מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,790 דיונים בפורום זה
-
יש לי את ה 8RDA+... מה זה אומר בביוס ה AGP aperture size . על כמה הוא צריך להיות (128, 256...) והאם בכלל יש שיפור בביצועים ? (יש לי R9700PRO של SPPHIRE ).
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שאלה לי אליכם,עם איזה לוח אם (צ'יפסט) יש לכם,ואיזה דגם של רדאון??? (אני בודק משהו,וצריך את עזרתכם). תודה מראש.
-
- 22 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
וגם איזה גרסה הכי כדאי להתקין ואיך? אתם חושבים שזה יעזור במשהו? (עד עכשיו הכלל לא התעסקתי עם זה) תודה רבה לכל העוזרים!!!
-
- 2 תגובות
- 599 צפיות
-
-
יש 4 כניסות למאווררים על הלוח. 1 מאוכלסות במקור ( מאוורר מעבד ). עכשיו קניתי שני מאווררים ג'נריים 80MM, אני מחבר את שניהם, ורק אחד עובד! ניסיתי בכניסה אחרת, גם כן. ניסיתי מאוורר/יציאה אחרת, גם כן רק אחד עובד! הוצאתי את החיבור ספק של כונן סידירום אחד, לבדוק שזו לא בעיה בספק, עדיין לא עובד. אני מדליק את המחשב, 3 מאווררים מחוברים ללוח, אחד מארז+אחד מעבד פועלים, השילישי עושה סימני חיים, כלמור מסתובב טיפה, וזהו! בבקשה עיזרו לי!
-
- 9 תגובות
- 804 צפיות
-
-
לאחרונה פתחתי במסע חיפושים אחר לוח אם חדש למחשב. החיפוש הצטמצם למס' סופי של לוחות: asus p4s533 ; msi 845 e; msi 845 pe. (אשמח לקבל רעיונות לגבי סוגים נוספים בטווח המחירים הנוכחי). מס' פרטים אינם ברורים לי: - האם ה-asus הינו לוח מובנה (כרטים מסך וכו' מותקנים בו מראש), והאם הוא נחות ביחס לשאר? - מה ההבדל המהותי בין שני מעבדי ה- msi והאם שניהם יעבדו עם זכרון DDR במהירות 333Mhz - האם ללוח ה-asus מס' קטן יותר של חריצי pci (ל-msi אמורים להיות 6 חריצים)? תודה מראש לכל המשיבים (אם ישנם כאלו...).
-
- 1 תגובה
- 810 צפיות
-
-
אני בדיוק בעיצומו של תהליך לקניית מחשב חדש... אני באופן אישי לא חושב שיש צורך ביותר מ-512 מגה, אבל רציתי לשאול אותכם אם יש משחק היום שדורש יותר מזה ? או מנצל בכל אופן יותר מזה ? תודה מראש.
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. Gigabyte - GA7VAXP ULTRA 2. ASUS A7N8X לא ה דלוקס ..... תודה .
-
- 5 תגובות
- 729 צפיות
-
-
מה זה RAID בלוח אם? ולמה צריך את זה? איך יודעים אם יש את זה בלוח?
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
איך יכול להיות שאני כרגע מחזיק שני מעבדי AMD Athlon XP2000 אבל שניהם שונים אחד מהשני בצורה ובכיתוב??? האחד הוא AIRGA והשני הוא AGOIA, מה ההבדל ביניהם???
-
- 8 תגובות
- 846 צפיות
-
-
יש לי שלוש זכרונות SDRAM 133 רציתי לשדרג את המחשב שלי אבל אני צריך לוח אם שתומך ב XP 2400 ויש בו שלוש סלוטים פנויים של SDRAM מישהו יודע איפה ואם בכלל יש כזה
-
- 3 תגובות
- 598 צפיות
-
-
אני צריך שיהיה לו כרטיס רשת אונבורד אסור שיהיה לו כרטיס מסל עליו וצאריך AGP*8 וצריך גם DUAL DDR יש המלצות?
-
- 4 תגובות
- 689 צפיות
-
-
מדובר בלוח G7VAXP איפה הוא נמצא, מהוא עושה, איך, ולמה. תגובות לכל מי שיש לו מה תודה
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אמא שלי נוסעת לUSA ואני צריך זכרון ככה שהבעיה היחידה שנשארה לי היא מה לקנות מה שיש לי כרגע זה 2100 256MB אז ככה הבעיה היא מה לעשות האם אפשר להוסיף 512 MB למה שיש כיום??? או שאני קונה 512 וזה יעבוד לבד?? זה הזכרון שנראה לי מה דעתכם הלוח שלי הוא ASUS P4B533 512MB DDR PC-3200 400MHz SAMSUNG במחיר של 70$
-
- 4 תגובות
- 770 צפיות
-
-
בגלל ירידת המחירים בזכרונות אני שוקל להוסיף זיכרון מה יתן לי יותר ביצועים (בהתחשבותבמפרט שלי)? תודה לכל העונים!!
-
- 8 תגובות
- 813 צפיות
-
-
האם יש אפשרות לשנות את את המכפלה של המעבד מן ה-bios או שרק מהלוח? בלוח שלי ישנם 6 מתגים לשינוי מכפלה, ובלוחות אחרים (גם ga-7vax)יש 5 מתגים, משהו מכיר את התופעה?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה אתם אומרים על "המחשב" שאני הולך לקנות לאחי אני רוצה להתיעץ איתכם לפני הקניה!!!! החלטתי שאני קונה מחשב לאח שלי קבלו מפרט מעבד http://www.../product_info.php?cPath=609_269_75&products_id=526 לוח אם http://www.../product_info.php?cPath=609_270_86_322&products_id=2435 זיכרון http://www.../product_info.php?cPath=609_271_92_377&products_id=1413 הכל אם לעגל עולה 1200
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום לכולם! קניתי סלוט אחד של זיכרון DDR איך אני יכול לדעת באיזה מהירות הוא עובד? בתודה ירון.
-
- 3 תגובות
- 749 צפיות
-
-
טוב אני רואה שזה באמת פורום של אנשים שיודעים על מה הם מדברים ולכן אני מבקש את העזרה שלכם אני משדרג עכשיו את המחשב שלי לפנטיום 2.4 ואני מתקשה בבחירת לוח אם. חבר הציע לי לקחת את הsinxp1394 של Gigabyte אבל הוא נראה לי יותר מדי בשבילי גם במחיר. אני מחפש לוח באמת טוב שיחזיק כמה שנים טובות ויציע כמובן גם שיפורים ותוספות בעתיד תודה למי שיעזור.
-
- 6 תגובות
- 747 צפיות
-
-
אני צריך לברר איזה לוןח אם יש לי מכיוון שהתקנתי פה ווינדוס אקס פי ויש בעייה עם הדרייבר של הכרטיס קול שמובנה על הלוח אם כך שאם אני אדע את הלוח אם, אני יוכל לגשת לאתר החברה ולהוריד דרייבר מתאים. אז יש איזה תוכנה או דרך לברר מה הלוח אם שלי? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 762 צפיות
-
-
http://www.theinquirer.net/?article=8359
-
- 0 תגובות
- 723 צפיות
-
-
אוקי, בצורה מוזרה למדי יגיעו לידי 3 מעבדי פנטיום 3 800 או אפילו ארבע. עכשיו... מה לעשות איתם??????????????????????? (ועכשיו יש בטח ספאמרים מתחכמים שיגידו: תן לי אותם, אז אל תגידו...) בכל מיקרה, שווה לי לקנות לוח ל4 מעבדים? כמה יעלה בערך? הוא יכול לתמוך גם בDDR או רק בSDRAM? ??? ??? ??? ??? ??? תודה לעוזרים... עריכה: יהיה אפשר לעשות אובר-קלוקינג לFSB ולמעבדים??? פנטיום 3, אחרי הכל 133 FSB.. עריכה 2: מממ... נכנסתי לדובים ולאסלנט ואני רואה לוחות רק ל2 מעבדים בלמעלה מ1500 ש"ח, מעודכן או שזה המחיר?
-
- 11 תגובות
- 959 צפיות
-
-
הסטפינג של המעבד שלי הינו RIRGA 0230 , מה זה אומר , איך אני יכול לדעת אם זה סטפינג טוב?
-
- 2 תגובות
- 759 צפיות
-
-
רציתי לדעת איזה לוח מבין השניים יותר מהיר ה Gigabyte GA-SINXP1394 מבוסס על ה SiS 655 וה Gigabyte GA-8INXP מבוסס על intel E7205 ההבדל היחיד שאני מוצא מהנתונים שלהם הוא תמיכה של Dual DDR 400 בSiS ו"רק" של Dual DDR 266 ב Intel אבל מצד שני... זה אינטל וזה סיס... אז מה אתם אומרים ? :asthanos:
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-