עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by mosh18,

יש לי עכשיו שני מעבדים האחד p4 3 ghz שקיבלתי עם המחשב והשני p4 3.06 ghz אז שווה לי להחליף בייניהם? והאם 60 Mhz עושים כזה שינוי?

• 6 תגובות
    • 462 צפיות
  2. וגם עדיף שהלוח יעלה אפילו פחות מהסכום הנ"ל אם אפשר. לא מתוכנן OC.

• 1 תגובה
    • 462 צפיות
  3. Started by Cyron,

אני מעוניין לקנות זכרון מארה"ב (אבא שלי נוסע עוד שבוע) אני צריך המלצה על משהו טוב, ללא צורך ב-OC המערכת תהיה מבוססת E6600 ולוח DS3 של גיגהבייט תודה

• 0 תגובות
    • 462 צפיות
  4. Started by ff10,

איך אני מעדכן את ה BIOS שלי ?

• 1 תגובה
    • 462 צפיות
  5. INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX או INTEL CORE 2 QUAD PROCESSOR S775 2.4GHz(Q66000) - BOX זאת אומרת, האם יכול להיות שמרובע הליבות יהיה יותר איטי מהראשון בגלל שהתוכנת עריכה שלי לא הצהירה שהיא תומכת במרובע (שמכונה: המעבד הגרוזיני

• 2 תגובות
    • 462 צפיות
  6. Started by shlominavi,

שלום מישו יודע אם אקס פי לא מזהה זכרונות של 1000MHz?? כי אני שמתי זכרון 1000 ובאברסט הוא כותב לי שיש לי 800 יש לי G.SKILL 4GB 1000MHZ CL-5-5-5-15 PQ וגם על הקופסא כתוב ככה: DDR2-1000 PC28000 אגב קניתי בסקיי פיסי

• 0 תגובות
    • 462 צפיות
  7. Started by predator_008,

כרגע יש לי 3GB של RAM שמורכב מ-4 מודולים של זיכרון DDR400 דואל צ'נל. 2X1024 + 2X512, בתזמונים של 3-3-3-5-2T, שאלתי היא האם אני אקבל ביצועים גבוהים יותר אם אני אבצע שינוי לאופן הבא, להוריד את ה-2 סטיקים של 512, ז"א להשאיר 2X1024 בתזמונים של 3-3-3-5-1T, או להשאיר במצב הנוכחי? ובכלל מה עדיף? תזמונים טובים יותר או נפח RAM גדול יותר?

• 0 תגובות
    • 462 צפיות
  8. Started by oded900,

אני צריך לוח שיתמוך BUS 333 לOC לE4300 חשבתי על הלוח הזה, איך הוא בOC?יש לוח אחר בסביבות ה500 ש"ח שעדיף? במה הAB9 שיותר יקר יותר טוב? תודה

• 1 תגובה
    • 462 צפיות
  9. שלום, איזה לוח הכי מתאים למעבד E6750, לא מתוכנן OC. תודה.

• 2 תגובות
    • 462 צפיות
  10. היי לכולם מהו הלוח אם עם כרטיס מסך מובנה המומלץ ביותר למעבדי AMD סוקט AM2. כפי שהבחנתי יש 3 לוחות מובילים: 1- ASUS M2NPV-VM 2-ASUS M2A-VM HDMI בעל כרטיס מסך יותר איכותי אבל כפי שהבנתי וקראתי יש איתו המון בעיות.הנה הלינק לאחת הבקורות שנכתבה על ידי אחד הגולשים פה בפורום http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=258029.0 3- גיגה בייט GA-MA69G-S3H רק שאין לו DVI. מה מומלץ לקנות בתקציב של עד 500 ש"ח פלוס מינוס. בתודה מראש שי. נ.ב- המחשב לא ישמש למשחקים,אלא לאינטרנט הורדות,סרטים,מוזיקה וקצת אופיס ותוכנות קלות. אם יש עוד אופציה יותר טובה ומשובחת של חברות אחרות כמו ABIT למשל או כל חברה אחרת אשמח לשמוע.

• 0 תגובות
    • 462 צפיות
  11. Started by rivking,

יש לי 1GB DDR2 667Mhz שלקחתי ממחשב אחר שלי בבית אבל במחשב ההוא המחלק היה 1:1 ומהירות הבאס הייתה 200 כך שהזכרונות עכשיו על 400 וזה מבאס כי זה לא כל הפוטנציאל (דרך אגב תמיד רציתי לדעת מה זה עושה שיש עוד הרצים על מה זה משפיע? מה זה עוזר שהזיכרון יותר מהיר?) בקיצור איך אני יכול להחזיר למחלק נורמלי כך שינצל את הזכרונות הייתי עושה את זה דרך הביוס אבל הלוח אם שלי לא תומך OC וכל הדברים סביב... ונעבור לעיקר בימים הקרובים אני הולך להתקין ויסטה האם 1GB יספיק לי? או שמה יהיה עדיף לי 1.5GB כי יש ברשותי: 512MB DDR2 667MHZ 512MB DDR2 667MHZ ו-1GB DDR2 533Mhz מה הכי כדאי לויסטה יש לציין שהזכרונות לא מנוצלים כראוי כרגע? (חחח הייתי שם הכל אבל יש לי רק 2 סלוטים במחשב...) עזרה!!! תודה!

• 3 תגובות
    • 462 צפיות
  12. שלום חבר'ה יש כאן אתר מגניב אני צריך עזרה בנוגע לבחירת לוח אם AM2 לכפול ליבה...אני בונה מחשב אמד נמוך תקציב יחסית שיתן תמורה טובה למחיר ויהיה סולידי ואז בהמשך אשדרג לברצלונה שהוא 4 ליבות אמיתי עם עדכון לביוס...בכל אופן אני לא מתכנן אוברלוגינק רציני או יעודי רק שיפור ביצועים כאשר העדיפות תינתן ליציבות אני עוסק בתלת מימד וגרפיקה ואין לי צורך בהרבה פיצרים והבנתי שכל סידרת הnforce שקולים בביצועים פחות או יותר וההבדלים נעוצים ביכולת אוברלוקינג ופיצרים ובכל זאת אשאל לדעתכם מה כדאי ומה עדיף? nforce 550 nforce570 ultra 590 וכדומה או שמה ללכת על אחת מערכות השבבים של ATI ה3200 crosfire או 690 ושאר ירקות תודה מראש על העזרה

• 3 תגובות
    • 461 צפיות
  13. אם בלוח אמ כתוב שאין פייר ווייר זה אומר שאין לי כניסה לחבר את הכרטיס פייר וויר או שאין ללוח אמ כרטיס כזה מובנה?

• 2 תגובות
    • 461 צפיות
  14. Started by amit123,

שלום. יש לי בעיה קטנה....יש לי שני סטיקים של 512 ddr2 עכשיו קניתי עד שתיים אבל אני לא מצליח להכניס אותם(פיזית...)זה נכנס עד האמצע ואז מפסיק להיכנס אפילו שאני מפעיל כח....אם אני מפעיל רק על צד אחד אז אני מצליח לנעול אותו אבל אז הצד השני קופץ החוצה!ניסיתי עם חבר ולא הצלחנו....החיבור עצמו מתאים זה בדיוק בצורה של הזיכרון....למה זה?לא נראה לי שאמורים להפעיל כ"כ הרבה כח..... (אם זה חשוב הצבע של שני הסלוטים שאני מנסה הוא כתום בשונה מהצבע של השניים האחרים שהם צהובים,אבל החיבור עצמו אותו הדבר....אולי בהם צריך לחבר את זה בכיוון ההפוך?)

• 2 תגובות
    • 461 צפיות
  15. שלום לכולם.. יש לי מחשב HTPC (קולנוע ביתי) ועם הלוח אם Gigabyte P35-DS3P . הלוח אם בא עם תוכנה שנותנת לשנות את הboot-logo של גיג'בייט לכל תמונה שרוצים. שיניתי את הboot-up logo אבל הייתי מאד רוצה להאריך בעוד 2-3 שניות את משך הצגת הלוגו של הלוח אם כדי שלא יראו את כל כל הכיתובים של הבדיקות וכ'ו.. בכל זאת זה HTPC ויותר ידודתי לראות תמונה במקום כיתובים.. יש למישהו מושג איך עושים את זה? תודה

• 0 תגובות
    • 461 צפיות
  16. Started by MiGHTyDuCK,

שלום. יש לי לוח אם של 9 GIGABYTE K8N ULTRA שני סטיקים של זכרון CORSAIR 512 CL2.5 PC3200 מעבד AMD ATHLON 64 3000 אני רוצה לשדרג ל2 ג'יגה זכרון, אתם ממליצים לקנות סטיקים חדשים או לשדרג את אלו ונניח במקרה של שדרוג כדאי לקנות עוד CORSAIR אותו דבר ? או שאפשר וכדאי לשלב חברות וסוגים שונים ובמקרה של קנייה חדשה מה אתם ממליצים לקנות ? ראיתי בזאפ שהמחירים לא בשמיים אבל בוא נגיד עד 600 שקל ככה ? תודה רבה ארז

• 4 תגובות
    • 461 צפיות
  17. Started by idanaz,

שלום לכולם בעקבות הכתבה שהתפרסמה היום בנוגע לכך שAMD מריצים מחדש את ארכיטקטורת ה K8 האם זה אומר שאני יוכל לרכוש מעבד חדש ולשדרג את ה 3200 939 שלי ? תודה מראש עידן

• 1 תגובה
    • 461 צפיות
  18. ?? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 461 צפיות
  19. יש לי לוח כמו בכותרת עם מעבד E6600 אני רוצה לשדרג את המעבד שלי למשהו מהיר יותר ראיתי באתר של GIGABYTE שהלוח תומך באופן רשמי בכל הסדרה של E6XXX וגם ב Q6XXX ויש ביוס לא רשמי למעבדים מסדרות 7XXX 8XXX 9XXX השאלה אם שווה לי להתסתכן ולקנות מעבד מסדרות אלו והאם למישהו יש ניסיון איך הוא יעבוד על הלוח הנ"ל ואם כן איזה מעבד ביחס עלות ביצועים הכי שווה לקחת ! תודה מראש

• 3 תגובות
    • 461 צפיות
  20. Started by XMB,

אהלן , קניתי את הזיכרון הזה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7006 עכשיו לשאלות שלי: 1. קיבלתי 2X512MB למרות שלא רשום שם , ציפיתי לקבל סטיק 1 של ג'גה האם המושג שרשום שם DUAL CHANNEL אומר שזה 2 סטיקים? אני חשבתי שזה תמיכה בתוצרת ולא 2 סטיקים. 2. האם חיבור של ה 2X512MB עם 1GB (סה"כ 2 ג'גה אבל ב3 סלוטים) , ישפיעו על OC?[לא גבוה נגיד 30-40%] , לא ממש אכפת שזה תופס עוד סלוט במילא אני לא ארחיב יותר את הזיכרון .. 3. האם זה ישפיע על DUAL CH כאשר יהיו 512X2+1GB (סה"כ 2GB) תודה.

• 3 תגובות
    • 461 צפיות
  21. Started by ron533,

שלום, יש לי לוח ASUS P5Q עם 2 מודולים של זכרונות OCZ titanium. http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_ddr2_pc2_6400_titanium_4gb_edition_dual_channel יש לי שגיאות זכרון (עובר MEMETEST תקין) אבל בוינדוס שגיאות על ה explorer... פניתי לחנות שרכשתי ממנה את הזכרון (נעה מחשבים) והטכנאי הנחמד שלהם בשם תומר אמר לי להעלות את המתח של הזכרון ל 1.98. הברירת מחדל היה 1.8 במצב AUTO. מה באמת המתח הנכון להכניס בביוס?? איך יודעים שזה לא יותר/פחות מדי ומתאים לזכרון? אני לא עושה O.C. תודה לעונים!

• 2 תגובות
    • 461 צפיות
  22. מחפש לוח אם למחשב שאני מרכיב. הצרכים שלי (אני תכף אסביר למטה) זה: מחשב עם סאונד (כנראה) וגרפיקה (בטוח) בכרטיסים ייעודיים, ללא צורך ל-on board. בגרפיקה אין צורך לא SLI ולא CrossFire. צריך PCI-Express 2.0 עם לפחות חריץ אחד של x16. אין צורך ב-OC. לא יודע עוד אם אשים RAID או לא. לוחות האם שבמפרטים המומלצים מתוארים כ-או למערכות זולות, או למערכות OC, או למערכי CROSSFIRE, או ל-SLI. אני כאילו מרגיש שאני לא באף קטגוריה :-(. אז איזה לוח אם כדאי לי לקנות, עד נגיד 1000 ש"ח? ------------------------------------------------------------- הסבר לשאלה: מה שאני יודע עד עכשיו על המחשב הוא שיהיה בו כרטיס 9800 GX2 PNY (כבר קניתי, יושב אצלי בארון) וכנראה (לפי המפרט למשחקים) כרטיס קול X-Fi Xtrem…

• 0 תגובות
    • 461 צפיות
  23. קניתי היום מחשב נייד LENOVO V100 יד שניה המעבד שרשום בCPU Z שמהירות 987 המעבד T2300 שאמור4 להיות מהירות 1.6 גם הזיכרון מופיע 333MHZ במקום 667 וזה PC2 5300 ? בביוס לא מצאתי אפשרות לשינוי מכפלה או מהירות BUS

• 3 תגובות
    • 461 צפיות
  24. אני בפרוצס בניית מפרט לחבר ואני רוצה לבזבז לו כמה שאפשר פחות כסף ובגלל שהוא גר באשקלון הוא לא רוצה להסתבך הם חלקים לא איכותיים שיצטרך להחליף עז אני רוצה את הזיכרונות הכי זולים והכי אמינים שאפשר למישהו יש המלצות??? אה כן כמעת שכחתי מה ההיתרון של דואל קיט לעומת סטיק אחד והאם אפשר הסתדר הם סטיק אחד בביצוע אוברלוק קטן (Q6600 2.4-3.0) (המחשב יוזמן מSKYPC)

• 4 תגובות
    • 461 צפיות
  25. Started by ellell,

מה הבדל בין הלוח של אינטל D945G ללוח D946GZ והאם צ'יפ 946 היא קרש קפיצה ל-965

• 1 תגובה
    • 461 צפיות

דיונים חדשים בפורומים