מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
אני עומד לקנות מחשב חדש עם מעבד של אינטל - פנטיום 4 2.4, עם מהירות באס של 800mhz. אני מבין מה אומר ה-HT - זו טכנולוגיה ש"מחלקת" את המעבד הפיסי לשני מעבדים לוגיים, ומאזנת את העומס בין שני המעבדים האלה. כל אפליקציה שאני אפעיל תתמוך בטכנולוגיה הזו? ואם לא, איזה אפליקציות כן יתמכו? אני משתמש ב-win2000 תודה
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
במידה ולא אני :AR15: בו
-
- 4 תגובות
- 501 צפיות
-
-
שאלה בקשר לחום של המעבד והלוח מה אתם אומרים על התוצאות בתוכנה SiSoftware Sandra Temperature Sensor: Brod Temperature 45c/113f CPU1Temperature 127c260f-----> פה יש משולש צהוב עם סימן קריאה בפנים CPU2Temperature 45c/113f
-
- 4 תגובות
- 522 צפיות
-
-
Mushkin DDR-RAM 512MB 3500 Memory GeIL DDR-RAM 512MB 3700 Platinum Memory 466 Mhz !!! , CAS 2.5 6-3-3 2T, hand picked 4.5ns, 2.6-3.1V, 6 Layer Lower Noise PCB, Tin Coated Copper Heat Spreader GeIL DDR-RAM 512MB (2x256MB) 3500 ULD Ultra Low Latency Dual Channel Memory Kit 433 Mhz, CAS 2 6-3-3 1T, hand picked 4.5ns, 2.6-2.9V, 6 Layer Lower Noise PCB, Tin Coated Copper Heat Spreader, Dual Channel SPD CORSAIR DDR-RAM 512MB 3200 Low Latency CAS2 Memory LOW LATENCY,2-2-2 TIMINGS מחיר לא משחק פה תודה
-
- 84 תגובות
- 7.6k צפיות
-
-
(זה קשור ללוח-אם לכן שמתי פה). בימים האחרונים שמתי לב שהשעון של המחשב ממהר ב-15-20 דקות כל 24 שעות. (8RDA+ ו-WIN XP PRO) עשיתי עדכון של הזמן אוטומטית ("INTERNET TIME"), הוא עידכן בהצלחה ואח"כ ביטלתי את העדכון האוטומטי של הזמן(כי זה לוקח שעה אחורה, ואני יודע שאפשר לבחור מדינה שונה, אבל לא רוצה). בקיצור אחרי שאני עושה את העדכון של השעון (או מכוון ידנית לשעה המדוייקת), חולפות בערך 24 שעות והוא ממהר ה-15-20 דקות. כל פעם אני משנה מחדש, (גם ידנית ניסיתי), וכל פעם זה חוזר למהר מחדש. מה עושים?
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
תזמונים וכו'? ומי נראה לכם עדיף לOC?
-
- 4 תגובות
- 544 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת איזה לוח אם עדיף לפנטיום 2.4C מהלוחות הנ"ל?
-
- 9 תגובות
- 637 צפיות
-
-
יש לי לוח אם של חברת Epox מדגם 4BDA. לאחרונה רכשתי זיכרון TwinMos 256MB 3200 400MHZ וניסיתי להתקין אותי בלוח אם שלי, אך משום מה, המחשב לא רצה לעבוד עם הזיכרון הזה ונתקע ישר עם הדלקת המחשב. סטיק הזיכרון הספציפי הזה נבדק במחשב אחר והוכח שהוא תקין. בנוסף לכך, שמעתי על עוד מקרה שבו אותו הזיכרון גרם לבעיה בלוח של Epox. האם יש עוד אנשים נתקלו בבעיה הזו? אשמח לשמוע אם יש אנשים עם Epox ו TwinMos ואין להם שום בעיות.
-
- 3 תגובות
- 547 צפיות
-
-
אני כאן בפאב קבוע שלי יחד עם חבר שמבין יותר ממני במערכות הפעלה יותר ממני ושנינו הגענו למסקנה שהבעייה עם המחשב כאן שמשמש בעיקר לשמיעת מוזיקה זה שאין לו מספיק זכרון (128 MB) הבעייה זה שאני רוצה לוודא איזה מעבד זה בלי להכביד עליו הוא קורס גם ככה קיצור WINDOWS 2000 מזהה את זה בתור X86 FAMMILY 6 MODEL 5 STEPPING 1 נראה לי שזה פנטיום 4 כי WINDOWS 2000 אמור לזהות כל דבר אחר לא? בכל מקרה זה בשביל לדעת איזה זכרון הגיוני שצריך אני מתכוון לבדוק באמת מחר
-
- 3 תגובות
- 612 צפיות
-
-
שלום ! אני מדבר על זכרונות מושקין (לדוד שלי..) הוא כרגע מתלבט (הבדל של 80 שקל) האם לקחת 1GB של זכרון BASIC (ואולי לשים לו CAS2 שיהיה קצת נורמלי..) או 512MB של זכרון BLACK או BLUE.... חשוב לציין שהמערכת לא מיועדת ל-OC ואולי יהיה בעתיד - ואם יהיה הוא יהיה מאוד קטן. לכן כרגע השינוי היחידי יהיה בתזמונים , וגם זה בספק. מה עדיף ? תודה.
-
- 4 תגובות
- 759 צפיות
-
-
מחפש לוח אם מבוסס (RDRAM (PC1066 ושתומך במעבדי אינטל עם 800MHz FSB לא הצלחתי למצוא אפילו אחד - למישהו בא לעזור ?
-
- 5 תגובות
- 599 צפיות
-
-
יש לי 2500 שקלים ואני רוצה להשקיע אותם במעבד, לוח אם, זכרונות והכל ל OC חזק כמה שאפשר. יש לי כל-כך הרבה התלבטויות ואני כבר משתגע! אני יכול לקחת AMD BARTON 2500 512K שהוא ממש זול וממש חזק באוברקלוק ב 620 שח' ואז אני גם יקנה לוח שבטוח לא יעלה על ה 650 שקל ואז יהיה לי הרבה כסף גם לזכרונות על רמה כמו ה קרוסאיר LL 512 MB אבל מצד שני אני יודע שה P4C 800FSB הוא מעבד חזק מאד ונותן ביצועים מדהימים ב OC וגם יש לוחות לפנטיום שהם מאד חזקים ומלאים בכל טוב (אני לא מחפש פיצ'רים), אבל גם פה יש לי התלבטות בין אם לקחת 2.4 או 2.6 או אפילו 2.8 ! וגם הזכרונות מאד חשובים, אני לא רוצה פחות מ 512 ואני רוצה את זה בסטיק אחד כי אנחנו מדברים פה על מערכת ל OC בקיצור חבר'ה אני ממש מבולבל ואני לא יוד…
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כי יהיה ניצול יותר טוב שלהם תקנו אותי אם אני טועה
-
- 4 תגובות
- 484 צפיות
-
-
בגלל בעיות איטיות עם הארד דיסק נראה לי שמין הראוי שאני יעדכן את גירסאת הביוס (אין לי את אופציית ה S.M.A.R.T) אז ככה יש לי לוח אם של VIA... שאני מפעיל את המחשב יש את הלוגו הזה של Energy Star ועוד שאלה האם הגדרות הנוכחיות של הביוס ישמרו או שאני יצטרך להגידר הכל מההתחלה?
-
- 5 תגובות
- 773 צפיות
-
-
למחשב החדש אני קונה 512MB זיכרון PC3200 אני יודע שזה יבוא בשני סטיקים של 256MB השאלה שלי היא אם אני עושה DUAL DDR בין שני הסטיקים המחשב יכיר אותם כ256MB עם פי 2 BUS, או כ512MB? אני לא הבנתי את זה
-
- 2 תגובות
- 547 צפיות
-
-
מתי יגיעו לוחות עם KT 600 לארץ ומה יתן ה KT600 לעומת ה KT 400 ??
-
- 5 תגובות
- 635 צפיות
-
-
בזמן האחרון אני רואה מודעות של מחירת מחשב של ELITE עם מעבדי 1800 DURON או עם DURON 1600 איפו יש מעבדים כאילו למכירה ללא הלוח
-
- 9 תגובות
- 975 צפיות
-
-
אבקש מידע על אפשרות הוספת יציאת usb למחשב פנטיום 3 תוצרת חב' cbox ?
-
- 3 תגובות
- 522 צפיות
-
-
הזיכרונות הם דגם... KVR400X64C3/512 די די אר 400 512 קיי כול אחד יש לי גם מעבד פנטיום 4 3 גיגה הרץ 800 HT שורה תחתונה עוד לא קניתי לוח.... כי יצאתי מדעתי כבר. אני מת ליקנות את הלוח של אסוס p4c800 אבלללללללללל.... לא יודע עם הזיכרונות האילה מתאימים ללוח. אז אוקיי שלחתי מייל לאסוס .... והמפגרים הפנו אותי לאתר שלהם בכתובת של הלוח ששם יש רשימה של זיכרונות ובניהם קינגסטון אבל אף אחד לא הדגם שלי... עכשיו למה אני אומר מפגרים כי ברור שכבר חרשתי על האתר שלהם ועל המנואל (המדריך) של הלוח ואני לא צריך שאיזה מפגר שם יתן לי לינק לרשימה שהם רשמו (ולא הבנתי אם הרשימה היא רק המלצה או שזה רק מה שעובד עם הלוח) רציתי שאיזה מהנדס או מי שמבין שם לעזאזל יתן לי סה"כ תשובה ברורה כן מתאים או לא…
-
- 9 תגובות
- 775 צפיות
-
-
-
קניתי מערכת העובדת ב- DUAL DDR עם שני סטיקים של WINBOUND 512 MB 3200. ב-BIOS תחת MEMORY FREQUENCY ב- AUTO MODE הוא כותב 333 MHZ...זה לא אמור להיות 400? כמו כן על סטיק אחד כתוב BH-5 ועל השני BH-6... האם זו סיבה נוספת לכך שהWINDOWS קורס תכופות, זה משפיע על היציבות?
-
- 7 תגובות
- 891 צפיות
-
-
מה תגידו עח התוצאות המדיהימות של המחשב החדש שלי?
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-
אני לא יודע מה יתן ביצועים עדיפים ??? אני מתכנן OC כמה שיותר גבוה . האם התזמונים העדיפים של CORSAIR יפצו על הנפח של 256 מגה במקום 512 כי איתם יהיה אפשר להגיע רחוק יותר ובתזמונים טובים בהרבה. בעוד חודש חודשיים אני יוכל לקנות עוד סטיק של CORSAIR , אבל אז זה יפגע ב OC . ככה שזה בעיה. מה אתם אומרים?
-
- 9 תגובות
- 737 צפיות
-
-
מישהו שמע על הזכרונות האלה. בחנות אמרו לי שאלה זכרונות מהירים במיוחד. לא מצאתי ביקורות. מה דעתכם ? שווה 280 שקל ל-256MB ?
-
- 7 תגובות
- 900 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות זכרון 333/2700 אבל אני לא יודע של איזה חברה - לאיזה חברה יש זכרונות טובים? ( לא במחיר של 27,954,975 ש"ח) ד.א - הלוח אם הוא EOPX 8RDA.
-
- 3 תגובות
- 566 צפיות
-