עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by NI4NI,

אני צריך לקנות זכרון 512MB PC3200. אבל אני לא בדיוק מבין את המשמעות של שאר הנתונים (CAS,LATENCY, תזמונים וכ"ו). מה זה אומר אם כתוב שהזכרון הוא CAS2 3-3-2 T1 ? מה ההבדלים ? האם מישהו יכול להסביר פה בפירוט מה אומרים הנתונים האלו, איזה נתונים נחשבים טובים ? או אולי לצרף לינקים למאמרים שמסבירים את זה ? תודה

• 1 תגובה
    • 547 צפיות
  2. שלום לכולם יש לי מעבד של amd 1800 ורציתי לשאול אותכם כי אני יודע שהמעבדים של amd מתחממים אז רציתי לדעת אם זה בסדר

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by Booobb,

האם עידכון BIOS הוא שונה משאר העידכוני הדרייברים האחרים ? אם לא, אפשר לקבל הסבר קצר איך לעדכן BIOS ? ומה בדיוק עוזר עידכון BIOS ? תודה רבה !

• 7 תגובות
    • 925 צפיות
  4. Started by Atlon-Xp,

מוזר עם אני מאמץ אותו או שאני מתשקין משהו או משהו דומה הוא עושה ציפצופים מעצבנים למשל ככה ציייייייציציצייייייייייייייי!!!! לא יודע בע ואני לא יודע איך לסדר את זה ולמשל פעם אחת זה עשה את זה לאיזה דקה שלמה ועשה Error במסך כחול.... עשיתי רסט הראה שהוא לא מזהה את ההרד דיסק ואז כיביתי הדלקתי וזה הסתדר אבל הוא עדיין עושה ציפצופים!!! בבקשה עזרה דחוף!

• 8 תגובות
    • 864 צפיות
  5. אני לא מצליח לבחור איזה מעבד: AMD Athlon XP 3200+ Barton (512K, 400Mhz) BOX CPU או Intel Pentium 4 3.06Ghz 800Mhz 512K Box ואני לא מתכוון לעשות לו oc מחשב שמיועד בעיקר למשחקים כבדים ואני מתכוון לנצל את המירב ממנו מה יותר טוב מבחינת ביצועים בלבד???

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by SHLOMI71,

שלום אני מעוניין לשדרג את המחשב שלי: מעבד AMD 2500 512MB זכרון DDR400 ההתלבטות היא לגבי הלוח: אני רוצה לוח עם חיבור רשת , 1394 והרבה חיבורי USB מה מומלץ: ASUS A7N8x delux ABIT NF7SL MSI K7N2 Delta או שיש לכם המלצות אחרות OC עדין אם בכלל תודה שלומי

• 1 תגובה
    • 549 צפיות
  7. האם יש לוח אם אם כרטיס מסך ONBOARD טוב?

• 4 תגובות
    • 573 צפיות
  8. לאחרונה GEIL הוציעה זכרונות חדשים ואני הייתי רוצה לדעת מה אתם חושבים\יודעים עליהם? שמם המלא הוא: GeIL DDR-RAM 512MB (2x256) 3200 Golden Dragon Series Dual אני יודע שערכת הצו ארוצי הקודמת שלהם הייתה גרועה ואולי אלה מתקנים את המעוות. בתודה מראש.

• 5 תגובות
    • 694 צפיות
  9. Started by gizunt,

אני רוצה לקנות לוח אם לP4 2400 C ואני לא יודע איה לוח עדיף. האינטל המקורי החדש שעולה קצת פחות אך אני לא מכיר את הכרטיס קול שלו, או את ה GYGABYTE שלו כרטיס קול די טוב לטעמי. תודה.

• 1 תגובה
    • 514 צפיות
  10. איך ה-O/C שלו? האם הוא ייתן ביצועם טובים יותר במשחקים? לא מזמן היה באתר של טום ביקורות על לוחות NFORCE 2 שתומכים במעבדים החדשים של בארטון עם ה-400 FSB והוא היה לא רע. אם יש לכם ביקורות זה יעזור תודה.

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  11. Started by yar26,

יש לי לוח של גיגהבייט GA-7VAX ואני רוצה לקנות זיכרון אחד של 512 במחיר סביר למחשב עם שימושים סטנדרטיים. לאיזה מהירות זיכרון מקסימום אפשר להגיע עם הלוח הנ"ל איזה זיכרון מומלץ לקנות? ( חברה ודגם ). בהמון תודה YAR26

• 1 תגובה
    • 509 צפיות
  12. Started by Jack_g,

הכוונה ללוח שאפשר להכניס 4 מודולות של זיכרונות ולעבוד עם כולם בDUAL MODE? כי ל אינטל יש המון לוחות כאלו מה לגבי AMD?

• 8 תגובות
    • 617 צפיות
  13. האם אני ירגיש הבדל גדול בין BARTON 2500, לבין 2.4C ומדובר אך ורק במשחקים!

• 7 תגובות
    • 909 צפיות
  14. יש לי זיכרון CORSAIR DDR-RAM 256MB 3200 CAS2 Memory ואני רוצה להוסיף עוד 256מ"ב של זיכרון אבל של חברה אחרת, זולה יותר. 1. האם זה אפשרי לשלב שני סטיקים של חברות אחרות? 2. האם זה יכול לגרום לבעיות כלשהן? 3. באיזה חברה לבחור? בהנחה שזה יהיה יותר זול מזה של Corsair היקרים. אשמח אם אקבל את התשובות ממשתמשים שיש להם ניסיון בדבר. תודה

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by vourt,

מה כדאי יותר לקניה למערכת שתעבור OC כמובן, מעבד ה2500 AMD Barton או מעבד ה2600 Thoroughbred Core - 0.13 AMD תודה, כפיר kfir@jesta.co.il

• 3 תגובות
    • 710 צפיות
  16. התקציב של בערך 1200 ש"ח וזה מה שהציעו לי.... AMD ATHLON XP 1700 360 ש"ח TwinMos 256MB PC 2700 DDR 248 ש"ח ABIT NF7 Nforce 2 AMD 612 ש"ח מה אתם אומרים...... אני יודע שזה מפרט ל OC ואם אני אקנה כניראה שאני אעשה OC אבל אולי יש לכם הצעות אחרות... הייתי רוצה גם לשמוע הצעות למערכת שתעבוד טוב שלי OC. תודה!

• 5 תגובות
    • 697 צפיות
  17. אני מחפש את שם התושבת של מעבד PentiumIII 500MHz (כן, ישן). חלק אמרו לי Slot A (זה לא AMD?), חלק אמרו Socket 1 או Socket A. זה לא המחשב שלי, אלא של חבר שהלך לו הלוח-אם. אני רוצה לחפש בלוחות קנייה/מכירה ברשת, דרישה ללוח מתאים, הבעיה היא שאני לא יודע איזו תושבת לכתוב. תודה מראש.

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. עד היום היה לי DualDDR כששני הסטיקים היו 256.. אם אני אקהנ סטיק של 512 ואשים אותו ככה שאחד יהיה 256 והשני 512 אני עדיין אוכל להפעיל DualDDR ?

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. Started by naorai,

לא כל כך הבנתי כמה GHZ זה אחד GIGA FLOPS? אולי מישהו יוכל לתת לי טבלה עם כל השמות והשווי שלהם אם כן אני יודה לו מאוד... ;D

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. היי, הייתי מעוניין בייעוץ בנוגע לבחירת לוח אם ומעבד. תנאי ההתחלה הוא שהלוח יהיה של גיגהבייט ויבחר בין הלוחות הבאים: ga-8knxp ga-8ipe1000pro ga-8p3nxp לגבי המעבדים אני מתלבט בין 2.4 ל 2.67 800 שניהם כמובן שרציתי את הga-8knxp-ultra אבל המחיר ממש מוגזם. אני לא שמעתי מספיק לא על הציפסט 875p ולא על ה 865pe ולכן אני לא יודע באיזה לבחור. כמו כן, לא מצאתי הבדלים מדהימים ביניהם ברמת ההבנה שלי מבלבד כמה כלים נוחים לתפעול בשני הלוחות אחרונים ברשימה. האם למישהו יש המלצות או השגות בנוגע לאמור? האם אמור לצאת איזה לוח חדש שיוריד את המחירים וכדאי לחכות לו שבוע שבועיים? בנוגע למעבדים נראה לי שהייתי הולך על ה 2.67 אבל אשמח לשמוע את חוות דעתכם. תודה רבה, רן

• 4 תגובות
    • 613 צפיות
  21. אני רוצה לקנות עוד סטיק של זכרון (256ddr) אבל הבעיה היא שאני לא יודע בדיוק איזה זכרון יש לי . אז רציתי לשאול אם יש איזה שהיא תוכנה שמאפשרת לבדוק איזה זכרון יש לי בדיוק ? נ.ב הסטיק זכרון שאני אמור לקנות צריך להיות באותו מהירות של זה שיש לי נכון ? ומה עם החברה גם זה חשוב ?

• 2 תגובות
    • 596 צפיות
  22. Started by ccc,

שלום סוףסוף מכרתי את המחשב שלי ועכשיו אני רוצה לשדרג לוח+מעבד אבל יש לי כמה בעיות... נתחיל, יש לי בערך 1600 שח 1500-1600... לקניית מעבד+לוח+אולי זכרון למה אני אומר אולי זכרון? בהתחלה חשבתי לעצמי שאני לא צריך... כי יש לי כבר קינגסטון 512 מגה אבל PC2100 אבל אם אני ארצה לקנות את הבארטון שעובדים ב333 מהץ אני חייב להחליף זכרון כדי שהוא יפעל נכון? בכל מקרה אני לא יודע מה לקחת... במידה והזכרון יעבוד אז לוח+מעבד תמליצו לי בבקשה בהנחה והוא לא יעבוד מה הייתם עושים? קונים ברטון וזכרון או רגיל ולשים את שלי? בכל מקרה אני רוצה דעות, המלצות בקשר לשילוש הזה אני מבולבל לגמרי... לא יודע מה לקחת.....

• 14 תגובות
    • 792 צפיות
  23. יש לי לוח של אסוס די ישן.... האפשרויות oc שלו הן לא רבות לכן... החלטתי שאני קונה לוח חדש.... איזה לוח כדי ל oc משחקים ושיהיה כמה שיותר טוב עם זיכרונות ddr.... וכמובן שיתאים למעבד 2000 mhz שיש לי אכשיו

• 5 תגובות
    • 622 צפיות
  24. אני עוזר לחבר לשדרג את המחשב ויש לי שלושה אופציות מתוך מעבדי AMD - האפשרויות-1700/1800/2000 איזה מעבד יהיה טוב יותר אם אני אולי יעשה OC? האם שלושתם טובים לזה?

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. אני הבנתי שתרומת הביצועים של ה DUAL DDR היא בערך ארבעה אחוזים, במקרה הטוב. למה לא ללכת ולקנות לוח KT400? האם הוא מנצל טוב יותר את משאבי המעבד למשל (NFORCE)?

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים