עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by eegg,

רציתי לדעת אם קיים הבדל בין cl5 וcl4 אם אני קונה עוד 2גיגה זכרון בשתי סטיקים והם הם יהיו הרבה יותר מהירים עם הגיגה אחד שיש לי אכשיו כלומר יהיה לי שלושה גיגה זכרון?

• 1 תגובה
    • 491 צפיות
  2. Started by malche,

האם הלוח GigaByte GA-G33M-DS2R כדאי? האם ASUS P5B Deluxe LGA775 intel 965 טוב ממנו? אם כן במה ולמה? הלוח חלק ממפרט שהמעבד בו הוא E6750 הזיכרון 2GB יש כרטיס מסך נפרד (לעבודה בתלת) - אם זה חשוב חוץ מזה האם חשוב שהזכרונות יהיו 800Mhz או שמספיק 667Mhz והאם חשוב שהזכרון יהיה (2X1024) כלומר ב-Dual Chanel או שזה לא משנה תודה

• 3 תגובות
    • 491 צפיות
  3. Started by Dvich,

יש לי שאלה פשוטה, האם הלוח ASUS A8R32-Deluxe שמבוסס על הRD580 יכול לפעול עם 4 סטיקים ללא ירידה ל333MHZ או ל2T? ברשת חלק אומרים שכן וחלק אומרים שלא, אני זוכר אבל שAnandTech בדקו את הRD480 והוא פעל עם 4 סטיקים ללא איבוד ביצועים. האם רק בסטוק הוא יורד ל333MHZ\2T ובעצם ידנית אני מעלה ואין שום בעיה או שבכלל אי אפשר לעבוד איתו על 400MHZ T1? תודה.

• 3 תגובות
    • 491 צפיות
  4. Started by Raul,

שמתי לב לאחרונה שיש למשל P4 a/b/c.... משהו מוכן להסביר לי מזה בכלל??

• 1 תגובה
    • 491 צפיות
  5. Started by zaroor,

איך אפשר לדעת איזה סוגי מהירות בזיכרון שייכים לסוג מסוים דוגמא: לסוג ddr-1 או ddr-2 הכוונה בכל סוג של ddr איזה מהירויות קיימות בו וכך הלאה ? גם שאלו אותי אם מהירות 533 mhz קיימת גם ב ddr-1 ?

• 1 תגובה
    • 491 צפיות
  6. כחלק מאירוע לעיתונאים שערכה אינטל לכבוד השקת Raptor Lake בארה"ב תועד לו שבב שנראה שונה מכל השאר - עם לא פחות מ-34 ליבות עיבוד פיזיות לכתבה

7. Started by MaorK,

לפני זמן מה פירקתי את כל המחשב שלי כדי לבצע ניקוי יסודי... החזרתי את כל הכבלים כמו שצריך למקום חוץ מהכבלים של ה-USB הקדמיים.. פשוט אני לא זוכר איך אני צריך לחבר אותך... בדקתי באתר של אסוס על הלוח שלי ולא הבנתי כלום מהמדריך שלהם... מישהו יכול להדריך אותי? או אפילו לסמן בתמונה של הלוח לאן אני צריך לחבר את הכבלים? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 491 צפיות
  8. 1.5 כמו בAGP או 1.6 ?!

• 1 תגובה
    • 491 צפיות
  9. Started by TimoTy,

אני רוצה לדעת אם עוד 512 זכרון של CROSEIR twin X (דיסלקט חחחח) יעזור לי במשהו ....... ואם כן במה ? עכשיו המפרט שלי הולך ככה : AMD 2500 (ב-OC ל3.2) 512 זכרונות של CROSEIR twin X Gforce FX 5900 80GB ABIT NF-7 S ואני משחק משחקים ברצולוציה של 1024X786 ולא מרגיש צורך מסוים לשחק על גבוהה יותר אז מה אתם חושבים תודה מראש !

• 2 תגובות
    • 491 צפיות
  10. Started by yoelshalit,

שלום יש לי לוח אם k8N neo4 של MSI ועליו שני זיכרונות של 512MB ddr 400MHZ CL3 של Kingstone הזכרונות הם double side (יש צ'יפים על שני צידי הזיכרונות) בחוברת של לוח האם מצוין שאם נמצאים על הלוח אם 4 זיכרונות double side מהירות הזיכרונות תרד ל 333MHZ האם שידרוג ל2G זיכרון ע"י הוספה של 2 זיכרונות זהים לזכרונות הקיימים כדאי מבחינת ביצועי המחשב ??? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 491 צפיות
  11. Started by Bose,

כמה ביטים יש בכרטיס קול בלוחות אם אשר מצויידים בסאונדטורם כגון NF7-SL וכמו כן האפוקס המהולל בעל ה-NFORCE 250. האם הם יותר איכותיים מקריאיטיב לייב? לא ידעתי אם לכתוב את זה פה או באודיו וקולנוע ביתי אז תרגישו חופשי להעביר.

• 1 תגובה
    • 491 צפיות
  12. יש לי 1200 שקל אני רוצה גיגה זיכרון !! 2 של 512 תנו לי מה אתם ממליצים לי לקנות אני מוכן להוסיף עוד מאה מתיים שקל אבל עם זה ישתלם .. ורציתי לדעת עם 512 זיכרון לעומת גיגה זיכרון אני יראה את השיפור בעניים ? ממש ממש הכול יהיה לי יותר מהיר ? או שזה לא ממש ממש ישנה את המהירות

• 0 תגובות
    • 491 צפיות
  13. Started by ~J-O-K-E-R~,

בלוח אם הזה: http://skypc.co.il/pl_product~39200~10~0.htm כמה כרטיסי זיכרון אפשר להכניס בו? ויש לו חיבורי USB2 נכון?

• 5 תגובות
    • 491 צפיות
  14. Started by Joob69,

לכל לוח אם יש סוגי זכרונות המתאימים לו לפי הגדרת היצרן. לדוגמא לוחות אם של gigabyte אינם תומכים, בהגדרה, בזכרונות של GSKILL. האם משמעות הדבר היא שהלוחות פועלים בצורה פחות אופטימלית עם זכורונות אלה? או שהם יוצרים בעיה של ממש בתפעול המחשב???

• 3 תגובות
    • 490 צפיות
  15. וגם עדיף שהלוח יעלה אפילו פחות מהסכום הנ"ל אם אפשר. לא מתוכנן OC.

• 1 תגובה
    • 490 צפיות
  16. Started by Fungus Funk,

אני קונה מחשב מ"פלונטר" ומתכוון לקנות בנפרד את ה - G.Skill 2GBHZ מפנדה. ובכדי אולי להקל על רכישת הקנייה וכל עניין פיצול הקנייה, רציתי לדעת אם יש לפלונטר זכרונות באותה רמה שלהם פחות או יותר ובאותו טווח מחירים [כ-1800 ש"ח], של חברה אמינה וטובה. אך אני לא מבין גדול בזכרונות, וכאן אני פונה אליכם בבקשה לעזור לי בבדיקה ... http://www.plonter.co.il/ ואם יש צורך בכך, זאת המערכם המיועדת : Intel® Core2 Duo E6600 P5W-DH-Deluxe SAPPHIRE Radeon® X1900XT 512MB אם אין בפלונטר משו במשתלם וברמה של ה - HZ, תיידעו אותי ואני כבר אזמין בנפרד מפנדה .. בתודה רבה מראש!

• 4 תגובות
    • 490 צפיות
  17. Started by BoobsToch,

יש לי לוח אם של GIGABYTE דגם P35-DS3L עם 2 ג'יגה זיכרון DUAL CHANNEL של CORSAIR עם 800MHZ,שידרגתי לווינדווס 7 ועכשיו אני מעוניין לקנות עוד 4 'גיגה DUAL CHANNEL, 800 MHZ. הסכום שאני מוכן להשקיע הוא פלוס מינוס 300 שקל אבל אם צריך יותר אני מוכן לשמוע המלצות. על מה אתם ממליצים? תודה

• 1 תגובה
    • 490 צפיות
  18. Started by amitaihasnes7,

שולם. אני רוצה להבין אם הבנתי משהוא שקשור למעבדי ה-core 2 duo. אם הבנתי נכון מה תוכנת ה-Intelligent Power Capability (המייושמת במעבדים אלו) היא למעשה סט של יכולות, שעוצבו במטרה להפחית את צריכת החשמל של המעבד. מאפיין זה דואג לכך שרכיבים במעבד, אשר לא נעשה בהם שימוש בעת ביצוע פעולה מסוימת, לא יקבלו זרם חשמלי. האם יש עוד דברים שתוכנה זאת עושה ולא ציינתי למעלה?. תודה לעונים.

• 1 תגובה
    • 490 צפיות
  19. או שה- P35 זאת ערכת השבבים היחידה ששווה לקנות עכשיו (והיא של אינטל, לא תומכת SLI כן ?)

• 1 תגובה
    • 490 צפיות
  20. Started by tzachsh,

שלום לכולם! ברצןני לרכוש מחשב שבו אני יוכל לערוך בתוכנות עריכה כמו פרימייר ,אוויד ,אפטר אפקט...וקיבלתי 2 הצעות :אינטל ו-amd ברצוני לדעת איזה מחשב עדיף לעריכת וידאו. ולהלן ההצעה: סה"כ סה"כ 1 INTEL Pentium 4- 3.0 (630) 64BIT-2MB Cache, 800Mhz FSB 775 - RET - קירור מצויין למעבד לא תודה 2 512MB Samsung DDR II - 667- Samsung Original 1 INTEL Sorento (945G) -LAN1000 + RAID+ FIREWIRE- DDR2 - ATX 1 COMPUCASE CI-6a19 350w ATX SUPER MIDI (white) TOWER CASE וההצעה השניה: 1 COMPUCASE CI-6a19 350w ATX SUPER MIDI (white) TOWER CASE סה"כ 1 COMPUCASE CI-6a19 350w ATX SUPER MIDI (white) TOWER CASE 1 AMD Athlon 64 (3000+) VENICE - 512 Cache [939 PIN] - RETAIL 2 512MB Samsung…

• 1 תגובה
    • 490 צפיות
  21. אז המחשב שלי הוא בן חצי שנה בערך, וכשקניתי אותו, סדרת הקונרו היו ממש יקרים אז לא יכלתי להרשות לעצמי והעדפתי את הפנטיום D 2.8GHz מאשר פנטיום 4 3.00 GHz (אגב, אני סתם מתעניין מה היה יותר שווה לי לקחת אז?) אבל עכשיו אני רוצה להתקדם לארגן לי C2D למערכת מושלמת. חבר של אבא שלי\זה שהרכיב לי את המפרט\זה שהרכיב לי את המחשב\זהשבא כל הזמן לטפל לי בבעיות מייעץ לי לקחת את ה-E6320 מפני שהוא הכי זול שמגיע עם 4MB קאש. האם הוא צודק? האם כדאי לי ללכת על ה-E6320?

• 3 תגובות
    • 490 צפיות
  22. Started by nir_o,

חשבתי על ה ASUS P5W DH DELUXE מתוכנן OC קטן (מעבד 6600 עם זכרונות 667 מקווה להגיע ל 3GH) חשוב שיתמוך ב QC (לשדרוג עתידי) אל תנסו לחסוך לי (נשרף המחשב אני מחליף על חשבון הביטוח) מה אתם ממליצים? תודה ניר

• 1 תגובה
    • 490 צפיות
  23. Started by fadlon64,

מדוע איני יכול להגדיר את כל היציאות שלי לUSB2 הלוח תומך בכל היציאות ב USB2 [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 1 תגובה
    • 490 צפיות
  24. Started by Okioeka,

שלום, קניתי זכרונות חדשים של מושקים: Mushkin DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 XP Gold מSkyPC: http://www.skypc.co.il/pl_product~996580X2~15~0.htm למרות שלא הצלחתי למצוא יותר מידי מידע עליהם, הם ניראים כמו תמורה טובה לכסף. הזכרונות אמורים לעבוד בתזמונים של 4-4-4-12 עם מתח של 2V-2.1V. מעבד: E6750 הלוח אם: GA-P35-DS4 (גרסא 1.1) ספק: Enermax Liberty 500W פחות רלוונטי - כ. מסך: Sapphire HD4850 יש גם שני כוננים קשיחים של SATA ואחד של IDE וצורב DVDR. הבעיה אצלי היא כזאת. קניתי את הזכרונות, הרכבתי אותם, הרצתי בדיקה (קצרה) של MEMTEST והכל ניראה תקין. התקנתי מחדש את המחשב (הגיע הזמן) עם WinXP Pro SP3. ואז שמתי לב למספר בעיות יציבות: המחשב מתרסט מעצמו ללא כל התראה מידי פעם.…

• 3 תגובות
    • 490 צפיות
  25. מפרט נמצא בחתימה. לפני 6 חודשים בערך קניתי מחשב שלם עם רק 256MB. חשבתי זה יספיק. אחרי חודשיים ראיתי שזה לא מספיק אז הלכתי וקניתי עוד 256MB. אז עכשיו אני רואה שזה עדיין לא מספיק למשחקים אז אני רוצה לקנות עוד 512MB. נשאר לי רק סלוט אחד של זיכרון על הלוח אם. מבחינת ה-MHZ הם כולם יהיו אותו הדבר: PC3200. הזיכרון 512MB יהיה מחברה שונה ד"א: A-DATA, אז בעצם תיזמונים שונים. אני לא הולך לקנות מחברה קינגסטון, כי הזיכרון עולה בערך 600, וה-ADATA עולים רק 490, אז אני רוצה לחסוך פה כסף. אני עושה OC ד"א.

• 2 תגובות
    • 490 צפיות

דיונים חדשים בפורומים