עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by okarmi,

שלום, לחברה שלי יש את לוח אם של ASRock P4S61: http://www.asrock.com/product/P4S61.htm לא מצאתי באתר שלהם את טמפרטורת העבודה של הלוח (מה נחשב חם, מה נחשב סטנדרטי). מישהו יודע איפה אני יכול למצוא את זה? חוץ מזה, ללוחות האם של אינטל יש תוכנה בשם Intel Active Monitor שעוקבת אחר הטמפרטורה, האם ללוחות של ASRock יש תוכנה דומה? תודה מראש! עריכה: מסתבר ש ASUS ו ASRock זה לא אותו דבר.

• 2 תגובות
    • 494 צפיות
  2. Started by tombraider2003,

אפשר לקבל מידע בנוגע למונח MICROCODE שאני מאתחל את המחשב אז בתהליך הפוסטינג כשיש את הנתונים של המעבד הוא גם רושם MICROCODE PATCH CPU ID מה זה הדבר הזה??? יש לי לוח של ג'גיה בייט ומעבד P4 2.53

• 0 תגובות
    • 494 צפיות
  3. Started by ye_3333,

?

• 2 תגובות
    • 494 צפיות
  4. GIGABYTE GA-P35-DS3L http://www.skypc.co.il/sg_product~39207~10~0.htm או GIGABYTE GA-P35-DQ6 http://www.skypc.co.il/pl_product~39216~10~0.htm# תודה

• 3 תגובות
    • 494 צפיות
  5. לפני סיום משמרת תושבת LGA1700 של אינטל אנחנו מקבלים מבט אל לוח אם יוצא דופן בנוף לוחות האם היוקרתיים ודנים בחשיבות של צמד ממשקי זיכרון במקום ארבעה בעידן בו נפחי הזיכרון גדלים משמעותית לצרכןלכתבה

6. Started by manz11,

שלום . מישהו יודע אם לוח אם MSI P3 NEO 7.1 שווה משהו ? והאם מישהו יודע את המחיר שלו ? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 494 צפיות
  7. Started by shlomiu,

אם הלוח DS3 הוא טוב? כמו כן ישנן תלונות בפורום שלסדרה החדשה של גיגהבייט יש בעיות. האם זה נכון? האם הלוח כדאי?

• 3 תגובות
    • 494 צפיות
  8. Started by levy333,

קודם כל עברתי על הדביק ולא מצאתי תשובות אז פתחתי את הנושא.. מה צמד האותיות הזה אומר? מה עדיף cl 5 או 4? כאילו כמה שהcl נמוך זה יותר טוב או להפך? תודה

• 1 תגובה
    • 494 צפיות
  9. יש לי שני סטיקים של 256 שזה ביחד 512 ועוד סטיק של 512 ביחדד זה גגה זיכרון הבעיה היא אחרי שהמחשב נח הרבה זמן יום יומים אני מדליק ואז הוא חוזר להיות לי 512 זכירון מדוע ?זה אני לא מוצא שום סיבה שזה ככה , גם שהמחשב נח זה תמיד צריך להשאר זיכרון יכל להיות ? הביוס שלי לא מתאים? ... אני שמתי את הזכורנות בצורה כזאת 2 מופרדים אחד ליד השני וה 512 בצד השני . יכל להיות הביוס שלי לא טוב אני יודע לוח האם הוא gigabyte 8sq800 מה הביוס הכי מתאים אני ישים עכשיו יש לי f8 בכל מקרה יש f7 f4 אני לא יודע מה כל זה אני רק יודע להחליף תודה על העזרה זה ממש מציק כי שאני פותח 512 עובד קצת מתחיל מהתחלה ואז גגה' זיכרון : ??? :-\

• 5 תגובות
    • 494 צפיות
  10. Started by gil678,

קודם כל, מישהו יכול להסביר לי מה זה בעצם מעבד עם שתי ליבות? האם כדאי לקנות והאם הרכיבים הבאים הם טובים או שעדיף לשפר אותם קצת (המחיר של סך הכל המוצרים לא יכול לעבור את ה-4500 ש"ח :-X) לוח אם: Asus P4P800-E Deluxe כרטיס מסך: N6600 EXTREME 256MB Asus יצרן: Asus , יציאות: DVI , TV Out , זכרון: 256 Mb, Memory Interface: 128 Bit, (PCI-X/AGP) חיבור: AGP x8 , (Chipset )מעבדים: nVidia GeForce 6600 הייתי רוצה בבקשה ייעוץ לזכרונות ולמעבד (אם לא כדי קנות אחד עם שתי ליבוד) נ.ב.: אני חדש פה, נעים להכיר

• 2 תגובות
    • 494 צפיות
  11. מראש אני אגיד שקראתי את ההודעות פה בדביק והכל, הבנתי פחות או יותר שDUAL CHANNEL נותן ביצועים טובים יותר, השאלה שלי היא כזאת. אם אני לוקח 2 כרטיסים של 256 מגה, ומחבר אותם בDUAL CHANNEL. אז כמה זכרון יש לי על המחשב? בפועל? 512 או 256? כלומר, האם חיבור בDC מתנהג כמו בחיבור של 2 כוננים זהים בRAID ? (שם עם מחברים 2 כוננים של 40GB מקבלים נפח שימושי של 40GB).

12. Started by zion561,

תראו אני צריך לקנות 2 מאווררים למארזהיום ואני לא יודע איזה שקע אם יגיעו אם לחבר ללוח אם לספק ואני לא יודע אם יהיה לי מקום לחבר ללוח אם תמאוורר למארז או לספק הלוח אם שלי Asus P4S533-MX http://www.terralab.ru/pubimages/56449.jpg תמונה יש לי מאוורר על המעבד שלי פנטיום 4 ומאוורר רגיל למארז

• 3 תגובות
    • 494 צפיות
  13. Started by RayZ,

צילמתי מ EVEREST את התיזמונים של הזיכרון שלי, תמונה מצורפת. הם בסדר? מה אני צריך לשנות? (אם בכלל) מפרט המחשב: מעבד: Intel Celeron D - 2.8Ghz לוח אם: GIGABYTE GA-8S661FXMP-RZ - Chipset SIS SATA AGP Socket 756 כרטיס קול: Realtek AC'97 Audio זיכרון: 256MB Samsung 400MHz DDR 400 Pc3200 כרטיס מסך: nVIDIA GeForce 440 MX 128MB 128Bit הארדיסק: Westren Digital 80GB 7200rpm התזמונים זה T2, אבל במקום T2 כתוב "T2.5". האם לשנות? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 494 צפיות
  14. Started by hakabaim,

שלום אני מתלבט בין מספר לוחות ל-E6300. התקציב בין 500-700 ¤. המחשב לא מיועד למשחקים או oc, ואני מתכוון לשים עליו 2*512 twinmos 667. הלוחות הם: ASUS P5LD2-VM Intel 945G LGA 775 Asus P5LD 2 SE/C Intel DP965LTCK LEMONT GIGABYTE GA-945P-S3 המחשב (כולל הלוח) מיועד "לסחוב" כמה שנים טובות. אודה על המלצה ביחס למי נותן יחס עלות-תועלת טוב יותר + קישור לחנות זולה רלוונטית. תודה.

• 1 תגובה
    • 494 צפיות
  15. Started by ofird,

הראשון - GA-K8N Ultra-9 http://www.giga-byte.com/MotherBoard/Products/Products_GA-K8N%20Ultra-9.htm השני (חדש יותר) -GA-K8NXP-9 http://www.giga-byte.com/MotherBoard/Products/Products_GA-K8NXP-9.htm האם שווה לי לקנות את השני?

• 4 תגובות
    • 494 צפיות
  16. Started by Eviljelly,

לפני כמה ימים גיליתי שהמאוורר של הכרטיס מסך לא עובד והחלפתי אותו , מאותו רגע החיישני טמפרטורה של המחשב לא מתפקדים ומציגים טמפרטורות לא הגיוניות : מעבד -6 מעלות ציפ 125 מעלות . השאלה שלי היא האם למעבד עצמו יש חיישן אחר שמתריע על חום ? משום שמאז המאוורר של המעבד עובד באופן קבוע על 3000 סל"ד ולא עולה או יורד כשאני רגיל שבמאמץ הוא מגיע ל4500 ואני חושש מנזק . והאם לדעתכם התקלה היא בלוח אם או במעבד ? המחשב פועל כך מספר ימים , כיבוי או ריסט לא עוזרים . המעבד הוא של אינטל 3.2 P4-540 הלוח גם של אינטל - D915PCY

17. למה יש הפרש גדול יחסית של כמעט 100 שקל בין הזיכרון הזה: A-Data 512 MB DDR 3200 Memory שעולה 600 לזה DDR-RAM 512MB 3200 Samsung Original Memory שעולה 515 ??? יש הבדל משמעותי כ"כ בינהם? ומה זה ה-3200 הזה?זה המהירות כאילו כמו 400Mhz? תודה מראש

18. Started by lmlm,

להזכירכם אתמול הוודקרסט יצא, והוא מעבד לשרתים שאמור לתת מענה לאופרטונים ביקורות: http://www.tomshardware.com/2006/06/26/xeon_woodcrest_preys_on_opteron/ תביאו עוד ביקורות אם אתם מוצאים- לא סקירות (preview)

• 1 תגובה
    • 494 צפיות
  19. Started by zaroor,

איך אפשר לדעת איזה סוגי מהירות בזיכרון שייכים לסוג מסוים דוגמא: לסוג ddr-1 או ddr-2 הכוונה בכל סוג של ddr איזה מהירויות קיימות בו וכך הלאה ? גם שאלו אותי אם מהירות 533 mhz קיימת גם ב ddr-1 ?

• 1 תגובה
    • 494 צפיות
  20. כלומר, האם יש מקום פנוי על הלוח?

• 1 תגובה
    • 494 צפיות
  21. אני מחפש תוכנה שתוכל להראות לי כמה מתח הזיכרונות שלי מקבלים בדיוק! עם אתם מכירים אני ישמח ללינק תודה..

• 1 תגובה
    • 494 צפיות
  22. Started by MaorK,

לפני זמן מה פירקתי את כל המחשב שלי כדי לבצע ניקוי יסודי... החזרתי את כל הכבלים כמו שצריך למקום חוץ מהכבלים של ה-USB הקדמיים.. פשוט אני לא זוכר איך אני צריך לחבר אותך... בדקתי באתר של אסוס על הלוח שלי ולא הבנתי כלום מהמדריך שלהם... מישהו יכול להדריך אותי? או אפילו לסמן בתמונה של הלוח לאן אני צריך לחבר את הכבלים? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 494 צפיות
  23. Started by dorish,

יש לי מעבד אתלון 2.2 או 2.4 אני לא זוכר והחלפתי לוח ועכשיו המעבד עובד על 1.5 או יותר נכון 1.31 איך אני משנה את זה בחזרה ל 2.2 או 2.4 ועל איזה מהירות המחשב שלי צריך לפעול 100 133 166 הלוח הוא של גיגה ביט GA-7VAXP תודה.

• 2 תגובות
    • 494 צפיות
  24. יש איזה דרך לשפר משו בביוס אולי? ומה אתם אומרים בכללי? גרוע או שסביר תודה

• 4 תגובות
    • 494 צפיות
  25. יש לי זיכרון פנימי 256 333 MHZ אני רוצה לירנות 256 400 MHZ הם יעבדו ביחד או לא עם זה טוב לעשות את זה או לא :s05: :s05:

• 3 תגובות
    • 494 צפיות

דיונים חדשים בפורומים