עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by ATAG,

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_269_75_894&products_id=7823 או שזה סתם שטויות ואין להם מלאי?

• 2 תגובות
    • 516 צפיות
  2. יש לי קומבו LG אחרי שהרצתי עליו כמה סרטים בDVD שלפעמים נתקעו , הוא לא רוצה לזהות שום דיסק CD מקורי צרוב מוזיקה שום דבר. כאשר אני רוצה להיכנס לכונן , הור מוציא לי לשונית DRIVE NOT ACCSESIBLE כאילו הוא לא נמצא שמה ?איך אפשר לתקן האם הכונן מקולקל ? עזרה בבקשה יוני

• 4 תגובות
    • 516 צפיות
  3. בדגש על NF7 של ABIT רציתי לשאול אם יש הבדל אם אני מעדכן מגרסא 1.0 נגיד ל גירסא 2.0 תוך כדי שאני מדלג על 1.1...1.2...1.3 ...וכ'ו כלומר האם העדכון של הגרסא האחרונה יכלול את כל העדכונים של גירסאות הביניים ?

• 2 תגובות
    • 516 צפיות
  4. שלום לכולם ברצןמי לרכוש מחשב עם לוח אם EP43-DS3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1066, PCI-E של גיגהבייט וברצוני לדעת אם הוא תומך בכרטיס זכרון 2x2GB OCZ EL Platinum XTC Dual Channel למה שהסתכלתי בטבלת הזכרונות שאפשר לשים ללוח האם לא מוזכר שם הדגם הזה אך הבנתי שזאת לא טבלה מלאה ויכול להיות שזה כן מתאים אשמח לתגובה עם מישהו מכיר את הלוח אם או הכרטיס זכרון

• 1 תגובה
    • 516 צפיות
  5. בגאווה רבה מכריזה מפתחת השבבים האמריקאית על הקמת מחשב-על מקומי אשר ישרת את משתמשיה לצרכי AI באמצעות טכנולוגיות חדשניות וליבות גרפיות עתירות ביצועיםלכתבה

6. Started by Bone-Breaker,

חבר שלי רוצה לקנות לוח אם חדש לפנטיום4. איזה לוח הכי כדאי לקנות? המפרט שלו זה P4 1800 400 וזכרון SDRAM 512 יכול להיות שעדיף לו לקחת מערכת על DDRAM? תקציב-עד 800 שקל השימוש של המחשב הוא למשחקים וגלישה באינטרנט והוא לא לOC תודה

• 2 תגובות
    • 516 צפיות
  7. Started by PCall,

שלום.. אני רוצה להרחיב את הידע שלי במעבדים. אז אני רוצה לשאול אותכם, אם אתם יכולים להגיד לי את כל סוגי המעבדים שקיימים. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 516 צפיות
  8. Started by barhanin,

לפני חודש קניתי את המחשב שלי e8400 ASUS P5QL pro gigabyite 9800GT 512 PCI-X 2.0 4G DDR 2 800MHZ (2x2G עכשיו למרות שיש לי 4 G זיכרון במחשב בכל מקום זה מראה כאילו יש לי רק 3.3 או 3.25 מדוע? תודה

9. ראיתי כמה פעמים בהשוואת מחירים את נושא האחריות על זיכרונות . אותו רכיב נמכר במספר חנויות כאשר בחלק מצויין שיש עליו זיכרון 3 שנים יצרן\מעבדה ובחלק לכל החיים . השאלה האם זו טעות או שהיצרן נותן ל-3 שנים והחנות מרחיבה את האחריות לכל החיים ? במקרה כזה שהיא אכן מרחיבה , האם היא צריכה להחליף לי את הסטיק זיכרון במידה ונפגם לאחר תקופה של מעבר ל-3 שנים והאם בכלל יהיה לה במלאי כאלה ? מה החנות אמורה לעשות למען הצרכן במקרה כזה ? תודה מראש .

• 2 תגובות
    • 516 צפיות
  10. Started by roro12,

שלום, רציתי לדעת האם שמות הזכרונות הבאים מוכרים ובאיכות טובה: hynix ו- patriot

11. Started by domuzy,

אם אני רוצה לנצל את הדואל שיש לי על לוח ABIT NF7-SL ולשים סה"כ 512 400DDR - אני קונה פשוט 2X256MB Kingston CL2.5 (הקינגסטון זה דוגמה)??? או שיש דרך אחרת שאני לא מכיר? והאם 720ש"ח זה מחיר סביר?

• 4 תגובות
    • 516 צפיות
  12. לאיזה לשוניות באוורסט להכנס כדי לראות אם הם פועלים בדואל צ'אנל ומה המהירות שלהם? תודה, שאולי

• 1 תגובה
    • 516 צפיות
  13. שמישהו יביא לי אתר עם מחרים בישראל תודה מראש

• 0 תגובות
    • 516 צפיות
  14. האם אני יכול להרכיב סטיק 1 של giga או שניים של 512 MB מסוג ddr2 במהירות של 533 Mhz אם קיימים בלוח אם שלי שני סטיקים במהירות דומה של 533 של 250MB כל אחד? אגב יש לי על הלוח אם 4 מקומות מתוכם שניים תפוסים ומה שאני לא בטוח לגביו הוא שיש שני מקומות שהפלסטיק במרכיבים עליו את הסטיקים הוא בצבע צהוב ושני מקומות שהוא בצבע אדום... שני ה-256 מורכבים על שני הצהובים. זה אומר משהו לגבי ההרכבה או שזה לא משנה?? תודה!

• 1 תגובה
    • 516 צפיות
  15. שלום, שאלה טכנית קצרה בנוגע למעבדים. לחבר שלי יש מעבד פנטיום ישן בסוקט 478. הוא ניסה להסיר את צלעות הקירור והמעבד קפץ איתם ישר החוצה. שהוא בא לחבר את המעבד מחדש הוא הרים את הידית, הכניס את המעבד והוריד את הידית אבל המחשב לא נדלק והמעבד יוצא בקלות. האם מעבד בסוקט 478 שיוצא בקלות יושב טוב? זה אמור לקרות ככה או שאולי הוא לא חיבר טוב / משהו נדפק? תודה רבה מראש!

• 1 תגובה
    • 516 צפיות
  16. Started by דרומי,

רציתי לשאול 2 שאלות: 1.האם מעבד AMD מגיע עם קירור או שצריך לקנות בנפרד? אם כתוב כך:AMD Athlon 64 3000 Socket 939 BOX 2.מה אתם אומרים על ספק של COOLMASTER הזה,הוא יספיק ל מערכת של AMD כוללת 6600GT ולוח NFORCE 4. מארז: (Coolermaster Centurion 5 Tower Case P/S not include(window)-(440 nis ספק: (Coolermaster Regular 350W RealPower Power Supply-(220 nis . אודה אם תייעצו לי. תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 516 צפיות
  17. Started by Snufkin,

רציתי לדעת למה מעבדי AMD מגיעים גם בצבע ירוק וגם חום, מה ההבדל?

• 1 תגובה
    • 516 צפיות
  18. Started by מאור247,

איך אני עושה בביוס כך שהוא יעלה ישר את דיסק ההתקנה של הווינדוס xp???

• 3 תגובות
    • 516 צפיות
  19. Started by iyehuda,

nf4 ל nf4 ultra ואם יש מבחן השוואה בניהם

• 2 תגובות
    • 516 צפיות
  20. קניתי מחשב ביתי חדש, התקנתי ווינדוס 11, מעט תוכנות שימושיות אבל מבחינת דרייברים ודברים "נסתרים" שצריך לעשות, איך אני יכול לדעת מה בדיוק צריך? תודה רבה

21. Started by itaykatzir,

הזמנתי מחשב מ- t.m.s והציעו להחליף את הזכרון : Corsair 2GB Kit Value Select DDR2-667 (2x1GB) C2GG667KB http://tms.co.il/product_info.php?cPath=57_60_373&products_id=3763 בזכרון : Transcend 2GB (2x1GB) DDR2-667 CL5 http://tms.co.il/product_info.php?cPath=57_60_517&products_id=4518 יתרונות, חסרונות בחילוף??

• 0 תגובות
    • 515 צפיות
  22. Started by yogev_k,

יש לי זיכרון של קינגסטון 667 סטיק אחד של ג'יגה. בתוכנה cpuz הוא מראה לי כמו בתמונה המצורפת למטה. זה אומר שהזיכרון שלי מוגדר לפי המהירות שהוא מראה בתוכנה? תודה לכל העונים [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 515 צפיות
  23. Started by SoliD,

שלום לכולם ב HWzone לפני כמה זמן היתקנתי slackware על אחת המחיצות שלי, הכל היה סבבה, היה לי גם לינוקס וגם וינדוס, אבל יום אחד החלטתי לעדכן לסלאקוור את הקרנל, ומאז קוראים הדברים הבאים: 1. כל פעם שאני מחבר גם HDD וגם CD\CD-R ה HDD מעתיק קבצים במהירות של ...500KBps 2. כפי שהבנתם אני לא יכול לחבר את שני החלקים ביחד מישהו אמר לי שאני צריך לעשות ריסטרט ל BIOS אבל אין לי שמץ איך עושים את זה! מה לדעתכם עלי לעשות?? :-\

• 3 תגובות
    • 515 צפיות
  24. שלום לכולם.. יש לי מחשב HTPC (קולנוע ביתי) ועם הלוח אם Gigabyte P35-DS3P . הלוח אם בא עם תוכנה שנותנת לשנות את הboot-logo של גיג'בייט לכל תמונה שרוצים. שיניתי את הboot-up logo אבל הייתי מאד רוצה להאריך בעוד 2-3 שניות את משך הצגת הלוגו של הלוח אם כדי שלא יראו את כל כל הכיתובים של הבדיקות וכ'ו.. בכל זאת זה HTPC ויותר ידודתי לראות תמונה במקום כיתובים.. יש למישהו מושג איך עושים את זה? תודה

• 0 תגובות
    • 515 צפיות
  25. Started by Jewish_hammer,

עם הזכרונות הללו http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=2264 אני אוכל לעשות OC משמעותי ל E6300 על גבי ASUS PB5 ?

• 1 תגובה
    • 515 צפיות

דיונים חדשים בפורומים