מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,790 דיונים בפורום זה
-
מישהו אמר לי שיש מעבד בשם קאסם או משהו בסגנון, אותי זה די מצחיק, מה אתם חושבים? יש דבר כזה ואיך זה שלא שמענו עליו עד עכשיו. הוא אמור לבוא על הלוח אם (בלתי נפרד) ובנוסף הלוח אם כולל כרטיס מסך + קול + רשת בנוסף אומרים שהוא משתווה לפנטיום 1GB.... בדיחה או מציאות? ;D מצפה לתגובות!!!
-
- 5 תגובות
- 802 צפיות
-
-
מחפש לוח למעבד פנטיום 3 טואטלין מהירות 1400 מגה הרץ קיבלתי במקום מעבד פנטיום שלוש 500 שהלך לי מעבד חליפי פנטיום שלוש טואטלין במהירות מדהימה של 1400 מגה עם זיכרון מטמון של 512 ובאס של 133 מתח 1.45 חיפשתי לוח זול וחביב למעבד הנ"ל ויש לי אפשרות להשיג לוח של גיגה בייט מדגם 6VTXEA הלוח הנ"ל על פי היצרן אמור לתמוך במעבד הנ"ל עד מהירות 1200 ולא ראיתי עידכון ביוס שאמור לתת לי אפשרות לזיהוי המעבד הזה. היתכון כי אם אני אנסה לשים את המעבד על המחשב הוא לא יעלה לי בכלל או שלחילופין יזהה אותו כ 1200 או שאולי בכלל הוא דווקא יעבוד ואני לא הבנתי נכון את היצן שהוא אמור לתמוך ב1200 ומעלה. אני גם צריך מאוור מיוחד כי המעבד הזה מגיע עם מעין ראש גדול עליו בעובי של מילמטר שאני לא יכול לשים עליו…
-
- 1 תגובה
- 659 צפיות
-
-
מה אמור להיות לי רוחב הפס של הזכרון: winbond pc2700 256*2 ברגיל וכמה עם דואל? ??? נ.ב. אותם זכרונות יעבדו לי בקאס 2? ואם כן, על איזה תזמונים לשים אותם? (כדי שיעבדו בצורה בטוחה, בלי חשש לקריסה! ) נ.ב. 2 אני קונה axp 2400+ שעובד ב133 מה"צ באס ולוח K7NCR18D. הזכרונות יעבדו לי ב333 מה"צ, או רק ב266 בגלל המעבד?
-
- 5 תגובות
- 714 צפיות
-
-
מה ההבדל בין גירסת הפרו לרגילה? מה אמור להיות לי רוחב הפס של הזכרון: winbond pc2700 256*2 וכמה עם דואל? נ.ב. זכרונות וינבונד 333 יעבדו לי בקאס 2? ואם כן, על איזה תזמונים לשים אותם?
-
- 2 תגובות
- 737 צפיות
-
-
לפי ההשוואה הבאה: Northwood 533Mhz bus (currently, last models will come with 800MHz bus, but they will cost a lot) L1 cache = 8k L2 cache = 512k SSE2 Hyper Threading I Presscot 800Mhz bus (last models will come with 1066MHz bus) L1 cache = 16k L2 cache = 1M SSE2 + PNI (Presscot New Instructions) Hyper Threading II אתם יכולים לראות שהפרסקוט הוא באמת KICKASS ביצועים הרבה יותר טובים מהנורטווד... יגיע עם הסוקט החדש: Socket T כלומר בלי פינים מבוסס על מגע כמו הטאג'ס... ויתן ביצועים הרבה הרבה הרבה יותר טובים באוברקלוק (לא רק לפי נתונים אילו) עם הקירור המתאים כמובן... *בנתיים בכל מקום אמין שקיבלתי פרטים עליו היתה כתובה מילה אחת "Revolution" !!! עכשיו אני בנתיים…
-
- 29 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מדובר בזיכרון 3200 DDR 256 PC ה TWINMOS מעט יותר יקר ( כ- 30 ש"ח) האם הוא גם שווה יותר ?
-
- 11 תגובות
- 867 צפיות
-
-
איזה כדאי לקנות? חשבתי על GeIL, אבל בכל החנויות יש רק את הValue ואני לא יודע איך הוא יחסית ל winbond
-
- 3 תגובות
- 545 צפיות
-
-
מה עדיף P-|| 233 או CELERON 333 ?
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני קונה את הרכיבים הבאים והייתי רוצה לדעת אם הם מתאימים... Gigabyte 8SG667 FSB533/SIS648/DDR400/AGP 8X/Audio/USB 2.0 Intel Pentium 4 2.4GHZ FSB533 Socket 478 / 512K Cache 512MB DDR 400Mhz 64X64 PC3200 ותודה על העזרה
-
- 6 תגובות
- 697 צפיות
-
-
תכלס האם יהיה הבדל ניכר בביצועים של שתי מע' זהות לחלוטין למעט סוג הזיכרון(הכמות שווה) והאם זה יהיה שווה את ההשקעה בDDR400
-
- 5 תגובות
- 922 צפיות
-
-
-
שלום יש לי 512 ראם (ראה מפרט) ותהיתי אם כדאי לי לבטל לחלוטין את הזיכרון הוירטואלי.... אם כן, אז כיצד עושים זאת? אם לא, אז מדוע לא? תודה לכם מראש
-
- 7 תגובות
- 881 צפיות
-
-
אני לא עושה אני רוצה לדעת יש לי ATI RADON 9700 PRO עד כמה אני יכל לעשות לו אוברקלוק ?!
-
- 3 תגובות
- 593 צפיות
-
-
העים לוח אם Gigabyte GA-8SQ800 Ultra sis 655 תומך בדואל dddr שיש לי שני זכורנות של 256 400 מישהו יכל לברר לי ?!
-
- 8 תגובות
- 835 צפיות
-
-
היי.., אני עומד לבנות מחשב חדש (בינתיים אני עם נייד), ואני צריך מארז קטן בשבילי. מזותומרת קטן - ראיתי לפני איזה חצי שנה ב"עתיד מחשבים", מארז דק (עם איזה 2-3 חיבורים לסידי, וכו.. מקסימום). מה שאני צריך זה שהוא יהיה דק מאוד והגובה יחסית לא משנה.. כמה לא חיפשתי ולא מצאתי כלום! בבקשה תעזרו לי ! אני לא יכול לקנות לעצמי FULLTOWER (אין לי מקום לזה ואני שונא את הגודל שלו). הדבר היחיד שמפריע לי לקום מחר בבוקר ולהזמין את החלקים הוא המארז (כמובן שאני לא יקנה חלקים בלי שלא יהיה לי על מה להרכיב אותם). בבקשה תעזרו! תודה!
-
- 1 תגובה
- 486 צפיות
-
-
שלום! יש לי זכרונות PC2100U על KT333 תוכלו להגיד לי מה זה BANDWIGHT EFFICIENCY בזכרונות ? ואיך אני יכול לשנות את זה ל 100%?? נ.ב יש למטה תמונה
-
- 10 תגובות
- 927 צפיות
-
-
יש לי לוח אם EPOX 8RGA+ , איך אני יכול לבדוק האם הוא פעל כרגע ב DCDDR או לא?
-
- 6 תגובות
- 807 צפיות
-
-
אתמול (בעצם, היום, שעה 2 לפנות בוקר) פתחתי את המארז בשביל להוסיף מאורר ושמתי לב שיש על הלוח שלי צ'יפ שראה ממש כמו VDD chip mod. אז רציתי לדעת: האם רק בathlon mobo's או רק בלוחות של איפוקס יש את הצ'יפ הזה? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 592 צפיות
-
-
אני רוצה להפעיל על המערכת משחקים וביצוע OC גם לא חייב AMD אפילו INTEL פשוט התקציב הוא 2300 ש"ח אם זה RDRAM אז לא צריך זכרונות כבר יש לי... תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 693 צפיות
-
-
יש לי בעיה יש לוח אם של AOPEN ואני רוצה לעדכן את הביוס אבל אני לא יודע איזה דגם ספציפי הוא ניסיתי את התוכנה WCUPID אבל היא לא חידשה הרבה בנושא יש למישהו רעיון מה לעשות ?? ??? ???
-
- 2 תגובות
- 612 צפיות
-
-
יש לי את לוח האם הזה - http://tw.giga-byte.com/english-web/products/ga6bxc.htm שתי שאלות : 1) האם פנטיום 3 מעל 600MHz יפעל בו והאם הוא תומך ב-133MHz FSB ? למרות שלפי המידע באתר יש תאימות, יש לי את גירסה 1.7 של הלוח ובספרות שלו רשום שזהו לוח לפנטיום 2 במהירות מקסימלית של 633MHz. שלחתי מייל לג'יגהבייט אך הם יחזירו תשובה רק בשבוע הבא כנראה. 2) האם כרטיסי מסך חדשים יחסית כמו Radeon 8500/9100 ו-GeForce3 יעבדו ? ידוע לי שהם יפעלו במוד AGPX2 שהוא המקסימלי שנתמך ע"י לוח האם, אבל השאלה היא האם הם יפעלו. אני שואל מאחר ומתח ההזנה של סלוט ה-AGP הזה הוא 3.3V ולא 1.5 או 0.8 וולט כמו בכרטיסים החדשים יותר. תודה על העזרה. *מצורפת תמונה של לוח האם
-
- 5 תגובות
- 830 צפיות
-
-
-
על מה כדאי לי ללכת? AMD Athlon XP 2500+ Barton או על AMD Athlon XP 2700+ Thoroughbred מה אתם אומרים?
-
- 5 תגובות
- 644 צפיות
-
-
אני מתלבט על אילו הגדרות לשים. האם בכלל יש הבדל בביצועים או בכלל איזשהו הבדל? : אני לא מעונין באוברקלוקינג ... יש לי שני 256MB של SASMUNG מהדגם הבא: 2X256mb DDR-SDRAM 8-1-1-1R 4-1-1-1W 2.5-3-3CL 2CMD
-
- 7 תגובות
- 694 צפיות
-
-
טוב השאלה שלי היא כזאת בבקשה תענו אני קונה מחר על הבוקר! איזה לוח אם הכי שווה לקנות למעבד P-4 2,66 Ghz (512k 533MHz) ולזכרונות RDRAM?? תודה מראש!!!
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-