר איכותיים באותו הנפח וסדר גודל של מחיר עד תוספת של 50, 80 ש"ח אשמח לשמוע.

• 4 תגובות
    • 491 צפיות

דיונים חדשים בפורומים