עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by rbu99fm,

תודה מראש... אני הולך לקנות מחשב ויש לי התלבטות בין 2 זכרונות...: Kingston DDR KVR400X64C3A/512 PC3200 400Mhz CAS LATENCY 3 3-3-3 מחיר: 621 ש"ח או Kingmax DDR TSOP DRAM Moudle 400Mhz PC3200 C.L=2.5 Retail Package מחיר : 583 ש"ח שניהם 512 MB ואחריות לכל החיים מה עדיף??? המחיר לא מפריע לי....

• 2 תגובות
    • 476 צפיות
  2. שלום, הזמנתי היום באייבורי מחשב חדש, המוכר שיכנע אותי לקחת תלוח אם הבא: msi p965 neo-f 7.1 למעבד E6600 רציתי לדעת אם זה לוח אם טוב? תודה

• 6 תגובות
    • 476 צפיות
  3. שלום חברים. אני צריך את העזרה שלכם, וזה דחוף לי (חייב להחליט עד מחר) :'( יש לי לוח ASUS דגם P4S800D שהתחיל לעשות בעיות (2 USB הפסיקו לעבוד ונדמה לי שצפויות לי עוד בעיות). הלוח הזה הינו צ'יפסט 655FX. עכשיו, יש לי אפשרות להחליף את הלוח שלי בלוח מדגם ASUS P4P800. שהוא צ'יפסט INTEL 865PE. פשוט חבר שלי תורם מחשב עם הלוח הזה וחשבתי אולי אני אקח אותו לעצמי ואשים את הלוח שלי במקום. זה גם ככה הולך לילד בן 8 ולא משנה לו 2 USB פחות.אצלי יש המון USB אבל יותר מדאיג אותי האם צפויות עוד בעיות בהמשל?! השאלה שלי האם יש הבדל משמעותי בין הלוחות? האם אני יורד הרבה באיכות עם ההחלפה הזו? כל תשובה שלכם תתקבל בברכה. תודה מראש! הלינקים ללוחות באתר של היצרן: http://www.asus.com/products4.…

• 3 תגובות
    • 476 צפיות
  4. Started by haimiko84,

אהלן, הייתי רוצה ייעוץ לגבי שדרוג המעבד. אני רואה יותר יותר משחקים כבדים, ואני חושב שאני צריך לתחזק טיפל'ה את מה שיש לי עכשיו. לא שאני גיימר כבד, אבל חובב משחקים ממוצע. יש לי את המערכת הבאה(קצת מיושנת אני יודע): מעבד AMD Athlon 64 3200+ 939 (מעדיף כמובן לא להחליף את כל העולם, שישאר הסוקט 939) לוח אם- Gigabyte GA K8N Pro-SLI זכרונות SuperTalent 512X2 DDR400 CL 2.5 כרטיס מסך GigaByte nVIDIA 6600 256MB 400MHz האם אפשר לשפר משהו, שיתן מענה סביר+ למשחקים שיוצאים היום? אני מניח שמעבד כפול ליבה זה דבר ראשון, והייתי רוצה להעזר בכם.

• 2 תגובות
    • 476 צפיות
  5. Started by semca,

:-*חג שמח ! משום מה איני רואה במפרט של הלוח אם,NF7-SL שמצויין בו גם כרטיס רשת מובנה ,האם מישהו יכול לתקן אותי,מכוון שזה חשוב לי שיהיה כזה כרטיס.

• 2 תגובות
    • 476 צפיות
  6. Started by predator_008,

כרגע יש לי 3GB של RAM שמורכב מ-4 מודולים של זיכרון DDR400 דואל צ'נל. 2X1024 + 2X512, בתזמונים של 3-3-3-5-2T, שאלתי היא האם אני אקבל ביצועים גבוהים יותר אם אני אבצע שינוי לאופן הבא, להוריד את ה-2 סטיקים של 512, ז"א להשאיר 2X1024 בתזמונים של 3-3-3-5-1T, או להשאיר במצב הנוכחי? ובכלל מה עדיף? תזמונים טובים יותר או נפח RAM גדול יותר?

• 0 תגובות
    • 476 צפיות
  7. אך אני בודק את הMHZ בזיכרון וכמה הוא מגיע\עושה?

• 3 תגובות
    • 476 צפיות
  8. שלום, אני קונה מחשב בימים הקרובים ואני לא רוצה לעשות טעות. האם הלוח Giagbyte GA-K8NS Ultra-939 nForce3 Ultra chipset מתאים ל AMD Athlon 64 3000 (939-pin) Box?

9. 965.975 וכו' זה צ'יפסטים רק של אינטל? או של כל החברות?

• 1 תגובה
    • 476 צפיות
  10. Started by almog333,

אני מבקש לדעת 2 דברים: 1. האם הבדל המהירויות בין 667 לבין 800 הוא משמעותי? האם זה מצדיק מחיר כפול במהירות של 800? 2. מה זה ECC בזיכרונות? ראיתי שהמחיר בין זה לבין רגיל באותה מהירות הוא גם כן כפול

• 6 תגובות
    • 476 צפיות
  11. Started by gooz,

שלום יש לי שאלה : קניתי לוח אם של חברת Epox עם צ'יפסט של Nforce2 וכשאני בודק עם התוכנה cpuid בשם של היצרן לא מופיע לי כלום יש כזה blank מה זה אומר? זה זיהה את הצ'יפסט ואת הכל אבל איך זה לא זיהה את היצרן? מישהו נתקל בזה? האם יכול להיות שיש לי חיקוי? :[

• 3 תגובות
    • 476 צפיות
  12. Started by nimrodim,

כמה לופים כדאי להריץ בMEMTEST 86 בשביל לבדוק זכרון ולהיות בטוח שהוא עובד בצורה תקינה? אשמח לדעת.

• 2 תגובות
    • 476 צפיות
  13. Started by nice,

קראתי את מדריך על שידרוג הביוס ויש לי שתי שאלות. א.אם אני מפרמט אחרי שעדיכנתי את הביוס החדש הוא לא יעלם נכון?(רק כדי להיות בטוח). ב.למה זה לא מומלץ להתקין את הביוס דרך תוכנה שפועלת דרך ווינדוס?.

• 4 תגובות
    • 476 צפיות
  14. נניח ואני שם על לוח P5B DLX מעבד E6300 שהבאס שלו הוא 266MHZ וזכרונות DDR2-800MHZ כל עוד אני לא יעשה OC הזכרונות למעשה יעבדו על 533MHZ נכון?? אני למעשה ינצל את הזכרונות רק במידה ואני יעשה OC עד לבאס של 400MHZ נכון?? או עם מעבד E4300 אני בעצם יעבוד על400MHZ לזכרונות עד שאני לא יעשה OC לבאס נכון??

15. Started by RayZ,

היי, רציתי לדעת. איזה לוח הכי מתאים לבניית אתרים,מסמכים רבים,משחקים ובעיקר מהיר במיוחד. כאילו,עד עכשיו שמעתי על כל לוח שמתאים לצרכים מסויימים. אני רוצה לדעת אם יש לוח שמתאים לכל הצרכים. תודה

• 2 תגובות
    • 476 צפיות
  16. 1. האם לוח האם Abit IP35-E Chipset P35 הוא המקביל של ABIT ללוח האם GIGABYTE GA-P35-DS3L של GIGABYTE. חוץ מזה ששניהם הם על אותו צ'יספט, האם הם באותה רמה, כי למשל ל GIGABYTE יש הרבה גירסאות על הציפסט P35, אז ה ABIT מקביל לגרסה הזאת או אולי לגרסה אחרת ? ואם הם באמת שווים מהבחינה הזאת, אז מבחינת הביצועים, איכות ו OC הם גם אותו הדבר ? מה שאני שואל בעצם זה האם הם אותו הדבר לגמרי ואני יכול פשוט לקחת את ABIT שהוא פשוט יותר זול !!! 2. שמעתי בכל מיני מקומות דעות של אנשים שמעריכים שגם כאשר תיהיה תמיכה מלעה ב 4 ליבות ה Q6600 לא יהיה יותר חזק מה E8400. אז בינתים אפשר באמת רק להעריך, אז משהו פה גם חושב ככה ? ואם ה Q6600 דווקה כן יהיה יותר חזק, מה יקרה במצב שלשניהם יעשו OC גבוהה ? הרי ח…

• 3 תגובות
    • 476 צפיות
  17. Started by BmsKlane,

מה ההבדל בין ה820 ל920 או ה830 ן930 אני רואה שיש זיכרון כפול אבל מה זה אומר ולמה יש גם את זה וגם את זה אם ההפרש במחיר לא כזה גדול, ובמה יש ל9XX יתרון במציאות כי לפי מה שראיתי בTOMSHARDWARE ההבדל די קטן אם אפשר תשובה מפורטת זה יעזור מאוד וממש ממש תודה כי זה מחשב לעבודה(לא שלי)

• 4 תגובות
    • 476 צפיות
  18. Started by manz11,

שלום . מישהו יודע אם לוח אם MSI P3 NEO 7.1 שווה משהו ? והאם מישהו יודע את המחיר שלו ? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 476 צפיות
  19. Started by UC,

מה הוא כולל בתוכו(על הלוח), והאם הוא משתלם?

• 3 תגובות
    • 476 צפיות
  20. http://www.dfi.com.tw/Support/Download/bios_download_us.jsp?PRODUCT_ID=4696&STATUS_FLAG=B&SITE=US מי שמכיר את raju מ-DFI STREET, הוא עידכן לגירסא הזאת, ושימו לב לתוצאות: http://img292.imageshack.us/img292/4893/i41ghzxw0.jpg נראה לי שהוא הגיע לתוצאה הזאת עם V מוד, או מה שזה לא יהיה.. הוא אמר שקשה לעבור את ה-435FSB בלי המוד, מי שמפחד לעדכן כי זו גירסאת בטא, שיחכה לגירסא הרשמית של DFI...

• 4 תגובות
    • 476 צפיות
  21. Started by tomer87,

שניהם מעבדים של amd64 רק שאחד מהם הוא מובייל והשני הוא לא. לדוגמא: שניהם דגם 3200 1). AMD ATHLON 64 3200+ OEM או AMD ATHLON 64 3200+ BOX 2). AMD Athlon 64 3200+ Mobile DTR (754-pin) OEM רציתי לדעת בסך הכל מה יותר שווה לקנות אם אני רוצה לאוברקלוק. ומה ההבדל בינהם??? תומר בכר

• 3 תגובות
    • 476 צפיות
  22. Started by goldyoav,

שלום לכולם, יש לי מחשב נייד THINKPAD מסוג T40 עם זכרון 256MB מסוג DDR pc2100 266Mhz. אני רוצה להוסיף עוד 256 או 512, ואמרו לי שאפשר להוסיף מסוג pc2700 עם 333MHZ והמחשב יידע להתאים את עצמו למהירות הנמוכה יותר. (הוא יותר זול מה - 266) האם זה נכון, או להתעקש על pc2100? בנוסף, איפה אתם ממליצים לקנות זכרון כזה, אפילו משומש? תודה יואב

• 4 תגובות
    • 476 צפיות
  23. Started by pergola,

מה אני צריך בשביל לעשות OC למעבד Intel Conroe E6600 2.4Ghz 4MB 1066MHz Dual Core אני צריך איזה משהו מיוחד בשביל שלא יתחמם ויהרס לי?! עד כמה MHZ אני יוכל להעלות אותו?!

• 2 תגובות
    • 476 צפיות
  24. עושה רושם שכולן יש בעיות עם היבואן...

25. Started by PsyMor,

חברים כבר סיפרתי בעבר שאני רוצה ליקנות מחשב למוזיקה ועדיין לא קניתי כי יש הרבה שיקולים וכאבי רואש,אז בניתי מחשב שהוא ככה: מעבד: Opteron 242 x 2 קירור: Thermalright XP-120 לוח:Tyan S2882G3NR(Thunder K8S וכו......,שלא חשוב. שלחתי ליבואן אחד פה בארץ,הוא אומר לי מה אתה בסדר יש על הלוח סיליקון גרפיק הסאונד שלך יצא חרא,לא הבנתי אותו כול ככך למה. אז משהו יכול להסביר לי? תודה. McFLy תודה אח על ההסבר עזרתי לי כי עכשיו אני בטוח שצדקתי.

• 0 תגובות
    • 476 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.