מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,790 דיונים בפורום זה
-
משהו מכיר את הזיכרון הזה של TWINMOS: http://www.twinmos.com/dram_ddr400.htm רציתי לדעת כמה ננו סקנד הג'וקים שלו ( חיפשתי ולא מצאתי ) והאם הזיכרון הזה טוב גם ל-OC תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 647 צפיות
-
-
-
צריך הצעה ללוח לפנטיום 4 כולל כרטיס קול(איכותי כמה שיותר...) ו LAN לא מתוכנן אוברקלוק עדיף שלא יעבור את ה 600 שקל תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 716 צפיות
-
-
-
שלום , אני רוצה לבחור בין אינטל לAMD וזה ממש קשה להחליט שניהם נכנסים לתקציב! מישהו יכול לתת לי דעה מוצקה לגבי שני השילושים, מה יתן ביצועים מהירים חלקים בכלל ופרט במשחקים? וגם מה יותר טוב לOC? (אני יודע שאם ה2100 אני יעבור את אינטל אבל עם אינטל אני יעבור את 3000 P4!) CPU : Intel Pentium IV 2.4C GHz 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX [ ¤ 1193.53 ] 1 Motherboards for Intel : Gigabyte GA-8IPE1000 Intel 865PE Motherboard (800 Mhz,AGPx8,Dual DDR,S-ATA,5.1 Sound,USB 2.0) [ ¤ 653.94 ] 1 Memory : DDR-RAM 512MB 3200 Winbond Memory [ ¤ 504.9 ] 1 Cases : Chieftec Dragon DA-01BD Black Full Tower(P/S not included) [ ¤ 487.08 ] 1 Subtotal : ¤ 2839 CPU : AMD Athlon XP 21…
-
- 11 תגובות
- 865 צפיות
-
-
אני מחפש בנרות מעבד כזה (עם מתח 1.5), אם מישהו יודע איזו חנות מחזיקה כאלה אנא פרסם פה או שלח לי הודעה פרטית.
-
- 4 תגובות
- 784 צפיות
-
-
היי, אז זהו, החלטתי שהAMD שלי מתחמם יותר מדי, יותר מדי בעיות תאימות, וזה כבר 4 שנים שאני איתם!, הגיעה הזמן לחזור לתת לאינטל את הצ'אנס, אבל צריך קצת עזרה ממכם אנשים, אני הולך לקנות לוח אם + זיכרונות + מעבד, ופתאום אני רואה כמה דברים שלא מבין מי שמכיר רק את הnforce,via,sis,וכול AMD למינהם. אז מה ההבדל בין 865PE לבין 845PE?? איזה מהלוחות אתם ממליצים שיהיה טוב לOC ועם הפיצ'רים הכי חדשים (וכמובן יציבות במקום הראשון) ? איזה סוגי זיכרונות? תודה, כפיר. kfir@jesta.co.il
-
- 4 תגובות
- 780 צפיות
-
-
אלו הן תמונות ראשונות בעולם של לוח האם החדש של Gigabyte הקרוי 8IP1000 Pro, המבוסס על ערכת השבבים I865PE שתוכרז בעוד כעשרה ימים. על הלוח הזה, בצירוף מספר לוחות אם נוספים, תעלה בקרוב סקירה מקיפה ועד אז, בת'רד זה נפרסם צילומים נוספים ועוד כל מני הפתעות הקשורות בלוחות האם שיופיעו בסקירה כמו כן, נודה לחנות PCHardware על אספקת הלוח והנה שתי תמונות של ה BH7 המעולה של Abit:
-
- 16 תגובות
- 4k צפיות
-
-
יש לי gefore 4mx מובנה על לוח של CHAINTECH דגם 7NIF2 עם מעבד +ATHLON 1700 . יש לי 512 mb ddr במהירות 333 ,כאשר מתוכם מופנים 64 לכרטיס מסך. .אני עובד על XP אני יודע שאני יכול לשנות בביוס את הזכרונות לכרטיס מסך , כך שיהיו 128 . מה עדיף לתת למחשב 384 ולכרטיס מסך 128 או להשאיר על 64. תודה מראש שרון. אגב,מה דעתכם על הלוח והחברה המייצרת.
-
- 2 תגובות
- 570 צפיות
-
-
האם יש דרך נוספת בלי כל התוכנות שצריך להפעיל בדוס או להריץ מלא מבחנים? ומה הם הסימנים לזיכרון דפוק (בעיות שנגרמות וכו'),האם עכבר שנתקע לעיתים למשך שנייה מצביע על זיכרון דפוק? או בעיות בתלת מימד? (כמגון באגים לא רצויים במשחקים? כמו נקודות צבעוניות מדיי פעם וכו') תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 801 צפיות
-
-
היי, יש שיפורים משמעותיים (לא מתוכנן OC)? תודה!
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
היי מאילוצים של הספק אני נאלץ להחליפו המערכת שלי נמצאת פה: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=24;action=display;threadid=36694 אשמח לקבל משו בסביבות אותו מחיר... (חשוב אם יהיה גם בו 6 USB)... יונתן
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
הממ, טוב, כבר הרבה זמן שלא ביקרתי באתר... אז ככה, יש לי כל מיני בעיות במחשב, למשל שאם אני שומע מוסיקה, או רואה סרט, ובאותו זמן (ניקח לדוגמה) אני מתקין משהו, אז הסרט/מוסיקה מתחיל לעשות קולות מוזרים או שהסרט קצת נתקע עד שההתקנה מסתיימת. וגם במשחקים, בהרבה סירטונים הקול קצת משתבש, או שאם יש cutscene במשחק ויש מישהו שמדבר באותו זמן, אז הקול משתמש וכו'. וזו לא בעייה ברמקולים, כי אם אין משהו שמכביד על המחשב, אז אין שום בעיות, ושומעים בסדר גמור. אני לא יודע בדיוק מה הבעיה, אבל אני מנחש שאולי אין מספיק זיכרון. כרגע יש לי 256 זיכרון, ופרח לי מהראש של איזו חברה הוא, אבל הוא צריך להיות דיי טוב, כי בזמנו המליצו לי עליו כאן. בכל מקרה, חשבתי על לקנות עוד כרטיס של 256 זיכרון, אבל למען ה…
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב חדש, עכשיו אני מאוד מעוניין לקנות לוח אם טוב ושיחזיק לפחות ארבע שנים. מה שאני צריך על הלוח זה (לוח אם לפנטיום): שיתמוך ב 3.06GHz ומעלה (למרות שאני יקנה מעבד 2.4GHz ,אבל אני מתכנן שידרוג בעתיד) Dual-Channel DDR400 Memory או שאתם מציעים אחרת? 6 PCI ועוד דברים טובים שיתנו לי ביצועים טובים למשך זמן אני לא מתכנן OC
-
- 7 תגובות
- 772 צפיות
-
-
הביוס שלי הוא מגרסה 1010 וקראתי בפורומים שיש עדכון לגרסה 1011 והיא מוסיפה כל מני אפשרויות לאוברקלוק וכאלה.. כאשר אני מנסה לעדכן את הביוס באמצעות ASUSUpdate v5.06 הוא מראה לי שהגרסה הכי חדשה של הביוס היא זו שברשותי. מאיפה אפשר להוריד את הגרסה 1011 ואיך אפשר להתקין אותה?
-
- 3 תגובות
- 662 צפיות
-
-
הם אותם תזמונים? 2-6-3-3 T1....ההפרש במחיר הוא 100 שקל לסטיק, ולסט של LL זה בכלל חתיכת הבדל, אבל התזומנים אותו דבר...מה ההבדלים ביניהם אז?
-
- 10 תגובות
- 784 צפיות
-
-
שלום לכולם! מה דעתכם על הלוח הזה?? הוא שווה משהו?? ??? http://www.albatron.com.tw/product/PX845PEV_800.htm
-
- 1 תגובה
- 584 צפיות
-
-
בתודה מראש.. תקציב עד 800 ש"ח
-
- 1 תגובה
- 472 צפיות
-
-
חבר שלי קנה לוח M של ASUS ומעבד פנטיום 2.4 לפני כ 3 שבועות כאשר הרצתי WCPUID הוא מודיע שהמעבד הוא 2.4A אבל הבאס הוא 133 למיטב ידיעתי גרסת ה A עובדת בבאס 100. האם עבדו עליו ומכרו לו מעבד מומהר או שהמידע של WCPUID שגוי ואולי בכלל יש גרסת A שעובדת בבאס 133?
-
- 2 תגובות
- 574 צפיות
-
-
לפי הביקורת הזאת אם הבנתי נכון הם יותר טובים לא? http://www.lostcircuits.com/memory/ddr400/8.shtml
-
- 3 תגובות
- 638 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני הלוחות הללו. מי לדעתכם יותר טוב ? האמת, שאין לי צורך בכל ה- Features שדגם ה-P מציע אבל שמעתי שהוא מאוד מוצלח ושהוא זכה בלא מעט awards לעומת אחיו הקטן ה- GA-7VAX שאין ברשת אף פידבקים עליו. האם שווה להוסיף עוד כסף ולקנות את הדגם ה- P היקר יותר? בברכת שבוע טוב לכל יושבי הפורום.
-
- 2 תגובות
- 516 צפיות
-
-
היי כתבתם ש ddr 2 נכנס ליצור סדרתי אז יש לי שעלה איך אפשר להשתמש בהם כי אף לח שאני מכיר אין סלוט לddr 2 אז למה מיצרים אותו ביצור סדרתי הדרך היחידת שאני חושב שddr 2 זה אותו סלוט של ddr 1 וגם אם אני יקנה את הddr 2 מישהוא ידע אם יחליפו את הסלוט בעתיד הקרוב אן שזה יעשר כך?
-
- 8 תגובות
- 762 צפיות
-
-
משהו מוזר... תקראו את המאמר הבא: http://www.tomshardware.com/motherboard/20030508/index.html נראה לכם הגיוני? אולי זה רק בAMD? לא מזכירים שם בכלל בדיקה עם מעבד INTEL.... תגובות?
-
- 2 תגובות
- 633 צפיות
-
-
למעבדים ראשונים של P IV (גדולים )Sdram או DDR בבקשא תצרו איתי קשר אמיל 057-484-989
-
- 1 תגובה
- 629 צפיות
-