מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,823 דיונים בפורום זה
-
האם זה נכון הטמפרטורה שהלוח אם נותן דרך החישן המובנה לא נכונה? אם זה ככה ידוע למישהו כמה השינוי זה ללוח שלי?
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
יש לי שתיים מהסוג הזה Corsair CMX512-3200C2 עכשיו בEVEREST וCPUZ כתוב לי 200 MHZ למרות שזה אמור להיות 400 לא? ועוד שאלה... האם כדאי לעשות לזכרונות OC או שלא כדאי עם אלה...
-
- 3 תגובות
- 523 צפיות
-
-
היי חבר'ה ברצוני ללמוד ולדעת את כול המפרטים של ה - BIOS ובקיצור הכול עליו. אולי משהו מכיר מדריך מאמר או ספר שמסביר עליו (רצוי בעברית) תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
ההבדל ביניהם הוא 300 ש"ח. לMAX3 יש תמיכה FSB800MHZ האם זה שווה את ההפרש? הלוח הוא עבור מעבד הוא AMD Athlon 64 3000.
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-
-
מחר אני רוצה כבר להזמין את החלקים וברגע האחרון יש לי ספקות. רציתי להזמין את ה EVGA 680i SLI אבל בדקתי בעוד כמה אתרים שהם מציעים את לוח של ASUS P5N32-E, וכמובן יש את ה COMMANDO אבל התמיכה שלו בSLI לא טובה כמו של האחרים. אז איזה לוח אתם מציעים לי ללכת? אפשר לוח שלא כתבתי אותו עכשיו. שיהיה בו תמיכה טובה לSLI ושיהיה OCer מעולה תודה
-
- 4 תגובות
- 523 צפיות
-
-
הי, הזמנתי מחשב וקיבלתי אותו היום. הבעיה היא שהזמנתי לוח-אם ASUS M2A-VM, אבל שמו לי ASUS M2N-VM... מה ההבדלים בין שני הלוחות? האם הם זניחים, או שכדאי להתעקש ולהחזיר את הלוח שקיבלתי ולקבל במקומו את מה שביקשתי? תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 523 צפיות
-
-
יש לי מחשב P4 2.4B עם לוח Dual Channel, ולמרות שהמערכת בלי באס 800 ובלי HT, יש שיפור במצב דואל של בערך 30% בסטוק, ויותר כאשר המחשב בOC. חשבתי על זה ונראה לי שאני רוצה להשאר עם דואל (למרות שלא יהיו לי אפשרויות שדרוג), אני חושב שהמחשב פועל טוב יותר עם דואל, בעיקר בעבודה יומיומית. כרגע אני חושב על הוספת 512MB זכרון ולא יותר. כרגע יש לי PQI 256MB DDR 333MHZ * 2, ואני מעוניין להוסיף זוג נוסף של 256MB*2 בתדר DDR400 של Twinmos/Samsung/Kingston. האם אמורות להיות בעיות (בהנחה שהלוח תומך בזכרון שאני הולך לקנות) ? או בגלל שכל זוג יהיה זהה לא תהיינה בעיות? שאר המפרט בצד. תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 523 צפיות
-
-
איזה מעבד יותר חזק למשחקים סרטים הורדות ותוכנות איזה מעבד יותר חזק?ולמה? Athlon 64 6400+ (Socket AM2) X2 DualCore או ?INTEL Q6600
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות לוח אם למשחקים ואני לא יודע איזה כדאי GA-965P-DS4 או GA-965P-DS3 תודה לעוזרים!
-
- 5 תגובות
- 523 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת איזה מבין המעבדים הבאים כדאי יותר: AMD 4800X2 E6320 AMD 5200X2 לא מתוכנן OC, אני חושב ש4800X2 יש לו ביצועים מצוינים והוא הכי משתלם (עולה 700 ומשהו), האם שווה להוסיף 200 שקל בשביל ה5200X2 או בשביל הE6320?
-
- 3 תגובות
- 523 צפיות
-
-
שלום , אחי הצעיר רוצה לשדרג את המעבד שלו האם שווה לו לשדרג ולאיזה מעבד . זה המפרט : מעבד נוכחי -P4 2.93MHZ לוח - ASUS P5LD2 SE זיכרון - KINGSTO 1GB 667MHZ ELIXIR 512MB 667MHZ שווה =1.5GB כרטיס מסך - 7300GT GIGABYTE. ספק כוח - HEC 300WAT . מה צריך להחליף והאם שווה לשדרג מעבד בנתנוים אלו .?
-
- 7 תגובות
- 523 צפיות
-
-
שלום, בלוח הנ"ל יש שני סלוטים לזיכרון שעובדים ב-400MHz. רציתי לדעת אם המהירות תרד מ-400 ל-333 במקרה שאכניס שם שני כרטיסי זיכרון של 400MHz DDR? כמו במקרה של 3 כרטיסים ב-3 סלוטים בלוחות אחרים. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 523 צפיות
-
-
תראו לקחתי מחבר שלי סטיק של 128 mb עכשיו הוא מתאים (מבחינת כל הדברים) הקיצר יש לי לוח אם שיכול עד 384 ולי יש עכשיו 256 ורציתי להוסית את ה 128 ואז יוצא לי בדיוק 384 עכשיו חיברתי תסטיק והדלקתי תמחשב הכל עבד סבבה אבל פתאום בזמן שהמחשב אמור להתחיל לעלות את וינ' xp הוא נעצר\ נתקע ורואים רק שחור מה אתם חושבים מה הבעיה????
-
- 4 תגובות
- 523 צפיות
-
-
תוצאת Geekbench טרייה מעניקה לנו מבט אפשרי ראשון על דגם עתידי בכיר של המחנה האדום למחשבים נידיים - Ryzen 9 7845HXלכתבה
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
- 1 follower
-
-
מישו יודע אם הזכרונות 512 MB בDDR400 פועלים בCAS 3 או 2.5? ואם כן, אז עד כמה זה משמעותי? (שימוש: משחקים)
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
בכמה הAMD VENICE 939 3000 למשל מהיר וטוב יותר מהSEMPRON 3000? באחוזים... ומה יותר טוב ביחס עלות\ביצועים?
-
- 2 תגובות
- 523 צפיות
-
-
אני קונה מחשב לעבודה משרדית והחלטתי לקנות מעבד E6550 איזה לוח אם הכי מתאים?
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
שלום אני מבקש עזרה בבחירת לוח אם לדיורון. אני לא מחפש לוח עם ביצועי על אני מסתפק בלוח עם הכול על הלוח כ.מסך כ.קול כ.רשת ורצוי עם sata .
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות לוח אם לקונרו עד 1.5K והאם שווה לחכות לירדת המחירים אם כן מתי זה יקרה כי נמאס לי לחכות
-
- 3 תגובות
- 523 צפיות
-
-
היי לכולם, ניסיתי ללמוד את הנושא לבד, אבל אני מתקשה בגלל הספציפיקציות שאני מחפש. אני רוצה לוח אם פשוט אבל טוב, למעבד E6750 (לצורך העניין תמיכה ב-FSB 1333Mhz יותר כביטוח לעתיד לקראת מעבדי פנרין או משהו עתידי מבוסס 1333), ושיתמוך בזכרון DDR של 2G (שיהיה 800MHz כי כרגע לא משתלם לקנות ראם 1333MHz), סעיף חשוב - אני לא קונה כרטיס מסך כי אני לא משחק משחקי מחשב, אז הMOBO צריך לתמוך במחשב כ-HTPC (מסך DVI, קול 8 ערוצים). אני גם לא מבין מה משנה הצ'יפסט, אבל יש מצב שחשוב שתדעו שאני מתכנן להתקין רק לינוקס-אובונטו (בלי windows). (אם יש בעיה עם Nvidia או משהו). הבנתי שמומלץ לקנות Gigabyte P35 (אבל אין לי מושג על מה אני מדבר). מבחינת תקציב - אין לי צורך ביותר מתמיכה לעתיד (1333 ו-DDR3), …
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
זה הדגם ----- D915PBLL הנה פירוט, מצטער שזה באנגלית. Intel Desktop Board D915PBLL The Intel® Desktop Board D915PBLL supports Intel® Pentium 4 processors and features PCI Express* x16, DDR2 memory, Intel® Matrix Storage Technology, and Intel® High Definition Audio for a rich multimedia experience. The Intel 915P Express Chipset supports high bandwidth interfaces and discrete graphics. It supports Pentium 4 processors featuring Hyper-Threading Technology. The D915PBLL motherboard provides four DIMM sockets that are designed to support up to 4GB of DDR2 533/400 memory. You can also increase your graphics bandwidth with the PCI Express x16 graphics connector. It delivers up …
-
- 4 תגובות
- 523 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת כמה משמעותי ההבדל בין זיכרון למשל 2 ג'יגה במהירות 667MHZ לעומת 800MHZ יעני האם ההבדל הוא משמעותי או קטן מאד? ועל הדרך האם כדאי לבטל את אופצית קובץ החלפה בזיכרון של ההארד דיסק כדי לקבל ביצועים ומהירויות טובות יותר או אין קשר?? יש לי 2 ג'יגה זיכרון 667MHZ מעבד E4500 2.20GHZ HD4870 ווינדוס XP
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-
-
החל מ-Zen 2 בקצה נמוך ועד לצמד משפחות Zen 4 נפרדות בקצה הגבוה, די קשה לא ללכת לאיבוד בהיצע סדרת Ryzen 7000 למחשבים ניידים - אבל יש דגמים מתקדמים ומעניינים שממש לא תרצו להתעלם מקיומםלכתבה
-
- 2 תגובות
- 523 צפיות
- 2 followers
-
-
עקב מותו המצער של המחשב שלי, או לפחות המארז שלו, אני צריך לוח אם ומארז חדשים (הלוח אם integrated למארז). את כל שאר חלקי המחשב הישן אני יכול לנצל, ולכן אני צריך המלצות לגבי לוח אם שמצד אחד יתמוך ב - Pentium 4 שיש לי (LGA775, ולכאורה כתוב שהוא מיוחד לצ'יפסטים 915 ו - 925X, אבל אני מניח שיש תמיכה אחורה בחדשים יותר?), ומצד שני יהיה כזה שאני לא אצטרך להחליף כשאני עובר למעבד מודרני יותר. מעבר לכך אני צריך עליו SATA, PCI-E ולפחות שני חיבורים למאווררים מלבד זה של המעבד. SLI/Crossfire לא מעניינים אותי. כמובן שאני מחפש אותו ב - ATX form factor. אני מניח ש - 800 שקלים אמורים להספיק למשהו סביר בהחלט, אז אשמח להמלצות (בייחוד אם זה משהו שאפשר לקנות ב - KSP, כי אני די קרוב לאחד). אגב, א…
-
- 4 תגובות
- 523 צפיות
-
-
XTREME DDR CAS 2-2-2T1 PC 2700 אלה הזכרונות
-
- 2 תגובות
- 523 צפיות
-