מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,817 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם לאחרונה התחדשתי בGTA 4 ואני ממש מאוכזב מביצועי המחשב שלי. המעבד: athlon 64x2 4600 לוח האם: ASUS M2N-E NFORCE 570 זכרונות: G.SKILL 2GB 800MHZ CL4 נקנו לפני כשנתיים וחצי + HD 4850 חדש. ספק: ENERMAX LIBERTY 500W מסך 1: DELL 2007WFP מסך2: SAMSUNG LA37A550 - FULLHD בדרישות של המשחק המעבד היה המינימום בהגדרות המינימום - אבל עדיין לא חשבתי שזה יהיה כלכך קריטי כי ככה זה בדרך כלל במשחקים. מקריאה פה בפורומים הבנתי שהדבדתי והמעבד במשחק הזה ספציפי חשוב יותר מכרטיס המסך. מאחר ואני קונה ומשחק משחק אחד לתקופה מסוימת "נתקעתי" עם משחק שאני משחק בהגדרות בינוניות מינוס. מה לעשות? לשדרג מעבד? לאיזה? אינטל? או AMD. בבקשה עזרו.. וכן אני מוכן לשדרג רק בגלל משחק אחד מה שיש לי ילך לאחי…
-
- 0 תגובות
- 502 צפיות
-
-
לפי מה שהבנתי יש שני בקרים לכונני SATA בלוח, הראשון: ICH8 Southbridge והשני: Gigabyte SATA2 chip לפי המפרט של הלוח, הבקר השני תומך ב-Raid בעוד הראשון לא, האם יש עוד הבדלים בין "איכות" הבקרים? במילים אחרות לאיזה מהשניים עדיף לחבר את הכוננים.. שאלה נוספת - הבנתי שההתקנה של ווינדואס לא מזהה את הכוננים שמוגדרים כ-Raid וצריך לספק אותם דרך הפלופי בלבד - האם זה נכון? אי אפשר להשתמש בסי די רום?
-
- 1 תגובה
- 502 צפיות
-
-
שאהל בכותרת ההפרש בין 3800X2 של AM2 ל 939 כמעט ב 1000 שקל בעוד ש ה AM2 נחשב לסוקט חדש
-
- 1 תגובה
- 502 צפיות
-
-
שלום, קניתי את הלוח הנ"ל ורציתי לברר שני דברים 1. יש עליו חיבור שנקרא "gsata2" מה הוא עושה? 2. איך עושים ריסט לביוס בלוח הזה? (חוץ מלהרים את הבטריה) תודה
-
- 2 תגובות
- 502 צפיות
-
-
הדגם הזול ביותר עם טכנולוגיית זכרון המטמון הייחודית יהיה זמין לרכישה החל מה-7 ביולי - עם כוכבית משמעותית שעלולה להפוך אותו לבלתי רלוונטי עבור כל מי שנמצא מחוץ לצפון אמריקהלכתבה
-
- 0 תגובות
- 502 צפיות
- 1 follower
-
-
ככה הייה לי מעבד של אינטל 3 גיגה הרץ והחלפתי אותו (בחינם) ל-3.2 עכשיו פתאום הופיע לי בהגדרות של הלוח (איפה שאני עושה אובר קלוק) אפשרות חדשה.. cpu lock ויש לי שלוש אופציות auto או להפעיל או לבטל (אין כוח לרשום באנגלית) בקיצור חברה קודם כול מזה הדבר הזה שהופיע פתאום? ודבר שני על מה לשים את זה מתוך השלוש אופציות... תודה.. אהה נ.ב יש דבר כזה אחריות לכול החיים על המעבד או שזה סתם חרטה בגלל שעל הקופסא המקורית של המעבד לא מזוייפת רשום 3 שנים אחריות.. חברה עזרהה תודה..
-
- 3 תגובות
- 502 צפיות
-
-
שלום.. הזמנתי מעבד סמפרון 2600+ [סוקט 754] , למרות שהעדפתי את ה2800. אשמח אם תגידו לי האם ההבדלים ביניהם גדולים, ומה הם ההבדלים.. תודה
-
- 5 תגובות
- 502 צפיות
-
-
אני וחבר שלי יש לנו לוח אם של MSI 865PE neo2 ואנחנו מחפשים מעבד P4 של Northwood איפה אני יכול למצוא מעבד משומש וישן?
-
- 1 תגובה
- 502 צפיות
-
-
מה הקטע עם המגה הרץ? מה החשיבות? גם בלוח האם הזה וגם באחרים ובכלל מכל הבחינות האם לוח אם זה נחשב טוב
-
- 3 תגובות
- 502 צפיות
-
-
בהנחה שאני קונה E6300 עם לוח Asus P5B Delus איזה מהירות של זכרונות אני צריך ? 533 או 667 ? מה המשמעות של המהירות הזו? בכלל עד עכשיו הייתי רגיל לקנות 800... מישהו מוכן לעשות לי סדר בבאלגן . תודה.
-
- 1 תגובה
- 502 צפיות
-
-
הייי קניתי לוח אם m3a78 של אסוס,לא ניכנס לזה שזה היה בטעות אני יכול עוד לשנות. העניין שקניתי כרטיס מסך ראדון 4850 הבנתי שזה פי סיאי אקפרס כפול 2 ובלוח הזה לא תומך בפי סי איי אקפרס כפול 2. מה דעתכם על M3N-HD/HDMI????טוב משמעותית ממנו? תודה על העזרה ואיך הלוח של הגיבייט ma-790 x-ds4? האם הוא טוב ויש לו תמיכה ב פסי אקפרס כפול 2?
-
- 0 תגובות
- 502 צפיות
-
-
הרבה זמן לא רכשתי מחשב חדש היה מוזר לי מאוד שהלוח כזה קטן האם כל הלחות החדשים כאלו קטנים יש לי לוח ישן p4p800se והוא ענק יחסית ללוח החדש Asus P5L-VM 1394 יש לציין שהלוח מעולה יציב מאוד הרבה ביקורות טובות בכל העולם זיכרות G.SKIL עובדים על 667 למי שמחפש לוח טוב ויציב המלצה שלי
-
- 1 תגובה
- 502 צפיות
-
-
-
יש לי מעבד Q6600 ואני רוצה לוח אם שיתאים ל OC בערך עד 3.6 איך הלוחות האלה DQ6 או IP35PRO או DS3R ? ויש לי עוד שאלה יש הבדל גדול בין הCHIPSET החדש עם תוסף R בסוף לבין DS3 ?
-
- 2 תגובות
- 502 צפיות
-
-
אני מחכה לי לנהלם בשביל מחשב חדש ובינתיים אני רוצה שהמחשב שיש לי עכשיו יעבוד יחסית בסדר.. לפני כמה ימים התקלקל לי סטיק של 512 מתוך 2 שהיוו ביחד ג'יגה .. עכשיו כשאין לי ג'יגה הויסטה איטית בטירוף ונגמרה האחריות.. אז החלטתי לקנות 2 סטיקים של ג'יגה שיהיה לי נחמד ובחיפושיי ראיתי את הזכרונות: http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=1748 ו- http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=609_271_900_2650 אז רציתי לדעת מה עדיף מביניהם ואם יש לי אופציה יותר טובה..? תודה
-
- 4 תגובות
- 502 צפיות
-
-
לא בשביל OC או משהו כזה. במחיר סביר.. ראיתי שלקינגסטון זה 3C ונראה שככה גם בהרבה חברות אחרות. יש משהו? ומה בכלל ההבדל? (מיועד ל3800+ X2)
-
- 4 תגובות
- 502 צפיות
-
-
יש לי שאלה בקשר ללוח ספציפי של matsonic מדגם ms9367E רציתי לדעת האם יכול להיות שאפשרויות האוברקלוק נעולות מהלוח או שיש ג'אמפר שאפשר לקצר או להוציא כדי לפתוח את האפשרויות האלו הם מופיעות בביוס בקטגוריה cpu pnp אבל נעולות..
-
- 4 תגובות
- 502 צפיות
-
-
שלום רציתי לברר על לוח אם שיתמוך במעבד אינטל מסידרת E2XXX או Q6XXX בכרטיס מסך ברמה של HD4850 CF עד GX2 במחיר המינימלי תודה מראש אם צריך להוסיף משהו תעדכנו
-
- 2 תגובות
- 502 צפיות
-
-
האם אני יכול להרכיב סטיק 1 של giga או שניים של 512 MB מסוג ddr2 במהירות של 533 Mhz אם קיימים בלוח אם שלי שני סטיקים במהירות דומה של 533 של 250MB כל אחד? אגב יש לי על הלוח אם 4 מקומות מתוכם שניים תפוסים ומה שאני לא בטוח לגביו הוא שיש שני מקומות שהפלסטיק במרכיבים עליו את הסטיקים הוא בצבע צהוב ושני מקומות שהוא בצבע אדום... שני ה-256 מורכבים על שני הצהובים. זה אומר משהו לגבי ההרכבה או שזה לא משנה?? תודה!
-
- 1 תגובה
- 502 צפיות
-
-
-
עם יש לי זיכרון 256 mb ואני רוצה להוסיף 512 mb שיהיה768 . אז זה יכול להזיק ? זה יכול לשפר ?
-
- 3 תגובות
- 502 צפיות
-
-
-
איך אני עושה בביוס כך שהוא יעלה ישר את דיסק ההתקנה של הווינדוס xp???
-
- 3 תגובות
- 502 צפיות
-
-
חייב תשובה ממשהו.... האם מעבדים שנקראים CELERON-M כולם בטכנולוגיית CENTRINO ???
-
- 2 תגובות
- 502 צפיות
-
-
דוד שלי בארה"ב והוא רוצה לקנות לי או את QX6700 או את הX6800 מה מהם יותר טוב? מבחינת משחקים ומהירות ובכלל? מה יותר טוב ביחס לעתיד גם?
-
- 7 תגובות
- 501 צפיות
-