עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Teknik,

שלום יש לי מעבד אקסטרים qx6800 והוא מזוהה כ quad בביוס. לוח g31m-es2l לפי אתר יצרן הוא תומך באקסטרים. רעיונות למה ? ומה אפשר לעשות? תודה מראש

• 10 תגובות
    • 2.7k צפיות
  2. Started by Sctoweri,

בדומה לנושא הקודם איזה מהם לקחת? וגם פה ההפרשים במחירים הם ענקיים. תודה רבה! אה ועוד משהו קטן ששכחתי, אם אתם ממליצים על ה G.Skill , בבקשה רשמו לי איזה דגם ( HK,HZ ) כל האלו. הוא גם נקנה לאובר קלוק במעבד

• 1 תגובה
    • 605 צפיות
  3. משום מה נדפקה לי המקלדת והמחשב לא עלה.. כשהחלפתי אותה זה הסתדר אבל פתאום ראיתי שהמעבד ירד ל1800MHZ איך אני מחזיר אותו ל 2400MHZ?

• 2 תגובות
    • 428 צפיות
  4. Started by waizman,

חשבתי על בנייה של מערכת קולנוע מבוססת מחשב, ואני צריך לוח קטן שיהיה עליו גם TvOut שכן המערכת תהייה במארז דק ואין מקום לכרטיסים. הלוח צריך להיות קטן כמו שאמרתי, עם סאונד, רשת, ויציאת הטלויזיה. עדיף AMD, רצוי כמה שיותר זול - אין צורך בביצועים גבוהים אלא רק שיריץ סרטים. תודה.

• 3 תגובות
    • 543 צפיות
  5. Started by T-Flash,

כפי שחלקכם יודעים, Kentsfield הוא מרובע ליבה של אינטל שאמור לצאת בעתיד הקרוב. Kentsfield מורכב למעשה מ-2 ליבות Conroe שהן כפולי ליבה (4 ליבות סה'ך), וכך טהורטית יכול לתת עד פי 2 ביצועים מהקונרו הכפול ליבה. האתר HKE PC מסר לנו היום מידע חדש אודות תמחור המעבד. קודם כל תאריך היציאה של המעבד הוקדם לרבעון הרביעי של השנה הזאת (לעומת הרבעון הראישון שנה הבאה כפי שצויין במידע הקודם). מחירו יעמוד על כ-999$, מה שרומז על הורדת המחיר של ה X6800, ה Conroe החזק ביותר. מה בנוגע לשרתים? גם ה-Covertown הוקדם לרבעון הרביעי של השנה. ה-Covertown מורכב מ-2 ליבות Woodcrest שהן כפולי ליבה. Woodcrest הוא המעבד "הקונרו" לשרתים. מה בנוגע ל AMD? התגובה של AMD לכל הבלאגן הזה זה מעבד FX עם תד…

6. Started by Danits1,

אני רוצה לקנות רק מעבד אינטל. בתקציב העכשווי שאני יכול להרשות לעצמי יש את הi3 בעל סוקט 1156 ועם לוח אם H55. האם אני אוכל לשדרג בעוד שנה-שנתיים למעבד i7 בעל אותו סוקט? כאשר ההנחה היא שהמחיר שלו ירד והסוקט ישאר אותו דבר?

• 14 תגובות
    • 3.4k צפיות
  7. Started by waizman,

אהלן אני משדרג את המחשב הנוכחי ואני צריך המלצה ללוח אם וזיכרון. נעלמתי לחודש ואני רואה שהכל השתנה פתאום... הבחירה הקודמת שלי הייתה E6300 וג'יגהבייט P965-DS3, אבל הבנתי שיש איזה צ'יפסט חדש (P35?) שאמור להיות יותר טוב (במה?)... כנ"ל המעבד, הבנתי שיצאו גירסאות שונות עם קאש שונה או משהו כזה... בכל מקרה, אני צריך שהעסק יתאים לזיכרון OCZ 2GB מדגם OCZ2G8002GK, שהוא כמובן במהירות באס של 800 ופועל ב 2.1 וולט. יש לי גם כרטיס X850XT ב PCI-E. צריך בלוח: שיהיה לאוברקלוק קליל-בינוני, עדיף שיהיה 2 חיבורי IDE ולא אחד אבל לא קריטי כ"כ, ו- CROSSFIRE גם יהיה נחמד אבל לא חובה. יש לוחות עם יציאות HDMI? תקציב ללוח ~600 שקל, תקציב למעבד לא רלוונטי יותר מדי כי אני קונה ישירות מאינטל וזה בערך חצ…

• 6 תגובות
    • 633 צפיות
  8. שלום לכם.. רציתי לדעת בקשר לזכרונות אם מישהו יכול לעזור לי מה זה cl 4 ו.. cl5 בזכרונות...( מה הבדל ביניהם) אם אפשר הסבר מפורט תודה לכם !!!

• 5 תגובות
    • 548 צפיות
  9. Started by hezy,

קניתי מחשב השבוע אבל אני לא יודע עדיין איזה זיכרון כדי תגידו לי מה עדיף אני לא הולך לעשות OC והשימוש שלי במחשב זה למשחקים הכבדים ביותר אפשרות ראשונה: 2 זכרונות של-DDR CORSAIR CMX256A-3200LL 256MB 400MHZ ב-966 אפשרות שניה: 2 זכרונות של-DDR KINGSTON 400MHZ 512MB CL3A 3-3-3 ב-996 או 2 זכרונות DDR KINGSTON 400MHZ 512MB CL3 3-4-4 ב-976

• 12 תגובות
    • 703 צפיות
  10. Started by lipa,

יתרונות , חסרונות ומה עדיף ?

• 41 תגובות
    • 2.4k צפיות
  11. Started by EthanDW,

בחודש שעבר קניתי מחשב עם לוח האם GA-H77-DS3H. אני מרגיש שקצת רומיתי כי מהכתובת הבאה: http://www.gigabyte.com/microsite/306/images/graphics.html הבנתי שבכל סדרה 7 יש תמיכה בVirtuMVP. אבל - בעמוד של לוח האם שלי: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4146#ov לא קיים הפיצ'ר כלל. אני הבנתי שההבדל היחיד בין Z77 ל-H77 הוא OVERCLOCKING השאלה שלי - האם הלוח אכן לא תומך או שניתן להתקין את התוכנה הזו בכל מקרה?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by gshhar,

מצטרף ל-E6600 ו-Super Talent DDR2 PC2-6400 800MHz CL4

• 0 תגובות
    • 465 צפיות
  13. Started by Dragongk,

יש לי אפשרות להביא זיכרון מארה"ב... המושקין עולה 200 הגייל 210 והLC עולה 235 המעבד AMD 3200 VENICE עם TT BT עליו וAS5 והלוח DFI LP NF4U-D אם יש לכם הצעות לעוד זכרונות בתקציב הזה תציעו אני רוצה מקסימום ביצועים במשחקים, לא לשבור שיאים או משהו תודה

• 8 תגובות
    • 828 צפיות
  14. Started by ZenMaster,

אני צריך לקנות מעבד (למחשב חדש) בתקציב שלי אני יכול לקנות Pentium D 3.0 866 או Core 2 Duo 1.6 1066 מה יותר מומלץ ???

• 3 תגובות
    • 644 צפיות
  15. שדרוג לוח אם,מעבד,וזכרונות ב1200 ש"ח, אני צריך לוח אם עם כ.מ מובנה טוב אבל גם שיתאים לכ.מ עתידי מהדור החדש. אם יש מספיק בתקציב לקירור למעבד אז אחלה. מה אתם ממליצים לי? המון תודה...

• 2 תגובות
    • 709 צפיות
  16. היי רציתי לדעת אם המעבד Q9500 יתאים ללוח אם +הזיכרונות שלי 667 MZ והאם המעבד הזה יתן לי שיפור ניכר במישחקים יותר מהמעבד הנוכחי שלי , או שאני יכול גם להיסתפק במעבד ‏Core 2 Duo E8400, 3.0GHz ? רוני

17. Started by Yehudaa,

שלום לכולם , סליחה על הבורות לא הייתי מעודכן בדורות החדשים של המעבדים . אני מקבל בקרוב מחשב עם מעבד אינטל G640 . רציתי לדעת מאיזה אריכקטורה בנויות הליבות שלו ? ואיך הוא בהשוואה ל C2D ?

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by ozwrx,

בבקשה חברים אני חייב עזרה איזה מהלוחות האלה לבחור הם עולים לי אותו כסף תודה לעונים!

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  19. בעלי יחס עלות תועלת הגבוהים ביותר. מחפש משהו שייתן תמורה מירבית לכסף. לא רוצה לשלם הפרש גדול בשביל פיצרים שבהם כמעט אף משתמש ביתי לא משתמש. כמו כן צריך המלצה לזיכרון 1 גיגה למחשב הנל. מחשבים למשחקים אינטרנט ולימודים. תודה,

• 7 תגובות
    • 780 צפיות
  20. גם משפחת ה-Beebox של היצרנית הטאיוואנית זוכה לטעום מה-Kaby Lake לכתבה

21. שלום לכולם. ברשימת הזכרונות הנתמכים ע''י הלוח אם שלי יש עמודה וכתוב בה DIMM Socket Support ומתחתיה סימונים של DIMM 1 , DIMM 2 , DIMM 4 לזכרונות השונים. תוכלו בבקשה להסביר לי מה זה בדיוק אומר כדי שאני אדע. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. שלום רב! אני מעוניין לקנות מחשב חדש ללא ציוד הקפי (ללא מסך מקלדת עכבר ורמקולים ומדפסת) והמחיר הוא עד 2600 שקל המחשב מיועד אך ורק לעבודה משרדית=גלישה באינטרנט, צפייה בסרטים כתיבת עבודות אני מתכוון לרכיבים שעברו ביקורות באתרים של חומרה כמו טומס וכל מיני אתרים כאלו? השאלות שלי הם: מעבד: איזה מעבד עדיף אינטל או AMD ?(ביחס לדרישות שלי) אני מתכוון למעבד שעבר ביקורות באתרים של חומרה כמו טומס וכל מיני אתרים כאלו? איזה מעבד הכי טוב והכי משתלם מבחינת ביקורות ביחס למחיר וביחס לדרישות שלי? איזה מעבד הכי משתלם ונותן תוצאות ביחס למחיר ולדרישות שלי?, ואם אפשר לציין דגם של אותו מעבד, נגיד אם i3 אז לציין כמה מהירות ואת הסוג והכל.... i3/i5? לוח אם: אני מתכוון ללוח אם שעבר ביקורות באתרים של…

• 3 תגובות
    • 681 צפיות
  23. Started by RoyShefy,

לגרסת ה-E יש 1MB CACHE שזה כפול מהרגיל... ויש לי מצב למכור את המעבד שלי ולקנות את ה3.2E ב350 שקל... שווה?? יהיו הבדלים גדולים.? איך הביצועים הגראפיים שלו? והוא אוברקלוקר טוב?? והוא בכלל יתאים ללוח שיש לי עכשיו...?

• 10 תגובות
    • 962 צפיות
  24. Started by lmlm,

המעבד הראשון שייוצר ביצור של 45NM יהיה C2Q Extreme יגיע אלינו ברבעון הרביעי של השנה עם תג מחיר של 999$ המעבד יכלול תדר של 3.33Ghz ,באס של 1333Mhz ו 12MB L2 קאש מקור: http://www.digitimes.com/mobos/a20070719PD203.html אינטל רצה, מה קורה AMD?

• 7 תגובות
    • 754 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.