מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,817 דיונים בפורום זה
-
בקיצר הבקשה בכותרת,המלצה ללוח Nf4 עד ל-700 שקל!!עם חריגה עד ל-40-50 שקל לא למטרות אובר קלוק אבל שיביא ניצול מקסימלי של שאר רכיבי המערכת.ושיאפר אובר קלוק בעתיד... תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 496 צפיות
-
-
יש לי לוח כמו בכותרת עם מעבד E6600 אני רוצה לשדרג את המעבד שלי למשהו מהיר יותר ראיתי באתר של GIGABYTE שהלוח תומך באופן רשמי בכל הסדרה של E6XXX וגם ב Q6XXX ויש ביוס לא רשמי למעבדים מסדרות 7XXX 8XXX 9XXX השאלה אם שווה לי להתסתכן ולקנות מעבד מסדרות אלו והאם למישהו יש ניסיון איך הוא יעבוד על הלוח הנ"ל ואם כן איזה מעבד ביחס עלות ביצועים הכי שווה לקחת ! תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 496 צפיות
-
-
קניתי לוח: http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=194&model=536&modelmenu=2 עד כמה שאני מבין הלוח הוא microATX המעבד הוא pentium D 2.80 Mhz 2x2 השאלה היא לגבי המארז: אני רוכש באייבורי, וראיתי שם מארזים קטנים. לא מחשבי מדיה, פשוט מארזי פי סי קטנים ונחמדים בערך בגודל 40x40 סנטימטר. ממש מחמד והשאלה היא האם מבחינת חום והשפעות טמפרטורה על המערכת, המארז הזה ממש לא כדאי - ביחס/לעומת המארז הסטנדרטי שלהם (עם ידית אחיזה) בגודל הרגיל? האם כדאי לקחת כזה? כי הוא ממש מצא חן בעיני. הוא שמה להתרחק ממנו? תודה!
-
- 1 תגובה
- 496 צפיות
-
-
ראיתי שיש גם ליבת ווינצ'סטר ל3500 של AMD שתושבת 939 הם לא נותנים אותה תוצאה בסטוק כמו הווניס אבל באובר הם יותר חזקים? היא עולה כמעט אותו דבר בכל מקרה....
-
- 1 תגובה
- 496 צפיות
-
-
אני לא מבין למה אתם כלכך אוהבים את DFI LANPARTY UT nF4 SLI-D ... לפי דעתי במחיר כזה הGigabyte GA-K8NXP-SLI nVIDIA nForce4 SLI Socket 939 בחירה הרבה יותר מוצלחת... תסבירו לי , אוליי אני פספסתי משהוא....
-
- 1 תגובה
- 496 צפיות
-
-
בשבוע שעבר דיווחנו על רענון הצפוי לסדרות מעבדי ה-Ryzen 5000 ו-Ryzen 4000, והנה הם כבר כאן, מוכנים להפיח עוד קצת עניין ותחרות בשוקלכתבה
-
- 2 תגובות
- 496 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום חברים , מישהו יכול לעזור ? אני רוצה להרחיב את הזכרון האחד ג'יגה שלי לשני ג'יגה בנייד טושיבה L40 17U , קיימת אופציה הרחבה , קניתי שבב קינגסטון בחנות באג היכן שרכשתי את הנייד הזה , הרכבתי אותו כשורה , וכלום לא קורה .... במאפיינים נשאר להראות 1024 , התקשרתי לחנות והם אמרו לי שצריך לעשות משהו בBIOS . מה עושים בBIOS? האם אני יכול לעשות את זה ? זה לא מסוכן ? מה תיתן לי ההרחבה? ובעיקר , אם צריך להכנס לBIOS אז איך נכנסים ומה כותבים שם ? אם מישהו יכול להסביר שלב אחרי שלב , אשמח מאוד .... (אני חדש בתחום , עימכם הסליחה ...)
-
- 0 תגובות
- 496 צפיות
-
-
-
שלום רציתי לשאול אם מישהו מכיר את הזכרונות של חברת hennon? האם הם נחשבים טובים? תודה
-
- 3 תגובות
- 496 צפיות
-
-
מישהו יכול לתת לי לינק לתוכנה אשר בודקת את הזיכרון אם הוא תקין והכל ...? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 496 צפיות
-
-
שלום לכם. רציתי יעוץ והסבר מכם על הלוח הנ"ל (קראתי הרבה על הלוח מתוך האתר של ASUS ומתוך הפורום כאן הבנתי כי זה לא טוב מאוד . שאלותי : 1. מה ההבדלים בין הלוח הנ"ל ללוח האסוס שבביקורת? 2. האם קיימת יציאה אודיו אופטית או קואקס? 3. האם הוא תומך במערכי RAID ואיזה ? 4. האם תומך ב SATA2 ? הלוח מיועד למחשב חדש שאני מתכנן לקנות לא מיועד למשחקים מיועד בעיקר לעבודה של עיבודי תמונה של 6-12MB ועבודה עם תוכנות CAD מידי פעם ואולי בעתיד לעריכת וידאו. המחשב מתוכנן לשימוש של 5 שנים ומעלה את שאר השאלות בקשר למפרט אני אשאל בפורום מתאים. נ.ב. איזה זכרונותכדאי להרכיב ואם יש צורך בקירור המעבד תוכנן ליהיות איזה דגם זול של P.D בינתיים עד לאגירת כסף נוסף לקונרו אבל הבנתי מהפורום כי כדאי לקנות E6…
-
- 1 תגובה
- 496 צפיות
-
-
האם שווה לקנות את הזיכרונות הדשים שהם ה - PC 4000 או שלאא ? ואפשר להישתמש בזיכרונות הפחות חדשים שהם PC 3200 והאם יש הבדל גדול ביניהם ?? יש לציין שאני לא יעשה להם OC ! (ואני קונה את ה - X800 XT אז צריך גם להיתחשב בזה ) ואני צריך את זה בעיקר למשחקים
-
- 3 תגובות
- 496 צפיות
-
-
מה ההבדל בין ה820 ל920 או ה830 ן930 אני רואה שיש זיכרון כפול אבל מה זה אומר ולמה יש גם את זה וגם את זה אם ההפרש במחיר לא כזה גדול, ובמה יש ל9XX יתרון במציאות כי לפי מה שראיתי בTOMSHARDWARE ההבדל די קטן אם אפשר תשובה מפורטת זה יעזור מאוד וממש ממש תודה כי זה מחשב לעבודה(לא שלי)
-
- 4 תגובות
- 496 צפיות
-
-
מהו לפי דעתכם מעבד אינטל המקביל למעבד AMD X2 6000 מבחינת ביצועים במשחקים?
-
- 1 תגובה
- 496 צפיות
-
-
-
שלום לכולם! העניין הוא כזה: לחבר שלי יש לוח מסוג: ASUSTek Computer INC. P4V533-MX שאלתי היא כזו : באיזה זכרונות תומך הלוח הזה? DDR1 או DDR2 ? והאם הוא תומך בכרטיסי pci-e או רק בכרטיסי agp? תודה רבה לעונים !
-
- 3 תגובות
- 496 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש שהמפרט שלו: Core 2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB 945P-S3 s775 Conroe, DDRII 667, PCI-E 1GB Spectek*2 667MHZ HIS X1950 Pro 256MB, DDRIII, DVI, PCI-E 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II HEC Compucase CI-6A21 Beige and Blue (No PSU HEC 400w והתוצאה שקיבלתי היא 5389... הגיוני או לא?
-
- 0 תגובות
- 496 צפיות
-
-
Gigabyte 800 GA-8PENXP או Asus P4P800-SE Intel 865PE תודה
-
- 2 תגובות
- 496 צפיות
-
-
המעבדים האלה מוצלחים או כישלון כמו הפרסקוט? עדיף ללכת על מעבדי C ? יש כבר לוחות אם איכותיים עם הסוקט הזה?
-
- 2 תגובות
- 496 צפיות
-
-
תנו לי המלצות לחבר, ללוח אם ומעבד אינטל, ב1600 שקל, אם שווה אז תחרגו עד 1900 ולא שקל יותר. אני חשבתי על D930 ולוח P5ND2-SLI Asus ב1580 לפי זאפ. מתוכנן אובר קלוק מקסימלי על מתח סטוק מה אתם אומרים? זכרון כבר סגרתי על 2X512 667 של טוינמוס
-
- 4 תגובות
- 496 צפיות
-
-
שלום מתחיל לבנות מערכת חדשה מבוססת קונרו והשאלה שלי היא : איזו חברה לקחת ומה התיזמונים הכי טובים בזכרונות הDDR2 667 בקיצור צריך המלצה לזכרונות מהירים וטובים (אין הגבלת מחיר אך כמובן לא להסחף) תודה
-
- 2 תגובות
- 496 צפיות
-
-
לשכן שלי יש 2 סטיקים אותו דבר של זיכרון, הלוח תומך בדואל צ'אנל. כשבודקים בביוס זה מראה שזה עובד על דואל צ'אנל, אבל כשבודקים באוורסט זה מראה שיש אפשרות לזה או מששהוא בסגנון, אבל זה עובד על סינגל. יש עוד דרך לבדוק את זה איכשהו במערכת ההפעלה? ואם זאת בעיה, איך מתקנים את זה?
-
- 4 תגובות
- 496 צפיות
-
-
עכשיו ככה...הלוח זה מה שיש לי עכשיו... בעקבות זכייתי בלוח AM2 ללוח שלי... אני מחליף מעבד ל3800+ X2 עם 65W....השאלה היא מה לגבי הזיכרונות אני צריך זיכרון שיעבוד בקצת OC ושיהיה 2GB....וכמובן זול וטוב....(לא זול טילים כי אז הוא לא יהיה טוב)....
-
- 3 תגובות
- 496 צפיות
-
-
שלום . יש לי מחשב פנטיום 4 עם לוח אם ga-vm900m . היו לו שני זכרונות ddr2 667mhz כל אחד של חצי גיגה. אחד הזכרונות הלך אני רוצה לדעת איזה זכרון לקנות כדי שבוודאות יתאים לזכרון הקיים. האם כל זכרון של חצי גיגה של ddr2 667 יתאים או שיש פה עניין תזמונים שצריך להתאים לזכרון הקיים ? תודה רבה מראש.
-
- 1 תגובה
- 496 צפיות
-
-
שמישהו יביא לי אתר עם מחרים בישראל תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 496 צפיות
-