מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,799 דיונים בפורום זה
-
טוב אז הלך לי הP5N-D ואני מקבל חדש ביום שני עכשיו השאלה היא האם להחליף אותו לstriker II formula או P5N-T או להשאר עם P5N-D כמובן שהסטרייקר והT עולים יותר, האם זה כדאי ומשתלם? תודה
-
- 2 תגובות
- 482 צפיות
-
-
יש לי מחשב בן חצי שנה ולאחרונה הצורב שלי התחיל לעשות בעיות. אני מנסה לצרוב קבצים מההארדיסק לצורב - הוא מסיים את הצריבה בצורה טובה ומדווח שהצריבה הסתיימה בהצלחה ואחרי זה אפשר לקרוא את הדיסק בלי בעייה אבל יש בו שגיאות. כשאני עושה בנרו בדיקת שגיאות אחרי הצריבה הוא מוצא שגיאות ומודיע שבחלקים מסויימים תוכן הדיסק שונה מהמקור. בזמן הצריבה אין שום בעייה - הבאפר גבוה. ניסיתי להתקין צורב נוסף וניסיתי כל מיני אופציות לחיבור שלהם בעזרת כבלי הIDE ועדיין לא משנה מה אני עושה יש לי אותה תופעה בשני הצורבים. ניסיתי גם לצרוב במהירויות שונות ואפילו במהירות של X8 עדיין יש לי שגיאות. האם הבעייה יכולה להיות בכבלי ה-IDE או בלוח אם או משהו שצריך להגדיר בווינדוס. וידאתי שבשני הכוננים מוגדר ל…
-
- 1 תגובה
- 482 צפיות
-
-
בהנחה שאני קונה E6300 עם לוח Asus P5B Delus איזה מהירות של זכרונות אני צריך ? 533 או 667 ? מה המשמעות של המהירות הזו? בכלל עד עכשיו הייתי רגיל לקנות 800... מישהו מוכן לעשות לי סדר בבאלגן . תודה.
-
- 1 תגובה
- 482 צפיות
-
-
אם הלוח אם שלי תומך רק בddr2 533 האם אני יכול להרכיב עליו סטיקים של 667 והם יפעלו על 533 לכל דבר?!
-
- 1 תגובה
- 482 צפיות
-
-
המליצו לי למחשב פשוט וזול(אופיס,משחקים לילדים) את הלוח הזה: לוח אם FOXCONN K8M890M2MA-RS2H ¤280 http://skypc.co.il/product.asp?pid=FM056 הוא זול וכולל כ.מסך כמו שאני צריך. ששאלה היא אם הכרטיס מסך נורמאלי(יחסית למשולבים), מה חשוב לבדוק שיש בלוח לפני הקניה? והאם אני ארגיש את ההבדל בין ציפסט של via או sis או אחר מבחינת מהירות או נוחות או זמינות דריברים? אם יש לכם המלצה על לוח זול אחר אני אשמח לשמוע. תודה.
-
- 1 תגובה
- 482 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין בקניית Quad core q6600 ורציתי לדעת אם המעבד ישתלב טוב עם המחשב. הלוח אם שלי הוא Asus p5b כרטיס מסך Msi nx8800gts 320mb ולגבי ספק אני מתכנן להחליף תודה מראש על העזרה.
-
- 1 תגובה
- 482 צפיות
-
-
שלום לכולם.. יש לי מעבד xp 2500 mobile .. רציתי לוח שיתאים אליו.. גם מבחינת אוברקלוק... מה הכי מומלץ ? יש את האביט nf7 ב 380 שח בנעה... זה שווה ?
-
- 6 תגובות
- 482 צפיות
-
-
המעבד שלי הוא p 4 2.4 ghz עכשיו הייתי מעוניין לדעת באיזה סידרה מדובר, כי אני כל הזמן רואה אנשים שרושמים אות ליד המהירות... עכשיו השאלה שלי היא כזו, מה ההבדל בין האותיות וכיצד ניתן לזהות באיזו אות מדובר המעבד שלי?
-
- 2 תגובות
- 482 צפיות
-
-
לפי התמונה יש לי זכרונות sdram או ddr ? [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 482 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 482 צפיות
-
-
המפרט שלי הוא כזה: AMD 2500 ABIT NF-7 TWINMOS 512MB 3200PC WD 120GB 8MB RADEON 9700 HEC 300AR-T עכשיו, אם אני אקנה עוד סטיק של TWINMOS בדיוק אותו הדבר, משחקים יעבדו יותר טוב?
-
- 8 תגובות
- 482 צפיות
-
-
ציטוט מהכתבה כאשר דגמי סדרת ה-E6xxx החלו לצוץ על מדפי החנויות, רבים התבלבלו וחשבו (שלא באשמתם), שמעבדי ה-E6300-E6400 משתמשים בליבת ה-Allendale, בעוד שליבת ה-Conroe מרכיבה את שאר הדגמים. עברו מספר חודשים, ואינטל תיקנה את טעותה ודיווחה שמעבדי הסדרה כולה (לפחות אלה שיצאו בזמנו), משתמשים בליבת Conroe. המקור לבלבול נבע מהבדל קטן וכמעט זניח למעבדי הE6300/E6400 רק 2MB L2 Cache משותף, ולא 4MB כמו לשאר הדגמים. עם הזמן התברר, שכל מעבדי ה-E6300/E6400 הראשונים (Rev B2), היו למעשה מעבדי Conroe במסווה, שלהם אינטל ביטלה גישה לחצי מכמות ה-L2 Cache. עם יציאת סדרת ה-E4xxx, אינטל הציגה את ה-Rev החדש של מעבדיה המכונה "L2. מעתה, כל מעבדי הסדרה החדשה, כמו גם דגמי ה-2MB L2 Cache מהסדרה הוותיק…
-
- 1 תגובה
- 482 צפיות
-
-
שידרגתי את המעבד לקונרו 6300 לוח אם של אסרוק ב360 שקל והשאר השארתי והמחשב עדיין עובד לאט מה עוד יש לי לשדרג על מנת שהכל יעבוד חלק ? יש לי 1 ג'יגה זיכרון של ddr 1 333 כרטיס מסך ati 9200 והארד דיסק של 80 ג'יגה 7200 אני רוצה לציין שאני עובד הרבה עם פוטו שופ ותוכנות גקרפיות למיניהם תודה רבה מראש
-
- 2 תגובות
- 482 צפיות
-
-
אני מתלבט : http://skypc.co.il/pl_product~F2-6400CL5D-2GBNQ~15~0.htm http://skypc.co.il/pl_product~F2-6400CL4D-2GBPK~15~0.htm http://skypc.co.il/pl_product~OCZ2SOE8002GK~15~0.htm http://skypc.co.il/pl_product~OCZ2P800R22GK~15~0.htm ועוד זיכרון שאין פה : Kinkstone 2GB 800MHZ cl5 בלי קירור .. רגיל .. אני הולך לעשות OC, מה הכי עדיף ? לא מבחינת מחיר מה הכי טוב ! ?! יש 1000 דגמים שלהם בגלל זה .. הלכתי לעיבוד .. \= תדוה לעוזרים כי אני מקבל את המחשב מחר מחרותיים.
-
- 0 תגובות
- 482 צפיות
-
-
אם אני רוצה לנצל את הדואל שיש לי על לוח ABIT NF7-SL ולשים סה"כ 512 400DDR - אני קונה פשוט 2X256MB Kingston CL2.5 (הקינגסטון זה דוגמה)??? או שיש דרך אחרת שאני לא מכיר? והאם 720ש"ח זה מחיר סביר?
-
- 4 תגובות
- 482 צפיות
-
-
האם ידוע לכם מה ההבדל בין מעבדי P4 Mobile לבין המעבדים הרגילים של פנטיום 4 ? לדוגמא, במה שונים מעבדP4 Mobile 2.0 Ghz לעומת P4 2.4 Ghz, איזה מהם טוב יותר ומהיר יותר ? הכוונה בשאלה לא למעבדי סנטרינו. והאם יש לכם כתבות/סקירות בעברית על ההבדל בין המעבדים ?
-
- 3 תגובות
- 482 צפיות
-
-
יש לי בעיה קניתי מחשב לפני כמה חודשים והלוח אם שלי נדפק, הלוח שיש לי הוא- (Asus P5N SLI (775 conroe nforce 570 SLI DDRII 667 והחברה מעדיפה להביא לי לוח אחר בטענה שהוא יותר טוב הם רוצים להביא לי-GIGABYTE דגם GA-945P-DS3 השאלה שלי איזה לוח יותר אמין, טוב יותר במפרט הטכני? והאם כדי לי להחליף לgigabayte או להחליף את שלי לאותו דגם אבל חדש? אה ואני לא משתמש ב- SLI אז אין לו חשביבות מבקש עזרה דחוף
-
- 3 תגובות
- 482 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את הלוח אני לא יודע אם אני יעשה OC אבל מחירו סביר יש לו צ'יפ חדש והמום פיצ'רים ובכלל הלוח טוב לפי מה שקראתי. האם כדאי לקנות אותו בהנחה שאני לא ייגע בOC אני די מתלבט בינו לבין ASUS P4P800 DELUXE רק שאני די חושש בגלל שיש לו צ'יפ 865 שהוא ישן יותר מי מהלוחות טוב יותר בהנחה שאני לא עושה OC????
-
- 1 תגובה
- 482 צפיות
-
-
רציתי לשאול...יש דרך לבדוק איזה דגם זכרונות יש לי במדוייק? בדקתי בEVEREST ולא רשום, גם בCPU-Z לא מצאתי... פשוט אני רוצה לבדוק אם הזכרונות שיש לי נתמכים ע"י הלוח החדש שהזמנתי DS3...ומצאתי באתר של GB רשימה של זכרונות נתמכים ע"י הלוח...
-
- 4 תגובות
- 482 צפיות
-
-
שלום לכולם :-) אפשר לקבל הסבר על זכרונות הXDR/2 של ראמבוס? לאילו לוחות הם מתאימים? ביצועים?
-
- 1 תגובה
- 482 צפיות
-
-
האם זה תדר חלש ובגלל זה מערכת ההפעלה שלי עולה תוך 6 קווים? האם אני ישים זיכרון 512 בתדר של 333 Mhz ויהיה לי שינוי בביצועים? תודה לכול העונים
-
- 0 תגובות
- 482 צפיות
-
-
עם יש לי זיכרון 256 mb ואני רוצה להוסיף 512 mb שיהיה768 . אז זה יכול להזיק ? זה יכול לשפר ?
-
- 3 תגובות
- 482 צפיות
-
-
אני צריך לוח לשימוש במשחקים אינטרנט וכו'. אני לא עושה OC ללוח ואם כן אז ממש ממש קטן. אני אשים בו זיכרונות DDR2-533 שיש לי כעת בבית. מעבד יש לי כרגע P4 3.2 חד ליבה ובעתיד אני אשדרג נראלי לE6400. איזה לוח עדיף לי? אני חושב ללכת על הASROCK שמעתי שהוא דיי טוב יחסית. זה ממש דחוף כי אני רוצה לקנות את הלוח בימים הקרובים. תודה לכם.
-
- 1 תגובה
- 482 צפיות
-
-
אני מתלבט האם לרכוש מחשב נייד HP עם מעבד פנטיום 4 2.8 או M , האם יש עדיפות לפנטיום 4 על M? ובכלל האם שווה לי לרכוש פנטיום 4 בידיעה שהם יוצאים מן השוק? אגב בקשר לניידות אני לרוב מחובר לחשמל ולכן שאלתי מתייחסת לשיקולי ביצועים ומהירות ולא לניידות או התחממות (שאפשר לפתור בעזרת מאוורים חיצוניים) באותו מחשב נאמר שמהירות FSB שלו היא 1.6 מגה הרץ , האם זה נשמע הגיוני? ובקיצור האם מחשב 2.8 נייד שמיועד לעריכת וידאו מוסיקו ועיבוד תמונות יעשה את העבודה? (שאר המרכיבים חזקים ביותר ,1GB RAM , 7200 HD)
-
- 3 תגובות
- 482 צפיות
-
-