מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,799 דיונים בפורום זה
-
לא אוהבים להביט בחיבורים חשופים למיניהם בלוח האם? מסתבר שיש פתרון עבורכם. לוח אם חדש של MSI מציג מראה חדש ואלגנטי במיוחד לכתבה
-
- 1 תגובה
- 474 צפיות
- 2 followers
-
-
-
INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX או INTEL CORE 2 QUAD PROCESSOR S775 2.4GHz(Q66000) - BOX זאת אומרת, האם יכול להיות שמרובע הליבות יהיה יותר איטי מהראשון בגלל שהתוכנת עריכה שלי לא הצהירה שהיא תומכת במרובע (שמכונה: המעבד הגרוזיני
-
- 2 תגובות
- 474 צפיות
-
-
Asus P4P800-SE Intel 865PE האם הוא יציב, בעייתי, שווה משהוא?
-
- 3 תגובות
- 474 צפיות
-
-
יש לי מעבד Q6600 האם יש הבדל משמעותי בביצועים כשהוא עובד על 40 - 50 מעלות לבין 20 מעלות? תודה.
-
- 1 תגובה
- 474 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת האם מישהו יודע איך לבדוק תקינות מעבד בתודה ירון
-
- 1 תגובה
- 474 צפיות
-
-
קודם כל עברתי על הדביק ולא מצאתי תשובות אז פתחתי את הנושא.. מה צמד האותיות הזה אומר? מה עדיף cl 5 או 4? כאילו כמה שהcl נמוך זה יותר טוב או להפך? תודה
-
- 1 תגובה
- 474 צפיות
-
-
מה ההבדל בין ASUS M2N ל-M2N-E? ראיתי של-E יש עוד כמה פיצ'רים ולא הצלחתי להבין בדיוק מהם. מהם והאם נראה לכם שלשימושים ביתיים רגילים ומשחקים אני אצטרך אותם הוא שאני סתם לא אשתמש בהם?
-
- 2 תגובות
- 474 צפיות
-
-
אין ספור פעמים שמעתי שהמעבדים של AMD מעולים, אך נורא מתחממים. אני מעוניין לקנות 3000+ 64BIT. האם המעבדים החדשים האלה עדיין מתחממים בטירוף? אציין שאני לא עושה אף פעם אוברקלוקינג. אני רוצה לשאיר את המחשב דלוק במשך 12 שעות בלי לפחוד שהוא יעלה לי באש או משהו כזה. האם המעבדים המקבילים של אינטל מתחממים פחות?
-
- 4 תגובות
- 474 צפיות
-
-
כיום חי בלוח האם E6420 עם כרטיס מסך 4850 של Asus (דגם TOP). המחשב משמש בעיקר לעבודה שוטפת ולמשחקים. לאיזה מעבד כדאי לשדרג ?
-
- 1 תגובה
- 474 צפיות
-
-
היי לכולם! אני מתקשה בבחירה של לוח אם בין שלושת הלוחות הבאים: 1. ASUS P5B Deluxe 2. GIGABYTE GA-965P-DS4 3. GIGABYTE GA-965P-DQ6 אני משתמש ב-OC
-
- 1 תגובה
- 474 צפיות
-
-
Abit LG-95Z http://www2.abit.com.tw/page/en/motherboard/motherboard_detail.php?pMODEL_NAME=LG-95Z&fMTYPE=LGA775 אמור לרוץ יחד עם E2140 או לחלופין המערכת הזו של AMD FOXCONN K8M890M2MA-RS2H http://www.foxconnchannel.com/product/Motherboards/detail_overview.aspx?ID=en-us0000174 יחד עם 3800x2 מה היתרונות בכל מערכת? ומה עדיף? יש יתרון לאחד המעבדים? או אחד לוחות?
-
- 1 תגובה
- 474 צפיות
-
-
אני כרגע עם kingston 4GB Cl 800Mhz בלי צלעות קירור הזכרונות דפוקים לי תoc עכשיו אני רוצה להביא משהו חזק יותר חשבתי על זה http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1258
-
- 0 תגובות
- 474 צפיות
-
-
מה דעתכם על לוח האם הבא המיועד למעבד E7400- שימושים סטודנטייאלים, רשת, סרטים, FIREWIRE -האם הלוח אמין ,תומך באפשרויות שדרוג? Gigabyte GA-EG43-MS2H
-
- 1 תגובה
- 474 צפיות
-
-
הוא רוצה ליקנות מעבד AMD כניראה 2500 והוא צריך לוח הכי עמיד ואם יש דבר כזה שמיועד לעיבודים כבדים...
-
- 1 תגובה
- 474 צפיות
-
-
אוקי אני רוצה לעשות אפדייט ללוח אם לכרטיס מסך וכל מה שאפשר לעשות אז ככה איך אני בודק איזה חלקים יש לי ומאיפה להוריד אותם וזה הפורום נראה לי שהכי התאים לשאלה שלי
-
- 3 תגובות
- 474 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי לוח אם של פי פרטנר אפולו פרו 133 ציפס'ט של VIA מעבד פנטיום 3 733 מגה הרץ שני סטיקים של זכרונות כל אחד אחד 256 של חברת IBM סך הכול 512 זיכרון ויש לי סטיק פנוי ועכשיו לא מזמן הוספתי עוד סטיק של זיכרון והמחשב עשה לי ציפצופים מוזרים כאלה ושהוצאתי את ה128 המחשב חזר לעבוד הזיכרון תקין בדקתי אותו אצל מחשב של חבר האם הלוח שלי לא תומך יותר מ512 זיכרון? האם יש דרך לבדדוק עד כמה זיכרון הוא תומך? כי חיפשתי באתר של PCPRATNER ואל מצאתי ועוד משהו המעבד שלי הוא סוקט 370 ורציתי לשדרג את את המעבד ל1 גיג'גה גם סוקט 370 האם הלוח שלי תומך במהירות הזאת? ואם אני יתקין את המעבד החדש האם זה יעשה בעיות בווינדוס? תודה רבה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 474 צפיות
-
-
-
יש ברשותי מחשב עם מעבד AMD64BIT סוקט 754 3000+ וכרטיס מסך Radeon 9800pro,בעיקרון המחשב מלפני שנה וחצי +-. יש באפשרותי לשדרג/להחליף את המחשב, האם הדבר כדאי? האם ישנם מעבדים בשוק כיום שיכולים להוות שיפור של ממש לעומת המעבד הזה. האם מומלץ לחכות תקופה של חצי שנה - שנה? האם מעבד חדש עומד לצאת בקרוב? אם אתם צריכים את המפרט המלא רק תגידו, תודה רבה מראש.
-
- 2 תגובות
- 474 צפיות
-
-
קיים למכירה בארץ לוח אם למעבדי הליבה הכפולה של AMD שמכיל: (אפילו חיבור 1 מכ"א) AGP PCI-Express IDE SATA 2 DDR2 בבאס 800 ומעלה??
-
- 3 תגובות
- 474 צפיות
-
-
יש לי במחשב היישן את הלוח אם הזה, ואנחנו קונים לאח שלי כ.מ חדש, במקום הGforce8800 שלו. שמעתי שהלוחותת אם הישנים לא תומכים בכרטיסי מסך החדשים, אז רציתי לדעת אם הכ.מ יעבוד פה?
-
- 1 תגובה
- 474 צפיות
-
-
יש איזה דרך לשפר משו בביוס אולי? ומה אתם אומרים בכללי? גרוע או שסביר תודה
-
- 4 תגובות
- 474 צפיות
-
-
GA-945P-S3 האם יש בו כרטיס מסך מובנה..? וכרטיס קול..?
-
- 1 תגובה
- 474 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב AMD 64 3000 עם לוח של MSI NEO2PLATINUM ושני סטיקים של CEON 400mhz 2ץ5-3-3-8 ושנים של SUMSUNG 333mhz 3-3-3-8 כל סטיק 256 וביחד 1GB שהמחשב עולה הוא מראה 1GB במהירות 166mhz האם זה תקין? איך ניתן לבדוק שהזכרון באמת עובד בדואל? והאם כדאי להוריד את הזיכרון הוירטואלי לגמרי?
-
- 1 תגובה
- 474 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת איזה מבין המעבדים האלו חזק יותר. אני מדבר על נטו חזק ביחס ששאר המפרט שווה כמובן (חוץ מהלוח אם כמובן). אני יודע שיש ביניהם הפרש מחירים ואני יודע שהאינטל הוא כפול ליבה בעוד שהשני לא וכו' וכו' אז בבקשה לענות לעיניין איזה מעבד נותן יותר ביצועים בדגש על משחקים כמובן. ה- intel D 2.8 dual core או ה- AMD 3500 AM2 (לא כפול) כן אני יודע שיש מעבדים שווים אחרים והם לא מתחרים אחד בשני אבל אני מבקש רק לגביהם לדעת תשובה נטו איזה מביניהם יותר חזק למשחקים . והאם זה שהאינטל הוא כפול ליבה יתן לו בעתיד יתרון או שזה סתם לא רציני ... תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 474 צפיות
-