מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
המארז מבפנים אצלי נראה רע חוץ מהמון אבק לא רואים כלום, איך לנקות אותו ביסודיות ואת המאווררים שלו (מארז ספק מעבד) - יש לי כרטיס מסך גיפורס 4 128M המאוורר שלו הלך והוא לא מסתובב יותר, הוצאתי אותו יש בזה סכנה ?? -איך אני בודק את הטמפ' של חלקיקי המחשב בדרך הכי קלה ?? תודה
-
- 4 תגובות
- 490 צפיות
-
-
להמרת קלטות וידאו אנלוגיות ל cd תקציב 500 ש"ח לוח למעבד amd עם כרטיס מסך מובנה שבעתיד אוכל להוסיף כרטיס מסך 8800gts האם כרטיס asus m2a-vm hdmi יתאים? תודה!
-
- 0 תגובות
- 490 צפיות
-
-
.......
-
- 7 תגובות
- 490 צפיות
-
-
לסוקט 7 + כמה זיכרונות ישנים שאני לא מצליח להבין איזה סוג או מהירות הם(התאימו לאותו לוח עם סוקט 7) אז כמה אתם חושבים שאפשר להשיג?
-
- 3 תגובות
- 490 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת איזה מבין המעבדים האלו חזק יותר. אני מדבר על נטו חזק ביחס ששאר המפרט שווה כמובן (חוץ מהלוח אם כמובן). אני יודע שיש ביניהם הפרש מחירים ואני יודע שהאינטל הוא כפול ליבה בעוד שהשני לא וכו' וכו' אז בבקשה לענות לעיניין איזה מעבד נותן יותר ביצועים בדגש על משחקים כמובן. ה- intel D 2.8 dual core או ה- AMD 3500 AM2 (לא כפול) כן אני יודע שיש מעבדים שווים אחרים והם לא מתחרים אחד בשני אבל אני מבקש רק לגביהם לדעת תשובה נטו איזה מביניהם יותר חזק למשחקים . והאם זה שהאינטל הוא כפול ליבה יתן לו בעתיד יתרון או שזה סתם לא רציני ... תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 490 צפיות
-
-
שמישהו יביא לי אתר עם מחרים בישראל תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 490 צפיות
-
-
שלום לכולם כרגע יש 2*256 מב זיכרון בDUAL CHANEL אבל כידוע יש לל ABIT NF7 רק שלוש סלוטים של זיכרון ומכיוון שאני רוצה להוסיף עוד 512 מב נוספים אני חייב לקנות אותם בסטיק אחד.האם זה יהרוס את הDUAL CHANEL.? והאם זה יפגע בבצועי המערכת?? תודה על העזרה ;D
-
- 1 תגובה
- 490 צפיות
-
-
שמתי לב שהם מאוד זולים..אז רציתי לדעת איך הם אולי ארכוש.. מצאתי 512MB 400MHZ DDR ב420 כולל משלוח..
-
- 1 תגובה
- 490 צפיות
-
-
מהם התיזמונים של twinmos ddr1 400mhz 1024 mg אשר יאפשרו OC מקסימלי תוך שמירה על בלאי מינימלי, ואיזה מתח לקבוע לו. הלוח הוא a7v266 צ'יפסט של VIA, למרות שהתמיכה המקסימלית של הלוח בתדר זכרון היא עד 266, יש דרך להעלות את תדר הזכרון מעבר לזה?
-
- 1 תגובה
- 490 צפיות
-
-
מה ה CL הכי נמוך שניתן לקנות ב DDR2? איזה חברה אם אפשר קישור במהירות 667MHZ סטיק של 512X2 גיגה לסיכום בדואל יש לי כרגע CL4 533MHZ קינגסטון
-
- 2 תגובות
- 490 צפיות
-
-
זה המפרט שאני עומד לקנות: מעבד : INTEL CORE 2 QUAD S775 2.4GHz Q66000 STEPING G0 - BOX לוח אם : GIGABYTE GA-P35-DS3 כרטיס מסך : ALBATRON PCI-EX GeForce 8800GTS 320MB GDDR3 - DX10 - RETAIL 78 זיכרון : CORSAIR 2048MB (1024MB X2) DDR2 800MHz DUAL CHANNEL KIT זיכרון : CORSAIR 2048MB (1024MB X2) DDR2 800MHz DUAL CHANNEL KIT אני שואל פעם אחרונה לפני הזמנה האם הזיכרונות האלו יספיקו לי? אני רוצה משחקים כבדים וOC עד ל 3.5 אולי טיפה יותר! אני שואל כי הם נראים לי ממש פשוטים ולא הכי טובים מה גם שאין עליהם שום קירור, אז זה די מוזר!
-
- 4 תגובות
- 490 צפיות
-
-
אני מתכנן כבר כמה זמן לקנות מחשב חדש ולמרות שאני דיי סגור על מה שאני רוצה לקנות עדיין יש לי כמה ספקולציות כי אני לא הכי בטוח בכמה דברים: 1. אני סגור על זה שאני רוצה AMD X2 והשאלה זה האם לקחת פשוט את ה 3800 או ללכת על ה4000 כי ממילא אני מתכוון לקנות גוף קרור טוב ולעשות אוברקלוק וההבדל היחיד ביניהם זה שלכל ליבה יש באחד 512KB ובשני 1024KB אז מה שאני שואל זה עד כמה זה באמת משפיע על הביצועים? 2. מבחינת זכרון אני מתכנן לקנות שני כרטיסים של ג'יגה אבל עכשיו עם כל העניין של AM2 האם שווה לחכות עוד ולזרוק על זה עוד כסף או שהשינוי שזה ייתן לא כל כך משמעותי? 3. מבחינת כרטיס מסך במקום לזרוק עכשיו הרבה כסף על אחד עצבני אני מתכנן לקנות את ה 7800GT ועוד איזה שנה לקנות עוד אחד כזה (או…
-
- 3 תגובות
- 490 צפיות
-
-
אשמח לקבל לינק להשוואות מעבדים{ amd\intel} בתודה pcguy
-
- 2 תגובות
- 489 צפיות
-
-
בשביל מה יש את הכניסות sata בצד האחורי של המחשב בלוח אם ? זה כדי לחבר דיסק קשיח חיצוני או משהו כזה ?
-
- 4 תגובות
- 489 צפיות
-
-
איזה מהלוחות הבאים עדיף מבחינת: איכות רכיבים תמורה לטווח ארוך ביצועים כללים מבנה פיצ'רים תודה
-
- 1 תגובה
- 489 צפיות
-
-
בלוח הזה ASUS a7n8x-E ULTA 400 יש סאונד סטרום? כמו בלוח של ABIT NF -SL ?
-
- 0 תגובות
- 489 צפיות
-
-
עקב בעיה באתר של GIGABYTE אני לא יכול להכנס לדאונלואד סנטר... מישהו יכול להביא לי את היוטיליטי של בדיקת הטמפרטורה של הלוח GA K8NF-9 nforce4 אשמח מאוד.. (לא מוצא אותה בדיסק של הלוח וגם מעדיף מעודכנת) תודה מראש.....
-
- 1 תגובה
- 489 צפיות
-
-
שלום אנשים, אני מתלבט בין שתי זיכרונות טובים בדקתי בכמה אתרים ומצאתי ש -OCZ EL DDR 400 PC3200 PLATINUM REVISION 2 CL2 יותר טוב מ - CORSAIR TWINX DDR400 PC 3200 XL PRO CL 2 עכשיו אני מדבר על 2 512x. אז אם משהו יכול לעזור אני השמח.
-
- 2 תגובות
- 489 צפיות
-
-
תוצאת Geekbench עבור מחשב גיימינג מסוג Razer Blade 18 נחשפת - עם שימוש בדגם ה-HX הבכיר של אינטל בדור ה-Raptor Lakeלכתבה
-
- 3 תגובות
- 489 צפיות
- 2 followers
-
-
אני קונה מחשב חדש, חשבתי לקנות מעבד Intel Xeon עכשיו אני צריך למצוא לוח אם שמיועד למעבד הזה. מצאתי באתר zap.co.il רק ארבעה לוחות אם שמתאימים לIntel Xeon שעולים מינימום 2500 ש"ח שזה מוגזם. עכשיו השאלה שלי היא: האם אני יכול לקנות לוח אם שמיועד למעבדי Intel ולא למעבדי Intel Xeon ולוח האם\המעבד יפעלו כמו שצריך? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 489 צפיות
-
-
הכותרת אומרת הכל אני חושב לבחור בלוח מכיוון שמכר מסויים מאוד שלי מארגן לי אותו בתוספת של 100 ש"ח למחיר של :xyxthumbs:GA-K8NF-9, מחיר זניח יחסית. אז מה אתם אומרים?
-
- 2 תגובות
- 489 צפיות
-
-
יש לי 1GB DDR2 667Mhz שלקחתי ממחשב אחר שלי בבית אבל במחשב ההוא המחלק היה 1:1 ומהירות הבאס הייתה 200 כך שהזכרונות עכשיו על 400 וזה מבאס כי זה לא כל הפוטנציאל (דרך אגב תמיד רציתי לדעת מה זה עושה שיש עוד הרצים על מה זה משפיע? מה זה עוזר שהזיכרון יותר מהיר?) בקיצור איך אני יכול להחזיר למחלק נורמלי כך שינצל את הזכרונות הייתי עושה את זה דרך הביוס אבל הלוח אם שלי לא תומך OC וכל הדברים סביב... ונעבור לעיקר בימים הקרובים אני הולך להתקין ויסטה האם 1GB יספיק לי? או שמה יהיה עדיף לי 1.5GB כי יש ברשותי: 512MB DDR2 667MHZ 512MB DDR2 667MHZ ו-1GB DDR2 533Mhz מה הכי כדאי לויסטה יש לציין שהזכרונות לא מנוצלים כראוי כרגע? (חחח הייתי שם הכל אבל יש לי רק 2 סלוטים במחשב...) עזרה!!! תודה!
-
- 3 תגובות
- 489 צפיות
-
-
-
יש לחבר שלי במחשב סטיק אחד של 512MB, כשנשארו לו 3 סלוטים פנויים. אם הוא יוסיף עוד סטיק של ג'יגה לא אמורה להיות לו בעיה נכון?
-
- 2 תגובות
- 489 צפיות
-
-
אל תהרגו אותי אבל הn-force לא בעייתים? בגלל זה השאלה... תודה ענקית.חבר'ה.
-
- 0 תגובות
- 489 צפיות
-