מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,799 דיונים בפורום זה
-
אני צריך שיהיה לו כרטיס רשת אונבורד אסור שיהיה לו כרטיס מסל עליו וצאריך AGP*8 וצריך גם DUAL DDR יש המלצות?
-
- 4 תגובות
- 710 צפיות
-
-
יש לי שלוש זכרונות SDRAM 133 רציתי לשדרג את המחשב שלי אבל אני צריך לוח אם שתומך ב XP 2400 ויש בו שלוש סלוטים פנויים של SDRAM מישהו יודע איפה ואם בכלל יש כזה
-
- 3 תגובות
- 618 צפיות
-
-
מדובר בלוח G7VAXP איפה הוא נמצא, מהוא עושה, איך, ולמה. תגובות לכל מי שיש לו מה תודה
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אמא שלי נוסעת לUSA ואני צריך זכרון ככה שהבעיה היחידה שנשארה לי היא מה לקנות מה שיש לי כרגע זה 2100 256MB אז ככה הבעיה היא מה לעשות האם אפשר להוסיף 512 MB למה שיש כיום??? או שאני קונה 512 וזה יעבוד לבד?? זה הזכרון שנראה לי מה דעתכם הלוח שלי הוא ASUS P4B533 512MB DDR PC-3200 400MHz SAMSUNG במחיר של 70$
-
- 4 תגובות
- 796 צפיות
-
-
אני צריך לברר איזה לוןח אם יש לי מכיוון שהתקנתי פה ווינדוס אקס פי ויש בעייה עם הדרייבר של הכרטיס קול שמובנה על הלוח אם כך שאם אני אדע את הלוח אם, אני יוכל לגשת לאתר החברה ולהוריד דרייבר מתאים. אז יש איזה תוכנה או דרך לברר מה הלוח אם שלי? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 780 צפיות
-
-
טוב אני רואה שזה באמת פורום של אנשים שיודעים על מה הם מדברים ולכן אני מבקש את העזרה שלכם אני משדרג עכשיו את המחשב שלי לפנטיום 2.4 ואני מתקשה בבחירת לוח אם. חבר הציע לי לקחת את הsinxp1394 של Gigabyte אבל הוא נראה לי יותר מדי בשבילי גם במחיר. אני מחפש לוח באמת טוב שיחזיק כמה שנים טובות ויציע כמובן גם שיפורים ותוספות בעתיד תודה למי שיעזור.
-
- 6 תגובות
- 770 צפיות
-
-
http://www.theinquirer.net/?article=8359
-
- 0 תגובות
- 749 צפיות
-
-
איך יכול להיות שאני כרגע מחזיק שני מעבדי AMD Athlon XP2000 אבל שניהם שונים אחד מהשני בצורה ובכיתוב??? האחד הוא AIRGA והשני הוא AGOIA, מה ההבדל ביניהם???
-
- 8 תגובות
- 872 צפיות
-
-
-
בגלל ירידת המחירים בזכרונות אני שוקל להוסיף זיכרון מה יתן לי יותר ביצועים (בהתחשבותבמפרט שלי)? תודה לכל העונים!!
-
- 8 תגובות
- 832 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על "המחשב" שאני הולך לקנות לאחי אני רוצה להתיעץ איתכם לפני הקניה!!!! החלטתי שאני קונה מחשב לאח שלי קבלו מפרט מעבד http://www.../product_info.php?cPath=609_269_75&products_id=526 לוח אם http://www.../product_info.php?cPath=609_270_86_322&products_id=2435 זיכרון http://www.../product_info.php?cPath=609_271_92_377&products_id=1413 הכל אם לעגל עולה 1200
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
ואםכן מה אני אמור לעשות ??? הטמפרטורה היא 60!!
-
- 6 תגובות
- 752 צפיות
-
-
שלום לכם, ברשותי לוח אם שרכשתי השבוע, 8k9a של אפוקס אשר מבוסס על ערכת שבבים kt400 לאחר שביצעתי עדכון ביוס ראיתי שנוספה לי האפשרות לבחירת זכרונות ddr400, כלומר לאפשר באס של 400MHZ (או שאני מתבלבל) בכל מקרה, רציתי לדעת אם הדבר אומר שהלוח אם שלי תומך במעבדי בארטון בעלי באס 400MHZ.
-
- 2 תגובות
- 739 צפיות
-
-
הוכחות אם לינקים בבקשה! והאם זה נכון של SQ800 יש DUEL DDR יותר גבוה במגהרץ מ ASUS P4G8X ??? ??? תודה מראש!!!
-
- 4 תגובות
- 615 צפיות
-
-
רציתי לדעת איזה לוח מבין השניים יותר מהיר ה Gigabyte GA-SINXP1394 מבוסס על ה SiS 655 וה Gigabyte GA-8INXP מבוסס על intel E7205 ההבדל היחיד שאני מוצא מהנתונים שלהם הוא תמיכה של Dual DDR 400 בSiS ו"רק" של Dual DDR 266 ב Intel אבל מצד שני... זה אינטל וזה סיס... אז מה אתם אומרים ? :asthanos:
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
הסטפינג של המעבד שלי הינו RIRGA 0230 , מה זה אומר , איך אני יכול לדעת אם זה סטפינג טוב?
-
- 2 תגובות
- 785 צפיות
-
-
תגידו, המעבדים המבוססים על ברטון יצאו בגירסאות של מתחת ל Athlon 2800+ ?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם יש אפשרות לשנות את את המכפלה של המעבד מן ה-bios או שרק מהלוח? בלוח שלי ישנם 6 מתגים לשינוי מכפלה, ובלוחות אחרים (גם ga-7vax)יש 5 מתגים, משהו מכיר את התופעה?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כי אני מתלבט אם לחכות לו או לקנות את 8rda+ ? תודה רבה?
-
- 2 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שאני מסתכל על המפרטים של חברי הפורום אני רואה שכמעט כולם משתמשים ב AMD אז רציתי שתשתתפו בסקר ונראה באחוזים לכמה יש AMD ולכמה INTEL
-
- 3 תגובות
- 730 צפיות
-
-
שלום לכולם! קניתי סלוט אחד של זיכרון DDR איך אני יכול לדעת באיזה מהירות הוא עובד? בתודה ירון.
-
- 3 תגובות
- 769 צפיות
-
-
דבר ראשון שלום לכולם, אני כאן בתור צופה כבר המון זמן אבל אף פעם לא יצא לי לכתוב בפורומים... בכל מקרה יש לי לוח אם של Asus שאין לי מושג מה השם שלו מכל מה שכתוב אז אני פשוט אכתוב את כל מה שאני יודע P4T Socket 423 p4 motherboard Intel 850 Chipset E864 (כמו שאמתי, אין לי מושג זה אומר, אז אם תוכלו להגיד לי מה מפה קריטי ומה לא משנה אני אשמח...) 1)יש לי כרגע 256 MB זיכרון RDram והשאלה העיקרית שלי היא האם הלוח שלי תומך בזכרונות DDR ואם כן, באילו מהירויות? הבעיה היא שהגעתי למצב שהזיכרון לא מספיק לי, אבל ראיתי שלהחליף אותו בדי.די.אר יהיה פשוט זול יותר מאשר להוסיף עוד אר.די :-\ 2)בחוברת של הלוח אם כתוב : "SIS 305 based AGP cards will cause permanent damage" על איזה כרטיסים מדובר שם…
-
- 10 תגובות
- 958 צפיות
-
-
שלום לכולם אני קונה מחשב פנטיום 4 2.4 שישמש בעיקר לאופיס אינטרנט ומשחקים קלים כמו simcity ואני מתלבט בין שתי דגמים ASUS P4S533-VML לבין gigabyte GA-8SIML-H מה ההמלצה ? איזה לוח אם יותר יציב ? וחשוב יותר מי אמין יותר ? בתודה מראש על כל תשובה טל
-
- 1 תגובה
- 767 צפיות
-