מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
MSI K8N Neo PLATINUM AMD ATHLON 64 3200+ BOX או AMD ATHLON 3500 S-939 64 BIT ABIT AV8 S-939 SATA GBL MSI RADEON 9800 PRO PLUS 128MG או MSI RADEON 9600 XT 256 MG
-
- 9 תגובות
- 489 צפיות
-
-
יש לי בקשה- אני מחפש במיוחד לוח אם m-atx, שיתאים למארז שאני קונה ( Antec NSK1300 ) אני קונה את המחשב מחנות למיר. הנה קישור לכל לוחות האם בגודל m-atx בחנות זו http://www.lamir.co.il/?SearchType=3&SearchIn=Name%2CKeywords%2CSale%2C_CatalogNumber%2CBrief&Search=m-atx אשמח אם מישהו יוכל להביא לי המלצה על לוח אם עם כרטיס מסך OB. אני לא מתכוון לעשות OC! התקציב הוא 400-600 ש"ח ללוח אם. שיתאים למעבד C2D. תודה !!
-
- 3 תגובות
- 489 צפיות
-
-
שלום הייתי רוצה לקבל מידע על לוח האם GIGABYTE GA-965P-DS3. האם הוא נחשב לוח טוב, האם למישהו יש לינק לביקורת עליו, איך כרטיס הקול המובנה בו ועוד..... תודה
-
- 0 תגובות
- 489 צפיות
-
-
בבקשה אל תעבירו או תתנו לי אזהרה, לא מצאתי פורום שקשור לזכרונות =\ בכל אופן, שמתי לב שבחלק מהזכרונות מצויינים פרטים כמו: נתאים למערכת 64BIT, מתאים לVISTA, תומך SLI READY וכד' רציתי לדעת מה הכוונה? לדוגמה אם אני רוצה לעשות מבנות מפרט עם מערך SLI , אני צריך זיכרון תומך SLI? האם הזיכרונות שמתאימים לויסטה הם היחידים בהם אני יכול להששתמש? האם הם טובים יותר? האם הייתם ממליצים עליהם? למה הם עולים יותר? וכנ"ל עם ה-64BIT, סליחה על כמות השאלות ^^ בתודה מראש, אורן.
-
- 3 תגובות
- 489 צפיות
-
-
תודה לעונים. חיים
-
- 2 תגובות
- 489 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש או לפחות את רובו אני מחדש. יש באפשרותי לקנות עוד השבוע מחשב חדש דנדש. השאלה היא אם לא כדאי כבר לחכות עוד איזה חודשיים ולקנות מעבד מדור הPENRYN החדש?
-
- 2 תגובות
- 489 צפיות
-
-
הרכבתי לפני כמה ימים מחשב CONROE עם הלוח הזה, ואמרו לי שהוא בסדר. עכשיו קראתי בת'רד אחר ואמרו שהוא "מסורס" ולא תומך בזכרונות 667 (שהוספתי). האם זה נכון?
-
- 4 תגובות
- 489 צפיות
-
-
יש לי לוח אם של 965P-DS3 עם זוג קיים של 1*1 twinmos twister וברצוני להוסיף עוד זוג סטיקים של חברה אחרת שיעבדו גם כן כDUAL CHANNEL. הלוח תומך ב4 חריצי הרחבה לזיכרונות. ואם אני לא טועה עד 8 ג'יגה זיכרון. האם זה יהווה לי בעיה השדרוג? או שזה יעבוד? תודה רבה!!
-
- 1 תגובה
- 489 צפיות
-
-
זה המחשב שלי: Motherboard CPU Type Intel Pentium 4A, 2400 MHz (18 x 133) Motherboard Name Intel Maryville 2 D850EMV2 (5 PCI, 1 AGP, 4 RIMM, Audio) Motherboard Chipset Intel Tehama i850E System Memory 256 MB (RDRAM) Display Video Adapter RADEON 9600 SERIES - Secondary (128 MB) Video Adapter RADEON 9600 SERIES (128 MB) 3D Accelerator ATI Radeon 9600 (RV350) מי שרוצה לדעת הליבה של המעבד היא B *אם אני לא טועה* Field Value CPU Properties CPU Type Intel Pentium 4A, 2400 MHz (18 x 133) CPU Alias Northwood, A80532 CPU Stepping B0 Instruction Set x86, MMX, SSE, SSE2 Original Clock 2400 MHz Engineering Sample No L1 Trace Cache 12K Instructions L1 Data Cache 8 KB L2 Cache 512…
-
- 2 תגובות
- 489 צפיות
-
-
-
היי אני רוצה לקנות Q6600 עכשיו אני יודע שהוא לא נורא חם (הG0). אבל אני רוצה לעשות לו איזה OC נחמד, קירור כמו הNINJA יהיה שימושי מאוד או שלא ממש יעזור?
-
- 1 תגובה
- 488 צפיות
-
-
שלום לכולם.. יש לי מחשב HTPC (קולנוע ביתי) ועם הלוח אם Gigabyte P35-DS3P . הלוח אם בא עם תוכנה שנותנת לשנות את הboot-logo של גיג'בייט לכל תמונה שרוצים. שיניתי את הboot-up logo אבל הייתי מאד רוצה להאריך בעוד 2-3 שניות את משך הצגת הלוגו של הלוח אם כדי שלא יראו את כל כל הכיתובים של הבדיקות וכ'ו.. בכל זאת זה HTPC ויותר ידודתי לראות תמונה במקום כיתובים.. יש למישהו מושג איך עושים את זה? תודה
-
- 0 תגובות
- 488 צפיות
-
-
שלום. חשבתי לשדרג את המערכת ועל אף שאני מכיר פה ושם את הרכיבים, אני מוצא עצמי די מבולבל ממגוון לוחות האם וסוגי הזכרונות שקיימים בשוק. אז ככה, שימושי העיקרי במחשב הוא למשחקים. אני משחק על רזולוציות גבוהות (1680X1050) גם ובעיקר במשחקים כבדים. (לא. לא BF2 ) הייתי רוצה להחליף את המעבד-לוח אם והזכרונות. עד כה, הבנתי שהמעבד הכדאי ביותר הוא ה - Q6600 . השאלה היא איזה דגם בדיוק. לוח-אם. - אני מבולבל לגמרי. אני צריך לוח טוב עם תמיכה ברכיבים עתידיים עד כמה שאפשר. זכרונות - 800? 1066? 2G או 4G? מה הכוונה ב CL ? מארז - שיהיה עם קירור טוב אם כי לא הסטרי, אני לא מתכנן OC. חשוב שיהיה גדול ומרווח. ספק - יש לי ספק של HEC 420W. נסו להכניס לתקציב אם יש צורך. תודה רבה. אם תהיו זרי…
-
- 0 תגובות
- 488 צפיות
-
-
שלום , הייתי מעוניין שתציעו לי את מעבד ה AMD ,Athlon XP הטוב כיום ומהיר ביותר , את שמו ,ועוד דבר ,גם את שם מעבד ה AMD 64 BIt החזק . תתנו לי כמה אופציות שאני יכול לקנות למחשב ביתי ,אני רוצה מעבד חזק במיוחד ... אודה לכל העוזרים ! יום טוב ;D
-
- 4 תגובות
- 488 צפיות
-
-
intel mobile core 2 duo T5600 זה המעבד שלי.... ואני התרגלתי למחשב הישן שלי... :kopfpatsch: ואני כל הזמן ממשיך להוריד דברים ל 32 ביט.... זה בעיה גדולה? אצלי זה 64 ביט, אנלא טועה, נכון? :kopfpatsch: :kopfpatsch:
-
- 3 תגובות
- 488 צפיות
-
-
אני רוצה ליקנות זיכרון למחשב עד 300 שקל ואני לא יודע איזה חברה הכי טובה ואיזה סוג הכי טוב יש ddr ddr2 ועוד כול מיני שמות ואני לא מבין בזה וגם מה מתאים ללוח אם שלי?? אז מישהו בבקשה יכול להציע לי מה טוב למחשב שלי תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 488 צפיות
-
-
שלום! אני מענוניין לקנות מחשב חדש שבעיקר יהיה למשחקים ורציתי לדעת האם המעבד E6550 של אינטל גם 1333 מ.הרץ כמו הE6750? ועד כמה מורגש ההבדל בין 2 המעבדים? שאלה נוספת: עד כמה יהיה מורגש ההבדל אם אני אקח את הסט: מעבד E6750 עם זיכרון 2GB במהירות 800 מ.הרץ או את הסט: מעבד E6550 עם זיכרון 2GB במהירות 667 מ.הרץ?
-
- 8 תגובות
- 488 צפיות
-
-
קצת מושגים שברצוני לדעת. מה זה: auto detect pci clk הערכים שלו :enable\disable ומה זה spread spectrum? הערכים שלו: באחוזים, משו לא מובן, כמה ערכים , כמה חיובים כמה שלילים כולם עד אחוז וקצת פלוס אחוז וקצת מינוס תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 488 צפיות
-
-
היי יש לי כמה שאלות א. אני מאד מתקשה לעקוב אחרי כל המעבדים והסדרות שיש והתכונות שלהם אשמח אם מישהו יוכל לתת לי פירוט קצר של סוגי המעבדים שיש כרגע וההבדלים בינהם.נניח כל הסדרת E או Q יש בהם הרבה סוגים אם מישהו יוכל לפרט ולומר מה עדיף ובכלל להסביר איזה סוגים יש. ב. מה זה e sata ג. מה עדיף די די אר 2 או 3? קראתי כתבות שמצינות שעדיף 2 אבל לא הבנתי למה?
-
- 1 תגובה
- 488 צפיות
-
-
המקורי לא עובד יותר.. אז אני צריך לקנות חדש. איזה כדאי לקנות . אם אפשר מ KSP . ואם כבר אני קונה אז עדיף שקט במחיר של 50 - 80 שקל גג. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 488 צפיות
-
-
ועוד שאלה, יש לוחות עם PCIe שנמכרים בארץ לAMD64? לא חיפשתי הרבה, אבל גם לא ממש ראיתי אחד שנמכר, יש אחד מומלץ במיוחד?
-
- 0 תגובות
- 488 צפיות
-
-
רציתי היום לקנות את הזכרונות האלה : http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5956 אבל נגמר להם במלאי ורק עוד 10 ימים יגיעו ואין לי כח לחכות אז עכשיו ראיתי ב- KSP את הזכרונות האלה : kingstine 1GB ddrII 667 ב- 225 ש"ח (כמובן שאני יקנה שני סטיקים) רציתי לדעת אם כדאי לי לחכות ל- g.skill או שגם ה- kingstone טובים... תודה...
-
- 1 תגובה
- 488 צפיות
-
-
זה שאלה לחבר שלי, יחובר מעבד D930. ולא הוא לא יודע מה זה OC, וכן אני מכיר לוחות יותר מוכרים ויותר זולים, אבל אפשר מידע כלשהו על הלוח הזה, מישהו מכיר?
-
- 1 תגובה
- 488 צפיות
-
-
קניתי לאחרונה מחשב חדש עם המעבד הזה, רציתי לשאול האם הוא 64 ביט, ואם כן, אשמח לקבל הסבר קצר לגבי ההבדל בין מעבד 64 ביט למעבד רגיל.
-
- 1 תגובה
- 488 צפיות
-
-
התקציב הוא בין 800 ל-1000 אפשר קצת לחרוג אבל בגדול מה כדאי AMD או אינטל?
-
- 3 תגובות
- 488 צפיות
-