מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,790 דיונים בפורום זה
-
אני הולך לקנות מחשב חדש בשבוע הקרוב ורציתי לדעת מה יותר טוב בשביל לוח אם BLUE MOANTEN תוצרת אינטל, פנטיום ארבע 2400 או AMD 2.2 ואיזה כרטיס מסך הוא הכי טוב בשוק היום שמשתלם לקנות.וגם האם "MAG" כבר עברו את זמנם ויש מסכים יותר טובים בשוק כמו "YAMA".
-
- 5 תגובות
- 714 צפיות
-
-
אז רציתי לעשות השווה בין המעבדים של כולם ולראות איזה מעבד יצא הטוב ביותר פה מקווה שהרבה אנשים יביאו תמונות של הבדיקות שלהם סתם רוצה לראות למי המעבד הטוב ביותר פה ואת הנתונים שלו בהשווה לשלי (והיה הרבה הבדל) אוקי אני יתחיל שלי 100% לא יזכה אבל לא נורא סתם לכיף טוב אז הנה שלי: (intel p4 1.60 willamette) לא משהו
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מישהו מכיר את הלוח אם החדש של אינטל: BLUE MOUNTEN??. אם כן כמה הוא עולה בהשוואה ללוחות אחרים??. המחיר משתלם ביחס לאכות??.
-
- 5 תגובות
- 619 צפיות
-
-
שלום אני צריך עזרה למצוא חנויות מחשבים כדי לקנות רק לוח אם ורק מעבד בלי כל הבפנוכו . אז אני צריך למצוא חנויות שאוכל לקנות בה ~! עזרה send Backup
-
- 3 תגובות
- 686 צפיות
-
-
היי , קיבלתי את המחשב שלי אתמול , סיימתי להרכיב אותו . ומשום מה נראה לי שדפקו אותי עם הזכרונות... הזמנתי : Winbond 256mb 400mhz\3200 X2 ואכן קיבלתי : Winbond 256mb X2 רק אין לי מושג אם הם באמת על 400 מגה הרץ.. בדקתי על הצ'יפ עצמו , והיה כתוב שם רק BH-5 כמובן שאם אני יתקשר לשאול , יגידו לי שקיבלתי מה שהזמנתי.. אבל אני רוצה להיות בטוח בזה... יש איזו שהיא תוכנה שאני יכול לבדוק זאת? כל דרך... רצוי מבלי לפרק את המחשב. תודה.
-
- 10 תגובות
- 788 צפיות
-
-
אז כך... הלכתי לחבר לבדוק את המחשב החדש שלו. הוא אמר שיש לו מעבד P-4 2400 . ראיתי שהמחשב מראה שיש לו 1800. הלכתי ל הגדרות של ה-BIOS וראיתי שה-BUS הוא 100 , כיוונתי אותו ל133 , והמחשב התחיל לרשום 2400 אז... האם יש לי עכשיו מעבד 1800 שעובד קשה מידי ולכן מראה כאילו הוא 2400 (האם רימו אותו?) או תמיד הוא היה 2400 , אבל כשמכרו לחבר שלי מחשב שכחו להגדיר משהו? תודה לכולכם.
-
- 4 תגובות
- 804 צפיות
-
-
הלוח הוא Gigabyte GA-SINXP1394(GA-8SQ800 Ultra2) . רשום שהוא תומך ב IEEE1394 , זה אותו דבר נכון? לגבי זיכרונות, אני רוצה 4 סטיקים.(4X256) איזה סוג מומלץ?
-
- 7 תגובות
- 676 צפיות
-
-
-
אוקי קניתי מחשב אינטל פטיום 4 2.53 80 גגה ראידון 9700 פרו .. 80 גגה שתי זוכרנות של 256 מהירות 400 ... עכשיו זה הלוח אם שיש לי Gigabyte GA-8SQ800 Ultra sis 655 עכשיו את הזכורנות שמתי dual ddr אבל שזה dual ddr אין יש הוהובים במשחקים וכל מני דברים ... לא קשורים ...שחורים כאלה לא יודע אך להסביר ! עכשיו שזה לא dual ddr הכל טוב ... חבר שלי אמר יכל להיות הגדרה בה bios אבל אני לא יודע ! זה שהרכיב לי את המחשב מברר לי ... עוד לא שלמתי הוא אצלי ...המחשב עכשיו . רמקולים בהתחלה . קניתי http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=33_7_705&products_id=3036 אוי אולוהים הםםםם גרועים לא שומעים טוב בכללל.. אז לא משנה יש לי כרטיס קול קראטיב 5.1 ... עכשיו יש לי 700 שח לקנות …
-
- 0 תגובות
- 726 צפיות
-
-
-
טוב מכיוון שחבר שלי מתכוון לקנות באנדל חדש...הוא דיי בונה על הלוח אם הזה כקניה שלו, הוא לא מתכנן שום אוברקלוק....הייתי רוצה לשמוע דעות של אנשים שיש ברשותם את הלוח אם הזה
-
- 2 תגובות
- 758 צפיות
-
-
AMD Athlon XP 2100+, Volcano 7+, Winbond 512MB (2 x 256) DDR 3200, Epox 8RDA+ nForce2 2 memory sticks for Dual DDR NIS 2,186.17 אוקי אני לא מתכוון לקנות סתם לידע אישי אולי מעבד 1700+ ולחסוך, וגם זיכרון 256 לא יודע. הבנדל הזה לקוח מpch ולדעתי שילוב רצחני לoc סתם רציתי לדעת הם המחיר טוב ובלה בלה בלה.......
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אם יש לי מעבד אינטל 1800 ג'יגה הרץ נראה לכם שב-500 שקל יסכימו לקחת את המעבד שלי ולתת לי במקום מעבד אינטל 2400 ג'יגה הרץ? המעבד שלי הוא פחות מחצי שנה....
-
- 4 תגובות
- 554 צפיות
-
-
איזה סוג זיכרון יותר טוב סמסונג או יונדאי? מה כדאי לקנות? יונדאי 256 עולה 280 וסמסנוג 256 עולה 389..... מה יותר שווה????
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-
-
יש לי לוח אם D850MV איך אני יודע אם הוא תומך בRAID והאים כל דיסק קשיח תומך בRAID. תודה. יאיר.
-
- 4 תגובות
- 738 צפיות
-
-
אוקיי אז לפי כל הנתונים יש לי מעבד 1.6 A ! כי על הלוח אם שלי כתוב SOCKET 478 אבל ! סנדרה במראה משהו שונה וזה כל הזמן מציק לי! :-\
-
- 8 תגובות
- 853 צפיות
-
-
מחפש לוח ל AMD XP שיהיו לו המאפיינים הבאים: 1. כרטיס מסך OnBoard. 2. כרטיס קול O.B. 3. כרטיס רשת O.B. 4. יציאות USB 2 (כמה שיותר...) או אולי כדאי חלופה אחרת זולה יותר מהקונפיגורציה הזו. המחשב לא ישמש למשחקים!!! מחפש את האופציה הזולה ביותר שתדע "לדבר" עם מצלמה דיגיטלית וכו'... ??? ??? ???
-
- 4 תגובות
- 661 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות בורד למעבד xp2000 עם זיכרונות ddr 333 איזה כדאי .? gigabyte http://www.pchardware.co.il/docs/pd-1450339673.htm או Chaintech http://www.pchardware.co.il/docs/pd-405976454.htm ואם אפשר בבקשה פירוט למה תודה
-
- 7 תגובות
- 710 צפיות
-
-
הרצתי את memtest 86 גרסה 3.0 וקיבלתי 98307 ERRORS יש לי את ה 3200 ,256MB של winbond האם המצב הזה בסדר? ואיך בכלל מבינים משהו ממה שכתוב שם ומה הבדיקות שצריך לבחור? אם מישהו מכיר את התוכנה ויכול לעזור ובכלל להסביר עליה קצת יותר...
-
- 1 תגובה
- 727 צפיות
-
-
-
יש לי MUSHKIN DDR333 שאלה לי הרבע כסף בזמנו ואני כונה לוח 8RDA+ ויש לי מעבד טוב שיחול להגיע לFSB של 200MHZ. מצתי זכרון של MICRON DDR400 במחיר נמוך מאוד כ280 ש"ח אז אני שואל: האים כדי להחליף ביניהם? ד"א שני הזיכרונות שלי וה MICRON הם 256MB
-
- 14 תגובות
- 883 צפיות
-
-
שלום לכולם. מישהו יכול בבקשה להסביר לי מה הבנצ'מארק הזה למעשה בודק ? מה מסמל הסרגל האדום ומה מסמל הסרגל הכחול , ומה מסמלים שאר הסרגלים ? ועוד שאלה קטנה, יש עוד באנצ'מארק ב Sandra שמשתמשים בו הרבה, לא הצלחתי למצוא תמונה שלו עכשיו, אבל זה באנצ'מארק למעבד. מה הוא בודק ? תודה למגיבים.
-
- 4 תגובות
- 612 צפיות
-
-
האם לצפות לבעיות? התנגשויות חומרה וכאלה או שהכל אמור להיות בסדר? וכשאני אומר הכל מותקן אני מתכוון לווינדוס אקס פי מעודכנת, וידיאו קודקים, משחקים ...
-
- 7 תגובות
- 885 צפיות
-
-
מישהו בבקשה שייתן לי לינק לתוכנה שבודקת תקינות של זכרונות. אני מתכוון תוכנה בדוס שבודקת תא - תא בזכרון... (אני כמעט בטוח שיש כזו תוכנה).
-
- 1 תגובה
- 636 צפיות
-
-
סליחה על הבורות ??? , אבל מה זה מכפלה של מעבד? תודה. יאיר.
-
- 2 תגובות
- 946 צפיות
-