מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,798 דיונים בפורום זה
-
תגידו ישלי לוח אם שהוא תומך דול צאנל!!! עכשיו ישלי 2 סטיקים של 256 ואספתי 200 שקל ואהני רוטצה לקנות עוד סטיק של 256 אבל הם יהיה לי רק 3 אני יפסיד תדול צאנל??. זהיעבוד יותר לאט ?? ואם אני יוסיף עוד 256 יהיה יותר מהיר נכון?? אבל רק בגלל הדול צאנל דופק אותי מה לעשות???
-
- 21 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי כולם קניתי לאחרונה את מקסימוס 2 פורמולה של אסוס על הלוח יש את המחבר הרגיל של 24 פין בנוסף לזה יש עוד חיבור 8 פים אבל יש עליו פקק קטן על 4 פינים כך שמה שנשאר זה 4 פנים אם אני מוציא את הפקק יש לי 8 פינים בספק יש לי שני כבלים של הCPU אני חשבתי שהפקק הזה זה אם אין שני חיבורים של CPU (מה שבדרך כלל הולך עם הספקים הישנים יחסית) ויש רק אחד אז שמים את זה אבל אם יש שנים מוציאים את הפקק ושמים את שנייהם המחשבה שלי נכונה ? או שפיספסתי פה משהו ?
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
חשבתי על השידרוג הזה מעבד 4300 לוח P5B DELUX וזכרונות G.SKILL HZ מארז רייד מקס אלומניום עריכה:תקציב עד 3200 OC מתוכנן! מה אתם אומרם?
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חבר'ה, הורדתי את התוכנה SpeedFan כדי לעקוב אחרי מהירויות המאווררים שלי וטמפרטורת המעבד שלי. 1. מישהו יודע מה הטווח הרצוי שלהם? 2. האם מישהו מכיר את התוכנה ויודע להגיד לי מה הנתונים הרלוונטים שם? תודה
-
- 0 תגובות
- 439 צפיות
-
-
שלום, ברשותי ספק מסוג Enermax Liberty 500W - האם הוא מתאים ללוחות מסוג X58 ולמעבדי I7 מבחינת החיבורים, או שיש חיבורים מיוחדים ?
-
- 2 תגובות
- 720 צפיות
-
-
קראתי על זה איפשהו, האם זה זמין כבר ואם כן האם זה יכול להתאים למערכת כמו שלי (DFI x48,Q9450,4870) תודה.
-
- 1 תגובה
- 632 צפיות
-
-
אני לא מבין כלום במחשבים ומעבדים ואודה לכם אם תוכלו לעזור לי... אני מתלבט בין 3 המעבדים הבאים: Intel® Core2 Duo Desktop Processor E6850, 1333Mhz, s775, 4MB Intel® Core2 Quad Processor Q6600, 1066MHz, s775, 8MB AMD Phenom 9500 (Socket AM2+) QuadCore השימוש העיקרי שלי במחשב הוא למשחקים, אינטרנט, וידיאו
-
- 6 תגובות
- 492 צפיות
-
-
קניתי את המעבד ביחד עם לוח Gigabyte GA-7VA KT 400 ויש לי כמה שאלות ... 1. צריך לבחור ע"י גמפרים מה רוחה הפס שלו יהיה בלוח 100, 133, 166 ? מה הרוחב ? 2. האם מתאים ללוח ומעבד זה ספק של 230V ? 3. מניסיון, עד כמה אפשר להמהיר (overclock) את המעבד הזה בצורה בטוחה עם מאוורר סביר עם היט סינט שבא עם המעבד ? ... 4. מישהו יכול להסביר לי מה בדיוק אומרים המספרים שמסומנים במדבקת האחריות על המעבד ... חודש ושנה ? מתי יוצר או נגמרת האחריות ? עוד דבר ... והמעבד שקניתי בפנדה... הגיע אלי שהוא כבר מורכב על הלוח בלי קופסא או מסמכים משלו ... זה נראה לי קצת מוזר - זה יכול לעשות בעיות עם האחריות ?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחשב למשחקים,מה עדיף INTEL או AMD? דוגמא: מה עדיף : ?Athlon64 5200+ (Socket AM2) X2 DualCore? או ?Core2 Duo E6400, 1066Mhz, s775, 2MB?
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הצעת מחיר - skypc.co.il 1398 Intel Core 2 Quad Q6600 Box 526 ThermalTake BigWater 735 532 GIGABYTE GA-P35-DS3L 2,496 ₪ סכום כולל מע``מ (כולל משלוח של 50 שקל) מה דעתכם, יתאים לOC? יש לי יותר כסף.. אני פשוט שוקל אם להשקיע אותו בלוח שיותר יתאים לOC או שזה יספק אותי (לא מתוכנן משהו קיצוני מדי, רק שיהיה משהו נחמד ושקט...)
-
- 0 תגובות
- 443 צפיות
-
-
הציעו לי ב KSP את הלוח אם הנ"ל DP965LTCK s775 Conroe, DDRII 800, PCI-E? למפרט למחשב לעיבוד תמונה דו מימד. במקור ביקשתי את הלוח הזה -LGA775 Intel945P - ASRock ConRoeXFire-eSATA2 - 3Y Warranty לטענת הנציג ב KSP הלוח של אינטל עדיף. בהנחה שאני לא מתכנן OC - אין לי מושג איך עושים זאת האם הוא צודק? שאר המפרט: Core 2 Due E6300 TWINMOS DDR-II 667Mhz 1GB x2 Hitachi 80GB SATA II 8mb system disk WD 250GB SATA II 16mb data disk Gigabite 7300GT silent pipe 256MB DDR II HEC 450TW _TF PSU 2x*cm 24pin Compucase 6A21 תודה אילן
-
- 5 תגובות
- 533 צפיות
-
-
אני משדרג את המחשב שלי ויש לי תקציב של 2800 שקל.. ואני צריך רק לוח אם ,וזכרונות, ומעבד אני בחרתי כבר זה intel 2.4 (533) וזה עולה 1200 שקל.. אז אני צריך ב 1600 שקל האלה לוח אם וזכרונות.. תודה. :-).. עריכה : אנחנו לא ממציצים על לוחת אם אלא ממליצים , ולכן הרשיתי לעצמי לערוך את הכותרת, ולא להטריח אותך. The Grey Matter
-
- 9 תגובות
- 865 צפיות
-
-
היי, לפני כחודש אני קניתי חלקים למחשב שאני הרכבתי, כ.הזיכרון שקניתי הינו Kingston DDR2 1024MB 667MHz CL5. היום עשיתי בדיקה בתוכנת Everest ושמתי לב שבמקום שיהיה כתוב 1GB כתוב לי 512MB. הנה תמונה מהתוכנה: הלוח אם שלי תומך ב-Dual Channel. לוח אם שלי Gigabyte GA-946GZ-DS3. הנה 3 תמונות מה-Manual Guide של לוח האם שלי: מה שאני חושד זה שהחנות טעתה ושלחה לי 512MB במקום 1GB. יש לי על הלוח אם 4 סלוטים, וקניתי סטיק זיכרון אחד (כן כן אני יודע שאתם אומרים לעצמכם, למה הוא קנה סטיק אחד ל-DC - ובכן אני מתכוון לשדרג עוד מעט לעוד כ.זיכרון דומה). כתוב גם ב-Manual GUide משהו על שאם אני שם סטיק אחד אז במקום לעבוד במהירות 667MHz הוא יעבוד תחת 533MHz. בבקשה, תעזרו לי ותגידו מה …
-
- 30 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת אם יהיה צוואר בקבוק מורגש בין INTEL CORE I5 2500 ללא OC וgtx 560 ti sli ? אם כן הוא יהיה מורגש או רציני? וזה יכול להזיק באיזשהי דרך? והאם השילוב הזה הוא טוב? (עשיתי את זה גם בפורום כרטיסי מסך כי לא ידעתי לאן זה מתאים)
-
- 1 תגובה
- 675 צפיות
-
-
הי, איזה זיכרון עדיף למחשב חדש?: 2x1GB Corsair XMS2 TwinX CL4 DDR II 667Mhz או 2x1GB OCZ Platinum Revision 2 XTC DDR II 800Mhz. יש משהו אחר בטווח מחירים כזה שעדיף (רצוי מהאתר של KSP)? תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המחשב בבית הוריי הלא צעירים החל לעשות אתחולים מחדש בתדירות הולכת וגדלה. הוא לקח את המחשב ל"מעבדת המחשבים שהוא מכיר", האם אבחנו את הבעיה כ"תקלה בלוח אם" והחליפו אותו בחדש. נתן לו קבלה רגילה של 420 ש"ח ללא שום פירוט על טיב העבודה. מה שנעשה נעשה, אני כרגע מנסה למזער נזקים, השוק הזה הוא כידוע ג'ונגל שלם ללא שום פיקוח, כל אחד היום הוא טכנאי מחשבים. האם אני יכול לדרוש ממנו חשבונית מפורטת העבודה שנעשתה ולא קבלה רגילה? לוח האם שהותקן הוא Manufacturer : ACER Product : EG31M Version : R01-B4 אני מניח שזה לוח אם מאוד ישן, אבל האם אני יכול לדרוש תעודת אחריות, manual ודיסק דרייברים? (האחרון אני מניח שלא ניתן בכוונה כדי להיות תלויים בהם). בחיפוש אגב לא ברור האם לוח האם הוא של ג'יגהבי…
-
- 8 תגובות
- 889 צפיות
-
-
מדובר בלוח G7VAXP איפה הוא נמצא, מהוא עושה, איך, ולמה. תגובות לכל מי שיש לו מה תודה
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש לי בעיה יש לוח אם של AOPEN ואני רוצה לעדכן את הביוס אבל אני לא יודע איזה דגם ספציפי הוא ניסיתי את התוכנה WCUPID אבל היא לא חידשה הרבה בנושא יש למישהו רעיון מה לעשות ?? ??? ???
-
- 2 תגובות
- 637 צפיות
-
-
במספר חנויות די גדול ה1700 מתחיל להעלם... הפסיקו את היבוא שלו? ואין סיכוי שהפסיקו את היצור... הם הרי עוד מייצרים 1700 ועכשיו גם חוזרים קצת ל 1600 או משהו כזה...
-
- 4 תגובות
- 719 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש ברשותי מחשב ישן של ניורון. פנטיום 3 300MHZ ו64 MB זכרון. כאשר אני מדליק את המחשב, הזכרון נספר ללא הפסקה, כלומר הספירה מגיעה ל64000 ואז חוזרת ל0 ושוב נספרת. הכנסתי דיסק הפעלה של WIN98 ונעשה כונן וירטואלי, כלומר הזיכרון פועל, אבל הייתי חייב ללחוץ ESC כדי שהמחשב יפסיק לספור את הזיכרון. מה לעשות כדי שלא תיהיה פעולה חוזרת של ספירת הזכרון? ???
-
- 2 תגובות
- 616 צפיות
-
-
היי אנשים. רציתי לשאול האם יהיה מקום ל-2 כרטיסי 9800GTX+ בגרסאת ה-Twin Turbo של Twintech על לוח האם שאני מתכנן לקנות, ה-Rampage II Extreme. אני מעוניין להתקין את שניהם בחריצי ה-x16 המלאים. אני מדבר על הדגם הבא: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1556 תודה רבה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 577 צפיות
-
-
אני מתכנן לשדרג את המחשב בקרוב ולהחליף כרטיס מסך + לוח אם שיתמוך בDUAL DDR. הספק שיש לי עכשיו מספק "רק" 300 מטח ואני חושש שאחרי שאני אקנה את הכרטיס מסך החדש שהוא יהיה או RADEON 9800 PRO או הכרטיס החדש של nVidia, אז הספק לא יוכל לספק מספיק מטח גם לו וגם למעבד (2.4B) ושאר רכיבי המחשב. אם זה גם תלוי בלוח אם אז רק אחרי שאני אסכם את הכל אני אחזור כי עדיין לא סגרתי על הלוח אם שאני רוצה (אם מישהו יכול לעזור כאן אז אחד שהוא טוב לאוברקלוק עם תמיכה ליותר מ533 באס, 4 סלוטים של ראם, AGP 8 ורצוי נעילת OCI וAGP למקרה שאני אטעה. אם אין אז יש לוח של אלבטרון ששמתי עליו עין, וכן, אני יודע שבשביל זה יש פורום מפרטים). אם זה לא תלוי בלוח אז האם 300 מטח יספיק, או שכדאי לי לעבור לHec 400 WATT? …
-
- 1 תגובה
- 639 צפיות
-
-
אני מרכיב לעצמי עכשיו מחשב חדש מבוסס אינטל Intel Pentium IV 2.4C GHz 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX 1,193.53 - 1,193.53 Asus P4C800 Deluxe/GBL Intel 875P Motherboard - 1,632.71 1Asus Geforce 4 TI4800SE V9480S TVD VIVO 128MB DDR DVI Video Card - 1273 4100 שקל זה יוצא ונשאר לי עוד 1400 שקל לזיכרונות זה חייב להיות 2 סטיקים בשביל הדואל מתוכנן קצת OC המחשב מיועד לעריכת וידאו קלילה עד בינונית ועוד כול מיני דברים יש הצעות ?? זה יכול להיות מכול חנות תגידו לי אם יש מה לשפר (אני חושב שניצלתי את 5500 שקל שיש לי דיי טוב)
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=53645&page=1 כן כן שימו לב תאריך ייצור 07/2005
-
- 5 תגובות
- 541 צפיות
-
-
יש לי לוח אם Asus P5RD2-VM 'ציפסט Xpress 200 במפרט של הלוח אם כתוב שהוא תומך ב- Pentium D, אבל בSpecifications של הצ'יפסט כתוב שהוא לא תומך בכפולי ליבה. כרגע יש לי Celeron D, ואני רוצה לשדרג ל- Pentium D 915 ברגע שהמחירים ירדו קצת. האם הוא יפעל? האם אני אהנה מהיתרונות של מעבד כפול ליבה?
-
- 3 תגובות
- 514 צפיות
-