מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,817 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש זכרון 512X2, לא מתוכנן OC לכן אני מחפש VALUE הבנתי שלא חשוב איזה זכרון זה העיקר שיהיה זול, מחברה ידועה ועם אחריות לכל החיים.. אם אני אקח שני זכרונות כאלה זה יפעל לי בערוץ כפול? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_1351_2110&products_id=14102 לא צריך "חבילה" של שני זכרונות בכדי שהם יפעלו כך? תודה.
-
- 5 תגובות
- 493 צפיות
-
-
שלום לכולם כרגע יש 2*256 מב זיכרון בDUAL CHANEL אבל כידוע יש לל ABIT NF7 רק שלוש סלוטים של זיכרון ומכיוון שאני רוצה להוסיף עוד 512 מב נוספים אני חייב לקנות אותם בסטיק אחד.האם זה יהרוס את הDUAL CHANEL.? והאם זה יפגע בבצועי המערכת?? תודה על העזרה ;D
-
- 1 תגובה
- 493 צפיות
-
-
שלום לכולם. קיבלתי שני סוגי זכרונות למחשב שלי ואני צריך לבחור אחד מהם במקום הזיכרון הנוכחי שלי. הזיכרון הנוכחי שלי הוא גנרי, בלי שם וגם תוכנות הדיאגנוסטיקה לא מזהות אותו הוא מסוג DDR 400 . והזיכרון הנוסף שלי הוא קינגסטון DDR 333 VALUE הזכרונות שקיבלתי כתחליף הם: PROMOS בנפח 512 מ"ב DDR 400 שנלקח ממחשב IBM ELPIDA בנפח 512 מ"ב DDR 400 שנלקח ממחשב IBM איך הזכרונות האלה ואיזה יותר טוב? והאם כדאי להחליף?
-
- 2 תגובות
- 493 צפיות
-
-
אני יודע בינתיים רק שאסוס מתכננת לעשות כרטיס פיזיקה חוץ מזה מה עוד יש? האם רק חריץ אחד של pci-e 1x יפריע לי ואני יצטרך עוד?
-
- 3 תגובות
- 493 צפיות
-
-
יש בBOX יש TRAY, מה עדיף? לקנטות TRAY ואז להשקיע במאוורר שקט? מה אתם אומרים על הלינק הזה - http://www.memorypc.co.il/default.asp?catid={D1A145C8-D516-4CFF-AE01-8C807BEF5EA2}&details_type=1&itemid={64EAFAF2-6F2B-4DBE-8066-81F20FCB6C33}? בקיצור - יש איזה דגם / שילוב מוצלח של ה3200 שכדאי לי להזמין? אשמח גם עם לינק לחנות... תודה
-
- 2 תגובות
- 493 צפיות
-
-
אני משדרג את ה1.7 ל2.8 800 יש לי 2 אופציות: Intel Pentium IV 2.8C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX או Intel Pentium IV 2.8E GHz Prescott HT 1024K 800MHz Socket 478 CPU BOX הלוח שלי epox ep-4pca3i זיכרון geil 2x512 400 איזה מעבד לקחת? כי שניהם באותו מחיר.... בקצרה מה ההבדל ביניהם ??? תודה רבה מראש
-
- 6 תגובות
- 493 צפיות
-
-
אם יש מספר סוגים אני מעדיף לקבל תמונה שלהם תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 493 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם הפנטיום 3 שלי יום אחד פתאום הוא הפסיק לעבוד, שאני פותח את המחשב המסך נדלק ותוך 2 שניות הוא נכבה, בחנות ניסו ספק וכרטיס מסך וזכרונות אחרים ועדיין הייתה אותה בעייה אמרו לי שזה הלוח קניתי לוח וזה עדיין לא עובד מה לעשות?? דרך אגב קניתי לוח יד שנייה מאיזה מישהו והוא הביא לי לוח עם 2 סלוטים ומין יציאה של מקלדת ישנה כזאת הלוח הוא של סלוט 1, לא ראיתי שם יציאות USB או כמו של העכברים הנורמלים האם הוא עבד עלי? (הלוח עובד במהירות 100 מגה הרץ והוא של PC PARTNER עם צ'יפ של VIA)
-
- 2 תגובות
- 493 צפיות
-
-
יש לי בעיית של קריאת טמפ' בביוס הוא אומר שמעבד על 19 מעלות.. לא הגיוני ובאברסט הוא לא מזה את החיישן של המעבד ולוח אם רק של הכרטיס מסך וה HD עידכנתי ביוס וזה לא עזר למישהו יש את הלוח הזה?!?
-
- 3 תגובות
- 492 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות ראם למחשב שלי בארה"ב. הלוח אם שלי הוא Asus P4T ויש לי 2 סטיקים (2*128) של RDRAM שעובדים בDUAL (סה"כ 256Mb) אני מעוניין להוסיף עוד 2*128Mb שגם יעבוד בDUAL. פרטים על הראם מהתוכנה SiSoftware Sandra בקובץ מצורף אשמח לקבל לינקים מאתרים אמינים בארה"ב שאפשר לקנות מהם (לא צריך משלוח לארץ רק משלוח לארה"ב). תודה לעוזרים! [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 0 תגובות
- 492 צפיות
-
-
intel mobile core 2 duo T5600 זה המעבד שלי.... ואני התרגלתי למחשב הישן שלי... :kopfpatsch: ואני כל הזמן ממשיך להוריד דברים ל 32 ביט.... זה בעיה גדולה? אצלי זה 64 ביט, אנלא טועה, נכון? :kopfpatsch: :kopfpatsch:
-
- 3 תגובות
- 492 צפיות
-
-
שלום לכם אבקש את עזרתכם במציאת פיתרון לבעיה שיש לי . יש לי לוח GA-K8NF-9 של GIGABYTE, בלוח ישנם 4 SLOTS של זיכרון RAM ,שניים בצבע סגול ושניים בצבע כתום. יש לי 4 זכרונות במהירות 400 MHZ . זיכרון אחד בגודל 512 ועוד שלושה בגודל 256- סה"כ 1.25 G. אני מצליח להרכיב בלוח רק שני זכרונות בלבד מבין הארבעה ,אפילו שאני עושה רוטציה בניהם,תמיד רק שניים עובדים בלבד,אם אני מוסיף את הזכרונות הנוספים ,בזמן הדלקה המחשב מצפצף ולא מצליח לעלות. שיניתי ב BIOS את ההגדרות לברירת המחדל וגם זה לא עזר. אודה לכם אם תמצאו פיתרון שאני אוכל להעזר בו. תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 492 צפיות
-
-
היי יש לי כמה שאלות א. אני מאד מתקשה לעקוב אחרי כל המעבדים והסדרות שיש והתכונות שלהם אשמח אם מישהו יוכל לתת לי פירוט קצר של סוגי המעבדים שיש כרגע וההבדלים בינהם.נניח כל הסדרת E או Q יש בהם הרבה סוגים אם מישהו יוכל לפרט ולומר מה עדיף ובכלל להסביר איזה סוגים יש. ב. מה זה e sata ג. מה עדיף די די אר 2 או 3? קראתי כתבות שמצינות שעדיף 2 אבל לא הבנתי למה?
-
- 1 תגובה
- 492 צפיות
-
-
Samsung TCCC 256x2 CL 2.5 A-Data 256x2 CL 2.5 תודה ענקית לעוזרים זה ממש חשוב,
-
- 4 תגובות
- 492 צפיות
-
-
המקורי לא עובד יותר.. אז אני צריך לקנות חדש. איזה כדאי לקנות . אם אפשר מ KSP . ואם כבר אני קונה אז עדיף שקט במחיר של 50 - 80 שקל גג. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 492 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש ויש לי שאלה הורדתי את התוכנה cpu z ראיתי את החלקים ששמו לי במחשב בחרתי את המעבד e6300 של אינטל ושמו לי את הלוח אם של גיגבייט צ'יפסט 965 שמו לי ובזכרונות ביקשתי של 800 מגה הרץ אבל לפי מה שאני רואה זה רק 400 מגה הרץ ורציתי להיות בטוח שאני צודק לפני שאני הולך לחנות ומתלונן ויש לי 2 של 512 הנה התמונה תגידו לי אם אני צודק:
-
- 1 תגובה
- 492 צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב חדש עם לוח GA-EP35-DS3 הלוח תומך ב Dynamic Energy Saving (DES בוינדוס התקנתי את התוכנה שמפעילה DES השאלה שלי היא האם כדאי להפעיל כל הזמן את DES באופן קבוע או שלא כדאי?
-
- 1 תגובה
- 492 צפיות
-
-
זה שאלה לחבר שלי, יחובר מעבד D930. ולא הוא לא יודע מה זה OC, וכן אני מכיר לוחות יותר מוכרים ויותר זולים, אבל אפשר מידע כלשהו על הלוח הזה, מישהו מכיר?
-
- 1 תגובה
- 492 צפיות
-
-
ראשית שלום לכולם, הרבה זמן לא כתבתי כאן. המחשב הנוכחי שלי הוא: אינטל פנטיום 4 1.5 ג'יגה הרץ, כרטיס מסך ATI R9800 SE, לוח אם נוכחי אינטל D845PESV , זכרון 512 +256 PC2100 של קינגסטון וכעקרון זהו. להערכתי נשרף לי הלוח אם (מחשב נדלק וכל הזמן יש מסך שחור, נבדק כרטיס מסך אחר וזה לא הכרטיס מסך, להערכתי זה הלוח אם שנשרף, כתוצאה מקצר של הקטודות שנגעו בגוף המארז). ראיתי את הלוח אם הנ"ל : Albatron PX865PEC Pro V2.0 Socket 478 שאלותי הן: 1. האם הלוח אם הנ"ל יתאים לרכיבים שציינתי למעלה? (האם הוא יעבוד עם זכרון של PC2100?) והאם לא יהיו בעיות תאימות אל מול המעבד (המעבד שלי הוא מתאים לסוקט 478, תאימות הכוונה מבחינת המהירות וסוג הליבה)? 2. האם יש לוח אם מומלץ אחר בתקציב של בערך 400-…
-
- 3 תגובות
- 492 צפיות
-
-
איזה מהם עדיף? http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16820227078 או http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16820227047
-
- 3 תגובות
- 492 צפיות
-
-
http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=341&Pname=DFI לamd 4600 והאם הוא יאפשר oc ל4800 ? תודה
-
- 4 תגובות
- 492 צפיות
-
-
יש לי לוח אם intel i845G יש לו תמיכה ב-Serial ATA?
-
- 4 תגובות
- 492 צפיות
-
-
שלום לכם. חבר שלי רוצה לקנות לוח אם ומעבד של AMD Athlon64 והוא רוצה לדעת אם ניתן לקחת לוח אם תומך הסוקט החדש (אפשר למצוא בארץ כבר את ה-Gigabyte GA-K8NS) ולשים לו מעבד עם סוקט ישן (נגיד ה-Athlon64 3000). ועוד שאלה, שווה בכלל לקחת את הלוח אם שהזכרתי? הבנתי שמבחינת ביצועים הוא מעולה אבל הבעייה היא במחסור בפיצ'רים, השאלה היא באיזה פיצ'רים מדובר? כי לפי המפרט שלו הבנתי שיש לו רייד, כרטיס רשת וכרטיס קול. מקווה לעזרה
-
- 2 תגובות
- 492 צפיות
-
-
תוצאת Geekbench טרייה מעניקה לנו מבט אפשרי ראשון על דגם עתידי בכיר של המחנה האדום למחשבים נידיים - Ryzen 9 7845HXלכתבה
-
- 0 תגובות
- 492 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי סטיק של 512MB DDR333 כרגע בתיזמונים של 3-3-10-2.5 תוצרת GEIL אני רוצה להוסיף עוד סטיק של 512MB DDR400 ... הםא תיווצר בעיה עקב המהירויות השונות , האם הם עבדו כדואל ? מה מומלץ לעשות כדי שיהיה לי 1GB שיתן לי את מיטב הביצועים.. (שימו לב שאני באוברקלוק). אגב אני חדש בחומרה.... והמאמרים בסטיקי סיבכו אותי יותר נ.ב: לוח = epox 8rda3+ מעבד = barton mobile 2500 נו תשאירו תגובות בבקשה... זה שאני נוב בחומרה לא הופך אותי לבנאדם פחות טוב.
-
- 6 תגובות
- 492 צפיות
-