עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. ועוד שאלה, יש לוחות עם PCIe שנמכרים בארץ לAMD64? לא חיפשתי הרבה, אבל גם לא ממש ראיתי אחד שנמכר, יש אחד מומלץ במיוחד?

• 0 תגובות
    • 458 צפיות
  2. אני צריך לדעת דחוף את הדגם של הלוח האם הזה יש לי רק את המידע הזה: nForce4 SLI Chipset Motherboard PCI Express ואת התמונה שלו: http://img318.imageshack.us/img318/4940/a8nslidv29kq.jpg תודה לכל העוזרים!!

• 3 תגובות
    • 458 צפיות
  3. אני רוצה לקנות מחשב ואני הולך לעבוד הרבה עם התוכנת סרטוט AUTOCAD, המעבד שאני רוצה לקנות הוא Athlon64 3200+ (S-939) VENICE CORE האם מעבד של אינטל יסתדר טוב יותר עם תוכנת סרטוט כבדה ?

• 4 תגובות
    • 458 צפיות
  4. אני אמור לקחת מעבד ממישהו ויש לי את האופציה לבחור - איזה מבין שני המעבדים טוב יותר?

• 3 תגובות
    • 458 צפיות
  5. Started by adirze,

יש ברשותי מחשב עם מעבד AMD64BIT סוקט 754 3000+ וכרטיס מסך Radeon 9800pro,בעיקרון המחשב מלפני שנה וחצי +-. יש באפשרותי לשדרג/להחליף את המחשב, האם הדבר כדאי? האם ישנם מעבדים בשוק כיום שיכולים להוות שיפור של ממש לעומת המעבד הזה. האם מומלץ לחכות תקופה של חצי שנה - שנה? האם מעבד חדש עומד לצאת בקרוב? אם אתם צריכים את המפרט המלא רק תגידו, תודה רבה מראש.

• 2 תגובות
    • 458 צפיות
  6. שלום, אני מחפש אתר שניתן למצוא בו הורדה של דרייברים של לוחות ישנים וביוסים, אני צריך את זה כדי לצרוב ביוסים ללוחות ישנים של חברות שמכרו מחשב מותג (כגון HP) ושם לא ניתן לדעת של מי החברה שבאמת יצרה את הלוח והם נעלו בביוס את אפשרות הOC. אז מצאתי את החברה שיצרה את הלוח (כנראה) ואני מחפש מקום שאני יכול להוריד משם גרסא של הביוס לצריבה ספציפית אני צריך ביוס של חברת FOXCONN ללוחות של מעבדי SLOT1 תודה רבה מראש אם קיים מישהו בכלל שיודע על מה אני מדבר

• 0 תגובות
    • 458 צפיות
  7. Started by GazzA,

אני צריך שתציעו לי לוחות בסביבות מחיר של 750 שקל שיהיה NF4 וSLI תודה מראש....

• 2 תגובות
    • 458 צפיות
  8. Started by nadav275,

שלום הגיע סופסופ מהחלפה באילנד הדות'ן 740 החלופי (במקום הקודם שנשרף, ותודות לאיסטרוניקס על הטיפול המצויין) הדות'ן מסטפינג sl7sa. מה אומרים על הסטפינג הנ"ל? ואיזה ביוס הכי מומלץ לו?

• 1 תגובה
    • 458 צפיות
  9. באיזה תוכנה אני יכול ?

• 1 תגובה
    • 458 צפיות
  10. Started by bennyma,

מתי היא מגיעה לארץ?

• 1 תגובה
    • 458 צפיות
  11. יש לי מחשב NEC, פנטיום 3 -800 מגה הרץ. לוח אם: ga-6wmm7 rev4.1 פירוט של הלוח: http://support.packardbell.com/se/mypc/index.php?PibItemNr=spec_Houston3plusRrev41&PibItemParent=platform_eMove_iWork עליו נמצא כרטיס זיכרון 128 מגה: Pc133U-333-542-z Hyundai korea gm72v66841et75 לחבר שלי יש מחשב פנטיום 2 - 300 מגה הרץ עם כרטיס זיכרון 128 מגה: pc133 128 sdram micro מה הסיכוי שהכרטיס של החבר יתאים למחשב ה-NEC ויעבוד עם הזיכרון שיש בו?

• 1 תגובה
    • 457 צפיות
  12. טוב אז הזמנתי את הלוח אם DFI Lanparty UT SLI-D שעלה לי 1200 שקל ואני לא יודע אם עשיתי תבחירה הנכונה בזה שלא קניתי את ה-DFI Lanparty SLI-DR שעולה 250 שקל יותר עכשיו אני ממש מבואס מזה ואני לא יודע מה לעשות הזמנתי לפני שלושה ימים אז מה אתם אומרים כדאי לשנות?

• 4 תגובות
    • 457 צפיות
  13. Supermicro היא יצרנית מוכרת וגדולה בתחום השרתים (לוחות אם) שעד היום עסקה רק במוצרי אינטל, כעת ר DELL נשארה החברה היחידה בעולם שלא נוגעת במוצרי AMD. הידיעה נתגלתה במסמך PDF של Fermi Labs (מכון מחקר של משרד האנרגיה האמריקאי) שבדק בין השאר את האופטרון. במסמך מצוין שהמכון ייקבל מחברת סופר מיקרו מוצר שמיועד עבור האופטרון. בבדיקת המכון של AMD64 ו EM64T הם מציינים לחיוב את האופטרון כמתאים לדרישות המכון ו "ודרישות צריכת החשמל שלו נמוכות בהרבה מאלה של מוצרי אינטל" "and the power consumption" is "significantly less than their Intel counterparts מקור: http://www.theinquirer.net/?article=22367 אתר המכון: http://www.fnal.gov/ הערה: הידיעה הנ"ל קשורה לאשכול הבא שעוסק בצריכת חשמל:…

• 1 תגובה
    • 457 צפיות
  14. Started by MMi,

אני מתכוון לקנות ראם למחשב שלי בארה"ב. הלוח אם שלי הוא Asus P4T ויש לי 2 סטיקים (2*128) של RDRAM שעובדים בDUAL (סה"כ 256Mb) אני מעוניין להוסיף עוד 2*128Mb שגם יעבוד בDUAL. פרטים על הראם מהתוכנה SiSoftware Sandra בקובץ מצורף אשמח לקבל לינקים מאתרים אמינים בארה"ב שאפשר לקנות מהם (לא צריך משלוח לארץ רק משלוח לארה"ב). תודה לעוזרים! [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 0 תגובות
    • 457 צפיות
  15. Started by pavlo,

שלום לכולם, רציתי לדעת איזה לוח אם הכי כדאי לי לקנות כיום שתומך ב - RDRAM????? תודה רבה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 457 צפיות
  16. Started by Vortex,

הכוונה לסקטורים פגומים ע"ג הצ'יפים, מהירות שניתנה ע"י היצרן והמהירות הממשית, וכאלו. תודה.

• 1 תגובה
    • 457 צפיות
  17. אורח The_Exorcist
    Started by אורח The_Exorcist,

הFSB של המעבד הוא 800, אבל אני רואה זכרונות DDR2 של 533 מגה הרץ. זה אומר שהזכרונות רצים בתדר אחר? או שהזכרונות DDR במהירות של 533 מגה הרץ או 675 לא מנוצלים ללא OC? המעבד הוא פרסקוט 3.0 LGA775

• 3 תגובות
    • 457 צפיות
  18. Started by pincher77,

אהלן חבר'ה... אחלה פורום יש לכם פה קודם כל אני חייב לציין!.. בקיצור אני רוצה לקנות לוח אם עבור מעבד AMD. יש ברשותי כ400 ש'ח.. אני רוצה משהו פשוט כזה אבל טוב כי כרגע יש לי לוח אם ממש גרוע (GIGABYTE DXE) משהו כזה בקיצור הכי ישן נראה לי וקניתי כרטיס מסך fx5900xt ויש בעיה עם הלוח משהו כזה ככה שצריך לוח חדש..אני רוצה להשקיע עד 400 ש'ח..! שמעתי שיש nforce2 בפחות מ400 שקל ושלא יעשה בעיות עם הכרטיס מסך.. זה נכון? ואיזה לוח אם ממליצים כי הלוח אם שיש לי כרגע אפסי ביותר ישן ופשוט! תודה מראש חבר'ה אשמח לקבל עזרה ממכם אחלה פורום זה ))

• 3 תגובות
    • 457 צפיות
  19. Started by tenana,

איזה לוח אם עדיף משני הלוחות הבאים? .EPOX EP-8KDA3J (nForce3 250) - ATX או זה Gigabyte GA-K8NS (nForce3 250) - ATX ?

• 1 תגובה
    • 457 צפיות
  20. Started by giloman,

אם הוא בצבע אפור אז הוא v1 ואם הוא אדום אז הוא V2 ?

• 2 תגובות
    • 457 צפיות
  21. Name Intel Pentium 4 Code Name Willamette Specification Intel® Pentium® 4 CPU 1400MHz Family / Model / Stepping F 0 7 Extended Family / Model 0 0 Brand ID 8 Package PGA-423 Core Stepping B2 Technology 0.18 µ Supported Instructions Sets MMX, SSE, SSE2 Mainboard and chipset Gigabyte Technology Motherboard model 8TX, 1.0 BIOS vendor American Megatrends Inc. BIOS revision 62710 BIOS release date 05/10/2001 Chipset Intel i850 rev. A2 Southbridge Intel 82801BA (ICH2) rev. 4 Sensor chip Winbond W83627HF עם הזכרון הזה: 512MB (2x256) 800MHz RDRAM RIMM Samsung MR16R082GBN1-CK8 800-45 101 האם חלקים אלו עעבדו טוב יחדיו? שאלה של נובים אבל אני רוצה להיות בטוח ב 100% (…

• 1 תגובה
    • 457 צפיות
  22. Started by badi,

שלום אני מעוניין לקנות מחשב חדש, עם מעבד AMD 64 BIT 3000, הייתי רוצה לדעת איזה לוח כדאי לרכוש שיתאים למעבד, אני מעוניין שהלוח יהיה משולב כולל כרטיס וידאו. האם זה כדאי? ואם לא אז מדוע? תודה

• 2 תגובות
    • 457 צפיות
  23. Started by exodia,

וכמו כן השאלה בכותרת

• 1 תגובה
    • 457 צפיות
  24. תראו יש לי תקציב של עד 450 ש"ח ללוח... אני מחפש לוח טוב לאוברקלוק... והכי חשוב שיהיה לו על הלוח חורים לבלוק מים!! כי בלוח האחרון שלי לא היה וממש הסתבכתי איתו... gigabyte GA7N400L חשבתי על Abit NF7 המחיר שלו זול יחסית אבל הבנתי ששהוא די טוב... ויציב לאוברקלוק מה אתם אומרים?! בתודה אלעד

• 1 תגובה
    • 457 צפיות
  25. Started by haim652,

אני צריך לקנות לוח אם פשוט יש לי עד 150 ש''ח ואני צריך רק לוח אם שתומך אינטל פנטיום 4 , זה מעבד פנטיום 4 1.7 GHz משהו עד 150 ש''ח תודה רבה, ואם אפשר תומך AGP תודה

• 1 תגובה
    • 457 צפיות

דיונים חדשים בפורומים