מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,798 דיונים בפורום זה
-
היי, הוריי קונים לאחי מחשב חדש (הוא בכיתה א' אבל משחק אובליביון, COD4 אבל לא מעבר לזה ). הם קונים לו מחשב במטרה שיריץ את המשחקים הללו אבל אפילו על low. בכל מקרה רציתי לדעת אם ה Pentium E של אינטל שלפי מה שהבנתי מיוצרת בטכנולוגיה של C2D תהיה טובה למחשב מהסוג הזה. היא עדיפה על AMD בתקציב הזה? (350 ש"ח למעבד)
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
אוקי עקב התגובות פה בפורום הבנתי שאני חייב לקנות מעבד חדש אז קניתי את AMD Athlon 64 X2 4200 Dual Core - 2.2 GHz - Tray - 512KB x2 Cache - Socket 939 יום ראשון הוא אצלי בתיבת דואר ! . מחנות PLONTER ! ! עכשיו השאלות ! : הוא יעבוד טוב עם המערכת שלי ? מפרט בצד . האם אני ירגיש הבדל ? . אני יכול לשים את המעבד רגיל נכון ? אין לו ליבות באמצע או משהו כמו INTEL זה כמו AMD הישן שלי 939 .. פשוט למרוח משחה טרמית על כל גב המעבד.. ולשים עליו תHEATSTINK
-
- 3 תגובות
- 672 צפיות
-
-
איך המפרט הה? הזכרונות האלה טובים? המארז והספק יחזיקו לי את המערכת? אתם ממליצים לשנות משהו? בעקרון אף פעם לא עשיתי OC אבל אולי עכשיו במחשב החדש אני יעשה קצת תודה לעוזרים [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 0 תגובות
- 451 צפיות
-
-
היי, 1.רציתי לדעת מספר דברים: כשיש מעבד העובד ב 266(רוב המעבדים בשוק) וזיכרון העובד על 333/400 -מה קורה ? הזיכרון יעבוד רק ב266 בגלל המעבד? או שאין קשר והוא יעבוד במלואו ? 2.יש את ה amd barton שהוא עובד על 333 אבל הוא מאד יקר ומתחיל רק ב 2500MHZ..למה אין יותר איטיים באותו באס 333? 3.אם יש לי לוח אם 400,הזיכרון חייב להיות גם כן 400? אם נגיד הוא יהיה 333 אז מה יקרה? 4.כנל רק ההפך-כלומר נגיד יש לי לוח אם 333 וזיכרון 400 מה יקרה? היזכרון יעבוד רק ב333 בגלל הלוח? כמובן יש גם את המעבד..אז כולם משפיעים על כולם..הכי טוב זה שכולם (מעבד,לוח אם,זיכרון)יהיהו אותו באס לא? 333 אני מניח כי מעבד 400 לא בטוח אם יש,ונגיד שיש,הוא יהיה יקר רצח בטח =\ אז למה המעבדים 266? כמו כן אפשר שכולם י…
-
- 49 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
היי אני מתעתדת לקנות מחשב שיהיה מבוסס על הקונרו (שייצא כבר...) שאלתי: בין 2 הדגמים 6600 וה- 6700 יש הבדל במהירות השעון, אבל גם הפרש של 200 דולר כמעט ? למה זה, והאם לדעתכם משתלם להשקיע דווקא ב 6700 ? תודה רבה.
-
- 13 תגובות
- 889 צפיות
-
-
שלום איזה סוג זיכרון עלי לקנות אשמח לדגם ספציפי של זכרון שיתמוך לי ב8 GB ללוח אם ASUS RAMPAGE FURMULA X48 אשמח לקישור והאים אני אצטרך עדכן ביום תדה.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי שנה עם המערכת שבחתימה, והגעתי למסקנה מאוחרת שהלוח שלי מהווה צוואר בקבוק: הביצועים שלו לא משהו, הוא לא תומך בדואל-צ'אנל, לא מאפשר לשנות מתחים...וגם נראה לי שחיישן הטמפ' שלו מזייף ברמות. בקיצור, לא לוח שהייתם מצפים לראות במערכת כזאת. מה שמוביל לשתי שאלות: 1. האם שווה לי להחליף לוח? האם הוצאת מאות שקלים, יחד עם פירוק כולל של המחשב ועוד כמה טרחות, שווה את השיפור בביצועים? 2. אם כן, איזה לוח מומלץ בתקציב 500 ש"ח? (אפשר לחרוג בכמה עשרות שקלים) תודה.
-
- 45 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
היי אני מתכנן לרכוש מעבד שלי לוח חדש ראיתי שסדרת ה790FX יכולה לפתוח את מעבדי הפנום X3 למעבדי X4 המעבד שלי הוא פנום 8550 X3 סטפינג B3,בעיקרון אני מתכנן לעשות לו אוברקלוק עד כמה שיוכל לתת לי. ראיתי את הלוחות הללו בפנדה רק שיש בעיה קטנה,באתר של GB יש רק לוח אחד GA-MA790FX-DS5 ובאתר של פנדה יש שתי לוחות GA-MA790FX-DS5 בתמחור שונה. http://www.pandas.co.il/advanced_search_result.php?PHPSESSID=c5535510&keywords=790&x=0&y=0 מה נסגר? במידה ולא ניתן לפתוח את המעבד לX4 האם לוח 780G יספיק לאוברקלוק? שמתי לב שקיים בלוחות ה780G פיצ'ר בשם הייבריד אשר מדמה קרוספייר בין הכרטיס המובנה בלוח לבין הכרטיס החיצוני,עד כמה הוא יעיל?
-
- 5 תגובות
- 834 צפיות
-
-
לוח GA-MA78GM-S2H מעבד ATHLON 64 4850e זיכרון DDR2 800 EasyTune מראה שהזיכרונות עובדים ב 800MHz ב CPU-Z DRAM Frequency=357MHz - לא צריך להיות 400 (הבנתי שזה 2500/7) ? FSB:DRAM=CPU/7 - היחס הזה בין המעבד לזיכרון, למה (לא מצאתי בביוס נתון כזה) ? תקנו אותי אם אני טועה, צירפתי תמונה עם פרטים מלאים תודה [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 903 צפיות
-
-
אצל האינטל המהירות BUS היא 800 מגה הרץ, איך זה הולך ב AMD? אני רוצה להלביש מעבד AMD על לוח אם של אסוס: ASUS A7N8X nForce2 FSB333/DDR400/AGP 8X/Audio/Lan/UDMA133/USB2.0 אני פשוט לא מבין את כל הענין הזה של המהירות BUS אצל AMD לעומת INTEL ועוד שאלה, למה כולכם ממליצים על זכרון אחד של 512 במקום על 2 של 256 ולנצל את DUAL CHANNEL ????
-
- 2 תגובות
- 542 צפיות
-
-
בבקשה תעזרו לי יש לי דילמה זה בעיקרון למשחקים!
-
- 22 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום יש יש לי מעבד E8400 ואני רוצה לשדרג ל Q9550 או ל Q9650 רציתי לשאול אם יש הבדל גדול ביניהם או שיותר עדיף לעשות O.C ל Q9550 ואם כן מה הציוד הדרוש לכך בשביל שאדע אם אני יכול לבצע את השידרוג אני יכתוב את המערכת שלי לוח אם MSI P43 NEO 4GB DDR2 800 CL 5-5-5-15 GELL RAM GTX260 ZOTAC כרטיס מסך SPIRE 550WTN-IR ספק FREAZER PRO 7 קירור למעבד WIN7 ULTIMATE X64 1TB WD 32BM BUFFER 0.5TB WD 32MB BUFFER מארז של EZ-COOL זה עם המאוורר הגדול בצד בצבע כחול
-
- 6 תגובות
- 757 צפיות
-
-
פשוט יש לחבר שלי אותם ולדעתיהם מאוד מהירים ומחזיקים באוברקלוק עד לבאס של 159MHZ שזה יחסית טוב לחברה לא מוכרת כל כך...
-
- 6 תגובות
- 797 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב די ישן עם הנתונים הבאים: Memory (RAM): 512 MB CPU Info: AMD Athlon 64 Processor 3200+ Product Make: MS-7125 Motherboard: (MICRO-STAR INTERNATIONAL CO., LTD MS-7125 (MSI אמרו לי שאני צריך זיכרון של 400 DDR בלבד ואני רוצה לשדרג ל 1GB חשבתי להזמין מ EBAY איזה זיכרון אני צריך לקנות יש עיניין עם מספר הפינים?? או כל 400 DDR זה בסדר?? והאם אני צריך 2X512 או 1GB שלם?? תודה לכם , אני סומך על הידע המצטבר בפורום הזה.....
-
- 6 תגובות
- 689 צפיות
-
-
קיבלתי לידי מחשב די ישן של IBM הוא P2 מיכוון שחסרים לו כמה חלקים אני לא יכול להפעיל אותו אבל אני צריך לשים לו זיכרונות איזה זיכרונות פועלים עם P2? ואיך אפשר לברר את הדגם המדויק של הלוח אם כדי להתאים לו זיכרונות והרד דיסק חדש
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-
-
היי, קיבלתי את המחשב של אחי אתמול והתקנתי לו ווינדוס והכל, כרגיל. אחרי שהכל עבד כמו שצריך הרצתי את CPU-Z כדי לראות שהכל בסדר. הוא מזהה שיש 2 ג'יגה זכרון ומזהה שיש 2 סלוטים. הבעיה היא בטאב שמראה את הדואל צ'אנל, איפה שרשום CHANNEL זה פשוט אפור לא רשום DUAL ולא כלום פשוט אפור וגם כל החלק למטה אפור. שמתי לב שאיפה שרשום בטאב אחר מהירויות הזכרונות, אז הזכרונות רצים באותם מהירויות אבל שאר המס' קצת שונים. זה קשור? בנוסף בביוס כשאני נכנס אז כבר בעמוד הראשי כתוב 2 ג'יגה זכרון דואל צ'אנל. בדקתי והזכרונות הותקנו בסדר כמו שצריך. אני לא יודע אם הם עובדים בדואל צ'אנל או לא.. ואם לא מה לעשות?
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום חברים, אני שוקל לשדרג מעבד וSSD ואשמח להתייעצות. כיום יש לי מעבד i3 מהסדרה השנייה - Sandy Bridge דגם 2120 תדר 3.30ghz האם יש טעם לקנות (אפילו מחו"ל) מעבד i5 או i7 חדש/משומש מסדרת Ivy Bridge? (המקסימום שהלוח תומך כי זה סוקט 1155 שכבר נעלם מהעולם) יש טעם ? לגבי הדיסק הקשיח - אני יותר שזה לא הפורום המתאים אך העדפתי לנסות תחילה מאשר לפתוח 2 שרשורים נפרדים יש לי דיסק קשיח 120GB של אינטל שבו מותקנת מערכת ההפעלה (דגם SSDSC2CT120A3) האם שווה לרכוש Samsung 850 EVO 250GB? מבחינת מהירות אקבל משהו ? עולה 85$ בסך הכל באמזון (שולח עם Shipitto לארץ ממש בזול) מבחינת זיכרון - ראיתי שעקב ריבוי גדול מאוד של לשוניות אני מגיע לצריכה של 90% בערך מהRAM ולכן הרבה מן המידע רץ בזיכרון …
-
- 29 תגובות
- 5.6k צפיות
-
-
אוקיי אז שניהם 800Mhz CL4 את הOCZ אין לחנות שאני קונה בה את המחשב והמחיר כ300 ש"ח באינטרנט את הCorsair יש לחנות והמחיר 340 ש"ח אני צריך 4GB ב4 חתיכות זאת אומרת כל סלוט עם 1GB אז הOCZ יעלה כ570-600 והCorsair יעלה כ680 השאלה היא אם הDHX הזה שווה בכלל משהו ואם זה שווה בעצם את ה100 ש"ח הבדל על הOCZ Platinum rev 2
-
- 4 תגובות
- 570 צפיות
-
-
שלום לכולכם, אני ממש לא בקיא בתחום הניידים וקרוב משפחה שלי סיפר לי אתמול על הצורך שלו בקניית מחשב נייד בסביבות ה6K... אמרתי לו שהמעבדים החדשים של אינטל צריכים לצאת והם יהיו הרבה יותר טובים או לפחות מה שהוא מתכנן לקנות יהיה יותר זול, אני מניח שצדקתי לא? עכשיו, השאלה האמיתית היא מתי כדאי לו לקנות מחשב נייד? כדאי לו לחכות חודש-חודש וחצי או כבר עכשיו? אודה לכולם על התשובות
-
- 3 תגובות
- 537 צפיות
-
-
לפי המפרט שלי, אם אני אשדרג את הזיכרון ל- 2 או 4 GB של DDR2, האם אני ארגיש שיפור בביצועים? אם כן, במה? וכמה? ובבקשה, בלי עצות כמו "במפרט כזה לא שווה לשהקיע" ו-"אני במקומך הייתי מחליף את המחשב". פשוט תענו על השאלה. תודה למגיבים.
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב עם לוח אם MSI H55M-E21. כיום מותקן בו סטיק זיכרון בודד DDR3 של 2 ג'יגה במהירות 1333. החלטתי לשדרג את הזיכרון ועל כן קניתי סטיק בודד DDR3 של 8 ג'יגה במהירות של 1600. החלפתי אותו המקום הישן והמחשב מתרסט תוך כמה שניות. חשבתי לעצמי שאולי קניתי זיכרון לא מתאים בגלל המהירות ועל כן קניתי כעת 2 סטיקים של DDR3 של 4 ג'יגה כל אחד במהירות 1333. לאחר שהתקנתי אותם המחשב תקוע במסך הפתיחה של לוח האם (הלוגו של לוח האם) ולא מגיב. ניסיתי לשים רק סטיק אחד ופה אני מקבל Blue Screen. האם מישהו יכול לעזור בעניין ? לא חשבתי שזה כזה סיפור גדול תודה,
-
- 2 תגובות
- 570 צפיות
-
-
קראתתי את מהדריך המאלף שעוסק במעבדים ועדין לא הבנתי מה ההבדלים בן סדרות המעבדים האלה גם חיפשתי בחיפוש ולא מצאתי תשובה = Winchester = Venice = San Diego = ClawHammer = NewCastle = Paris
-
- 14 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
הרבה אומרים שה 775 מת כבר ולא שווה לקנות מחשב חדש שכזה. כמובן שהחלופה של אינטל היא רק לשוק הגבוהה, עם ה I7 (שנראה לי בזבזני למי שלא עושה חישובים כבדים / מולטימדיה). AMD בדיוק יצאו עם ה AM3 שלהם שהו הפלטפורמה העתידי שלהם (שאני מבין שגם תעבוד להרבה זמן, וגם תומכת בכל פלחי השוק). גם ראיתי אומרים שה I7 נורא יקר היום ולא משתלם, אבל בהנחה שאנשים מתכוונים גם ככה בעתיד לקנות I7, שהוא מיועד לפלח שוק הגבוהה, אז בכמה ירד כבר מחיר לוחות אם ? מ 1300 ל 800 שקל עוד איזה שנה/שנה וחצי ? המעבד ירד מ 1500 ל 1200 ? אולי 1000 ? אז גם ככה אם קונים מחשב ביצועיום היום ב 450 ללוח ועוד איזה 850 למעבד, כשישדרגו אותו בעוד כמה שנים יצטרכו להחליף הכל ואז ההפרש שחסכת עכשיו באי-קניית I7 (בהנחה שתקנה אז …
-
- 3 תגובות
- 719 צפיות
-
-
המחשבים של אינטל שמאופיינים בגודל דומה לכונן USB חוזרים לסיבוב שני, הפעם עם מעבדי Core מתקדמים יותר וחלונות 10 ענקית השבבים הבטיחה לנו את זה בשנה שעברה, ועכשיו היא מקיימת: הכירו את הדור השני של מחשבי ה-Compute Stickשל אינטל, מחשבי PC מלאים שדומים בגודלם לכונן USB (או לאותם דונגלים מבוססי אנדרואיד שמיועדים להפוך את הטלוויזיה שלכם לחכמה), ומציעים כעת גם עיצוב משופר, מאפיינים משופרים ובעיקר מעבדי Core M מדור הסקיילייק החדש, בנוסף למעבדי האטום הפשוטים יותר. שני הדגמים המעניינים ביותר הם ללא צל של ספק אלה שקיבלו את שם הקוד Cedar City, ומציעים שבבי Core m3-6Y30 ו-Core m5-6Y57, עם זוג ליבות עיבוד מדור ה-Skylake, תמיכה ב-HyperThreading וליבות גראפיות מובנות מדגם HD Grap…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-