מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,824 דיונים בפורום זה
-
יש דבר קטן שמפריע לי מאוד במעבד: אם המעבד הזה הוא במהירות 3Ghz, איך יכול להיות שאצלי בBIOS כתוב 2.66Ghz? (בVISTA לעומת זאת דווקא כותב כמו שצריך 3Ghz) מישהו יכול להסביר לי למה זה ככה? האם משהו אצלי לא תקין? תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 518 צפיות
-
-
אני רוצה לבדוק תאימות של זכרונות ללוח מסויים אני מתלבט בין שני לוחות GA-P35-DQ6 GA-P35-DS3P אבל הלוחות הן לא השאלה { 99% אני לוקח את השני } לשני הלוחות יש טבלת תאימות של זיכרונות אשר מוצגות האתר של GIGABYTE השאלה שלי היא מה מסמל הטור האחרון מימין עם הספרות 2 ו4 האם אין אפשרות לשים יותר מ 2 GB בלוח במהירות של 1066 { שוב כנראה שאני אלך על 800 אבל השאלה היא ספציפית לזכרונות הנ"ל של החברה הנ"ל } http://www.giga-byte.com.tw/FileList/MemorySupport/motherboard_memory_ga-p35-dq6.pdf [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 518 צפיות
-
-
לוח לעבודה עם x1950pro/XT וamd5200 צריך יכולת OC לפחות 230 BUS...מתלבט בין: gigabyte m55s-s3 לgigabyte ma69g-s3 זכרונות:כאן ההתלבטות שלי היא בין זכרונות twinmos 800hz cl 5 לזכרונות 667hz cl 4 xms crosair ובכלל במעבדים יש הבדל משמעותי בין 5200 ל4800? כנ"ל בין 4800 ל4400... תודה.
-
- 1 תגובה
- 518 צפיות
-
-
-
שלום רב, קודם כל מצטער אם זה לא המקום לחיפוש דרייברים אבל לא ידעתי באיזה פורום שואלים את זה. אני מחפש דרייברים ל- כרטיס מסך riva tnt 2 וכרטיס קול cmi8330/c3d הפכתי אתרים וחיפשתי במלא מקומות ולא מצאתי אנא ממכם עיזרו לי במציאת הדרייברים הנ"ל... תודה רבה על העזרה.
-
- 1 תגובה
- 518 צפיות
-
-
היום הגיעו החלקים שהזמנתי ויש לי שאלה בקשר למריחת המשחה הטרמית על המעבד המעבד הוא: ?Athlon64 3600+ (Socket AM2) X2 DualCore? קראתי את המדריך באתר ורואים שם בבירור איפה מורחים את המשחה אב אצלי כל גב המעבד כסוף ואין לי מושג איפה למרוח גם על היטסינק אין לי מושג איפה למרוח כי יש עליו כבר חומר ואני לא יודע אם צריך למרוח על החומר הקיים
-
- 1 תגובה
- 518 צפיות
-
-
היי כולם בעיקרון יש לי 1GB זיכרון עכשיו במחשב (512MB X 2), ואני רוצה להוסיף עוד 1GB. הלוח אם שלי זה MSI K8 Neo 4 Platinum (MS-7125 PCB v1.0) איזה זיכרון אני צריך להוסיף על מנת לא לאבד את ה-Dual Channel? תודה.
-
- 4 תגובות
- 518 צפיות
-
-
מה יותר עדיף P640 3ghz 64bit 2mb VS AMD643200 ואם כן איזה לוח עד סכום של 600 שקל לקחת לאחד מהמעבדים?.. הכסף זה לא העיקרון הלא השימוש ..אפילו ש AMD אולי זול יותר והאינטל יקר בקצת זה לא שימוש רגיל זה עבודה בגרפיקה וידאו עריכת מוזיקה יצרת מוזיקה קבצים של כמה גיגות ..
-
- 1 תגובה
- 518 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות זכרון RAM חדש למחשב (לפחות MB512...) מאז שהתגייסתי אני כבר לא יודע מה הולך בשוק וזה... מישהו מוכן לתת לי הסבר ולהמליץ לי על "קניה נבונה"?
-
- 2 תגובות
- 518 צפיות
-
-
-
לוח אם ל OC קטן-בינוני לגבי התקציב 600 זה מספיק או 500 עדיף כמובן כמה שפחות אבל בכללי זה 550 שקל ככה תודה
-
- 1 תגובה
- 518 צפיות
-
-
היה לי 512 DDR ישן.. עכשיו הוספתי עוד 512 של kingston עם ביצועים הרבה יותר גבוהים מהקודם. השאלה שלי, האם בביוס או בעזרת איזושהיא תוכנה אפשר להגדיר שמערכת ההפעלה תנצל קודם את הסטיק המהיר יותר ורק כשהוא יהיה מנוצל לגמרי תעבור להשתמש בסטיק הבא? תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 518 צפיות
-
-
חברים שלום :: אני חושב לשדרג את המחשב שלי , מתוך כל מיני מאמרים שיש באתר אני מבין שיש איזה כוונה להוציא לוחות חדשים ומעבדים בתצורה חדשה מסוג AM2 אשמח לקבל מידע על התחזית לכניסה לדור הבא ועל מומלצים בברכה :s05:
-
- 2 תגובות
- 518 צפיות
-
-
-
בס"ד שלום. יש לי כמה שאלות לגבי מחירים לחלקי המחשב. 1)האם הלוח-אם ASUS P5B DELUXE האם מחירו יורד בעוד כחצי שנה ובכמה מחירו יורד. 2)האם הכרטיס מסך GEFORCE 7950 GT 512 MB האם מחירו יורד בעוד כחצי שנה ובכמה מחירו יורד. 3)האם זיכרון של 2GB מחירו יורד בעוד חצי שנה ובכמה מחירו יורד. 4)האם מסך MAG 17" LCD שמכירו 1400 ש"ח,אז מחירו יורד בעוד חצי שנה ובכמה מחירו יורד. נתנאל קורן
-
- 1 תגובה
- 518 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש זיכרון ל-OC רצחני,הרכיבים שברשותי הם: Intel® Core 2 Duo E6600 Asus P5B Deluxe ENERMAX LIBERTY 620W איך הזיכרון הבא ?? תודה.
-
- 0 תגובות
- 518 צפיות
-
-
האם שווה לקנות את הזיכרונות הדשים שהם ה - PC 4000 או שלאא ? ואפשר להישתמש בזיכרונות הפחות חדשים שהם PC 3200 והאם יש הבדל גדול ביניהם ?? יש לציין שאני לא יעשה להם OC ! (ואני קונה את ה - X800 XT אז צריך גם להיתחשב בזה ) ואני צריך את זה בעיקר למשחקים
-
- 3 תגובות
- 518 צפיות
-
-
מה ההבדל בין ה820 ל920 או ה830 ן930 אני רואה שיש זיכרון כפול אבל מה זה אומר ולמה יש גם את זה וגם את זה אם ההפרש במחיר לא כזה גדול, ובמה יש ל9XX יתרון במציאות כי לפי מה שראיתי בTOMSHARDWARE ההבדל די קטן אם אפשר תשובה מפורטת זה יעזור מאוד וממש ממש תודה כי זה מחשב לעבודה(לא שלי)
-
- 4 תגובות
- 518 צפיות
-
-
אהלן תשמעו אני בדילמה קטנה. בסטוק, ללא שום כוונה ל OC, ועובדה משרדית כגון: הרבה אינטרנט, הצגת גרפים,תמונות,מוזיקה, ההבדל בין המעבד E6570 לבין E2160, יהיה מורגש? ונניח שהכסף לא פקטור. זו שאלה אולי טיפשית, כי ברור שאם הכסף לא משחק פה אז הדעה תיהיה בעד E7, אך יהיו הבדלים ממשיים?
-
- 3 תגובות
- 518 צפיות
-
-
מחפש קרור מים טוב למעבד עד 400 שקל מישהו יכול להמליץ על משהו? אני מאזור באר שבע אבל אין בעיה להזמין מהאיטרנט רצוי שיהיה עם לידים...... תודה על העזרה
-
- 2 תגובות
- 518 צפיות
-
-
מהי הטמפרטורה תקינה בשביל המעבד ומה הגבול העליון שהוא לא אמור לעבוד בו כבר? שאלה שניה אני רוצה לקנות זיכרון ללוח אם ישן. האם כל מה שאני צריך לדאוג הוא שהזכרון הרצוי יעבוד במתחים שהלוח אם שלי יתמוך בהם? או שיש עוד משהו בשביל התאימות שאני צריך לשים לב אליו(חוץ מאיזה סוג DDR וכו )? תודה
-
- 0 תגובות
- 518 צפיות
-
-
המליצו לי למחשב פשוט וזול(אופיס,משחקים לילדים) את הלוח הזה: לוח אם FOXCONN K8M890M2MA-RS2H ¤280 http://skypc.co.il/product.asp?pid=FM056 הוא זול וכולל כ.מסך כמו שאני צריך. ששאלה היא אם הכרטיס מסך נורמאלי(יחסית למשולבים), מה חשוב לבדוק שיש בלוח לפני הקניה? והאם אני ארגיש את ההבדל בין ציפסט של via או sis או אחר מבחינת מהירות או נוחות או זמינות דריברים? אם יש לכם המלצה על לוח זול אחר אני אשמח לשמוע. תודה.
-
- 1 תגובה
- 518 צפיות
-
-
שלום למבינים קניתי את הלוח הבא ASUS A8N32-SLI Deluxe האם הזיכרון הזה יתאים לו?? Patriot 2GB PC3200 DDR Dual Channel Memory KIT PATRIOT: Outpost #: 4453786 MODEL: PDC2G3200LLK Patriot Dual Channel PC-3200 memory is designed to operate at extreme low latency timings at 400MHz on both Intel and AMD based motherboards. SPD programmed at an super low latency of 2-3-2-5 (tCAS-tRCD-tRP-tRAS), our DC PC-3200 memory is designed for simple plug and play operation. It is as simple as install and go. The secret to our Dual Channel line is in our manufacturing process as modules are kitted from manufacturing. In addition, every one of our Dual Channel memory goes through rigorous com…
-
- 1 תגובה
- 518 צפיות
-
-
שלום לכולם! העניין הוא כזה: לחבר שלי יש לוח מסוג: ASUSTek Computer INC. P4V533-MX שאלתי היא כזו : באיזה זכרונות תומך הלוח הזה? DDR1 או DDR2 ? והאם הוא תומך בכרטיסי pci-e או רק בכרטיסי agp? תודה רבה לעונים !
-
- 3 תגובות
- 518 צפיות
-
-
המחשב צריך להפעיל תוכנות אופיס בעיקר ולגלישה באינטרנט... הסוללה צריכה להיות חזקה ולהחזיק מעמד הכי הרבה זמן שאפשר.... המחשב צריך להיות קל ועדיף שיהיה עם מעבד דותן... המחשב צריך לעלות 5000-+ש"ח
-
- 3 תגובות
- 518 צפיות
-