מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,790 דיונים בפורום זה
-
הוכחות אם לינקים בבקשה! והאם זה נכון של SQ800 יש DUEL DDR יותר גבוה במגהרץ מ ASUS P4G8X ??? ??? תודה מראש!!!
-
- 4 תגובות
- 593 צפיות
-
-
שלום לכם, ברשותי לוח אם שרכשתי השבוע, 8k9a של אפוקס אשר מבוסס על ערכת שבבים kt400 לאחר שביצעתי עדכון ביוס ראיתי שנוספה לי האפשרות לבחירת זכרונות ddr400, כלומר לאפשר באס של 400MHZ (או שאני מתבלבל) בכל מקרה, רציתי לדעת אם הדבר אומר שהלוח אם שלי תומך במעבדי בארטון בעלי באס 400MHZ.
-
- 2 תגובות
- 718 צפיות
-
-
ואםכן מה אני אמור לעשות ??? הטמפרטורה היא 60!!
-
- 6 תגובות
- 734 צפיות
-
-
תגידו, המעבדים המבוססים על ברטון יצאו בגירסאות של מתחת ל Athlon 2800+ ?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כי יש לי ליד הבית חנות עם שירות מצוין אבל יש להם רק זיכרון של מיקרון (256X2 3200) אז שווה בשביל ללכת על Winbond/Twinmos להחליף לחנות כמו PCH ? שאר השילוש: AXP 2100+ aiuhb 0203 Epox 8rda+ תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 772 צפיות
-
-
אני בחרתי את הבחירה שלי ואני אומד מאחוריה אבל אני רואה אנשים משקיים הרבע מאוד כסף בINTEL אז אני רוצה לדעת למה? אולי פיספסתי משהוא.
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רציתי לדעת כמה דברים לגבי הלוח אם הזה ... ראיתי שיש לו 6 channels sound מה זה אומר? והאם הכרטיס קול המובנה הזה , יותר טוב מהכרטיס שיש לי עכשיו? Creative live value (לא מובנה) וגם ראיתי שיש לכרטיס הקול המובנה הזה , רק 3 יציאות.. תתקנו אותי אם אני טועה , אבל אחד זה רמקולים , השני מיקרופון והשלישי יציאה דיגיטלית או משהו.. ככה שאפילו אין סראונד . (בזמן שבכרטיס הנוכחי שלי יש ) מה ההבדל בין השבב mcp לשבב mcp-t ושאלה אחרונה , מה הם ה "Serial and Parallel Ports" ראיתי באיזה אתר , בטיפים , שאמרו שכדאי לבטל אותם... תודה.
-
- 22 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
האם ללוח של GigaByte GA-7VAXP יש בעיה עם זיכרונות מסוג DDR PC2700 333Mhz???
-
- 3 תגובות
- 628 צפיות
-
-
-
יש לי מעבד AMD 200,לוח אם של ג'יגבייט(KT400 VAX) וזיכרון 256 של ווידבונד. אם אני מוסיף עוד סטיק של 256 עד כמה יהיה שיפור לעומת עכשיו?
-
- 24 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
המחיר כמעט זהה הבדל של 80 שקל בין ה256 ל 512 ואני מתלבט כי תכלס 512 זה הרבה יותר השאלה אם ה400 הרבה יותר מהיר ..
-
- 7 תגובות
- 926 צפיות
-
-
כי אני מתלבט אם לחכות לו או לקנות את 8rda+ ? תודה רבה?
-
- 2 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שאני מסתכל על המפרטים של חברי הפורום אני רואה שכמעט כולם משתמשים ב AMD אז רציתי שתשתתפו בסקר ונראה באחוזים לכמה יש AMD ולכמה INTEL
-
- 3 תגובות
- 704 צפיות
-
-
שלום לכולם אני קונה מחשב פנטיום 4 2.4 שישמש בעיקר לאופיס אינטרנט ומשחקים קלים כמו simcity ואני מתלבט בין שתי דגמים ASUS P4S533-VML לבין gigabyte GA-8SIML-H מה ההמלצה ? איזה לוח אם יותר יציב ? וחשוב יותר מי אמין יותר ? בתודה מראש על כל תשובה טל
-
- 1 תגובה
- 746 צפיות
-
-
הורדתי תוכנה שמראה את כל הרכיבים במחשב(HWINFO32),התוכנה מראה שהטמפרטורה של המעבד שלי(AMD2000) היא 48 מעלות ושל הלוח אם (KT400 VAX של ג'גבייט) 60 מעלות בערך,האם זה נורמלי וכמה זה בכלל אמור או רצוי שיהיה(ודרך אגב יש לי וולקנו 7) והאם זה נכון בכלל ,ז"א איך התוכנה בדיוק בודקת את הטמפרטורה?
-
- 24 תגובות
- 2k צפיות
-
-
נשרף לנו הלוח במחשב מבוסס Pentium ll 350Mhz. את המעבד הבאנו לחברים וכעת אנחנו מחפשים את השילוב הכי זול של לוח ומעבד. דרישות: אינטרנט, אופיס ומשחקי פלאש. על הלוח להיות בעל חריץ AGP. ה-Duron 1200 נראה לי המעבד המתאים ביותר (הזול ביותר שמצאתי), איזה לוח פשוט יכול ללכת איתו? תודה.
-
- 6 תגובות
- 790 צפיות
-
-
דבר ראשון שלום לכולם, אני כאן בתור צופה כבר המון זמן אבל אף פעם לא יצא לי לכתוב בפורומים... בכל מקרה יש לי לוח אם של Asus שאין לי מושג מה השם שלו מכל מה שכתוב אז אני פשוט אכתוב את כל מה שאני יודע P4T Socket 423 p4 motherboard Intel 850 Chipset E864 (כמו שאמתי, אין לי מושג זה אומר, אז אם תוכלו להגיד לי מה מפה קריטי ומה לא משנה אני אשמח...) 1)יש לי כרגע 256 MB זיכרון RDram והשאלה העיקרית שלי היא האם הלוח שלי תומך בזכרונות DDR ואם כן, באילו מהירויות? הבעיה היא שהגעתי למצב שהזיכרון לא מספיק לי, אבל ראיתי שלהחליף אותו בדי.די.אר יהיה פשוט זול יותר מאשר להוסיף עוד אר.די :-\ 2)בחוברת של הלוח אם כתוב : "SIS 305 based AGP cards will cause permanent damage" על איזה כרטיסים מדובר שם…
-
- 10 תגובות
- 933 צפיות
-
-
יש לי חבר מתעסק עם עריכה גראפית ומוזיקה מה יותר עדיף לו AMD או INTEK ואיזה דגם ביחס של מחיר\ביצועים? נ.ב לפי דעתי עדיף לו אינטל אם אני טועה אז תסבירו לי אם אפשר למה 8) ???
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך אני נכנס לביוס כדי לראות מה הטמפרטורות ? אני יודע איך להגיע יתפריט ע"י לחיצה על DELETE לפני שה-WINDOWS עולה אבל מה אח"כ? יש לי לוח ג'גבייט-TK400 VAX
-
- 3 תגובות
- 547 צפיות
-
-
ידוע לי שיש מספר לוחות שפותחים מכפלה למעבדי 0.13 מיקרון האם גם הלוח הזה G7VAXP KT400 פותח מכפלות
-
- 2 תגובות
- 680 צפיות
-
-
אני מבין רק בAMD אבל גם לאינטל יש משהוא ואין לי מוסג מה הוא אז יש לי כמה שאלות: 1)איזה חברות מיצרות ציפסטים לאינטל? 2)איזה דגמים של ציפסטים יש לכך חברה? 3)מה מציע כל ציפסט מבחינת: סוג ומהירות זכרון איזה FSB הם תומחים איזה AGP המ תומחים והיאם אפשר ליפתוח מכפלה של מעבד\FSB?
-
- 0 תגובות
- 535 צפיות
-
-
איך אני נכנס לביוס כדי לראות מה הטמפרטורות שלי? אני יודע איך להגיע יתפריט ע"י לחיצה על DELETE לפני שה-WINDOWS עולה אבל מה אח"כ?
-
- 3 תגובות
- 600 צפיות
-
-
יש לי אותו עם כל הכבלים וכדומה. הוא פשוט לא עובד כמו שצריך עם כרטיס הקול שלי (VORTEX2), אבל הוא תקין. (זו בעיה מוכרת עם הלוח הזה) אז אני מחפש לוח עם תאימות לדורון 1200, וזכרונות PC133. עם עדיפות לECS, או SOLTEK. תודה!
-
- 3 תגובות
- 656 צפיות
-
-
לפני שאתם אומרים לי ללכת לחיפוש, חיפשתי ובאמת ראיתי שהרבה המליצו אבל בדקתי קצת בפורמים שונים בחו"ל וראיתי שיש לא מעט בעיות עם הלוח. השאלה שלי היא רק למי שיש את הלוח, אתם נתקלים בהרבה בעיות עם הלוח ? אני לא מתכנן שום OC (אולי זה גורם לבעיות ?) והאם שווה להוסיף עוד 100 ש"ח בשביל ה Delux ? תודה לכולכם
-
- 2 תגובות
- 599 צפיות
-
-
יצא דרייבר חדש: VIA Hyperion 4in1 v4.46, released 10 March 2003 ורשום להתקין רק אם יש לי את הצ'יפ שלהם אבל אין לי מושג... יש לי לוח אם כמו שאתם יכולים לראות במפרט אך אני לא יודע אם אני זקוק להתקנה הזאת? :asthanos:
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-