עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by lirancoh85,

אם יש לכם קישור לאתר שמראה תמנות וביצועים זה יעזור נורא תודה רבה

• 4 תגובות
    • 741 צפיות
  2. Started by adamkat,

אני קונה מחשב עוד מעט וחשבתי לעצמי למה צריך, המשתמש הממוצע, מעבד כפול ליבה? או אפילו מרובע ליבות כמו שאינטל הולכים להוציא בעתיד. האם ריבוי הליבות הזה יכול להשפיע על אפליקציות שלא כתובות באופן יעודי (multi-threading)? האם בן אדם ממוצע שמשתמש 95% מהזמן באינטרנט ובתוכנות אופיס יכול להפיק תועלת מהתכנולוגיה הזאת? אני מבין שזה הכיוון שהטכנולוגיה הולכת אליו ואני לא רוצה לתקוע את עצמי על העקרון אבל אם מישהו יסביר לי קצת מה קורה פה אני אשמח. תודה

3. סיור בדוכן רחב הידיים של יצרנית השבבים בתערוכת CES 2018 ממחיש את שינוי הכיוון הגדול שהיא עוברת בשנים אלו לכתבה

4. Started by bcarmi,

המאוורר שנמצא על לוח האם שלי ABIT IS7E מרעיש נואשות... כמו משאית בירידות לטבריה.............. מדובר על המאוורר (הכחול) שיושב על הלוח ולא על המאוורר של המעבד. היכן אפשר להשיג מאוורר כזה, ואולי מלוח אם מושבת??? עיזרו בבקשה אני לא רוצה להחליף לוח אם (והוא מצויין) בגלל וינטלטור. בועז

• 8 תגובות
    • 766 צפיות
  5. שלום ברצוני לדעת האם מעבד ה6300 2m החדש הקונרו חזק יותר מאשר intel 945 d 3.4 2x2m אני שם אחד משניהם במחשב חדש ההבדל בין הקונרו לבין ה945 היינו 60 שח מה כדאי בהתחשב בעבודה שבעיקר אני מתעניין במשחקים והרצת תוכנות באופן כללי לתחזוקת המחשב אשמח אם תראו לי בנצמארק מעודכן תודה רבה אדם

6. Started by YRP99,

הייתי אמור לקבל את המחשב שלי עם ה Q6600 השבוע אבל כנראה עקב חוסר במעבדים הקבלה של המחשב נידחתה לתחילת שבוע הבא והם כרגע ממתינים להספקה חדשה לחנות (החנות היא גיבור מחשבים - רמת גן) יש מצב שההספקה החדשה תהיה סטפינג G0 דבר שני זה אם אפשרי לדעת מה הסטפינג גם לאחר הרכבה של המעבד והמאוורר וללא הקופסא זאת אומרת לפי ה BIOS? ושאלה אחרונה, עם המפרט הנ"ל GIGABYTE GA-P35C-DS3R (QUAD READY) INTEL P35 HD AUDIO+DTS GBL INTEL CORE 2 DU QUAD Q6600 2.4GHZ 1066MHZ 8MB 64BIT BOX CORSAIR TWIN2X2048-6400 DDR2 2GB (1GBX2) 800MHZ CL5 DUAL XMS HIGH PERFOMANCE וקירור של ביג טייפון סתם ככה כדי לסבר את האוזן, יש איזה לכם השערות לכמה אני אוכל להגיע ב OC במצב של יציבות מקסימלית וללא חשש להתחממות יתר…

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. לפני כמה ימים רכשתי i5 3570 ולוח h77-d3h לא רציתי אובר קלוק ולא לעבור למערך sli בשביל הצרכים שלי זה לא מספיק אז, הגעתי למסקנה שתריך להחליף אני אחליף את המעבד ל3570k ולוח z77 השאלה איזה לוח אם יהיה סביר ויעמוד בעומס לא רוצה להגיע מעל תדר 4.2 מחפש לוח עד 600-700 שקלים וכמובן קירור אוויר נורמלי למעבד . כמובן שהלוח יעלה לי פחות כי יש לי זיכוי של בערך 500 שקל על הלוח הקיים שלי. תודה רבה . כמו כן הצרכים הם סימולוטרי נהיגה על פני 3 מסכים כגון iracing ו rfactor 2

• 11 תגובות
    • 743 צפיות
  8. אז ככה. יש לי במחשב שני סטיקים של KINGMAX-BGA שעובדים ב DUALDDR400 והתזמוני דיפולט שלהם הם 2.5-4-4-8 בכל מקרה, מכוון שבלי קירור יותר טוב אני לא מתכנן לעלות את הבאס, חשבתי בינתיים לנסות לראות כמה נמוך הם מגיעים בתזמונים. התחלתי ב2.5-3-3-7 המשכתי ל2-3-3-7 ומשם עד 2-3-3-5!!!! (ל222 הם לא מגיעים מן הסתם...). בכל מקרה, ההבדלי ביצועים במבחנים סינטטים (אידה וסנדרה) ממש זניחים: מסנדה: int4393 float4421 אידה READ 4074 WRITE 1176 הצלחתי לעלות ל: אידה READ 4127 WRITE 1300 סנדרה int4503 float4503 יציב אחרי יום של ממטסט ויום של פריים. זכרונות נחמדים. מקווה להגיע לבאס טוב עם העלאת תזמונים על מה כדאי לשים את הערך האחרון (הלוח מאפשר בין 5 ל8) ? תודה

• 1 תגובה
    • 647 צפיות
  9. Started by slim_shady,

אני רוב הסיכויים קונה מחשב חדש ורציתי לשאול, אם אני קונה לוח אם טוב ומעבד כפול ליבה אז עדיף לי ליקנות 1G ולשפר בשאר החלקים או לקנות 2G ולהתפשר על החלקים האחרים? (סך הכל 4000+- ש"ח ככה שיש פה העדפות, לא קטנות) ? ? ?

• 10 תגובות
    • 674 צפיות
  10. שלום, רכשתי מחשב שלם עם הזכרון OCZ DUAL CHANNEL KIT 2GB 800mhz בחנות נאמר לי שזהו DIM יחיד שעובד בDUAL CHANNEL (הייתכן?) כך שאוכל להגיע עד 8GB ע"י שידרוגים כשהגיע המחשב, פתחתי לבדוק את הזכרונות וגיליתי ששמו לי OCZ 1GB X2 פניתי לחברה ועכשיו הם אומרים כי OCZ DUAL CHANNEL KIT 2GB 800mhz זה שני כרטיסים של 1GB זהים אז למה נאמר לי כי זה כרטיס יחיד שעובד בDUAL CHANNEL???!! בחברה לא הסכימו להחליף לי לכרטיס יחיד בטענה שאין כרטיס כזה מסדרת PLATINIUM ולא הסכימו לפצות אותי נכנסתי לאתר OCZ "ולהפתעתי" מצאתי כרטיס כזה חזרתי אליהם להראות להם כי יש כרטיס כזה ואמרו שהם יבדקו ויחזרו אליי המחשב נרכש בתאריך 15/8/07 ומאז לא חזרו אליי, אלא אני יתקשרתי כל יום, וכל יום אמרו לי שיחזרו אלי…

• 1 תגובה
    • 464 צפיות
  11. Started by bears,

הFSB של הלוח הוא : 1600Mhz,כשאין מעבד שעובר את ה1333... http://tw.giga-byte.com/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2844

• 7 תגובות
    • 706 צפיות
  12. ראיתי כמה לוחות אם של אינטל באתר SKYPC במחירים זולים יותר מהחברות המוכרות האחרות מומלץ לקחת לוח זול של אינטל או שעדיף להוסיף כסף ולקחת של חברה מוכרת אחרת כמו אסוס\ גיגאבייט? http://skypc.co.il/pl_product~BLKDH67BLB3~10~0.htm לוח של אינטל 453שח בי3 http://skypc.co.il/pl_product~BLKDH67CLB3~10~0.htm לוח של אינטל 476שח בי3 מבקש ייעוץ אני לא דורש חיבורים מיוחדים מהלוח וכדומה תודה חברים

• 11 תגובות
    • 2.7k צפיות
  13. שלום... יש לי מחשב נייח של חברה DELL וראיתי לוח אם ישן הדגם : Dell Inspiron 580 Desktop motherboard DH57M02 Chipset H57 Socket 1156 https://www.newegg.com/Product/Produ...1HD-0021-00012 הבעיה תקלה הוא עולה בדוס ויש הודעה שגיאה כתוב: system fan failure ויש 2 מקשים F1 מדלג וממשיך לעלות חלונות 7. וכפתור השני F2 ניכנס להגדרות BIOS בזמן אמצע עבודה חלונות 7 אחרי שעה וחצי או שעתיים הוא עושה ריסט ועולה וניעצר הודעה תקלה שגיאה הזה. אני תמיד לוחץ מקש F1 לדלג ולעלות חלונות 7. אני בדקתי ספק חדש ולא עזר עדיין אותו הודעה שגיאה החלפתי תושבת מאוורר 775 חדש ושמתי חומר קירור למעבד וגם זה לא עזר. אני לקחת…

• 10 תגובות
    • 2.4k צפיות
  14. Started by sapartil,

מישהו יכול להגדיר מהם הטובים יותר ומהם הטובים פחות ?

• 2 תגובות
    • 584 צפיות
  15. למעשה מהו הסוקט טריי ?

• 3 תגובות
    • 878 צפיות
  16. יש לי לוח אסוס ומהירות הזכרון בו היא 333 DDR . הבעיה היא מה קורה אם אני מוסיף זכרון שעובד ב400 DDR . האם הלוח יכול להפגע או שזה לא מפריע לו ????

• 7 תגובות
    • 582 צפיות
  17. Started by KYSG,

אפשר בבקשה לקבל רשימה של לוחות אם (דגמים טובים לOC) ויש להם גם תמיכה בCrossFire ?

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. לפי מה שאני יודע זה חיבור אינטרנט כאילו נכון? אים כן מה ההבדל ביניהם ובין אלה DS4 DQ6 DS2R?

• 4 תגובות
    • 893 צפיות
  19. Started by AstronomyDomine,

אז ככה , יש לי תקציב של 6000 ש''ח . שווה לחכות לBULLDOZER? המחשב שלי כרגע אינו עונה על הצרכים והוא דיי ישן ( 5 שנים ) . הריי זה ידוע שבתחום המחשבים כל שבועיים טכנלוגיות חדשות מתפתחות אבל שמעתי שהבולדוזר הוא דיי הרבה זמן בפיתוח.. חשוב לציין שהמחשב מיועד לגיימינג בלבד. מה אתם אומרים?

• 9 תגובות
    • 996 צפיות
  20. Started by d1a1n0,

מה ההבדל ביניהם? ב-64Bit אני יקבל ביצועים יותר טובים? כיום המשחקים והתוכנות תומכות ב-64Bit?למה אני לא רוצה להיתקע. תודה רבה.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. ברשותי E6600 2.4GHZ שיושב על ASUS P5B לפני כחודש המחשב התחיל לעורר כל מיני תקלות שבסופו של דבר גרם לי לחפש ולמצוא על באג שיש ללחום אם הנ"ל עם הזיכרון שעובד בDUAL הוצאתי כרטיס אחד של G.Skill CL4 1GB הבעיה נפתרה אבל המחשב כרגע עובד על 1 ג'יגה זיכרון שמגביל אותי מאוד. לסיכום ברצוני להוסיף זיכרון השאלה מה אפשר לעשות לגבי הבעיה שפירטתי למעלה. תודה מראש, אריאל

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by Mike_b,

ככה זה הולך:קודם כל שלום חברה.יש לי ביוס ישן יחסית ולוח אם ישן יחסית-שנת 2001. אני לאט לאט מתחיל להתעסק בנושא של האוברקלוקינג והייתי רוצה לעדכן את הביוס.קראתי את המדריך באתר אך לא הצלחתי למצוא גירסה לעדכון לביוס שלי,לפחות לא אחת שאני בטוח בה ב100%. BIOS Properties: Vendor American Megatrends Inc. Version 07.00T Release Date 04/02/01 Size 256 KB האם לפי המידע הזה,אני יכול לעדכן? אם כן בבקשה אפשר הפנו אותי לקישור מתאים להורדת הגירסה המעודכנת. Motherboard Properties: Motherboard ID 62-0920-001131-00101111-040201-SiS65X$935_RELEASE 09/20/2002 Motherb…

• 4 תגובות
    • 566 צפיות
  23. אהלן. יש לי מעבד פנטיום D 820 ואני מעוניין לעשות אוברקלוק גם למעבד וגם לכרטיס מסך. איזה לוח אם מומלץ שנתוניו באוברקלוק טובים ? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 495 צפיות
  24. Started by Ev,

שלום, אני משתמש במערכת הפעלה של ויסטה (32 ביט) ומשחק ב-FALLOUT 3. סה"כ הביצועים די טובים אך ציפיתי ליותר... להערכתי צוואר הבקבוק של המערכת הינו זיכרון ה-DDR (רק 1 ג'יגה וגם די איטי). לפני שאני אקנה זיכרון חדש אני רוצה לבדוק האם באמת זאת הסיבה ומכאן השאלה: 1. יש דרך לבדוק בכמה מהזיכרון שלי אני משתמש בכל רגע נתון או תוכנה כלשהי המאפשרת לראות מה מעכב את פעולת המערכת ? 2. על סמך ידע אישי, מישהו יכול להגיד מה גורם לצוואר הבקבוק של המערכת שלי ? תודה לכולם.

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by yonizaf,

כרגע יש לי מעבד Athlon X2 4200 על לוח-אם M2N-E אני שוקל לקנות מעבד Athlon II X4 640 (או 645). השאלה שלי היא מה החסרונות של מעבד AM3 על לוח AM2, האם זה שווה את המחיר או שעדיף ללכת על כיוון אחר לשידרוג?

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.