מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,790 דיונים בפורום זה
-
אני הולך לקנות לוח + מעבד + זיכרונות חדשים, מישהו ממליץ במיוחד על לוח טוב לAMD לOC ? יש הבדל בין לוחות NFORCE שעובדים בDUALDDR לעומת לוחות KT400 רגילים? תודה, כפיר kfir@jesta.co.il
-
- 4 תגובות
- 734 צפיות
-
-
הוא עוקף את האינטל פנטיום 1.8? כי שמעתי שזאת המהירות שהוא פועל בה
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
באתר של גיגה בייט (וגם בדיסק שמגיע עם הלוח) יש דרייבר לציפסט Sis 655 גירסה 1.13 ראיתי באתר של סיס עדכון גירסה חדשה agp115.exe http://download.sis.com/sisdlc/driver_list.jsp צריך לאשר ולבחור ציפסט יוטיליטי ו AGP התקנתי אצלי וראיתי שיפור של 55 נקודות ב 3DMark2001 SE מעבר לכך לא בדקתי עדיין עם משחקים, מקסימום יש אפשרות ל uninstall בנוסף ראיתי שהדרייבר מתאים כנראה לכל הציפסטים של SIS
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
39.5-41 מעלות בidle!! וזה של הלוח לא של המעבד! ובמאמץ יכול להגיע אפילו ל47 בימים חמים מאוד ואני לא יודע מה לעשות הלוח הוא של gigabyte ובזמן האחרון כשאני מדליק את המחשב אז המאורר שעל הלוח (שכתוב עליוAGPX8 ) משמיע רעשים חזקים ואז הוא נרגע אחרי חצי דקה בערך אבל פעם זה לא היה ככה בשבוע הראשון שקיבלתי את המחשב הוא היה ב36 מעלות בidle ו39 במאמץ בערך למרות שאז לא ממש שיחקתי במשחקים כבדים אבל בכל מקרה כולם אומרים פה ש39.5-47 מעלות זה לא ממש טוב ללוח אם אבל מה אני יכול לעשות נגד זה? אולי להוסיף מאוררים למארז? כי יש לי רק מאורר אחד שמוציא אוויר..
-
- 11 תגובות
- 949 צפיות
-
-
P4 2.4C ABIT IC7 2*256 DDR400 GIEL ULTRA
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
יש למישהו לינק לתת לי של איזה אתר שאני יוכל לבדוק בו כמה מגה הרץ יש לכל מעבד וכל הנתונים האחרים אז שיכתוב בבקשה. תודה
-
- 10 תגובות
- 766 צפיות
-
-
כל אחד בן 256MB. הם ישמשו כRAM של המחשב ב"ערוץ-כפול", ככל הנראה על לוח 'ספרינגדייל' עם מעבד פנטיום 4C ; אז חובה שיעבדו ב 400MHz. לא מתוכנן אוברקוקל בכלל! אני זקוק לזיכרון זול, בסיסי ואמין בלי פיצ'רים מיותרים כמו צ'יפים שמדורגים כבעלי NS נמוכים מהדרוש, או עם צלעות קירור, כי כל זה מיותר. מה מומלץ, ובכמה? (אני מקווה לא לחצות את קו ה450 ש"ח עבור שניהם) תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 802 צפיות
-
-
שלום ! לכל האנשים שיש להם את הזכרון הנל על אחד מהלוחות האלו...אני צריך עזרה! יש לי את הלוח של אפוקס אבל אולי בקרוב אני יחליף אותו לאביט.... הזכרון הזה לא עובד טוב על האפוקס שלי ועל לוח גיגהבייט עובד טוב , ככה שהבעיה כנראה באפוקס. אבל אני רואה פה עוד אנשים עם אותה בעיה , אי תאימות מוזרה ? בכל מקרה רציתי להיות בטוח אם הזכרון הזה עובד טוב על האביט ? אם כן אני ישאר איתו... אם לא אני יוצא עוד כסף ויחליף זכרון ל-Mushkin... תודה!
-
- 8 תגובות
- 722 צפיות
-
-
איזה זכרונות יציגו לי ביצועים טובים יותר למערכת מבוססת אינטל, בלי OC: הסדרה השחורה של Mushkin PC3200 black, או הסדרה של GeIL PC3200 400MHz DDR Ultra?
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני עומד לקנות מחשב, והייתי מעוניין לדעת אם השילוב שעשיתי בין המעבד, לוח האם והזיכרון הוא מוצלח. מעבד: AMD Athlon XP 2000+ 0.13 micron - Thoroughbred Core לוח אם: Leadtek WinFast K7NCR18G זיכרון: GeIL DDR-RAM 512MB 2700 Value Memory 333 Mhz השאלות שלי הן כאלה: 1) האם הרכיבים בכלל מתאימים? כלומר, האם זה יעבוד? 2) האם ההתאמה היא מוצלחת? כלומר האם אין פה צוואר בקבוק? 3) ראיתי שהלוח-אם מופיע גם כ-pro. יש הבדל בין pro לרגיל? מה ההבדל? תודה מראש, יואב.
-
- 6 תגובות
- 775 צפיות
-
-
אני רוצה לעבור לAMD אבל לא מצליח למצוא לוח אם שהתגובות עליו רק חיוביות. תמיד משהו בלוחות של AMD שאני קראתי לפחות דפוק. האם משהו יכול להמליץ לי על לוח אם אמין שיכול לעבוד עם הלוח הנ"ל . תודה.
-
- 5 תגובות
- 618 צפיות
-
-
http://www.theinquirer.net/?article=9738 מישהו מוכן להסביר לי איך "סיליקון יותר טוב" משפיע על ביצועי המערכת?
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
עדיין לא הבנתי בדיוק את כל העיניין של הבאס.. באס זה בעצם fsb? ואם נגיד הלוח אם שלי עובד על 133 , זה כותב לי שהזכרונות שלי ב DDR266 ויש לי בעצם זכרונות של ווינבונד 3200\400 אז אני בעצם לא מנצל אותם עד הסוף? כי אני רק על 266 והם מסוגלים ל400? או שזה משהו אחר...? 2) מה הכוונה ב 3200 בסוג הזכרונות? קצב העברת הנתונים? 3.2 גיגה לדקה? שניה? 3) אם יש לי זכרון אחד 256 מסויים עם תיזמונים של 5-3-2 ואני מוסיף עוד סטיק אחד 256 עם תיזמונים גבוהים יותר. אז מה יקרה? התיזמונים יהיו שווים? אחד יפעל יותר מהר? יווצר דילאי בין השניים? ושאלה אחרונה שהיא בעצם מתקשרת לשאלה הראשונה... זה שהזכרונות שלי הם 400 מגה הרץ או באס , כבר אין לי מושג זה אומר שהם עובדים ב400 (מה שזה לא יהיה) או שהם מסוגלים…
-
- 7 תגובות
- 708 צפיות
-
-
אני בוחן הרחבת זיכרון ע"י תוספת 2 זכרונות 512 PC2100 כ"א. או החלפת הזכרון הקיים ב 3 זכרונות PC2700 512. 1. האם עלולה להיווצר בעיית יציבות הנובעת ממילוי כל הבנקים. 2. ע"פ גיגה בייט (חוברת) הם לא ממליצים יותר מ-2 זכרונות 2700. 3. האם החלפה ל 2700 תשפר משמעותית. אני זקוק יותר ליציבות ופחות למהירות (עבודה עם קבצים גרפיים גדולים) או להשאר עם 2100 ולחסוך את ההפרש . 4. לאור הצרכים הנ"ל (לא OC) האם יש חברה שאתם ממליצים יותר (יש במחשב כאמור 512 PC2100 של קינגסטון). מערכת: לוח GA-7VRXP מעבד AMD 1800 WINDOWS 2000 שהיה לכולם סופ"ש קריר בהמשך לשעורי בית והתלבטויות לסוג הזיכרון וההוצאה הכספית אני מעלה את האפשרויות הבאות: 3 סטיקים של TwinMos 512MB 333MHZ PC 2700 DDR (עלות 360 ש"ח כ"…
-
אני רוצה לקנות לוח מבוסס amd nforce2 כולל כרטיס מסך על הלוח (המחשב מיועד לאינטרנט אופיס ומשחקים חלשים יחסית ) מעבד אני רוצה את ה2000xp מבחינת vule 435 ש"ח הוא נראה לי הכי מתאים וזיכרון של מושקין 512mb או twinmos 512mb ש"ח שניהם pc2700 ועולים באזור 360 ש"ח תנו חוות דעת לגבי לוח מומלץ ולא יקר ומה דעתכם על המעבד והזיכרון תודה.
-
- 5 תגובות
- 630 צפיות
-
-
זה מעבדים כמו ה 133 וה166 אבל אני לא יודע איזה הוא כי כאשר אני משחק עם המכפלות וה FSB של הלוח אני יכול להגיע מ 60 MHZ עד ל250 MHZ אז איזה דרך יש בכדי לדעת איזה מעבד זה? תודה רבה IDD
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
השאלה היא כזאת אם אני מוסיף שני סטיקים של 256מגה של 400 MHZ DUAL CHANNEL DDR אז בפעועל זה יהיה 512 או 256 עם באס של 800 MHZ
-
- 2 תגובות
- 763 צפיות
-
-
איך הביצועים של הלוח ה OC לא מש איכפת לי, אם אפשר לינק לביקורת תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 613 צפיות
-
-
http://www.intel.com/support/platform/ht/os.htm לפי אינטל לHYPERTHREADING AKA HT יש תמיכה אך ורק בWINDOWS XP (ללא LINUX, שם יש תמיכה במספר מערכות), האם לדעתכם זוהי מזימה בין שתי החברות ? האם הייתם עובדים רק עם WINDOWS XP עם מעבד בעל HT ? והאם נראה לכם שעם מערכת הפעלה כמו WIN2K PRO הטכנולוגיה תעבוד ? זה מוסיף הרבה בכלל ?
-
- 9 תגובות
- 868 צפיות
-
-
1. מבין 3 הלוחות הבאים - מה עדיף? 1. Gigabyte GA-8IPE1000 Intel 865PE Motherboard 2. MSI 865-PE NEO 2 3. ASUS P4PE-800 שלושתם מבוססי ציפ 865 2. איזה זכרון עדיף עם הלוח הנ"ל ? 1. GeIL DDR-RAM 512MB (2x256) 3200 Golden Dragon Series Dual Channel Memory Kit 2. Kingston DDR-RAM 256MB PC3200 Memory X 2
-
- 4 תגובות
- 724 צפיות
-
-
אהלן, הנה משהו מעניין ששווה לקרוא ולדעת. לא מזמן קניתי מחשב חדש (AMD 2200 על לוח ABIT NF7) וגיליתי שהטמפרטורה של המעבד במנוחה היא 53 מעלות. אחרי שגיליתי שהטמפרטורה של המעבד תביא לקיצור חיינו המשותפים ביחד, ואחרי עזרה מפורום OC, התקנתי את הBIOS החדש (גרסה 1.4) והטמפרטורה של המעבד ירדה ב24-27 מעלות (עומד עכשיו על 26-29 בלי קירור למארז). גם המהירות של המאורר (SF2 שעובד עם חיישן עצמאי) ירדה בחצי - כנראה שהעדכון של הביוס עושה משהו טוב למעבד. לידיעתכם, זהר.
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש (סוף סוף), ויש בלוח האם שלו asus p4 533mx כרטיס קול מובנה, שאיך שהבנתי תומך ב5.1. יש לי במחשב אחר כרטיס קול SoundBlaster Live!value, ואני תוהה לעצמי מה הביצועים של כרטיס הקול המובנה לעומת הלייב. ומלבד השאלה האם יש הבדל גדול בביצועים, האם כדאי להעביר את הSBL Value למחשב החדש, או להסתפק במה שיש שם? אני רוצה לומר שהמחשב מיועד בעיקר למשחקים ומוסיקה של MP3, ולא הקלטות מתקדמות או דרישה לביצועים של DVD-Audio (למרות שלא הייתי מתנגד לזה, לו היה לי מספיק כסף להשקיע בזה)
-
- 2 תגובות
- 535 צפיות
-
-
אני רוצה לנוסיף קצת זיכרון למחשב הקיים שלי עד שאני יקנה את החדש. בינתיים יש לי 256 ונראה שזה DDR 266MHZ כי ככה כתוב ב 3DMARK. איזה זכרנות אני צריך לקנות? אני חייב שהם יהיו גם 266MHZ? ד"א - אני לא עושה OC
-
- 6 תגובות
- 661 צפיות
-
-
אילו זיכרונות אופטימלים ללוח הזה? ה 2700 לא הכי יעילים?
-
- 10 תגובות
- 962 צפיות
-