עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by uguru1969,

מעוניין לשדרג את המחשב למערכת AMD השאלה האם לחכות ל SOCKET M2 שאמור להכנס בתחילת השנה או לשדרג עכשיו ל 939 תודה

• 4 תגובות
    • 524 צפיות
  2. שלום לכם חברים, רציתי לשאול לגבי מחשב שאני רוצה לקנות. שקלתי לקנות מעבד core 2 quad q9550 2.83ghz עם לוח אם ‏EP45T-DS3R s775 C2Q 1600Mhz, של gygabyte, וזכרונות ‏2x2GB OCZ Reaper HPC Edition Dual Channel‎ ddr3 cl6. אמרו לי שאין תאימות בין מהמעבד לבין הזכרונות, שצריך זכרונות עם cl9. רציתי לדעת אם זה נכון ואם כן איזה זכרונות מתאימים ללוח הזה. יש את זה באותו טווח מחירים ‏2x2GB Corsair XMS3 DHX cl9. כמו כן, רציתי לשאול לגבי מעבדי i7. מה עדיף להביא? את המעבד שאמרתי או את ‏Core i7 920, s1366, 8MB‎? מה היתרונות של אחד על האחר? ועוד שאלה, מה עדיף, זיכרונות 2x2 dual chanel או 3x2 triple chanell? ומה ההבדל בהספק העבודה אם יש.. תודה מראש,

• 2 תגובות
    • 524 צפיות
  3. Started by matsmets,

בחנויות של זאפ משמע ש CL3 זה 5-5-5-15. האם זה יכול להיות? זה נכון? או שיש שם טעות וזה CL5?

• 1 תגובה
    • 524 צפיות
  4. Started by carock,

אני מתכנן לקנות מחשב עכשיו.. ועוד כשנה ככה להחליף כרטיס מסך למשהו אחר שיתמוך בDX11 אם יהיה או שיהיה לו תמיכה טובה יותר בDX10(כמו 9800 או הG100) לא משנה בקיצור יש מצב שלוח יגביל אותי..? אם כן אני יקנה את הX38..

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  5. Started by kwan,

שלום לכולם , אני לא בטוח שאני בפורום הנכון..אולי זה היה צריך להיות בפורום תצוגה . אני מעוניין לקנות מחשב חדש עם לוח ציפסט 6150 כמו בכותרת . יש לי אפשרות לקנות לוח 6100 יותר זול (אני לא צריך HDTV..) . הבעייה שבלוחות 6100 עם כרטיס מסך OB , אין חיבור DVI ואני מתכוון לקנות את המסך CMV 946D שיש לו יציאה כזאת . השאלה האם זה כ"כ קריטי החיבור הזה ? כלומר , במידה ואני אחבר את את המסך ללוח בצורה אנאלוגית (6100) , אזי תפגע איכות התמונה או שעדיף שהחיבור יהיה DVI (מסך) ללוח (DVI) ? תודה לעוזרים .

• 1 תגובה
    • 524 צפיות
  6. Started by Gangster,

יש לי תקציב של 4000 שקל למחשב מצאתי 2 מפרטים אם אתם יכולים להגיד לי מה עדיף אני יודה לכם מאוד מפרט ראשון: MOBILE Intel Celeron 1400 MHz 15" XGA מסך: 40 GB :דיסק קשיח 256 MB זיכרון: DVD.CD-RW)combo)כונן אופטי: Wirless Lan 802.11 b/g תקשורת אלחוטית מובנת: Windows xp home מערכת הפעלה: מפרט שני: מעבד MOBILE Intel Celeron 2200 MHz זיכרון פנימי 256MB DDR מסך active matrix -14" 1024x768 XGA TFT כונן תקליטורים DVD מקורי לצפייה בסרטים ע"ג המחשב דיסק קשיח 20GB EIDE מאיץ גרפי SiS M650 Integrated Graphics up to 64MB DDR כרטיס קול Sound Blaster כרטיס רשת פנימי 10/100 מודם 56K פנימי עכבר Built-in Touch pad with 2 …

• 2 תגובות
    • 524 צפיות
  7. א.מה יהיה יותר מהיר-שתי סטיקים של 2 גיגה בייט כל אחד או ארבע סטיקים של 1 גיגה בייט כל אחד? ב.האם יש הבדל מורגש בין זיכרונות מקוררים כמו הדומינטור של קורסאייר לבין זיכרון רגיל של סאמסונג עם בערך אותם נתונים ללא אובר קלוק? ג.אם יש לי היום סט של שתי סטיקים של 1 גיגה בייט כל אחד של סאמסונג אני יכול פשוט להוסיף להם שתי סטיקים של חברה אחרת או שזה לא יעבוד טוב? תודה לעוזרים... ;D

• 3 תגובות
    • 524 צפיות
  8. Started by Bartleby,

זה משהו שקונים בנפרד או שבא קומפלט על כל לוח? ואם כן מומלץ להחליף אותו?

• 3 תגובות
    • 524 צפיות
  9. http://www.ksp.co.il/hmain.php - אינטל ?GIGABYTE? - ?945P-S3 s775 Conroe, DDRII 667, PCI-E?. יש לי פה זכרון חדש DDR 400MHZ, 512. השאלה שלי, האם זה יעבוד בלוח אם הזה? כי לא רשום לי על הזכרונות DDR2.

• 4 תגובות
    • 524 צפיות
  10. Started by lior1992,

התענינתי לדעת מהו המעבד הטוב ביותר כיום בשוק שמעתי ש AMD athlon 64 fx -60 הוא המעבד הכי טוב כיום בשוק אבל ברצוני לדעת למה הוא הכי טוב? אם יש לכם הצעה של מעבד יותר טוב ממנו ישמח לדעת עליו. (וגם אם תוכלו להסביר מדוע הוא הכי טוב). תודה מראש לירון

• 5 תגובות
    • 524 צפיות
  11. שלום בלוח אם של גיגה ביט שברשותי(רשום בצד) יש כניסה אחת למיקרופון ועוד 5 כניסות לרמקולים(ככה מסומן שם) עכשיו כשאני מנשא לחבר את הרמקולים דרך הלוח אם רק כניסה אחת עובדת למה זה?(באחרות לא שומעים) סליחה על הבורות תודה מראש

• 1 תגובה
    • 524 צפיות
  12. Started by shadi,

כמה שאלות בקשר למוצר הזה: http://www.lostcircuits.com/cpu/speedstrip/2c.shtml האם מישהו ניסה אותו? האם שימוש בכזה דבר מוריד את האחריות על המעבד? והכי חשוב מבחינתי, איך אני יכול לדעת אם מכפלת ה ATHLON XP 2400 שיש לי פתוחה או נעולה :s05: תודה מראש

• 0 תגובות
    • 523 צפיות
  13. Started by rantri,

כנראה שהלך לי הלוח אם, ואם אני קונה כבר חדש, אז אני יתקדם ויקנה עם PCI-Express, כרטיס מסך אני לא מתכוון להחליף כרגע, 6800GT עם חיבור AGP. האם יש לוח שיש לו את שני החיבורים?

• 4 תגובות
    • 523 צפיות
  14. Started by dztz55,

שלום לכולם אני חדש בפורום. אשמח לשמוע את דעתחם לגבי המעבד הנ"ל בהקשר של עד כמה אפשר למשוך אותו ב oc עם קירור כגון tt big BIG TYPHON 120 VX ? ובכלל מה חוות הדעת הכללית על דגם זה . (אני מעוניין לרכוש אותו למחשב המיועד למשחקים ודווקא בגלל הורדת המחירים זה נשמע סביר) תודה מראש

• 2 תגובות
    • 523 צפיות
  15. Started by Fungus Funk,

אני קונה מחשב מ"פלונטר" ומתכוון לקנות בנפרד את ה - G.Skill 2GBHZ מפנדה. ובכדי אולי להקל על רכישת הקנייה וכל עניין פיצול הקנייה, רציתי לדעת אם יש לפלונטר זכרונות באותה רמה שלהם פחות או יותר ובאותו טווח מחירים [כ-1800 ש"ח], של חברה אמינה וטובה. אך אני לא מבין גדול בזכרונות, וכאן אני פונה אליכם בבקשה לעזור לי בבדיקה ... http://www.plonter.co.il/ ואם יש צורך בכך, זאת המערכם המיועדת : Intel® Core2 Duo E6600 P5W-DH-Deluxe SAPPHIRE Radeon® X1900XT 512MB אם אין בפלונטר משו במשתלם וברמה של ה - HZ, תיידעו אותי ואני כבר אזמין בנפרד מפנדה .. בתודה רבה מראש!

• 4 תגובות
    • 523 צפיות
  16. Started by simla101,

הממ...אוקי...אני מחפש לוח m.atx (בגלל הגודל שלו ) ומעבד בתקציב של משהו כמו 600-800 שקל היו המון לוחות אם בKSP אבל עד שהגעתי לאשכרה לקנות אותם הם הפסיקו למכור אותם אני מחפש כל סוג של לוח אם שיענה על הדרישות הבאות: 1)בעל כרטיס רשת מובנה 2)כרטיס מסך מובנה 3)תומך DDR 4)m.atx אני טבעית חשבתי על סמפרון...אבל רוב הלוחות אם הם מאוד ישנים ולא תומכים בהם(ואין לי חבר נורא נדיב שיסכים שאני אקח לו את המעבד בשביל לעדכן ביוס)...או שאין עליהם כרטיס רשת מובנה! לא איכפת לי כ"כ אפילו אם זה יהיה יד שניה לא איכפת לי שזה יהיה אינטל...סלרון פנטיום 4...סמפרון...ככל שיהיה יותר חזק מבורך! אגב..אני ממש משתדל לא לחרוג מהתקציב...אפילו לא להגיע לתקרה שלו...800 שקל זו גם ככה חריגה מהתקצוב המק…

• 1 תגובה
    • 523 צפיות
  17. Started by yigael_o,

היי, הלך לי הלוח אם ואני מחפש אחד חדש. המפרט שיש לי הוא: Intel Core 2 Duo E6300 (S775) - 1.8GHz DDR-2 -1024mb PC5300 * 2 667mhz - CL5-5-5 80GB - SATA-II - 7200RPM - 8MB - SAMSUNG Seagate 200 gb SATA 2 DVDRW BLACK LG H10N OEM DVD-RAM 5604 2X 120mm Raidmax fan 0.8mm steel FRONT FILTER NO PS YEONG YANG 550W GP-550BP DUAL 12V, PCI-E, BULK P.PFC Glacial tech Power supply PCIEX Leadtek Geforce 8800GTS 320 mb DUAL DVI Retail Video card וכרגע מציעים לי GP31S3L Intel P31 ATXPCIx3 3xPCIE 1x PCIEx16 13334x SATA2 1 xPATA Marvell Gigabit Dual Channell DDR2 800 490 nis GAG31MX-S2 480 NIS מה כדאי והאם יש לכם המלצות? אני חושב לקנות עוד 2 ג'יגה זיכרון, האם הוא חייב להיות מא…

• 3 תגובות
    • 523 צפיות
  18. Started by blacklfag,

יש לי עכשיו שני סטיקים של 512 667Mhz, אני רוצה להוסיף עוד זיכרון למחשב בלי להשקיע הרבה כסף, חשבתי לקנות עוד שני סטיקים זהים למה שיש לי עכשיו, כי הם גם זולים וגם ככה אני יהיה בטוח שלא יהיו בעיות. אבל לצערי אני לא מצליח להשיג אותם כי ככל הנראה הפסיקו למכור אותם (זה מה שאמרו לי בטלפון). המוכר הציע לי לקנות במחיר דומה קיט של 512X2 אבל ב800Mhz שעולה פחות או יותר או הדבר. יש איזשהי סיבה לא לקנות זיכרונות יותר מתקדמים מאלה שיש לי עכשיו? אני לא ממש מבין במחשבים, אבל מישהו אמר לי פעם שיש יתרונות לכך שכל הזיכרונות הם זהים. נ.ב. אני לא מעוניין להשקיע יותר מ150+- בעניין הזה. מה שיש לי עכשיו במחשב http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_435_1816&products_id=13387&am…

• 0 תגובות
    • 523 צפיות
  19. שלום לכולם טוב הסיפור הוא כזה יש לי את הזכרונות שמצויינים במפרט שלי, והתכונתי לרכוש עוד זוג מתישהוא... נראה שהפסיקו לייצר את הדגם הזה... מה עושים? האופציה היחידה שאני יכול לחשוב עליה זה למכור את מה שיש לי ולקנות זכרונות אחרים. ואני לא אוהב את האופציה הזו אולי אפשר להמליץ לי על זכרונות עם נתונים דומים? זה יהיה מספיק טוב? יש לציין שמה שיש לי עכשיו זה UCCC, וזה עושה 3-4-4-8 ב-500MHz ו-2.5-3-3-8 ב-400MHz.....

• 1 תגובה
    • 523 צפיות
  20. Started by dmanbuhnik,

האם זה נכון הטמפרטורה שהלוח אם נותן דרך החישן המובנה לא נכונה? אם זה ככה ידוע למישהו כמה השינוי זה ללוח שלי?

• 0 תגובות
    • 523 צפיות
  21. Started by tk4,

יש לי שתיים מהסוג הזה Corsair CMX512-3200C2 עכשיו בEVEREST וCPUZ כתוב לי 200 MHZ למרות שזה אמור להיות 400 לא? ועוד שאלה... האם כדאי לעשות לזכרונות OC או שלא כדאי עם אלה...

• 3 תגובות
    • 523 צפיות
  22. Started by yamiboy,

היי חבר'ה ברצוני ללמוד ולדעת את כול המפרטים של ה - BIOS ובקיצור הכול עליו. אולי משהו מכיר מדריך מאמר או ספר שמסביר עליו (רצוי בעברית) תודה מראש

• 0 תגובות
    • 523 צפיות
  23. Started by tbaba,

ההבדל ביניהם הוא 300 ש"ח. לMAX3 יש תמיכה FSB800MHZ האם זה שווה את ההפרש? הלוח הוא עבור מעבד הוא AMD Athlon 64 3000.

• 1 תגובה
    • 523 צפיות
  24. Started by orzilca,

ברשותי מעבד AMD Athlon 64 3000+ ואני עובד עם Windows XP 64Bit Edition אני צריך להתקין איזה שהוא דרייבר של AMD למעבד ? או שהוא מנצל את היכולות המלאות שלו לבד ?.. אני לא זוכר אם צריך להתקין את הדרייבר גם על 64 ביט או רק על 32 ואם צריך אם מישהו יכול להביא לינק בבקשה.. תודה רבה, אור

• 2 תגובות
    • 523 צפיות
  25. Started by shlomik_i,

יש לי מחשב P3 450 והלך לו הארד דיסק עכשיו אני רוצה לקנות הארד דיסק חדש והכל הדגמים זה ATA 100 ואני לא בטוח שהלוח אם תומך בזה עכשיו יש מדבקה על הציפסט שרשום UltraDMA 66 אז נראה לי שהלוח תומך רק עד ATA 66 או שאולי אני טועה השאלה זה אם הארד דיסק של ATA 100 יעבוד גם על ATA66

• 2 תגובות
    • 523 צפיות

דיונים חדשים בפורומים