עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by yonni,

איך זה שלוח אם כזה עם כל האפשרויות שיש+ FIREWIRE + GF 4 CARD, עולה כ"כ מעט - 850 ש"ח.... יש לו כל מה שיש ללוחות באותו מחיר אבל גם כרטיס GF שלבד עולה 350 -400 ש"ח. מישהו יכול לתת עליו חוות דעת?

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by nicirnTAL,

הלוח שלי הוא: Intel D850GB. אני מעוניין להוסיף עוד כמה מוואררים. הוצאתי את ה"מפה" של הלוח, וראיתי שיש לי 4 כניסות ( אחת מאוכלסת ע"י מאוורר המעבד ). עד כמה מאווררים זה יהיה בטוח לחבר ללוח? ( מאוורר לדים אחד 80MM, ואחד ג'נרי 80MM ) ( ספק 250W )

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by yonni,

מה בדיוק ההבדל בין לוחות אם: LEADTEK NFORCE 2 WinFast K7NCR18D-Pro ו- Leadtek NFORCE2 WinFast K7NCR18G-PRO

• 4 תגובות
    • 673 צפיות
  4. או'קי , אז אני ימספר את השאלות , שיהיה לכם יותר קל לענות 1) כדי לשנות מהירות באס\מכפלה\וולטג למעבד , אני עושה את זה דרך ג'מפרים? תוכנה? או ביוס? 2) אני צריך לעשות משהו כדי לפתוח את המכפלה? 3) מה אלו בדיוק יציאות ה Firewire ? למה הם משמשות? 4) השאלה הכי חשובה , יש לי כרגע כרטיס קול מסוג Creative live 5.1 עם סראונד. ראיתי שאני מקבל עם הלוח כרטיס קול מובנה , מסוג sound storm 6 chan's רציתי לדעת מה יותר טוב מבינהם? ובמה כדי לי להשתמש . ואם גם בכרטיס קול המובנה יש לי סראונד , או יציאה רק לרמקולים קידמיים. תודה רבה על העזרה.

• 9 תגובות
    • 956 צפיות
  5. Started by 47,

אבל האם כדי לקנות את הEpox 8RDA כשיש לי מעבד ATHLON 1133 MHZ? חוץ מזה הזיכרונות שלי תומכים ב233 MHZ ואם כבר ליקנות את לוח האם אז צריך להחליף זיכרונות. האם אני יוכל להיסתדר עם 1300 ש"ח? זה המפרט שלי: Albatron KX400+PRO (8X AGP, 333 DDR,FSB266 )h Athlon 1133 MHZ, 133 MHZ FSB 256זיכרון MHZ 266 ,DDR RAM,

• 5 תגובות
    • 745 צפיות
  6. יש לי לוח GIGABYTE GA-7VRXP עם מעבד 1800+ , מהו המעבד המקסימלי שאפשר לשים על לוח זה (2600+, 2800+) האם יש ללוח זה מגבלה כלשהי????? תודה, איתן

• 8 תגובות
    • 837 צפיות
  7. רציתי לדעת עם הלוח אם שלי והמעבד והכרטיס מסך הולכים טוב ביחד!!!! תודה מראש לעונים!!!!

• 109 תגובות
    • 7k צפיות
  8. Started by BuLa,

כבר הרבה זמן אני רואה שאתם מדברים על זה ואין לי מושג על מה מדובר מה זה.?

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. אני שואל בשביל חבר שקנה: AXP 2400+ EPOX 8RDA+ CROSAIR 400 MHZ CL2 ... הוא אומר שהזיכרונות הם על 266, והוא לא יודע מאיפה לשנות... אמרתי לו: "חפש בביוס זה 95% שם" והוא אמר שהוא לא מוצא... אז איפה זה????? בתודה MOOMOO

• 3 תגובות
    • 676 צפיות
  10. Started by KoM,

האם מישהו נתקל בבעיות כאילו או אחרות בשילוב הנ"ל ?

• 23 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. מזה בזכרונות CAS ואיך זה משפיעה על הביצועים ? ומזה המספרים של 3 3 3 5 למשל ? תודה

• 1 תגובה
    • 659 צפיות
  12. Started by naimanb,

האם השניים האלה הולכים ביחד כי קיבלתי מחשב חדש ואני לא מצליח להתקין מערכת הפעלה כול פעם המחשב קורס במהלך או בסוף התקנה ואם הם כן הולכים ביחד האם יש למישהו רעיונות לפתרון הבעיה ? תודה מראש

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  13. זה הסיפור: הורדתי מהאתר של אינטל עדכון ביוס ללוח אם שלה,אחרי ההתקנה המחשב עושה ציפצופים ושום דבר לא עובד. אחרי שבוע של נסיונות כושלים הצלחתי בזכות עדכון שפתאום הופיע 5 ימים אחרי העדכון הקודם ונחשו מה זו הגירסה הישנה! אוקי המחשב עלה והיום התקנתי עדכון חדש (בפחד!)גירסה p08 וברשימת העידכונים הופיע -"תוקנה בעיה עם מעבדי 2ghz" עבר לי בראש-"% זה שלי!!!" וזה גם התיקון היחיד שיש בגרסה החדשה. אני לא רוצה לחשוב על אלפי האנשים שהתקינו את זה ולא יצליחו לתקן כי זה לקח לי שבוע של עבודה קשה אז תקשיבו לי ואל תקנו לוח אינטל זה דכאון בלי oc! אני שמח שלי המחשב עובד לפחות! ראו הוזהרתם

• 0 תגובות
    • 831 צפיות
  14. אני מתעניין בזמן האחרון בניידים, וראיתי הרבה ניידים שהם סלרון. אז רציתי לדעת איך אני יודע מה היחס בין הסלרונים לP4. נגיד: סלרון 2000 מגה הרץ - לאיזה P4 הוא שווה? סלרון 1600 מגה הרץ - לאיזה P4 הוא שווה? מישהו אולי יודע אם יש איזו טבלת השווה כזאת - אני מאוד מאוד אשמח לדעת תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 707 צפיות
  15. Started by H.I.V,

אחד מהלוחות אם האלו בטוח יהיה במחשב החדש שאני קונה מי לדעתכם יותר עדיף שניהים עולים אותו דבר רק שב SQ יש AGP 8 ובשני לא תודה

• 25 תגובות
    • 3.1k צפיות
  16. אולי זאת שאלה טיפשית אבל שווה לשאול עדיין שיגיב רק מי שיודע אם אשפר או אי אפשר. והוא בטוח לגבי התשובה שלו. תודה

• 1 תגובה
    • 722 צפיות
  17. Started by H.I.V,

שלום יש בתקציבי 500 שח ואני רוצה לקנות זיכרון שיהיה על המחשב הזה: Intel Pentium 4 2.4 Gigabyte GA-8SQ800 AGP *8 אז מה יותר עדיף 256 של חברה טובה ו 333 MHZ או 512 של סתם חברה ו 266 MHZ תודה

• 7 תגובות
    • 698 צפיות
  18. Started by redti,

יש לי שאלה אליכם אני כבר המון זמן רוצה להחליף את השילוש היום ראיתי את השילוש הבא ב2200 ש''ח לוח אם:EPOX 8RDA+NFORCE 2 זיכרון:512 MB DDR 3200 WINBOND מעבד: ATHLON 2100 XP השילוש הזה הוא שילוש טוב? יש שילוש טוב יותר באותו מחיר? יש לי TI 4200 ואני לא צריך NFORCE 2 אז מה אני יעשה? אני יראה הבדלים גדולים בשינוי? יש לי : לוח אם תומך SDRAM עד P3 מבוסס על VIA 256 SDRAM מעבד 933 MHZ תודה לכל העונים

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by shodan,

לוח אם עם AGP כפול8, ותומך בזכרונות DDR 2 החדשים עדיף ASUS

• 1 תגובה
    • 639 צפיות
  20. וגם תוסיפו בבקשה תגובה האם יש לכם מספיק זיכרון או לא.

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by lipa,

ואיך זה משפיעה על הביצועים ? תודה

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  22. כנסו למפרט ותראו שרק הזיכרון מפריד ביני לבין הביצוים של המחשב שלי!!! תציאו לי מה כדי לעשות!!! לקנות עוד 256 זיכרון או לקנות 512 מה יותר כדאי!!!

• 1 תגובה
    • 743 צפיות
  23. Started by renegade,

ש

• 3 תגובות
    • 746 צפיות
  24. Started by phantomII,

אני רוצה להרחיב זיכרון אבל corsair נורא יקרים איזה זיכרון כדאי לקחת יש לי pc3000 corsair 256c2

• 4 תגובות
    • 748 צפיות
  25. Started by H.I.V,

שלום אני מתכנן לקנות פנטיום 4 2.4 ואני עוד מתלבט בקשר ללוח אם בהתחלה חשבתי לקחת את הלוח הבא: Gigabyte GA- 8GE667 Pro אבל אחר כך התברר לי שיש לו רק AGP 4 אז אני לא יודע מה כדאי אולי כדאי לוח אם של אינטל? תודה

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים