עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. שלום, אני קונה מחשב בימים הקרובים ואני לא רוצה לעשות טעות. האם הלוח Giagbyte GA-K8NS Ultra-939 nForce3 Ultra chipset מתאים ל AMD Athlon 64 3000 (939-pin) Box?

2. 965.975 וכו' זה צ'יפסטים רק של אינטל? או של כל החברות?

• 1 תגובה
    • 476 צפיות
  3. Started by almog333,

אני מבקש לדעת 2 דברים: 1. האם הבדל המהירויות בין 667 לבין 800 הוא משמעותי? האם זה מצדיק מחיר כפול במהירות של 800? 2. מה זה ECC בזיכרונות? ראיתי שהמחיר בין זה לבין רגיל באותה מהירות הוא גם כן כפול

• 6 תגובות
    • 476 צפיות
  4. Started by gooz,

שלום יש לי שאלה : קניתי לוח אם של חברת Epox עם צ'יפסט של Nforce2 וכשאני בודק עם התוכנה cpuid בשם של היצרן לא מופיע לי כלום יש כזה blank מה זה אומר? זה זיהה את הצ'יפסט ואת הכל אבל איך זה לא זיהה את היצרן? מישהו נתקל בזה? האם יכול להיות שיש לי חיקוי? :[

• 3 תגובות
    • 476 צפיות
  5. Started by nimrodim,

כמה לופים כדאי להריץ בMEMTEST 86 בשביל לבדוק זכרון ולהיות בטוח שהוא עובד בצורה תקינה? אשמח לדעת.

• 2 תגובות
    • 476 צפיות
  6. Started by nice,

קראתי את מדריך על שידרוג הביוס ויש לי שתי שאלות. א.אם אני מפרמט אחרי שעדיכנתי את הביוס החדש הוא לא יעלם נכון?(רק כדי להיות בטוח). ב.למה זה לא מומלץ להתקין את הביוס דרך תוכנה שפועלת דרך ווינדוס?.

• 4 תגובות
    • 476 צפיות
  7. נניח ואני שם על לוח P5B DLX מעבד E6300 שהבאס שלו הוא 266MHZ וזכרונות DDR2-800MHZ כל עוד אני לא יעשה OC הזכרונות למעשה יעבדו על 533MHZ נכון?? אני למעשה ינצל את הזכרונות רק במידה ואני יעשה OC עד לבאס של 400MHZ נכון?? או עם מעבד E4300 אני בעצם יעבוד על400MHZ לזכרונות עד שאני לא יעשה OC לבאס נכון??

8. Started by RayZ,

היי, רציתי לדעת. איזה לוח הכי מתאים לבניית אתרים,מסמכים רבים,משחקים ובעיקר מהיר במיוחד. כאילו,עד עכשיו שמעתי על כל לוח שמתאים לצרכים מסויימים. אני רוצה לדעת אם יש לוח שמתאים לכל הצרכים. תודה

• 2 תגובות
    • 476 צפיות
  9. 1. האם לוח האם Abit IP35-E Chipset P35 הוא המקביל של ABIT ללוח האם GIGABYTE GA-P35-DS3L של GIGABYTE. חוץ מזה ששניהם הם על אותו צ'יספט, האם הם באותה רמה, כי למשל ל GIGABYTE יש הרבה גירסאות על הציפסט P35, אז ה ABIT מקביל לגרסה הזאת או אולי לגרסה אחרת ? ואם הם באמת שווים מהבחינה הזאת, אז מבחינת הביצועים, איכות ו OC הם גם אותו הדבר ? מה שאני שואל בעצם זה האם הם אותו הדבר לגמרי ואני יכול פשוט לקחת את ABIT שהוא פשוט יותר זול !!! 2. שמעתי בכל מיני מקומות דעות של אנשים שמעריכים שגם כאשר תיהיה תמיכה מלעה ב 4 ליבות ה Q6600 לא יהיה יותר חזק מה E8400. אז בינתים אפשר באמת רק להעריך, אז משהו פה גם חושב ככה ? ואם ה Q6600 דווקה כן יהיה יותר חזק, מה יקרה במצב שלשניהם יעשו OC גבוהה ? הרי ח…

• 3 תגובות
    • 476 צפיות
  10. Started by BmsKlane,

מה ההבדל בין ה820 ל920 או ה830 ן930 אני רואה שיש זיכרון כפול אבל מה זה אומר ולמה יש גם את זה וגם את זה אם ההפרש במחיר לא כזה גדול, ובמה יש ל9XX יתרון במציאות כי לפי מה שראיתי בTOMSHARDWARE ההבדל די קטן אם אפשר תשובה מפורטת זה יעזור מאוד וממש ממש תודה כי זה מחשב לעבודה(לא שלי)

• 4 תגובות
    • 476 צפיות
  11. Started by manz11,

שלום . מישהו יודע אם לוח אם MSI P3 NEO 7.1 שווה משהו ? והאם מישהו יודע את המחיר שלו ? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 476 צפיות
  12. Started by UC,

מה הוא כולל בתוכו(על הלוח), והאם הוא משתלם?

• 3 תגובות
    • 476 צפיות
  13. http://www.dfi.com.tw/Support/Download/bios_download_us.jsp?PRODUCT_ID=4696&STATUS_FLAG=B&SITE=US מי שמכיר את raju מ-DFI STREET, הוא עידכן לגירסא הזאת, ושימו לב לתוצאות: http://img292.imageshack.us/img292/4893/i41ghzxw0.jpg נראה לי שהוא הגיע לתוצאה הזאת עם V מוד, או מה שזה לא יהיה.. הוא אמר שקשה לעבור את ה-435FSB בלי המוד, מי שמפחד לעדכן כי זו גירסאת בטא, שיחכה לגירסא הרשמית של DFI...

• 4 תגובות
    • 476 צפיות
  14. Started by pergola,

מה אני צריך בשביל לעשות OC למעבד Intel Conroe E6600 2.4Ghz 4MB 1066MHz Dual Core אני צריך איזה משהו מיוחד בשביל שלא יתחמם ויהרס לי?! עד כמה MHZ אני יוכל להעלות אותו?!

• 2 תגובות
    • 476 צפיות
  15. עושה רושם שכולן יש בעיות עם היבואן...

16. Started by PsyMor,

חברים כבר סיפרתי בעבר שאני רוצה ליקנות מחשב למוזיקה ועדיין לא קניתי כי יש הרבה שיקולים וכאבי רואש,אז בניתי מחשב שהוא ככה: מעבד: Opteron 242 x 2 קירור: Thermalright XP-120 לוח:Tyan S2882G3NR(Thunder K8S וכו......,שלא חשוב. שלחתי ליבואן אחד פה בארץ,הוא אומר לי מה אתה בסדר יש על הלוח סיליקון גרפיק הסאונד שלך יצא חרא,לא הבנתי אותו כול ככך למה. אז משהו יכול להסביר לי? תודה. McFLy תודה אח על ההסבר עזרתי לי כי עכשיו אני בטוח שצדקתי.

• 0 תגובות
    • 476 צפיות
  17. שלום, אני כנראה הולך לקנות את הלוח הזה. הבעיה שלי איתו היא עם הכרטיס קול, למרות שכתוב שהכרטיס קול הוא שמונה ערוצים, בפנאל יש רק 3 יציאות (PORTS) של הכרטיס קול (LINE IN LINE OUT MIC). אם זה שמונה ערוצים אז למה יש רק 3 יציאות? בדגם של GB 965P-S3 יש את אותו כרטיס הקול אבל עם 6 יציאות... אם מישהו יכול להסביר לי את זה יהיה טוב. בנוסף, שלחתי להם אימייל לגבי זה, עוד לא ענו לי.

• 4 תגובות
    • 476 צפיות
  18. שלום לכולם, אני זקוק לעזרה לפני רכישה של מחשב. יש לי שתי אפשרויות : AMD ATHLON 3800 X2 (והאם זה נכון מה שנאמר לי שיש לו זכרון מטמון של 1MB כפול 2 - כלומר בכל ליבה) ולוח אם: GGIGABYTE GA-M55plus-S3G nVidia Geforce 6100 + nForce 430 chipset או : COR 2 E6300 ולוח אם - ASUS P5B Intel® P965 Chipset אודה לכם מאד בכל עצה .

• 2 תגובות
    • 476 צפיות
  19. Started by gil678,

קודם כל, מישהו יכול להסביר לי מה זה בעצם מעבד עם שתי ליבות? האם כדאי לקנות והאם הרכיבים הבאים הם טובים או שעדיף לשפר אותם קצת (המחיר של סך הכל המוצרים לא יכול לעבור את ה-4500 ש"ח :-X) לוח אם: Asus P4P800-E Deluxe כרטיס מסך: N6600 EXTREME 256MB Asus יצרן: Asus , יציאות: DVI , TV Out , זכרון: 256 Mb, Memory Interface: 128 Bit, (PCI-X/AGP) חיבור: AGP x8 , (Chipset )מעבדים: nVidia GeForce 6600 הייתי רוצה בבקשה ייעוץ לזכרונות ולמעבד (אם לא כדי קנות אחד עם שתי ליבוד) נ.ב.: אני חדש פה, נעים להכיר

• 2 תגובות
    • 476 צפיות
  20. אוקי היום אני מזמין אז הנה: Intel Core 2 Duo E6750 Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L Corsair 2GB Kit (1GBX2) XMS2 DDR2-800 CL4-4-4-12 6400C4 מה אתם אומרים? אוברקלוק מתוכנן ל 3.5GHZ תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 476 צפיות
  21. ?? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 476 צפיות
  22. Started by jazzman,

תואם AMD athlon X2, 667Mhz ומעלה עם (DVI, SATA(2, כרטיס רשת מובנה (רגיל בלבד או גם עם אלחוטי), כרטיס קול טוב מובנה, כרטיס מסך פשוט - לא למשחקים (אבל שינצל מסך איכותי טוב, או בלי כרטיס מסך בכלל) אם זה עם כ.רשת אלחוטי וכ. מסך טוב - עד 550 +- תודה

• 1 תגובה
    • 476 צפיות
  23. Started by avieini,

שלום לכולם! העניין הוא כזה: לחבר שלי יש לוח מסוג: ASUSTek Computer INC. P4V533-MX שאלתי היא כזו : באיזה זכרונות תומך הלוח הזה? DDR1 או DDR2 ? והאם הוא תומך בכרטיסי pci-e או רק בכרטיסי agp? תודה רבה לעונים !

• 3 תגובות
    • 476 צפיות
  24. יש לי dfi infinity אני לא בטוח אם התקנתי דרייברים ללוח אם כמו שצריך... איך אני יכול לבדוק?? התקנתי את הדברים שהיו בדיסק (לא בדיסקט, כי לא ידעתי איך להתקין אותם ואם צרים בכלל) התקנתי nVidia Chipset Drivers וזהו... עכשיו נכנסתי לאתר של dfi וראיתי שאני יכול להוריד את הדרייברים הבאים: RAID Driver ו-NVIDIA System Driver איזה מהם אני צריך להוריד ולהתקין?? והאם אני צריך לפרמט את המחשב ולהתקין הכל מהתחלה או שזה לא חשוב?

• 2 תגובות
    • 476 צפיות
  25. קניתי מחשב חדש שהמפרט שלו: Core 2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB ‏945P-S3 s775 Conroe, DDRII 667, PCI-E‎ ‏1GB Spectek‎*2 667MHZ ‏HIS X1950 Pro 256MB, DDRIII, DVI, PCI-E‎ ‏250GB 7200RPM, 16MB, SATA II ‏HEC Compucase CI-6A21 Beige and Blue (No PSU HEC 400w‎ והתוצאה שקיבלתי היא 5389... הגיוני או לא?

• 0 תגובות
    • 476 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.