מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,790 דיונים בפורום זה
-
תיראו את זה: http://www.pc-spot.co.il/index.php#EpVppVuFypFXvbiPMX מה זה אומר? בינה מלאכותית על לוח אם? יאיר.
-
- 0 תגובות
- 588 צפיות
-
-
מומלץ ואיך הוא בהשוואה ללוח המקביל של גיגה-בייט ?
-
- 10 תגובות
- 886 צפיות
-
-
בלוח P4-PE שתומך בזכרונות DDR 333 (ערוץ אחד )
-
- 8 תגובות
- 733 צפיות
-
-
כיוון שההבדל ביניהם הוא פחות מ-100 ש"ח אני שואל שאלה זאת, למרות שאני באופן אישי נוטה לכיוון של AMD, למישהו יש בנצ'מרקים שמשווים ביניהם אולי ?
-
- 5 תגובות
- 804 צפיות
-
-
עד לפני כמה ימים היו למכירה באתר של הדובים מעבדי XP1700 בסטפינג JIUHB:0302, והתכוונתי לקנות אלא שביום שלישי הם פתאום נעלמו ובמקום זה מופיע באתר "סתם" מעבד XP1700 ללא ציון הסטפינג. כשהתקשרתי לשאול אמרו לי שכנראה שאין ליבואנים בארץ יותר את הסטפינג הזה. רציתי לשאול אם מישהו יודע על חנות אחרת בארץ שמחזיקה אותם (ושמתחייבת שהמעבדים שאני אזמין יהיו בדיוק מהסטפינג הזה) ? או שאולי נשאר לי רק לקנות בחו"ל (וגם שם המצב לא מי יודע מה)...
-
- 8 תגובות
- 685 צפיות
-
-
אפשר יהי לשים את המעבד בלי בעיה עליו?
-
- 2 תגובות
- 554 צפיות
-
-
אז שמעתי שכמה אומרים שה Epox 8RGA+ הוא יותר טוב ל-Overclocking.. האם זה נכון? ומה שונה בלוח אם עצמו חוץ מהכרטיס מסך שהוא onboard? (שונה מ8RDA)
-
- 4 תגובות
- 671 צפיות
-
-
ממ מעניין אותי לדעת כמה עולה לי להחזיק תמחשב דולק כל היום... בוא נגיד כל יום הוא דולק 12 שעות.. במשך 30 יום בחודש זה 360 שעות.. כמה כסף זה עולה בערך? והמסך כמה צורך? יותר ? פחות? והמדפסת והרמקולים והמודם וההאב? טוב אם אתם יודעים תענו תודה מראש! תומר
-
- 15 תגובות
- 8.3k צפיות
-
-
במספר חנויות די גדול ה1700 מתחיל להעלם... הפסיקו את היבוא שלו? ואין סיכוי שהפסיקו את היצור... הם הרי עוד מייצרים 1700 ועכשיו גם חוזרים קצת ל 1600 או משהו כזה...
-
- 4 תגובות
- 702 צפיות
-
-
???
-
- 6 תגובות
- 723 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב ואני לא יודע איזה לוח ומעבד הוא הכי טוב למשחקים. עכשיו אני לא יודע אם למשחקים כבדים כדאי לעשות OC או בלי OC אם כדאי AMD או Intel תביאו לי את הלוח והמעבד הכי טובים שאפשר בשביל משחקים. תיקון : תקציב 2000 ש"ח מקס
-
- 4 תגובות
- 530 צפיות
-
-
האים gigabyte 7VAX או epox 8RDA (לא חשוב כל כך לי ה OVERCLOCKING)??
-
- 3 תגובות
- 574 צפיות
-
-
יש לי 2 כרטיסי זיכרון שלRDRAM 64MB אני רוצה להרחיב את הזיכרון ויש לי עוד שני סלוטים בלוח אם. האם אני יכול לשים בסלוטים הפנויים עוד שני RDRAM 128MB (סה"כ 384MB) בלי שזה יעשה בעיות או שאני חייב לשים 64MB כדי שכל הכרטיסים יהיו זהים?
-
- 3 תגובות
- 607 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות בפסח מחשב חדש, אחרי שחסכתי וחכיתי הרבה זמן. רציתי לשאול אם יש טעם לחכות חודש שיגיעו המעבדים החדשים של אינטל עם ה800 באס? לדעתי לא, כי חצי שנה אחרי יצאו הפריסקוט שישתמשו בסוקט אחר אבל מה דעתכם?
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני יכול להשתמש באופצייה הזאת אם יש לי זכרון אחד של winbond ואחד של סמסונג?
-
- 5 תגובות
- 704 צפיות
-
-
אני צריך בין המעבדים של ה- 1800 ו - 2400 תודה רבה !
-
- 5 תגובות
- 654 צפיות
-
-
-
שלום, לפני חודש בערך ששדרגתי את המחשב מהפנטיום 4 שהיה לי ל-AXP1800 בקשתי מ-K.S.P שיתנו לי את המעבד בגירסת ה-AXP1800, הם אמרו שהם יתנו לי 0.13 וכל המעבדים שלהם זה 0.13 אז אין לי מה לדאוג. עכשיו שאני נכנס לביוס אני לא רואה שום קטע שיש אפשרות לשנות את המכפלה, גם באפשרויות מתקדמות שלוחצים בביוס CTRL + F1, לא מוזכרת שום אפשרות כזאת, אני אפילו לא רואה איפה מופיעה המכפלה, אם היה חלק שמופיעה המכפלה בלי אפשרות לשינוי הייתי יודע שזה 0.18 אבל לא מופיע ממש כלום, מה לעשות? אני לא רוצה להוריד את ההיטסינק מהמעבד ולבדוק, למישהו יש דרך אולי דרך תוכנה? {הביוס הוא בגירסה האחרונה F10, המפרט בצד} תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 726 צפיות
-
-
באחד הפורומים כתוב שיש בעיות עם GIGABYTE GA-8SQ800ULTA עם כונן קשיח AD 80MB 8MB CACH מה האמת
-
- 2 תגובות
- 515 צפיות
-
-
דרישות נוספות: כרטיס קול 5.1, LAN. אין צורך בכרטיס מסך מובנה. חשוב שהיציבות והתאימות שלו יהיו מושלמות, ושלא יהיו לו מאוורר צ'יפסט מרעיש. אין שום צורך ביכולות אוברקלוק. תודה
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
אני מתכוון לשדרג את המחשב ומחפש כעת לוח אם שיתאים למעבד פנטיום 4 (בין 2.4 ל 2.6 GHZ). הקריטריונים החשובים הם ביצועים, יציבות ותוספות. הדגש על: זכרון: 333 DDR תמיכה ב PC2700 - חובה USB 2.0 - חובה כרטיס רשת: 10/100 - חובה , 1GB - רצוי Firewire IEEE 1394 - רצוי מאוד Ultra DMA 133 - רצוי מהחיפושים שעשיתי עד עכשיו, נראה כי הצ'יפסט Intel 845 PE יכול להתאים. האם יש צ'יפסטים אחרים שבאים בחשבון ? על איזה לוח אם הייתם ממליצים ? תודה, Flash
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
הלכתי היום לחנות, כדי לקבל הצעת מחיר למחשב. הלוח הוא הלידטק K7NCR18D וכ.המסך רדאון 9500 פרו (של ATI), המוכר אמר שיכולה להיות התנגשות בין הכרטיס ללוח ??? מוכר לכם ? למישהו היו בעיות עם הלוח והכרטיס? לי זה נשמע מאוד מוזר...
-
- 8 תגובות
- 659 צפיות
-
-
קיבלתי את הלוח הזה לפני יומיים ויש לי שאלה קטנה עליו... איך אני יודע שה dual ddr עובד? שאני מפעיל את המחשב יש מתחת לאיפה שרשום את המהירות של המעבד רשום : "DUAL DDR :SINGLE 128 BIT MODE" ובלוח אם ה4 מקומות של הזיכרונות מחולקים לשניים כלומר שניים ואז יש רווח ואז יש עוד מקום לשניים אני חיברתי סטיק זיכרון אחד ב1 מהשניים ובשניים האחרים חיברתי עוד אחד.. אתם מבינים? אז רציתי לדעת אם חיברתי נכון והאם זה עובד עכשיו?
-
- 4 תגובות
- 549 צפיות
-
-