מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
מה אתם אומרים ?? גם ב OC וגם ברגיל? תתיחסו לOC בסעיף אחד ולרגיל בסעיף שני פתחתי את הת'רד הזה כי ראיתי שאם אני מזמין 1GB של קינגסטון אז יוצא לי יותר זול ב 300 שקל ואני מקבל את אותם תזמונים +- ואותה מהירות!!!
-
- 23 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
מה יותר טוב? ה LL של GEIL או הLL של CORSAIR, עזבו OC, אני מדבר ביצועים נטו. GeIL DDR-RAM 1GB (2x512MB) 3200 ULD Ultra Low Latency Dual Channel Memory Kit או CORSAIR DDR-RAM TWINX 1024MB (2x512) 3200 Low Latency Memory Kit בעיקרון התזמונים של CORSAIR טובים יותר, אבל האם יש משהו מעבר לזה? הם יש הפרש ביצועים גדול מאוד שמאפשר לCORSAIR לגבות 500 שקלים יותר מלבד תיזמונים? ה GEIL עולה 1300 ה CORSAIR 1800.
-
- 10 תגובות
- 987 צפיות
-
-
כפי שאתפ רואים במפרט יש לי לוח P4S533 - אני מאוד (אבל מאוד) לא מרוצה ממנו (אגב מי שמתכוון לקנות אותו - לברוח כאילו יורים עליך). אני חושב להחליף אותו - השאלה שלי בעצם האם לקנות רק לוח ולשדרג את המעבד אחר כך - הכוונה לקנות IS7 של ABIT או האם לעבור ל AMD ולקנות ישר מעבד ולוח טוב. האם זה הזמן או שלא (לAMD או לINTEL) ? אגב בנוגע לזיכרון יש לי סידור של זיכוי 600 על זיכרון כך שזו לא בעיה תודה מראש לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 503 צפיות
-
-
מה ההבדל ביו ABIT IS7 Intel 865PE Motherboard ל ABIT IS7-E Intel 865PE Motherboard
-
- 0 תגובות
- 691 צפיות
-
-
שניהם PC3500 מה לקחת? ד"א ממש לא מעניין אותי שלהוא יש מנורה מסכנה ועיצוב וזה.. שטויות
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
איזה מהצירופים הבאים עדיף: AMD 2100+@ 2450MHz + Abit NF7-SL או P4 2.4C @ 3000MHz + Asus P4P800 אני יודע שיש הבדל של איזה 600 שקל במחיר ואני שואל האם כדאי להוציא אותם? האם ההבדל בביצועים ביניהם שווה 600+- שקל. נ.ב. לשתי המערכות יצורף ציפ' זיכרון 512MB 3200/3500 של CORSAIR/TWINMOS/GEIL. איזה מהם עדיף, בהתחשב בהבדלי המחירים? תודה.
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אוקיי אז ככה: ראיתי אנשים פה שמפרסמים שעבדו עליהם או רימו אותם, אחרים שקוראים להם לתבוע וכו'... אני הולך לספר מקרה שקרה לי אישית, סיפור שגם התפרסם בעבר וממנו יש מוסר השכל ואפשר להסיק מסקנות ממנו... לפני מס' שנים כשהפנטיום היה השולט (כשאני אומר השולט אני מתכוון P200 היה הכי חזק בשוק) החלטתי לרכוש מחשב אישי לבית, קצת משחקים אינטרנט (כן היה אינטרנט).. לא הייתי מבין גדול במחשבים אבל ידעתי פחות או יותר את הכיוון, חומרה מתאימה ומשתלמת ועוד.. אני ואבי עשינו מס' סקרי שוק והחלטנו לרכוש מחשב עם מעבד פנטיום 166 שהיה אז נורא יקר באופן כללי. בכל מקרה, סגרנו עם בעל החנות על X ו Y, הוא כנראה זיהה פוטנציאל למירמה ופשוט מה שעשה זה נתן לי מחשב עם מעבד פנטיום שרק כתוב עליו 166 אבל לא כך ה…
-
- 7 תגובות
- 806 צפיות
-
-
יש ברשותי מעבד p4 2.4B מתוצרת אינטל. ולוח אם P4B266-C מתוצרת ASUS. שימו לב שבמודל כתוב 1.8 ואילו במהירות כתוב 2.4 רציתי לשאול האם זו בעיה עם התוכנה או עם החומרה? או שזה בכלל אמור להיות ככה?
-
שלום, איזה מעבד עדיף אניטל 2.0 גיגה או AMD ברטון 2500? אני שואל באופן עקרוני ולכן אני לא מתחשב במערכת המחשב הכוללת אלא רק במעבד עצמו. תודה יורה.
-
- 2 תגובות
- 562 צפיות
-
-
יש לי במארז של SP כניסות קדמיות למיקרופון ולאוזניות שלשני הכניסות יש חוטים כמו של רמקולים רגילים. הלוח הוא gigabyte 8PE667U2, ורציתי לדעת לאן לחבר את החוטים של הכניסות האלה כדי שיפעלו? תודה!
-
- 7 תגובות
- 748 צפיות
-
-
-
שלום רב, יש לי לוח אם ASUS AV7333 עם מעבד AMD 1700XP וזיכרון של סמסונג 256 MB - המחשב כבר לא מסוגל לקרוא לי משחקים חדשים והוא נתקע איןסוף!!!! אני מעוניין לקנות כרטיס זיכרון חדש למחשב - כנראה של 512 MB. כך שבסופו של דבר יהיה לי במחשב 768 MB - זה אפשרי לא? (כל הכרטיסים ביחד) אז אני מבקש המלצה לכרטיס טוב, חזק ואמין. נ.ד - אני לא מבצע OC במחשב. הוא למטרות משחקים פלוס עבודות בלבד. תודה לכל העוזרים
-
- 13 תגובות
- 778 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות את הלוח אבל אני לא בטוח אם זאת הגירסה שאני מחפש אז מה בדיוק ה SL אומר? ???
-
- 8 תגובות
- 715 צפיות
-
-
נכון שיש מעבדים 1700 מגה הרץ נגיד? לא משנה נגיד, אתם יכולים גם לחשוב שזה 1.6 או 1.5 או 1.4 קיצר!! נכון שיש SDRAM 133 מגה הרצים? שמעבירים 533 מגה בייטים בשניה? אז בגל לשזה יותר מהיר מקצב המעבד ( 100 מגה הרץ שעובדים ב 4 בנקים רוחב פס אפקטיבי 400) זה יפעל כמו 100 מגה הרץ ויעביר רק 400 מגה בייטים ?? אני חושב מאוד שאני טועה תסבירו לי את העניין
-
- 3 תגובות
- 713 צפיות
-
-
הזמנתי לאחרונה את הGEIL DDR 3500 היום חזרו אלי מהחנות אמרו שאין להם GEIL במלאי וגם לא צפוי להיות בזמן הקרוב הנחתי שהחנות לא מחזיקה אותם במלאי כרגע אז החלטתי לפנות לחנות אחרת ושוב אותה תשובה- אין GEIL ולא צפוי להיות האם זו מיקריות? מישהו יודע משהו על זה? לא בא לי לשלם עוד 100 שקל על המושקין או הקורסייר המקבילים
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-
-
איזה מעבד עדיף ATHLON XP 2600 or ATHLON XP Barton 2500 ההפרש בניהם הוא כ 10 ש"ח, וההבדל בניהם בגדול לפי מה שראיתי זה של ברטון יש 512K או שאני טועה....? עידו
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברה כמו שאתם יכולים לראות במפרט שלי אני צריך לשדרג לוח דחוף כי זה פשוט מגעיל לשחק במשחקים וחבל שלא לנצל כרטיס מסך כמו שלי.. אז ככה, את המעבד ואת הזכרון אני לא יכול להחליף כי אין לי כסף ואת הלוח שזה בעצם מה שמפריע לי רוצה להחליף ל 8RDA רגיל שאני לא חושב שאני יכול להשקיע על הלוח יותר מהמחיר של הלוח הנ"ל. אז מה אתם אומרים? כמובן שאני לא עושה אוברקלוק... תודה, אור.
-
- 4 תגובות
- 657 צפיות
-
-
הטמפרטורה הנורמלית של המעבד שלי היא בערך 40 מעלות אבל לפעמים הוא מתחמם בלי סיבה. בלילה השארתי אותו דולק והוא הגיע ל48 מעלות כשלא פעל שום ישום שיכול להעלות את הטמפרטורה שלו והצי'פ שלי הגיע בערך לאותה טמפרטורה (אין אוברקלוק על המחשב הזה). מה יכול לגרום לזה כי השארתי בכלל את המארז פתוח בלילה ואני לא רואה סיבה לכזאת עלית חום
-
- 1 תגובה
- 650 צפיות
-
-
יש לי את sisoft sandra, האם זה ה-stepping mask? תודה.
-
יש לי זכרונות של טוינמוס (ראה מפרט) אך אני ממש לא מרוצה מהם ! אם תיהיה לי אפשרות אני רוצה להחליפם, במה כדאי ? התקציב הוא לא גדול,גג 750 שקל... והם ישמשו ל-O/C (די רצחני אפילו), אלה האפשרויות- GeIL Golden Dragon PC3200 Dual Channel DDR Series Geil pc 3200 512 ddr ULTRA מה עדיף משניהם ? או אם יש עוד הצעות אשמח לשמוע
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הכותרת אומרת הכל.... (נערך מחדש)
-
- 4 תגובות
- 563 צפיות
-
-
נראה שאוגוסט יהיה חודש מטורף מבחינת משחקים שייצאו - Half Life 2, Doom III, Quake 4... אני מתכנן שידרוג בערך בתקופה הזאת כדי שאני יוכל להנות מהמשחקים האלה כמו שצריך.. (אני יבוא לשאול על מפרטים באוגוסט..) עוד מישהו מתכנן שידרוג לקראת אוגוסט?
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי לוח של אביט IC7 עם צ'יפסט 875 של אינטל. מעבד 2.4C. עם זוג זיכרונות קורסאיר המחשב עובד יופי אבל כשניסיתי להתקין זוג זיכרונות GEIL מסוג GOLDEN DRAGON במהירות 400Mhz התחילו הצרות. עם זוג זיכרונות בשביל DUAL CHANNEL DDR, המחשב עובר יפה את ה-POST אבל נעצר בשלב שבו מערכת ההפעלה אמורה להתחיל להיטען. עם סטיק אחד של הזיכרון, המערכת הפעלה כבר מתחילה לעלות אבל ממש לקראת הסוף, מופיע המסך הכחול והמחשב קורס כל זה בכלל בלי OC ... הפעלה רגילה לגמרי של המחשב... מה זה יכול להיות ? למה זה קורה? ה-GEIL האלה לא אמורים להיות זכרונות טובים מאד ?
-
- 5 תגובות
- 902 צפיות
-
-
טוב אז ככה, קניתי מPCH מחשב לפני שבוע וחצי והוא אמור להגיע מחר ומחרתיים גג. כשביצעתי את הקניה באתר היה דגם אחד של TWINMOS PC3200 ושבוע אחרי הקנייה, אני רואה פתאום את זה : http://www.pchardware.co.il/docs/pi1788087601.htm אם תשימו לב, שני זכרונות, אותו דגם אבל... אחד זה עם צ'יפ MTEK שלפי מה שהבנתי עד עכשיו הוא על הפנים ולא עושה OC בגרוש, וסטיק שני עם TMD7608F8E50D צ'יפ TWINMOS מקורי שאמור להיות טוב, אין את זה באף חנות אחרת רק פה. יש לי כמה שאלות, אם לא היה מפורט איזה דגם לפני הקנייה אלא היה רק סטיק אחד ויחיד (אכן היה), ובסוף אני מקבל MTEK, האם יש לי זכות לדרוש סטיק אחר ? האם זה חוקי למכור בעוד כסף אותו סטיק עם צ'יפים שונים ? ושאלה אחרונה, כמה צ'יפים יש לTWINMOS מבוססי ה …
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-