עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Tall,

הי, יש שאלה דחופה - האם יש הבדל משמעותי בין לוח אם ASUS A7N8X-X לבין MSI KT4AV לעבודה עם מעבד AMD?? משהו יודע?? תודה, טל

• 1 תגובה
    • 486 צפיות
  2. Started by kopler,

לפי האתר של החברה יש 4 חיבורים מאחור ובכלל בסה"כ. האם זה הגיוני ??? רק 4 חיבורים בימינו? זה מעט... ומה עם יציאות USB בקידמת המארז ? צריך לפחות 2.... אז אני מקווה שיש פה משהו עם הלוח אם הזה שיגיד לי שזה טעות באתר שלהם.

• 1 תגובה
    • 486 צפיות
  3. Started by the kooks,

שלום. יש לי כרטיס זיכרון אחד למחשב נייח של SAMSUNG 512MB DDR 400MHZ CL2.5 מצאתי זיכרון של KINGSTON עם אותם נתונים האם המחשב יוגבל במהירות עקב כך שאני אשתמש בשני זיכרונות מחברות שונות? מה הסיכוי שדבר כזה יקרה?

• 4 תגובות
    • 486 צפיות
  4. Started by ovssj,

שלום לכולם, בעוד כחודשיים שלוש אני קונה מחשב חדש (בעוד חודשיים שלוש יהיה לי מספיק כסף בשביל מחשב טוב) ואני מעוניין לקנות לוח אם אך אני לא מבין ממש בלוחות אם.. האם תוכלו לעזור לי בעניין? תודה מראש..

• 1 תגובה
    • 486 צפיות
  5. ברשותי מחשב בעל לוח אם של ABIT מדגם NF7 .כעת יש עליו שני סטיקים של זכרון של 256 כל אחד (חברת GEIL ,אם זה משנה)עליהם רשום DDR400 CL=2.5-6-3-3 .בלוח עצמו יש שלושה סלוטים לזכרונות.אני מעונייו להגדיל בלפחות 512 נוספים.הסוגיות הן: א.אם אוסיף סטיק אחד בודד של 512,האם המערכת תעבוד בדואל DDR,כמו עד כה? ב.היכן יש להוסיף אותו ?באמצע או שזה לא משנה ג.לגבי מהירות הזכרון ,אני יודע שיש להקפיד שתהיה זהה אחרת הכל יעבוד לפי המהירות הנמוכה יותר.השאלה היא באשר ל CL.האם חשוב שיהיה זהה לפי כל רצף המספרים,כי לא מצאתי שום דגם משום חברה עם אותו תזמון.אמנם יש עם מהירות דומה ,אך תמיד יש בתזמונים מספר כלשהו שאינו תואם.(הקישורים למאמרים באתר הינם טכניים מידי עבורי ולא הצלחתי להבין משם מה נדרש). ד.…

• 2 תגובות
    • 486 צפיות
  6. Started by lior1992,

התענינתי לדעת מהו המעבד הטוב ביותר כיום בשוק שמעתי ש AMD athlon 64 fx -60 הוא המעבד הכי טוב כיום בשוק אבל ברצוני לדעת למה הוא הכי טוב? אם יש לכם הצעה של מעבד יותר טוב ממנו ישמח לדעת עליו. (וגם אם תוכלו להסביר מדוע הוא הכי טוב). תודה מראש לירון

• 5 תגובות
    • 486 צפיות
  7. Started by מאור247,

איך אני עושה בביוס כך שהוא יעלה ישר את דיסק ההתקנה של הווינדוס xp???

• 3 תגובות
    • 486 צפיות
  8. Started by boogie,

אני רוצה לקנות זכרון חדש ויש לי מס' שאלות: 1. עד כמה משמעותי ההבדל בין CL3 ל CL2.5 במידה ואני לא משתמש במחשב למשחקים מטורפים אלא לדברים בסיסיים בלבד (מתכוון לעבור לויסה אחרי שדרוג הזכרון)? 2.במה עדיף להשקיע בCL2.5 2x512 או ב CL3 2x1G? (יש לי כרדע DDR 400MHZ 2x256 CL 2.5, אני יודע שאם אני ישים CL3 אז שתיהם יעבדו במהירות הנמוכה)? תודה מראש על העזרה.

• 5 תגובות
    • 485 צפיות
  9. Started by com555,

איה מעבד תומך בו? AMD או אינטל, ומי כמה ה- MHZ עד כמה. ועוד פרטים קטנים עליו יועילו קצת. תודה רבה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 485 צפיות
  10. Started by bein,

i5-8600K או i7-6700 איזה מהם יותר מהיר יותר טוב ?

11. אז ככה יש לי לוח אם ECS 848P של EliteGruop ואני מעוניים לקנות מעבד E7200 של INTEL. האם הלוח אם שלי תומך בזה?

• 2 תגובות
    • 485 צפיות
  12. Started by ward,

תראו על התמונה שהעליתי רשום על המעבד 2001 זה אומר שהוא יוצר ב 2001 ?? אם כן אז.....................................

• 3 תגובות
    • 485 צפיות
  13. שלום, בביוס של BAD AXE 2 במעבד ללא אובר קלוק (לא רוצה אוברקלוק) אבל המליצו לי להפעיל enhanced ל POWER של המעבד מה שבעצם מספק CURRENT יותר יציב למעבד. האם מצב זה הינו מומלץ? כמו כן זכרון 800 של GSKILL שני סטיקים של 2 גיגה. היה מקודם על 1.84V שניתי את זה ל 1.88 ואני מרגיש לאחר שני שנויים אלו VISTA עובד יותר חלק. מה אתם אומרים?

• 0 תגובות
    • 485 צפיות
  14. שלום לכולם. אני זקוק לעצה מקצועית ביותר על מנת שההשקעה שלי לא תהיה לחינם מכיוון שהמחשב שברשותי כרגע מספק ביצועים לא רעים בכלל..אולם אני מחפש לשפר את הביצועים משמעותית(לפחות ב40%),כי אם לא..ההשקעה לא משתלמת מבחינתי ואולי אמתין עוד קצת. המפרט שברשותי: AMD Athlon 64 3200+ socket 754 Asus K8N4-E Deluxe Socket 754 nForce4 A-DATA 1GB PC4000 DDR500 *אם אתם חושבים שאשיג ביצועים הרבה יותר טובים בזה שאשדרג אז: אני צריך לוח אם בטכנולוגית SLI(יש לי כרטיס מסך 7800GTX ואני חושב להוסיף עוד אחד בעוד חודשיים שלושה),עם יכולות אוברקלוק. מעבד AMD(רצוי כפול ליבה בסוקט 939). לגבי הזכרונות אני צריך 2ג'יגה,אבל לא יודע מה עדיף לי...להוסיף עוד ג'יגה או להחליף לדואל צ'איינל. אני זקוק למקס…

• 6 תגובות
    • 485 צפיות
  15. Started by Fifty,

שלום קניתי מעבד חדש ולוח אם חדש אחרי שנשרף לי על הלוח אם הישן..... החלטתי לקנות AMD Athlon 64 3200+... אחרי שקניתי את המעבד עשיתי פורמט לעל המחשב התקנתי את כל הדריברים והכל מחדש... ואחרי שהכל עבד התקנתי את התוכנה AIDA 32 ובה רשום: Externel Clock = 200 Maximum Clock = 3200 Current Clock = 2010 אחר כך הורדתי תוכנות של AMD שאומרת את הטמפרטורה ואת ה-Current Clock של המעבד וגם הם אמרו שהמעבד עובד רק על 2010.. המעבד אמור לעבוד על 2010 רק או שמשהו לא בסדר במעבד? יש לי את הלוח אם: Gigabyte GA-K8N Pro... תודה

• 2 תגובות
    • 485 צפיות
  16. אני קונה מחשב עם מעבד AMD 3000+ 64 ועם לוח אם של Abit KV8 איך הם ביחד?

• 1 תגובה
    • 485 צפיות
  17. שלום. יש לי וינדוס 98 על מחשב 2.4. מדיה פלייר באינטרנט אני לא מצליח לראות בפס רחב במיוחד בsteaming (צפיה דרך האינטרנט). גם בסרטים על תקליטור יש הרבה פעמים בעיות. מה שקורא זה או שהמחשב נתקע או שנופל למסך כחול. ניסיתי הכל - בדיקות וירוסים, התקנת כל המקודדים שאפשר ונאדה. יצויין כי במחשב הנייד שלי אני גולש מצויין עם אותו מכשיר את אלקטל לפס הרחב. ורואה סרטים מעולה. לאור כל זאת - האם יתכן שבעיה בלוח אם/כרטיס מסך/כרטיס קול היא הגורמת שלא אוכל לראות טוב במדיה פלייר?

• 2 תגובות
    • 485 צפיות
  18. Started by valorien,

בקשת עזרה נואשת: יש לי פנטיום 4 עם 2.0 ג'יגה-הרץ ולוח אם של אינטל D845HV (אם זה אומר משהו למישהו ממכם - הוא לא מהחדשים זה בטוח), ובנוסף זיכרון 256 RAM. הבעיה שלי היא שאני מעוניין לשדרג ל512 ומצאתי כל מיני חנויות שמוכרות, אבל בכל חנות מצויין משהו אחר. בחנות אחד מצויין שהשבב הוא עם 16 פינים (כתוב 16 CHIP), בחנות אחרת 8 ובעוד חנות 4 פינים - איזה מהם אני צריך ויוכל לעבוד על המחשב שלי? הייתי כבר באתר תמיכה של אינטל והרבה מידע לא מצאתי שם חוץ מזה שהזכרונות צריכים להיות PC133 (אשמח אם תסבירו לי מה זה אומר) ותו לא. אני ממש זועק לעזרתכם כי אין לי מושג מה ואיפה לקנות - אם תוכלו להאיר את עיניי ואולי גם להפנות אותי לחנות רלוונטית אודה לכם מקרב לב. תודה רבה רבה וצר לי אם נרדמתם תוך כד…

• 2 תגובות
    • 485 צפיות
  19. בשעה טובה החלטתי שאני רוצה לשדרג טיפה את המחשב שלי בבית , וזה אחרי שהמשחקים על המחשב שלי התחילו לא לספק אותי יותר מבחינת ביצועים - מהירות - לאגים - איכות התמונה כאחד שמשחק משחקים על המחשב פעם באף פעם לא הרגשתי צורך לשדרג את המחשב יש לי לוח גנרי של HP עם DDR3 ( טרנטה - אני יודע ) מעבד I5 4440 ו-RAM של 16GB לא זוכר את השם של היצרן עם PSU של 750W אז קניתי רכיבים חדשים ב-ALI EXPRESS - לוח ג’יגה בייט - https://he.aliexpress.com/item/1005007594628690.html?spm=a2g0o.productlist.main.1.198e4febq3eKpR&algo_pvid=782f63d2-879c-4fab-9ad2-c0d2d837bb5e&algo_exp_id=782f63d2-879c-4fab-9ad2-c0d2d837bb5e-0&pdp_npi=4%40dis%21ILS%21582.81%21524.53%21%21%211148.39%211033.55%21%40…

20. Started by udi,

אני רוצה לבדוק תאימות של זכרונות ללוח מסויים אני מתלבט בין שני לוחות GA-P35-DQ6 GA-P35-DS3P אבל הלוחות הן לא השאלה { 99% אני לוקח את השני } לשני הלוחות יש טבלת תאימות של זיכרונות אשר מוצגות האתר של GIGABYTE השאלה שלי היא מה מסמל הטור האחרון מימין עם הספרות 2 ו4 האם אין אפשרות לשים יותר מ 2 GB בלוח במהירות של 1066 { שוב כנראה שאני אלך על 800 אבל השאלה היא ספציפית לזכרונות הנ"ל של החברה הנ"ל } http://www.giga-byte.com.tw/FileList/MemorySupport/motherboard_memory_ga-p35-dq6.pdf [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 485 צפיות
  21. Started by dodoboy,

נישרף לי המחשב הקודם כרגע אין לי הרבה כסף .. צריך לוח אם מעבד וזיכרונות עד 1500 שקל ....לא צריך משהו מפציץ הדרישה היחידה שהלוח אם יכלול כרטיס מסך נורמלי כי כרגע יש לי fx5200 תודה מראש

• 0 תגובות
    • 485 צפיות
  22. http://tms.co.il/product_info.php?cPath=57_60_251&products_id=3521 לא מצאתי את המידע באינטרנט ??? אני שואל כי הזמנתי את המחשב סוף סוף אבל מסתבר שרתמתי את העגלה לפני הסוס ורק עכשיו נזכרתי לברר את הנתונים על הזכרון הזה. רב תודות למי שיגלה לי

• 2 תגובות
    • 485 צפיות
  23. לוח אם לסוקט 754..ושיהיה לו תמיכה בזכרונות SDRAM... יש דבר כזה..?

• 5 תגובות
    • 485 צפיות
  24. אני קונה עכשיו מחשב, ואני רוצה שיהיה לו 4GB של זיכרון (2*2GB). אני מתלבט בין חברת OCZ לחברת Corsair... לפי מה שהבנתי לזכרון של חברת Corsair יש קרור יותר טוב על הזיכרון... תודה רבה... עריכה: אני קונה זכרונות במהירות 800Mhz, וההפרש בין המחירירם לא גבוה... בקשר למהירות 1066Mhz, זה נכון שהיא עושה בעיות???

• 0 תגובות
    • 485 צפיות
  25. יש לי מעבד Intel Pentium 4 64BIT, אם אני לא משתמש במערכת הפעלה ל-64BIT, זה אומר שאני כאילו משתמש ב-32 BIT כי ה-64 BIT לא מנוצל?

• 1 תגובה
    • 485 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.