עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by RenTex,

אני מתלבט : http://skypc.co.il/pl_product~F2-6400CL5D-2GBNQ~15~0.htm http://skypc.co.il/pl_product~F2-6400CL4D-2GBPK~15~0.htm http://skypc.co.il/pl_product~OCZ2SOE8002GK~15~0.htm http://skypc.co.il/pl_product~OCZ2P800R22GK~15~0.htm ועוד זיכרון שאין פה : Kinkstone 2GB 800MHZ cl5 בלי קירור .. רגיל .. אני הולך לעשות OC, מה הכי עדיף ? לא מבחינת מחיר מה הכי טוב ! ?! יש 1000 דגמים שלהם בגלל זה .. הלכתי לעיבוד .. \= תדוה לעוזרים כי אני מקבל את המחשב מחר מחרותיים.

• 0 תגובות
    • 520 צפיות
  2. Started by mb74ever,

כרגע יש לי סמסונג 333MHZ 256MB מעבד athlonXP 2000+ לוח GA7VAXP אני רוצה לרכוש עוד זכרון.. עכשיו השאלה שלי היא כזאת האם עוד 256 מגה יספיקו? כלומר 512 מגה זה יהיה אופטימלי לשימוש איטרנטי תוכנות בסיסיות וקצת משחקים? או שאם אקנה עוד 512 מגה ואז יהיה לי סה"כ 768 מגה - האם פה ההבדל ביצועים יהיה גדול יותר, האם בימינו הזכרון ינוצל בכלל עד סופו? שאלה נוספת היא האם כדאי למכור את הזכרון סמסונג ב200 ש"ח ופשוט לרכוש סטיק אחד של 512MB adata במקום 256? אולי קצת סיבכתי פה בשאלות הנה 3 אופציות אפשריות 1. להוסיף לסמסונג 256MB הקיים עוד 256MB ADATA = ביחד 512 מגה. 2. להוסיף עוד 512 ADATA לסמסונג הקיים (במטרה ויש ניצול של הזכרון בד"כ) = ביחד 768 מגה. 3. למכור את הסמסונג ב200 ולקנות 512MB ada…

• 6 תגובות
    • 520 צפיות
  3. שלום לכולם,צהריים טובים. אני מחפש כבר זמן מה בEBAY זכרונות של GSKILL 2 GB CL4 הדגם של HK 800MHZ ואני לא מוצא יחסית בזול.. הבנתי שהמחיר כולל משלוח ארצה הוא נע בין 650-750ש"ח אם אפשרי לקבל לינק לאתר דומה לאיביי אמין שמוכר את הזכרונות שם או לחלופין גם דגם אחר של הזכרון או של חברה אחרת יתקבל בברכה. תודה.

• 0 תגובות
    • 520 צפיות
  4. תקנו אותי אם אני טועה אבל הרעיון של הקונור זה כפול ליבה שבעצם משתמש במלוא הליבה השניה למשל הדול קור ישתמש רק ב40 אחוז ושיפר רק ב40 אחוז מליבה אחת והקונרו משפר ב100 אחוז כי הוא משתמש במלוא הליבה השניה.. ולכן 1.86GHZ של קונרו שווה בעצם לGHZ3.72 של מעבד רגיל(לא כפול ליבה) ולכן גם בOC אם אני מעלה את המהירות של הקונרו ל2.5 זה בעצם 5 במעבד רגיל.. האם אני צודק?? או שאני ממש מבולבול ולא מבין מה הרעיון של הקונרו.. אם אני טועה אשמח אם תעזרו לי להגיע לרעיון האמיתי שלו..

• 4 תגובות
    • 520 צפיות
  5. Started by aviram20,

שלופ לכולם יש לי לוח אם של אסרוק עם מעבד 2.8 פנטיום די 4 וזכרונות 512 ראם לאחרונה קניתי גם כרטיס קול חדש וחיברתי אותו והמחשב מראה לי באחת תוכנות הבדיקה שברשותי שהCUP עובד על 50-60 אחוז לפעמים קופץ ל80 ואילו שאני מנתק את הכרטיס קול הזה שהוא 5.1 דרך אגב אז המעבד עובד על 1.5 - 4 מקסימום ככה שהחיבור והניתוק שלו ממש משפיעים לי על המחשב. השאלות שלי הן כאלה .. אם אני יקנה זכרונות DDR 2 2 ג'יגה ומעבד פנטיום די אותה סידרה כמו שלי כך שיתאים ללוח שלי פשוט הוא יהיה נגיד 3.4 הלוח יתמוך בו ולא יהיה בעיות ? ויכול להיות גם שביגלל שהכרטיס כבד מדיי הוא עושה בעיות עם סוג של זכרונות ומעבד כאלה ? אני כבר מזמן רוצה להחליף ככה שירוץ מהר יותר למרות שגם עכשיו הוא עובד מטוס חח אין לי מושג איזה ל…

• 3 תגובות
    • 520 צפיות
  6. Started by Shok,

היי היום יש לי סלוט אחד של 2גיגה ואני רוצה להוסיף לו עוד, עכשיו אני לא יודע אם לקנות עוד אחד של 2גיגה כדי שירוץ עם הדול הזה או כבר לקנות 4גיגה אבל זה אומר שיהיה אחד של 2 ואחד של 4.. תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 520 צפיות
  7. Started by danik,

אני מעוניין לקנות לוח למחשב שמשמש בעיקר לצורכי אינטרנט אני מעוניין בכרטיס מסך על הלוח אני כרגע מתלבט בין 2 דגמים 1-גיגה בייט MA69VM-S2 AM2, 690V, DDRII 800, PCI-E, ATI X1200 2-אסוס M2V-MX SE AM2, VIA, K8M890, DDRII800, VGA, PCI-E הרכיבים שיהיו על הלוח הם: *Athlon 64 4200+ (Socket AM2) X2 DualCore 512MB Kingston X2 DDR2 667 תודה מראש דניאל,

• 0 תגובות
    • 520 צפיות
  8. Started by shlem,

אני מחפש זוג זכרונות 2X1024 למערכת עם קונרו E6600 ללא צורך ב OC על מה הייתם ממליצים?

• 4 תגובות
    • 520 צפיות
  9. Started by maor1587,

שלום לכולם ברצוני ללכת לקנות מחר מעבד למטרת משחקים בתקציב של 1100 שקל חשבתי ללכת על הליבה מרובעת 9550 וכרטיס מסך NVIDIA 250 GTX או ZOTAC 9600 רציתי את עזרתכם תודה רבה

• 1 תגובה
    • 520 צפיות
  10. Started by amitaihasnes7,

שלום. יש לי שאלה על ה-Northbrige וה-Southbrige, והיא ככה: -יש לי מידע מצומצם מאד על הגשר הצפוני בלוח הצפוני ורציתי לוודא שהוא אכן נכון. אז זה מה שאני יודע: ה Northbridge מחובר מצידו השני אל המעבד. לכל אחד משני הצדדים יש שעון משלו ותדירות משלו. הגשר הצפוני הוא החלק החשוב ביותר בלוח אם, וכן הוא החלק שבו עובר הכי הרבה מידע בשניה בכל המחשב. למעשה, כמות המידע שעוברת בו היא כל כך עצומה שחובה לשים עליו צלעות קירור. הגשר הצפוני הוא החלק שמקשר בין הרכיבים במחשב בעלי תעבורת הנתונים הגדולה ביותר: המעבד, הזיכרונות, והכרטיס מסך. עכשיו האם יש מידע נוסף על ה-NORTHBRIGE שלא ציינתי פו?, והאם הוא בכלל נכון? (ואם כן תוסיפו בבקשה גם אם זה קשור לעיניני הארכיטקטורה שלו). -יש לי מידע מצומצם מאד…

• 3 תגובות
    • 520 צפיות
  11. Started by ToY_SoldieR,

עם נגיד אני קונה מחשב שבו יש לוח אם שבו יש כרטיס מסך מובנה ואני גם קונה כרטיס מסך אחר אז עם איזה כרטיס אני יעבוד כשיגיע המחשב עם המובנה או עם השני? ואם יש שני כרטיסי מסך איך אני בוחר אחד? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 520 צפיות
  12. Started by Mr Gadget,

לפי מה שפורסם באתר אינטל משיקה כמה מעבדי כפולי ליבה בזמן הקרוב "אינטל תשיק כמה סוגי מעבדים כפולי ליבה לשוק השרתים ותחנות העבודה. המעבד הראשון, אשר הושק היום ואמור להיות זמין בצורה מיידית בשוק, הוא ה-Xeon Dual-Core 2.80GHz. מערכות עם המעבד הזה, יוכלו לכלול עד שני מעבדים כאלו על אותו לוח (כלומר עד ארבע ליבות). המעבד עובד בבאס של 800MHz, ולכל ליבה מוקצה זכרון מטמון רמה שניה של 2MB. ה-Xeon DC 2.8 יעבוד עם לוחות המבוססים על ערכת השבבים E7520 של אינטל, והוא יכלול תמיכה ב-64bit, בטכנולוגיית ה-HT של אינטל וב-Execute Disable Bit - לאבטחה משופרת. המעבדים הללו מיוצרים בטכנולוגיית ייצור של 90nm והם למעשה שני מעבדים המורכבים אחד ליד השני ולא מעבד כפול ליבה אמיתי. המחיר של המעבד החדש …

• 1 תגובה
    • 520 צפיות
  13. Started by atraxnet,

טוב חאלאס נמאס לי כבר מה"מהירות" הבילתי נסבלת של המחשב שלי אני רוצה לקנות עוד סטיק של ראם כדי שיהיה לי גיגה ראם, אולי אז יתחילו לזוז פה דברים עכשיו אני צריך את עזרתכם האדיבה... איזה סטיק של 2 * 256 הוא הכי טוב ואיזה הכי גרוע? (תנו אותה בדירוג לפי הכי טוב - הכי גרוע ויצרן בבקשה ) אההה וגם כמובן יש את עניין המזומן... אז איפה אפשר למצוא את המחירים הכי טובים לדעתכם?

• 3 תגובות
    • 520 צפיות
  14. Started by The MHz,

הלוח אם הזה: GA-6VXE+ של ג'יגה בייט תומך סוג אחר של זיכרונות חוץ מ SDRAM? תודה

• 0 תגובות
    • 520 צפיות
  15. Started by thegodx,

יש לי עכשיו זיכרון DIGMA PC3200 400MHZ 512M DDR בתיזמונים של 2.5-3-3-8 עם בעתיד אני ירצה להוסיף זיכרון אני יהיה חייב זיכרון עם אותם תיזמונים ואותה מהירות (400MHZ ) דרך אגב אין לי דיול בלוח..

• 4 תגובות
    • 520 צפיות
  16. Started by miim17,

מדובר על מחשב בן שבוע - 2600 AMD לוח המודבר לעיל שהריץ XP. היום כשהדלקתי אותו - הוא נתקע על verfy pool date (משהוא כזה) ולא מתקדם קדימה. גם כשאני שם לא דיסק BOOT בסידרום הוא לא מממשיך. לאחרמכן עשיתי לו ריסט ל CMOS וגם ללא הועיל. אחרי כמה הדלקות הוא שינה מצב ועכשיו הוא לא מוצא מערכת הפעלה - (הוא מחפש רק בכונן A) לומרות שבסידרום יש דיסק BOOT והסידרום מוגדר ככונן הראשון. יש למישהוא רעיון מאיפה להתחיל?

• 3 תגובות
    • 520 צפיות
  17. Started by g1zey,

מחפש לוח אם + מעבד חדשים בתקציב של 1500-2000 ש"ח תודה מראש . ד"א , המליצו לי על אלה : http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3449 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3097 ורציתי לדעת אם גם אתם ממליצים , תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 520 צפיות
  18. Started by shirNoshe,

שאלה שעיניינה אותי ולא מצאתי לה תשובה ו..חיפשתי. האם ניתן באיזו שהיא צורה לתת או לנהל את עבודת כפול הליבה במעבד(לא חשוב אינטל או AMD). כלומר,מה שאני מסוקרן האם אני יכול "לומר" למעבד תעבוד עם ליבה אחת?או שתיים?ואם אני מוסיף אפליקציה האם אני יכול לבדוק איזה ליבה "עובדת" פחות ואליה להפנות את העבודה שנוספת? ואם יש תשובה אז מאוד יסקרן אותי מה יקרה בארבע ליבות..

• 1 תגובה
    • 520 צפיות
  19. Started by koshoro,

חייב תשובה ממשהו.... האם מעבדים שנקראים CELERON-M כולם בטכנולוגיית CENTRINO ???

• 2 תגובות
    • 520 צפיות
  20. Started by asmon,

יש לי שני סטיקים של 512 ואני מעוניין לקנות עוד ג'יגה. איזה מאפיינים בזכרונות אמורים להיות זהים על מנת שאפשר יהיה לשלב עם מה שיש לי כרגע? או שאולי אני צריך זכרונות זהים לחלוטין? ומה הבדל הביצועים בין DDR ל DDR2? קצת חבל לי שהלוח אם שלי לא תומך זכרונות DDR2 לכן אני מעוניין לדעת האם ההבדל בביצועים משמעותי. תודה.

• 7 תגובות
    • 519 צפיות
  21. Started by Joob69,

לכל לוח אם יש סוגי זכרונות המתאימים לו לפי הגדרת היצרן. לדוגמא לוחות אם של gigabyte אינם תומכים, בהגדרה, בזכרונות של GSKILL. האם משמעות הדבר היא שהלוחות פועלים בצורה פחות אופטימלית עם זכורונות אלה? או שהם יוצרים בעיה של ממש בתפעול המחשב???

• 3 תגובות
    • 519 צפיות
  22. Started by Make_Party,

יש לי 512 זיכרון ddr 400mh אין לי מוסג איזה חברה. אני רוצה להוסיף עוד 512 אז רציתי לדעת עם משנה כמה זיכרון יש לי למחשקים. ומה אני שואל זה עם אני מוסיף זיכרון אני ירגיש שינוי במשחקים הוא שזה לא קשור?

• 6 תגובות
    • 519 צפיות
  23. אלו שתומכות בDDR3 ו1333MHZ FSB... מתי הם יוצאות? ויש תחזיות שהם יהיו טובים לOC? בקיצור, שווה לחכות להם?

• 0 תגובות
    • 519 צפיות
  24. Started by lubian,

לוח אם הישן שלי Gigabyte GA-K8NS הפסיק לזהות דיסקים קשיחים לא IDE ולא SATA. בדקו לי לוח במעבדה ואמרו שכבלים נפוחים וצריך להחליף לוח. לוח Socket 754 וקשה מאוד למצוא כזה היום. האם עדיף לנסות ולמצוא לוח כזה בכל זאת או לקנות לוח+מעבד+זכרון חדשים? ואם כן אז איזה? מחשב הזה שימושי רק לגלישה באינטרנט ולהורדות.

• 3 תגובות
    • 519 צפיות
  25. כשאני עושה ריסט/מדליק תמחשב מופיעה כתובית memory runs at dual channel inter leaved מה זה אומר? שהזיכרון DDR2 לא מוגדר כעובד בקצב כפול?

• 1 תגובה
    • 519 צפיות

דיונים חדשים בפורומים