מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,817 דיונים בפורום זה
-
אני בונה למפרט למשחקים וOC עכשיו מעבד הבחירה הכי טובה ומשתלמת היא הE8400 עכשיו אני רוצה לעשות לו OC רציני במיוחד. אז יש שני לוחות X38 שחשבתי עליהם: ASUS P5E- הוא ממש מקסימוס פורמלוה רק בלי כמה תכונות(3DMARK 06 ואנטי וירוס),לוח הLCD הזה של הטמפ',המדבקה שכתוב עליה R.O.G :bash, ואיזה כרטיס רשת מיוחד חוץ מזה אותו לוח הלוח השני הוא X38-DS5 הקירור שלו בן זונה של דבר והוא ממש X38-DQ6 בלי פ'יצר ששחכתי. עכשיו המחירים שלהם הוא 1100-1150 אני צריך לדעת את מי מהם לקחת. זיכרונות אני רוצה 4GB ראם עכשיו אני צריך לדעת איזה מהבאים כדאי יותר לOC: 2 חבילות כאלה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_900_1377&products_id=15704&PHPSESSID=8690c6666f26af7ed3d5f2d948cfe8c…
-
- 2 תגובות
- 505 צפיות
-
-
אני מתלבט : http://skypc.co.il/pl_product~F2-6400CL5D-2GBNQ~15~0.htm http://skypc.co.il/pl_product~F2-6400CL4D-2GBPK~15~0.htm http://skypc.co.il/pl_product~OCZ2SOE8002GK~15~0.htm http://skypc.co.il/pl_product~OCZ2P800R22GK~15~0.htm ועוד זיכרון שאין פה : Kinkstone 2GB 800MHZ cl5 בלי קירור .. רגיל .. אני הולך לעשות OC, מה הכי עדיף ? לא מבחינת מחיר מה הכי טוב ! ?! יש 1000 דגמים שלהם בגלל זה .. הלכתי לעיבוד .. \= תדוה לעוזרים כי אני מקבל את המחשב מחר מחרותיים.
-
- 0 תגובות
- 505 צפיות
-
-
מישהו יודע מנסיון האם על לוח ASUS P5W DH Deluxe ניתן להרכיב את גופי הקירור הגדולים כדוגמת Zalman CNPS7700-AlCu 120MM Fan ? פשוט הגוף קירור הזה כולל מאורר 120mm וזה מדאיג אותי האם הו יכנס שם או לא.
-
- 4 תגובות
- 505 צפיות
-
-
היי היום יש לי סלוט אחד של 2גיגה ואני רוצה להוסיף לו עוד, עכשיו אני לא יודע אם לקנות עוד אחד של 2גיגה כדי שירוץ עם הדול הזה או כבר לקנות 4גיגה אבל זה אומר שיהיה אחד של 2 ואחד של 4.. תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 505 צפיות
-
-
שלום לכולם אחיי היקרים אני צריך להחליף מחשב, כעת יש לי PIII ישן עם מעבד 1GHZ חמוד ונעים וחצי ג'יגה של RAM משובח אבל צריך להתקדם - אני מעונין להחליף את המחשב - אבל לשמור את המארז האם זה אפשרי? מדובר במחשב-מותג של GATEWAY ולא בא לי להחליף מארז אלא רק את לוח האם, הזכרון והמעבד... האם הדבר אפשרי? אני מעדיף AMD,אבל אם לא תהיה ברירה גם אינטל תבוא בחשבון... אה ויש ענין נוסף - כרטיס המסך שלי, ATI 9700PRO, לא בא לי להחליף אותו, אז הלוח צריך לעבוד גם עם AGP האם יש כזה לוח בנמצא? אשמח לקבל דיעות \ המלצות רון.
-
- 3 תגובות
- 505 צפיות
-
-
לאיזה לשוניות באוורסט להכנס כדי לראות אם הם פועלים בדואל צ'אנל ומה המהירות שלהם? תודה, שאולי
-
- 1 תגובה
- 505 צפיות
-
-
קניתי לוח חדש לפני כמה ימים חיברתי אותו למחשב- דבר ראשון ששמתי לב אליו זה כשאני מדליק את המחשב אז זה עושה רעש חזק המעבד [ המאוורר ] ואז אחרי כמה שניות זה חוזר למצב רגיל ויותר שקט [לא קרה בלוח הישן שלי] כשחיברתי את הלוח למחשב זה התחיל לזהות את החומרה לבד וזהה את הכל , שמתי שיר לשמוע, וכבר שמתי לב להבדל הענק שיש לבין איך שאני רגיל לשמוע , זה נשמע ממש לא טוב ולא צלול וחד כמו שאני רגיל, אמרתי אולי זה סתם.. נכנסתי למשחק רשת ששומעים צעדים והכל, ושם ממש שמתי לב לשוני הגדול, זה נשמע ממש ממש גרוע והסאונד היה לא תואם כמעט למשחק, אז יצאתי, ניסיתי להתקין את הדרייברים שקיבלתי עם הלוח [למרות שזה זהה את הכל לבד] התקנתי והפעלתי מחדש, ואין שינוי מלבד תוכנה חדשה שנוספה לי. נכנסתי לתוכנה נ…
-
- 3 תגובות
- 505 צפיות
-
-
-
ההתלבטותשלי היא בין סדרת ה 2000 של אינטל, בגלל התקציב, ואם לחורג אז ל AMD5400 או 7200? (לא מתוכנן OC)
-
- 1 תגובה
- 505 צפיות
-
-
האם יש חנות שמוכרת כזה לוח? או שרק בהשקה של קונרו(אין לי סבלנות) והאם הוא תומך בפנטיום D?
-
- 4 תגובות
- 505 צפיות
-
-
שלום יש הבדל במהירות אם אני מחבר סלוט של 2G או 2 סלוטים של 1G?
-
- 3 תגובות
- 505 צפיות
-
-
יש לי עכשיו זיכרון DIGMA PC3200 400MHZ 512M DDR בתיזמונים של 2.5-3-3-8 עם בעתיד אני ירצה להוסיף זיכרון אני יהיה חייב זיכרון עם אותם תיזמונים ואותה מהירות (400MHZ ) דרך אגב אין לי דיול בלוח..
-
- 4 תגובות
- 505 צפיות
-
-
רציתי לשאול 2 שאלות: 1.האם מעבד AMD מגיע עם קירור או שצריך לקנות בנפרד? אם כתוב כך:AMD Athlon 64 3000 Socket 939 BOX 2.מה אתם אומרים על ספק של COOLMASTER הזה,הוא יספיק ל מערכת של AMD כוללת 6600GT ולוח NFORCE 4. מארז: (Coolermaster Centurion 5 Tower Case P/S not include(window)-(440 nis ספק: (Coolermaster Regular 350W RealPower Power Supply-(220 nis . אודה אם תייעצו לי. תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 505 צפיות
-
-
מדובר על מחשב בן שבוע - 2600 AMD לוח המודבר לעיל שהריץ XP. היום כשהדלקתי אותו - הוא נתקע על verfy pool date (משהוא כזה) ולא מתקדם קדימה. גם כשאני שם לא דיסק BOOT בסידרום הוא לא מממשיך. לאחרמכן עשיתי לו ריסט ל CMOS וגם ללא הועיל. אחרי כמה הדלקות הוא שינה מצב ועכשיו הוא לא מוצא מערכת הפעלה - (הוא מחפש רק בכונן A) לומרות שבסידרום יש דיסק BOOT והסידרום מוגדר ככונן הראשון. יש למישהוא רעיון מאיפה להתחיל?
-
- 3 תגובות
- 505 צפיות
-
-
ברשותי מחשב בעל לוח אם של ABIT מדגם NF7 .כעת יש עליו שני סטיקים של זכרון של 256 כל אחד (חברת GEIL ,אם זה משנה)עליהם רשום DDR400 CL=2.5-6-3-3 .בלוח עצמו יש שלושה סלוטים לזכרונות.אני מעונייו להגדיל בלפחות 512 נוספים.הסוגיות הן: א.אם אוסיף סטיק אחד בודד של 512,האם המערכת תעבוד בדואל DDR,כמו עד כה? ב.היכן יש להוסיף אותו ?באמצע או שזה לא משנה ג.לגבי מהירות הזכרון ,אני יודע שיש להקפיד שתהיה זהה אחרת הכל יעבוד לפי המהירות הנמוכה יותר.השאלה היא באשר ל CL.האם חשוב שיהיה זהה לפי כל רצף המספרים,כי לא מצאתי שום דגם משום חברה עם אותו תזמון.אמנם יש עם מהירות דומה ,אך תמיד יש בתזמונים מספר כלשהו שאינו תואם.(הקישורים למאמרים באתר הינם טכניים מידי עבורי ולא הצלחתי להבין משם מה נדרש). ד.…
-
- 2 תגובות
- 505 צפיות
-
-
הפנתיום D הוא נגיד 2.8 והוא כפול ליבה אז זה אומר שהמהירות שעון שלו היא 5.6GHZ או 1.4X2? ה CORE2DUE שווה באמת את מהירות השעון הנמוך יחסית? וכמו בשאלה הראשונה רק ל CORE2DUE....
-
- 2 תגובות
- 505 צפיות
-
-
דיווח חדש מצהיר כי שתי החברות הגיעו להסכם גדול, לפיו גם המעבדים וגם הליבות הגראפיות של השחקנית האדומה ייוצרו בהתבסס על תהליך ה-LPP ב-14 ננומטר חדשות משמעותיות בהחלט אשר מגיעות אלינומהאתר הקוריאני הוותיק etnews טוענות כי ב-AMD חתמו סופית על הסכם אל מול זרוע ייצור השבבים של סמסונג, שבמסגרתו יחל ייצור של ליבות גראפיות ומעבדים מהדורות החדשים – כבר בחודש הבא, לכאורה, עם ליבות ה-Arctic Islands שישמשו עבור משפחת כרטיסי ה-Radeon R400. לפי הפרטים המובאים, ב-AMD החליטו להתנתק סופית מהשותפה הטאיוואנית הוותיקה TSMC, ולנצל את שיתוף הפעולה הצמוד בין סמסונג ל-Globalfoundries (אשר מתבססות שתיהן על אותו תהליך וטכנולוגיית ייצור ב-14 ננומטר) בכדי להתחיל לייצר את מוצריהם אצל שתיהן …
-
- 0 תגובות
- 505 צפיות
-
-
יש לי מעבד 2.8 פנטיום 4 FX5200 ולוח של אינטל עכשיו הבנתי שאי אפשר לעשות OC אם לוחות של אינטל אז ככה אני מתלבת אם לקנות לוח חדש (לא של אנטל) ואז אני יכל לעשות OC למעבד ולכרטיס מסך כמה אני יול להגיע בערף עם הכרטיס מסך הזה, כנ"ל על המעבד?? האם יש לכם פיתרוןם יותר טוב אני רוצה קצת יותץר לחזק את המחשב אבל אין לי הרבה כסף אבל אולי אני יקנה כ..מ מסך יותר טוב וזהו ....? HELP ME!
-
- 5 תגובות
- 504 צפיות
-
-
ידוע לי שיש איזה קומבינה להכנס לאדוונס ביוס עם הקשת אלט משהו או צרוף אחר לוח של גיגהבייט
-
- 2 תגובות
- 504 צפיות
-
-
אז ככה יש לי לוח אם ECS 848P של EliteGruop ואני מעוניים לקנות מעבד E7200 של INTEL. האם הלוח אם שלי תומך בזה?
-
- 2 תגובות
- 504 צפיות
-
-
לוח אם הישן שלי Gigabyte GA-K8NS הפסיק לזהות דיסקים קשיחים לא IDE ולא SATA. בדקו לי לוח במעבדה ואמרו שכבלים נפוחים וצריך להחליף לוח. לוח Socket 754 וקשה מאוד למצוא כזה היום. האם עדיף לנסות ולמצוא לוח כזה בכל זאת או לקנות לוח+מעבד+זכרון חדשים? ואם כן אז איזה? מחשב הזה שימושי רק לגלישה באינטרנט ולהורדות.
-
- 3 תגובות
- 504 צפיות
-
-
האם ניראה בקרוב החייאה של סוקט 939 ומעבדי אופטרון חדשים בסוקט הישן?? או שהכוונה היתה רק לסוקט AM2. תודה
-
- 1 תגובה
- 504 צפיות
-
-
שלום, בביוס של BAD AXE 2 במעבד ללא אובר קלוק (לא רוצה אוברקלוק) אבל המליצו לי להפעיל enhanced ל POWER של המעבד מה שבעצם מספק CURRENT יותר יציב למעבד. האם מצב זה הינו מומלץ? כמו כן זכרון 800 של GSKILL שני סטיקים של 2 גיגה. היה מקודם על 1.84V שניתי את זה ל 1.88 ואני מרגיש לאחר שני שנויים אלו VISTA עובד יותר חלק. מה אתם אומרים?
-
- 0 תגובות
- 504 צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2892071,00.html
-
- 2 תגובות
- 504 צפיות
-
-
בעקבות הסיפור הבא יש סיכוי שאני אצטרך לקנות מעבד חדש. איזה מעבד יהיה הכי כדאי לקנות בהתחשב בזה שאני לא מתכוון להחליף חלקים נוספים ושאני לא מעוניין לבזבז סתם כסף? המחשב מורכב מ: P4P800 DELUX, 512 DDR400, RADEON 9200 PRO. המחשב משמש בעיקר לעבודה "משרדית" אבל פה ושם אני משחק גם במשחקים. חשוב לי שהמעבד לא יפלוט הרבה חום כי אני רוצה אותו שקט יחסית. עד כמה שהבנתי מעבדי הפרסקוט פולטים חום רב דבר שיקשה על שמירת השקט. האם זה ככה גם בסדרת ה-E? במה היא שונה משאר הסדרות?
-
- 4 תגובות
- 504 צפיות
-