עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. מצטער על השאלה המטופשת אבל אני לא מצליח למצוא את פורום התמיכה ללוחות גגיבייט. משהו יכול אולי להפנות אותי לכתובת הנכונה?

• 3 תגובות
    • 487 צפיות
  2. Started by AtR,

שלום! ראיתי היום ת'לוח של סאפיר בחנות של הדובים ואני רואה שהצ'יפסט שלו זה אותו צ'יפסט שתומף בקרוס פייר אז תהיתי האם הוא באמת תומך בזה והשאלה שלי נבעה עקב מחירו הנמוך...האם זה יכול להיות?! ועוד משהו, למה רשום שהוא תומך במקס 2G זיכרון? תודה

3. Started by דני זוקו,

אני עומד לקנות מחר מחשב ורציתי לדעת: איך ה-abit ip35-e לעומת ה-gigabyte ds3 l ? ??????????????????????????????

• 2 תגובות
    • 486 צפיות
  4. Started by michael227,

היי לכולם!!! אני בקרוב קונה מחשב חדש ואני עדין לא סגור על זכרון. המליצו לי על הזכרון הבא:ocz 2x1gb 800mhz platinum revision 2 xtc תגידו מה דעתכם על הזכרון הזה...ואם יש יותר טובים ממנו בתקציב הזה או בחריגה של 100 ש"ח!!! המפרט אם צריך: intel core 2 quad q6600 asus p5kc,intel p35 WD 320GB sata 2 asus 8800gt 512mb GDDR3 אם פספסתי משהו תגידו!!! תודה לכל עזרה שתינתן...

• 4 תגובות
    • 486 צפיות
  5. Started by Make_Party,

יש לי 512 זיכרון ddr 400mh אין לי מוסג איזה חברה. אני רוצה להוסיף עוד 512 אז רציתי לדעת עם משנה כמה זיכרון יש לי למחשקים. ומה אני שואל זה עם אני מוסיף זיכרון אני ירגיש שינוי במשחקים הוא שזה לא קשור?

• 6 תגובות
    • 486 צפיות
  6. שלום רב ... זה הזיכרון הנוכחי שיש לי .... 2 כאלה בעצם. 1 ג'יגה בסה"כ. http://www.zipzoomfly.com/jsp/ProductDetail.jsp?ProductCode=85023 זוהי ההרחבה שאני רוצה לקנות - http://kst.co.il/Product.asp?productid=121#detailed מומלץ? יעבוד כמו שצריך? או שצריך לקנות עוד 2 סלוטים של 512? תודה

• 2 תגובות
    • 486 צפיות
  7. Started by -Zen,

לא ידעתי אם מותר להקפיץ אז פתחתי דיון חדש כהמשך לדיון הקודם http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=361770.0 דבר ראשון תודה ל smalul על העזרה. רציתי לדעת כמה דברים: 1) האם הזיכרון הזה יתאים למחשב שלי והאם כדי לקנות אותו? זכרונות ‏DDR 400Mhz - Life Time Warranty‎ - ‏1GB Samsung‎ מחיר למזומן בתשלומים ללא ריבית 180 ¤ 12 X 17=204 ¤ מצאתי אותו ב KSP. 2) איזו תצורה עדיפה יותר כשהמהירות המקסימלית הנתמכת במחשב שלי היא: 333MHZ זיכרון של 256MB במהירות 266MHZ מסוג PC2100 במקביל לזיכרון שאני רוצה לקנות או שרק את הזיכרון שאני רוצה לקנות ללא הזיכרון הישן שלי? או שיהיה לי יותר זיכרון אבל במהירות איטית יותר, או שיהיה לי פחות זיכרון במהירות גבוהה יותר. תודה על העזרה.

• 2 תגובות
    • 486 צפיות
  8. היי כולם מאחר והחלטתי לרכוש מעבד E8400, אני מחפש לוח אם שיתמוך גם במעבדים מרובעי ליבה ב-45nm. ההעדפה שלי היא לחברת אסוס, לא ג'יגהבייט ולא השאר. יש לי כמה שאלות: האם אפשרי להצמיד למעבד לוח על בסיס P965 או Nvidia 680i שלא יפגעו בביצועים עתידיים? בעיקרון אני מחפש את הלוח הכי מתקדם על בסיס אחד מהצ'יפסטים למעלה או P35 חשבתי על אסוס Сommando או P5N32-E SLI איך הם? תוכלו להמליץ לי גם על על אחד הלוחות שלהם בעל הצ'יפסט החדש יותר כמו P35 חוץ מאחד מהלוחות שהזכרתי למעלה..? האם הם תומכים במעבדים מרובעי ליבה 45nm? (אם ארצה לשדרג עוד שנה למרובע ליבה) האם הם תומכים ב- PCI-e2.0? איך אפשר לדעת? והאם זה הכרחי לכיום עם כרטיסי מסך חדשים? כי אני מתכנן על 8800GTS G92. יכולים לעזור? אני ממש בהת…

• 1 תגובה
    • 486 צפיות
  9. Started by avidan28,

האם ניראה בקרוב החייאה של סוקט 939 ומעבדי אופטרון חדשים בסוקט הישן?? או שהכוונה היתה רק לסוקט AM2. תודה

• 1 תגובה
    • 486 צפיות
  10. כשאני עושה ריסט/מדליק תמחשב מופיעה כתובית memory runs at dual channel inter leaved מה זה אומר? שהזיכרון DDR2 לא מוגדר כעובד בקצב כפול?

• 1 תגובה
    • 486 צפיות
  11. Started by Idan-h,

יש לי מחשב P4 2.4B עם לוח Dual Channel, ולמרות שהמערכת בלי באס 800 ובלי HT, יש שיפור במצב דואל של בערך 30% בסטוק, ויותר כאשר המחשב בOC. חשבתי על זה ונראה לי שאני רוצה להשאר עם דואל (למרות שלא יהיו לי אפשרויות שדרוג), אני חושב שהמחשב פועל טוב יותר עם דואל, בעיקר בעבודה יומיומית. כרגע אני חושב על הוספת 512MB זכרון ולא יותר. כרגע יש לי PQI 256MB DDR 333MHZ * 2, ואני מעוניין להוסיף זוג נוסף של 256MB*2 בתדר DDR400 של Twinmos/Samsung/Kingston. האם אמורות להיות בעיות (בהנחה שהלוח תומך בזכרון שאני הולך לקנות) ? או בגלל שכל זוג יהיה זהה לא תהיינה בעיות? שאר המפרט בצד. תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 486 צפיות
  12. היי אני מחפש MOBILE XP 2500 או 2600. האם יש איזו חנות (חוץ מ excaliberpc) בארץ או בחו"ל שמוכנה לגלות מה הסטפינג שהיא מוכרת ? האם מישהו קנה כזה מעבד בארץ ? אם כן באיזו חנות ומה קיבלת ? תודה

• 0 תגובות
    • 486 צפיות
  13. Started by hwforcer,

מה יותר טוב DQ6 או BAD AXE2? מבחינת OC ומבחינת תמיכה ב QUAD תודה~!

• 1 תגובה
    • 486 צפיות
  14. יש לוח שני זכרונות 512MB 400MHZ CL 2.5 כל אחד השאלה אם כדאי/אפשרי בכלל לקנות זכרון של 1GB 400MHZ CL 3 או לקנות רק זיכרונות של 2.5 CL ( מצאתי רק של 512MB כאלה) ? בבקשה תענו לי אם אתם יודעים מנסיון תודה נמרוד

• 5 תגובות
    • 486 צפיות
  15. צריך עזרה איפה בביוס יש העלאת תיזמונים לזיכרונות ? מקווה שזה המקום המתאים

• 3 תגובות
    • 486 צפיות
  16. קניתי את הלוח של אביט ai7 התקנתי דרייברים מעודכנים מן האתר ורציתי לדעת האם אני צריך להתקין ערכת סבבים מסוימת (856) לשיפור ביצועים?

• 1 תגובה
    • 486 צפיות
  17. בדף המוצר של ה NF4 U של DFI (שקע 939 כמובן) מוזכר גם הסמפרון כמעבד שמתאים ללוח. AMD Athlon 64 FX / Athlon 64 / Sempron מקור: http://www.dfi.com.tw/Product/xx_product_spec_details_r_us.jsp?PRODUCT_ID=3471&CATEGORY_TYPE=LP&SITE=US הערה: מי שרוצה מערכת עם שקע 939 בעלות הנמוכה ביותר, זאת הדרך, מן הסתם סמפרון בשקע 939 יהיה גם AMD64, כתגובה לסלרון D של אינטל.

• 0 תגובות
    • 486 צפיות
  18. Started by alergic,

אני רוצה מחשב למשחקים... אני לא יודע מה ליקנות, intel core 2 duo 2.13 e6400 או Athlon64 4200+ (Socket AM2) X2 DualCore תעזרו לי בבקשה ותגידו מה יותר טוב מבין שניהם??

• 2 תגובות
    • 486 צפיות
  19. Started by bd,

מה יותר עדיף P640 3ghz 64bit 2mb VS AMD643200 ואם כן איזה לוח עד סכום של 600 שקל לקחת לאחד מהמעבדים?.. הכסף זה לא העיקרון הלא השימוש ..אפילו ש AMD אולי זול יותר והאינטל יקר בקצת זה לא שימוש רגיל זה עבודה בגרפיקה וידאו עריכת מוזיקה יצרת מוזיקה קבצים של כמה גיגות ..

• 1 תגובה
    • 486 צפיות
  20. Started by dangali,

??? ניסיתי להסיר את התומך למקרר של המעבד שמודבק בגב לוח האם והגרוע מכל קרה: שרטטי את הלוח ועכשיו יש 4 שריטות קלות (בערך חצי מ"מ אורך כל אחת) אבל רואים את הנחושת! של כמה קווי חשמל (אני חושב) שעוברים מהזיכרונות לכיוון המעבד. השאלה שלי היא אם כדאי לנסות ולהרכיב את המחשב על הלוח הזה או שזה יכול לסכן מרכיבים אחרים?? יש בעסק הזה של מכירות חלקי מחשב אנשים מאוד "נחמדים" שאחרי שהשקעתי 7000 שקל בקניה לא היה איכפת להם יותר ממני...

• 2 תגובות
    • 486 צפיות
  21. אשמח לקבל עזרה דחופה!! תודה, ניר.

• 4 תגובות
    • 486 צפיות
  22. היי לכולם, ניסיתי ללמוד את הנושא לבד, אבל אני מתקשה בגלל הספציפיקציות שאני מחפש. אני רוצה לוח אם פשוט אבל טוב, למעבד E6750 (לצורך העניין תמיכה ב-FSB 1333Mhz יותר כביטוח לעתיד לקראת מעבדי פנרין או משהו עתידי מבוסס 1333), ושיתמוך בזכרון DDR של 2G (שיהיה 800MHz כי כרגע לא משתלם לקנות ראם 1333MHz), סעיף חשוב - אני לא קונה כרטיס מסך כי אני לא משחק משחקי מחשב, אז הMOBO צריך לתמוך במחשב כ-HTPC (מסך DVI, קול 8 ערוצים). אני גם לא מבין מה משנה הצ'יפסט, אבל יש מצב שחשוב שתדעו שאני מתכנן להתקין רק לינוקס-אובונטו (בלי windows). (אם יש בעיה עם Nvidia או משהו). הבנתי שמומלץ לקנות Gigabyte P35 (אבל אין לי מושג על מה אני מדבר). מבחינת תקציב - אין לי צורך ביותר מתמיכה לעתיד (1333 ו-DDR3), …

• 0 תגובות
    • 486 צפיות
  23. כבר יצא בארץ מעבד של אינטל שיותר טוב מ FX60 ? תודה וסליחה שאני לא מעודכן

• 1 תגובה
    • 486 צפיות
  24. שלום לכולם, בחלק מלוחות האם, יש מסך פתיחה בשלב העלייה הראשון של המחשב, לדוגמא - לINTEL, לASUS וכד'. לאלו מהלוחות שאין, הבנתי שניתן לצרוב זאת. יש חברות שעושות את זה בלי קשר, לדוגמא מפעל הפיס או בתי הספר למיניהם. מישהו ניסה לעשות את זה? עשיתי חיפוש ומצאתי כמה מדריכים, אך הייתי רוצה לשמוע תוצאות מאנשים שאולי ניסו, חוות דעת שיתנו לי דעה טובה יותר בעניין. תודה לעונים, חג שמח ושנה טובה.

• 0 תגובות
    • 486 צפיות
  25. Started by Keman,

GIGABYTE כנראה תהיה הראשונה שתציג את הלוח על R790 הלוח יקרא GigabyteGA-MA790-DQ6 והנה תמונתו : [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 486 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.