מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
core speed מה זה? ובזיכרון שרשוםMax Bandwidth pc 3200(200mhz) זה אומר שהמהירות של הזיכרון 200? תודה.
-
- 4 תגובות
- 460 צפיות
-
-
יש לי מחשב p3 - 1000mhz עכשיו יש לי לוח אם socket 370 עכשיו חבר שלי מביא לי מעבד p4-1600 עם אותו fsb והכל השאלה שלי אם זה יתאים לי ללוח אם שלי??
-
- 7 תגובות
- 460 צפיות
-
-
-
מה ההבדל בין ה820 ל920 או ה830 ן930 אני רואה שיש זיכרון כפול אבל מה זה אומר ולמה יש גם את זה וגם את זה אם ההפרש במחיר לא כזה גדול, ובמה יש ל9XX יתרון במציאות כי לפי מה שראיתי בTOMSHARDWARE ההבדל די קטן אם אפשר תשובה מפורטת זה יעזור מאוד וממש ממש תודה כי זה מחשב לעבודה(לא שלי)
-
- 4 תגובות
- 460 צפיות
-
-
יש לי בעיית של קריאת טמפ' בביוס הוא אומר שמעבד על 19 מעלות.. לא הגיוני ובאברסט הוא לא מזה את החיישן של המעבד ולוח אם רק של הכרטיס מסך וה HD עידכנתי ביוס וזה לא עזר למישהו יש את הלוח הזה?!?
-
- 3 תגובות
- 460 צפיות
-
-
the K8N Pro SLI is more expensive, but what are the differences between the motherboards? It's suppost to work with amd 64x2 3800
-
- 2 תגובות
- 460 צפיות
-
-
-
שלום אני מקווה שאני בפורום הנכון הבעייה שלי היא שיש לי זיכרון של 512 מ"ב אבל כשאני נכנס לאיטרנט יש נפילה בזיכרון והוא יורד ל 170 מ"ב [ איטרנט בלבד כשאין שום תוכנות שפועלות ברקע ]. וכשאני יוצא מהאינטרנט ומנתק את החייגן , הזיכרון לא חוזר לעצמו, הפעלתי ספיבוטים משמידי מרגלים אנטיוירוסים [נורטון 2004 ] ושום דבר חריג לא נמצא . הלכתי ל msconfig הורדתי שיניתי והתקנתי את win xp מחדש ובקיצור לא מצאתי מה הבעיה . אחרי חיפושים נכנסתי ל task manger ושמתי לב שכאשר אני נכנס לאינטרנט יחד עם האקספלורר עולה קובץ שנקרא ccproxy.exe והוא צורך 152000k זיכרון וכשאני יוצא מהאינטרנט הקובץ נשאר פעיל ולכן הוא החשוד העיקרי. השאלה האים אני צריך למחוק את הקובץ הזה או מה תפקידו ואיך מנטרלים את גוזל …
-
- 1 תגובה
- 460 צפיות
-
-
מה יותר טוב לעריכות סרטים ועריכה גרפית cleron d או סמפרון ? למשחקים? מה יותר טוב celeron רגיל (775) או samapron ?למשחקים ולעריכה...... תחשבו שהכל מדובר במעבדי 2.6 יש מעבד של ליבת נורטהוד שהוא סוקט 775 ?
-
- 2 תגובות
- 460 צפיות
-
-
שלום לכולם. קיבלתי שני סוגי זכרונות למחשב שלי ואני צריך לבחור אחד מהם במקום הזיכרון הנוכחי שלי. הזיכרון הנוכחי שלי הוא גנרי, בלי שם וגם תוכנות הדיאגנוסטיקה לא מזהות אותו הוא מסוג DDR 400 . והזיכרון הנוסף שלי הוא קינגסטון DDR 333 VALUE הזכרונות שקיבלתי כתחליף הם: PROMOS בנפח 512 מ"ב DDR 400 שנלקח ממחשב IBM ELPIDA בנפח 512 מ"ב DDR 400 שנלקח ממחשב IBM איך הזכרונות האלה ואיזה יותר טוב? והאם כדאי להחליף?
-
- 2 תגובות
- 460 צפיות
-
-
יש הערכות למחירים של המעבדים והלוחות שיתאימו לסוקט?
-
- 1 תגובה
- 460 צפיות
-
-
שלום. חשבתי לשדרג את המערכת ועל אף שאני מכיר פה ושם את הרכיבים, אני מוצא עצמי די מבולבל ממגוון לוחות האם וסוגי הזכרונות שקיימים בשוק. אז ככה, שימושי העיקרי במחשב הוא למשחקים. אני משחק על רזולוציות גבוהות (1680X1050) גם ובעיקר במשחקים כבדים. (לא. לא BF2 ) הייתי רוצה להחליף את המעבד-לוח אם והזכרונות. עד כה, הבנתי שהמעבד הכדאי ביותר הוא ה - Q6600 . השאלה היא איזה דגם בדיוק. לוח-אם. - אני מבולבל לגמרי. אני צריך לוח טוב עם תמיכה ברכיבים עתידיים עד כמה שאפשר. זכרונות - 800? 1066? 2G או 4G? מה הכוונה ב CL ? מארז - שיהיה עם קירור טוב אם כי לא הסטרי, אני לא מתכנן OC. חשוב שיהיה גדול ומרווח. ספק - יש לי ספק של HEC 420W. נסו להכניס לתקציב אם יש צורך. תודה רבה. אם תהיו זרי…
-
- 0 תגובות
- 460 צפיות
-
-
יש לי לוח אם של 965P-DS3 עם זוג קיים של 1*1 twinmos twister וברצוני להוסיף עוד זוג סטיקים של חברה אחרת שיעבדו גם כן כDUAL CHANNEL. הלוח תומך ב4 חריצי הרחבה לזיכרונות. ואם אני לא טועה עד 8 ג'יגה זיכרון. האם זה יהווה לי בעיה השדרוג? או שזה יעבוד? תודה רבה!!
-
- 1 תגובה
- 460 צפיות
-
-
אני בפרוצס בניית מפרט לחבר ואני רוצה לבזבז לו כמה שאפשר פחות כסף ובגלל שהוא גר באשקלון הוא לא רוצה להסתבך הם חלקים לא איכותיים שיצטרך להחליף עז אני רוצה את הזיכרונות הכי זולים והכי אמינים שאפשר למישהו יש המלצות??? אה כן כמעת שכחתי מה ההיתרון של דואל קיט לעומת סטיק אחד והאם אפשר הסתדר הם סטיק אחד בביצוע אוברלוק קטן (Q6600 2.4-3.0) (המחשב יוזמן מSKYPC)
-
- 4 תגובות
- 460 צפיות
-
-
מה הבדל בין הלוח של אינטל D945G ללוח D946GZ והאם צ'יפ 946 היא קרש קפיצה ל-965
-
- 1 תגובה
- 460 צפיות
-
-
אם לא מתוכנן oc האם יש הבדלים בין הזכרונות: 4GB 800MHZ CL4 4GB 667MHZ CL5
-
- 1 תגובה
- 460 צפיות
-
-
שלום, יש לי לוח ASUS P5Q עם 2 מודולים של זכרונות OCZ titanium. http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_ddr2_pc2_6400_titanium_4gb_edition_dual_channel יש לי שגיאות זכרון (עובר MEMETEST תקין) אבל בוינדוס שגיאות על ה explorer... פניתי לחנות שרכשתי ממנה את הזכרון (נעה מחשבים) והטכנאי הנחמד שלהם בשם תומר אמר לי להעלות את המתח של הזכרון ל 1.98. הברירת מחדל היה 1.8 במצב AUTO. מה באמת המתח הנכון להכניס בביוס?? איך יודעים שזה לא יותר/פחות מדי ומתאים לזכרון? אני לא עושה O.C. תודה לעונים!
-
- 2 תגובות
- 460 צפיות
-
-
מחפש לוח אם למחשב שאני מרכיב. הצרכים שלי (אני תכף אסביר למטה) זה: מחשב עם סאונד (כנראה) וגרפיקה (בטוח) בכרטיסים ייעודיים, ללא צורך ל-on board. בגרפיקה אין צורך לא SLI ולא CrossFire. צריך PCI-Express 2.0 עם לפחות חריץ אחד של x16. אין צורך ב-OC. לא יודע עוד אם אשים RAID או לא. לוחות האם שבמפרטים המומלצים מתוארים כ-או למערכות זולות, או למערכות OC, או למערכי CROSSFIRE, או ל-SLI. אני כאילו מרגיש שאני לא באף קטגוריה :-(. אז איזה לוח אם כדאי לי לקנות, עד נגיד 1000 ש"ח? ------------------------------------------------------------- הסבר לשאלה: מה שאני יודע עד עכשיו על המחשב הוא שיהיה בו כרטיס 9800 GX2 PNY (כבר קניתי, יושב אצלי בארון) וכנראה (לפי המפרט למשחקים) כרטיס קול X-Fi Xtrem…
-
- 0 תגובות
- 460 צפיות
-
-
אהלן , קניתי את הזיכרון הזה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7006 עכשיו לשאלות שלי: 1. קיבלתי 2X512MB למרות שלא רשום שם , ציפיתי לקבל סטיק 1 של ג'גה האם המושג שרשום שם DUAL CHANNEL אומר שזה 2 סטיקים? אני חשבתי שזה תמיכה בתוצרת ולא 2 סטיקים. 2. האם חיבור של ה 2X512MB עם 1GB (סה"כ 2 ג'גה אבל ב3 סלוטים) , ישפיעו על OC?[לא גבוה נגיד 30-40%] , לא ממש אכפת שזה תופס עוד סלוט במילא אני לא ארחיב יותר את הזיכרון .. 3. האם זה ישפיע על DUAL CH כאשר יהיו 512X2+1GB (סה"כ 2GB) תודה.
-
- 3 תגובות
- 460 צפיות
-
-
1. האם Gigabyte P35C-DS3R P35-Based הוא בדיוק הלוח המופיע בלינק הבא ? http://tms.co.il/product/3769 (שם הוא נקרא Gigabyte GA-P35C-DS3R Conroe Support GP35CDS3R ועולה 657 ש"ח) 2. האם הלוח הנ"ל תומך ב RAID 0 לדיסקים הקשיחים ?
-
- 4 תגובות
- 460 צפיות
-
-
ATI Radeon X1950 PRO pci express.512mb 256bit . & LCD samsung Syncmaster 730B. windows xp sp2. AMD athlon 64 3000+ 1.81 GHz 1.00GB of RAM. מסתבר שהמעבד לא מספיק לעבד נתונים מהכרטיס מסך החדש שקניתי, ATI Radeon X1950 PRO pci express.512mb 256bit וכרגע אני צריך מעבד חדש עד 1500 שח, שיתאים לכרטיס
-
- 1 תגובה
- 460 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם הוא תומך בSATA II לפי הדפי מפרט הבנתי שהוא תומך SATA לא רשום יותר מזה כלום... אלה הדפי מפרט שלו: http://download.intel.com/support/motherboards/desktop/sb/c6413602_en.pdf עמוד 22 רשום שם שהוא תומך SATA
-
- 5 תגובות
- 460 צפיות
-
-
Abit LG-95Z http://www2.abit.com.tw/page/en/motherboard/motherboard_detail.php?pMODEL_NAME=LG-95Z&fMTYPE=LGA775 אמור לרוץ יחד עם E2140 או לחלופין המערכת הזו של AMD FOXCONN K8M890M2MA-RS2H http://www.foxconnchannel.com/product/Motherboards/detail_overview.aspx?ID=en-us0000174 יחד עם 3800x2 מה היתרונות בכל מערכת? ומה עדיף? יש יתרון לאחד המעבדים? או אחד לוחות?
-
- 1 תגובה
- 460 צפיות
-
-
-
רציתי לשאול האם הלוח תומך? תודה מראש..
-
- 3 תגובות
- 460 צפיות
-