מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
-
זה הדגם ----- D915PBLL הנה פירוט, מצטער שזה באנגלית. Intel Desktop Board D915PBLL The Intel® Desktop Board D915PBLL supports Intel® Pentium 4 processors and features PCI Express* x16, DDR2 memory, Intel® Matrix Storage Technology, and Intel® High Definition Audio for a rich multimedia experience. The Intel 915P Express Chipset supports high bandwidth interfaces and discrete graphics. It supports Pentium 4 processors featuring Hyper-Threading Technology. The D915PBLL motherboard provides four DIMM sockets that are designed to support up to 4GB of DDR2 533/400 memory. You can also increase your graphics bandwidth with the PCI Express x16 graphics connector. It delivers up …
-
- 4 תגובות
- 503 צפיות
-
-
הדגם של הלוח אם במחשב הוא MSI MS-6318 הזיכרון במחשב הוא SD-RAM והוא שייך לחברה שלא קיימת עוד נדמה לי משו בשם DIMM אולי זה בעצם מושג כלשהו אני לא בטוח. הנפח שלו הוא 128MB. זה הדגם שלו לפי תוכנת EVEREST. DIMM1: Apacer Tech. 128 MB PC133 SDRAM (3.0-3-3-6 @ 133 MHz) איזה זכרון אני יכול לקנות לו כדי להוסיף לו עוד אחד באותו הנפח. האם זה יתאים? http://www.pandas.co.il/product_inf...roducts_id=3672 תודה רבה לעוזרים, חן
-
- 3 תגובות
- 503 צפיות
-
-
שאלה די בסיסית אבל אני לא הכי מבין בחומרה, אז אני אשמח לקבל תשובה. יש לי במחשב כבר זכרון ddr 256mb (שאני לא בטוח מה המהירות שלו), יש לי זכרון אחר של 256mb במהירות 333mhz. הבעיה היא שאני לא יודע מה המהירות של לוח האם, אם אני יוסיף את הזכרון הזה ללוח אם והמהירות של הלוח יותר נמוכה מהמהירות של הזכרון, הוא יידע להתמודד עם זה ולהשתמש בזכרון עם המהירות המקסימלית של הלוח או שזה עלול לשרוף את הלוח? ועוד משהו, יש תוכנה שיכולה לתת לי את הפרטים של החומרה, בלי שאני אצטרך לפתוח את המארז?
-
- 1 תגובה
- 503 צפיות
-
-
מעבד -E8400 לוח-DFI Lan Party DK P45-T2RS PLUS + ABS כ.מ.-HD 4870 מזה אמור להביא לי בביצועים נ.ב. מתי אמורה לצאת מערכת הפעלה חדשה?
-
- 0 תגובות
- 503 צפיות
-
-
ברצוני לדעת האם הדותן נופל מהסנטרינו באיזושההי בחינה , ואם לא מה הבדל המחירים בינהים לאותו מעבד(אותו מספר סיבובי שעון). תודה תודה לעונים!!!
-
- 2 תגובות
- 503 צפיות
-
-
האם כדאי מעבד 4 ליבות או 2 ליבות האם כדאי פנום2 או C2D? האם רוב תוכנות המוזיקה מותאמות לAMD אינטל? הערה: אני לא יודע איזה תוכנות בדיוק יותקנו על המחשב לכן איני יכול לדייק
-
- 1 תגובה
- 503 צפיות
-
-
אני רוצה מפרט טוב לגיימינג משחקים כמו WOW,Aion,Guild wars וכו'. אז זה המפרט וגם התקציב שלי : http://www.tms.co.il/preview/spec/ft9q4pnc מה אתם אומרים עליו?המפרט הזה טוב ? תודה לכולם =] עריכה : חח התבלבלתי זה לא בפורום הזה..חח התבלבלתי בין מעבד למפרט..סורי ..אפשר למחוק מנהלים
-
- 1 תגובה
- 503 צפיות
-
-
הם פועלים עכשיו על 133 אבל יכול להיות שזה בגלל שהלוח שלי מגביל אותם, יש דרך לדעת מה המהירות למרות שהלוח מגביל ? אולי זה כתוב על הצ'יפים ? תודה ! ! !
-
- 1 תגובה
- 503 צפיות
-
-
אני קונה את הבנדל הזה : http://noacomp.co.il/Product.asp?productid=2840&catcode=222 ואני רוצה לדעת איך הזיכרונות שלו תודה לכולם
-
- 0 תגובות
- 503 צפיות
-
-
-
רכשתי מעבד AMD 64 . איך אני מקרר אותו עם מינימום תקציב... אמרו לי להשים אותו על השולחן ולא על השטיח .. זה נכון?? מה עוד אפשר לעשות (יש לי 200 ש"ח אם זה עוזר.....)?? -כמה מאוורררים רצוי? -יש שיטות או דברים כאילו?? בקשה תעזרו לי מהר .... לפני שישרף לי פה איזה משהו... תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 503 צפיות
-
-
זה משגע אותי איך אני מוציא את הקליפסים האלו מהמעבד1?!!? זה דפוק!!! פתחתי את הקליפסים הלבנים אני מרים וזה לא יוצא... יש לי מקורי של אינטל....
-
- 1 תגובה
- 503 צפיות
-
-
מופיע שם x86-64, האם זה אומר תמיכה מלאה ב64 ביט? או יותר נכון האם אפשר להתקין על זה את חלונות בגרסה 64 ביט?
-
- 3 תגובות
- 503 צפיות
-
-
יש לי שלושה כרטיסי זיכרון שנים 128MB ואחד 64NB כרטיס אחד של 128MB והכרטיס 64MB הם PC100 ו128MB הוא PC133 רציתי לשאול אם זה המהירות של הכרטיס?? ואם כן מה יקרה אם אני ישנה בביוס את הכל PC133?? האם הא ירוצו יותר מהר?? תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 503 צפיות
-
-
כרגע יש לי סמסונג 333MHZ 256MB מעבד athlonXP 2000+ לוח GA7VAXP אני רוצה לרכוש עוד זכרון.. עכשיו השאלה שלי היא כזאת האם עוד 256 מגה יספיקו? כלומר 512 מגה זה יהיה אופטימלי לשימוש איטרנטי תוכנות בסיסיות וקצת משחקים? או שאם אקנה עוד 512 מגה ואז יהיה לי סה"כ 768 מגה - האם פה ההבדל ביצועים יהיה גדול יותר, האם בימינו הזכרון ינוצל בכלל עד סופו? שאלה נוספת היא האם כדאי למכור את הזכרון סמסונג ב200 ש"ח ופשוט לרכוש סטיק אחד של 512MB adata במקום 256? אולי קצת סיבכתי פה בשאלות הנה 3 אופציות אפשריות 1. להוסיף לסמסונג 256MB הקיים עוד 256MB ADATA = ביחד 512 מגה. 2. להוסיף עוד 512 ADATA לסמסונג הקיים (במטרה ויש ניצול של הזכרון בד"כ) = ביחד 768 מגה. 3. למכור את הסמסונג ב200 ולקנות 512MB ada…
-
- 6 תגובות
- 503 צפיות
-
-
עומד לקנות מחשב עם מעבד אינטל 3GHZ (יש כמה סוגים?) המחשב לא מיועד להיות מחשב עיקרי לעבודת פוטושופ. השימושים העיקריים הם אופיס אינטרנט ולעיתים רחוקות פוטושופ ומשחקים של ילדים קטנים (לא גיימרים) מתלבט בין שני סטים ללוח אם +כרטיס מסך 1 - לוח אם intel 915 400DDR הכרטיס מסך O/B (לא נאמר לי איזה דגם הלוח אם) בכ- $90 2- לוח אם ASUS P5S 800VM + כרטיס מסך FX5200 128MB בכ110$ אשמח לתשובה מהירה תודה
-
- 1 תגובה
- 503 צפיות
-
-
-
רציתי לדעת האם כרטיס מסך זה: PCX - Radeon HD2400 PRO HDMI בעלות של בין 400 ל 500. יתמוך בהבחנה גבוה, בצורה חלקה ללא כל התקיעות או שאתם ממליצים לי משהו אחר עם יציאה של HDMI. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 503 צפיות
-
-
ברשותי ABIT -IS7 ומעבד פנטיום 2.4 עם HT האם הביוס אמור לראות 2 מעבדים במהירות של 2400 או 2 במהירות של 1200 כי כרגע הביוס אצלי מודיע על 2 מעבדים של 1200 ???
-
- 1 תגובה
- 503 צפיות
-
-
שלום לכם! יש לי מחשב עם לוח אם של ECS - ELITEGROUP , ספק של 400 וואט של טרמלטק, כרטיס מסך MSI Geforce FX 5900 VIVO ומעבד פנטיום 4 2.8 . יש לי עכשיו 526 ראם והשאלה שלי היא איזה ראם אני יכול וכדאי לי לקנות שגם יפעל לי מצויין ולא יעשה לי בעיות עם המפרט שרשמתי וגם יראה ביצועים הרבה יותר טובים ממה שישי לי עכשיו. זה נורא חשוב לי. תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 6 תגובות
- 503 צפיות
-
-
אני רוצה בבקשה דעות ותגובות על הזכרונות האלו זכרון מבית TWINMOS בגודל 512MB DDR 400MHZ כי באתר (Com4u) לא ראיתי שום מידע נוסף =( תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 503 צפיות
-
-
כרגע יש לי XP2100 T-Bred, עם סטפינג טוב, אבל הלוח שלי ענתיקה (KT266) והזכרונות גם. קניתי לא מזמן R9600XT, והמערכת הנוכחית שלי לא עומדת בקצב של הכרטיס. השימוש של המחשב הוא בעיקר משחקים ו-OC, שכמובן מוגבל כרגע... : השאלה היא האם יש טעם להחליף מעבד או שההחלפת לוח וזכרונות לבד גם יעשו עבודה מספקת? אם כן, הייתי רוצה המלצה ללוח + זכרונות טובים בסביבות ה-1500 ש"ח (200 ש"ח לכאן או לכאן). אם עדיף להחליף מעבד גם (חשבתי על XP MOBILE), אז התקציב הוא בסביבות 2500 ש"ח, למרות שלדעתי אפשר להשאיר את המעבד הקיים כרגע. תודה!
-
- 0 תגובות
- 503 צפיות
-
-
שלום יש לי את המחשב שבמפט עם שני סטיקים (בדואל) של CROSSAIR 2X1GB 667MHZ 5-5-5-12 כאשר הפעלתי CPUZ ראיתי שהם פועלים ב333MHZ. זה אמור לפעול ככה? מה אפשר לעשות? תודה
-
- 6 תגובות
- 503 צפיות
-
-
היי, השאלה בכותרת + אם אפשר,הסבר קצר על הגדרת הזיכרונות בביוס של לוח האם הנ"ל - מבית ASUS,והאם זיכרונות אילו יתאימו ללוח האם הנ"ל? לוח האם שלי:ASUS P8Z68-V PRO. הזיכרונות שברצוני לרכוש ולהתקין:(Corsair Vengeance DDR3 CMZ8GX3M2A1600C8R (4*4GBׁׂ. המעבד שלי:INTEL I5-2500K SANDY BRIDGE ללא OC. תודה רבה מאוד מראש .
-
- 2 תגובות
- 503 צפיות
-