עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by shimon17,

שלום, יש לי לוח הם מהדגם Field Value Motherboard Name MSI 645 Ultra (MS-6547) אני יודע שהוא ישן הוא תומך בזכרונות עד 333mhz תקנו אותי אם אני טועה אני משתמש בכרטיס זכרוןם אחד של 256 עם מהירות 266 ואחד של 256 מגה עם מהירות 400 עד כמה זה משפיע? ועד כמה זה מפריע לביצועים בכללי!? תוכלו לראות את המידע המדוייק ב"מפרט שלי" ושאלה אחרונה בקשר ללוח אם האם הטמפרטורה 49 מעלות סבירה?

• 5 תגובות
    • 516 צפיות
  2. Started by Ashand,

אני מחפש קירור יעיל ל-Q6600 בתקציב לא גבוה, עד 150 ... בקשר לזכרונות מה עדיף : 4 גיגה של DDR2 667 או 2 גיגה DDR2 800 אין הבדל במחירים...בסביבות 500+ שקל

• 1 תגובה
    • 516 צפיות
  3. Started by AmirNadav,

שלום.. הזמנתי מעבד סמפרון 2600+ [סוקט 754] , למרות שהעדפתי את ה2800. אשמח אם תגידו לי האם ההבדלים ביניהם גדולים, ומה הם ההבדלים.. תודה

• 5 תגובות
    • 516 צפיות
  4. האם יש הבדל בין שני הלוחות ? נכנסתי לאתר של ג'יגהבייט וראיתי רק הבדל שהDS3P תומך ב2 כרטיסי מסך יש עוד הבדל בין שני הלוחות ששווה השקעה של עוד 100-90 שקל ? יש הבדלים ביכולת הOC של הלוחות ? (ודרך אגב המעבד- e6600 ) תודה מראש ומצטער שאני מציף אותכם בהודעות בזמן האחרון

• 0 תגובות
    • 516 צפיות
  5. Started by UC,

מה הוא כולל בתוכו(על הלוח), והאם הוא משתלם?

• 3 תגובות
    • 516 צפיות
  6. Started by tdavidi,

אם אני קונה עכשיו 2 כרטיסים של 512 כל אחד עוד X זמן אני יכול להוסיף עוד 2 כרטיסי זכרון בנפח של 1 ג'יגה כל אחד?

• 0 תגובות
    • 516 צפיות
  7. איזה הכי עדיף לקנות (שלא יקר בצורה מחרידה, כמובן). בתודה, גבריאל.

• 3 תגובות
    • 516 צפיות
  8. יש לי לוח אם ASUS שגם P4B266-C הלוח תומך בזיכרון DDRAM במהירות 266 MHZ וזה מה שמותקן בלוח אם (סטיק אחד של 256 MB של חברת KINGSTON) אני מעוניין להוסיף זיכרון של 512 MB אבל המהירות 400 MHZ האם הזיכרון יזוהה על ידי הלוח אם ? כמו שצריך ? לא יהיו בעיות לקנות 400 MHZ זול יותר מאשר לקנות 266 MHZ וגם יהיה בו שימוש עתידי אם אני ישדרג את הלוח אם. אז מה אתם אומרים ? מה לקנות ? איזה חברה ? או כל דבר אחר

• 1 תגובה
    • 516 צפיות
  9. Started by jazzman,

תואם AMD athlon X2, 667Mhz ומעלה עם (DVI, SATA(2, כרטיס רשת מובנה (רגיל בלבד או גם עם אלחוטי), כרטיס קול טוב מובנה, כרטיס מסך פשוט - לא למשחקים (אבל שינצל מסך איכותי טוב, או בלי כרטיס מסך בכלל) אם זה עם כ.רשת אלחוטי וכ. מסך טוב - עד 550 +- תודה

• 1 תגובה
    • 516 צפיות
  10. אני כרגע עם kingston 4GB Cl 800Mhz בלי צלעות קירור הזכרונות דפוקים לי תoc עכשיו אני רוצה להביא משהו חזק יותר חשבתי על זה http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1258

• 0 תגובות
    • 516 צפיות
  11. Started by Eden 6600,

אפשר לעשות דואל צ'אנל אבל בהפרש זמנים? זאת אומרת אם עכשיו קניתי מחשב עם סטיק אחד של 512 מגה ובעתיד אני יקנה עוד סטיק של 512 מגה, זה יחשב בתור דואל צ'אנל? כמובן שמדובר באותה מהירות ואותו סוג זכרון (DDR2).

• 5 תגובות
    • 516 צפיות
  12. Started by ofird,

הראשון - GA-K8N Ultra-9 http://www.giga-byte.com/MotherBoard/Products/Products_GA-K8N%20Ultra-9.htm השני (חדש יותר) -GA-K8NXP-9 http://www.giga-byte.com/MotherBoard/Products/Products_GA-K8NXP-9.htm האם שווה לי לקנות את השני?

• 4 תגובות
    • 516 צפיות
  13. שלום.. המחשב של אמא כבר די ישן והוא זוחל עם ה256 מגה זכרון שלו והמעבד פנטיום 4 1.7Ghz.. כדי להחליף מעבד, צריך להחליף לוח, שגורר אותי להחליף את הזכרון... אז אני מבקש בבקשה שילוש על מחיר של 1000 שקל בשביל זכרון מעבד ולוח אם לעבודה משרדית. עכשיו יש למחשב כרטיס מסך GeForce 5200... ראיתי שחלק מהלוחות באים עם כרטיסי מסך מסדרה 6 כבר וגם אין להם חיבור AGP.. זה עדיף? יש צורך בגי'גה זכרון? 256 בקושי מספיק ואם לוקחים כרטיס מסך שמובנה על הלוח אם... אבל בטח תהיה גם חריגה קטנה בתקציב אם זה 1GB זכרון... מעבדי ‏AMD‏ Price Units Total Athlon 64 3500+ (Socket AM2) 380 1 380 לוחות אם למעבדי ‏AMD‏ ASROCK Price Units Total AM2NF6G-VSTA AM2, DDRII 800, PCI-E 355 1 355 זכרונות‏ DDR II 533 Pr…

• 3 תגובות
    • 516 צפיות
  14. Started by lion03,

זה המעבד שלי Intel Pentium 4 Willamette אני צריך לוח אם חדש בשבילו תמליצו לי (רק שיהיה לו תמיכה בATA100)

• 2 תגובות
    • 516 צפיות
  15. כמו שבטח תשימו לב, המפרט חלקי (מפאת שיקולים שעדיין נמצאים בתהליכי הכרעה) אבל נראה לי שהרכיבים שרשומים פה הם הרלבנטיים לנושא... בכל אופן, אף פעם לא עשיתי OC אבל חשבתי לנסות בעתיד, אני מבין שזה נשמע מאוד חובבני ולא רציני אבל באמת שאין לי דרך אחרת לתאר את העניין. הבעיה היא שזכרונות שמיועדים לאוברקלוקרים הם די יקרים (PC2-6400) ותהיתי אם 2G 667MHz CL4/5 יספיק לי למשחקים הכי כבדים שמתוכננים לצאת ב2007-2008, ואני מתכוונן לזה שכל משחק שאני ישחק בו על המחשב הזה ירוץ כאילו אני משחק בטטריס - בלי להתקע, לעצור, להתעקב - בלי למצמץ אפילו! אני מבין שמרבית העניין של המשחקים תלוי בכרטיס מסך אבל גם הזכרון משחק פה תפקיד מסוים ואני רוצה להיות בטוח שאם יש למחשב קושי מסוים - זה לא בא מהזיכ…

• 2 תגובות
    • 516 צפיות
  16. Started by wheedle,

אז ככה.............. התקנתי gtu ושיניתי את הגדרות הכרטיס מאז לא עובדים מישחקים ב-opengl ו direct3d רק ב-software אפילו שפירמתטי את נמחשב אז המסקנה שהגעתי אליה היא שכנראה ה - gforce tweak utility קיקל לי את ההגדרות בתוך ה - bios של הgforce ואני צריך עזרה בלהחזיר אותו למצבו הקודם כי אין לי מושג איך משנים את ה - bios אני צריך לפחות תכנה כלשהי ................... מוכן לקבל תגובה מכל מי שמבין בזה באמת!!! בתודה מראש... wheedle

• 1 תגובה
    • 516 צפיות
  17. Started by tamos,

ASROCK 4Core1333-Viiv

• 0 תגובות
    • 516 צפיות
  18. Started by MasterOr,

אני מתכנן מעבר לויסטה ובשביל זה אני צריך לפחות עוד ג'יגה זיכרון אז החלטתי לשדרג את ה2x256 שיש לי עכשיו. עכשיו השאלה הראשונה היא אם אני שם 4 סלוטים בDUAL של 2x512 + 2x256 זה מוריד לי את הבאס ל333? בלוח P4P800 נניח שלא, יש לי אפשרות לקנות זיכרון CORSAIR Value שזה CL2.5 והוא יד שניה ב400 שקל (אגב, הוא בא עם אחריות לכל החיים?) או לקנות זיכרון אחר נניח Kingstone/Samsung חדש שהוא CL3 באותו מחיר ופחות 20 שקל אפילו. כמה אני ירגיש בשינוי? חשוב לציין שאין צורך באפשרות OC. תודה.

• 2 תגובות
    • 516 צפיות
  19. לפני 3 שבועות דפקתי את דלת המארז, אז קניתי מארז חדש (בלי ספק כוח כי כבר יש במארז הישן הדפוק). אז אני פירקתי את הכלל מהמארז הישן, ואז באתי לשים את הלוח אם במארז החדש אבל נתקלתי בבעיות: קודם כל הפאנל של המארז החדש לא מתאים ללוח אם אז הוצאתי אותו ושמתי את הפאנל שבא עם לוח האם. פאנל=חתיכת המתכת בצורת מלבן שממנה יוצאים החיבורים של העכבר,מקלדת וכו'. אז עם המארז החדש באו ברגים: רובם ברגים אפורים רגילים בשביל לחבר את הצורב, כוננין קשיחים וכו'. אבל יש כמה ברגים קצת יוצאי דופן: 6 ברגים בצבע זהב, 4 מהם קטנים ובאותו גודל ושתיים מהם יותר גדולים מהארבע האלה ושניהם גם באותו גודל. ויש עוד 5 "ברגים" מפלסטיק בצבע לבן, מצד אחד יש להם צורה של חץ ומהצד השני יש להם צורה של בורג ובצד הזה אפשר ל…

• 0 תגובות
    • 516 צפיות
  20. Started by b127,

תנו לי המלצות לחבר, ללוח אם ומעבד אינטל, ב1600 שקל, אם שווה אז תחרגו עד 1900 ולא שקל יותר. אני חשבתי על D930 ולוח P5ND2-SLI Asus ב1580 לפי זאפ. מתוכנן אובר קלוק מקסימלי על מתח סטוק מה אתם אומרים? זכרון כבר סגרתי על 2X512 667 של טוינמוס

• 4 תגובות
    • 516 צפיות
  21. שלום, מה דעתכם על הזיכרון הבא: http://www.pqi.com.tw/product2.asp?oid=77&cate1=135&PROID=207 והאם הוא יתאים ללוח p35-ds3r, אני שואל מכיוון שהוא לא מופיע באתר של גיגה-בייט.

• 3 תגובות
    • 516 צפיות
  22. 1.5 כמו בAGP או 1.6 ?!

• 1 תגובה
    • 516 צפיות
  23. Started by dogday,

איזה צ'יפ כדי לקנות למעבד a64 3000: nforce 3 via sis ו ali עוד לא יצאו.כדי לחכות?? אם אפשר גם את הסוג של הלוח.תודה!!! -----------עריכה----------- תקציב-900 ש"ח

• 0 תגובות
    • 516 צפיות
  24. Started by ScreameR,

Gigabyte GA-8VM533-RZ VIA , ב300 שקל ? שווה ? אני רוצה אותו לHTPC ...

• 0 תגובות
    • 516 צפיות

דיונים חדשים בפורומים