מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,790 דיונים בפורום זה
-
ראיתי באתר של אביט שה-NF7 לא תומך בזכרונות של סמסונג זה אומר שהלוח לא יעבוד עם הזכרונות האלה? ועוד שאלה איזה זכרון עדיף לקנות של samsung/winbond/geil/twinmos?
-
- 1 תגובה
- 507 צפיות
-
-
שלום ! אני אנסה לקצר כמה שאפשר ובבקשה אני נותן פה שם של חנות אין שום מטרה לפירסום פשוט זה חלק מהשאלה! אוקיי יש לי Winbond 512MB PC3200 DDR400 תקינים לגמרי , פתחתי על זה דיון לא מזמן שהם לא תואמים עם הלוח שלי Epox 8RGA+ . אני מעוניין להחליף אותם , עכשיו הם עלו לי 550 ויש לי אפשרות לבחור זכרונות אחרים ובמקרה הצורך להוסיף כסף (שאין לי ממש..) בגלל שחשבתי שוב על OC (יש לי משפט עם החנות ואולי עוד חודש אני מחליף ללוח של ABIT לא יודע על זה נדבר כשנגיע לזה..) בגדול חשבתי ללכת על Geil 512MB PC3500 DDR433 CAS2 ULTRA PLATINUM אבל אני צריך להוסיף 310 ש"ח שקשה לי מאוד כי הם יבואו על חשבון מארז ספק ועוד כמה דברים... בקיצור בבקשה תכנסו לפה - www.datech.co.il לזכרונות של GEIL והביעו דעתכם…
-
- 8 תגובות
- 766 צפיות
-
-
יש לי מחשב פנטיום 3 1000 מהצ עם 256 זיכרון ולוח אם אין לי מושג איזה כי אני לא מבין בכל הנושא של מותגים בחומרה אם אתם יכולים אני צריך שתעזרו לי להרכיב את השילוש הקדוש אבל משהו שיחזיק לי להרבה זמן ושלא יהיה יותר מדי יקר כי אני גם קונה כרטיס מסך חדש (כנראה TI 4200) במפרט המעבד חייב להיות 2.4 ghz תודה נועם נ.ב. אני צריך מחשב מהיר כי אני גיימר כבד התקציב שלי הוא עד 2500
-
- 10 תגובות
- 872 צפיות
-
-
הדורון הוא ב SOCKET A לא ממש חשוב לי ביצועים ואם זה חשוב אז אני שם לו מעבד DuroN 1000 .. ממ הכי פשוט וזול שאפשר! לא משנה איכות תמונה ( כ. מסך.. )! תודה לעוזרים! תנו לי דגם ואם אפשר חנות בארץ שמוכרת
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
מישהו יודע מה זה הצ'יפ הזה ואם הוא שווה משהו בכלל???
-
- 12 תגובות
- 956 צפיות
-
-
אני קונה בקרוב מחשב חדש ואני מתלבטת לגבי הזכרונות מבחינה תקציבית יש לי אפשרות לקנות Twinmos 3200 512 MB או Winbond 3200 512 MB ההבדל בינהם הוא 40 שקלים בערך אז שווה לי להוסיף 40 שקלים ולקבל את הזכרון של Twinmos?
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עשיתי בדיקה שגרתית בSANDRA לבדיקת המעבד שלי וזה מה שקיבלתי (P4 2.4GHZ 533MHZ FSB):
-
- 5 תגובות
- 752 צפיות
-
-
-
כולנו רוצים את המחשב המושלם ,אבל אין דבר כזה !!! המחשב המושלם הוא המחשב של מחר ! המחשב המושלם הוא שיש כסף ללא הגבלה ! המחשב המושלם הוא מחשב שלא עובד , בגלל שידרוגים בלי סוף ,והתקנת דרייברים ,והתקנת מערכת הפעלה ( בקיצור מחשב בבניה ) ! השאלה מה אנשים צריכים , לא מה רוצים ? האם המחשב יעבוד לא טוב אם P4 1,7 ? האם צריך P4 3,06 ? בקיצור איזה מחשב מינימלי אתם ממליצים למשחקים ? עם כרטיס מסך טוב ? ( מחשב ל- P4 ) אני רוצה להוסיף שיש לי מחשב טוב ( הכל יחסי ) לוח אם של אסוס P4-PE מעבד P4 2,4 וכרטיס מסך ATI 9500 PRO כפי שאתם רואים אני משתתף במירוץ ( במגבלות כספיות ) להשגת תוצאות מקסמליות ב-3D MARK אבל אני רוצה לרגע לפחות לפרוש מהמירוץ ,ולבנות מחשב לא על תוצאות ב-3D MARK ,…
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מעבד אט'לון בארטון 2500+ 333MHZ זכרון ווינבונד 512MB 3200PC (אלא אם אנשים יצליחו לשכנע אותי שלא, ואני הולך הולך ומשתכנע, אגב. אם לא אז זה יהיה טווינמוס תואם במהירות ובנפח). WD 60GB 7200 8MB. המערכת בעיקר למשחקים. כל השאר די לא חשוב. תודה.
-
- 3 תגובות
- 484 צפיות
-
-
הממ, טוב, כבר הרבה זמן שלא ביקרתי באתר... אז ככה, יש לי כל מיני בעיות במחשב, למשל שאם אני שומע מוסיקה, או רואה סרט, ובאותו זמן (ניקח לדוגמה) אני מתקין משהו, אז הסרט/מוסיקה מתחיל לעשות קולות מוזרים או שהסרט קצת נתקע עד שההתקנה מסתיימת. וגם במשחקים, בהרבה סירטונים הקול קצת משתבש, או שאם יש cutscene במשחק ויש מישהו שמדבר באותו זמן, אז הקול משתמש וכו'. וזו לא בעייה ברמקולים, כי אם אין משהו שמכביד על המחשב, אז אין שום בעיות, ושומעים בסדר גמור. אני לא יודע בדיוק מה הבעיה, אבל אני מנחש שאולי אין מספיק זיכרון. כרגע יש לי 256 זיכרון, ופרח לי מהראש של איזו חברה הוא, אבל הוא צריך להיות דיי טוב, כי בזמנו המליצו לי עליו כאן. בכל מקרה, חשבתי על לקנות עוד כרטיס של 256 זיכרון, אבל למען ה…
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין לשדרג את המחשב שלי, העניין הוא שאני לא מעוניין לרכוש מחשב שלם, אלא חבילה בסיסית בלבד - לוח אם, מעבד, מאורר, זיכרון, או מה שידוע כ-bundle. מה אני צריך לדעת על המארז/לוח האם החדש, כדי לבטל את האפשרות שאני אקנה את החבילה ולא אוכל להרכיב אותה (אני מתכוון לדברים כגון מתחים, גדלים וכדומה). תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 650 צפיות
-
-
אוקיי בנוגע ל P4 כולם יודעים שב 65 מעלות הוא חם מאוד ולא מומלץ שהוא יהיה בחום כזה וב 70-75 מעלות הוא לגמרי בסכנת מוות וב 80 הוא נישרף\נהרס או כל דבר שאנחנו אפילו לא רוצים לגלות. אבל מה בנוגע ל P3? בבקשה אני ממש חייב את העזרה, נ.ב (יש לי עוד שאלה)(זה אותו מעבד) לחבר שלי יש SDRAM133MHz עם באס מעבד של 133MHZ באס ויש לו P3 ה 1000MHz וחום המעבד הוא 19 מעלות (אכן כן התקינו לו מאוורר של 6000RPM מאוורר ממש טוב גם אני לא האמנתי כשהסתכלתי בהתחלה, בכלל לא האמנתי, והחיישנים לא משקרים אכן המעבד קר והמאוורר שלו באמת חזק מאוד) יש לו לוח אם של אסוס שלפי איך שראיתי מסוגל להגיע ל 1875MHz (יענו נכון כשלוחצים פלוס אז זה מראה עד כמה הוא מסוגל לעלות? אז זה יכל להעלות עד 1875MHZ). שם הלוח אם הו…
-
- 10 תגובות
- 725 צפיות
-
-
האים אפשרות להפוך שרת שיעבוד כמחשב אישי??? כלומר לשחק עליו משחקים לגלוש באינטרנט וכו אם כן אז איך...
-
- 1 תגובה
- 700 צפיות
-
-
הגיע לוח חדש של ECS ממש באנדל משתלם לא ??? מישהו אולי התנסה כבר בלוח ??? זה המפרט... Elitegroup K7SEM SIS730S Motherboard w/CPU Duron 1800XP+ 256MB Memory (AGP,VGA 64Mb,Sound,LAN,Modem) תחשבו.... גם לוח גם מעבד וגם 256 מגה אסדיראם ... 787 שקל
-
- 5 תגובות
- 801 צפיות
-
-
האתלון החדש הוכרז (3200+ עם 400MHZ): http://www.tech-report.com/reviews/2003q2/athlonxp-3200/index.x?pg=1 נראה ממש טוב! אבל האמת אין הרבה הבדל בינו לבין ה-3000+, חוץ מה-400MHZ...
-
- 12 תגובות
- 954 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות בנדל של לוח אם- מעבד- זיכרון. אם למישהו יש המלצה על חלקים.... שמתאימים כם אחד לשני כמובן..... יש לי תקציב של 2500 בתודה מראש. קובי.
-
- 2 תגובות
- 556 צפיות
-
-
-
אז ככה לפני חודש אלה היו הטמפרטורות שלי: והנה הם עכשיו: למה יש שינוי כל כך קיצוני?, יש לציין כי בחדרי פועל מזגן על 22 מעלות קור למה לעזאזל הטמפרטורות השתנו כל כך? מעניין מה היה המצב בלי המזגן למען האמת אני לא רוצה לדעת.......
-
- 5 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שלום , אני רוצה לבחור בין אינטל לAMD וזה ממש קשה להחליט שניהם נכנסים לתקציב! מישהו יכול לתת לי דעה מוצקה לגבי שני השילושים, מה יתן ביצועים מהירים חלקים בכלל ופרט במשחקים? וגם מה יותר טוב לOC? (אני יודע שאם ה2100 אני יעבור את אינטל אבל עם אינטל אני יעבור את 3000 P4!) CPU : Intel Pentium IV 2.4C GHz 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX [ ¤ 1193.53 ] 1 Motherboards for Intel : Gigabyte GA-8IPE1000 Intel 865PE Motherboard (800 Mhz,AGPx8,Dual DDR,S-ATA,5.1 Sound,USB 2.0) [ ¤ 653.94 ] 1 Memory : DDR-RAM 512MB 3200 Winbond Memory [ ¤ 504.9 ] 1 Cases : Chieftec Dragon DA-01BD Black Full Tower(P/S not included) [ ¤ 487.08 ] 1 Subtotal : ¤ 2839 CPU : AMD Athlon XP 21…
-
- 11 תגובות
- 867 צפיות
-
-
יש לי מחשב פנטיום 3 1000 מהצ עם 256 זיכרון ולוח אם אין לי מושג איזה כי אני לא מבין בכל הנושא של מותגים בחומרה אם אתם יכולים אני צריך שתעזרו לי להרכיב את השילוש הקדוש אבל משהו שיחזיק לי להרבה זמן ושלא יהיה יותר מדי יקר כי אני גם קונה כרטיס מסך חדש (כנראה TI 4200) במפרט המעבד חייב להיות 2.4 ghz תודה נועם
-
- 1 תגובה
- 488 צפיות
-
-
אני מחפש בנרות מעבד כזה (עם מתח 1.5), אם מישהו יודע איזו חנות מחזיקה כאלה אנא פרסם פה או שלח לי הודעה פרטית.
-
- 4 תגובות
- 785 צפיות
-
-
נשרף לי הלוח... עכשיו יש לי רק שתי אפשרויות, לקחת את הלוח הזה: גיגהבייט 6VTXE-A או לחכות ללוח הזה עד שיגיע: אסוס TUV4X תגידו אתם מה יותר טוב?
-
-
קניתי סטיק sdram של 256mb, אבל המחשב מזהה אותו כ-128 בלבד. ניסיתי להעביר את הסטיק לסלוטים אחרים, וגם שם הוא זוהה רק כ-128. חשוב לציין כי ניסיתי להפעיל אותו על שני מחשבים שמפעילים בערך אותה חומרה (פנטיום 2 350/333, לוח אם מבוסס i440bx) ובשניהם הייתה אותה בעיה. אני יודע ששני הלוחות אמורים לתמוך בכמות זיכרון כזו בסלוט אחד. הסטיק שקניתי עובד במהירות 133, אבל אני יודע שזכרונות 133 עובדים אצלי במהירויות של 100 ו-66, אז זאת כנראה לא הבעיה. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 620 צפיות
-