עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. שילוש ראשון : +AMD ATHLON XP 2500 + מאוורר Thermaltake Volcano Silent Boost for AMD Athlon XP לוח אם ASUS NFORCE2 A7N8X-VM/400 2 יחידות זכרון Mushkin 256MB PC2700 CL2 Blue שילוש שני : +AMD ATHLON XP 2500 עם המאוורר הרגיל שהגיע איתו לוח אם 8RDA3I (NForce Dual 2 יחידות זכרון 256MB A-DATA איזה שילוש עדיף, והאם בצורה משמעותית ? תודה ענקית !!!!

• 5 תגובות
    • 485 צפיות
  2. Started by gal,

יש איזה חנות שאני חושב אולי לקנות חלקים לשדרוג ממנה ומבחינת הזכרונות אין הרבה אופציות,מצאתי זכרון DDR2 667 של HYNIX רציתי לדעת מה דעתכם על הזכרון הנ"ל? שווה להשקיע ב2 סלוטים של 1 גיגה של החברה הזאת? או שפשוט לקנות משהו אחר במקום?

• 3 תגובות
    • 485 צפיות
  3. Started by Skippy,

שלום, קניתי את הלוח הנ"ל ורציתי לברר שני דברים 1. יש עליו חיבור שנקרא "gsata2" מה הוא עושה? 2. איך עושים ריסט לביוס בלוח הזה? (חוץ מלהרים את הבטריה) תודה

• 2 תגובות
    • 485 צפיות
  4. Started by ye_3333,

ככה הייה לי מעבד של אינטל 3 גיגה הרץ והחלפתי אותו (בחינם) ל-3.2 עכשיו פתאום הופיע לי בהגדרות של הלוח (איפה שאני עושה אובר קלוק) אפשרות חדשה.. cpu lock ויש לי שלוש אופציות auto או להפעיל או לבטל (אין כוח לרשום באנגלית) בקיצור חברה קודם כול מזה הדבר הזה שהופיע פתאום? ודבר שני על מה לשים את זה מתוך השלוש אופציות... תודה.. אהה נ.ב יש דבר כזה אחריות לכול החיים על המעבד או שזה סתם חרטה בגלל שעל הקופסא המקורית של המעבד לא מזוייפת רשום 3 שנים אחריות.. חברה עזרהה תודה..

• 3 תגובות
    • 485 צפיות
  5. Started by BneXt,

אני רוצה מפרט טוב לגיימינג משחקים כמו WOW,Aion,Guild wars וכו'. אז זה המפרט וגם התקציב שלי : http://www.tms.co.il/preview/spec/ft9q4pnc מה אתם אומרים עליו?המפרט הזה טוב ? תודה לכולם =] עריכה : חח התבלבלתי זה לא בפורום הזה..חח התבלבלתי בין מעבד למפרט..סורי ..אפשר למחוק מנהלים

• 1 תגובה
    • 485 צפיות
  6. שלום . רכשתי לפני מס' ימים 2X512 PC 3200 Samsung original 400 DDR בבדיקה ב AIDA 32 רשום ליד כל זיכרון הדבר הבא : Memory Module Properties Module NameSamsung M3 68L6423FTN-CCC Serial NumberF20712E6h Manufacture DateWeek 9 / 2004 Module Size512 MB (2 rows, 4 banks) Module TypeUnbuffered Memory TypeDDR SDRAM Memory SpeedPC3200 (200 MHz) Module Width64 bit Module VoltageSSTL 2.5 Error Detection MethodNone Refresh RateReduced (7.8 us), Self-Refresh Highest CAS Latency3.0 (5.0 ns @ 200 MHz) 2nd Highest CAS Latency2.5 (6.0 ns @ 166 MHz) השורה המודגשת היא המטרידה אותי. הרי הזכרונות אמורים להיות 400MHZ כל אחד מדוע זה מופיע לי ככה ? מה עלי לעשות. לתשובותיכם אודה. תומרץ

• 2 תגובות
    • 485 צפיות
  7. Started by AmirNadav,

שלום.. הזמנתי מעבד סמפרון 2600+ [סוקט 754] , למרות שהעדפתי את ה2800. אשמח אם תגידו לי האם ההבדלים ביניהם גדולים, ומה הם ההבדלים.. תודה

• 5 תגובות
    • 485 צפיות
  8. מה הקטע עם המגה הרץ? מה החשיבות? גם בלוח האם הזה וגם באחרים ובכלל מכל הבחינות האם לוח אם זה נחשב טוב

• 3 תגובות
    • 485 צפיות
  9. Started by lmlm,

האם K8L יספק מענה?

• 2 תגובות
    • 485 צפיות
  10. Started by Oprapc,

איזה ראם הכי כדאי לקנות ללוח ASUS מסדרת ה-P4P800!

• 0 תגובות
    • 485 צפיות
  11. Started by RBH,

שלום, לפני כשבוע המחשב שלי התחיל להתרסק באמצע פעילות שגרתית. מבדיקה ב- event viewer עולה כי בכל התרסקות יש הודעת שגיאה של ACPI BIOS (רצ"ב). למיטב הבנתי מדובר בניסיון כתיבה/קריאה של ה- BIOS, אשר נחסם ע"י WindowsXP ויוצר את התקלה. בדקתי באתר של ASUS, במידה ועדכון ה- BIOS יוכל לעזור, אך למרבה הפלא, יש לי את גירסת ה- BIOS האחרונה, למרות שהלוח בן למעלה משנתיים. מדובר על לוח ASUS CUV4X ACPI BIOS Revision 1009 וגירסת Award Modular BIOS v6.0 מע' הפעלה WindowsXP SP1. מה אני יכול לעשות? תודה, RBH [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 0 תגובות
    • 485 צפיות
  12. בשעה טובה החלפתי את ה128 MB שלי ב512 MB מסוג RDRAM בפנטיום 4 הישן שלי. המחשב אכן טס ומורגש שיפור עצום בביצועים. אולם מאז יש לי מלא בעיות במערכת, נתחיל מזה שכשהמחשב עולה הוא מגיע עד למסך של טעינת XP ואז עושה ריסט, ככה 3 פעמים ורק בפעם הרביעית מצליח להעלות את הווינדוס. דבר נוסף זה שמלא תוכנות פתאום רושמות לי שגיאות כאלה ואחרות, ועל כך הן חייבות להיסגר. יש לציין שעם ה128 שהיה לי, לא קרה אף מקרה כזה. ה512 הן 4 זוגות של 128, כאשר כולם של חברת SAMSUNG אולם 2 סטיקים מדגם מסוים ועוד 2 סטיקים מדגם אחר, אולם כי לא כל הארבעה מאותו דגם זה קורה? יכול להיות אולי שהספק (שהוא ג'נרי וכבר 6 שנים, אולם עד עכשיו הכל היה טוב!!) לא מצליח לסחוב את הזכרון החדש וזה גורם לבעיות במתח שגורם לעלייה ל…

• 3 תגובות
    • 485 צפיות
  13. Started by ofirterev,

אני רוצה לקנות מעבד Core 2 Duo E6750 Box Intel כמה מגה הוא? מה זה מעבד box? תודה לכל מי שעוזר

• 1 תגובה
    • 485 צפיות
  14. Started by ofirn2,

בחודש יוני הקרוב יתחיל השיווק והמכירה של לוחות האם החדשים של GIGABYTE שחלקם תומכים DDR3 בזיכרונות. אני מחכה להם מאוד משום שאני מתכנן קניית מחשב חדש. עכשיו אני צריך עזרה האם לבחור את הלוחות האם האלה שתומכים DDR3 במקום לוחות האם שקיימים כיום. חסרון אחד גדול שלהם שהם לא תומכים SLI וזה פאק כי SLI זה הדור הבא של כרטיסי המסך. בכלל שווה להשקיע כסף על הלוחות אם האלה? משהו יכול להגיב לגבי הביצועים שלהם בשביל GAMER? הם טובים ל- O.C בכלל? עד כמה הזיכרונות של ה-DDR3 מהירים?

• 1 תגובה
    • 485 צפיות
  15. אני מחכה לי לנהלם בשביל מחשב חדש ובינתיים אני רוצה שהמחשב שיש לי עכשיו יעבוד יחסית בסדר.. לפני כמה ימים התקלקל לי סטיק של 512 מתוך 2 שהיוו ביחד ג'יגה .. עכשיו כשאין לי ג'יגה הויסטה איטית בטירוף ונגמרה האחריות.. אז החלטתי לקנות 2 סטיקים של ג'יגה שיהיה לי נחמד ובחיפושיי ראיתי את הזכרונות: http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=1748 ו- http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=609_271_900_2650 אז רציתי לדעת מה עדיף מביניהם ואם יש לי אופציה יותר טובה..? תודה

• 4 תגובות
    • 485 צפיות
  16. Started by dlivneh,

יש לי בעבודה מחשב AMD XP 2400 לוח של חברת ELITE זכרון DDR 400 בפתיחת המחשב מופיע המספר 200 ליד מהירות הזיכרון האם אמור להיות לי רשום 200 ? האם הזכרון לא רץ במהירות הנכונה ? ומה עושים.

• 1 תגובה
    • 485 צפיות
  17. Started by Dvich,

חבר שלי מתכוון לקנות מחשב נייד מבוסס Dothan 730 עם הסונומה 915 שתומכת בDDR 2, השאלה היא מה יתן יותר ביצועים בסטוק, זכרונות PC2-4200 בדואל צ'אנל או זכרונות PC2-5700 בדואל צ'אנל? תודה.

• 3 תגובות
    • 485 צפיות
  18. שלום לכולם , שאלתי היא : יש לי מחשב נייד של HP שעובד עם זיכרון של 256 במהירות 266MHZ האם אני יכול לשים לו עוד 512 במהירות333MHZ ? האם זה יעבוד בכלל? או שזה יעבוד במהירות 266MHZ וסתם אני זורק כסף? תודה על התגובות והתשובות מראש... עידן.

• 1 תגובה
    • 485 צפיות
  19. שלום לכולם יש ברשותי 1G זיכרון מתוצרת GEIL במהירות 433 התיזמונים שלהם 6-2-3-3 אבל אני מגיע לגבול שלהם דיי מהר ( הגבול של אחד מהם בסביבות ה 480MHZ בתיזמונים 6-2-3-2 ) והשני מסרב לעבור את ה 455... הלוח שלי הוא לוח מדגם ABIT NF7 אחרי שיפוץ קל הישחזתי את הצ'יפסט שיהיה ישר והחלפתי לו קירור לאחד של THERMALRIGHT ועכשיו אני רוצה להחליף זיכרונות ל GEIL 550MHZ שהתיזמונים שלהם 8-3-4-4 ואני מאמין שאפשר לעבוד איתם ב 11-2.5-4-4 משהו כזה (אחרי הכל אני לא יגיע למקסימום שלהם) ועכשיו לשאלה: מה יעבוד לי יותר מהר נגיד 250*9.5 שזה 2500MHZ בתיזמונים 11-2.5-4-4 או 227*11 שזה גם 2500MHZ אבל בתיזמונים 11-2-3-3 אני יודע שאף אחד כאן לא נביא אבל אין לי אך לבדוק את זה ואני רוצה מחר ללכת להחל…

• 2 תגובות
    • 485 צפיות
  20. Started by Ashand,

הלוח הראשון הוא: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_86_1198_2492&products_id=17517 והשני http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_84_1212_1809_2491&products_id=17851 יש הבדל במחיר כמו שרואים, השאלה היא האם הלוחות זהים בתפוקתם? אני לא הולך לעשות שום OC ככה שלא משנה לי פונקציית ה-OC... האסוס נראה נחמד עם הרבה פיצ'רים ואני יודע שאסוס טובים בכל מה שקשור ללוחות אם... מה אתם אומרים?

• 2 תגובות
    • 485 צפיות
  21. Started by motifi,

כאשר המעבד לא במאמץ,ומה הטמפ' בעבודה במאמץ ללא אוברקלוקינג

• 2 תגובות
    • 485 צפיות
  22. אני מחפש לוח אם בסביבות ה- 400 -500 ש"ח למעבד PD 2.66 GHZ 805 שבלוח אם יהיה כרטיס מסך מובה כמו 6100 או 6150, המחשב מיועד לעבודה משרדית בלבד.

• 4 תגובות
    • 485 צפיות
  23. עד עכשיו Samsung הייתה היחידה (למעשה) שמכרה ליצרניות כרטיסי המסך את סוג הזכרון הזה. ב 2004 Samsung מכרה 15 מליון רכיבי זכרון ליצרני כרטיסי המסכים. מקור: http://www.xbitlabs.com/news/memory/display/20050305162225.html הערה: ובכן כעת יש עוד יצרן, וההשקעה של יצרניות הזכרון בייצור רכיבי זכרון מסוג GDDR3 שדומה (או יהיה דומה או זהה) ל DDR3 מתגברת. ידיעה נוספת בענין דומה "DDR3 של Samsung builds DDR3-1066 prototype" http://www.tomshardware.com/hardnews/20050217_114410.html

• 0 תגובות
    • 485 צפיות
  24. Started by atraxnet,

טוב חאלאס נמאס לי כבר מה"מהירות" הבילתי נסבלת של המחשב שלי אני רוצה לקנות עוד סטיק של ראם כדי שיהיה לי גיגה ראם, אולי אז יתחילו לזוז פה דברים עכשיו אני צריך את עזרתכם האדיבה... איזה סטיק של 2 * 256 הוא הכי טוב ואיזה הכי גרוע? (תנו אותה בדירוג לפי הכי טוב - הכי גרוע ויצרן בבקשה ) אההה וגם כמובן יש את עניין המזומן... אז איפה אפשר למצוא את המחירים הכי טובים לדעתכם?

• 3 תגובות
    • 485 צפיות
  25. Started by A.S computers,

איזה חברה יותר טובה בלוחות אם ל- amd 64 bit abit o gigabite ?????????

• 6 תגובות
    • 485 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.