עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by barak_11,

למי שלא יודע מדובר בגירסה חד ליבתית של הקונרו המבוסס על ארכיטקוטרת הCORE2. המעבד יקרא CORE2 SOLO ויהיה זמין (כנראה עם דגמים נוספים) ברבעון הראשון של שנת 2007. "מפרט" המעבד הנבדק: תדר 2.4GHZ (מכפלה 12!) FSB - 800mhz L2- 512KB 32 שניות בSPI 1M בסטוק... http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=121617 למקור בסינית: http://forum.coolaler.com/showthread.php?t=140458 אחלה מעבד תקציבי...

• 30 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. כמו גם בדור הקודם שהמעבד החזק ביותר לשוק הנמוך היה G-860. הG-870 גם לא נמכר בארץ... אגב בדור הנוכחי, האסוול יש סידרה מקבילה??

3. Started by isotop6,

איך הזיכרון הזה ? שווה לקנות ? וגם אם מישהו עשה לו oc שירשום בבקשה לכמה הגיע.

• 8 תגובות
    • 667 צפיות
  4. Started by aleXtazi,

שלום לכולם יש לחבר שלי מעבד 1700+ ולי יש 1800+ פלאטינום עכשיו אצלי ה אי די שלו הוא 662 ואצלו זה 681 שווה לי להחליף איתו השאלה שלי עם המעבד שלו עובד על 0.18 או 0.13

• 11 תגובות
    • 753 צפיות
  5. Started by o.k,

שלום לכולם!! רציתי לשאול האם הלוח M הזה:945P-S3 s775 Conroe, DDRII 667, PCI-E יתמוך בכרטיס זיכרון הזה: 1GB Spectek תודה ........

• 3 תגובות
    • 462 צפיות
  6. Started by Sarlula,

אהלן! יש לי שני הארד-דיסקים ATA ושני אופטיים גם ATA. האם הלוח של ASUS ה- P5B Deluxe יתאים? ראיתי שיש עליו המון כניסות של SATA אבל לא מצאתי שני ATA. (אחד לאופטיים ואחד לHDים). :silly: :silly:

• 5 תגובות
    • 510 צפיות
  7. Started by asaf556,

שלום. אני מתלבט כבר זמן רב מה לקנות מערכת אינטל או מערכת AMD וההיתלבטות היא בין המעבדים האלה מה עדיף?

• 32 תגובות
    • 4.6k צפיות
  8. אני רוצה להחליף את הלוח שלי כי הוא AGP ואני רוצה PCI-E אז אני רוצה לוח טוב שמבוסס על מעבד של אינטל...תקציב 700-750 שקל תודה מראש

• 12 תגובות
    • 819 צפיות
  9. רציתי לדעת אם אפשרי(ואם בכלל כדאי) שאני אחליף בין שני המאווררים - זאת אומרת את המאוורר הישן מהP4 1.8 לE6600 החדש.. העניין הוא הקונרו שהטמפ' בקונרו ממש גבוהות(יחסית) לפי מה שראיתי.. 43\44 במנוחה ו55\56 במאמץ. לפי אוורסט המאוורר עובד על 1120 RPM במנוחה, ובמאמץ עולה ל1700 RPM~, בזמן שבמחשב הישן הוא עובד על 3400~ RPM!?, והטמפ' הרבה יותר קרירות(בהנחה שהסנסור לא דפוק 25 במנוחה ו30 במאמץ). קצת מוזר לי שהמחשב החדש מתחמם יותר מהענתיקה.. השאלה היא האם זה בכלל אפשרי עם כל ההבדלים בארכיטקטורה..? בשניהם הקירור סטוק.

• 6 תגובות
    • 615 צפיות
  10. Started by Tov_Tov,

אני עומד לקנות מחשב AMD 64 3000+ 512 cache עכשיו השאלה שלי האם כדאי לי להוסיף ( אני מתכוון האם זה שווה תכסף ) עוד 300 שקל ל AMD 64 3200+ 1024 cache? האם ה 1024 cache שווה תכסף ? תהשקעה של ה300 שקל ? והאם זה יעזור לי ב OC שכנראה אני יעשה בעתיד ?

• 10 תגובות
    • 795 צפיות
  11. Started by parsi1,

איזה חברה מומלצת ? חשבתי על OCZ... מה בדיוק ההבדל בין ה-CL ? כמה שהוא יותר נמוך ככה הוא יותר טוב ? אני מתכוון להתקין על המחשב ויסטה וגם חשוב לי שיהיה זכרון טוב, מעל 800Mhz שווה לקחת ? אני מתכנן לקחת לוח אםוGAEP43DS3LוGigabyte ומעבדוCore 2 Duo E8400 BoxוIntel אז גם זה צריך להיות תואם לזכרון, איזה זכרון אני יכול להתאים להם ? [br]פורסם בתאריך: 21.09.2008 בשעה 21:57:01 אשמח גם לקבל תגובה על הלוח אם GAEP43DS3LוGigabyte ועל ההבדל שלו לEP45 אם בכלל שווה להשקיע...

• 6 תגובות
    • 841 צפיות
  12. Started by amd@ati,

שלום לכם, הבעיה שלי דחופה כי פשוט אין לי מחשב.. ניסיתי לעשות אובר קלוקינג אך העלתי את התדר גבוהה מדי ביחס למתח, לכן המעבד פשוט לא נדלק וכשאני מדליק את המחשב הוא לא נדלק (מסך שחור) לפחות אני יודע שלא שרפתי את המעבד מכייון שלא העלתי את המתח בצורה קיצונית, איך לעזאזל אני מאפס את הגדרות הביוס? ניסיתי להוציא ולהכניס את הבטריה אך זה לא עזר (אני מקווה שלא הזיק). מה עליי לעשות, תודה מראש לעונים אני מעריך זאת מאד

• 6 תגובות
    • 605 צפיות
  13. Started by Vioxx,

רוצה בבקשה ממכם חוות דעת על הלוח אם הזה.. איך הלוח הזה יחזיק ב-Overclocking, עם מעבד E6550? הנה הלינק ללוח עצמו באתר היצרנית: http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=2598&ProductName=GA-P35C-S3 תודה מראש לכל העוזרים!

• 0 תגובות
    • 438 צפיות
  14. שלום, אני מתכנן לקנות מערכת מבוססת AMD רייזן מהדור השלישי. ממה שאני רואה באתרים של יצרני לוחות האם, לוחות אם מבוססי צ'יפסט B450/X470 לא תומכים בדור השלישי ללא עדכון ביוס. איך אני יכול לבצע עדכון ביוס (אני מתכנן לרכוש את החלקים ולהרכיב לבד) מבלי לקנות איזה מעבד זול כמו רייזן 1200? תודה.

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by naorca,

אני בחור טכני אבל מעולם לא עשיתי OC לאף רכיב. יש לי מעבד i7-4790 והייתי רוצה לנסות OC, בעיקר כדי לסחוט קצת יותר במשחקים. כרגע אני עם כרטיס GTX 760 אבל בקרוב מחליף ל RTX 2060. אשמח להסבר כללי, הדרכה, מה לבדוק לפני? איך לבצע? סיכונים? הלוח שלי הוא GA-H97-HD3 -Gigabyte תודה!

16. שלום יש לישאלה שאני מרגיש מטומטם אבל אהיה יותר מכך אם לא אשאל מדוע המעבד הזה http://www.iqpc.co.il/Home/ShowItemMenu.asp?id=5636 עולה פחות מהמעבד הזה http://www.iqpc.co.il/Home/ShowItemMenu.asp?id=5503 אני ממש לא מצליח להבין

17. Started by bv500,

אני לא בטוח שהבנתי נכון: האם קנייה שלו במקום ה- P5B DLX הרגיל תחסוך לי רכישה עתידית של נתב אלחוטי?

• 3 תגובות
    • 496 צפיות
  18. Started by eh50,

אם אני שם זיכרון של ג'יגה בסטיק אחד ולעומת זאת ג'יגה בדואל צ'אנל , יהיה הבדל בתוצאה שאני אקבל ב3dmark??

• 5 תגובות
    • 582 צפיות
  19. Started by sambusak,

שלום יש לי לוח INTEL GARIBALDY 850. לפני כמה ימים עדכנתי את ה BIOS ומאז אני לא יכול להכנס אליו. עד היום כשלחצתי F2 יכולתי להכנס. עכשיו אני יכול ללחוץ F12 כדי לעזות BOOT מ NETWORK, אבל לא יכול להכנס לביוס. מה לעשות? תודה!

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  20. עבור מעבד 2500K עם לוח אם מסדרה Z עד כמה מגביל חיבור 4 פינים לעומת 8?

• 8 תגובות
    • 973 צפיות
  21. Started by benor,

יש לי לוח INTEL D850GB האם כדאי לי לעשות לי עדכון ביוס? כי ביינתיים נשארתי עם אותה גירסה למה אני מפחד להרוס את המחשב!! זה בכלל יתן לי משהו?

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by ryan_b,

אני צריך קצת עזרה בזיהוי החיבורים שיש בלוח אחר (סוג תושבת, מספר חיבורי PCI ,מספר חיבורים לזיכרון, סוג זיכרון שיכול להתחבר) ובעצם כל דבר אחר שאתם יכולים להגיד לי על הלוח. תודה [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by Regev,

[glow=red, 2, 300]האם כדאי לקנות את הלוח הבא - Shuttle AV45GT תומך בATA133, USB2.0. הוא בעל צ'יפסט P4X266A, אני רוצה להשקיע בזכרון CORSAIR 256MB DDR PC-2100. שווה???[/glow]

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. שלום! יש לי לוח אמ שקניתי לפני כשנה מהסוג המצויין לעיל. עליו ישנו זכרון מסוג DDR SDRAM 512M קיבלתי עכשיו 3 זכרונות DDR2 בנפח 512M ואני לא מצליחה לחבר אותם. בזכרון שמחובר כבר נראה כי ישנם 2 רצועות חיבורים אך הם אינם שווים בגודלם כפי שניתן לראות בתמונה http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/e/e5/DDR-SDRAM-Module.jpg ואילו בזכרונות החדשים שקיבלתי 2 הרצועות כמעט שוות באורכן: http://www.hardware.info/images/products/large/001699.jpg אולי זה נשמע קצת טיפשי - אבל במפרט של לוח האם רשום כי הלוח תומך בDDR2! מה אני עושה איך ולמה? =] תודה ויום טוב... נ.ב. אם אכן הזכרונות לא תואמים איזה זכרונות אני צריכה לקנות?

• 6 תגובות
    • 629 צפיות
  25. Started by assaf990,

1) אני בודק 2 סטיקים של זיכרון 256X2 לאחר 13 שעות בדיקה, לא נתגלו שגיאות, אבל התיאשתי ועשיתי BOOT. האם אני יכול לקבל אינדיקציה לגבי הזיכרונות? 2) הרצתי דרך דיסקט. עכשיו אני רוצה לאחל את הדיסק אבל ה-XP אומר שאי אפשר לאתחל את הדיסק (אני צריך אותו לשם דיסקט הצלה!!) הדיסקט לא חסום בפני מחיקות 3) מהי הגירסה הכי עדכנית של MEMTEST עבור דיסקט? (מצאתי רק עבור CD גירסה 3.0)

• 2 תגובות
    • 491 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.