עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. מה זה אומר SLI ומה זה SLI X16. והאם בכלל הלוח ASUS A8N32-SLI Deluxe טוב

• 3 תגובות
    • 517 צפיות
  2. Started by Bose,

איך זה שאנחנו חיכינו כל כך הרבה זמן לסוקט 939 וNFORCE 4 ? ואיך זה שבלי התרעה פתאום אינטל מביאה סוקט 775 יוצאים איתו מלא לוחות וכרטיסי PCI-EXPRESS זכרונות חדשים וכו? או יותר נכון, מישהו יכול להסביר למה אינטל מקדימה את AMD ?

• 4 תגובות
    • 517 צפיות
  3. Started by naory159,

יש לי יש לוח אם כזה (asus p4p800se) ויש לי 2 סטיקים של 256MB וגם אני רוצה להוסיף... השאלות שלי: 1) האם לאחר שאני מוסיף את 2 הסטיקים האחרים אני צריך לשנות משהו בהגדרות של המחשב או של הביוס? 2) האם אני יכול להשאיר את הכרטיסים שיש לי עכשיו (2 של 256MB) ולהוסיף עליהם 2 כרטיסים של 1GB? 3) האם אני צריך שהמהירות של 2 הסטיקים שאני יקנה יהיו באותה מהירות של הכרטיסים שיש לי עכשיו? תודה רבה!!

• 3 תגובות
    • 517 צפיות
  4. Started by com,

מעונין בהמלצה ללוח אם למחשב שמיועד לחבר תפרן במיוחד, למעבד AMD הלוח צריך לכלול כרטיס רשת, כרטיס קול נורמלי (לא סאונד סטורם, אבל משהו שיוכל להשמיע מוזיקה בלי הפרעות מיותרות ועיוותיום) וכרטיס מסך - שישומש לעיתים רחוקות להרצת משחק.. כמובן שיוציא איכות דו מימד סבירה. הדרישות הם רק שיהיה אמין וירוץ באופן מכובד אני מתלבט בין.. Epox 8RGMI DualDDR400 GeForce4 + Sound + Lan, שעולה 420 שקלים ומתבסס על NFORCE 2 לבין Epox 8KMM3I + VGA + Lan + Sound , שעולה מאה שקל פחות, אבל מתבסס על ציפסט של VIA או שעדיף לקנות ABIT NF ולחפש כרטיס מסך זרוק בחמישים שקל. נכון, ההבדלים לא ענקיים במחיר אבל עדין, כשאין... אשמח לשמוע את דעתכם על הלוחות האלה תודה

• 2 תגובות
    • 517 צפיות
  5. שלום לכולם. אני מתלבט בין AMD +3800 65W ל+4600 הרגיל (בתוספת של 90 שח) (כמובן DUALCORE AM2) כמה החיסכון באנרגיה משמעותי לעומת ההבדל במחיר ? והאם משתלם לקחת את ה 4600? (ללא OC כרגע) (מארז SONATAII ANTEC450W)

• 1 תגובה
    • 517 צפיות
  6. Started by dangali,

??? ניסיתי להסיר את התומך למקרר של המעבד שמודבק בגב לוח האם והגרוע מכל קרה: שרטטי את הלוח ועכשיו יש 4 שריטות קלות (בערך חצי מ"מ אורך כל אחת) אבל רואים את הנחושת! של כמה קווי חשמל (אני חושב) שעוברים מהזיכרונות לכיוון המעבד. השאלה שלי היא אם כדאי לנסות ולהרכיב את המחשב על הלוח הזה או שזה יכול לסכן מרכיבים אחרים?? יש בעסק הזה של מכירות חלקי מחשב אנשים מאוד "נחמדים" שאחרי שהשקעתי 7000 שקל בקניה לא היה איכפת להם יותר ממני...

• 2 תגובות
    • 517 צפיות
  7. Started by lmlm,

;D לביקורת: http://anandtech.com/cpuchipsets/showdoc.aspx?i=2889

• 4 תגובות
    • 517 צפיות
  8. שלום לכולם. אני מחפש זיכרון ל-OC רצחני,הרכיבים שברשותי הם: Intel® Core 2 Duo E6600 Asus P5B Deluxe ENERMAX LIBERTY 620W איך הזיכרון הבא ?? תודה.

• 0 תגובות
    • 517 צפיות
  9. נניח ואני שם על לוח P5B DLX מעבד E6300 שהבאס שלו הוא 266MHZ וזכרונות DDR2-800MHZ כל עוד אני לא יעשה OC הזכרונות למעשה יעבדו על 533MHZ נכון?? אני למעשה ינצל את הזכרונות רק במידה ואני יעשה OC עד לבאס של 400MHZ נכון?? או עם מעבד E4300 אני בעצם יעבוד על400MHZ לזכרונות עד שאני לא יעשה OC לבאס נכון??

10. שלום לכולם לאחרונה התחדשתי בGTA 4 ואני ממש מאוכזב מביצועי המחשב שלי. המעבד: athlon 64x2 4600 לוח האם: ASUS M2N-E NFORCE 570 זכרונות: G.SKILL 2GB 800MHZ CL4 נקנו לפני כשנתיים וחצי + HD 4850 חדש. ספק: ENERMAX LIBERTY 500W מסך 1: DELL 2007WFP מסך2: SAMSUNG LA37A550 - FULLHD בדרישות של המשחק המעבד היה המינימום בהגדרות המינימום - אבל עדיין לא חשבתי שזה יהיה כלכך קריטי כי ככה זה בדרך כלל במשחקים. מקריאה פה בפורומים הבנתי שהדבדתי והמעבד במשחק הזה ספציפי חשוב יותר מכרטיס המסך. מאחר ואני קונה ומשחק משחק אחד לתקופה מסוימת "נתקעתי" עם משחק שאני משחק בהגדרות בינוניות מינוס. מה לעשות? לשדרג מעבד? לאיזה? אינטל? או AMD. בבקשה עזרו.. וכן אני מוכן לשדרג רק בגלל משחק אחד מה שיש לי ילך לאחי…

• 0 תגובות
    • 517 צפיות
  11. קניתי מחשב חדש לפני איזה שלושה ימים והכול עובד סבבה טיל מריץ משחקים על גבוה כמו שצריך ושציפיתי אבל עכשיו אחרי שעברו יומיים שלוש (יש לי ויסטה) אז רשום אתם יודעים בצד את כמות הזיכרון שהמחשב צורך ורשום 85 אחוז וזה לא הגיוני בכלל יענו המחשב לא עושה כלום כלומר במנוחה והוא צורך 85 אחוז והסתכלתי במנהל משימות שום דבר כבד או משהו בסגנון פתוח שמה ומה שמוזר ביום הראשון של המחשב כמות צריכת הזיכרון הייתה גג 40 אחוז בפעולה, אז לשאלתי יש בעייה עם הזיכרון או שיש בעייה עם החיישנים שמראים את הנצילות!? וכמות הזיכרון היא 2GB ויש לי עוד שאלה יש לי 1.5GB נוסף אבל בתדר 667 ומה שמחובר למחשב הוא 800 אז אתם ממליצים לי לחבר גם אותם ? זה ישפר או יזיק? ואם אני ירגיש את זה במשחקים או שעדיף לחסוך כסף ו…

• 3 תגובות
    • 517 צפיות
  12. Started by eli_790,

ברשותי ישנו מעבד אינטל פנטיום 3 800 מגה הרץ עם לוח אם של אינטל intel desktop board d815epea ובנוגע למעבד יש אפשרות להחליף תמעבד ליותר מהיר על הלוח אם הזה

• 1 תגובה
    • 517 צפיות
  13. Started by tombraider2003,

אפשר לקבל מידע בנוגע למונח MICROCODE שאני מאתחל את המחשב אז בתהליך הפוסטינג כשיש את הנתונים של המעבד הוא גם רושם MICROCODE PATCH CPU ID מה זה הדבר הזה??? יש לי לוח של ג'גיה בייט ומעבד P4 2.53

• 0 תגובות
    • 517 צפיות
  14. עושה רושם שכולן יש בעיות עם היבואן...

15. Started by sharonarn,

מבקש עזרה במצית לוח קטן יותר קטן ממיקרו ATX מימד הרוחב במיקרו סטנדרטי הוא 24.4 ס"מ מחפש לוח שרוחבו אינו עול על 23.5 ס"מ מימד האורך פחות חשוב עדיפות לסוקט 478 ציפסט של אינטל הכל אונבורד ומחיר לא גבוה (בסביבות ה300 ) מוכן לשמוע גם הצעות למשומשים תודה מראש שרון

• 3 תגובות
    • 517 צפיות
  16. Started by Da-Funk,

שלום לכולם.. יש לי מעבד xp 2500 mobile .. רציתי לוח שיתאים אליו.. גם מבחינת אוברקלוק... מה הכי מומלץ ? יש את האביט nf7 ב 380 שח בנעה... זה שווה ?

• 6 תגובות
    • 517 צפיות
  17. קניתי מחשב חדש שהמפרט שלו: Core 2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB ‏945P-S3 s775 Conroe, DDRII 667, PCI-E‎ ‏1GB Spectek‎*2 667MHZ ‏HIS X1950 Pro 256MB, DDRIII, DVI, PCI-E‎ ‏250GB 7200RPM, 16MB, SATA II ‏HEC Compucase CI-6A21 Beige and Blue (No PSU HEC 400w‎ והתוצאה שקיבלתי היא 5389... הגיוני או לא?

• 0 תגובות
    • 517 צפיות
  18. Started by hakabaim,

שלום אני מתלבט בין מספר לוחות ל-E6300. התקציב בין 500-700 ¤. המחשב לא מיועד למשחקים או oc, ואני מתכוון לשים עליו 2*512 twinmos 667. הלוחות הם: ASUS P5LD2-VM Intel 945G LGA 775 Asus P5LD 2 SE/C Intel DP965LTCK LEMONT GIGABYTE GA-945P-S3 המחשב (כולל הלוח) מיועד "לסחוב" כמה שנים טובות. אודה על המלצה ביחס למי נותן יחס עלות-תועלת טוב יותר + קישור לחנות זולה רלוונטית. תודה.

• 1 תגובה
    • 517 צפיות
  19. Started by eegg,

רציתי לדעת אם קיים הבדל בין cl5 וcl4 אם אני קונה עוד 2גיגה זכרון בשתי סטיקים והם הם יהיו הרבה יותר מהירים עם הגיגה אחד שיש לי אכשיו כלומר יהיה לי שלושה גיגה זכרון?

• 1 תגובה
    • 517 צפיות
  20. Started by malche,

האם הלוח GigaByte GA-G33M-DS2R כדאי? האם ASUS P5B Deluxe LGA775 intel 965 טוב ממנו? אם כן במה ולמה? הלוח חלק ממפרט שהמעבד בו הוא E6750 הזיכרון 2GB יש כרטיס מסך נפרד (לעבודה בתלת) - אם זה חשוב חוץ מזה האם חשוב שהזכרונות יהיו 800Mhz או שמספיק 667Mhz והאם חשוב שהזכרון יהיה (2X1024) כלומר ב-Dual Chanel או שזה לא משנה תודה

• 3 תגובות
    • 517 צפיות
  21. Started by Raul,

שמתי לב לאחרונה שיש למשל P4 a/b/c.... משהו מוכן להסביר לי מזה בכלל??

• 1 תגובה
    • 517 צפיות
  22. שלום לכולם , שאלתי היא : יש לי מחשב נייד של HP שעובד עם זיכרון של 256 במהירות 266MHZ האם אני יכול לשים לו עוד 512 במהירות333MHZ ? האם זה יעבוד בכלל? או שזה יעבוד במהירות 266MHZ וסתם אני זורק כסף? תודה על התגובות והתשובות מראש... עידן.

• 1 תגובה
    • 517 צפיות
  23. Started by keshet,

רציתי לדעת מה דעתכם על : לוח אם : msi k7n2-l delta ועל זכרון מסוג: Infineon dual ddr 400 mhz 256m

• 1 תגובה
    • 517 צפיות
  24. Started by OAD77,

אני רוצה לרכוש מחשב חדש עם E6400 ו965P-DS3 איזה זכרון עדיף לי 2 גיגה 667 או גיגה 800 המחשב מיועד למשחק ועם כרטיס 7600GT

• 4 תגובות
    • 517 צפיות
  25. היי, הייתי רוצה לדעת מתי תהיה השקה מסודרת של הלוחות של DFI עם ה NFORCE3 והסוקט החדש. מה יהיה מחירם והאם עדיף להתנפל עליהם ? או להמתין ללוחות אחרים שיהיו לתשובה, כמו חברות ABIT או שASUS.... בקיצור האם יהיה משתלם לרכוש את הלוח החדש עם ה NF3 ?

• 0 תגובות
    • 517 צפיות

דיונים חדשים בפורומים