עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by akalithium,

כרגע יש לי 2x512 Mb Kingston 667 אחותי כרגע בארה"ב ויכולה לקנות בשבילי עוד זכרון השאלה שלי היא ע"מ שאוכל לעבוד ב DUAL CHANNEL אני חייב לקנות את אותו דגם או לא ? אני אקנה כנראה עוד סט של 2X512 וכמה עולה ג'יגה זכרון כאן בארץ ?

• 1 תגובה
    • 472 צפיות
  2. Started by דני זוקו,

אני עומד לקנות מחר מחשב ורציתי לדעת: איך ה-abit ip35-e לעומת ה-gigabyte ds3 l ? ??????????????????????????????

• 2 תגובות
    • 472 צפיות
  3. Started by lubian,

לוח אם הישן שלי Gigabyte GA-K8NS הפסיק לזהות דיסקים קשיחים לא IDE ולא SATA. בדקו לי לוח במעבדה ואמרו שכבלים נפוחים וצריך להחליף לוח. לוח Socket 754 וקשה מאוד למצוא כזה היום. האם עדיף לנסות ולמצוא לוח כזה בכל זאת או לקנות לוח+מעבד+זכרון חדשים? ואם כן אז איזה? מחשב הזה שימושי רק לגלישה באינטרנט ולהורדות.

• 3 תגובות
    • 472 צפיות
  4. Started by The computer,

אם אני משלב כרטיס מסך נניח GT 9800 בלוח עם צ'יפסט מתקדם וכרטיס מסך מובנה האם הכרטיס המובנה עדיין תורם לכוח העיבוד הגרפי או שהוא בטל ואני נשאר רק עם הכרטיס הנפרד?

• 1 תגובה
    • 472 צפיות
  5. שלום לכולם, בחלק מלוחות האם, יש מסך פתיחה בשלב העלייה הראשון של המחשב, לדוגמא - לINTEL, לASUS וכד'. לאלו מהלוחות שאין, הבנתי שניתן לצרוב זאת. יש חברות שעושות את זה בלי קשר, לדוגמא מפעל הפיס או בתי הספר למיניהם. מישהו ניסה לעשות את זה? עשיתי חיפוש ומצאתי כמה מדריכים, אך הייתי רוצה לשמוע תוצאות מאנשים שאולי ניסו, חוות דעת שיתנו לי דעה טובה יותר בעניין. תודה לעונים, חג שמח ושנה טובה.

• 0 תגובות
    • 472 צפיות
  6. Started by GoldenAxe4000,

שלום רב אשמח לדעת על ביצועי ה 9XX לדוגמא 940 או 960 עם VT (ביצועי VIRTUAL MACHINE בחומרה ) ואיך הוא מקודד וידאו ? וגן עלויות (לעומת ה 820 שרוצה להחליפו) תודה

7. Started by dvirf1,

היי, יש לי לוח אם intel 82865 ואני מעוניין לקנות 2GB DDR (הבנתי ש 4GB נתמך רק במעבדי 64 ביט). איך אני יודע עד איזה תזמונים (ב MHz) לוח האם שלי תומך (מעוניין ב 800MHz)?

• 5 תגובות
    • 472 צפיות
  8. Started by אדן,

שלום!היה לי מעבד של אי אמ די עם לוח אם nf7 של אביט. עכשיו קניתי מעבד של אינטל עם לוח p35 ds3l של גיגה בייט.הכונן הקשיח נשאר ולהפתעתי הוינדוס עלה ועובד.איך זה יתכן? מובן שכדאי שאפרמט, אך עד שאגבה את המידע האם יש סיכון?

• 2 תגובות
    • 472 צפיות
  9. Started by ofir_b,

וול, אני רוצה לשנות את התזמונים בזכרונות בלוח הזה ל5-5-5-15, משהו כזה. אבל איפה התפריט או איך אני משנה את התזמונים בביוס? חשפתי ולא מצאתי.

• 0 תגובות
    • 472 צפיות
  10. בהנחה שאני קונה E6300 עם לוח Asus P5B Delus איזה מהירות של זכרונות אני צריך ? 533 או 667 ? מה המשמעות של המהירות הזו? בכלל עד עכשיו הייתי רגיל לקנות 800... מישהו מוכן לעשות לי סדר בבאלגן . תודה.

• 1 תגובה
    • 472 צפיות
  11. כבר יצא בארץ מעבד של אינטל שיותר טוב מ FX60 ? תודה וסליחה שאני לא מעודכן

• 1 תגובה
    • 472 צפיות
  12. חיפשתי בנעוצים, לא מצאתי..

• 4 תגובות
    • 472 צפיות
  13. Started by sirmoreno,

?

• 1 תגובה
    • 472 צפיות
  14. Started by Born2Kill,

1) באיזה ציוד אינטל משתמשת לייצור המעבדים שלה? 2) באיזה חומרים? 3) מאיפה לקוח היידע? אל תגידו לי לחפש בויקי, בגוגל וכו'... כי לא מצאתי. את המידע הזה אני צריך בשביל עבודה

• 1 תגובה
    • 472 צפיות
  15. שלום לכולם,צהריים טובים. אני מחפש כבר זמן מה בEBAY זכרונות של GSKILL 2 GB CL4 הדגם של HK 800MHZ ואני לא מוצא יחסית בזול.. הבנתי שהמחיר כולל משלוח ארצה הוא נע בין 650-750ש"ח אם אפשרי לקבל לינק לאתר דומה לאיביי אמין שמוכר את הזכרונות שם או לחלופין גם דגם אחר של הזכרון או של חברה אחרת יתקבל בברכה. תודה.

• 0 תגובות
    • 472 צפיות
  16. Started by ofirn2,

בחודש יוני הקרוב יתחיל השיווק והמכירה של לוחות האם החדשים של GIGABYTE שחלקם תומכים DDR3 בזיכרונות. אני מחכה להם מאוד משום שאני מתכנן קניית מחשב חדש. עכשיו אני צריך עזרה האם לבחור את הלוחות האם האלה שתומכים DDR3 במקום לוחות האם שקיימים כיום. חסרון אחד גדול שלהם שהם לא תומכים SLI וזה פאק כי SLI זה הדור הבא של כרטיסי המסך. בכלל שווה להשקיע כסף על הלוחות אם האלה? משהו יכול להגיב לגבי הביצועים שלהם בשביל GAMER? הם טובים ל- O.C בכלל? עד כמה הזיכרונות של ה-DDR3 מהירים?

• 1 תגובה
    • 472 צפיות
  17. Started by gal,

יש איזה חנות שאני חושב אולי לקנות חלקים לשדרוג ממנה ומבחינת הזכרונות אין הרבה אופציות,מצאתי זכרון DDR2 667 של HYNIX רציתי לדעת מה דעתכם על הזכרון הנ"ל? שווה להשקיע ב2 סלוטים של 1 גיגה של החברה הזאת? או שפשוט לקנות משהו אחר במקום?

• 3 תגובות
    • 472 צפיות
  18. אם הלוח אם שלי תומך רק בddr2 533 האם אני יכול להרכיב עליו סטיקים של 667 והם יפעלו על 533 לכל דבר?!

• 1 תגובה
    • 472 צפיות
  19. הדריברים(כרטיס קול וכרטיס מסך) של מחשב DELL לא שונה ממחשב רגיל נכון?

• 1 תגובה
    • 472 צפיות
  20. שלום לכולם. אני מחפש זיכרון ל-OC רצחני,הרכיבים שברשותי הם: Intel® Core 2 Duo E6600 Asus P5B Deluxe ENERMAX LIBERTY 620W איך הזיכרון הבא ?? תודה.

• 0 תגובות
    • 472 צפיות
  21. אה אני לא יודע בדיוק איך להסביר את זה אבל כרגע ברשותי לוח אם -- ASROCK K7S41GX ואני הולך לקנות לוח אם של GIGABYTE GA-GK8NF9U 939 NFORCE ULTRA CHIPSET אתם יכולים להגיד לי אם זה אפשרי להחליף אחד בשני מבחינת מידות .. ? זה אפשרי .. ? יש להם אותה מידה ? כאילו מידה סטנדרטית....

22. איך חברת כרטיסי זיכרון PQI לסטוק אחד של ג'יגה 667? או בכללי איך הם?

• 2 תגובות
    • 472 צפיות
  23. לפי מה שהבנתי יש שני בקרים לכונני SATA בלוח, הראשון: ICH8 Southbridge והשני: Gigabyte SATA2 chip לפי המפרט של הלוח, הבקר השני תומך ב-Raid בעוד הראשון לא, האם יש עוד הבדלים בין "איכות" הבקרים? במילים אחרות לאיזה מהשניים עדיף לחבר את הכוננים.. שאלה נוספת - הבנתי שההתקנה של ווינדואס לא מזהה את הכוננים שמוגדרים כ-Raid וצריך לספק אותם דרך הפלופי בלבד - האם זה נכון? אי אפשר להשתמש בסי די רום?

• 1 תגובה
    • 472 צפיות
  24. כשאני עושה ריסט/מדליק תמחשב מופיעה כתובית memory runs at dual channel inter leaved מה זה אומר? שהזיכרון DDR2 לא מוגדר כעובד בקצב כפול?

• 1 תגובה
    • 472 צפיות
  25. שלום לכולם לאחרונה התחדשתי בGTA 4 ואני ממש מאוכזב מביצועי המחשב שלי. המעבד: athlon 64x2 4600 לוח האם: ASUS M2N-E NFORCE 570 זכרונות: G.SKILL 2GB 800MHZ CL4 נקנו לפני כשנתיים וחצי + HD 4850 חדש. ספק: ENERMAX LIBERTY 500W מסך 1: DELL 2007WFP מסך2: SAMSUNG LA37A550 - FULLHD בדרישות של המשחק המעבד היה המינימום בהגדרות המינימום - אבל עדיין לא חשבתי שזה יהיה כלכך קריטי כי ככה זה בדרך כלל במשחקים. מקריאה פה בפורומים הבנתי שהדבדתי והמעבד במשחק הזה ספציפי חשוב יותר מכרטיס המסך. מאחר ואני קונה ומשחק משחק אחד לתקופה מסוימת "נתקעתי" עם משחק שאני משחק בהגדרות בינוניות מינוס. מה לעשות? לשדרג מעבד? לאיזה? אינטל? או AMD. בבקשה עזרו.. וכן אני מוכן לשדרג רק בגלל משחק אחד מה שיש לי ילך לאחי…

• 0 תגובות
    • 472 צפיות

דיונים חדשים בפורומים