מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,790 דיונים בפורום זה
-
ההבדל במחירים הוא 200 שח מישהו יודע אם כדאי לקנות את הUltra ב 200 שח יותר? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 901 צפיות
-
-
היי אנשים ... אני מעוניין "להעיר" את המחשב שלי בשעה מסויימת , זה אפשרי ? איך ? בלוח האם שלי יש פיצ'ר של Wake on LAN זה קשור איכשהו ?
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני משדרג מחשב בקרוב ועדיין לא החלטתי אם זה יהיה לPENTIUM או ל AMD... מה שכן אני יודע זה שחייב להיות FIREWIRE על הלוח אם..(onboard) אינני מתכנן OC בקרוב אך הייתי רוצה לשמור על האופציה פתוחה. תקציבי ללוח הוא סביבות ה - 800-900 ש"ח .. תנו המלצתכם ללוח הכי טוב שעונה על התנאים גם ל -PENTIUM ול- AMD תודה
-
- 6 תגובות
- 803 צפיות
-
-
הלוח שלי הוא: Intel D850GB. אני מעוניין להוסיף עוד כמה מוואררים. הוצאתי את ה"מפה" של הלוח, וראיתי שיש לי 4 כניסות ( אחת מאוכלסת ע"י מאוורר המעבד ). עד כמה מאווררים זה יהיה בטוח לחבר ללוח? ( מאוורר לדים אחד 80MM, ואחד ג'נרי 80MM ) ( ספק 250W )
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי לוח GIGABYTE GA-7VRXP עם מעבד 1800+ , מהו המעבד המקסימלי שאפשר לשים על לוח זה (2600+, 2800+) האם יש ללוח זה מגבלה כלשהי????? תודה, איתן
-
- 8 תגובות
- 838 צפיות
-
-
או'קי , אז אני ימספר את השאלות , שיהיה לכם יותר קל לענות 1) כדי לשנות מהירות באס\מכפלה\וולטג למעבד , אני עושה את זה דרך ג'מפרים? תוכנה? או ביוס? 2) אני צריך לעשות משהו כדי לפתוח את המכפלה? 3) מה אלו בדיוק יציאות ה Firewire ? למה הם משמשות? 4) השאלה הכי חשובה , יש לי כרגע כרטיס קול מסוג Creative live 5.1 עם סראונד. ראיתי שאני מקבל עם הלוח כרטיס קול מובנה , מסוג sound storm 6 chan's רציתי לדעת מה יותר טוב מבינהם? ובמה כדי לי להשתמש . ואם גם בכרטיס קול המובנה יש לי סראונד , או יציאה רק לרמקולים קידמיים. תודה רבה על העזרה.
-
- 9 תגובות
- 957 צפיות
-
-
שלום אחרי התלבטויות רבות איך לשדרג את המחשב הישן שלי הגעתי לזה: Intel Pentium 4 2.4 MHZ 533 FSB Gigabyte GA-8SQ800 SIS 655 AGP *8 MB 512 333 Mhz Kingston סה''כ= 2500 עם מארז האם לדעתכם זה כדאי? תודה
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איך זה שלוח אם כזה עם כל האפשרויות שיש+ FIREWIRE + GF 4 CARD, עולה כ"כ מעט - 850 ש"ח.... יש לו כל מה שיש ללוחות באותו מחיר אבל גם כרטיס GF שלבד עולה 350 -400 ש"ח. מישהו יכול לתת עליו חוות דעת?
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בעוד 3 שבועות אני קונה את המחשב החדש שלי שיהיה פנטיום 4 2.4 השאלה שלי היא כמה זמן אוכל להישאר עם המעבד הזה והמשחקים יעבדו חלק (בלי אוברקלוק) תודה
-
- 7 תגובות
- 779 צפיות
-
-
אבל האם כדי לקנות את הEpox 8RDA כשיש לי מעבד ATHLON 1133 MHZ? חוץ מזה הזיכרונות שלי תומכים ב233 MHZ ואם כבר ליקנות את לוח האם אז צריך להחליף זיכרונות. האם אני יוכל להיסתדר עם 1300 ש"ח? זה המפרט שלי: Albatron KX400+PRO (8X AGP, 333 DDR,FSB266 )h Athlon 1133 MHZ, 133 MHZ FSB 256זיכרון MHZ 266 ,DDR RAM,
-
- 5 תגובות
- 746 צפיות
-
-
-
מה בדיוק ההבדל בין לוחות אם: LEADTEK NFORCE 2 WinFast K7NCR18D-Pro ו- Leadtek NFORCE2 WinFast K7NCR18G-PRO
-
- 4 תגובות
- 674 צפיות
-
-
הלוח אמור לפתור את כל הבעיות שהיו ב +8RDA . אז הוא פותר או לא זאות השאלה......?? ??? כמה הוא יעלה ??? ולאן יהיה להגיע איתו ב- OC ?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לא ממש משנה איזה חברה זה (רק לא Pc Avner או ECS או משהו כזה) וחשוב שיהיה אונבורד סאונד בתודה INFERNO אגב גם לא ממש חשוב אופציות OC (מחשב בשביל הקטנים)
-
- 3 תגובות
- 789 צפיות
-
-
מה זה RAID בלוח אם? ולמה צריך את זה? איך יודעים אם יש את זה בלוח?
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש לוח אם למחשב חדש פנטיום 4 2.4 התקציב של 500 ש"ח בערך כמו כן שמעתי על לוח של ABIT SA7 מכירים ? הוא מגיע עם ציפסט של sis איך הם? כמו כן מחפש מסך 17 בתקציב של 1200 ש"ח בתודה מראש על כל עזרה טל
-
- 9 תגובות
- 959 צפיות
-
-
אני מחפש לוח כזה בכמה שיותר זול (ד"א מי שמוכר נא ליצור איתי קשר) ך]ני היה לי ASUS P3B-F ואם אני רוצה עוד פעם לקנות זה מאה ומשהו דולר אז חיפשתי יותר זול חנות אחת הציעה לי לוח של HIF עם CHIPSET של VIA ב 80$ כדאי? מה אתם אומרים בכלל על VIA ל PIII? אם יש לכם המלצות אחרות הן יתקבלו בברכה....
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מזה בזכרונות CAS ואיך זה משפיעה על הביצועים ? ומזה המספרים של 3 3 3 5 למשל ? תודה
-
- 1 תגובה
- 659 צפיות
-
-
אני שואל בשביל חבר שקנה: AXP 2400+ EPOX 8RDA+ CROSAIR 400 MHZ CL2 ... הוא אומר שהזיכרונות הם על 266, והוא לא יודע מאיפה לשנות... אמרתי לו: "חפש בביוס זה 95% שם" והוא אמר שהוא לא מוצא... אז איפה זה????? בתודה MOOMOO
-
- 3 תגובות
- 677 צפיות
-
-
זה הסיפור: הורדתי מהאתר של אינטל עדכון ביוס ללוח אם שלה,אחרי ההתקנה המחשב עושה ציפצופים ושום דבר לא עובד. אחרי שבוע של נסיונות כושלים הצלחתי בזכות עדכון שפתאום הופיע 5 ימים אחרי העדכון הקודם ונחשו מה זו הגירסה הישנה! אוקי המחשב עלה והיום התקנתי עדכון חדש (בפחד!)גירסה p08 וברשימת העידכונים הופיע -"תוקנה בעיה עם מעבדי 2ghz" עבר לי בראש-"% זה שלי!!!" וזה גם התיקון היחיד שיש בגרסה החדשה. אני לא רוצה לחשוב על אלפי האנשים שהתקינו את זה ולא יצליחו לתקן כי זה לקח לי שבוע של עבודה קשה אז תקשיבו לי ואל תקנו לוח אינטל זה דכאון בלי oc! אני שמח שלי המחשב עובד לפחות! ראו הוזהרתם
-
- 0 תגובות
- 832 צפיות
-
-
אני מתעניין בזמן האחרון בניידים, וראיתי הרבה ניידים שהם סלרון. אז רציתי לדעת איך אני יודע מה היחס בין הסלרונים לP4. נגיד: סלרון 2000 מגה הרץ - לאיזה P4 הוא שווה? סלרון 1600 מגה הרץ - לאיזה P4 הוא שווה? מישהו אולי יודע אם יש איזו טבלת השווה כזאת - אני מאוד מאוד אשמח לדעת תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 710 צפיות
-
-
האם מישהו נתקל בבעיות כאילו או אחרות בשילוב הנ"ל ?
-
- 23 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אחד מהלוחות אם האלו בטוח יהיה במחשב החדש שאני קונה מי לדעתכם יותר עדיף שניהים עולים אותו דבר רק שב SQ יש AGP 8 ובשני לא תודה
-
- 25 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אולי זאת שאלה טיפשית אבל שווה לשאול עדיין שיגיב רק מי שיודע אם אשפר או אי אפשר. והוא בטוח לגבי התשובה שלו. תודה
-
- 1 תגובה
- 723 צפיות
-
-
שלום יש בתקציבי 500 שח ואני רוצה לקנות זיכרון שיהיה על המחשב הזה: Intel Pentium 4 2.4 Gigabyte GA-8SQ800 AGP *8 אז מה יותר עדיף 256 של חברה טובה ו 333 MHZ או 512 של סתם חברה ו 266 MHZ תודה
-
- 7 תגובות
- 699 צפיות
-